Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 15 kvě 2025
Celkem je zde 1148 lidí (5 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: maxx96
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 200
Online návštěvníků
Návštěvníků: 1143
Uživatelů: 5
Celkem: 1148

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 19.7. 2014

19.07 2014 10:16

Zdravím audinaře,

vypadá to tak, že ikdyž jsem tomu nikdy moc nevěřil, tak zřejmě přejdu z bmw na audi.

Konkrétně pokoukávám po Audi A5 3.0TDi kupé.

Jak už vím z bmwklubu, tak nejlepší co lze před nákupem udělat je zeptat se na rady členů klubů, kteří už mají s tím autem zkušenosti a ví, na co si dát pozor, co "nesmí" v autě chybět nebo naopak co je poruchové apod.

Tak bych se vás zde chtěl zeptat, co říkáte na tyhle konkrétní inzeráty:

1. http://www.sportovnivozy.cz/42400-audi-a5-2x-s-line30-TDI*-quattro*-olomouc

2. http://www.sbazar.cz/auto240/detail/6831126-audi-a [zkrácená url]

3. http://www.sbazar.cz/xenony/detail/6040197-audi-a5-motorizace-30-TDI*-305-ps

4. http://www.sportovnivozy.cz/52913-audi-a5-30-TDI*-quattrotop

Trochu se bojím těch km, u bmw není problém (ve většině případů) ani nájezd přes 200 tis. km, ale jak je to u audin?

Pak ještě dotaz jestli se mám obávat automatické převodovky - poruchovost? Spíš bych dal přednost manuálu, ale jsou hezké modely i s automatickou, takže váhám.

Nejraději bych kolem 120 tis. km najeto, bílou barvu, kůže-alcantra, manuál, r.v. 2008-2009 a hlavně ten paket S-line.

Takže z těch odkazů asi největší adepti jsou 1. a 3., ale u té 3. je automat, je dražší a není jasné, proč to tak překopali, jestli po bouračce nebo kvůli čemu.

Tak jestli můžete nějak poradit, který z těchto modelů vypadá z pohledu zkušeného audinaře nejlépe v poměru cena/"výkon" a alespoň stručně zodpovědět pár dotazů (poruchovost, na co si dát pozor apod.) tak dejte pls vědět, budu rád za každý tip a radu.

Předem díky
Patrik

sponzor

19.07 2014 10:16

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.2. 2013

19.07 2014 10:24

Tu třetí znám... Ta je pana majitele z bixenony.com .... Překopal jí, protože to je jeho hobby... neviděl jsem osobně, ale řekl bych že to bude kvalitní práce... i když cena je vyšší... Ale zavolej mu a jed se na ní podívat, řekl bych že nebudeš zklamán

AK nováček
AK nováček

19.07 2014 10:28

TomG:
Tu třetí znám... Ta je pana majitele z bixenony.com .... Překopal jí, protože to je jeho hobby... neviděl jsem osobně, ale řekl bych že to bude kvalitní práce... i když cena je vyšší... Ale zavolej mu a jed se na ní podívat, řekl bych že nebudeš zklamán

díky za info, příští týden to určitě obvolám a zkusím se na některé podívat, jsem z Prahy, takže zrovna na tenhle model bych se kouknul rád..

cena je vyšší, ale uvádí 75 tis. km, což ostatní auta, ikdyž jsou z roku 2008 nebo 2009, mají vždy o 30-50 tis. km více..

a co se poruchovosti týče nebo čeho bych se měl vyvarovat by jsi neměl nějakou radu? trochu se bojim těch vstřikovačů u dieselu...

AK allstar
AK allstar

Registrace: 17.6. 2009

19.07 2014 11:06

Co se tyce te prekopane, je to profi prace, asi nejlepsi, co jde koupit.
Viz tady:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 9.8. 2011

19.07 2014 12:34

Ta přestavěná A5 je neuvěřitelná pecka ... tu ti budu hodně moc závidět

AK batole
AK batole

Registrace: 27.10. 2010

19.07 2014 19:15

Taky ho znam, ma firmu na Pohořelci u nej je vse jak ma byt, tam nekoupis spatne.

AK batole
AK batole

Registrace: 12.4. 2011

19.07 2014 22:32

Taky bych doporučil JEDINĚ tu upravenou a5, zbytek bych vynechal, ta černá hrůza - zadek S5 a předej a5 bez s-line je strašný, poslední z bazaru, bych vynechal taky.

AK batole
AK batole

Registrace: 5.8. 2012

19.07 2014 23:40

Taky tu třetí znám,i jsem se v tom vozíl a velká paráda. Je to krasnej kousek a vsechno dělaný s láskou jako hobby.
Tam chybu neuděláš určitě. Lak je jak novej.

sponzor

19.07 2014 23:40

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

20.07 2014 2:42

Ahoj, díky všem za tipy. Je vidět, že i na audiklubu dokáží ocenit precizní práci, která se dělá především s láskou k autu, tak trochu jsem to z toho inzerátu i vycítil, aniž bych majitele či auto znal, že je to vymazlená přestavba, ale..

je nejdražší a byl bych vám ještě moc vděčný, kdyby jste se ještě mohli zaměřit na tyto konkrétní dva vozy (tím nemyslím porovnávat s tou přestavěnou A5, už jsem pochopil, že ta přestavěná je nejlepší), ale třeba by se dal najít lepší kompromis mezi cenou a "výkonem". Nepotřebuju za každou cenu auto, které mi bude někdo závidět.

Co by jste ještě říkali na tyhle dva kousky:

5. http://www.tipcars.com/audi-a5/30-TDI*-quattro*-s-line-cr-493509.html

6. http://www.sportovnivozy.cz/42400-audi-a5-2x-s-line30-TDI*-quattro*-olomouc

- je tam celkem velký nájezd cca 190 tis. km, je to průser? viděl jsem inzeráty na audiny A5 i s 300 tkm najetých, takže pro ten motor je ještě 200 tkm v pohodě?

Případně jestli by jste mohli ještě něco k tomu autu ze svých postřehů napsat?

Pak ještě dotaz jestli se mám obávat automatické převodovky - poruchovost? Spíš bych dal přednost manuálu, ale jsou hezké modely i s automatickou, takže váhám.

Nebo vstřiky Turbo* atd.? Je to nějak třeba obecně známo že to ve velkém odchází nebo se toho nemám bát a odchází to jen výjimečně?

Předem díky za vaše rady
Zdraví
Pat.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 17.6. 2009

20.07 2014 8:01

patrik7: ta nejdrazsi nejde bohuzel s tema dvema cubec srovnat. Kdyz jsi cetl to vlakno na autohifiklubu, videls, co tam je vse jineho.
V tom aute je utopeno daleko vic penez, nez jaky je cenovy rozdil.
Ja bych nevahal..

Automatu se neni duvod bat. Kompletni repas stoji kolem 50-60tis kc, a na moji a6 uz ma za sebou 380tis km a je jeste puvodni.

Turbo* a vstriky odchazi velice vyjimecne - a rozhodne ne po 200tis km. Teda pokud nejezdis na fritovaci olej, ci bionaftu.

Ty dve dalsi - nic moc jim nevytykam. Akorat jsem opatrny ku kazdemu, kdo tam da neorigo kola. A ABT kola se mi vyslovene nelibi. Ale to je vec vkusu kazdeho soudruha. Nekdo picha blondyny, nekdo brunety, a i zrzky nezustanou na ocet.

AK junior
AK junior

Muž

20.07 2014 9:54

Já bych ti zase pochválil dobrý vkus a čich na správný model. A5 je všeobecně nedostatek, protože lidi se toho nechtějí zbavovat. Sám po nějaké pokukuji už rok a je pořád hodně těžké najít vhodný kus za slušné peníze. Buďto jsou okamžitě pryč, nebo mají úpravy, se kterými se nedokážu ztotožnit. To auto je držák, všichni známí co ji mají se jí nechtějí zbavit. Pokud člověk není čůrání, tak na autě vyloženě nedochází nic.... Zní to hodně naivně, ale říká to nezávisle na sobě až moc lidí. Najít model se serviskou nebo prokazatelným pravidelným servisem a máš vyhráno. Ani autamatu se neboj, jen zůstaň u specifikace 3.0 a pokud možno s-line. Jinak doporučuji mrknout zde na fóru na kategorii technické fórum, oddíl a5 a zběžně porovnat, jestli se nějaká závada nějak neopakuje. Jakmile ale narazíš na čerstvý kus, který se ti bude líbit, bude ti vyhovovat výbava a bude technicky v pořádku, nebo jen s malou počáteční investicí, neváhej. Riskuješ, že další den už bude v prdeli....

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 6.3. 2014

20.07 2014 23:18

patrik7:

A mě se zase líbí ta černá s těma 3333, ta vypadá velmi zachovale. A neni dotčená žádnýma úpravama ani přestavbama a ještě ti na ní dá záruku.

Nechci hanit ničí práci nebo tak (jistě je udělaná pěkně a dobře), ale já bych si přestavený auto nikdy nekoupil..

AK nováček
AK nováček

20.07 2014 23:50

zepelin:
patrik7:

A mě se zase líbí ta černá s těma 3333, ta vypadá velmi zachovale. A neni dotčená žádnýma úpravama ani přestavbama a ještě ti na ní dá záruku.

Nechci hanit ničí práci nebo tak (jistě je udělaná pěkně a dobře), ale já bych si přestavený auto nikdy nekoupil..

jakou záruku máš na mysli? jinak se s tebou celkem ztotožňuji, že ačkoliv je to určitě pečlivá práce, ale přestavěný auto taky není můj šálek kávy (možná kdyby tam byl jen poladěný výfuk, či nový volant, tak jsou to decentní hezké úpravy-upgrade), ale takto celé překopané auto nevím nevím.. každépadáně krasavec to je..

A pokud bychom se zaměřili na tenhle kus - http://www.tipcars.com/audi-a5/30-TDI*-quattro*-s-line-cr-493509.html co myslíte?

Ta černá taky fajn a vypadá zachovale, ale já bych raději bílou. A tahle bílá vypadá též zachovale. Jen ta černá střecha se mi moc nelíbí, ale to bude nejspíš fólie, že? Jinak to taky vypadá, že má černou stropnici pokud se nepletu? To je pro mě po zvyku z BMW také ačkoliv drobný, ale hodně důležitý detail.

ps. kola bych samozřejmě vyměnil

Všem ještě jednou díky za všechny rady

AK nováček
AK nováček

21.07 2014 14:59

Ten původní odkaz asi nefunguje, tak tady ještě pár fotek a info na sautu - http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/a5/15914884

Co myslíte? Kola bych vyměnil. Vypadá to, že byla servisována v Audi a km jsou skutečné. Akorát tedy podle této fotky http://im.sauto.cz/image/201406/3016/c6/53b191abc6bb6730328f0200.jpg?type=im2 to vypadá, že to černou stropnici nemá.. Jinak se mi to auto zdá být super a v dobrém stavu. Co myslíte?

Ještě jednou díky za rady k tomuhle kousku
Patrik

AK junior
AK junior

Muž

21.07 2014 15:20

Tlačítka, páčky i volant jsou opravdu přímo úměrné kilometrům. Z té fotky ale moc poznat nejde. S tou stropnicí bych si tak definitivně jistý nebyl, že tam není. A vůbec, to je pro tebe tak důležitá?

Cena za kvalitně servisovaný kus je úměrná.

AK nováček
AK nováček

21.07 2014 19:40

reveleR:
Tlačítka, páčky i volant jsou opravdu přímo úměrné kilometrům. Z té fotky ale moc poznat nejde. S tou stropnicí bych si tak definitivně jistý nebyl, že tam není. A vůbec, to je pro tebe tak důležitá?

Cena za kvalitně servisovaný kus je úměrná.

Tak ta je do čtvrtka rezerovována. Nejspíš se prodá. Co se té černé stropnice týče, ta celkem ano dříve jsem to neřešil nebo mě to vlastně ani nenapadlo řešit, ale moje poslední bmw černou stropnici mělo a od té doby mi ty světlé stropnice vůbec nesedí, ty černé stropnice dělají mnohem víc sportovnější interiér.

Jelikož ta poslední se nejspíš prodá, tak hledám dalšího hlavního kandidáta.
Aktuálně to mám seřazené asi takto (od největšího kandidáta):

1. http://www.sportovnivozy.cz/42400-audi-a5-2x-s-line30-TDI*-quattro*-olomouc
- mám jí tu už od začátku, ale nikoho z vás nezaujala?
- vyhovuje mi především bílá barva, manuální Převodovka*,jakž-takž počet najetých km (188 tis.), S-line, sportovní sedadla (kůže-alcantra)a celkem přijatelná cena
- je stále volná, tak zvažuji výlet na moravu

2. http://www.sportovnivozy.cz/57506-audi-a5-30-TDI*-q-s-line-bo-eib
- nově mě zaujal tenhle kousek
- nejvíc mě zaujala asi cena a ta bílá barva
- na druhou stranu na mě působí divně fotky, které majitel vybral do inzerátu, chybí foto interiéru a má to celkem dost najeto 217 ti. km (což ale asi není zas tak moc pro tohle auto, co jsem podle vašeich příspěvků pochopil, takže to by neměl být problém)

3. http://www.sportovnivozy.cz/53783-audi-a5-30tdi-4x4-manual-senov
- moc těch bílých a5 kupé v prodeji není, tak přichází v úvahu i tento kousek
- je to opět koukám celkem překopané a bůh ví, jak kvalitně
- na druhou stranu je to zajímavá cena a jsou tam pěkná rs5 kola (dle inzerátu origo)
- najeto 194 tis. km je taky přijatelných
- jen mi není jasné proč tak celkem nízká cena, když to má tolik "origo" úprav?

Je mi jasné, že se to blbě hodnotí podle fotek, ale i přesto bych byl vděčný i za vaše pocity jak na vás daná auta působí případně co je na nich špatného nebo co tam chybí.

Jestli stihnu tuhle letní sezónu si vybrat podle vašich rad, tak mají u mě všichni pražáci, co zde poradili či nějak přispěli do konverzace panáka )

Budu rád za každou radu či názor
Patrik

sponzor

21.07 2014 19:40

AK junior
AK junior

Muž

21.07 2014 20:32

Tak ti k tomu taky něco napíšu:

1. ta se prodává už více než půl roku, bůh ví proč ...

2. na tuhle bacha, už podle fotek poznáš, že ten kdo to fotil a chce následně prodat, to asi nemá v hlavě moc v pořádku, nehledě na to, že zakrývá spz, pak majitel je prý skladník tohoto obchodu ubrusovina.cz, těžko říct, třeba na něj našetřil .. (https://www.facebook.com/jan.zhanel.7)

3. do tý bych nešel už jen kvůli té bílé plyši na sedadlech ... ono je to moc hezký, ale jezdi v ní měsíc v riflích a jednou zmokni po cestě do auta ... to co pod sebou najdeš až vystoupíš se ti líbit nebude (btw kontaktní email unehody@... WTF?)

Z toho co jsi tu napsal máš velmi široký rozstřel a bojím se, že jsi člověk co vybírá spíš podle vzhledu než podle případných investic. Zároveň, jestli jsem dobře pochopil, pokukuješ po cenovém rozpětí 380 - 500. Za ty Prachy (500-600) bych zalovil v německém pohraničí, nebo zajel do Ři(t)čan za Danem (belmondo) a přes jeho poslední poctivej bazoš v ČR si nějakou krásku na míru objednal.

Každopádně závidím ti . Můj další krok měla být bíla A5 3.0 TDI* s-line quattro*. Takže ti moc držím pěsti, pak se musíme v Praze někde zčuchnout, ať ti to řádně oslintám . Popřípadě se můžeme sejít i před tím. Je dost možné, že v tomto či příštím týdnu pojedu známému pro Z4 do NDR ...

AK batole
AK batole

Muž

21.07 2014 20:50

patrik7:

páťo, ted budu soudit jen podle fotek..

ta první - nesedí tam přední haupna a nepůsobí na mě nějak přesvědčivě..

ta druhá - takhle se auto neprodává..

ta třetí - je krásná, má nárazníky RS5 a dle mě nejatraktivnější vnitřek (jestli s tim nebudeš jezdit na ryby a na houby tak co by ne), ale ten nárazník a haupna taky nesedí..a zase jsme u toho,,proč je překopaná na rs5??

proč se ti nelíbí černá..?? popřemejšlej o tom..
někdy na barvě opravdu tolik nezáleží..(samozřejmě pokud to neni růžová, fosvorově zelená atd..)

AK junior
AK junior

Muž

21.07 2014 20:55

zepelin:
fosvorově zelená atd..)

co máš proti brčálkově žabičkové?

AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

21.07 2014 21:13

Koupe timto zpusobem se vzdy rovna jen a jen pruser

AK nováček
AK nováček

21.07 2014 21:30

reveleR:
1. ta se prodává už více než půl roku, bůh ví proč ...
zepelin:
ta první - nesedí tam přední haupna a nepůsobí na mě nějak přesvědčivě..
Nesedí? Kde přesně? V tom případě ale nesedí ani tato haupna, ne? http://www.autohificlub.cz/forum/10-tuning/1658179 [zkrácená url].
Třeba se prodává tak dlouho kvůli té ceně a počtu km? Není z těch nejlevnějších, ale uznávám, že je to trochu divné..

reveleR:
2. na tuhle bacha, už podle fotek poznáš, že ten kdo to fotil a chce následně prodat, to asi nemá v hlavě moc v pořádku, nehledě na to, že zakrývá spz, pak majitel je prý skladník tohoto obchodu ubrusovina.cz, těžko říct, třeba na něj našetřil .. (https://www.facebook.com/jan.zhanel.7)
zepelin:
ta druhá - takhle se auto neprodává..
Odkud máš takové podrobné info? třeba jen chce zjistit jestli by bylo o auto zájem a nechce aby tam byla spz a tak. ale také uznávám, že je to divné, zkusím napsat o více fotek (také maily nepíšu rád, ale u tohohle inzerátu se to musí chápat )

reveleR:
3. do tý bych nešel už jen kvůli té bílé plyši na sedadlech ... ono je to moc hezký, ale jezdi v ní měsíc v riflích a jednou zmokni po cestě do auta ... to co pod sebou najdeš až vystoupíš se ti líbit nebude (btw kontaktní email unehody@... WTF?)
zepelin:
ta třetí - je krásná, má nárazníky RS5 a dle mě nejatraktivnější vnitřek (jestli s tim nebudeš jezdit na ryby a na houby tak co by ne), ale ten nárazník a haupna taky nesedí..a zase jsme u toho,,proč je překopaná na rs5??
Tu bych asi teda nijak víc neřešil, taky se mi moc nezamlouvají ty úpravy.
Škoda, že tento se pustil do tak velkých úprav - http://www.sbazar.cz/xenony/detail/6040197-audi-a5-motorizace-30-TDI*-305-ps, bejt to v tak zachovalém stavu, ale v original provedení (max ten výfuk, sedadla nebo nový volant), tak do toho jdu na 100%

reveleR:
Z toho co jsi tu napsal máš velmi široký rozstřel a bojím se, že jsi člověk co vybírá spíš podle vzhledu než podle případných investic.
belmondo:
Koupe timto zpusobem se vzdy rovna jen a jen pruser
Tak to jsem se asi špatně vyjádřil... toto vlákno vzniklo jen kvůli radám řidičů, kteří už A5 (případně jiný podobný model) vlastní a mohou mi poskytnou takové ty první info u některých inzerátů (např. postřeh, že nějaké auto se prodává už půl roku - to bych bez tohoto vlákna nevěděl).

No a jelikož jsou ty auta rozmístěna všude možně po ČR, tak nemám možnost ani čas jezdit na všechny se kouknout. No a jelikož u inzerátů soudím ze začátku podle fotek a počtu km a r.v., tak to na vás asi tak působí, že mi jde jen o vzhled. Ale není tomu tak. Proto jsem se vyptával na zkušenosti - jestli odchází automat, jestli je pro tento motor cca 200 tis. km moc apod.

Takže asi bych měl dodat, že jakmile se mi nějaký kousek zalíbí (vzhledově podle inzerátů - fotek) a vy mi jej zde nepohnojíte tak se na něj vydám podívát ne sám, ale se 2 známými - mechanik a člověk přes plechařinu, takže o případných investicích do následných oprav apod. budu mít informace.

Jen jsem potřeboval se nějak v těch inzerátech zorientovat a vše protřídit tak, abychom se vydali podívat už jen na ten nejvhodnější model.

Tak snad teď je teď trochu patrné, že nejsem nějakej blb, co by slepě vybíratl jen podle vzhledu - jen to podle fotek zatím ani jinak nejde.

Co se černé barvy týče, tak jsem nenapsal, že by se mi nelíbila, je hned na druhém místě za bílou. Takže se budu snažit sehnat bílou, ale černá vyloučená není.

Ještě párkrát mi tady pohnojíte ty české inzeráty a kouknu se i do německa:) ale tam je to trochu dražší co jsem tak jedním okem nakoukl...

AK batole
AK batole

Muž

21.07 2014 22:11

belmondo:

belmondo ty by jsi zrovna v tomhle vlákně měl jít vzorem a mohl by jsi patrikovi třeba poradit co a jak když už jednou ty auta prodáváš..

a ne že tady zase klasicky napíšeš nemístnej nesmysl..

nepochopil, nepřekvapil...no..

AK nováček
AK nováček

21.07 2014 22:16

zepelin:
belmondo:

belmondo ty by jsi zrovna v tomhle vlákně měl jít vzorem a mohl by jsi patrikovi třeba poradit co a jak když už jednou ty auta prodáváš..

a ne že tady zase klasicky napíšeš nemístnej nesmysl..

nepochopil, nepřekvapil...no..

Já muslím, že by to do budoucna nebylo jen Patrikovi, ale že toto vlákno si určitě otevře každý, kdo zavítá na audiklub a bude chtít koupit audi A5.

Ještě dotaz, co říkáte na motor 3.2 FSI*? Soolehlivost, spotřeba?

AK batole
AK batole

Muž

21.07 2014 22:38

patrik7:

No benzín to už je jiná káva na to slyšim..
Spolehlivost určitě lepší, spotřeba plus mínus stejná, benzín voní, je to krásně tichý, kultivovaný,,a jestli jsi z Prahy, tak trápit tam po městě ty turba v dieslu nic moc..

Páťo bud frajer a když už přemejšlíš o benzínu tak jedině S5
audiklub.cz

sponzor

21.07 2014 22:38

AK junior
AK junior

Muž

21.07 2014 22:51

zepelin:
patrik7:

spotřeba plus mínus stejná
audiklub.cz

co prosím to si musíš dělat legraci, že ano

s 3.0 se dá jezdit dálky za 7,8, u 3.2 TFSI* se pod 9 nedostaneš nikdy ... ale motor je to kulervoucí

AK nováček
AK nováček

21.07 2014 23:07

nejsem proti benzínu, ostatně diesel jsem zatím ještě nikdy neměl a právě u A5 jsem si ho chtěl vyzkoušet..

ale když těch A5 3.0 TDI* v dobrém stavu za dobré peníze fakt moc není, tak si začínám pohrávat s myšlenkou 3.2 FSI*..

těch 4.2 v S5 už je na daily car podle mě moc (tady se asi trochu v té průměrné spotřebě sekli http://www.topdrive.cz/auta/audi-s5-coupe-audi/)

s bmw 3 (2.5 benzín) mám spotřebu 9l, u S5 bych měl určitě tak 13-14l, takže když už, tak A5 3.2 FSI*, ale jedině kdyby nevyšel ten diesel

AK batole
AK batole

Muž

21.07 2014 23:12

reveleR:

no jo já vim..ale zase 1 litr rozdíl..už nehraje takovou roli..
a nafta je dražší..

ale pozor ty jsi napsal TFSI*..a to je Turbo*, 3,2 FSI* je bez turba..

S5 4,2 350 kluků, manuálek pěkně, černá metla, a oranžová kůže, najeto 60 tisíc..to ještě neni ani zajetý.

No spotřeba teda bude sice trochu větší,, ale ty zážitky z jízdy za to stoprocentně stojí!!!!!

S tim třílitrem v dieslu to bude cca 10-11 průměr, ta s5 bude průměr 13-15..

AK batole
AK batole

Muž

21.07 2014 23:19

patrik7:

Je teda pravda, že s5 na nákupy moc neni, ale zase na druhou stránku, jakej to je rozdíl oproti 3,2...??

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 12.8. 2013

21.07 2014 23:22

reveleR:

co prosím to si musíš dělat legraci, že ano

s 3.0 se dá jezdit dálky za 7,8, u 3.2 TFSI* se pod 9 nedostaneš nikdy ... ale motor je to kulervoucí

Tam se nedávali TFSička 3.2. Budto nepreplnovana 3.2 nebo novejsi 3.0 TFSI* S5.

Jinak abych přispěl do diskuze s něčím užitečným, tak mně ta kapota taky nesedí (kousek překukuje), na tom jednom autě to tedy není žádná vada.

A jak spekulujete proč to někdo kope do RS5... no protože to sakra líp vypadá

AK nováček
AK nováček

22.07 2014 13:23

zepelin:
reveleR:

no jo já vim..ale zase 1 litr rozdíl..už nehraje takovou roli..
a nafta je dražší..

No spotřeba teda bude sice trochu větší,, ale ty zážitky z jízdy za to stoprocentně stojí!!!!!

S tim třílitrem v dieslu to bude cca 10-11 průměr, ta s5 bude průměr 13-15..
Sám vidíš, že to klidně může být extrém diesel 10 litrů, benzín 15 litrů a to už je podle mě velký rozdíl.. jak jsem už psal, teď mám bmw benzín 2.5 a spotřeba 9-10 litrů na daily car mi vyhovuje, 15 litrů už by bylo moc.. i když ten zvuk benzínu s dieselem se srovnávat nedá...

s7RanG:
Jinak abych přispěl do diskuze s něčím užitečným, tak mně ta kapota taky nesedí (kousek překukuje), na tom jednom autě to tedy není žádná vada.
Kde přesně podle tebe to nesedí? Myslíš tady - http://www.sportovnivozy.cz/auta/42400/v/4-audi-a5-2x-s-line30-TDI*-quattro*.jpg?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email