Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 27 kvě 2025
Celkem je zde 140 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Murco
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 216
Online návštěvníků
Návštěvníků: 140
Uživatelů: 0
Celkem: 140

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Registrace: 18.11. 2009

30.10 2011 21:50

Necekam,ze mi zde da nekdo nejakou kvalifikovanou pravni radu,spis me zajima,jestli nekdo nema podobnou zkusenost...
Prodaval jsem vozidlo do aaa,auto jsem privezl,borec si ho vyzkousel,pristoupil na vykup.Auto nevykazovalo zadne pozdeji reklamovane zavady.
Na druhy den mi volaji z aaa,ze chteji vozidlo vratit,ze ho na ten druhy den po vykupu nemohli natocit.Na to jsem ja vytocil,dojedu do aaa,beru klice od auta do ruky a auto nastartuji.Ale!
Auto kouri,z turba se ozyva podivny pazvuk a i samotny start nebyl ten,na ktery jsem ja byl zvykly(nastartovalo to,ale viditelne hure,nez na co jsem byl zvykly)
O co tedy asi jde...zrejme se poroucelo turbo(jedna se o turbodiesel)
Ja mam z toho divny pocit...auto jsem jim privezl v poradku,nicmene,oni maji ve smlouve uvedeno neco o skrytych zavadach...lze u auta s kilometrovym prubehem 190tis hovorit o skryte vade,pokud se jedna o takovou vec,jakou je turbo?
Me by tedy zajimalo,jak ted postupovat..je to ve fazi,kdy oni telefonicky auto reklamuji a zrejme (pac se ptali na dorucovaci adresu) poslou oficialne reklamaci s pozadavkem vraceni vozidla a financni vyporadani...me se nelibi,ze meli auto vic jak 24hod k dispozici(cili byli majitele a ja jsem ho ztratil z dohledu-nasnade se nabizi otazka,jestli si na pobocce treba to turbo nevymenili atd...)
No jestli s tim ma nekdo nejakou zkusenost?

sponzor

30.10 2011 21:50

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

30.10 2011 21:54

ja te nechci strasit, ale tady opatrne...ja tam odsud par lidi znam a vim co delaji za prasarny, typu vymenovani zdravych dilu za spatne, downgrady vybav atd...

takze bez soudniho znalce a zaveru, ze slo opravdu o skrytou vadu, jim na to nepristupuj....chce to dukladnou kontrolu, ze nebylo zasahovano do motoru, neni prepaleny olej (ze to turbo nekdo uhonil) atd...

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

30.10 2011 21:57

Leopard:

osobně bych volal dobrého právníka. není co jiného ti poradit

AK fanda
AK fanda

30.10 2011 22:06

no to ma prave strach zo toho,co jsi popsal...nicmene,kdyz by doslo k soudu,lze uznat u vozidla ktere ma 190 000 km ujeto vadne turbo jako skrytou zavadu?Prece je v moznostech bazaru auto napichnout na diagnostiku,ktera by takto poskozene turbo odhalila jeste pred vykoupenim,ne?Pokud to lze odhalit diagnostikou,coz neudelali,lze to nasledne oznacit jako skrytou vadu?(dily uvnitr motoru samo odhalit diagnostikou nejdou,tam bych to pochopil..ale u turba,ktere je udajne tak mrtve,ze se za 24hod takto poskodi by to diagnostika odhalit mela,ne?
Jde mi o to,ze vozidlo jednou prebrali a skrytou zavadu meli moznost odhalit pred vykupem.Takze,jaky je u nas v bananistanu vyklad slov "Skryta vada"?Prece je beznou praxi v tomto state v tomto case,ze kupujici proveruje vozidlo i diagnostikou...
No kua jsem nasranej...auto jsem jim dal v poradku( ikdyz nepopiram,ze se turbo mohlo poskodit-treba pri jejich zkusebni jizde s novym zakaznikem),ale co ja s tim?Jak jsem psal,auto jsem jim dal v poradku,nekourici,startujici s hladkym chodem motoru(jinak by to asi nevykoupili)..no jsem z toho na parek kua :-/

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 30.8. 2008

30.10 2011 22:07

no a muze se stat ze dobry pravnik nevysoudi nic a bude stat desitky tisic korun.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

30.10 2011 22:09

na skrytou vadu ma kupujici zaruku 6 mesicu, otazka je, co je skryta vada, to musi vyresit soudni znalec..nejaky tech. protokol pri vykupu se delal?

AK fanda
AK fanda

30.10 2011 22:10

lumirs: no nevim,co je tech. protokol.Proste bezna agenda pri vykupu auta...

AK allstar
AK allstar

Muž

VodkaFish:

to musí zvážit sám.. já bych se poradil s právníkem jít nebo nejít do sporu.. tohle mu asi nikdo neporadí tady.. ale nechat si srát na hlavu od AAA taky nic moc..

sponzor

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

30.10 2011 22:19

treba turinu poznas, kdyz nekdo ji nedavno demontoval na sroubech si myslim, ale jak rikam, otazkou je co by te stal pravnik, soudni znalec atd... v kontextu s cenou vozidla.

penize od nich mas?.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

30.10 2011 22:25

Stěmahle šmejdama raděj nic ani koupě ani prodej.Maj takovejch papírů co podepíšeš akorát proti sobě pokud prodáš jim maj to posychrovaný že s tím budou pořádný starosti z kerejch asi nevyvázneš s čistým štítem a pokud od nich koupíš tak máš smůlu že si podepsal to že ve finále nemáš nárok na nic v případě že se něco posere včetně skrytejch vad.Tady bys musel prokázat že do vozidla zasáhl jejich mechanik vyměnil dobrý díly a namontoval poškozený nebo tomu někdo dal dost dobrou čočku.Tak že v tomhle by byl nejlepší soudní znalec v oboru mechaniky.Pokud už bych jim nedej bože něco prodal tak si každej důležitej díl poznačím a nafotím tak abych měl důkaz pro případnej spor u soudu že díly byly vyměněny a byl spáchán trestný čin podvodu.

AK fanda
AK fanda

30.10 2011 22:32

Lumpiq: jj,penize mam..vykup probehl standartne v pohode...ja na to nemam nervy,se zmrdama se dohadovat nechci-jsem ve stadiu,ze bych si auto i odvezl a penize bych jim vratil,ale...ALE,auto kouri,turbo ma hodne spatnej zvuk,spatne to startuje..a jak jsem psal vyse,ja jim to prodal ve stavu nekouricim,startujicim a zvukove uchu lahodicim...me nejde o zadnej omrd,ja si jen nechci auto prevzit v horsim stavu,nez jsem jim to prodal....

AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

30.10 2011 22:35

Asi nezbyde než znalce, posudek zda byly díly vyměněny a pak zkusit pohrozit novou případně soudem.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 20.10. 2011

30.10 2011 22:42

...obávám se, že tohle asi neuhraješ . Je to blbý, že je to zrovna bazar a ještě takový jako jsou AAA. Ty mají ty smlouvy postavený šikovně a myslím, že na právě takové případy oni tam pamatují. Jde o slovíčka, slovosled, atd. Myslím, že z toho, že to nedali v bazaru na diagnostiku, ač tu možnost měli ti hned budou schopni vykličkovat za a)nejsou značkový servis a tedy nejsou schopni to poznat na 100% (vím, že to poznají, ale z pohledu práva se na tom otočí) a druhá věc je ta, že se tak prostě nestalo...bohužel to neudělali a ty jsi na tom také netrval, takže smlouva byla oboustranně podepsána za podmínek v ní uvedených a na skryté vady pamatuje zákon sám o sobě i když to ve smlouvě není uvedeno. Stejně tak bys ty měl šanci uspět v obrácené situaci, koupil bys tu tvoji audinu od AAA a druhý den by ti odešlo turbo, tady bys myslím měl šanci uspět, jelikož tuto závadu jsi nebyl při sebelepší vůli schopen při koupi vozu rozpoznat.To, že to má namotáno 190 tis. asi hrát roli nebude. Projevila se vada a předmět prodeje je v ten okamžik nepoužitelný ve smyslu účelu jeho použití . Zkusil bych to na dohodu, staré auto, tak jim ho uvedeš do provozuschopného stavu, tedy seženě vrakové turbo, které bud eodpovídat stáří a opotřebení vozu. Problém asi bude, že ti hajzlíci to vykupují za ty nejnižší ceny,že. Člověk pak nechce do auta před prodejem investovat vůbec nic, natož turbo i když z vrakáče.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

30.10 2011 22:46

tak mě napadá....chtějí reklamovat...tak auto vezmi a máš 30 dnů na reklamaci....po 30 dnech jim ho dovez zpátky a předej jim papír, že jsi auto zkontroloval a neshledal jsi žádnou závadu pro uznání reklamace takhle to dělá spousta prodejců (naposledy mi to udělali v pumě s botama) a prochází jim to, tak to zkus taky

AK fanda
AK fanda

30.10 2011 22:47

no,kdyztak poreferuji o dalsim vyvoji situace...
A jestli to je turbo,tak se desim situace,kdy ty lopaty s vysilackou za pasem,co jim stahuje teplaky tak,ze jim je videt cela pokladnicka,nasledou manipulaci s autem(napr doprava auta do aut.servisu po vlastni ose ke stanoveni zavady) dojebou ten motor jeste vice a pak mi to vrati jako totalni katastrofu....a vsichni vime,na jakem principu ti zmrdi vydelavaji a jake maji pravniky :-/

AK allstar
AK allstar

Muž

30.10 2011 22:51

Leopard:

obávám se že máš recht. a Lumpiq bohužel taky a nějakej zasr. technik má asi prima díly na Audi..

sponzor

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

Zajeď tam ofoť si stav KM a pokud s tím budou jezdit tak pak ať si to strčej někam.Pohroz jim tím soudním znalcem zveřejněním na nově nebo se rovnou na tu novu obrať.Dej jim najevo že se jich nebojíš.

AK fanda
AK fanda

30.10 2011 22:52

pells69: no,bohuzel jsi to asi zcela presne popsal...takhle nejak to asi bude :-/

AK allstar
AK allstar

Muž

30.10 2011 22:53

áček:

Nova proti nim nepůjde... není to pro ně zajímavý.. to bejvávalo.. a obávám se že proti nim půjde málokdo..

AK allstar
AK allstar

30.10 2011 23:02

tak jako tak, oni musi mit soudniho znalce taky...jinak je to argument, proti argumentu..

bohuzel, jsou v te vyhode, ze ti dali podepsat neco, co maji za leta promakane, chrani se proti takovymto situacim..

pokud by jsi se rozhodl vzit to zpet, udelej kontolu poctu km (zda neni podtoceno), zkontroluj aspon opticky, zda nebylo zasahovano do motoru, pac to by reklamace padala

AK fanda
AK fanda

30.10 2011 23:17

no jak jsem psal vyse,poreferuji o vyvoji situace...diky vsem za nazor
Lumpiq: jj,to si kurva ohlidam...myslim,ze bude jeste legrace,az si budu auto brat zpet

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 6.1. 2007

30.10 2011 23:36

Zalezi pouze a jenom na tom, jak je smlouva sepsana. Pokud je vyhodna pouze jednostranne, coz bych u AAA Auto, a.s. tipoval, ze uricte bude, lze ji napadnout v pripade soudniho sporu ... ale nepredbihejme.

Pokud vykup probihal standardnim zpusobem, jakmile se podepsala smlouva o prodeji vozu a ty jsi dostal penize, tak se automaticky novym vlastnikem stava AAA Auto, a.s. Tebe muzou jedine strasit se "zatajenou zavadou", ale pozor, to je zavada, ktera je prokazatelna, ze jsi o ni vedel a umyslne zatajil ve prospech sebe v dobe prodeje. Zatajit se da pocet km, havarovany nebo nehavarovany vozidlo, puvod vozidla (trestna cinnost). Laicky, do turba a motoru nevidim, ukazte mi prijmaci protokol o vykupu vozidla na zaklade ceho se stanovila vykupni cena s datumem a podpisem primaciho technika atd. atd., kde je uvedeno, ze vozidlo spatne startovalo, nebo nebyl urcity segment agregatu vadny ... ja bych z toho strach nemel. Ale jak rikam, 98% zalezi na sepsane smlouve, kterou jsi podepsal.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 23.7. 2008

30.10 2011 23:53

ghostrider:
Zalezi pouze a jenom na tom, jak je smlouva sepsana. Pokud je vyhodna pouze jednostranne, coz bych u AAA Auto, a.s. tipoval, ze uricte bude, lze ji napadnout v pripade soudniho sporu ... ale nepredbihejme.

Pokud vykup probihal standardnim zpusobem, jakmile se podepsala smlouva o prodeji vozu a ty jsi dostal penize, tak se automaticky novym vlastnikem stava AAA Auto, a.s. Tebe muzou jedine strasit se "zatajenou zavadou", ale pozor, to je zavada, ktera je prokazatelna, ze jsi o ni vedel a umyslne zatajil ve prospech sebe v dobe prodeje. Zatajit se da pocet km, havarovany nebo nehavarovany vozidlo, puvod vozidla (trestna cinnost). Laicky, do turba a motoru nevidim, ukazte mi prijmaci protokol o vykupu vozidla na zaklade ceho se stanovila vykupni cena s datumem a podpisem primaciho technika atd. atd., kde je uvedeno, ze vozidlo spatne startovalo, nebo nebyl urcity segment agregatu vadny ... ja bych z toho strach nemel. Ale jak rikam, 98% zalezi na sepsane smlouve, kterou jsi podepsal.
muzu se pod to jen podepsat..acka jsou smejdi a sance asi velky nejsou,ale fandim jestli se nedas

AK fanda
AK fanda

31.10 2011 8:34

tohle maji uvedeno ve smlouve (sken)

Náhled, klikni pro zvětšení.

a tohle je zneni tech paragrafu:

a ted aby se v tom chuj vyznal

sponzor

31.10 2011 8:34

AK allstar
AK allstar

Muž

31.10 2011 9:47

Leopard:
no jak jsem psal vyse,poreferuji o vyvoji situace...diky vsem za nazor
Lumpiq: jj,to si kurva ohlidam...myslim,ze bude jeste legrace,az si budu auto brat zpet

možná by nebylo od věci vzít sebou nějaké technicky a mluvou zdatné pomocníky
a nějakej donucovací prostředek (Semtex nejlépe)

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 20.10. 2011

31.10 2011 10:26

...no ono to nezáleží jen a jen na textu smlouvy, to není až tak pravda. I když bys měl oboustranně podepsanou smlouvu, ale ta smlouva by byla v zásadním rozporu s obchodním či občanským zákoníkem, tak ji lze napadnout a soud by ji mohl uznat neplatnou, nicméně tohle zcela jistě enbude ten případ. Stejně tak jako mají flotilu lidí pro výkup, prodej,...tak mají dobře zaplacené lidi a právníky pro reklamce a tedy i smlouvy sepsané tak, aby měli krytí pro většinu případů. Tím to ovšem neznaměná, že je to vždy zcela neprůstřelné, ale musí to být případ od případu. takže pokud půjdeš za právníkem, což asi bude nutné a následně za soudním znalcem, což právník bude doporučovat, tak aby nebyl na ceně repasovaného turba a ještě super večeře v super restauraci...prostě abys neplatil za právníka a nakonec aby ti nezůstalo auto zpátky bez turba aprachy za právníka a posudek fuč... Nejdřív bych opravdu zkoušel nějakou dohodu, což asi nebude také jednoduché.

AK fanda
AK fanda

31.10 2011 12:22

pells69: no u pravnika jsem byl...receno mi bylo nasledujici:
Jejich smlouva mnou podepsana neni az tak dobre napsana smlouva.Rekl,ze neni jednoznacne,ze prohraji..pak dodal,ze pokud by to bylo s jinym bazarem,nebo soukromou osobou,ze by do toho sel.Ale pokud se jedna zrovna o ty aaa,ze je skepticky
No,uvidim,jestli se budou chtit nejak dohodnout..pak se uvidi.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 4.12. 2007

31.10 2011 14:24

muzes vratit auto se skrytou zavadou to ano ale ZAVADOU BRANICI PROVOZU...
pokud si auto projeli a vyzkouseli je ve smlouve psany kolik to ma najety a stav je jakej je nedal bych jim nic a auto zpatky nechtel.. maji na to skoleny lidi, techniky kterej snad pozna auto ktery nechce vykoupit a nebude ho vracet jako duchodce druhej den ze se mu neco nelibi..
vidim za tim podvod a zkusil bych byt tvrdej dokud to pujde..
jeste o kolik penez se jedna a tak je dobry zvazit..

AK allstar
AK allstar

Muž

31.10 2011 18:45

Leopard:

tak ted jsem přijel od mýho technika.. jeho zákazník měl to samé úplně to samé dokonce u novějšíhho auta nějaké BMW X3 nebo čího křáp..
dotyčnej se nedal, řekl že jim nic nevrátí přizval právníka na pomoc chvílku si prý s nimi dopisoval a nakonec to prý vyšumělo..

ale jak jsem psal bylo to novější auto ne úplně nové ..
ale jinak je to prý občas jejich sport takovej.. zkoušejí to prý dost často..

tak ti držím palce, určitě neber celé auto zpět, máš nárok vady odstranit pokud byly skryté..

AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 4.12. 2007

31.10 2011 19:19

LEOPARD: Není vidět,že bylo třeba s turbem manipulováno??Otlačené šruby,nějak opucované nebo naopak zasviněné okolí turba,jinak posunuté těsnění apod???

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email