Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 27 dubna 2025
Celkem je zde 144 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Salam54574
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 161
Online návštěvníků
Návštěvníků: 142
Uživatelů: 2
Celkem: 144

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
téma: vymena ramen
tagy:
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.12. 2007

08.11 2009 18:34

A po vymene to taha do strany aj mne. Este som to neskumal, mam podozrenie na rozdielny zaklon L a R kolesa. Je to zavisle od sirky gumy.

sponzor

08.11 2009 18:34

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Registrace: 4.5. 2009

08.11 2009 18:37

Petan: pockej,takze takhle to je ok? Nema byt to cecko z druhy strany - za ramenem? Je to pohled z boku ze předu.. Tohle je prave takto a levy je zezadu tak jak na obrazku od milose! takze vlastne kazdy je jinak.. ja jsem to prave nedelal,ale je mi divny ze by bylo kazdy jinak :/
nasel jsem jeste obrazek na netu - pravy strany:

Náhled, klikni pro zvětšení.

a moje prava strana ze stejneho pohledu:

tak to mam asi obracene ne? :/
Naposledy upravil Dědek_Příhoda dne 08.11 2009 18:46, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

08.11 2009 18:43

Dědek_Příhoda: Vždyť Ti to potvrdil i FrantaCech. Ten C kus je daný správně, ale ty šrouby ne. Hlavně dej správně ty šrouby.

PS: Ale pokud chceš mít jistotu, tak bych potřeboval přesné údaje o tvém autě.

Anonymní

08.11 2009 18:48

Petan:
Dědek_Příhoda: Vždyť Ti to potvrdil i FrantaCech. Ten C kus je daný správně, ale ty šrouby ne. Hlavně dej správně ty šrouby.

PS: Ale pokud chceš mít jistotu, tak bych potřeboval přesné údaje o tvém autě.

C musi byt na strane bliz ku kolu, ale bacha, vetsina sad ramen ma C rozdilne tloustky nahore a dole, at at nedas na levou stranu, do spravne polohy prave C, musis se divat jak to je pri rozebirani, delat najednou jen jednu stranu, at se muzes podivat, napr. srouby jsou docela hokej, protoze jsou v sade v pytliku a je docela dost zabavne napoprve dumam ktery kam patri.

na tom obrazku jew sroub pro tlumic podle brozury, ale kdyz bude chtit vyndat tlumic, jsi v hajzlu a budes muset povolovat i ramena. proto ho tam mam opacne.

Zato srouby na C mas opacne, matky maji byt na druhe strane, kdivi ale jestli to ma na neco vliv, spise ne. Duvod proc by to tak ale melo byt spravne stejne jako u toho tlumice by mohla byt bezpecnost, kdyby se povolila matka, nemuze ten sroub uplne vypadnout!

Náhled, klikni pro zvětšení.
Naposledy upravil FrantaCech dne 08.11 2009 18:52, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK fanatik
AK fanatik

Muž

08.11 2009 18:51

Dědek_Příhoda: Ted jdem koukal, že ten šroub na tlumiči je na zdroji umístěn správně, ale na první fotce co jsi ji sem dal ne

AK nováček
AK nováček

Registrace: 18.10. 2009

13.11 2009 1:43

Dnes jsem objednával celo sadu na předek,13 000, delphi, měli to ve slevě, potřebuju vyměnit 4 ramena,spodní-obě dvě na každé straně, v servise nabízel za 9500, tak jsem obnjednal sadu všech 12 za 13000 a vyměním to komplet, když už to výjde levnějc, uvidím, ale ty 4 ramena mám total v prdeli.Jednotlivě to kupovat, musel bych sakra přitlačit na šrajtofli:-)

AK nováček
AK nováček

Registrace: 22.9. 2008

13.11 2009 7:12

No tak delphi mám taky a znovu bych asi nesel.... jinak 13000,- je standartní cena SWAGU v elitu takže bych šel spíš do nich.... na mojem autě nic totiž ty delphi nevydržely... (25000km a konec)

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 3.10. 2006

13.11 2009 8:03

PONDELKOVIC: trochu si projít forum a mohl jsi mít SWAG za 9200,- ode mě

to je tak když má někdo hodně peněz a neví co s nima

sponzor

13.11 2009 8:03

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 3.10. 2009

25.02 2010 10:38

nazdar kluci mam a4 r.v.96 na STK* mi rekli ze budu muset vymenit leve rameno. Takze chci se zeptat co by jste mi doporucili za sadu popr. i cenu ramen myslim aby tym byly aji stabilizatory... dik za odpoved

AK fanatik
AK fanatik

Muž

25.02 2010 10:41

infullpower: Kontaktuj uživatele Meggy. Udělá ti nabídku. Já jsem od něj bral sadu SWAG.

Jaké rameno ti řekli, že máš v háji?
AK nováček
AK nováček

Muž

25.02 2010 10:46

leve predni myslim ze riklal vrchni dil ale je to uz 3 mes. zpatky po te zime dostalo dost zabrat nejen ramena ale i narazniky i kryt motoru jsem musel koupit novy prasklo mi to a zastavila me az kupa snehu pred autem byl to fakt mazec
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 20.8. 2009

25.02 2010 11:38

Jojo, swag je ok. Příjemna cena a kvalita. Asi vyměň celou sadu, pač to dostava naprdel.
AK nováček
AK nováček

Muž

25.02 2010 12:29

je mi jasne ze vymena prijde na obe kola je prece zbytecne menit jen jednu kdyz se za chvili popjerdoli i druha strana:D zajimala by me cena?
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 20.8. 2009

25.02 2010 15:20

Cena tady už padla. 9600,- za sadu swag u meggyho. Pokud si to vyměníš sam tak ušetříš 1500,- za práci. Aspon ja to tak měl
AK fanatik
AK fanatik

Muž

25.02 2010 16:07

infullpower: Zvádnout výměnit komplet ramena se dá. Předpokládá to mí docele dobře vybavenou garáž. Určitě to chce mít dobře zajištěné auto: dva hevery či pořádné kozy. Dále potřebuješ 2x 16, 18 klíče (stranové, očkové), potom gola voříšek 16 a 18. Plus k tomu potřebuješ mít stahovák na čepy a momentový klíč. Potom potřebuješ na nastavení horních ramen ponk se svěrákem na nastavení správného úhlu horních ramen. Nastavovací předpis se dá dodat.
No a samozřejmě se musíš obrnit trpělivostí. Někdy je to pakárna. Jedna strana ti půjde dobře ale s druhou se budeš třeba trápit.
AK nováček
AK nováček

Muž

25.02 2010 16:38

kluci diky za odpovedi ale mam jeste jeden problem mozna je to asi rameny strasne mi to ted zacalo skripat a skripe to kdyz vytacim kola poradte jsou uz ty ramena fakt v haji??
sponzor

25.02 2010 16:38

AK fanatik
AK fanatik

Muž

25.02 2010 16:58

infullpower: Stav ramen zjistíš když sundáš kolo. Já jsem měl vuli v horním zadním ramenu, když jsem to potom měnil, tak jsem se nestačil divit.

Ramena nepodceňuj a vyměn raději celou sadu. Já jsem to udělal a podvozek je tvrdší a stabilnější.
AK nováček
AK nováček

Muž

25.02 2010 17:10

budu to muset vyresit protoze me uz to vrzani sere nevim odkut to jde nemam nikoho kdo by tocil volantem ale chci se zeptat neni jeste levnejsi ale prece jenom kvalitnejsi sada ramen protoze bych nechal celou svou vyplatu na to aby to bylo ok co bych pak zral asi starou gumu:D diky za rady doufam ze se uvidim s nekteryma na srazu
AK nováček
AK nováček

Registrace: 11.2. 2009

03.05 2010 22:03

K životnosti ramien - 2 roky dozadu mi menili ramená. Dali mi tam Master Sport. Spravil som na nich 20.000km a pravá strana už hrkoce riadne.Ľavá je ešte ako tak. Keď sme to dali na zdvihák tak sme zistili že spodné sú v pohode ale vrch je vprdeli. Takže Master Sport už určite nedám.
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.8. 2007

05.05 2010 18:12

infullpower:
budu to muset vyresit protoze me uz to vrzani sere nevim odkut to jde nemam nikoho kdo by tocil volantem ale chci se zeptat neni jeste levnejsi ale prece jenom kvalitnejsi sada ramen protoze bych nechal celou svou vyplatu na to aby to bylo ok co bych pak zral asi starou gumu:D diky za rady doufam ze se uvidim s nekteryma na srazu

kup si na aukru nebo na sbazaru jsou tam prodejci co davaj i nejakou zaruku ,jestli chceš to auto na další léta pošetři a kup swag ,jinak kluci co si to tu mění v garáži svépomocí asi nedělaj geometriji
AK fanda
AK fanda

05.05 2010 20:24

SGR:
Mam repasovane za 4500 este Sk, maju 60 tis a vsetky su O.K.!
Pan co to robi, sa ocividne vyzna.
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 6.5. 2008

05.05 2010 23:07

Milos1:
SGR:
Mam repasovane za 4500 este Sk, maju 60 tis a vsetky su O.K.!
Pan co to robi, sa ocividne vyzna.

Ale musia to byť originál ramená, že? Môžeš sem dať aj kontakt?

Blbé je asi to že to musíš zdemontovať s niekym tam ísť a byť bez auta než to Pán zrepasuje
AK fanda
AK fanda

06.05 2010 6:09

flashmajster:
Presne. Robi originaly a este nejake druhy. Kontakt mozem dat, ale radsej len ako SZ, abych nepublikoval cudzi telefon.
Nastastie ja som mal tych starych sad niekolko, tak som mohol ist vymenou.
AK nováček
AK nováček

Registrace: 22.5. 2009

08.05 2010 21:33

zdravím, tak i mne čekaj ramena...hlavně na pravé straně, mám sportovní sníženej podvozek, takže je to hodně cejtit a bojím se, že moc dlouho nevydržej.Prachy zatím nemám,jezdit ale musím.Prachy budou až za dva měsíce po dovče...
otázka zní...nyní mám najeto 233tis km A4 B5 - facelift, tak sem si to tady pročetl a musím říci, že sem se zhrozil co se týče životnosti kupovaných ramen.Chi se tedy zeptat jestli by nebylo dobré koupit origo, i když to asi bude finančně blbost.No..je mi jasné, že musím koupit celou sadu, ale za tu cenu, že to vydrží min 50tis km, není přECI* možné abych každé 2roky měnil ramena, nebo čepy!?SWAG neznám, ale pokud vydržej aspoň 50tis km tak bych do nich šel...i když TRW také není špatná značka...no fakt nevím...
sponzor

08.05 2010 21:33

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 3.10. 2006

08.05 2010 21:57

MikeD79: co je u tebe originál?

pokud máš dost peněz můžeš mít ode mě LMI, ale předpokládám, že zvolíš tak jako drtivá většina SWAGy za méně peněz....přitom je to velmi dobrá kvalita

jinak v originále má většina vozů LMI..OE servisy montují jako origo i SWAGy, případně mají v krabici OE namíchanej gulášek z různých výrobců

jinak jestli budeš jezdit na našich skvělých silnicích tak ti snad musí být jasné, že každé dva-tři roky určitě něco vyměníš...podvozek audi není dělaný pro ČR
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 9.4. 2010

12.09 2010 21:13

tak sem dneska daval sadu ramen - za odpoledne sem stihl jednu stranu slo to docela dobre az na spodni ramena to predni jeste slo ale to zadni rameno to je fakt podel hlavne vytahnout ten sroub horni ramena sem dal jako ty puvodni (55mm nekde sem nasel obrazek jak to nastavit, pak jsem si spodni rameno podlozil heverem a zvedal dokud se nezaclo zvedat auto. pak sem dotahnul tlumic, spodni ramena a c na stabilizatoru.

nevim jestli uz byli meneny ale na tech co tam byli bylo TRW
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 17.4. 2007

12.09 2010 21:27

stres3d: Jo taky jsem se dneska pustil do druhy strany taky pohodicka ale zadni spodni rameno to byl oser Sroub mi nesel vytahnout tak jsem ho urizl
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 7.7. 2007

12.09 2010 22:18

A jak jsi tam dostal ten nový,aniž bys dojebal podlahu? Já povoluji zadní šrouby nápravnice.
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 9.4. 2010

13.09 2010 0:22

ja sem ho tam proste doklepal je to nejaky nedoreseny, u toho predniho je alespon montazni dira
AK junior
AK junior

Registrace: 1.3. 2009

13.09 2010 19:24

tak me napada vcem se lisi ramena na A6 C5 a ramena na S6 C5
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email