Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 3 kvě 2025
Celkem je zde 83 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: sikkin7
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 169
Online návštěvníků
Návštěvníků: 82
Uživatelů: 1
Celkem: 83

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
téma: Formule 1
Kdo je váš nejoblíbenější jezdec F1 2014?
Hamilton Lewis
25% 
[ 6 ]
25%
Vettel Sebastian
20% 
[ 5 ]
20%
Alonso Fernando
16% 
[ 4 ]
16%
Ricciardo Daniel
8% 
[ 2 ]
8%
Rosberg Nico
8% 
[ 2 ]
8%
Button Jenson
4% 
[ 1 ]
4%
Kobajaši Kamuj
4% 
[ 1 ]
4%
Kvjat Daniil
4% 
[ 1 ]
4%
Räikkönen Kimi
4% 
[ 1 ]
4%
Sutil Adrian
4% 
[ 1 ]
4%
Bianchi Jules
0% 
[ 0 ]
0%
Bottas Valtteri
0% 
[ 0 ]
0%
Ericsson Marcus
0% 
[ 0 ]
0%
Grosjean Romain
0% 
[ 0 ]
0%
Gutiérrez Esteban
0% 
[ 0 ]
0%
Hülkenberg Nico
0% 
[ 0 ]
0%
Chilton Max
0% 
[ 0 ]
0%
Magnussen Kevin
0% 
[ 0 ]
0%
Maldonado Pastor
0% 
[ 0 ]
0%
Massa Felipe
0% 
[ 0 ]
0%
Pérez Sergio
0% 
[ 0 ]
0%
Vergne Jean-Eric
0% 
[ 0 ]
0%
Uživatelé hlasovali : 24
Celkem hlasů : 24
Hlasování skončilo.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

28.11 2014 8:10

kesy (Čt, 27.11, 2014 19:02) orig:
dyž s míň dominantním autem vyhraje titul Vettel 4x tak nepřesvědčil. Ham měl za svou kariéru 2 nepřesvědčivé sezony ale pořád je bůh. Vettel letos poprvé za svou kariéru propadl a už je odepsanej.

nesouhlasím s tebou, protože vettel neměl nikdy špatné auto, vždy perfektní auto plné přítlaku. pokud jednou dostal až druhé nejlepší auto, stal se z něj velice průměrný pilot kterého porazil o třídu i nováček se stejným autem. to nebude náhoda. ostatní piloti jako ham či alo měli již v minulosti špatná auta a dokázali se s nimi poprat mnohem lépe. proto jsem to napsal, protože příští rok bude mít ferko auto nedobré a to vetteloni nebude sedět. ano kimiho porazí protože ten jezdí absolutně tragicky, opravdu to chce hodně odvahy myslet si že kimi je v současnosti srovnatelný s ham nebo ros...

kesy (Čt, 27.11, 2014 19:02) orig:
Belmondo měl asi na mysli jeho dětinské chování po nevydařených závodech třeba v Monacu a ve Spa

řekl co si myslí a co byla pravda, u tebe je to dětinské chování. jasně všichni chcete absolutně strnulé piloty bez emocí, ideální aby tak i závodili. ehm díky nechci, já mám právě hamiltona rád kvůli tomu jak je otevřený, divoký a živočišný. a myslím že i to hlavně vadí jeho odpůrcům.

Dzany (Čt, 27.11, 2014 20:41) orig:
Radeji budu, kdyz na rovinu nekdo rekne, nemam rad Hamiltona a je to, nez takove okecavani, ze se chova tak a tak.

přesně tak. belmondo nebo většina rádoby fandů F1 závod nevidí, pak si přečtou na blesk.cz že si ham stěžoval na rosberga po závodě ve spa a odpůrci hamiltona už mají pádné argumenty jaký je to nefér uplakánek

kesy (Čt, 27.11, 2014 22:18) orig:
am jezdil dobře ale vzhledem k 11 kvalifikačním pořážkám a faktu že 3 velký ceny si Rosberg projel svými hloupými chybami a připravil se jimi o vítězství tak bych co se rychlosti týče Hamiltonovo sezonu za extratřídu nepovažoval.

očividně schválně přehlížíš fakta jako odpůrce ham, chápu. doporučuji ale přečíst toto:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

kvalifikace jediná disciplína rosberga 7:11
nejrychlejší kola v závodě: 9:5
čisté průměrné kolo v závodě: 11:3 !!!
vítězství: 11:5

předjížděcí vzájemné manévry - nemám spočteno, ale rozhodně více pro hamiltona.

a k těm 3 chybám - ham si prohrál také závod sám v brazílii, navíc měl několikrát technický problém v kvalifikaci kdy startoval zezadu, na mokru rosberga zašlapal úplně do země. ros je zdatný soupeř, ale letos si vyhrát ani v nejmenším nezasloužil.
sponzor

28.11 2014 8:10

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

28.11 2014 8:25

lordmystic: Mi se libi, jak auto Ferrari jeste ani neni vytvorene a ty uz ted vis, ze bude na houby. A to tvoje slepe obhajovani Hamiltona uz neni ani usmevne. Lorde, nekdy by to chtelo trosku vice nadhledu. Vim, ze se ti nelibi, kdyz nekdo nema rad tvou modlu, ale ono kazdy ma pravo na svuj nazor, at se ti to libi nebo ne.
A jinak za me, nech tech spekulaci, zavri tohle tema do zacatku nove sezony (ne, predsezonni testy opravdu taky nejsou berna mince) a prispej tady svym nazorem az po prvnim zavode (a ani to nebude jeste porad smerodatne). Budu se celkem smat, az to Ferrari s Vettelem (ktereho osobne taky moc nemusim) bude porazet Mercedes rozdilem tridy
AK batole
AK batole

Registrace: 26.10. 2006

28.11 2014 9:10

Ja s Lordem naprosto souhlasim. Pise to objektivne, ne zaujate. A ja pridavam, kdyby nebylo prasaren Rosberga v Monacu a Spa, tak ten rozdil je v bodech obrovskej. A to nemluvim o trech nedojetych velkych cenach z pohledu HAM. Presto Ros do konce 2. tretiny sezony vedl a pak mu Hamilton ukazal zada. Proste se projevil vykonnostni rozdil v samotnych pilotech.
Pro me je Hamilton taky nejoblibenejsi jezdec, ale dokazu uznat kvality i ostatnich pilotu. Rosberga jsem mel rad, ale po tech dvou prasarnach se muj nazor na nej zmenil. Takze plna podporad nazoru Lorda.
AK allstar
AK allstar

Muž

28.11 2014 9:28

sTeblo (Pá, 28.11, 2014 8:25) orig:
Mi se libi, jak auto Ferrari jeste ani neni vytvorene a ty uz ted vis, ze bude na houby.

je to klasické odhadnutí formy na základě dostupných informací kterých je letos hodně a minimum neznámých proměnných. vsadím se s tebou že ferrari příští rok nedožene mercedes ani náhodou, s trochou štěstí by mohli dohnat williams, na red bull to asi stačit nebude. sem ochotnej se klidně vsadit tak hodně si věřím .

A to tvoje slepe obhajovani Hamiltona uz neni ani usmevne.

čti to po mě. zaslepené názory tu právě vyvracím fakty, čísly, statistikami, atd. většina lidí hejtuje hamiltona jen z principu na základě jednoho zamračení či jediné špatně přeložené věty a to se mi nelíbí. ať si ho lidi nenávidí to mi nevadí, ale ať to neobhajují zkreslenými fakty.

Budu se celkem smat, az to Ferrari s Vettelem (ktereho osobne taky moc nemusim) bude porazet Mercedes rozdilem tridy

jestli se tohle stane příští rok, pak jedině že by mercedes couval
AK allstar
AK allstar

Muž

28.11 2014 9:29

Dzany: děkuji pane kolego za podporu
AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

28.11 2014 11:18

Lorde dle ceho soudis ze sem radoby fanda co si to vycetl na blesku?
Ze tu s tebou nevedu smysluprazdne diskuze?
To bych pak stejne blbe mohl popsat tebe
AK allstar
AK allstar

Muž

28.11 2014 11:24

belmondo: soudím to z tvých dřívějších komentů že si formule buď nestihl, neviděl nebo prospal. hledat to už nebudu nemám čas, ale jestli se pletu a zažral si se do toho, tak to pak sorry co se týká tebe.
AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

28.11 2014 11:35

Tak to ted asi budu sokovat, ale uz par let vysila formuli par sat. kanalu opakovane treba vecer. Bez priblblych komentu nekoho z novy
sponzor

28.11 2014 11:35

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž

28.11 2014 11:46

belmondo: nešokuješ, práva na záznam měl Sport 5 na který jsem také někdy koukal. nevěděl jsem že to sleduješ ze záznamu. to pak jo.

no a příští rok československá komentátorská dvojice na Sport 1 a Sport 2 tak jsem zvědavej jakou to bude mít úroveň...
AK batole
AK batole

Registrace: 29.11. 2006

28.11 2014 15:45

lordmystic (Pá, 28.11, 2014 8:10) orig:
nesouhlasím s tebou, protože vettel neměl nikdy špatné auto, vždy perfektní auto plné přítlaku. pokud jednou dostal až druhé nejlepší auto, stal se z něj velice průměrný pilot kterého porazil o třídu i nováček se stejným autem. to nebude náhoda. ostatní piloti jako ham či alo měli již v minulosti špatná auta a dokázali se s nimi poprat mnohem lépe

lordmystic (Pá, 28.11, 2014 8:10) orig:
nesouhlasím s tebou, protože vettel neměl nikdy špatné auto, vždy perfektní auto plné přítlaku. pokud jednou dostal až druhé nejlepší auto, stal se z něj velice průměrný pilot kterého porazil o třídu i nováček se stejným autem. to nebude náhoda. ostatní piloti jako ham či alo měli již v minulosti špatná auta a dokázali se s nimi poprat mnohem lépe

Nevím z čeho bereš porovnání jednotlivých aut?
Srovnávám výsledky vždy jen vůči týmovým kolegům ostatní jsou jen tvoje dohady. Nějak pořád zapomínáš na to že Vettel jezdil i jinde než v Redbullu a výsledky měl, narozdíl od Hamiltona který byl vždy v top týmu (vždy měl auto které patřilo do top 3).

Já se tady do Ham vůbec opírat nechtěl podle mě letos odvedl lepší práci než Rosberg a tak vyhrál titul tečka,ale ty z něho děláš extratřídu a já nevím na základě čeho. Tím spíš že svého kolegu porazil ochlup a Rosberg to měl ve svých rukách (spíš hlavě). Zkrátka přijde mi to paradoxní vůči tvému hodnocení Vettela v předchozích letech který nepřesvědčil. Nakonec si se letos konečně dočkal jeho první prohry s týmovým kolegou za celou kariéru a hned je dřevák (u Hamiltona to mělo jiné důvody) u toho už nezmíníš že Vettel měl letos kromě lotusu nejvíce závad na autě z celého pole (když obhajuješ Hamovo kvalifikační prohry tak to samozřejmě zmínit nezapomeneš)
Hele já Vettela nijak nechci obhajovat na férovku prohrál o to nic, jen mě vždycky dostane do kolen tvůj "objektivní" dvojí metr na Hamiltona a Vettela.
Prostě když dva dělají totéž není to totéž.
Ale je to jedno budoucnost nám ukáže (tím nemyslím příští rok tam jsou karty pořád celkem jasně dané).
Ale chápu že si teď v euforii a nějaký věci prostě vidíš jinak. Takže pohoda a už aby byla další sezona
AK allstar
AK allstar

Muž

28.11 2014 16:03

kesy (Pá, 28.11, 2014 15:45) orig:
Tím spíš že svého kolegu porazil ochlup a Rosberg to měl ve svých rukách (spíš hlavě).

jako fakt? no aby to neměl ve svých rukou když ham měl 3 odstoupení a dvakrát zničené auto v kvaldě a ros žádné a pak jedno. opravdu se to snažíš vykonstruovat jak jen to jde chlape...

první třetinu sezóny ham rosberga převálcoval rozdílem třídy, ros se nechytal, poslední třetinu něco podobného. ano prostřední třetinu měl ros lepší, ale i díky technickým problémům ham a díky prasárnám v monacu a spa.

Zkrátka přijde mi to paradoxní vůči tvému hodnocení Vettela v předchozích letech který nepřesvědčil. Nakonec si se letos konečně dočkal jeho první prohry s týmovým kolegou za celou kariéru a hned je dřevák (u Hamiltona to mělo jiné důvody) u toho už nezmíníš že Vettel měl letos kromě lotusu nejvíce závad na autě z celého pole (když obhajuješ Hamovo kvalifikační prohry tak to samozřejmě zmínit nezapomeneš)

máš pravdu že vettela jsem díky super auto nikdy nepovažoval za pravého šampióna a měj mě díky tomu za toho špatného, nevadí mi to. letos se mi můj názor potvrdil. ano i přes to se mohu mýlit, ale to musí nejprve vettel příští rok ukázat že jsem se fakt mýlil. osobně mu nevěřím že bude jezdit špičku, ale třeba se pletu. pokud ano, rád se všem jeho fandům omluvím. ale nic nenasvědčuje tomu že by to mohl dát.

Prostě když dva dělají totéž není to totéž.

no to je ten problém, oni by totiž museli dělat totéž, ale nedělají. každý jezdí jinak. jako vettel je výborný jezdec o tom žádná, ale prostě mi u něj chybí ta dravost kterou u ham vidím.

jinak ohledně té kritiki hamiltona že je uplákánek nebo podobně - ano občas řekne co si myslí ale mimo trať, např. po závodě, do novin, atp. ale stačí se podívat na vettela když se o něm bavíme, sejme kolegu což je jeho vina a ještě ukazuje gesta, neposlechne týmové dohody, plače jako malé dítě že soupeři nedodržují limity tratě nebo že ho nechce nechat předjet. tohle dělá spousta pilotů včetně alonsa, atd. ale u hamiltona to na trati neslyšíte, ten jak je v autě tak si to prostě vyřeší sám, nechá si max. pomoct s nastavením auta či poradit kde ještě získat z telemetrie, ale nevybavuji si že by plakal že někdo do něj šel nefér - krom případu kdy suše konstatoval že ho nico sestřelil.
AK batole
AK batole

28.11 2014 23:46

Tak nevím jestli si děláš srandu nebo to fakt myslíš vážně:
Hamilton: měl technické problémy v Austrálii, Kanadě, Spa
Rosberg: měl technické problémy v Kanadě, Anglii, Singapuru, Abu Dhabi
Jedná se o závody,kvalifikace si přesně nepamaruju ale myslím že Ham měl dva problémy a Nico jeden

Chování Ham nehodnotím je mi to jedno ale moc si ho idealizuješ
nebo si nepamatuješ

Už toho nechme je to pořád dokola.
AK allstar
AK allstar

Muž

30.11 2014 11:44

kesy (Pá, 28.11, 2014 23:46) orig:
Tak nevím jestli si děláš srandu nebo to fakt myslíš vážně:
Hamilton: měl technické problémy v Austrálii, Kanadě, Spa
Rosberg: měl technické problémy v Kanadě, Anglii, Singapuru, Abu Dhabi

no vždyť píšu že když ros vedl kolem poloviny šampionátu tak to bylo jen díky tomu že do té doby měl ros mnohem více technických problémů. ano ke konci sezóny se to dorovnalo v závodech, v kvalifikacích na problémy ham stále jasně vede. navíc v kanadě ham nedojel a ros byl druhý, to tam počítat nemůžeš.

ps - tak mi to vypadlo v tom předchozím příspěvku že ty problémy byli ze začátku u ham a ros ne. tož ale je to jedno, jsem přesvědčen že kdyby neměli ani jeden žádný technický problém, byl by rozdíl ve výsledku ještě mnohem ale mnohem větší.
AK allstar
AK allstar

Muž

01.12 2014 16:23

sorry ale já musel, i když vím že budu o to více nenáviděn

Náhled, klikni pro zvětšení.

#looser
AK batole
AK batole

01.12 2014 20:00

lordmystic (Ne, 30.11, 2014 11:44) orig :

no vždyť píšu že když ros vedl kolem poloviny šampionátu tak to bylo jen díky tomu že do té doby měl ros mnohem více technických problémů. ano ke konci sezóny se to dorovnalo v závodech, v kvalifikacích na problémy ham stále jasně vede. navíc v kanadě ham nedojel a ros byl druhý, to tam počítat nemůžeš.

ps - tak mi to vypadlo v tom předchozím příspěvku že ty problémy byli ze začátku u ham a ros ne. tož ale je to jedno, jsem přesvědčen že kdyby neměli ani jeden žádný technický problém, byl by rozdíl ve výsledku ještě mnohem ale mnohem větší.

problémy v závodech 4:3 v neprospěch Rosberga (Kanadu počítám záměrně protože oba měli identický problém ale Rosberg si s tím poradil narozdíl od Ham) a 1:2 kvaldy v neprospěch Hama už tvoje přesvědčení zcela chápu a omlouvám se jak jsem mohl být tak zaslepený

Navíc problém v kvalifikaci vzhledem k převaze Mercedesu znamenalo v klidu dojet druhý a bodová ztráta není tak velká jako při závadě přímo v závodě
AK allstar
AK allstar

Muž

02.12 2014 8:15

kesy: stále to nechápeš, ham celou sezónu dotahoval protože měl technické problémy hned na začátku, tak jak píšu:

po 8 závodech ham 2 odstoupení, ros 0 odstoupení.
po 13 závodech - ham 3 ostoupení, ros 1 odstoupení.

z toho je patrné že téměř celou dobu měl ham deficit 50 bodů což je docela hodně a nebýt odstoupení, ani jednoho, celý šampionát by vedl s velkým přehledem. opravdu nechápu že takto primitivní věc nemůžeš pochopit. a ano ke konci se odstoupení srovnali na 3:2 v neprospěch ham, to už ale nic neřešilo.

každopádně bych to uzavřel, souhlasím že ros byl zdatným soupeřem, v kvalifikacích o kousek lepší, v závodech o kus horší a chápu že ti co hamiltonovi nepřejí budou tvrdit že to bylo nakonec o prsa korejské ženy, já si myslím že měl ham jasnou převahu celou sezónu, bohužel nebylo to tak viditelné díky bodovému deficitu který nabral díky odstoupení. víc už to nehodlám komentovat.
sponzor

02.12 2014 8:15

AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

02.12 2014 9:53

lordmystic: Ale stejny deficit nabiral Rosberg na konci sezony. Proc prekrucujes fakt jen tak, aby se ti to hodilo?
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

02.12 2014 9:59

lord je takovej malej ministr propagandy Hammiltona....takovej malej Goebelles
AK allstar
AK allstar

Muž

02.12 2014 10:10

sTeblo (Út, 02.12, 2014 9:53) orig:
Ale stejny deficit nabiral Rosberg na konci sezony. Proc prekrucujes fakt jen tak, aby se ti to hodilo?

nee celé to vzniklo kvůli této větě:

Tím spíš že svého kolegu porazil ochlup a Rosberg to měl ve svých rukách (spíš hlavě).

celou dobu se snažím kesymu vysvětlit, že ten chlup byl jen díky tomu, že celou sezónu měl hamilton deficit cca. 50 bodů díky technickým problémům a až v posledním závodě to ros dorovnal - ale to už na titulu nic neměnilo.
AK allstar
AK allstar

Muž

02.12 2014 16:56

jedno opravdu pěkné video mapující souboj obou pilotů mercedesu o titul...

Přímý odkaz na youtube video
AK allstar
AK allstar

Muž

07.12 2014 21:19

tak je to jasný jak si stojí lewis a nico

Náhled, klikni pro zvětšení.
AK allstar
AK allstar

Muž

22.12 2014 10:51

hezky se to čte
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

příští rok to smrdí obhajobou a třetím titulem, očekávání roste...
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 25.10. 2012

05.02 2015 20:16

Je pravda ze je to natacene mobilem nebo cimkoliv, youtube to jeste rizne zkompromije, ale ja nevim jak vy, ale me ten zvuk uchvacuje uplne stejne jako zvuk V8 co byl pred tim, uvidime jaky bude mit finalni zvuk honda, ted na testovacim motoru byl hodne zajimavy No jeste mesic a neco a uz tu mame prvni zavod, snad jen ze se budu mit na cem koukat ...

Přímý odkaz na youtube video
AK allstar
AK allstar

Muž

05.02 2015 20:32

Bazmous (Čt, 05.02, 2015 20:16) orig:
ja nevim jak vy, ale me ten zvuk uchvacuje uplne stejne jako zvuk V8 co byl pred tim

už jsem to psal loni - struktura zvuku je stále parádní, ale v 10 tis. rpm kdy se má změnit zvuk na řvoucí motorovku která trhá uši a bez špuntů vás to bolí se toto nekoná protože se zařadí a hovno . např. GP2 mají strukturu zvuku o kousek horší, ale když to vytočí přes těch cca. 10 tis. rpm tak je to ten kulervoucí zvuk který jinde neuslyšíte. v tv to prostě nejde popsat, protože když stojíte u trati a F1 točila ty velké otáčky, tak jste to cítili i jinak než jen ušima - ale cítili jste to přes chvění země a šlo to do vás přes nohy až do bránice. to tam teď chybí.

ty motory by tento zvuk mohli v klidu vyprodukovat, ovšem museli by změnit pravidla - stačilo by zvýšit limit paliva na závody a max. průtok a je to zpátky s minimem technických úprav. a auta budou o pořádný kus rychlejší, i když už letos by se mělo zrychlit o 2-3s a tím se dostaneme na cca. nejrychlejší časy co se kdy jezdilo za posledních 15 let... neumím si představit ještě další razantní zrychlení jak by to asi vypadalo - v dnešní extrémní době kdy se kladou až nesmyslné nároky na bezpečnost - navíc po smutné nehodě bianchiho loni...
sponzor

05.02 2015 20:32

AK junior
AK junior

Muž

05.02 2015 20:55

lordmystic: no to ti zavidim, jasny realny sound V8 pri 18 tisicich rpm musi byt nadhera, no uvidime zda schvali tech 1000 koni a sirsi pneu ... myslim ze by to byl masakr ... uvidime ... hlavne aby uz zacala sezona .... moc se tesim, uz me to chybi
AK allstar
AK allstar

Muž

05.02 2015 21:05

Bazmous (Čt, 05.02, 2015 20:55) orig:
no uvidime zda schvali tech 1000 koni a sirsi pneu ... myslim ze by to byl masakr ... uvidime ..

no masakr by to byl a to myslím že doslova, ale neumím si to moc dobře představit - s dnešní aerodynamikou, technologiemi, prací pneu, podvozky, atd. by to muselo být neskutečné dělo. mám obavu že pokud má dnes mercedes motor o 60 koní výkonnější tak při 1000 koních by mohli být rozdíly třeba i 100 a více koní a pak by to mohlo být dost drsné dostat je zpět do podobné výkonnosti - už nyní je to problém... ale ukázalo by se kdo na to má a kdo nemá koule, možná bysme se divili. by apsoň vynikli praví talenti od přírody a kroužiči by táhli tam kam patří...
AK junior
AK junior

Muž

05.02 2015 21:14

lordmystic: stal by se s toho sport pravych chlapu. Mozna by i povoleni 3 aut pro staj nebyl spatny napad, pri dominanci jedne staje by i tak souperili 3 piloti. myslim ze 100 koni ne, ale jak uz se psalo je rozdil 750 - 800 procentualni rozdil myslim nez 850 - 900 tzn 950 - 1000 koni uz neni tak rozdil ... tak uz ten vykon se da dohnat aerodnamikou, praci s pneu, samotny jezdec jake ma koule.
AK allstar
AK allstar

Muž

05.02 2015 21:54

jsou dva způsoby jak to udělat - buď povolí 1000 koní a zvýší mechanickou přilnavost (širší pneu), ale pak musí hodně moc omezit aerodynamiku (cesta do pekel) nebo nechají stávající výkon a povolí změny aerodynamiky tak aby auta zrychlila (stačí pár drobných úprav).

neumím si ale představit stávající aero + zvýšení výkonu např. povolením limitu paliva. možná se ale obávám zbytečně, možná ne - noví jezdci bez zkušeností a bez možnosti testovat by mohli být rychle omotáni kolem svodidel...
AK junior
AK junior

Muž

05.02 2015 22:05

lordmystic: proto fia vytvoria dalsi jeste mezi stupen uz nevim jak to znacili F2 napriklad ... navic nove bodovani k ziskani super licence vyhral GP nebo renaul 3.5 jednou atd nebude stacit. ovsem zda tohle bude nebo ne nevim ... uz jsem o tom ted neslysel.
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 28.9. 2007

03.03 2015 13:47

tak Alfons vynechá GP Austrálie
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email