Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je středa, 16 července 2025
Celkem je zde 154 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Venca223
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 289
Online návštěvníků
Návštěvníků: 152
Uživatelů: 2
Celkem: 154

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

19.08 2012 22:04

ricimond:
Riči, nebudu na Tebe reagovat, protože bych musel být opět hubatý a to já jsem nerad. Jsem rád cynický, ne nezdvořilý a vadí mi, že mě prostředí na tomto klubu neustále nutí vracet smeče.

Lumpiq:
Lumpe mimo topik v rámci slušné diskuze. Ceny potravin a služeb jsou nižší v Praze, než v Brně, Ostrava je na tom podobně.
Chce to také nějakou tu osobní zkušenost. Jinak to vidím stejně.

Já jezdím kam jezdím a jezdit tam budu dál, mám svoje důvody a nemám potřebu to rozvádět. Každého věc jak si to zařídí.

Dobrý servis s konstatní spokojenou klientelou vlastní díly spíše odmítne, netoliko z důvodů marže, ale nemožnosti ručit za práci jako celek.
sponzor

19.08 2012 22:04

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2011

19.08 2012 22:09

ricimond:
IvanLBC:

ty neser ty hovne Libereckej.. by si taky člověk myslel že jsi se prohnal Hlučínem

Nevyhrožuj, bo kdyby jsi si nasadil ty boxerky na svoje párátka kterým možná říkáš ruce, tak by jsi je tahal po zemi jak vopičák...
A vůbec, tudá se sudety neřešej, tak tvá připomínka na liberecko je trochu mimo ... trochu jinej boj
Naposledy upravil IvanLBC dne 19.08 2012 22:11, celkově upraveno 1 krát. (15% původního příspěvku)
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

19.08 2012 22:11

root:

Dobrý servis s konstatní spokojenou klientelou vlastní díly spíše odmítne, netoliko z důvodů marže, ale nemožnosti ručit za práci jako celek.
YES
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

19.08 2012 22:26

root:

Martine ty jsi fakt startovací na první našlápnutí.. chlape už si fakt někde zašukej pořádně a dostaň rozum.. jako jiní tady..

sorry že to píšu tak na plnou hubu ale tak to je..

ale se zbytkem máš recht to je fakt..
AK allstar
AK allstar

19.08 2012 22:29

ricimond:
Rozum v čem, Riči? Poraď nerozumnému
AK allstar
AK allstar

Muž

19.08 2012 22:30

root:

na to nemám věk.. ale až ti to docvakne dej vědět
AK allstar
AK allstar

Muž

19.08 2012 22:46

no nic hoši.. 5 stránek opět vo ho.ně jak jinak.. ale pokecali jsme pěkně ne.. takže dobrou noc a moravákům pěkné sny přeji..
AK junior
AK junior

Registrace: 16.10. 2008

20.08 2012 6:58

Dík za omluvu, ale je zbytečna, jsem poslední dobou trošku podražděny, jak z prace tak celkově, stači aby někdo něčím rypnul a ja musim hned odporovat. I manželka už o tom mluvila. Ono to bylo o ničem prostě jsme chtěli ta naše skupinka pokecat, chyběl tu satan cupe a par jedincu a bylo by hned v ZOO o přispěvek víc. Musime si najit tema ve kterem se shodnem a třeba budeme mít společny názor.
sponzor

20.08 2012 6:58

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Žena
Registrace: 25.12. 2010

20.08 2012 8:54

Po dvou dnech,co jsem skoro nezvedla prdel od šicích strojů a ušila šestery šaty-mimochodem s donesených látek ,jsem se zase prokousala opravdu plotučnou debatou Zaplaťpánbůh,že jsem si mohla přirazit pětikačku na nitích a další na zipu Teď Vás všechny bez rozdílu národnosti a vyznání zvu na kafe,páč jste mě zas kvalitně pobavili
AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

20.08 2012 8:57

teta ja furt cekam na makovy buchty, cely pekac jen pro me a porad nic...kafe si strc vis kam, pod sukni treba:)
AK batole
AK batole

Žena
Registrace: 10.11. 2011

20.08 2012 10:03

ja jen muzu potvrdit ze prace servisakum nijak nekvete anebo dodavame spatnym odberatelum anebo lžou a berou jinde )
Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

20.08 2012 10:15

to je zase taškařice, koukám, že si vystačíte i bezemě a to je dobře
AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.08 2012 10:24

pecky kluci !! kam se sere slunce seno )
AK fanda
AK fanda

Muž

20.08 2012 10:35

winpetra:
Po dvou dnech,co jsem skoro nezvedla prdel od šicích strojů a ušila šestery šaty-mimochodem s donesených látek ,jsem se zase prokousala opravdu plotučnou debatou Zaplaťpánbůh,že jsem si mohla přirazit pětikačku na nitích a další na zipu Teď Vás všechny bez rozdílu národnosti a vyznání zvu na kafe,páč jste mě zas kvalitně pobavili

Dobrý kafčo bych si i dal, no do holomóca nepojedu na mě už nějak daleko...
Až ni spíchneš nějakej pěknej obleček, a ričímu svěrací kazajku tak dej vědět stavím se
AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

20.08 2012 10:42

Ja si nosim do servisu vlastni svacinu a zatim zadnej problem
AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.08 2012 10:43

belmondo:
nesmi ti ji ricom sežrat
sponzor

20.08 2012 10:43

AK senior
AK senior

Žena

20.08 2012 10:55

Lumpiq:
teta ja furt cekam na makovy buchty, cely pekac jen pro me a porad nic...kafe si strc vis kam, pod sukni treba:)

Tyjo,já ti snad ty buchty budu muset upéct,jinak se těch makovejch keců nezbavím A kafe si teda radši vypiju,jak bych si ji opařila
IvanLBC:
Dobrý kafčo bych si i dal, no do holomóca nepojedu na mě už nějak daleko...
Až ni spíchneš nějakej pěknej obleček, a ričímu svěrací kazajku tak dej vědět stavím se

No,za další kafe ušetřeno......a neboj střihnu ti na tanga
AK fanda
AK fanda

Muž

20.08 2012 10:59

belmondo:

Tak mě napadá, co kdybych si k tobě, myslím do gate, donesl svoji bejlízku?

Heleď klíííd, mám dneska trošku škodoliběrejpavou no... bo hnedle po ránu jsem se dověděl, že si ZADARMO město vezme můj pozemek pro mecheche s pánem presidentem, ále zase jsem zvanej prej

Ale k tému, servisuju vozítka u kamaráda(ještě ze základky), provozuje servis se vším všudy a moc dobře vím co to obnáší, není to jenom o pár klíčích.... tak si nechávám díly dodávat od něj:
1) když něco, neřeším, řeší on
2) jsem taky živnostník, nevidím jediný důvod proč by si nemohl něco málo vydělat na dílech, tím spíš když i následně si ručí za práci a řeší případné reklamace dílů..., teda pokud je rozumnej a nepřehání to, což nepřehání
3) napřímo díly bych si koupil jedině v případě pokud bych si montáž udělal sám, což neudělám, auta obecně mě nikdy nebrali
4) do hodpody si taky lidi svoje pití neberou, bo jich je jinak vyvedl v zubech (u jídla je to inčí, páč kuchyně mě neživí, ekonomika provozu na kuchyni nestojí)
5) ve stavařině, topenařině a všech ostatních příbuzných oborech taky nedělám zakázky když si druhej dodá svůj matroš... Když je tak inteligentní že si "levně" koupí matroš, ať si to taky udělá ne? Sic jsou vyjímky, ale hooodně omezený... nebudu ručit za něco, co neovlivním...

A teď jedna trošku z praxe: nebylo tady úplně přesně napsáno, že pokud servis udělá montáž dílu od zákazníka, že nad dílem nemá záruční povinnost = má, úplně stejnou, jako by díl dodal sám. V důsledku tak či tak se případné reklamace uplatňují u výrobce či gen.dovozce a toho nebude zajímat jestli díl dodal v důsledku ten nebo ten, ale výhradně kdo ve finále díl montoval. Totot obecně, o osobních vazbách, různých vzájemných přístupech a komunikace toto není.

Tedy za mě, pokud se servisák chová slušně, nepřehání svoji marži, nevidím jediný pádný důvod proč si k němu tahat svoje díly

P.S. Jo a fakt že jo, je to o prágru a moravě... klucí ušatí
AK fanda
AK fanda

Muž

20.08 2012 11:01

winpetra:

No,za další kafe ušetřeno......a neboj střihnu ti na tanga

Tak beru, kapesník (jako že materiál) ti zašlu... Ále trvám na našití AK znaku dozadu!
AK senior
AK senior

Žena

20.08 2012 11:06

IvanLBC:
Ále trvám na našití AK znaku dozadu!

Znak si pošli,ode mě by byl za pětibábu.
A našiju ho dopředu-neměj obavy,bude to sice taktak,ale vejde se tam
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 23.7. 2008

20.08 2012 11:21

at nejsem mimo tema jako nekteri zde..rozumnej post pro mne jednoznacne logicky je tenhle,presne to vyjadruje muj nazor..

Lumpiq: ne, automatické to není, ale princip si klidně jinam aplikovat můžeme: Například když si nechávám u truhláře dělat schody tak mu dávám vlastní dřevo. Nenormální? Ne, protože on sám mi tak suchý dřevo nesežene a jinde se jen tak taky neprodává. Když si nesu ke zlatníkovi náramek kam má něco vyrejt tak ho taky musim koupit tam?

apropo-napriklad na myho SUPA,kupuju jen original dily,at jsme mimo pochyby o kvalite a zaruce,jelikoz je mam za takovou cenu,ze mnohdy after prevysuje origo,ALE proc si je mam koupit u MECHANIKA kterej mi ty same proda draz??ja nepotrebuju dily,potrebuju praci a za 35Ohod,si myslim,ze tj ode mne fair-thats all..
AK allstar
AK allstar

Muž

20.08 2012 11:34

ty kráso vlastní dřevo k truhláři to fakt tady u nás nefrčí..
mouka k pekaři..

nu což v Hlučíně taky jedou vše zadarmo a výměným způsobem..
tady už mě fakt nic asi nepřekvapí..

jerryxedos:
chápu správně že si seženeš vlastní díly za supr peníze, jdeš k technikovi a řekneš mu, kámo tady máš moje díly, tady mám stopky a běží ti čas.. a 350 na hodinu max..

pěkný holt jinej kraj jinej mrav..

zkusím to aplikovat u Satase.. ty kráso to by bylo facek jak potlesku v Národním divadle..
AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.08 2012 11:43

ricome né sorry nevyměním ti sklo z octávky na passáta chápu že bylo levnějsí a že ti v kelly dali slevu ale ne !
AK allstar
AK allstar

Muž

20.08 2012 11:48

Krysar:

ty se nesměj moc.. tvoje sazba se mi taky 2x nelíbí..
sponzor

20.08 2012 11:48

AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.08 2012 11:57

ricimond:
Krysar:

ty se nesměj moc.. tvoje sazba se mi taky 2x nelíbí..

jsi druhý kdo mi to řiká tak já zdražím
AK fanda
AK fanda

Registrace: 12.11. 2008

20.08 2012 12:04

Prispejem trochu do flamu:

Pridem za mojim mechanikom, ze potrebujem nieco vymenit. On mi povie, ze ten diel u neho stoji 600 EUR s jeho marzou (lacnejsie ho na Slovensku zohnat nevie) +150 EUR praca.

Kedze sa pozname, povie mi kludne ze jeho marza je 100 EUR. Ja diel v nemecku zozeniem za 300 EUR a za pracu mu dam 250 EUR.

= ja zaplatim namiesto 750 EUR len 550 EUR a on ma zarobene tych istych 250 EUR.

On s tym problem tym padom nema.

V com vidite ten problem? Nepoviem pri beznych veciach ako su oleje filtre a podobny spotrebak, tam je to naozaj blbost nosit si vlastne veci.
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

20.08 2012 12:06

jerryxedos:
at nejsem mimo tema jako nekteri zde..rozumnej post pro mne jednoznacne logicky je tenhle,presne to vyjadruje muj nazor..

Lumpiq: ne, automatické to není, ale princip si klidně jinam aplikovat můžeme: Například když si nechávám u truhláře dělat schody tak mu dávám vlastní dřevo. Nenormální? Ne, protože on sám mi tak suchý dřevo nesežene a jinde se jen tak taky neprodává. Když si nesu ke zlatníkovi náramek kam má něco vyrejt tak ho taky musim koupit tam?

apropo-napriklad na myho SUPA,kupuju jen original dily,at jsme mimo pochyby o kvalite a zaruce,jelikoz je mam za takovou cenu,ze mnohdy after prevysuje origo,ALE proc si je mam koupit u MECHANIKA kterej mi ty same proda draz??ja nepotrebuju dily,potrebuju praci a za 35Ohod,si myslim,ze tj ode mne fair-thats all..

A proč ne, někteří tu nechápou, že není jenom černá a bílá, vše je o domluvě
AK allstar
AK allstar

20.08 2012 12:09

hemic:
Tak já si myslím, že tady v tom snad problém nikdo nevidí, kromě ričiho, ten vidí problém vždy a ve všem.

Pokud se s mechošem domluvíš, oba na to přistoupíte tak je to snad jedno, ne?

Myslím, že těžiště diskuze je v případech, kdy někdo z ulice vleze do servisu, kde je poprvý, nemá vybudovanej vztah odběratel-dodavatel a v rukou třímá krabici stárlajn dílů
AK allstar
AK allstar

Muž

20.08 2012 12:11

root:

já problém nemám.. jen mi holt přijde běžné to co mají někteří za neběžné..

že tady někteří včetně tebe dělají zase moudrou diskuzi za to nemohu..

ale ty jsi si vlastně taky vozil vlastní díly do Kyjeva viď
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2008

20.08 2012 12:17

ricimond:
ty kráso vlastní dřevo k truhláři to fakt tady u nás nefrčí..
mouka k pekaři..

Když se začali "PC" prodávat v Tescu a objevila se ALZA a jim podobní, nadávali lidi od IT. Když se začali prodávat gumy přes net, nadávaly pneuservisy. Teď brečí autoservisy, ale uplně zbytečně.
Nevidím důvod, proč by měl autoservis odmítnout montáž donesených kvalitních dílů - pokud tedy chápe, že prodává hlavně odbornou práci. Kecy o zárukách apod. jsou mimo mísu - o co je horší ten samý olej, kterej na netu koupím za 150,- Kč litr, než ten, za který v Porsche chtějí 800,- Kč za litr?
Doba je holt taková, než se u nás "obchodníci" naučí, že prodávat se slevou (kolikrát na hranici rentability) umí každej trouba, a že přitáhnout zákazníky je lepší (a X krát výhodnější) na přidanou hodnotu práce, než na nízkou cenu, budem časem nosit i to dřevo k truhlářovi.
Denně se setkávám s tím, že zákazník si přinese ke mě do pneuservisu vlastní pneu nebo že člověk, co chce předělat elektriku trvá na opatření materiálu vlastníma silama - vo co go?
Sice si občas neodpustím dotaz, jestli do hospody si taky nosí vlastní pivo, ale neřeším to. Jestli má někdo tolik času obvolávat velkoobchody, nahánět spedice a řešit si pak vlastníma silama případný reklamace nebo to, že si objednal špatnej rozměr gum, nemám problém, ať tak činí.
Kdyby autoservisy nebyly nenažraný, nikdo by vlastní díly neřešil, ale když chce dnes někdo mít 30% rabat na něčem, co za jeho nákupku koupí každej jouda, nemůže se pak divit...
Vždycky bude existovat skupina lidí, kteří budou kupovat buřty za 19,- Kč kilo, díly Starline a nebo třeba čínský gumy, s tím nic nenaděláš - otázka jen zní, jestli jejich peníze za odbornou činnost s jejich materiálem skončí v tvojí kapse nebo v kapse někoho jiného. Pokud máš ošetřeno, že v takovém případě držíš záruku výhradně na práci, nevidím v tom problém...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email