Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 14 června 2025
Celkem je zde 528 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Džejár
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 243
Online návštěvníků
Návštěvníků: 528
Uživatelů: 0
Celkem: 528

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 6.12. 2007

22.12 2009 11:02

Co kdyz vozim jenom tchyni? Tak ji mam radsi koupit mesicni na bus?

sponzor

22.12 2009 11:02

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 29.2. 2008

22.12 2009 11:14

Tesi:
Co kdyz vozim jenom tchyni? Tak ji mam radsi koupit mesicni na bus?

proc hned myslet na nejhorsi. mela by stacit nabidka, ze ji budes zdarma vozit po predvanocnich nakupech. a prijedes pro ni v cabriu se stazenou strechou. ale v tomhle pocasi by melo stacit i otevreny okno u spolujezdce. litacku na mhd si koupi sama

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.8. 2007

25.12 2009 8:16

za folie bez atestu muže bejt pokuta do 2000,-kdyz tam je atest tak muzou si rikat co chtej ale nemaji jak zmerit propustnost tak se na to vyserou ,technicka uz je horší no kdyz jsou fakt folie tmave tak ofiko to neprojde,kartičku by jsi mel mít ale kdyz ji nemas pri silnicni kontrole ("máš ji doma u velkeho techničáku"-nevíš že ji máš mít v autě)tak jsi v poho na technicky máš bez kartičky opět problem

AK batole
AK batole

Registrace: 17.1. 2008

25.12 2009 9:02

ja mam taky cerny folie vpredu a zatim bylo u kazde silnicni kontrole vsechno v cajku. 3 - krat me staveli na Slovensku a v Cesku asi 6-7 krat.

[/img]

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 12.5. 2008

25.12 2009 12:58

[quote="fora"]ja mam taky cerny folie vpredu a zatim bylo u kazde silnicni kontrole vsechno v cajku. 3 - krat me staveli na Slovensku a v Cesku asi 6-7 krat.

Vypadá to že máš I.stupeň zatmavení ideální na předek...

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 24.2. 2008

25.12 2009 13:20

fora: tiez si myslim ze nic moc, vidim cez vsetky az zadnu stenu domu

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 12.5. 2008

25.12 2009 19:42

SCORPION:
fora: tiez si myslim ze nic moc, vidim cez vsetky az zadnu stenu domu

Já nesnáším takové ty úplně černé neprůhledné, kolikrát čekáš na někoho kde je jednosměr nebo nutné předjetí a nevidíš na řidiče-špatná domluva, je třeba vždycky trochu vidět aspoň těch 20%

AK fanda
AK fanda

Registrace: 10.10. 2007

26.12 2009 11:30

Jináč k těm bouračkám,ono když někdo neví o co jde tak pohoda,ale jakmile někdo ví co a jak a začne vhodně argumentovat,tak jste s v hajzlu a vina je 100% na vás i když jste za to vůbec nemohli

sponzor

26.12 2009 11:30

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 11.12. 2009

26.12 2009 15:35

čus kluci před měsícem jsem koupil A4 avanta a jedna chytrá hlava mi tvrdí že když nebudu jezdit tak aby mi pokaždé spínalo turbo tak mi odejde i s katalizátorem no nevím moc tomu nevěřím jaký máte na to názor dík za odpověd

AK fanda
AK fanda

Muž

26.12 2009 15:50

Michal Silbrnik:
čus kluci před měsícem jsem koupil A4 avanta a jedna chytrá hlava mi tvrdí že když nebudu jezdit tak aby mi pokaždé spínalo turbo tak mi odejde i s katalizátorem no nevím moc tomu nevěřím jaký máte na to názor dík za odpověd

cau draku. chytra hlava ma pravdu. uz nekolikrat se stalo, ze se nepouzivany turbo normalne nas... nastvalo, chytlo se s katalyzatorem za ruce a skutecne odeslo. abys nemusel behat po meste a honit tuto nesourodou dvojici na prochazce, mel by sis od chytre hlavy nechat namontovat spinac turba. ten proste po nastartovani zapnes a je po starostech!
jinak vitej, tvuj prispevek patri do jiny rubriky a je to pochopitelne nesmysl.

AK batole
AK batole

Registrace: 13.2. 2009

26.12 2009 16:04

Michal Silbrnik:

Pravý silvestrovský příspěvek

AK fanatik
AK fanatik

Muž

26.12 2009 17:14

jarajede: pre upresnenie daju si este aj batoh a beru hned aj vahu vzduchu a vsetky podtlakove hadice
Michal Silbrnik: jarajede: hosi toto mi nerobte skoro som si cvrkol.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

26.12 2009 18:24

nemyslel to tak, pokud se jezdí hodně defenzivně a motor se netočí tak turbo málo fouká a mohlo by to mít negativní vliv na nějaké komponenty? osobně podobné problémy nemám, rád a často vypálím pavučiny z vejfuku, ale již někde na fóru bylo řečeno, že pokud se jezdí s turbem lehce, může dojít k zatuhnutí regulace turba, atp.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

26.12 2009 18:29

Michal Silbrnik:
jezdit tak aby mi pokaždé spínalo Turbo

lordmystic: Cim by si ho chcel spinat ???

AK allstar
AK allstar

Muž

26.12 2009 19:02

SCORPION: no to předpokládám že myslel když to nebude točit - např. u mého benzínu když budu jezdit do 2000rpm přibližně, tak turbo téměř vůbec nefouká - takhle jsem myslel že to myslel. jako o spínači asi nemohla být řeč, vždyť to je kravina.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

26.12 2009 19:04

lordmystic: ved prave. Ak to myslel tak ako ty si myslis, tak ciastocne sa to da aj posrat - regulacia turba. Ale na to by mal vyhladat temu aspon o turbe a nie plachtach na okna Takze OT

sponzor

26.12 2009 19:04

AK fanda
AK fanda

Muž

26.12 2009 22:37

je to mozny. nebo je to dalsi provokater, co naschval nanese takovouhle koninu a ceka jestli se chytnem a zacneme mudrovat. vsak se potom ani neozval, nic neupresnil... regulace zatuhne ne z duvodu nepouzivani ale kvuli zaneseni a opotrebeni.

AK nováček
AK nováček

27.12 2009 19:45

Tak pánové děkuji za názory,opravdu prudit nikoho nechci,nejsem znalec a poradit si nechám.Jsem na těchto stránkách podruhé a tak se omlouvám pokud píši jinam než kam dotaz patří.Folie na okech mě zajímají též,neboť je mám také i s kartičkou homologace a na techniký s tím prý stejně neprojdu.S tím turbem jsem nemyslel spínač,ale styl jízdy jezdím tak do 3000za min.Jinak díky za vaše reakce k mímu dotazu.Rád pročítám vaše diskuze,ale bohužel se k počítači dostanu tak často jek bych chtěl.Proto strpení!!

AK fanatik
AK fanatik

Muž

27.12 2009 20:47

Michal Silbrnik: v pohode, len na buduce to lepsie zarad alebo vytvor novu temu a my to niekam vrhneme to turbo raz za cas prevetraj aspon do cervenych

AK nováček
AK nováček

27.12 2009 20:51

píšu blbosti mám u sebe synka a musím se mu taky věnovat tak omluvte ty překlepy na ten počítač se moc často nedostanu snad to vemete sorry

AK nováček
AK nováček

27.12 2009 20:55

díky a k tématu folie na sklech mám je taky i s kartičkou homologace a na přepisu mi zdělil že mě tentokrát nechá ale na technický neprojdu pokud to vepředu nesundám tak nevím

AK senior
AK senior

Registrace: 18.3. 2008

28.12 2009 11:59

tak to bude chtít asi změnit technickou...

AK senior
AK senior

Registrace: 18.3. 2008

28.12 2009 14:38

Tak jsem dneska dojel za kamosem na technickou - sice mam na prednich oknech atest ale v ty karticce je jasne napsano - zadni bocni a zadni... takze po nejaky ty pokute folie pujdou dolu...

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 27.4. 2008

28.12 2009 20:02

mám kámoše co folie dělá a každýmu to říká na rovinu folie dostane i s atestem ale na technycké nikoho kartička nezajímá prostě na předních sklech nesmí bejt nic jinak jediná rada je dojet na technyckou v ideálnim případě v létě a předat auto rovnou mechanykovi se staženýma okýnkama a doufat že je nevytáhne . A nebo najít si nějakýho dobrýho kamaráda co na STK pracuje a zařídí to

sponzor

28.12 2009 20:02

AK allstar
AK allstar

Muž

29.12 2009 8:57

kužvart:
na technycké nikoho kartička nezajímá prostě na předních sklech nesmí bejt nic

to je totální nesmysl, měl jsem to na dvou autech a pohoda, díval se na to i na kartičku. jestli máš dle normy přiměřené zatmavení a vyhodí tě od stk, tak je něco špatně s stk - nechalo by se to řešit.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 27.4. 2008

29.12 2009 13:58

lordmystic: jen sem řek s čim mám zkušenost a co se týče lidí co maj folie s atestem kažej stim měl problémy

AK allstar
AK allstar

Muž

29.12 2009 14:13

kužvart: já ne . ono jde o to jestli je ten atest správně jestli to odpovídá. ale souhlasím že fólie jsou problém.

AK allstar
AK allstar

Muž

27.01 2010 15:05

jako černé fólie na skla je problém - viz. následující obrázek

Náhled, klikni pro zvětšení.

AK junior
AK junior

Registrace: 15.12. 2009

04.02 2010 18:34

Obrázek je nádherný

Toto platí od 1.12.2009 do 30.11.2010 (předešlé znění můžu poslat ale zdá se mi zbytečné)
Je to oficiální znění MDČR

PŘÍLOHA K ROZHODNUTÍ č.j. 3411/2008- 150 - SCH2 ze dne 15.12.2008 a k Osvědčení č.3230
Platnost Osvědčení č.3230 do 30.11.2010
MD povoluje tímto montáž fólií SunTek na skla vozidel při dodržení požadavků zákona č.56/2001 Sb., předpisu EHK č.43, vyhlášky MDS ČR č.341/2002 Sb., včetně vozidel již zavedených do provozu při dodržení těchto podmínek:
Zajištění odborné montáže
Čelní skla nesmí být upravována ani čirým filmem
Na bočních sklech sloužících k výhledu z místa řidiče (horizontální úhel 180 stupňů před řidičem) nesmí být po úpravě skel celková propustnost menší než 70%
Fólie na zadním skle nesmí zakrývat třetí brzdovou svítilnu
Dodržení podmínek pro jednotlivé filmy a všech podmínek uvedených v tomto rozhodnutí
Držitel Osvědčení je povinen zasklení vozidla po úpravě (instalaci filmu) označit štítkem s označením výrobce, způsobu úpravy a hodnotou minimální celkové propustnosti na každém skle a schvalovací značkou (ATEST 8 SD 3230) v provedení dle přílohy č.15 vyhlášky MDS č. 341/2002 Sb. tak, aby štítek nepřekrýval ostatní značení. Štítky určené na zasklení vozidel mimo skel sloužící k výhledu z místa řidiče (propustnost menší než 30%) doplnit o značení „V „dle předpisu EHKč. R 43
7.Držitel Osvědčení vydá majiteli vozidla dokumentaci (např. Certifikát, Osvědčení nebo Typový list) s SPZ vozidla, číslo schválení MD, způsob úpravy(min. celková propustnost), vyznačení místa provedených úprav, datum úpravy a podpis oprávněné osoby
Držitel Osvědčení je povinen stejnou dokumentaci o provedených úpravách archivovat.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 13.12. 2008

04.02 2010 20:41

Tak mne zastavili nedavno dopravaci s tim,ze od noveho roku nesmi byt střibrne folie,chteli certifikat,ten samozrejme mam,kontrolovali atesty pod folii a vpohode ale ze jsou stribrne to neprekousli.Rekl jsem jim (a vlastne i na certifikatu to je take),ze instalace probehla v lete-takze co ted?nedokazali mi odpovedet.Ja to nechal lepit v dobe,kdy to zadna vyhlaska nezakazovala a ted uz to nesmi pry byt. To jsem zvedav jak to budou resit ti co maji pokovena okna,jedine vymenou oken....skvely napad.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email