Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 1 června 2025
Celkem je zde 121 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: DomiA6
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 218
Online návštěvníků
Návštěvníků: 119
Uživatelů: 2
Celkem: 121

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.12. 2007

05.07 2012 17:25

Mi vcera volali. Mam inzerat na svoju. Nukali mi o 4k menej :--).
Tak im vravim, to su ju rad necham :--)

sponzor

05.07 2012 17:25

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 22.10. 2011

05.07 2012 18:38

Tak to je jeho věc On v AAA koupil jednou a krásnej kus jak vidíš Já bych tam nekoupil ani vodu do ostřikovačů..

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 5.11. 2007

08.07 2012 22:08

po tom co jsem jim 3 den nezvedal tel me prisla zprave ze at prijedu , ze priplatej 20t. ja se tam fakt asi pojedu na ty borce podivat

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

08.07 2012 22:09

TAVIC:

no jeslti nechceš bejt nasranej hodně tak to fakt nedělej

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

08.07 2012 22:42

TAVIC: nedají ti ani to co slibovali poprvé, natož +20 ...... ZAPOMEŇ!
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
audiklub.cz

a klasik D-fens ...
audiklub.cz

AK junior
AK junior

Registrace: 25.7. 2011

08.04 2015 20:16

aha dnes som narazila na facebooku na takyto prispevok o praktikach aaa auto a ich podivnej reklame
audiklub.cz

AK nováček
AK nováček

Registrace: 18.4. 2012

10.04 2015 3:02

Zdravim Leopard, ako si dopadol ? Moj otec ma identicky problem, predal im XC90 peniaze este nedostal, vraj na ucet ... a po 24 hodinach volaju ze vstrekovaci system je KO ... neskutocna drzost

AK allstar
AK allstar

Registrace: 17.6. 2009

10.04 2015 6:33

Kua, antikampan...?

sponzor

10.04 2015 6:33

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 6.3. 2014

10.04 2015 8:50

maroko9:

tvl..a pak se lidi diví, že jsou přeplněný věznice..

do konce už to udělali tak, že prachy jakože pošlou???

lidi proč ty ačka furt podporujete?

AK allstar
AK allstar

Registrace: 17.6. 2009

10.04 2015 8:57

zepelin: nesmis to vsechno zrat.. Myslis, ze se zaregistroval kvuli tomuto? Na audiklubu? Ze jeho otec prodal volvo?

Acka nemusim, ale toto je nejaka kampan proti..
AK nováček
AK nováček

10.04 2015 9:23

Tomko daj sa dokopy, pozri datum mojej registracie... na znacke momentalne nezalezi a toto je jediny podobny pripad po 6hodinach guglovania takze premna za mna nech som aj na webe o tatrach...
AK batole
AK batole

Muž

10.04 2015 9:50

tomko222:

je toto možne?
AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

10.04 2015 10:50

Ikdyby to byla antikampan, proc ne, cim vice lidi bude vedet, co jsou zac, tim lepe...

Hlavne ty jejich podvody s leasingama, pujckama, to je pro spousty lidi pruser

Ano, belmondak urcite rekne, ze kdyz je nekdo blbej a negramotnej, dobre mu tak. S tim by se dalo souhlasit.

Problem je, ze ty jejich masirce (na miste, kdyz uz do AAA vkroci) podlehaji i v beznem zivote racionalne uvazujici lidi (znam takove), kteri maji pet plus pet pohromady...praktiky AAA si v konecnem dusledku nezadaji ze smejdama, ty same principy natlaku, presvedcovani, metody cukru a bice..

takze cim mene lidi tam vubec vstoupi, tim lepe...
AK nováček
AK nováček

10.04 2015 11:20

Lumpiq suhlasim, uz len vstupit tam je vynesenie ortielu nad sebou i ked to skonci len stratou casu ... ALE taketo pripady v podstate neexistuju, hovoril som so znamim co tam robil !3 roky! dost dlha doba a povedal mi ze sa s tym nestretol ze by akekolvek auto vracali a ze vykupuju kdejake vraky o tom niet pochyb. Takze to bol jediny dovod predaja auta do acka. Technik len zavolal ze je tam vadny CR vstrekovac a ze koli tomu treba menit cely vstrekovaci system co je blbost. Keby som aj kupoval auto v acku a to nemusim byt vseved je mi jasne ze pripadne opravy si hradim sam o tom je na nete popisane viac nez dost. Ale o tom ze by vracali auto skoro za 300k koli vadnemu vstrekovacu ? to mi nesedi. Navyse heslo podpises zmluvu a viac o aute nepocujes je myslim zakladny pilier ich vykupu a ospravedlnuje aj to ze ponukaju za auto minimalne o tretinu menej ako ho predaju. Este zopakujem ze toto je JEDINY pripad tohto druhu aky som na nete nasiel.

@Zepelin ano prachy musia ist pry vyssich ciastkach na ucet to je uz dane zakonom...
AK batole
AK batole

Muž

10.04 2015 14:01

Ja to vidim jako normální běžnej chajdelák tak, že pokud dám někomu auto do výkupu a on mi tam něco vymění a druhej den zavolá, že je špatně tohle a tamto, tak to je hodně špatný a když s tim tyhle lidi co tohle dělaj dokážou spát, tak holt budu věřit, že jim tuhle dobrotu náš nejvyšší vynahradí jinak..

Na druhou stránku pokud je auto v naprostym pořádku, tak ho nedávám za půlku ceny do výkupu..at se na mě zlobí kdo chce..

maroko9 (10.04 2015 11:20) orig:
Zepelin ano prachy musia ist pry vyssich ciastkach na ucet to je uz dane zakonom...

aha no já takový prachy nemám a tak to nemůžu tyhle převody vědět

ale už jsem o tom vlastně někde vzdáleně slyšel
AK nováček
AK nováček

10.04 2015 14:37

No k tym prevodom, nemusis mat strach chcu ludi dostat pod uplnu kontrolu takze sa tieto maximalne sumy na hotovostny prevod budu znizovat akoze v boji proti kriminalite ... na SVK je to 5000e

ale dost bolo konspiracii, nechcem zachadzat pridaleko takze ani nechcem tvrdit ze nieco pomenili, v podstate sa do telefonu vyjadril ze je tam nieco so vstrekovacom a ze je tam velka investicia a to mohol kludne povedat aj na velku korekciu vstreku a povedal ze si treba prist pre auto hned. Ale tak aby ste boli v obraze vykupili xc90 za nieco cez 9k pricom na inzercii bolo skoro 2 mesiace za nieco cez 10k ludia sa sice ozyvali ale nik sa neprisiel ani pozriet dovod je taky ze sa tychto aut zacali v eu zbavovat za nizke peniaze lebo sa uz caka na novy model takze cena tohto auta dost klesa dovolim si tvrdit v podstate z mesiaca na mesiac a je mozme aj ked priznavam ze nepravdepodobne a kupujuci to neodhadol stale su tam v ponuke za 13k a vyssie takze budu musiet ist dole... a keby som bol na mieste toho co je za to zodpovedny tiez by som to skusal cez taketo veci ktore sice funguju ale nie su 100% ...

Ale uz mam cesrtvu informaciu od pravnika co ma s tymto bohate skusenosti a povedal ze este ziadny spor co sa k nemu dostal ohladom acka este nepresiel do sudneho sporu... a ma aj skusenost s vypovedania vykupu zatial vzdy acko vycuvalo.

Darmo je tato doba skur*ena a vsetko sa toci kolo paragrafoch a pravnikoch ... zdravy rozum uz nehra ziadnu rolu.
sponzor

10.04 2015 14:37

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 21.12. 2011

10.04 2015 14:39

No abych se připojil k "pozitivním" zkušenostem s AAA tak nedávno sháněl soused pro mladou nějaký auto na naučení a ona že si vybrala v áčkách starou bravu za 28k kč myslím a když tam volali tak všichni ochotní ať se přijedem podívat a že do 30k kč (což měl soused strop a výslovně se s něma domlouval že víc za to nedá) tam mají hromadu aut a že není problém. Po příjezdu následovala zkušební jízda a kdoví co Samozřejmě aut do 30 tisíc tam měli asi 5 a to ve stavu odpovídajícímu vrakovišti. Dál taková ta klasika no a celkem mě zarazilo že k autu byl jen jeden klíč ale říkal sem si co už. No a potom se začali ukazovat další drobnosti co nefakaj (nefakali stěrače, přišlo mi že trochu prokluzovala spojka, nějaká ta rez atd.) načež ten ocásek co mi to předváděl držel pusu a šoupal nohama a na žádost jestli by mi to nehodil na hever což může abych si to mohl pořádně prohlénout ze spodu mi bylo odpovězeno že mají plné výkupní haly (měli jich tam asi 6) a kupodivu všechny zeli prázdnotou.... ale tak říkal sem si že co by člověk chtěl po autě za pár korun... ale co se nestalo tak mladá šla řešit smlouvy a dvakrát po sobě doběhla že chcou prachy navrch... což mě teda docela dost nasralo a šel sem za ženskou do kanclu o co jako de... z ní vylezlo že se musí uhradit jejich manipulační poplatek myslím nějak 5-6k kč to bylo a že si musí zaplatit na místě "výhodnou" pojistku kterou jí vypočítala na 8,5k ročně (podotýkám že to byla 1,6 benzín) vten moment sem se nasral a říkám víte co my to auto prostě brat nebudem... ona zvedla telefon a najednou byla na stole kopa papírů a celková cena 30k kč i s pojistkou nicméně sem řekl že s tímto jejich přístupem a jednáním s přídáváním peněz to prostě nechci. Ona zavolala nějakýho "vrchního" té pobočky který přišel a vystupoval docela příjemně do doby než jsem mu po 10-té řekl že to auto prostě nechceme... potom vyletěl z kanclu se slovama "Seru na to když to s váma debilama nejde tak to prostě nejde" tak sem se obrátil na patě a s úsměvem pobočku AAA opustil a můžu se jen připojit k názoru že se těmto zm*dům vyhnout obloukem protože aby člověk u auta za 30k kč platil hned xtisíc nahoru jen za jejich "manipulační" poplatky a povinné které je kurevsky přemrštěné je pičovina jak mraky.

PS: ale aspoň sem si za ty tři hodiny života dal café zadarmo
AK junior
AK junior

Registrace: 25.7. 2011

13.04 2015 16:19

Dnes som citala pokracovanie, o tom ako externa firma robi kampan pre AAA. Nadvazuje to na moj prispevok vyssie. Zaujimave citanie a divam sa, ved uz aj tieto umele pozitivne reakcia alias PR by mali byt trestne, fuj.
audiklub.cz
AK nováček
AK nováček

21.04 2015 9:58

Tak pani, auto je uz doma. Absolutne mu nic nie je, ziadne vstreky ani nic podobne, odstupili od zmluvy bez udania dovodu naco vraj maju narok, sice som oca tlacil do sudu s nimi ale ma ine problemi nie sa s nimi natahovat. Dozvedeli sme sa ze za auto proste dali vela 9500e za xc90 r.v. 06 talian bez bufika a vyhr sedaciek. To bolo trnom v oku ich "managerov" a celkovo sa tychto xccok nevedia zbavit, lebo to teraz vo velkom vlacia na svk za smiesne ceny, kedze sa caka na novy model.

Takze chcem tymto len upozornit vsetkych nadejnych predavajucich ze mytus o tom, ze po podpise zmluvy uz o aute nebudete pocut sa rozsypal ako domcek z karat ...
AK nováček
AK nováček

Registrace: 2.8. 2015

02.08 2015 16:10

Také se ke mě dostali samé hrůzostrašné historky,ale za sebe proti bazaru nic nemám. Loni jsem jim prodával, s cenou jsem musel jít dolů, na druhou stranu všechno bylo rychle vyřízené, peníze jsem hned dostal a už jsem od nich neslyšel.
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 31.7. 2010

02.08 2015 17:46

PetrrrXXX (02.08 2015 16:10) orig :
Také se ke mě dostali samé hrůzostrašné historky,ale za sebe proti bazaru nic nemám. Loni jsem jim prodával, s cenou jsem musel jít dolů, na druhou stranu všechno bylo rychle vyřízené, peníze jsem hned dostal a už jsem od nich neslyšel.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 15.4. 2014

02.08 2015 19:41

Malcolm (02.08 2015 17:46) orig :

A registrace před 19 hodinama
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 9.8. 2011

01.09 2015 14:51

Mladá dělala v AAA velmi dlouho .... právě na prodeji vozů, leasingu a podobně a věřte mi, pokud jste měli aspoň na sekundu v životě záchvěv jasné mysli a vydolujete ze své hlavy alespoň 20 bodů IQ, VYHNĚTE SE ÁČKŮM OBLOUKEM!!! Tohle co zde čtu je veeeeeeeeeeeeeeeelmi slabý odvar toho, co se tam v zákulisí opravdu děje....

Až tahle firma skončí jednoho dne v utopišti abnormálních hoven, vydám paměti toho, čeho jsem byl svědkem ...
AK batole
AK batole

Registrace: 1.6. 2015

02.09 2015 7:19

S autem nemusel manipulovat nikdo. Jenom to mohl nejaky obchodak tahat za studena od podlahy a turbina se rozpadla. Navic pri 190k se da predpokladat, ze turbina odejde a je to jejich problem. Zaver je ale stejny - nemas sanci. Vsichni tu na Acka nadavaj a kazdej kdo se chce rychle zbavit auta (byt kvalitniho) jede prave tam. A tohle je vysledek. A to mi nekdo tvrdil, ze prodat to z ruky do ruky je problem...ja bych auto asi nikdy jinak neprodal...
sponzor

02.09 2015 7:19

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email