Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je středa, 16 července 2025
Celkem je zde 166 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Venca223
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 289
Online návštěvníků
Návštěvníků: 165
Uživatelů: 1
Celkem: 166

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 21.2. 2009

12.10 2009 20:39

Myslim ze pokud mate aktivni system, tzn zadni repro neosazeno v isu ale v mini isu (ten maly zluty konekor), tak potrebujete aktivni redukci. Nemuzete tam pustit signal z radia jen tak.

Tusim ze by mohlo stacit neco takoveho. To vam prevede signal z noveho radia do OEM zastavby ve voze. U Bose je to zase trchu jinak, ale taky existuje redukce, aspon mylim...
http://stualarm.cz/produkt/27003-adapter-pro-aktivni-system-audi-mini-iso/

sponzor

12.10 2009 20:39

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 5.11. 2007

12.10 2009 22:06

Vlca: ale to uz tam mam, bez toho by to myslim ani neslo pripojit k neorigo radiu.

AK batole
AK batole

Muž

12.10 2009 22:13

Slo, jen by ti hraly jen predni repro...
Jak jsem pochopil tak tobe uz tam nekdo delal nejaky zasah. Jinak se ti vypina a tak ne? Chtelo by to asi zkouknout. Vyfot kabelaz jak to vypada za radiem a pohledej ten zesik, pokud tam je.

musim si precist co s to vlastne psal, nejak se nechytam, kdo ma jaky problem...

AK fanda
AK fanda

Registrace: 12.11. 2008

12.10 2009 22:21

Aj ja uz som sa v tom nejak stratil

Takze
Repro mas 4
Hraju len predne
od radia kamsi vedie zlty konektor
Od repro v zadnych dverach vedu nejake kable?

Otazky:
Nasiel si zosik alebo aspon druhy koniec "zlteho kabla" vlavo v kufri?
Ked vypnes klucik a vytiahnes ho, radio sa vypne alebo nie?

AK fanda
AK fanda

Muž

12.10 2009 23:10

-radio jsem zapojoval s kamosem,(pred tim tam bylo origo Concert) pouzili jsme redkuci prez kterou jsem to mel zapojene(to stejne radio) v me minule A4 kde to hralo vyborne, byl to ale sedan, zesik tam taky nebyl jen Nokia repro.

-Radio hralo jiz v prvni(mozna druhe) poloze klicku a kdyz jsem zhasl motor tak hralo dal dokad jsem ho nevytahl.( pry se to ma vypinat z bezpecnostnich duvodu samo po vypnuti motoru..tak nevim co je spravne)
Ted se me radio zapina az na kontrolkach, a vypne se spolu s motorem.

-Ted mam Avant. 8 repro(podle dekoderu vybavy pasivnich, ten teda pise [dekoder] ze mam jen 2 airbagy ale jsou tam 4 tak nevim jak je to presne..)
Hrajou jen predni
Od repro v yadnich dveri vedo kable,bohuyel jsme si nevsiml kam,nejspis nekam do ... ..do predu, do sloupku nevim,

-Vzau jsem zesik nenasel a ani zadne jine kabely, jen changer ktery jsem vyndal(byl to Alpine k radio Alpine ktere jsem k tomu mel ale to radio jsme tam nedal, bylo stare, proto jsme ho vyndal, navic se me zdalo ze nefunguje)

to jen tak na vysvetlenou aby jste se me kluci nestraceli, sry za OT a diky za odpovedi!

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

13.10 2009 13:30

Vlca:
Myslim ze pokud mate aktivni system, tzn zadni repro neosazeno v isu ale v mini isu (ten maly zluty konekor), tak potrebujete aktivni redukci. Nemuzete tam pustit signal z radia jen tak.

Tusim ze by mohlo stacit neco takoveho. To vam prevede signal z noveho radia do OEM zastavby ve voze. U Bose je to zase trchu jinak, ale taky existuje redukce, aspon mylim...
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Mozna se mylim, ale toto je opacny pripad, radio je origo a zastavba origo audia chybi...je to tak? Tady redukce nepomuze, protoze vykon bez zesiku neudelas...

AK allstar
AK allstar

13.10 2009 13:36

hele, ja uz v tom mam fakt gulas, jak mluvi vice lidi, navic o vice autech, airbazich atd.... tak jinak, odpovezte kazdy prosim na tyto otazky, zkusime to rozklicovat

a) jake radio tam ted aktualne mate/bylo tam... radio? ano/ne, pripadne jake
b) jake radio tam chcete to same/jine? ktere?
b) mate vzadu za radiem hnedy konektor se 4 nebo 8 draty?
b) mate vzadu za radiem zluty konektor? ano/ne
c) vzadu v kufru mate subwofer?

AK nováček
AK nováček

Registrace: 22.9. 2009

13.10 2009 14:16

MÁM TAM GAMMA RADIO, A VŠECHNO JE ZAPOJENÝ, ALE KDYŽ HO ZAPNU TAK MĚ NEHRAJE MUŽU LADIT STANICE VŠECHNO ALE PROSTĚ NEHRAJE, JAK KDYBY NEŠLO ZESILOVAT NEBO NEVIM, PORADÍTE NĚKDO CO S TÍM, A NEBO DÁT JINÝ, ALE KDE SEŽENU TY VYMEZOVACÍ KOUSKY NA KRAJÍCH? PROTOŽE TO RADIO ORIGINÁL JE ŠIRŠÍ!

sponzor

13.10 2009 14:16

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

13.10 2009 14:27

THOMASLO: Vítej na audiklubu.

Především si vypni capslock. Takhle psát příspěvky je opravdu nešvar.

K tvému problému. Je otázkou, jestli je rádio dobře zapojené nebo jestli nená "odpálený" koncový zesilovač. Co se týče těch krajních vymezovacích plastů, tak stačí vyhledat. Je toho tu napsáno hodně.

AK fanda
AK fanda

13.10 2009 14:53

Alebo daj do google vyhladat ramecky autoradia a to uz najdes. Pri original VW koncernovych radiach som sa casto stretol s tym ze nebol odpaleny koncak, ale cip ktory mal na starosti hlasitost a equalizer, ked sa snazis pridat hlasitost, zmenit basy/vysky, alebo loudness, reaguje to nejako aspon na displeji? Skusal si ine radio, ci je spravne zapojenie, event, ci su v aute vobec repro (uz aj take sa nam stalo )

AK batole
AK batole

Registrace: 10.1. 2007

13.10 2009 18:34

hehe no asi jsem se vám do toho zamíchal na minulé stránce ale v podstatě mi lumpiq odpověděl na všechno co jsem potřeboval. Teď mám ještě pár drobností s čím bych chtěl poradit. Takže to zkusím dát dohromady.

Rádio mám gammu, vepředu i vzadu repro + v kufru zes. se subem.
Z rádia mám černý, hnědý (má 4 dráty) a žlutý konektor. Ten žlutý vede do toho zesiku.

Teď tam chci dát neorigo rádio (ještě jsem radio neměnil tak nevim co tam bude za koncovky bo jen dráty???) a dozvěděl jsem se tady i jinde že budu potřebovat:

1)ISO redukci k rádiu pro zapojení s poloaktivním systémem - Tohle jsem pochopil jako redukci mezi žlutým konektorem a novým rádiem (to má na zadní repro cinch). Není zrovna levná tak se ptám jestli je možné ji nahradit tím že dám nějakou neaktivní a posunu fader na rádiu víc na zadní repro? Pokud jo, můžete mi někdo napsat kde sehnat a jak přesně má vypadat ta redukce?

2) mi bylo napsáno že potřebuju: redukci na autoanténu s napájením aktivní autoantény. Můžete mi napsat tak jako v předchozí kde sehnat a jak přesně má vypadat ta redukce?

3) Jakou redukci budu potřebovat na ten černý a hnědý konektor. Pls přesně jak má vypadat.

Pokud nechcete hledat ty kabliky můžete mi u každého napsat aspoň označení bo jak se přesně jmenuje a pod čím ho hledat?

diky moc, jsem se rozepsal ale jsem lama

AK fanda
AK fanda

Muž

13.10 2009 18:53

Lumpiq:
a) jake radio ta ted aktualne mate/bylo tam... radio? ano/ne, pripadne jake
b) jake radio tam chcete to same/jine? ktere?
b) mate vzadu za radiem hnedy konektor se 4 nebo 8 draty?
b) mate vzadu za radiem zluty konektor? ano/ne
c) vzadu v kufru mate subwofer?[/quote]
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a, radio Panasonic CQ-C1313NE / pred tim tam bylo radio org. Concert
b, chci tam mit to samy zatim, pozdeji bych si tam chtel udelat prestavbu
b, mam tam hnedy konektor s 8 je spojen s radiem redukci
b, mam tam zluty konektor je prazdny
c, at jsem hledaj jak jsme hledal tak subik jsem nenasel.
Je tam vzdau takovy kabelaze ze me s toho jde hlava kolem jsou tam dva podobne konektory jako v zadu za radiem ten velky hnedy .jeden je cernej asi s 6 kabely ruzne tloustky, druhej je bilej , spolecne se zelenym tlustym kabelem jddou do zadniho sloupku,to jen tak naokraj..

viz kavalitni foto

Náhled, klikni pro zvětšení.

červěně jsou znazorneny dva dratky ktere vedou z šediveho konektoru jsou volně

hnědě - hnědý konektor
žlutě - žlutý prázdný konektor
červeně - taky řlutý konektor ktery jsme spojili s radiem
modře - další konektor ktery jsme spojili uz ale fakt nevim proc

Náhled, klikni pro zvětšení.

AK batole
AK batole

Muž

13.10 2009 19:05

Rolljoin:
1. Nove radio ma mozna cinch ale ten nepouzijes. Musi mit 4 vystupy v ISO konektoru pro reproduktory. Co ja vim ta zadna neaktivni redukce neni, aspon sem ji nikdy nevidel. Musis ji tam dat nebo vymenit zadni repro a natahat je k radiu a dopojit do ISO konektoru v aute. Tou vymenou rozehrajes repro, ale prijdes tim o zesilovac a sub. Pokud chces aby vse fungovalo jako original musis koupit redukci.
Napriklad:
audiklub.cz

2. ano potrebujes fantomovy napajec anteny. Todle zarizeni moduluje napajeni zesilovace anteny primo do koaxu.
Napriklad:
audiklub.cz

3. Zalezi jake mas radio. Nektere maji protikusy ISO primo v sobe. Jine maji kabelovou redukci a ta je soucasti baleni radia, pokud ne tak to nekdo prodrbal a musis objednat kabel pro tvuj model...

AK batole
AK batole

Muž

13.10 2009 19:14

TAVIC:
Pokud mas v hnedem konektoru (ISO Repro) 8pinu a je plne osazeny tak nepotrebujes redukci. Kdyz to radio zapojis tak ti hrajou jen predky? Pokud jo tak v zadu asi nemas repro nebo jsou odpojene. Proste by mely hrat. Nemas stazenej Fader na predek?

AK allstar
AK allstar

13.10 2009 19:24

Rolljoin:

Tak po tom to co ti doporucova vlca, pouzit onu redukci na origo audo system. Nejsem si jist, zda nove autoradio umi fungovat najednou na pasivnim a aktivnim vystupu...pokud ano, pak bys mohl predek zkusit normalne hnat z prednich repro a zadek pres cinche na zesik vzadu...ale to je jen teorie, neni jiste, zda by to hralo bez zkresleni...

Co se tyka dilu, zkus
audiklub.cz
treba....

Tavic:

Nebudu , neboj:)Zlute a cervene, hnede budou asi napajeci...zbytek budou repra plus mute atd. To radio ma 4x50 pasivni vystup - kup si kvalitni repro dvojlinku a to tech dveri to natahni znovu a mas to..pripadne dej lepsi repra, pokud by co tam jsou nehraly dobre. Ne s kazdym radiem hraje kazde repro dobre. Nekdy se to nesnese....

AK fanda
AK fanda

Muž

13.10 2009 19:51

Vlca:
TAVIC:
Pokud mas v hnedem konektoru (ISO Repro) 8pinu a je plne osazeny tak nepotrebujes redukci. Kdyz to radio zapojis tak ti hrajou jen predky? Pokud jo tak v zadu asi nemas repro nebo jsou odpojene. Proste by mely hrat. Nemas stazenej Fader na predek?

Stazeny to fakt nemam chlape ..
Ano hrajou jen predky , to je proc tu pisu ty litanyje ...
ale dik za snahu.

sponzor

13.10 2009 19:51

AK batole
AK batole

Muž

13.10 2009 20:01

TAVIC: V tom pripade bych testnul jine radio, muzes mit v riti koncak. Dalsi varianta je jit po kabelech a hledat chybu ve vedeni, Jsi si na 100% jisty ze mas vzadu repraky? Pokud jo testni si je. Ven si 12V treba od radia a jemne brnkni po kontaktech, pokud aspon zachrci tak by mel hrat. Pokud by si nic nenasel tak bych sahnul po kabelech a natahal to znovu od radia az k reprakum.

AK fanda
AK fanda

13.10 2009 20:08

SORRY - pre Rolljoin

Ked si napisal aj radio a ze mas subik, tvoju situaciu vidim takto

vystup zo cinchov treba prerobit a zapojit namiesto zlteho konektora, potom ti bude hrat subik aj zadne repro.
Radio fantomove napajanie anteny ma, mal by to byt myslim oranzovy kabel.
zapojenie toho konektoru zlteho treba pohladat niekde na nete, ak si s tym nebudes vediet rady, napis. co mas oznacene tie cervene a zlte, to len ovplyvni ci sa radio vypne s klucikom alebo nie. Si myslim teda ze ti bude stacit ked si kupis tie vyplne do stran a ostatne sa vyriesi pajkou, cinom a izolepou. Ak by si z Brna alebo okolia, mohol by som ti helfnut osobne, ak nie, nafotis my vsetky konektory a ja ti napisem co s cim pospajat
Naposledy upravil hemic dne 13.10 2009 20:27, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK fanda
AK fanda

Muž

13.10 2009 20:10

Lumpiq:

hele ja to nechapu, co stim mam delat ? da se to nejak prepojit aby hraji i v zadu,mam to blbe zapojeny nebo mam blby radio/repro nebo co se stim da delat, mam si koupi zesik, predstava tahani kablu me desi takze na to asi mrdam a az bude vhodnej cas tak zajedu za nejakym expertem na prestavvu toho stredaku nevis o nekom ?

AK fanda
AK fanda

Muž

13.10 2009 20:20

hemic: to jsi psal prosimte komu ?

AK batole
AK batole

Muž

13.10 2009 20:28

TAVIC: Tobe Myslim ze bude lpsi kdyz to nekam odvezs a nechas si to zapojit Kdyby si byl z okoli Zlina tak muzu taky helpnout.

AK fanda
AK fanda

Muž

13.10 2009 20:29

Vlca:
ano repraky tam mam ... opravdu, ver mi!
to same radio hralo v me minule A4 sedan na vsechny repraky a hralo vyborne resp ty repraky.
S tim testovanim nevim , nerad bych to odpalil, a hlavne "kdyz zachrci tak by meli hrat" ale nehrajou ...
a kdyz nezachrci tak co tim poznam ? ze nehrajou ?
jinej napda na test by jsi nemel ? treba zepredu, ja uz do tech dveri nepolezu..
Jinak diky moc za nabidku jsme z Plzne

AK batole
AK batole

Muž

13.10 2009 20:39

Vlca:
S tim testovanim nevim , nerad bych to odpalil, a hlavne "kdyz zachrci tak by meli hrat" ale nehrajou ...

Kdyz vytahnes ten hnedy konektor tak tam mas 4 dvoulinky, kazda pro jeden reprak. Vem si + a - od radia a lehce brnkni po tech kontaktech v tom konektoru. Chce to trochu zrucnosti aby si to nezkratnul ale jde to, delam to casto. Hlavne ne ze to tam natvrdo pripojis a nechas reprak bzucet. Proste jen pripojis - na jeden drat a +em jen brnknes pres ten druhy. Zapojeni toho konektoru je takove ze kdyz se na nej podivas zepredu, ze strany tech kontaktu tak mas 4 draty nahore a 4 dole. Takze z leva doprava mas vertikalne zapojene 4 dvoulinky. Ty dve prostredni jsou predni repro a dve krajni jsou zedni. V tvem pripade vemes to +a- a pripojis je na dva kontakty (1 a 2 podle odkazu)uplne vlevo. Krajni dva vertikalne
Tady mas schema tech konektoru:
audiklub.cz

a kdyz nezachrci tak co tim poznam ? ze nehrajou ?
jinej napda na test by jsi nemel ? treba zepredu, ja uz do tech dveri nepolezu..

Kdyz nezachrci tak mas KO repro nebo je chyba ve vedeni (v dratech). Cimz myslim diagnostikujes kde je problem a muzes resit dal...

AK nováček
AK nováček

13.10 2009 21:37

hemic:
Alebo daj do google vyhladat ramecky autoradia a to uz najdes. Pri original VW koncernovych radiach som sa casto stretol s tym ze nebol odpaleny koncak, ale cip ktory mal na starosti hlasitost a equalizer, ked sa snazis pridat hlasitost, zmenit basy/vysky, alebo loudness, reaguje to nejako aspon na displeji? Skusal si ine radio, ci je spravne zapojenie, event, ci su v aute vobec repro (uz aj take sa nam stalo )

Radio musim vyzkoušet zítra, dneska jsem to nestihnul, zapojený je dobře, repraky taky, vim že je akorát nemám uplně vzadu v platu, tam nejsou a ty sháním, ale ve dveřích jsou, aspon dole, výšky nevim, ale to si myslim že tam budou, jinak na to volume bassy a tak tak na displeji to právě nic neukáže, je tam furt jen napsaný to co jsem si naladil za stanici, nic se nemění když zesiluji, nebo zapnu basy a tak!

sponzor

13.10 2009 21:37

AK batole
AK batole

19.10 2009 16:38

tak jsem objednal rádio, plastové záslepky a ten napáječ antény iso-din tak snad to bude správně.

hemic: nejspíš to tak dopadne že zatebou přijedu, mám to kousek

ECI* jen kdybych to chtěl zvládnout:

kam se pls zapojuje ten drátek co jde z toho napáječe antény?
audiklub.cz

a ještě jedna věc, může se stát že to rádio vzadu nebude mít vůbec ty výstupy cinch? žebych musel ten zes. nějaký způsobem dostat do toho iso konektoru? Jakože místo zadního repro se napojí ten zes. a pak by se to doladilo tím fader.

AK nováček
AK nováček

30.10 2009 8:21

Rolljoin:
tak jsem objednal rádio, plastové záslepky a ten napáječ antény iso-din tak snad to bude správně.

hemic: nejspíš to tak dopadne že zatebou přijedu, mám to kousek

ECI* jen kdybych to chtěl zvládnout:

kam se pls zapojuje ten drátek co jde z toho napáječe antény?
audiklub.cz

a ještě jedna věc, může se stát že to rádio vzadu nebude mít vůbec ty výstupy cinch? žebych musel ten zes. nějaký způsobem dostat do toho iso konektoru? Jakože místo zadního repro se napojí ten zes. a pak by se to doladilo tím fader.

Ten drátek se zapojuje na modrej od radia!

AK nováček
AK nováček

Registrace: 16.3. 2009

30.10 2009 23:39

Mam otazocku v aute mam neoriginal radio hraju mi vsetky repro vpredu aj vzadu ale chcel by som ho vymenit za concert II ktory ma vystup len na predne repro a zadok ide cez zosilovac zosilovac ani sub v kufri niesu auto od vyroby nemalo original radio.Ako by sa dalo riesit aby mi s concertom hrali aj zadne repro bude potrebne ich prekablovat do kufra a instalovat sub zo zosilovacom?
Diky za kazdu radu.

AK batole
AK batole

26.12 2009 11:26

tak asi jdu nato všechno vypadá jak jsem si představoval až na manual ve všech jazycích jen ne v češtině
Na rádiu mám výstup RCA na 2x cinch. Pochopil jsem správně že je to na zesik? tímpádem asi odpadá můj problém kam zapojit zesik který pohání zadní repra a sub že?
Teď mám navýběr jestli ho zapojit na místo kde se zapojují zadní repro (krajní místa v iso konektoru) nebo ho opravdu zapojit na ten cinch. Jde mi o to jestli půjde opravovat hlasitost zadku. Kdybych je hodil místo zadních repráků tak je naladím pomocí fader. Když to zapojím na rca tak netuším jestli to pujde pak poladit. Co myslíte? Nejspíš to budu muset vyzkoušet že ale za zeptání....

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 20.8. 2009

26.12 2009 15:34

Určitě ho zapoj na rca,je to dělaný na zes.to maš origo audi zes?pokud tam na neorigo radio maš jen 2x cinch a chceš zapojit 4x repro,tak musis koupit rozdvojku cinch a rozdelit signal do vsech 4 kanalu 4kanaloveho zes a nebudes moct ladit na radiu fad.to mužeš eventuelně naladit gainem na zes.bavim se o neorig zes.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 20.8. 2009

26.12 2009 15:40

Jinak chlapy,než se crcat s hledanim dratu,měřenit atd je lepši si natahnout nove kabely.jak repro,tak signal.počitam s tim,že pokud tam mate orig zes,tak tam mate i napajeni.neni to u a4 těžke to natahnout.svym zpusobem je děrava jak cedník.přistupné pruchodky,prahy,atd.hned je lepší zvolit širši kabely a když ma člověk rozdělany ty dveře,je lepši podivat se co tam muze drnčet a vyvarovat se tomu

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Možná podobná témata
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email