Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 14 června 2025
Celkem je zde 526 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Džejár
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 243
Online návštěvníků
Návštěvníků: 526
Uživatelů: 0
Celkem: 526

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006

08.12 2007 8:52

Vyleze nalitý chlápek z baru, motá se po chodníku a najednou uvidí jeptišku, vleze ji do cesty a řiz ji pěstí do huby, až se jeptiška složí k zemi.
Chlap se na ni letmo podívá opilým okem, odplivne si a praví: Pche, jsem si myslel, že jsi lepší Batmanne !!!
sponzor

08.12 2007 8:52

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

Anonymní

08.12 2007 17:46

MOTTO ROMSKE OLYMPIADY

Neni dulezite vyhrat, ale vratit naradi.
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 4.10. 2006

09.12 2007 12:03

Přijde muž domů a žena říká: "Máme výročí miláčku, mám chuť na
něco dobrého,co takhle šneci, jak jsme je měli v Paříži?" Muž
bral ten denprémie, má peněz jako želez, nelení a jde pro šneky a šampaňské.
Cestou domů jde kolem bordelu a říká si: "Jedno malý neuškodí, je čas a mám šťastný den" - no nakonec se probudí na pokoji s třema holkama, v pět ráno, průšvih jako hrom. Jde domů a přemýšlí, co bude. Osvítí ho Bůh, ulomí v parku prut, rozestaví šneky před vchodem, zazvoní a hned jak ženuška otevře, začne křičet: "Tak huš huš, kurvy pomalý, to je otřesný jak se loudáte!!!"
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

09.12 2007 22:46

Od:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Komu:
audiklub.cz

Subject: Re: Ležáky

Debile! Psal jsem ti VYCHLADIT!
AK fanda
AK fanda

Registrace: 4.12. 2007

10.12 2007 16:57

Už jsem opravdu starej!
Mám dva bypassy a umělej kyčelní kloub a koleno, bojuju s rakovinou
prostaty, s cukrovkou, jsem napůl slepej, neslyším nic tiššího než
startující letadlo, beru čtyřicet různých léků, z kterých jsem malátnej a
mám vokna. Demence na postupu, mizernej krevní oběh, v rukách a nohách
nemám cit. Už si nepamatuju, jestli je mi vosumdesátvosum nebo
devadesátjedna.
Už jsem přišel o všechny přátele. Chválapánubohu, že mám aspoň ten řidičák!
AK fanda
AK fanda

Muž

11.12 2007 12:27

V uhelném dole spadne jeden horník do šachty.
Ostatní přiběhnou a Tonda se ptá:
Pepo jsi vpořádku?
Jseéééém. Ozve se z dola.
Máš něco zlomené?
Neééééé.
Tak proč nelezeš nahoru?
Ale když já, ještě letiííííím!
AK batole
AK batole

Registrace: 10.12. 2007

12.12 2007 9:05

Na smrtelné posteli leží 80-letý milovaný manžel, otec, dědeček. Blíží se jeho poslední chvíle na tomto světě a kolem něj se shromáždila celá rodina,žena, všechny děti, skoro všechny vnoučata a dokonce několik pravnoučat. Všichni soucitně a v tichu čekají až příjde ta chvíle.
Náhle se dědeček probere a povídá:
"Povím Vám mí nejbližší své největší tajemství:
Já jsem se ve skutečnosti nikdy nechtěl oženit a založit rodinu. Měl jsem všechno. Rychlá auta, krásné ženy, mnoho přátel a bohaté konto. Ale jednoho dne mi přítel pověděl:
"Ožeň se a založ rodinu, protože Ti nebude mít kdo podat sklenici vody až budeš na smrtelné posteli a budeš mít žízeň."
"A tak jsem se oženil a radikálně tak změnil svůj život. Večerní diskotéky s krásnými ženami nahradilo sledování seriálů s manželkou.Autem jsem jezdil pro vás děti moje do školy a ze školy a na společné dovolené k moři. Peníze z konta se rozplynuly na vaše studia děti moje. Krásné dny svobody odnesl vítr.
A teď když ležím na smrtelné posteli, víte co je nejhorší?"
"Co tatínku náš drahý?" se všichni ptají.
"Nemám ku.rva žízeň !!!..."
AK fanda
AK fanda

Muž

12.12 2007 17:46

Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den, a jejich milenci se baví,co udělají s jejich popelem.
První řekne: "Můj Radek miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích.
Druhý řekne: "Můj Milan byl vášnivý rybář, takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře.
A třetí řekne, můj Jakub byl perfektní milenec, takže já vlastně jeho popel nasypu do chilli guláše, aby mi ještě jednou pořádně protáhnul prdel........
sponzor

12.12 2007 17:46

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 6.10. 2006

12.12 2007 23:19

První třída:
Paní učitelka se ptá malých žáků:
Děti jak byste chtěli vymalovat svou třídu?
Přihlasí se Anička:
Sím sím, paní učitelko, já bych ji vymalovala na růžovo.
To je pěkný nápad, má někdo další?
Přihlásí se Pepíček:
No já bych to tady vymaloval na černo a mrdl bych do toho červenou, sím.
Pepíčku, po škole přijdeš za mnou s tatínkem.
Pepíček přijde tedy s tatínkem do školy.
Tak a teď řekni tatínkovi, cos řekl mě ve třídě.
No tati, já sem říkal, že bych to tady vymaloval na černo a mrdl bych do toho červenou...
No jo Pepíčku, ale to bys to pěkně pokurvil ))
Anonymní

13.12 2007 0:19

Paní učitelka z mateřské školky jde s dětmi na nudistickou pláž (v rámci poznávání okolních vlivů), na pláži se paní učitelka před dětmi vysvlékne a začne se opalovat. Pepíček za ní přijde a začne ji obcházet. Paní učitelka trochu znervózní a zachvilku se pepíček zeptá. "Paní učitelko, co to máte mezi nožičkama?" Paní učitelka na to. "No, Pepíčku, to je kočička, víš?" A Pepíček. "To je ale nějaká divná kočička, vždyť nemá očička!" "No Pepíčku ona je má zavřený, protože spinká." Pepíček zase chvilku obchází a prohlíží si kočičku, a pak řekne. "Já si spíš myslím, že je chcíplá, protože strašně smrdí a vůbec se nehejbá!"
Anonymní

13.12 2007 0:20

Paní učitelka se hrozně rozčílila a řekla: "Jestli toho hned nenecháte, máte po ptákách". Pepíček se přihlásil a zeptal: "A co holky?"
Anonymní

13.12 2007 0:22

Tak zkus hádat Pepíčku kolik je mi let říká pan učitel. Auto má čtyři kola, dům naproti je velký, pes dělá haf haf. Pepíček se zamyslí a řekne 44 let. No výborně říká pan učitel jak si na to přišel? Mýmu bráchovi je 22 let a táta o něm říká, že je napůl debil.
AK junior
AK junior

Registrace: 9.12. 2007

13.12 2007 9:17

Zlepšovák:

Milý pane Bože, měl bych pro Tebe malý zlepšováček.
Život by měl začít smrtí - a ne obráceně.
Zkus si to pane Bože představit:
Ležíš ztuhlý v zatuchlé hlíně, je tma a najednou se začneš hrabat vstříc světlu.
Vylezeš na světlo boží, jdeš do domova důchodců, odkud Tě za pár let vyhodí, neboť omládneš.
Protože máš tučný důchod a naspoříno,budeš jezdit po lázních a hrát golf. Na uvítanou v práci dostaneš zlaté hodinky a přestože začneš pomalu, docela pomalu pracovat, budou se lidé kolem k Tobě chovat velice mile a laskavě.
Až skončíš s prací, budeš studovat na vejšce. Máš dost peněz, aby sis vychutnával studentský život plnými doušky. Zkusíš to s drogami, v hlavě nemáš nic jiného než ženské a celý den si můžeš nalévat alkohol do palice.
Až z toho dostatečně otupíš, nastane čas jít do základní školy. Ve škole budeš rok od rokublbější, až z ní konečně vyletíš.
Potom si budeš pár let hrát na pískovišti a nakonec se budeš válet 9 měsíců v děloze. A svůj život ukončíš jako orgasmus!

No řekni Bože - nebyla by to paráda?
AK fanda
AK fanda

Muž

14.12 2007 17:05

Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí: "Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů,kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele...! A ty, mami, ty na mně nečum! Taky jsi mě nasrala!"
Anonymní

16.12 2007 10:32

Stare ale stale dobre
AK batole
AK batole

Registrace: 6.12. 2007

16.12 2007 12:29

nechceš to přeložit? nechce se mě to v té slovenštině číst
sponzor

16.12 2007 12:29

Anonymní

16.12 2007 12:33

to by ztratilo to kouzlo, prave ta slovenstina dava tomu obsahu korunu.
AK batole
AK batole

Registrace: 6.12. 2007

16.12 2007 12:50

no jo no jo...to je fakt:)
Anonymní

17.12 2007 19:05

Dvě blondýnky jdou do lesa pro vánoční stromeček.
Po dvou hodinách hledání se jedna zeptá té druhé: "Tak co?"
"Ále, nikde nic."
"Víš co? Tak vezmeme nějaký bez ozdob."
Anonymní

20.12 2007 23:50

Problémy s dcerou

Šestnásťročné dievča sa vráti domov a smutne oznámi rodičom, že je tehotná. Otec, rozzúrený, nabije pištol a chce vedieť, čo je to za bastarda, že ho zabije.

Dcéra nato, že je to slušný chlapik a postaví sa k tomu zodpovedne. Vtom zastane pred domom špičkove auto a vystúpi distingvovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí sa pred rodičov dievčata, pozrie im do očí a hovorí: "Mal som pomer s vašou dcérou, ale bohužial moja rodina mi nedovolí zobrať si ju. Keďže som vážený človek, chcem niesť následky za vzniknutú situáciu. Nechcem nechať ani ju ani dieťa v nedostatku, preto navrhujem nasledovné: Ak sa narodí chlapec, na jeho účet pošlem milion euro a bude spravovať 5 pobočiek predaja Alfa Romeo. Ak sa narodí dievča, dostane na účet milion euro a 10 salónov krásy. Keby však nešťastnou náhodou dieťa potratila....."

Otec ho preruší, položí mu ruku na plece a hovorí: "Tak ju pretiahneš znova, žiadny problém...“
Anonymní

20.12 2007 23:53

Rodičia nečakane vbehnú synovi do izby a vidia ako v strede izby stojí ich syn v latexe a mláti sa bičom. Rýchlo zavrú dvere a bezradne sa na seba pozeraju. Otec sa prihovorí mame: 'Mlátiť ho asi nemá zmysel...'
Anonymní

20.12 2007 23:54

..17% všech automobilových nehod je způsobeno opilými řidiči. To svědči o tom, že 83% všech automobilových nehod je zapříčiněno střízlivými řidiči.

TO JE STRAŠNÉ!!! Proč ta střízlivá hovada nezmizí ze silnic?
Anonymní

20.12 2007 23:54

Přijde Michal na návštevu k Frantovi, který je na vozíku. Sedí, povídají a když už k večeru začíná být zima, Franta Michala poprosí, zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory. Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, kde najde dvě Frantovy dcery, které jsou v nejlepších letech. Jedné je 17 a druhé 19.
Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam děla, jim odpoví: "Váš otec mi řekl, že vás můžu přefiknout."
Vyděšeně se na něj podívají a říkají: "To určitě není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!!"
"Tak vy mi nevěříte?" ptá se a otevírá dveře:
"Franto, obě?" zavolá a ze zdola se ozve:"Jo, jo, Michale, obě!"
Anonymní

20.12 2007 23:55

Učitel oznámil třídě termín konání závěrečné písemky a zdůraznil důležitost
tohoto testu a fakt, že omluvou je pouze neschopenka nebo úmrtí v rodině.
V poslední řadě se kdosi přihlásil:
"A co extrémní sexuální vyčerpání?"
Třída se složila smíchy. Když se opět uklidnili, učitel povídá:
"Myslím, že se budete muset naučit psát druhou rukou."
sponzor

20.12 2007 23:55

Anonymní

20.12 2007 23:56

Mamimka se ptá synka:
"Tak co, budeš si večer hrát s novým vláčkem, a nebo s vychovatelkou?"
"Podle toho, co si vybere táta!"
Anonymní

20.12 2007 23:56

Přijde Pepíček ze školy a povídá tatínkovi že dostal pětku z matiky.
"Jak to?" ptá se podrážděně otec.
"Nejdříve se mě učitelka zeptala, kolik je 3 × 2. A já jí povídám že 6."
"No to je správně," na to tatík.
"A pak se mě zeptala, kolik je 2 × 3," povídá Pepíček.
"Jakej je v tom kurva rozdíl?" rozčílil se tatík.
"Přesně to jsem řekl," na to Pepíček.
Anonymní

20.12 2007 23:57

Cikán se popral s bílým. "Kdo to začal?" táže se policajt.
"On," odpoví cikán, "nechtěl mi dát peněženku!"
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

23.12 2007 20:30

Sedí dvě sovy v noci na stromě a jedna povídá:
"Huuuu!"
Druhá na to: "Si piča ...co mě strašíš?!"
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 28.9. 2007

23.12 2007 22:32

root:
Od:
audiklub.cz

Komu:
audiklub.cz

Subject: Re: Ležáky

Debile! Psal jsem ti VYCHLADIT!

Od:
audiklub.cz

Komu:
audiklub.cz

Subject: Fw: Re: Ležáky

Zimmer frei
Anonymní

25.12 2007 17:35

Žena vítá manžela: "Milane, dneska je výrocí naší svatby, pujdeme na
hezkou veceri do restaurace."
"Nemám oblek."
"Pujcila jsem ti od souseda."
"Nemám peníze."
"Nevadí, našetrila jsem."
Tak teda jdou. Hned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní:
"Aaaa, nazdar Milane!" "Ticho, jsem tu s manželkou."
"Milane, tequilu jako vždycky?"
"Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou, chápeš?!?!?!"
Na pódiu probíhá striptýz, striptérka si už odlodila všechno, volá:
"Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" a celá restaurace
"Miláááááááán!!!!!!!!!!"
Manželka se zvedne a odchází, manžel za ní, ona naskocí do taxíka, on za
ní, ona zacne nadávat: "Myslela jsem si, že jsi normalní chlap, a ty jsi
takové prase! "Taxikár se ohlídne a ríká: "Teda, Milane, takhle protivnou kurvu sis ješte nevezl."
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email