Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 13 prosince 2025
Celkem je zde 1610 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: M4rt1nkl
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 490
Online návštěvníků
Návštěvníků: 1608
Uživatelů: 2
Celkem: 1610

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

01.12 2008 17:46

Satas:
Tak stebou sem nikdy nic co dočinění neměl,ale je vidět že si stojíš za svými kamrády.Nikdy si neviděl co já monutju nikdy si neviděl mě,nikdy já sem neviděl křižnika třeba... a máš stejnej podobný názor jako on který tu jedinný preferuje auto sklon?Já nemam na čele vytetovanou jitrnici.Já nenapadam vaší činnost vy nenapadejte moji,začal stim křižnik a nevim proč,sere vás snad něco??Nikoho nenutim aby si u mě xenony dělal,pokud má dotyčný zájem dělam tak aby byl spokojen,pokud zájem nemá at jde jinam vo co jde?Každý tady umí a nabízí různé věci které se každému jinak hodí a jinak využije,já nabízím tohle a vy do mě vysíráte jen jak to jde,neni to vztahovačnosti je to otom že to pozoruju přes pul roku ty vaše narážky a už mě to nebaví,nejděte si laskavě jiný druh zábavy.
o tobě jsem se vubec neznimil celý problém je že potrefaná husa asi kejhá nejvic vid

sponzor

01.12 2008 17:46

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

01.12 2008 17:56

Tim že cituješ moji odpověd a vyzýváš me k tomu abych nebyl vztahovačný cheš říct že jsi se o mě nezmínil?Nauč se argumentovat a pak něco piš o potrefený huse.Proboha dyt vim od x lidí který mi to osobně řekli že na mě házíte špínu jen jak to jde.Nechápu jen proč,nikoho sem z vás nikdy ani jednou neviděl,neznam vás.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.12 2008 18:03

[quote="Satas"]Tim že cituješ moji odpověd a vyzýváš me k tomu abych nebyl vztahovačný cheš říct že jsi se o mě nezmínil?Nauč se argumentovat a pak něco piš o potrefený huse.Proboha dyt vim od x lidí který mi to osobně řekli že na mě házíte špínu jen jak to jde.Nechápu jen proč,nikoho sem z vás nikdy ani jednou neviděl,neznam vás.[/quote PLS napiš mi je do SZ ...nebo nepiš je to zbytečný ono totiž tady funguje jistý vlezdoprdelsystém já nemám problém každému říct pravdu popřípadě napsat a lidem co za tebou příjdou a povídaj víš co táhle ten o tobě řikal ...bla bla bla se snažím vyhejbat až budeš třeba rozumější zjistíš to sám Lumpovi jsem názor řekl dřív než sem si začal večejně a předevšema dělat prdel z kupříkladu vašeho bazénku protože stačil jeden telefon.a mohli ste mít třeba takovou co má vlasta problém je že plno lidí si z toho veřejně dělalo prdel jen já sem lumpovi řekl že bych vám ji klidně vyrobil ale mě je to šumák já sem veselá kopa není mic svatýho kdo mě zná to ví takže ono bys možná měl rozdělovat lidi na to ten mi donáší a ten si ze mě dělá prdel na lidi se ti snažej vlézt do zadku a na lidi co ti nabízej pomoc či co ti chtěj prostě jen poradit

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.12 2008 18:12

Ale tady přeci nejde o bazének a o Lumpa proboha!Jde oto že do mě bezdůvodně serete a me to vadí,víte o mě hovno já vám taky neřikam že máte křivou hubu anichž bych vás někdy viděl natož znal osobně,o tenhle princip mi jde,tak prosím nějak na úrovni,vyjel si na mě uplně bezdůvodně jen k obhajobě právě toho vlezdoprdelství.Tím já končím tuto nikamnevedoucí debatu.Děkuji.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.12 2008 18:18

Satas:
Ale tady přeci nejde o bazének a o Lumpa proboha!Jde oto že do mě bezdůvodně serete a me to vadí,víte o mě hovno já vám taky neřikam že máte křivou hubu anichž bych vás někdy viděl natož znal osobně,o tenhle princip mi jde,tak prosím nějak na úrovni,vyjel si na mě uplně bezdůvodně jen k obhajobě právě toho vlezdoprdelství.Tím já končím tuto nikamnevedoucí debatu.Děkuji.
neděkuj nemáš zač já ji nekončím jen mě proboha vysvětli o čem tedy mluvíš ? napsal jsem svuj osobní vlastní názor kde nebylo ani náznak tvého jména tys vypěnil dobře až tě uvidím osobně ty se na mě mile usměješ tak mi skutečně nebude vadit že mi na silnici osvětlujou dobastlený xenony ...

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.12 2008 18:31

Fajn vadí ti viz citace mého příspěvku kde poukazuješ nato že dávam do lamp potažmo "Sračky" kdežto profesionál který chce držet svou prestiž toto nedělá,fajn je perfektní že máš ke své práci takovýto přístup jen tak dál.Kdežto já tedy jsem z toho vyšel tak že když montuji 8 rokem original komponenty do světel na úkor kšeftu za každou cenu tak je to bastl a oslnuje to.Ok beru tvuj názor a nebudu ti ho tedy vyvracet.

AK batole
AK batole

Registrace: 2.2. 2008

01.12 2008 18:53

hosi tak se nehadejte.

Lidi by se meli ridit heslem "zakaznik nas pan". Satese neznam, ale co jsem cetl a slysel, tak na jeho praci byla jenom chvala a xenony od nej jsou asi fakt kvalita!

v kazdym pripade nikdo nedela xenony s cidlama na napravach, to by to komplet vyslo na 20k! Dulezity jsou serizeny a neposkrabany lampy a aspon naklapeni koleckem.

AK allstar
AK allstar

01.12 2008 19:01

Tomas je jeden z mych nejlepsich kamaradu, presto se toho michat nebudu, bylo by to prilis jednostrane. Lide si maji udelat obrazek z konkretnich referenci a ne z toho, co kde kdo povidal, zvlaste tady na netu, kde je za klavesnici kazdej chytrej.

Jen bych vas chtel poprosit, abyste si me nebrali do huby....dekuji a preji prijemnou zabavu....

sponzor

01.12 2008 19:01

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 12.7. 2007

01.12 2008 19:31

Nech si každý hovorí čo chce mal som od Satasa xenóny na dvoch autách a idem si ich dať aj na tretie. Upozorňujem že jazdím mesačne min.5000 km a nikdy sa mi nestalo aby mi niekto blikal(treba používať rozum a koliečko na prístrojovke).Čo sa týka komunikácie so Satasom, vždy sme sa vedeli dohodnúť aj keď bývam od neho 430 km a nikdy sme sa nevideli.Len je asi dôležité komunikovať, lebo hluchému ani vlastná mater nerozumie.Som proste spokojný zákazník ktorý sa rád vracia.

Anonymní

01.12 2008 20:48

Účet smazán na vlastní žádost, včetně obsahu příspěvků.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2008

01.12 2008 21:02

Chlapi - zbytecna hadka uplne. Satas prece montuje jen to co po nem lidi chteji. A je pravda, ze je tu nej hodne dobrych recenzi. Kdybych chtel delat xenony, tak bych mel asi jasno.

Jedinej problem tu mel Kriznik (aspon podle toho co sem cetl) a to proto, ze se dva vytizeni lidi nedomluvili na schuzce. To je jen mezi tema dvema.

A je pravda, ze aut co me oslnili dodelanyma xenonama je dost malo - ale spatne nastavenym halogenem me oslni nekdo kazdou chvili.
Takze je to hodne o tom umet otocit koleckem na pristrojovce.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.12 2008 21:14

Hlavne ze sem napsal ze mam original pro takovy blbce jako ses ty!!!!. Audi expert ses tu ty!! ke kazdemu plnou hubu kecu ale v sekci technika neporadis nikdy protoze vis hovno a to te sere. Ono stourat se adminovi v prdeli umi kazdej))))))) a koukam ze ty to mas sakra rad.

Jinak nepamatuji se ze by me nekdy oslnoval xenon ale kazdej den si rikam co to jede za trotla s lampama))))) a mozna si precti znovu co sem napsal a na co sem reagoval.... pak se zamysli a pak neco napis. pako
peto naprosto výstižné,co dodat.

AK senior
AK senior

01.12 2008 21:25

Satas: ted jsem tady zahledl neco o cidlech na napravach,ja mam na levy napravne neco takovyho a pri plnym zatoceni doprava si o to skrtam kolem,nemuze to byt prave tim,ze mi sviti svetla strasne nizko?(myslim blizko pred auto)

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.12 2008 22:35

preluder:
Satas: ted jsem tady zahledl neco o cidlech na napravach,ja mam na levy napravne neco takovyho a pri plnym zatoceni doprava si o to skrtam kolem,nemuze to byt prave tim,ze mi sviti svetla strasne nizko?(myslim blizko pred auto)
Nad spodní hlavní kostí je čidlo který má plastový táhlo a to je plechovou sponou secvaknuto k té kosti a na ní je výlitek kde na jeho prostředku má být umístěna ta spona,ale nejspíš to nebude tohle,pač to čidlo je dost daleko a utopeno od kola.

AK senior
AK senior

01.12 2008 22:40

Satas: no musi to byt ono, puvodne jsem si myslel ze to je tim ze tam mam siroky 18 kola ale u 15 zimaku mi to dela taky. jinak popis sedi

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

01.12 2008 22:57

A taky jesli si myslite ze date silnejsi zarovky žárovky BOSCH +50% a sviti vam to vic tak delate to co nemate protoze davate do svetel to co tam nepatri a tim oslnujete. (vlasne delate to co sami nemate radi)))))))
to sem si zas stournul

kdybys alespon vedel o cem meles ... jsou to normal 55w zarovky, jen jsou plnene plynem a proto sviti lepe

sponzor

01.12 2008 22:57

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

01.12 2008 23:02

Satas:
Hele přestan mě srát,už mě to vcelku přestává bavit.Ty máš prostě zřejme komplex z toho že sem se před tebou nepoklonil asi,a furt tady vysíráš s nějakym přiblblym naklápěním které je finančně smrtící.Všichni kdo tady ode mě mají xenony neoslnují a svítí tak jak mají a jestli je nekdo jiného názoru at to sem klidně napíše.A ještě jednou opakuji ty jsi nebyl schopen zvednout prdel a jet sem,jen sis to plánoval až se to hodí tobě že sem budeš mít zrovna cestu a když si jiměl tak se to potkalo tak že sem byl v práci a hned sem se na tebe vysral,sorry ale jsou to 4 roky a tebe to tak furt trápí,jak dojemné.

ja si muzu srat koho chci, a v tomhle pripade jsem rekl co si myslim
jestli se te to dotklo tak je to pouze proto ze jsi utrapenej amater, kterej dobre vi ze obcas prodava nekompletni bastl, kterej by nemel spatrit svetlo sveta... a jen kolem sebe kope
kec o tom ze je to financne smrtici je usmevnej ... tzn. ze pokud je neco do bezpecnosti financne nakladny tak to holt neni potreba.. lamko
co ostrik? montujes? ne? .. taky smrtici?

neber si moje jmeno dohuby ja o tobe nerekl ani ň
a vubec me tvoje existence netrapi - nekdo se me zeptal a ja mu odpovedel (tomu se rika slusnost), ze se do toho seres akorat zduraznuje jak ti lezi v zaludku jinej nez pozitivni nazor na tvoji "praci"

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.12 2008 23:34

Ježiš to sem se ale zesral potupou a stydim se teda,jejku.Jedinej kdo tady do me začal jebat si byl ty,utrápanej amatére,,jinak by tohle vůbec nevzniklo.co se týče pozitivních názorů,věru je jich dost,pokud je nekdo nespokojen může to sem napsat,negativní postoj máš asi jen ty a krysař.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.12 2008 0:25

Je to prostě zákon akce a reakce,nikdy se neměl duvod jakoliv popichovat jeho příspěvky a neudělal sem to až doted.Nějak záhadně sem začal být evidentně nepohodlný netuším proč a to se asi nikdy nedozvíme,načež mé příspěvky byly často popichovány argumenty typu naklápění ostřiky atd.Dobře fajn stačilo nekde jednou napsat -nesouhlasím stim mělo by to být správně takto a dobrý teda nepojedu k nemu na xenony z tohoto důvodu a tečka.Je mi tahle hádka monstorozně u řitního otvoru a at si zde každý otom udělá obrázek dle vlasního uvážení,tímto já končím.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.12 2008 0:42

A jestli je mistru DON ADMINIERIMU má přítomnost zde na tomto foru nepohodlnáa je zájem natom zde protlačovat jeho koně,tak at mi tu zruší profil a je to,já se bez toho hravě obejdu,nemam stim problem.
Naposledy upravil Satas dne 02.12 2008 11:29, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK allstar
AK allstar

02.12 2008 0:44

Nemyslim, ze tvuj prispevek krizniku byl o nejakem vlastnim nazoru, ale spise o cilene provokaci.. Hazis tu blato na nekoho, aniz bys mel hmatatelny dukaz, osobni zkusenost. Toho sameho jsem si vsiml uz minule u Romina, kdyz jsi ho tady ztrapnil...

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.12 2008 1:58

Hlavne ze sem napsal ze mam original pro takovy blbce jako ses ty!!!!. Audi expert ses tu ty!! ke kazdemu plnou hubu kecu ale v sekci technika neporadis nikdy protoze vis hovno a to te sere. Ono stourat se adminovi v prdeli umi kazdej))))))) a koukam ze ty to mas sakra rad.

Jinak nepamatuji se ze by me nekdy oslnoval xenon ale kazdej den si rikam co to jede za trotla s lampama))))) a mozna si precti znovu co sem napsal a na co sem reagoval.... pak se zamysli a pak neco napis. pako
dávat svoje pracně nabitý zkušenosti zadarmo ? mě v životě poradil akorát sulda nebo vlasta nebo luboš nevím proč bych měl šířit svoje zkušenosti zdarma dál

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.12 2008 2:05

vím to co potřebuju a nevím proč bych měl někomu radit to je povinost navíc zdarma narozdíl od vetšiny tady žiju soukromej a pracovní život auto je pro mě jen koníček když mám volno a i tak mě v životě poradili tři lidi co se týče aut luboš sulda a vlasta těm lidem pomužu třeba vo pulnoci a kdo mě zná tak ví že nekecám takže si nech keci na koledu ty já nekoupil volítanou jebku za balík a druhej balík do ní nasypal ...

AK fanda
AK fanda

Muž

02.12 2008 6:43

Krysar:
vím to co potřebuju a nevím proč bych měl někomu radit to je povinost navíc zdarma narozdíl od vetšiny tady žiju soukromej a pracovní život auto je pro mě jen koníček když mám volno a i tak mě v životě poradili tři lidi co se týče aut luboš sulda a vlasta těm lidem pomužu třeba vo pulnoci a kdo mě zná tak ví že nekecám takže si nech keci na koledu ty já nekoupil volítanou jebku za balík a druhej balík do ní nasypal ...

Promin, ale neni nahodou smyslem techto for se nejen pobavit o vselijakych volovinkach co nas bavi, ale aji si poradit? Ja vim, ze sam sem tu moc lidem neporadil - protoze proste ty znalosti nemam, ale kdyz muzu tak poradim, nebo aspon napisu co si o tom myslim.

A myslis, ze vetsina lidi tady zije jen audiklubem a nema soukromej zivot a nepracuje nikde? Silne pochybuju.

Neber si to nijak zle - ale asi si se dost rozohnil a zacal psat trosku nesmysly. Nemyslis?

sponzor

02.12 2008 6:43

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 9.12. 2007

02.12 2008 9:35

Krysar:
dávat svoje pracně nabitý zkušenosti zadarmo ? mě v životě poradil akorát sulda nebo vlasta nebo luboš nevím proč bych měl šířit svoje zkušenosti zdarma dál
Tak proč tady vůbec seš,když nechceš někomu radit? Už to nehul!!!

AK allstar
AK allstar

Registrace: 16.12. 2007

02.12 2008 9:49

Krysar hod se do klidu. Meleš kraviny. Nikdo o tvoje rady nestojí, to samé o blbé kecy.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 5.10. 2006

02.12 2008 10:09

se z Vás poseru
jinak teď mi psala policejní mluvčí, že odhalení nepovolených xenonů na autě je tak složitý, že by to hlídky stejně měly svěřit STK. A max pokuta je podle ní 2000,-

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email