Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 15 června 2025
Celkem je zde 549 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Džejár
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 243
Online návštěvníků
Návštěvníků: 547
Uživatelů: 2
Celkem: 549

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Anonymní

25.12 2007 17:35

Přijede Mikuláš do Somálska a ptá se dětí:
"proč jste všichni tak hubení?"
Děti odpoví: "protože nepapáme..."
Mikuláš na to:" - no a kdo nepapá, nedostane dárečky!!"
sponzor

25.12 2007 17:35

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Registrace: 10.12. 2007

26.12 2007 16:07

Fredova naleštěná kára zastavila na prázdné venkovské silničce. Vedle Freda sedí pěkná, avšak velmi zdrženlivá slečna, která povídá: "Předpokládám, že budeš zkoušet klasický trik 'došel benzín'." "Ne... Vyzkoušíme trik 'Kvůli tomu'." "Kvůli tomu? Co to je zač?" "No, to je takhle. Pokud tu nejseš kvůli tomu, kvůli čemu jsem tu já, tak právě kvůli tomu, že tu kvůli tomu nejseš, tady budeš, až tady já nebudu."
AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

26.12 2007 16:36

Žán, má citrón nožičky?
Nikoliv Sire!
O-ou, tak to jsem si dnes vymačkal do čaje kanára
AK batole
AK batole

29.12 2007 13:37

poloviční kameňák:

"víte jakej je rozdíl mezi sovou?"
Anonymní

08.01 2008 18:00

Letí blondýnka a prase do vesmíru a ješte pred startem dostane blondýnka i prase obálku.

Asi po dvou hodinách letu prijde cas, aby se do své obálky podívalo prase.

Prase si tedy svou obálku rozlepí, zamyslí se a zacne lítat po rakete a mackat všelijaký cuplíky.

Blondýna to sleduje a myslí si:"Hm, prase a tak duležitý úkol, co budu mít v obálce asi já?"

Po dalších dvou hodinách je cas, aby se do obálky podívala blondýna.

Blondýna celá nedockavá obálku otevre a tam stojí:" NAKRM PRASE A NA NIC NEŠAHEJ !!!"
Anonymní

08.01 2008 18:01

Přijde muž s krásnou ženou do klenotnictví, společně pro ni vyberou diamant
za 1,5 milinu korun. Když dojde na placení, vezme muž šekovou knížku a
vyplní šek na celou sumu. Prodavač se na něj s obavami dívá,ten zákazník je
mu neznámý, vidí ho poprvé. Muž okamžitě postřehne, co prodavači jde hlavou
a říká mu: "Vidím, že máte obavy, že tento šek není krytý, viďte...? Dobře,
uděláme následující. Dnes je pátek a banky mají již zavřeno, ponechejte si
ten šek i šperk. V pondělí, až budete moci ten šek nechat proplatit, pošlete
ten šperk mojí přítelkyni.o.k.?" Prodavač se uklidní, v pondělí chce nechat
šek proplatit, banka jej ale zamítne, že prý není krytý. Okamžitě volá
zákazníkovi a ten mu na to odpoví: "Ten šek můžete klidně zahodit, už jsem
se s ní vyspal."
AK batole
AK batole

08.01 2008 21:30

Potkaji se tri babicky a chlubi se svymi vnuky. "Muj bude doktorem. Porad si hraje s ampulkama a strikackama a neco si picha." "Muj bude asi agronom. Sazi na zahrade konopi a mak a ceka na urodu." "Muj bude urcite sofer. Namoci si hadr do benzinu, hodi si ho na hlavu a rekne: "Ted me nerus, babi, bude jizda."
AK fanda
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006

08.01 2008 21:36

m.i.v.:
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!

To se pleteš. Lidé o tobě říkají, že jsi debil
sponzor

08.01 2008 21:36

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 4.10. 2006

09.01 2008 10:34

Manzelsky par je v posteli a kdyz jsou v nejlepsim,
povida ona: "Hafni!"
On: "HAF!"
A ona zase: "Hafni!"
On: "HAF!"
Po treti si vynda ptáka z pusy a vykrikne:
"Sakra tak zhasni, deti se divaj!"
AK batole
AK batole

10.01 2008 22:47

"Jak se cítíte v nových brýlích?" "Výborně. Najednou potkávám spousty známých, které jsem
neviděl celé roky."
Anonymní

12.01 2008 0:56

Když byl Pepíček ještě hodně malý, vzal ho tatínek na koncert slavného violoncelisty, aby zjistil, zda má hudební nadání. Asi po pěti minutách se k němu Pepíček naklonil a zeptal se: "Až ten pán tu bedýnku konečně přeřízne, půjdeme domů?"

Zloděj poučuje svého syna před odchodem do školy: "Nezáviď spolužákům, když se chlubí, co všechno doma mají. Raději si zapamatuj kde bydlí."

Jaký je rozdíl mezi feťákem a narkomanem? Feťák líp hoří.

"Včera jsem měl to potěšení a potkal tvou tchyni!" "Ty tomu říkáš potěšení?" "Ale jo, jsem potěšen, že není tchyní mojí!"

Blondýnka se prochází se psem parkem. Zastaví se a čte noviny. Přijde k ní bruneta s otázkou: To je krásný pejsek, co stojí?" Blondýna: "Taky nevím, proč si blbec nesedne."

Při otázce paní učitelky, co dělali prarodiče za války, se Pepíček přihlásí a říká: "Dědeček zahynul v koncentračním táboru." Paní učitelka: "To je mi líto. A co se mu stalo?" Pepíček: "On spadl z hlídkové věže."

Jak zabavit blondýnu
Postavíte jí k zrcadlu a řeknete, ať hraje kámen-nůžky-papír, dokud nevyhraje.

Má rozvoj automobilismu také kladnou stránku? Ano. Za posledních sto let velmi výrazně klesl počet ukradených koní.

V bance u okénka stojí muž a přehrabuje se v tašce. Pokladní mu chce pomoci a tak se ptá: "Chcete vložit nebo vybrat?" "Pochopitelně vybrat, ale nemohu najít pistoli!"

Poledne na úřadě. Referent Karlík budí kolegu: "Půjdeš také na oběd, nebo budeš pracovat bez přestávky?"

Jde pán lesem a vidí tam za křovím dědulu, jak tlačí. Tak na něj volá: "Pane serete si na kšandy." "Cože?" "Serete si na kšandy." "Co?" Říkám dědo. že si serete na kšandy!" "Jo kšandy? Na ty já seru!"

"Slečno," ptá se zákazník v parfumerii, "je ten krém proti vráskám dobrý?" "Dobrý? Ten je přímo vynikající. Za rohem máme autoservis a tam s ním vyrovnávají porouchané karoserie."

Přijde podnikatel na staveniště a spráskne ruce: "Co se to tady stalo?" "Co by, však vidíte - spadlo lešení." "Architekt už o tom ví?" "Bodejť by ne, on je pod ním."

"Haló, mohu si u vás dát pojistit dům po telefonu?" "Ne, musíte se dostavit osobně." "Škoda, to teda raději zavolám hasiče."

Před obchod přijede na kole Sherlock Holmes. Kolo ani nezamkne, jen na ně položí cedulku: "Krádež zbytečná, Sherlock Holmes." A jde nakupovat. Ke kolu se ovšem přitočí maník a ukradne ho. Zanechá tabulku: "Pronásledování zbytečné. Olaf Ludwig."

Na automatu na kondomy stojí: "Tak tyhle žvejdy mi moc nechutnaly!"

Uprostřed lesa se potkají dva houbaři: "Tak co, našel jste?" "Houby teda ne," připustí druhý, "ale mám v košíku plno zálohovaných lahví."

Včera jsem se stal Svědkem Jehovovým. Ne kvůli víře, ale aby mi už konečně přestali otravovat u dveří.
AK batole
AK batole

Registrace: 22.3. 2007

12.01 2008 2:01

Na balkoně paneláku se opaluje úplně nahá blondýnka. Náhle k ní shora kdosi spouští provázek a na něm lístek se vzkazem:
"Jestli mohu za vámi, zatáhněte dvakrát. Jestli ne, zatáhněte alespoň dvacetkrát a posledních pět tahů, prosím, prudčeji."

Indián už tři dny šuká svou ženu. Najednou toho nechá, sleze, napije se ohnivé vody a praví: Ted mě dva dny neuvidíš!
Ona: Jdeš lovit?
On: Ne, rozdáme si to zezadu!
AK batole
AK batole

Registrace: 22.3. 2007

12.01 2008 7:04

Doktorka k pacientovi:"A taky byste měl přestat onanovat,dědo." " A proooč?" "Protože Vám chci změřit tlak!"
AK nováček
AK nováček

Registrace: 10.1. 2008

13.01 2008 14:29

Jde blondýnka se psem po ulici,zastaví jí policista a povídá...Slečno jaktože Váš pes nemá košík?
Blondýnka odpoví...Ale my nejdeme nakupovat!
Aha to já nevěděl...odpoví zamyšleně policista

Stojí pět policajtů u dveří s nápisem!!TLAČIT!!Kolik z nich se posere?.
.
.
Jenom tolik, kolik jich umí číst…

Kamarádka se kamarádce svěřuje, že dostala od milence krásný zlatý prstýnek. Bojí se ho ale nosit, protože má žárlivého manžela. Kamarádka ji poradí. Až půjdete se psem do parku na procházku, tak dělej, že jsi ho tam našla. Stane se. Manželka jde s manželem a psem na procházku do parku a šikovně prstýnek pohodí.Pak se sehne a říká...Hele Karle, já našla krásný prstýnek. A je celý zlatý a má i kamínek. Nasadí si prstýnek na ruku a říká...A on mi i je! Manžel na ni kouká a říká: To máš štěstí. Já tuhle našel za postelí trenýrky a byly mi malý.
Anonymní

18.01 2008 9:23

m.i.v.:
Anonymní

19.01 2008 1:38

What do these automobile acronyms actually mean?

AUDI: A Used Dodge Incognito
BMW: Bavarian Money Waster
BUICK: Big Ugly Idiot’s Cat Killer
CHEVROLET: Can Hear Every Valve Rattle, Oil Leaks Every Time
CHEVY: Cheapest Heap Ever Visualized Yet
CHRYSLER: Chrysler Has Raped Your Sanity Loser - Expect Repercussions
DAEWOO: Damn Asian Engineering Works Only Occasionally
DODGE: Dear Old Dad’s Garbage Engine
FIAT: Fix It Again, Tony
FORD: Ford Owners Recommend Dodge
GM: Genital Motors
HONDA: Horribly Overpriced, Needing Dad’s Assistance
HYUNDAI: Hang Your UNDerwear Anywhere Inside
JEEP: Junk Everyone Eventually Piles
KIA: Korean Industrial Accident
MITSUBISHI: Manufactured In Taiwan Sold Under British Influence Shipped Here Incomplete
MOPAR: Move Over People Are Racing
NISSAN: Need I Say Something About Nothing
OLDSMOBILE: Overpriced, Leisurely Driven Sedan Made Of Buick`s Irregular Leftover Equipment
PONTIAC: Plan On Numerous Trips In Another Car
SAAB: Sad Attempt At Beauty
TOYOTA: Too Often Yankees Overprice This Auto
VOLVO: Very Odd Looking Vehicular Object
sponzor

19.01 2008 1:38

AK nováček
AK nováček

Registrace: 10.1. 2008

19.01 2008 14:25

8)
Anonymní

24.01 2008 7:57

Vystěhovává se takhle Roubíček ze Sovětského Svazu a na hranicích mu celníci
najdou v kufru bustu Lenina.

Ptají se Roubíčka: "Co to je?"
"To se ptají špatně, "povídá Roubíček, "měli by se spíš zeptat, kdo to je?
To je Lenin! Zachránce proletariátu celého světa, zakladatel mé milované
vlasti, Sovětského Svazu, génius, který naplnil Marxovy myšlenky..."
Dobře, můžete jít...", říkají celníci.

Na izraelské hranici celníci u Roubíčka v kufru znovu najdou Leninovu bustu
a ptají se ho: "Co to je ?"
"To se ptají špatně, " povídá Roubíček, "měli by se spíš zeptat, kdo to
je? - To je Lenin! Ten šílenec, co přivedl polovinu světa do chudoby,
největší zločinec dvacátého století, nastrčená figurka, která aby pomohla
Němčourům..."
Dobře, můžete jít..." říkají celníci.

Roubíček přijede ke svým příbuzným a když si vybaluje věci, jeho synovec si
všimne Leninovy busty a ptá se Roubíčka:
"Strýčku, kdo to je?"
"Ale to se ptáš špatně, synovče, měl by ses spíš zeptat, co to je?

... To je pět kilo zlata!"
Naposledy upravil FrantaCech dne 24.01 2008 8:35, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
AK oldtimer
AK oldtimer

Registrace: 28.8. 2006

24.01 2008 8:07

AUDI = Alles Uberteuertes Ding fuhr Idioten
BMW = Bayerischer MullkistenabfuhrWagen
FIAT = Fehler In Allen Teilen

englaise:

FORD = Found On the Road Dead; Fix it Or Repair Daily
PONTIAC = Poor Old Nigga Thinks Its A Caddy )))
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

26.01 2008 14:44

politika
Anonymní

28.01 2008 8:22

... z čínské restuarace

Přijde manželský pár do čínské restaurace.

Usadí se.

Přiběhne číšnice: "Co si dáte?

Máme kočičí nožičky, psí steaky... "

Žena se zhrozi: "Ježkovi voči!"

"Výborná volba madam"
Anonymní

28.01 2008 8:23

Dcerka se dívá na maminku, jak si nanáší pleťovou masku.

"Proč to děláš?" ptá se jí.

"Abych byla krásná!" odpoví maminka.

Za chvíli si masku sundavá a dcerka se ptá: "Vzdáváš to?"
AK batole
AK batole

Registrace: 16.9. 2007

28.01 2008 19:48

Chlapek naboura auto dvoum buzerantum:
Gay na pritele:"Volej policii je to jeho vina"
CHlapek:"no tak to vubec nikoho nevolejte to je vase chyba a ja sem si trosicku prihnul tak budem v klidu ne?"
Gay opet na pritele:"Tak uz tam volej stopro,pan je nalitej a hada se"
CHlapek na ne zacne:"Tak to teda ne to dete do prdele a rovnou mi ji polibte"
A teplous hned:"Brouku nikam nevolej pan zacina vyjednavat"
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 4.10. 2006

01.02 2008 21:04

Speciálně pro Vmike "řekni sýýýr"

Náhled, klikni pro zvětšení.
sponzor

01.02 2008 21:04

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

04.02 2008 16:42

Jede jeptiška ve vlaku a přistoupí dáma v nádherném kožichu.
Jeptiška, zbloudivší z cest Páně a střídmosti, se osmělí a zeptá se:
"Promiňte, ale prosím Vás, kolik stál ten krásný kožich?"
Dáma se lehce pousměje: "Jednu noc lásky..."
Dáma o něco později svlékne kožich a objeví se nádherný briliantový náhrdelník. Jeptiška, zvědavá, zase nevydrží pokušení, které jí Bůh přichystal a zeptá se na jeho cenu.
"Dvě noci lásky..." odpoví dáma. Pak si stáhne i rukavičky a na ruce má decentní, ale nádherný prsten. Jeptiška se zase ptá. "A tohle byly tři noci lásky, co?"
Dáma tiše přikývne.
Večer jeptiška rozjímá ve své cele a ozve se zaťukání.
Jeptiška se zamyslí a řekne k zavřeným dveřím:
"Víte co, otče, .... jděte do prdele s těma svýma karamelkama!"
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 19.11. 2006

04.02 2008 17:56

Matka představená si nechá nastoupit všechny jeptišky z kláštera, a povídá: "sestry, stala se hrozná věc, v našich zdech byl nalezen kondom!!", a zatímco dav sestřiček se zhrozí mohutným "ooooh", tak vzadu se jenom ozývá "hihihi". Dále matka povídá: "sestry, ten kondom byl použitý!", a opět následuje davové "ooooh" a osamocené "hihihi". A na závěr matka dodává: "a sestry, ten kondom byl prasklý!", a ozve se davové "hihihi" a vzadu osamocené "ooooh".
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email