Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 14 června 2025
Celkem je zde 516 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Džejár
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 243
Online návštěvníků
Návštěvníků: 515
Uživatelů: 1
Celkem: 516

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

01.11 2009 19:13

a.mroz:
co dělá audi TT 165Kw výkonějším oproti 132Kw? Turbo? Otáčky? Nerozumím tomu proč motor 1.8 ma jednou 165 a jednou 132kw?

upravena jednotka, ale drobne upravy jsou i v motoru, jine svody, turbo chlazene vodou..

sponzor

01.11 2009 19:13

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Registrace: 3.10. 2009

02.11 2009 19:49

V manualu TTcka se pise ze se nesmi tahnout dele nez 50 metru mam to chapat jako ze se da roztahnout aby chytlo ale jen pokus o vzdalenosti mensi nez 50 metru? Jinak uz jsem rozhodnutej i prez vsecky nedostatky s hasinajicima budikama atd ze si to TTcko poridim ovsem bude to otazka casu musim nasetrit vic penez ponevads vam davam za pravdu ze TTcka kolem ceny 2OOtis jsou povedsinou pochybnych stavů,. přitom staci o 50tis vic a uz se da vybírat slusne autiko.

AK batole
AK batole

02.11 2009 19:52

Jeste dotaz, da se u TT zjistit presnej stav najetych kilometrů i kdyz by je nekdo nekdy pomoci programu vag com menil? Jak se da tato hodnota opravdoveho stavu kilometru zjistit prez vag com? nebo je na to jinej program?

AK batole
AK batole

02.11 2009 20:47

Přátelé mam na vas velkou prosbu nasel jsem tenhle inzerat a uz jsem tam poslal i mejl ze bych se na nej jel podivat,. co si o tom myslíte upřímě? Konkretne vzadu ten difuzor prijde me jen jako estetickej doplnek pac skrze pravou koncovku je vydet skrz, v motoru sportovni filtr, a ty bremba?
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Pokud bych se tam rozjel na nej podivat byl by nekdo ochotny z vas zkusenych jet semnou? Poslete me sz co by jste za to chtěli dik. Byl bych vdecny,.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.11 2009 22:07

Jediny co jsem nasel podezrely - pisou xenony a nema to ostrikovace svetel v narazniku. Pak ta prdel muze byt strikana, chybi typove oznaceni. Ten difusor neni tak strasny, ale pruhledny to je no Zkus kontaktovat ghostridera, je ze zapada a v ojetinach se vyzna. Nevypada spatne, osobne bych ale volil rok 2000 a vys a cerny interier..

AK batole
AK batole

03.11 2009 5:46

Projel jsem ted narychlo par inzeratu a zjistil jsem ze rok 1998 a 99 ostrikovace nemaj az od 2000 je vydim na fotkach ze je maji. Vis v cem se jeste rok 99 lisi od 00? Diky moc za cenne info.

AK batole
AK batole

03.11 2009 5:56

To oznaceni muze bejt toto? BVA9/0249

AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.11 2009 21:31

pokud jsou xenony mel by byt ostrikovac, jinak ty rozdily nebudou temer zadne

sponzor

04.11 2009 21:31

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

05.11 2009 12:00

Aha to jsem nevedel ze odstrikovace jsou jen s xenonem. Me se tam nelibi ten hrib radeji bych tam original filtr. Jak bych mel projet auto abych zjistil nejako motorovou nerest? Kolik stoji original kdyz bych toho hriba chtel vyndat?

AK fanatik
AK fanatik

Muž

05.11 2009 21:48

a.mroz:
Aha to jsem nevedel ze odstrikovace jsou jen s xenonem. Me se tam nelibi ten hrib radeji bych tam original filtr. Jak bych mel projet auto abych zjistil nejako motorovou nerest? Kolik stoji original kdyz bych toho hriba chtel vyndat?

to je asi to nejmensi, cenu si zjisti treba v elitu Motor nejdriv nech zahrat a pak to protahni, klidne to vytoc i do 6tisic az to bude ohrate..musi to konstantne tahnout, nemelo by to cukat. Otacky by na volnobehe nemely kolisat..kontakoval si uz ghostridera?
AK batole
AK batole

06.11 2009 5:41

Jeste jsem ho nekontaktoval pac to auto na ktere jsem tu dal link neberu. Nasel jsem mozna lepsi inzerat od jednoho cloveka. Budu chytrejsi az ho uvidim a projedem je to rv.2000 1.8T 132kw qatro.
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 31.5. 2009

06.11 2009 6:28

a.mroz:
Jeste jsem ho nekontaktoval pac to auto na ktere jsem tu dal link neberu. Nasel jsem mozna lepsi inzerat od jednoho cloveka. Budu chytrejsi az ho uvidim a projedem je to rv.2000 1.8T 132kw qatro.

nechci to do toho kecat ale 1,8T 132kw quattro ?To je nějaký divný bo toto je slabá varianta kam se haldex nedával,na to jsou ty silnější!Tak buď si panáček myslí že to má v quattru a nebo neví že má silnější auto?Tak jak to vlastně je?
AK fanatik
AK fanatik

Muž

06.11 2009 9:25

pd:

nechci to do toho kecat ale 1,8T 132kw quattro ?To je nějaký divný bo toto je slabá varianta kam se haldex nedával,na to jsou ty silnější!Tak buď si panáček myslí že to má v quattru a nebo neví že má silnější auto?Tak jak to vlastně je?

quattro se delalo i s tim slabsim motorem
AK batole
AK batole

Registrace: 29.8. 2008

06.11 2009 13:18

jojo, ale to slabší bych nechtěl, páč to moc nejede
AK batole
AK batole

Registrace: 24.10. 2008

06.11 2009 13:48

a.mroz:
... radeji bych tam original filtr ...

no, pokud by tohle byla jediná překážka při výběru TT, tak ti sériovej airbox i s filtrem a "šroubkama" ze svýho TT (APX) klidně věnuju ...
AK batole
AK batole

06.11 2009 19:17

Tak uz jsem tu o neco chytrejsi,... Waaaaaa jeste se musim vydejchat takzeeee to autiii je neuveritelne zachovalé jak z venci tak vevnitr,. vevnitr cerna kuze jako v novem. Zvenci nikde mackle a nejake ty oderky od kaminku na laku za tech 10let je to znamka puvodniho laku,. Projeli jsme to se zahratym motorem auto tahne jako svina (neda se srovnat s tim co jsem projel v esach) Jinak majitel to nechal nacipovat a posle me presne oznaceni toho co tam nechal dat, a co nechal za dobu sveho vlastnictvi udeat, zminil se o rozvodech, olejich,a brzdovich kotoucich,. to vse je nove. auto nema xenony a tim padem ani odstrikovace. Palubovka mu nikdy neblbla,. auto nechal komplet skontrolovat jeho kamaradama technikama (mimo jine ten pan spoluvlastni firmu kde prodava Harley Davidson a nejake kustom upravy) Proste sikovnej chlap frajer. Co je ale spatne je ze nema servisni knihu dotahl to z Holandska a chlapik mu slibenou servisku neposlal nebo mozna ji poslal na spatnou adresu skratka jim nedorazila ac mela. A tak je bez ni,. nechal to proto dukladne prohlednout pac s tim jezdila jeho manzelka. Dalsi neprijemna vec je svitici kontrolka airbagu na budíku,. tech moznosti je nekolik on rika ze mu v servise rekli zavadu nejake elektronicke soucastky u airbagu ale nevim zda tomu verit muze bejt vystrelenej po nehode, nebo ukradenej, nebo nevim mozna opravdu jen ta soucastka novej komplet prej stoji 8tisic tak me dal slevu za kterou se ho tam pokusim nechat namontovat pokud tam nebude a pokud tam bude tak opravit. V motoru krom ocipovani zadny zasah,. nikde svary ani znamka po bouracce. Mozna sikovnej servis a ja to nepoznal auto licuje jak nove obe svetla stejne pruhlednosti to same i zadni lampy,.

Jsem z tohodle auta nadseny a zaroven nejisty co za tou kontrolkou vězí,.
Jinak bratr si vsiml jednoho detailu na ktery se vas chci zeptat prední okno u vaseho TT nese oznacení audi TT? Pac u tohodle auta tento brend neni a na vsech ostatnich sklech je,. mohl to být samozrejme kamínek jenze kdo ví? Na to jsem se ho nestihl zeptat ponevads bracha me to oznamil az v aute pri ceste zpet,. Co vy na to?

Moje prosba zní je tu nekdo kdo by me poradil co s tou kontrolkou, či případným opravením?

Peníze budem resit pristi tejden pac me ma prijit kupec na motorku zitra, tak by mozna auticko mohlo bejt doma do 14 dni.
sponzor

06.11 2009 19:17

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 31.5. 2009

06.11 2009 19:35

lumirs:

quattro se delalo i s tim slabsim motorem

tak to se omlouvám,keště jsem žádný neviděl.No ale nechtěl bych to,dyť to vůbec nepojede

Kontrolka mi svítí taky,ale já měl vydělanej volant s bagem takže je to jasný.Může to být tohle ale taky to může být něco jinýho.Když se mrkneš na netu tak kdyby to byl bag, tak se dá sehnat podstatně levněji jak za 8tis
AK batole
AK batole

06.11 2009 20:07

Nevím do jaké míry to načipování u 132Kw verze je znát podle majitele je to nesrovnatelne,. auto ma 5 rychlosti setka by bodla. Jinak ja doted jezdil ve Fávu takze pro me je to neskutecnej drag a 4X4 to je. Ma jeden lauf coz je dukaz 132Kw. Ja shanel tuto verzi i kvuli kompromisu spotreba a svezení. Mam opsane Vinko a nevím jestli podle nej jde nekde zjistit hystorii pokud by to nekdo umel prosim ozvete se mi. diky.
AK batole
AK batole

06.11 2009 20:11

pd prosimte co znamena vydelanej volant s bagem? Nepochopil jsem,. jsem v tomhle svete audi mimino.
AK fanatik
AK fanatik

Muž

06.11 2009 21:37

Mas link na to auto? Zkus se s majitelem domluvit ze s tim zajedete do audi, tam ti to proklepnou. To Vinko muzes taky zkusit, zavolas do nejakeho servisu a optas se na historii, jestli to bylo v servisech koncernu tak to najdou.

Ten bag je podezrely, divny ze takhle pan mlzi. Stejne jako pohadka o servisce
AK batole
AK batole

06.11 2009 21:44

on uz to s tou kontrolkou koupil ma ho cca 1 rok. Mno nevim kuci jsem stejne neduverivej jako vy. Nicmene pokusim se zjistit o tom aute co nejvice. Priznam se vam ale ze je pro me dulezitej ten stav v jakem momentalne je at uz ta historie byla jakakoliv.
AK fanatik
AK fanatik

Muž

06.11 2009 21:46

nemas kam spechat ja objel 4 TT nez jsem koupil a taky jsem chtel brat to prvni, ackoliv nemelo skoro zadnou vybavu, ani quattro.
AK batole
AK batole

06.11 2009 21:51

Takze mam tu info ohledne toho nacipovani zakladni verze 132Kw ma standartne 179PS a verze 165Kw ma 224PS Tato nacipovana 132Kw ma 230PS
AK batole
AK batole

12.11 2009 18:26

Přátelé pokud to vyjde tak od 25.11. 09 se stavam oficielne jednim z vas a to s tim TT 1.8T 132Kw Qattro 230PS. Stříbrna.
Chci take verejme podekovat Ghoustrajderovi za jeho ochotu pomoct. Hlasité diky vsem co me odpovidali na me neznalé otazky. Co jste ze me udelali takoviho me tady mate Blizsi info az v porodni den a hlavne az se z toho vydejchám pac prvních par mesicu hadam budu spat a zit jen v aute.
sponzor

12.11 2009 18:26

AK batole
AK batole

Registrace: 13.2. 2009

12.11 2009 20:10

Tak předběžně gratuluji a nezapomeň to komplet pojistit
AK batole
AK batole

Registrace: 26.10. 2008

12.11 2009 20:17

gratulujem a zarovne uprimnu sustrast lebo aj keby si tam mal fakt tych 230PS tak minimalne ta turbinka umre za velmi velmi kraty cas to je nieze spicka pre tu turbinku ale bez grafu z motorovej brzdy ani nieze neverim ale neverim ze tam je taky vykon...
AK batole
AK batole

12.11 2009 20:34

GGTT neveril jsem stejne jako ty a tak jsem se informoval jednak primo v audi pporsche prosek a za druhe u firmy ktera se zabiva cipovanim uz 15let. V tomto pripade je to reseno prehranim ridici jednotky a to udajne v Audi. Resi se to dvema zpusobama a to bud prehranim ridici jednotky nebo dodanim mezibloku za ridici jednotku. Jinak me zajimalo zda-li je turbo z verze 132Kw schopno ochladit takovej vykon a bylo me zdeleno ze bez obav a to jak v Audi tak firmou URtuning. Auto jsme projely a vse funguje. Jinak navraceni puvodnich hodnot do tovarniho stavu firmou URtuning 19 000Kč.
AK batole
AK batole

12.11 2009 20:39

Jinak rad bych navstivil brzdu kde bych ten vykon nechal zmerit pro klid na dusi.
AK batole
AK batole

Registrace: 29.8. 2008

13.11 2009 7:07

pak se s námi poděl, moc bych za to nedal, že tam je 230PS... navýšení pouze čipem o 50PS je nereálné
AK batole
AK batole

Registrace: 24.10. 2008

13.11 2009 14:33

a.mroz : jsi z Prahy, takže výkon si můžeš nechat změřit na Jarově (dělával to technik p. Krejsa, a bylo potřeba se ohlásit v recepci pro STK = ne v servisu !) :
audiklub.cz

... kažpodádně gratuluju k finálnímu výběru - jen doufám, že po měření nebudeš nasr-nej ... navýšení výkonu se mi zdá trochu moc

edit : jen pro legraci - tady máš specifikaci úpravy od MTM na výkon 232 HP
audiklub.cz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email