Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 13 prosince 2025
Celkem je zde 1384 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: M4rt1nkl
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 490
Online návštěvníků
Návštěvníků: 1384
Uživatelů: 0
Celkem: 1384

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 21.2. 2015

06.11 2015 16:45

Ahoj, mám takový problém, už jsem to tu řešil tenkrát, když se to stalo a problém stále přetrvává, bohužel ale tak trochu i v servisu. Jsem už vážně hodně nasranej, nevím co mám dělat, nevím jak se zachovat a hlavně nevím co dál. Prosím o radu někoho zkušeného, někoho, kdo tomu trochu rozumí a hlavně nápad, jak by dotyčný pokračoval dál. Níže popíšu co vím, ikdyž nejsem odborník, co se stalo a jak vše probíhalo.

Začnu tím, že jsem byl o prázdnínách s Audi na dovolené v Chorvatsku a vše naprosto bez problému. Přijeli jsme na konci sprna. Po zhruba týdnu jsem se vydal do vzdáleného města na nákup. Cestou zpět domů, v zatáčkách si Audi při podřazení škubla, jako když blbě pustím spojku. Upozorňuji, že nikdy předtím to neudělala. Bylo to ze 4 na 3. Rozjedu se trochu a nechám podřadit a udělala zase to samé. Dojel jsem domů cca 1,5km zajel do garáže a při přehazování P - D to trochu drbalo. Víc jsem s tím nenajel. Začal jsem to řešit.

První pokus byla Audi v Hradci Králové (cca 40km daleko), že zkusí přes diagnostiku aktulizaci FW, že se jim stalo, že to to někdy pomůže. Tak jsem řekl OK za zkoušku nic nedám. Celej podělanej jsem si zajistil vlek, do HK jsme to odvezli na něm, aby se to ještě víc neposralo. V Audi samozřejmě nic a oprava nesmysl. Zjišťoval jsem, co a jak a obvolával lidi co dělají automatické převodovky a popsal jim problém. Každý říkal něco jiného, každý říkal jiné částky. Nejrozumější mi přisel pan Kosík z Pardubic.

Jeho web je zde: http://www.autoservis-kosik.cz, vše mi vysvětlil, nabídnul co provede, jak bude postupovat. Kývl jsem na to. Řekl mi, ať řadím ručně bez plynu a do PCE vklidu dojedu. Tak jsem to ten den, pátek 4. 9. 2015 tedy dopravil. Říkal mi, že to vidí na rozvadeč, že odchazí takhle, proto to drbe. Při jízdě z HK do PCE jsem zjistil, že to děla při zařazení na 3 a na 5 a při podřazení z 5-4 3-2 a ještě něco, teď si nepamatuji.

Soudím, že olej nikdy měněný nebyl, protože předchozí majitel dělal, co mu radili v Audi... Je na ni najeto cca 160tkm, poctivých.

Přijel sem do PCE a řekl mi to s tím rozvaděčem atd. Teď to začne pomalu přicházet. Oprava 2-3 týdny a cena 30-40k. Říkám si dobře, hlavně ať to je, auto potřebuji. Po týdnu se neozval a tak mu volám v pondělí já. Mezitím jsem tam byl osobně, nic se nedělo, prý neměl čas! Takže v pondělí jsem mu volal. Říkal, že udělal proplach a že sundal rozvaděč a že na tom začne dělat. Byl jsem ještě doma a tak jsem se na to jel v pondělí ještě podívat. Sedl jsem na motorku a vyrazil. Celkem mě odbyl, nevěděl proč tam jedu, že mi vše řekl po telefonu apod. Audi stála za rohem a nic extra jsem se nedozvěděl snad jen to, že repas měniče bude stát 20k + olej do převodovky.

V pátek cestou z Prahy se tam tedy stavuju co se udělalo a nebyl opět čas, snad prý příští týden prý. Načínáme tedy 3 týden servisu. Nechal jsem to být a v pátek volám a samozřejmě nic, vypršela první lhůta a ať počítám 2 týdny. Už se mi to přestávalo pozdávat a byl jsem nasranej. Tvrdil, že se sám opět ozve. Za 14 dnů jsem chtěl mít auto hotové.

Opět auto nebylo. 4 týden v pátek cestou z Prahy to opět beru okolo, pán mi řekl co tam pořád dělám, jestli si myslím, že to to urychlím tím, že tam budu pořád jezdit, že kdyby se měl vykecávat s každým takhle, tak neudělá nic a zvesela si pil to svoje kafíčko jako pokaždé.. Říkám OK, prý že snad do týdne by to bylo tedy do konce 5 týdne.

Další týden opět nic. V neděli cestou do Prahy to beru okolo servisu abych se podíval co se děje s autem. Auto stálo na cestě před servisem, tak ho obcházím, fotím si ho, až ho někdo ojebe, abych aspoň něco měl. Přijdu k němu a koukám, klíčky v zapalování, Audi odemčená, mohl jsem si vzít co jsem potřeboval, nikde žádná kamera, vůbec nic. Tohle už me fakt nasralo. Nechápal jsem.

Náhled, klikni pro zvětšení.

Je mi 22 let, už jsem prostě neveděl, řekl jsem tátovi, aby zavolal jemu, že na mě prostě sere, možná proto, že jsem mladej nebo tak něco, že bude mít větší autoritu. Táta tam tedy zavolal. Bylo to teda 6 týden začátek, co tam taťka volal. Dovolal se mu a prý, že vyměnil pístky v rozvaděči, ale že tam jsou ještě nějaký dva, který normalně neodcházej a musel je objednat až z USA! Že mu je ještě neposlaly a že jak mu je zašlou, dají mu vědět, ozve se nám. Táta mu říkal o odemčeným autě atd.. Pán nevěřil, že to není možný. Řekli jsme mu, že mu pošlem fotku jak sedím v autě. Řekl, že se omlouvá, že s tím asi kolegové potřebovali hejbnout. Prostě jen tak nechají odemčený auto celý víkend, pohoda. Chápu, že nejdou vyndat klíčky, pokud je tam neutrál, když byl rozvaděč venku, ale nenechám to stát normálně na ulici ne?

Vědět nikdo nedával, bylo to zase doba. Zavolal jsem po týdnu a něco cca a že prý mu je zaslali, to bylo asi pondělí a že během zítřka (úterý) nebo dalšího dne dorazí, začne na tom hnedka pracovat dušoval se a do konce týdne by to mohlo být. (7. týden)

Druhý den, úterý, 7 týden opravy nečekaný telefonát a že by pan servisák potřeboval zálohu 20 000,- na opravu. Říkám si, co to jako je, 2 měsíce si nevzpomene na prachy, najednou je chce okamžitě, že nemá na to, že převodovky jsou strašný rakety apod. OK, osobně mu je tam táta hodil, já jsem přes týden v praze. Chtěl jsem aspoň nějaký termín oproti penězům, protože tohle už není jen tak. Jen tak na účet jsem je zasílat nechtěl. Pokud pístky dorazí do konce týdne, mohl by to stihnout.

Už to vypadalo slibně, ale bohužel, nakonci týdne nic nebylo, Audi nebyla ani na konci 8 týdne.. tedy 30. 10. V pátek tedy telefonoval táta, já jsem byl v telefonu vždy "odbytej". V pátek nám bylo sděleno že v pondělí v úterý to bude. Tedy teď 1. 11 nebo 2. 11.. V úterý samozřejmě pán nevolal, v podstatě jako nikdy a museli jsme opět my, tedy táta, já už na to neměl nervy. Prý to to dal dokupy, ještě něco málo zbývá a ve středu to bude. Ve středu řekl, že vše OK, že to řadí krásně, ale že by na tom chtěl ještě aspoň 50km najet. Že tedy ve čtvrtek to pojezdí a bude hotovo. Věřil jsem, doufal a dneska tam voláme, že pro to jedem a ejhle, Audi špatně řadí 3 a 5.

Nevím, co to pán předvádí, jestli to zkouší, aby dostal víc peněz, nebo to nestihl opravit a tahá čas a pak řekne že to je OK, protože do telefonu říkal, že si to ještě může sednout, jinak, že to bude jedna lamela. Opravdu nevím. Je 9 týden přesně a auto pořád není. Pán má svejch 20k a pohodička. Dneska jsem jel z Prahy zrovna domů, nestavoval jsem se v Pardubicích, počítal jsem, že tam zajedem odpoledne s tátou. Bohužel jsme nejdříve volali a tohle se dozvěděli.

Repas rozvaděče jsem se dozvěděl během oprav tedy, vyjde na cca 20k podle něho + olej 6k, takže servis za 26k je doposud, co ale teď dál? Poradí někdo? Mám to jet zaplatit celý, jenom něco za jeho chování a podobně a dát někam jinam a nebo co dál? Jednání je fakt hrozný, na to jak vystupoval na začátku, auto nepojizdný.

Mockrát děkuji za každou radu a toho kdo si to přečte do konce prosím o odpověď, nevím, jak to jinak zkrátit aby jste to pochopili.

Díky za názor a odpovědi.
Naposledy upravil Fan1s dne 24.06 2018 14:20, celkově upraveno 2 krát. (0% původního příspěvku)

sponzor

06.11 2015 16:45

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 18.12. 2014

06.11 2015 17:27

no asi jsi nevybral dobrý servis.podle jeho stránek opravuje všechno, ale asi to nebude stát zamoc.
na automat to chce firmu co děla jen automaty.
ale ve tvým okolí nevim o žádné,nejblžší je PAKRA v Jihlave,a ti jsou fakt dobří.
http://www.zf-pakra.cz/

AK senior
AK senior

Muž

06.11 2015 17:41

U nás v okolí toho moc není, tenhle vypadal, že tomu rozumí, chlubí se praxí apod. Teď už asi nelze moc špekulovat, spíš bych potřeboval poradit co teď dál.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

06.11 2015 17:51

Opravit automat není žádná sranda.Už za tohle chování bych ho poslal někam a peníze vymáhal zpět.

AK senior
AK senior

Muž

06.11 2015 17:57

Nemám teď žádný papír, on také ne. Jediné co, tak si ofotil malý TP při předání a to bylo vše, veškeré doklady mám já. Žádný papír o opravě nic, na začátku jsem se zmiňoval, že bych byl klidně rád, kdyby to bylo bez papíru, abych něco ušetřil. Nic víc. Na peníze je směnka (na tu zálohu 20k).

Opravdu nevím co si o tom všem mám myslet, někdo říká, že je to klasika tohle chování u servisáků, jiný zase že by si to líbit nenechal. Já jsem říkal, že bych toleroval klidně 3 týdny protáhnutí, ale ne na 9 týdnů a ještě bez výsledku a pořád s nějakýma výmluvama. Je pravda, že když dám auto kam dám, pokud to není autorizák, vždy se to o den třeba protáhne, málokdy je to dle domluvy, ale tohle už je fakt hardcore. Když potřeboval prachy dělal všechno, dostal je a vše mu bylo zase prdel..

Fascinuje mě, že teď říká, že si to třeba ještě "sedne" .. Přijde mi, jako když to celou dobu tlačí na to, aby oprava byla co nejdražší a on z toho měl co největší profit.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

06.11 2015 18:04

Kdyby na tom skutečně dělal tak by to nestálo neustále venku.Ten z tebe tahá jen peníze.

AK senior
AK senior

Muž

06.11 2015 18:13

na mě to dělá dojem že si stím neví rady.

AK senior
AK senior

Muž

06.11 2015 18:37

Auto stojí za bránou, vypadá to, že na něm něco bylo dělané. Servisák říká, že musí najet 100 - 150km aby si to všechno pořádně sedlo,že do té doby nemůže říct. Tak nejdřív, že to je OK, že ve čtvrtek to projede aby najel 50km a teď že musí víc. Já si teda myslím, že nějaký ježdění tomu nepomůže. Prý pořádně ohřát, nechat vychladnout a znova, aby si to sedlo.. Nevim no co s tím.

sponzor

06.11 2015 18:37

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž

10.11 2015 14:28

Nastala změna, pravé mi volal ze servisu a bohužel si to nesedlo. No není divu ze. Volal mi ať se rozhodnu co dal, ze se můžu jít projet atd.. Ze to bude něco dalšího přímo v převodovce a ne jen ten rozvádec. Takže cena opravy jen tak počítám.. Ani bych se nedivil kdyby jenom zkusil vyměnit olej.

Potrebuju teď poradit co dal, nějaký kontakt na někoho kdo by to dal dokupy za rozumny peníz a nebo to nechat pana dat do pořádku, říká ze to bude lamela, spojka cislo B. Auto pořad při zařazeni skube. Pokud dá z D na N a nechá, auto trošičku začne prý couvat.

Jsem v Praze a nejlíp bych si to ještě dnes od nej odvezl.

Díky

AK fanda
AK fanda

Registrace: 26.11. 2009

10.11 2015 15:30

Já bych to zaplatil a okamžitě odvezl a taky si tu opravu nechal napsat na daňový doklad. Odvez to někomu, kdo tomu opravdu rozumí, ať to opraví a hlavně ať potvrdí, že tam je skutečně udělaný to, co si nechal zaplatit.
Ber to tak, žes možná vyhodil dvacet litrů z okna, bohužel se to stává, mně už se to taky povedlo, když jsem se rozhodl zkusit jiný servis.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 8.7. 2011

10.11 2015 15:30

U pána bych to určitě nenechal. Odvézt pryč. Peníze vymáhat. Takhle se servis převodovek nedělá. Kdyby věděli a chtěli opravit už to mají dávno.

AK senior
AK senior

Muž

10.11 2015 16:00

Pred servisem stoji nekolik aut, zda se ze k nemu, tvrdi ze ma malo casu, ze nestihaji a maji toho hodne. 10 tydnu mi prijde ale opravdu hodne jak pisete tady, kdyby chteli udelali by to. Penize vymahat muzu az nekdo rekne ze s tim nic neudelal a az si necham vystavit papir na to, co vsechno udelal. Ted hledam optimalni servis, zkusim vyse zminenou Jihlavu, pana Machane v Hradci Kralove, neco v Praze a co mi kdo doporuci. Diky

AK batole
AK batole

Muž

10.11 2015 16:31

Jestli každý auto tam stojí 10 a víc týdnu tak se nedivím. A podle stránek nedělá jenom převodovky. Odvezl bych to pryč, zkusil zavolat do Jihlavy, popsal co a jak, zjistit co teda v PCE (ne)udělali a pak řešit ty peníze co jsi u nich zaplatil, jestli zbytečně nebo ne, to uvidíš. Můj názor, auto od nich pryč.

AK senior
AK senior

Muž

10.11 2015 17:29

Volal jsem právě na několik servisu o ČR, v Jihlavě mají do 16:00 nestihl jsem, ale vesměs všude říkali to samé. Že pán v PCE začal rozvaděčem, tedy ze špatné strany. Říkali, že by nejdříve udělali pořádný vyčištění a olej (klidně 2x výměnu) a pak to zkusili a následně se pouštěli do převodovky apod. Někdo říká, že to vypadá na prasklý koš po rychlosti 4-5-6 na to je prý jeden (to tenkrát tvrdili i v Audi, když se mi nabídl technik, že to udělá "mimo Audi doma").

Pán v Hradci Králové (Macháň - http://www.acm-autodily.cz), přijdou mi jako odborníci v Královehradeckém kraji a hlavně jsou "zvučnější" než pan Kosík mi říkal také, že to vypadá na tahání peněz a taky že je málo oleje v převodovce, že se stavá v 50%, že k nim někdo dorazí, že mu to drbe při přeřazení a má málo oleje.

To, že se čekalo na díly z USA, je prý blbost a hlavně repas mechatronicu "doma na koleni" je prej strašnej, že to je na hovn* a k ničemu. Takže od pána to půjde pryč a začínám mít tušení, že to prostě zkusil vyčistit, vyfakturuje repas, vyměnil olej a dělá to pořád a přitom může být v převodovce ještě bordel. To mi tvrdil pán z http://www.prevodovka.cz, který říkal, že repas mechatronicu se u nás děla pouze v Brně strojově.

Vybírám tedy nejlepší možné řešení, pána se budu snažit dotlačit k tomu, aby napsal co udělal atd. Pak v novém servise zjistí jestli to opravdu udělal a budou se řešit peníze. 20k chtěl jenom za repas + 6k olej říkal tenkrát. Od té doby nic jiného nedělal, 20k má jako zálohu, 6 nehodlám doplácet a 20 vzhledem k nevyřešení závady vymáhat.

AK senior
AK senior

Muž

10.11 2015 17:44

repas mechatroniku se dělá taky v Blučině ZP Automatik pan Prokop. ale je to skoro v Brně. v Brně to možná dělá KAPS,mají tam novou pobočku.

AK senior
AK senior

Muž

10.11 2015 17:46

Myslel jsem si, že to bude KAPS. Každopádně měl být zrepasovaný od Kosíka že.. jenže to vidíš výše.. Achjo, ještě, že není sníh.. byl bych nasranej, že nemůžu lítat s Quattrem

sponzor

10.11 2015 17:46

AK batole
AK batole

Muž

10.11 2015 17:52

Tak snad to do sněhu vyřešíš

AK senior
AK senior

Muž

10.11 2015 17:53

To doufám, hlavně finančně náročný to bude teď.. a hlavně aby nenachumelilo za týden :/

AK senior
AK senior

Muž

11.11 2015 18:49

Tak jsem tam dnes byl, s autem žádná změna, auto řádí úplně stejně, jen jsem o 20k lehčí, mám údajně zrepasovaný rozvaděč. Měl jsem s tátou hodinovou přednášku o převodovkách s názornou ukázkou a arogantními poznámkami. Všichni do posledního, koho jsem obvolal se shodli na tom, že od rozvadeče se nezačíná. Vždy nejdříve Převodovka* a potom se jde dál, hlavně rozvadeč dle všech i zdejšího klubáka Luba vydrží dost a není potřeba na něho sahat. Achjo. Pan Kosík tvrdí, že v USA, kde má praxi, kterou se chlubí, se tak začína vždy, konkurence je špatná, blbá, pitomá a nerozumí tomu a všechny auta pak skončí stejně u něho..

No kontaktoval jsem Luba z Martina, psal mi tenkrát do zpráv, vymění převodovku + měnič, olej + olej diferáku + adapataci za necelých 50k. Pan Kosík mi tenkrát řekl 30-40k. Viděl jsem míň peněz, opět jsem dal na cenu a doplatil jsem. Teď jsem vyhodil 20k, nevím jak je z něho prostě dostanu, tvrdí, že rozvaděč je prostě zrepasovaný (i když ostatání říkají, že se to nedělá atd..) a tím je to pro něho hotové. Navrhuje opravu další v rozmezí 40-60k podle toho co bude uvnitř, což teď nemůže říct. O čekací době ani nemluvím.. Luba to je schopný udělat za den pokud budu mít daný typ převodovky a pokud ne tak do týdne.

Takže resumé je jasné, zbývá mi jen dostat z debil* aspoň nějakou korunu Dnes u něho byla návštěva vcelku po dobrém, chtěli jsme to tak ještě zkusit, příště už to tak asi nepůjde.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 14.1. 2011

11.11 2015 21:36

Citam to akurat, nuz, co na to povedat... Ked by sme my dostali auto na zdvihak, mechatroniku na otestovanie mame hned a za 2hod by si hned vedel, ci je to ona. Ak by nebola, zaplatil by si iba pracu, teda 2x de-montaz 80e. Lenze mechatronika skoro nikdy na tychto prevodovka neodchadza, takze postup bol zo strany servisaka velmi zly.

AK senior
AK senior

Muž

14.11 2015 11:58

Takže situace nyní. Včera jsem byl v servisu pro auto. Jsem o 20k lehčí, auto mám doma se stejnou závadou, pořád to dělá to samé, při podřazení a zařazení na 3 a to samé na 5. P - N - R taky. S pánem se nedalo mluvit o ničem. Pořád si mele tu svoji a kdesi cosi. Pro ostatní, napíšu recenzi na internet kde to půjde, prostě se mě pána přístup nelíbí a auto pojede do Martina k Lubovi.

Předtím by mě to vyšlo levněji, takhle to jsou zkušenosti za 20 no jak psal výše Mr. Death..

Díky za rady a názory a snad to bude v brzké době vyřešeno, protože Luba se jeví jako profesionál a ještě mám v autě alespoň převodovku 6HP19, tedy jsou schopni to zfouknout za den.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 3.5. 2014

20.11 2015 12:48

Když to tak čtu jsem rád za manuál.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.11 2015 18:40

Auto uz ma davno spravene, ja som sice na dovolenke, ale mal tam nespravny olej, smrdel spaleninou, robila sa na komplet v jeden den, co mi kolega pisal, kedze som mimo Europy. Uz iba new software prevodovky alebo je zle urobena mechatronika (ak vobec bola celkovo urobena) alebo vadna rj, lebo po urobeni prevodovky po mechanickej stranke + noveho typu menica zostal uz len maly problem. Velakrat to po oprave zmeni novy software ( bohuzial u tejto to asi nejde urobit online) a prevodovka sa potom sama zadaptuje a ide ako po masle

AK senior
AK senior

Muž

20.11 2015 19:34

Ano, jak píše Lubo, auto je hotové, jen zůstal problém s kolísáním otáček, který předtím nebyl.

Pokud dám nohu z plynu, okolo 1 000ot/min - 1 500ot/min ručička "kmitá" a auto jakoby škube (přidává - ubírá plyn). Dělá to u všech kvaltů, pokud přepnu na manuál, dělá to pouze u rychlosti 3, jinak naprosto bez problému. Myslím si, že to je proto, že "vnitřnosti" jsou nové a SW, respektive nastavení je pořád staré (na staré "vnitřnosti") a neumí se to přizpůsobit.
Ještě je takový tužší přechod mezi 3-4, jde to více z tuha to zařazení, není to bouchnutí, ale takové tlumené šťouchnutí kvaltu.

Doufám a věřím v tu adaptaci, protože předtím to bylo v pořádku, nevidím jiný důvod, proč by to dělalo. Jsem objednaný do Kladna na středu, doufám, že se nedá nic poškodit, když do té doby s tím budu jezdit. Nevím jak dlouho by měla adaptace + nový soft trvat. V Kladně mi řekli do hodinky, jinde to chtěli nechat celý den.

Olej byl měněný při opravě v těch Pardubicích, tedy červený olej je práce pana Kosíka. Adaptaci rozhodně nedělal a bude původní od výroby.

Mechatroniku (rozvaděč) údajně repasoval, při rozebrání bylo i vidět, že na tom něco dělal, takže v tu věřím. Řídící jednotka snad vadná nebude, jak jsem psal, předtím to bylo OK.

Dám sem vědět, jak to dopadlo a Lubo, pokud to budeš číst, napiš mi prosím něco k té adaptaci, aby mě neklamali v servisu. Budu po nich chtít update SW + adaptaci.

sponzor

20.11 2015 19:34

AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.11 2015 21:10

Novsie A6 po r.2006 sa robil new soft online cez net z fabriky, 2005 myslim , ze z cd, ale mozno uz takisto online. Ale potom poznam jednu firmu nie na SK, ktora dokaze dat software z novsieho typu prevodovky do stareho typu. Po nahrati softu sa adaptacia urobi sama alrbo pribudne ponuka v diagnostike, to uz zalezi kus od kusa

AK senior
AK senior

Muž

20.11 2015 21:18

Jen dufám, že ty otáčky nemají čemu ublížit..

AK fanatik
AK fanatik

Muž

21.11 2015 6:22

Nemaju

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email