Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pondělí, 16 června 2025
Celkem je zde 526 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Bebe007
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 245
Online návštěvníků
Návštěvníků: 526
Uživatelů: 0
Celkem: 526

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 9.12. 2007

02.06 2010 13:39

ricom:
ne nerozumíme já mám 4F ale to je jedno.. ser na to.. proč se ti nechce do těch cen ??

ne Ty máš A6 C6 4F ale to je jedno
sponzor

02.06 2010 13:39

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 1.8. 2007

02.06 2010 13:59

ricom:

apoň někdo rozumnej.. souhlasím s tebou..

jak můžeš něco takové napsat a přitom vědět,že ten dotyčný má pravdu? vžyť takovým věcem nemůžeš vůbec rozumět,ani nevíš že máš auto s označením C6 (4F)

jinak posílat mně do skoda fora? why? myslíš že jsi king když máš novější Audi než tady ostatní?
a co se týče názoru a znalostí které já mám o Audi,tak na to si ty holomku ještě musíš počkat a není to vůbec souvztažné s věkem kterým mám,ale o tom,že o audi se zajímám nějaký ten rok

a to že jsem šel do Supa je pouze důvod v tom,že chci mladé auto,což u A6 C5 nemohu najít,doufám,že Ti to konečně bude stačit k tomu, abys sklidnil své ego a nevyjadřoval s k něčemu o čem víš jenom z doslechu;-)
Zatím Pane
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

02.06 2010 14:19

Siki kašli na něj hovno když si vyleze na kredenc tak si taky myslí že je dort :po) Jsem jeden z nějmladších členu AK a mám témeř nestarší klubové auto tudíž o Audi vím uplné kulové
Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

02.06 2010 14:22

to jsme tu měli jednoho ... wintrej se jmenoval
a pak vznikl interní humor: čumí jako wintrej na křižníka

who cares, nobody does
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

02.06 2010 14:49

Hele uličníci nejprve k tématu: nejlepší A6 je prostě moje A6, to je snad jasný (Pak dlouho, dlouho nic a Vlastova S6+ )

A potom Petr řešil otázku jestli koupit C5, nebo SBI.
Musel a musím mu dát za pravdu v tom, že než koupit C5 z roku dejme tomu 2002, nebo SB z roku 2007 ve slušný výbavě, tak rozumově mi vychází prostě lepší volba to druhé.
V tento moment v této zemi není na prodej ani jedna C5, nad kterou bych byť jen uvažoval, taková je realita. Slušný auta lidi držej doma, jepky jsou v každým bazaru.

Upozorňuju, že já bych volil to první, protože jsem srdcař. Ale není to rozhodně racionální volba. A jestli jsou ta auta srovnatelná? U mě vede C5, jízdní vlastnosti srovnávat nemůžu, ale zpracováním a designem interiéru mi přijde mnohem lepší.
AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

02.06 2010 15:49

Siki: nebyl jsi kolem 3 v Mc´donaldu u mc´drive? Tmavy SuperB, znacka 6T8? Skoncil jsem drive a jel jsem se najist a zrovna od auto predemnou stal superb, tak jsem si vzpomnel na tebe, ale to by musela byt velka haluz
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

02.06 2010 16:15

Siki:

jak můžeš něco takové napsat a přitom vědět,že ten dotyčný má pravdu? vžyť takovým věcem nemůžeš vůbec rozumět,ani nevíš že máš auto s označením C6 (4F)

jinak posílat mně do skoda fora? why? myslíš že jsi king když máš novější Audi než tady ostatní?
a co se týče názoru a znalostí které já mám o Audi,tak na to si ty holomku ještě musíš počkat a není to vůbec souvztažné s věkem kterým mám,ale o tom,že o audi se zajímám nějaký ten rok

a to že jsem šel do Supa je pouze důvod v tom,že chci mladé auto,což u A6 C5 nemohu najít,doufám,že Ti to konečně bude stačit k tomu, abys sklidnil své ego a nevyjadřoval s k něčemu o čem víš jenom z doslechu;-)
Zatím Pane

to jsi tedy borec v 25 letech.. vím dobře co mám za auto to mi věř.. akorát nejsem takovej debil abych řešil svojí audi třeba na bmw klubu.. ale to zase nedochází tobě..

jinak root má pravdu nejlepší je jeho kára, pak dlouho nic s tou S6 vlastovou musím taky souhlasti a pak jsou další.. fakt tam superb ale asi určitě nenajdeš..

já fakt netuším proč jsi tak nervní.. stojí ti to za to.. proč neuděláš tedy téma je lepší Audi A6 nebo můj Superb.. pak bych vůbec nereagoval to mi věř..

ale psát to do této sekce je fakt trochu zhovadina.. nemyslíš ??
ty audiexperte.. je dobře že se za něj fakt považuješ..

já ne já jsem pouhý uživatel..
AK senior
AK senior

Muž

02.06 2010 20:33

sTeblo: ee nebyl,nakonec jsem vůbec nedorazil do OV,z FM jsem jel přímo do Karvine...

ricom: já a nervní? jde vidět,že mně neznáš,jenom nejsem z těch,kteří si myslí,že Audi je to jediné top auto,které si člověk může a podle členu musí koupit,jinak jezdí pravděpodobně s plečkou..
ale je to Tvůj názor,proč bych Ti ho bral a co se týče toho experta,tak za toho se fakt nepovažuju,to jsou pouze příspěvky,to by potom třeba Scorpion musel být jo best profík(scorpione nezlo se,že beru Tvé jméno do ust)
atd:-) ale nechme toho,já ti přeju Tvou audi,užij si ji,ale doporučuji Ti,nedivej se na druhé ze shora jenom proto,že mají něco horšího;-)
Ahoj
sponzor

02.06 2010 20:33

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 6.10. 2006

02.06 2010 22:40

ricom: podle tebe kdo tady na klubu nemá audi, tak tu nemá co dělat a není to tak "významný" člen jako např. ty? gratuluju, takhle omezenej názor jsem dlouho nečetl....
AK allstar
AK allstar

Muž

02.06 2010 23:14

Siki:
sTeblo: ee nebyl,nakonec jsem vůbec nedorazil do OV,z FM jsem jel přímo do Karvine...

ricom: já a nervní? jde vidět,že mně neznáš,jenom nejsem z těch,kteří si myslí,že Audi je to jediné top auto,které si člověk může a podle členu musí koupit,jinak jezdí pravděpodobně s plečkou..
ale je to Tvůj názor,proč bych Ti ho bral a co se týče toho experta,tak za toho se fakt nepovažuju,to jsou pouze příspěvky,to by potom třeba Scorpion musel být jo best profík(scorpione nezlo se,že beru Tvé jméno do ust)
atd:-) ale nechme toho,já ti přeju Tvou audi,užij si ji,ale doporučuji Ti,nedivej se na druhé ze shora jenom proto,že mají něco horšího;-)
Ahoj

věř mi že se na nikoho zeshora nedívám.. věř tomu že jiné auto ocenit umím.. osobně se mi třeba líbí to co má root a jiní.. já mám prostě tohle..

ale nezlob se na mě srovnávat audi a škoda jakákoliv je prostě blbost..
mě je jedno kdo v čem jezdí.. to co mám já mám milion dalších a pár lidí i tady.. i lepší pochopitelně..

ale nechtěj po mě abych ti dal za pravdu že je to stejné audi a superb.. to fakt nechtěj..

já prostě narážím na to že v tématu: Jaká A6 je nejlepší? ty řešíš že ŠKODA SUPERB to mě prostě dostalo..

možná jsme se jen nepochopili..
AK allstar
AK allstar

Muž

02.06 2010 23:17

Piggy:
ricom: podle tebe kdo tady na klubu nemá audi, tak tu nemá co dělat a není to tak "významný" člen jako např. ty? gratuluju, takhle omezenej názor jsem dlouho nečetl....

no nezlob se na mě, ale žil jsem v domění že forum audi je o tom, že se tady budou řešit hlavně a převážně věci ohledně vozů audi..

jestliže se tady začnou řešit škoda, fiat, bmw tak je mi to prostě divné..
byl jsem 10 let na foru VW a nezažil jsem to tam..

vysvětli mi proč někdo kdo má škoda je tady na foru.. já to nechápu..
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 11.12. 2007

02.06 2010 23:18

Mike100:
ricom: Aby se to tvoje GIT z te tvoji audiny neevakuovalo a nezpusobilo defekaci prostredi..

ricom:

asi ti vůbec ted fakt nerozumím.. prosím česky jestli to umíš

Tak ja ti to prelozim, aby ses z te svoji audiny neposral..
AK allstar
AK allstar

Muž

02.06 2010 23:25

to nehrozí neboj.. včera jsem se tady málem posral z audi 4,2 benzin kolegy ze slovenska.. a to skoro doslova.. to mi věř..
AK allstar
AK allstar

Muž

02.06 2010 23:28

Jinak jak píše zakladatel fora.. kdyžtak si to hoši připomeňte.. já to tedy doufám pochopil dobře..
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

zajímavé že mě tady buzerují dobrodruzi s fiaty, škodovkami a jeden s audi z dob revoluce.. to se fakt bavím..

ale jak píšu téma: Jaká A6 je nejlepší? Škoda Superb

no comment bavím se fakt

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.06 2010 23:35

Ricon koukej se sklidnit seš tu za čtrnáct dní týden . A tobě muže bejt u prdele kdo s čím jezdí. Zrovna Mike100 je jedním z nejslušnějších členu AK narozdíl o tebe se na nikoho nepovyšuje. Chováš se tu arongtně přitom máš jen posranou. I ta audi z dob revoluce má vzádu víc místa ten tvuj zázrak jsménem A6 .
AK allstar
AK allstar

Muž

02.06 2010 23:43

Krysar:
Ricon koukej se sklidnit seš tu za čtrnáct dní týden . A tobě muže bejt u prdele kdo s čím jezdí. Zrovna Mike100 je jedním z nejslušnějších členu AK narozdíl o tebe se na nikoho nepovyšuje. Chováš se tu arongtně přitom máš jen posranou. I ta audi z dob revoluce má vzádu víc místa ten tvuj zázrak jsménem A6 .

ááá další pán.. a copak mi uděláš naplácáš.. a souhlas v zadu určitě má více místa.. a to jsem nevěděl že kdo je tady déle je vlastně nedoknutelný.. tak to pardon chlapci to se omlouvám..

fakt jsem se vás nechtěl dotknout..
sponzor

02.06 2010 23:43

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.06 2010 23:48

nic neudělám nejsem nelečím si mindráky ponižováních ostatních
a už vubec ne násilím . A ptáka si neprodlužuju Autem
AK allstar
AK allstar

Muž

02.06 2010 23:49

Krysar:
nic neudělám nejsem nelečím si mindráky ponižováních ostatních
a už vubec ne násilím . A ptáka si neprodlužuju Autem

věř mi že taky nemám k tomu důvod.. mimo jiné mám ještě Golfa IV. rok 2000 jestli tě to potěší..

nikoho neponižuji.. jestli to tak chápeš je mi tě vážně líto..
Anonymní

03.06 2010 0:12

root:
ricom:
Doufám, že se ukážeš na srazu protože takovýho s prominutím blba bych rád poznal osobně.

root:
ricom:Asi nejsi se zdejším fórem tak nějak zcela kompatibilní...

ricom: Opravdu.. Nevim sice na co jsi byl zvykly na vw-clubu, ale na Audiklubu se projevuješ jako blb..
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 16.2. 2009

03.06 2010 1:29

Sakra borci klid, si chcu počíst nějaký dobrý názory v půldruhé ráno na Audiklubu.
Vypadalo to na slušně se rozvíjející se téma a co z toho teď, off topic blný urážek.

Jste jak malý. Provokování sebe samých stejně nic nevyřešíte. Je hezký že si to vyříkáváte ale jsou na to i jiný "soukromější" způsoby jak toho dosáhnout. Věř te mi, ne každý chce u toho být.

A abych taky nebyl off-topic tak hodím něco do mlýna:

Ideální A6 tka je pro mě A6 C6 4F. Černá, v non social výbavě, v 3litrovým hrnku, v dehtu, quattro a s kvedlací pákou.

Jinak projevuju nezměrný obdiv k ROOTově C5.
AK senior
AK senior

Muž

03.06 2010 8:59

ricom: Zdenku omlouvám se,že jsem ti dál důvoud k tomu aby se tady díky mému příspěvku rozpoutala taková nevole. Ani jsem si to neuvědomil,jenom jsem chtěl klukovi kterému je teprv 20 naznačit směr kterým by mohl jít a věřím,že by si ostudu nenadělal,ale asi ano:-)
jinak proč jsem pořád na Audiklubu? protože za tu dobu co jsem tady,jsem poznal hodně lidí,které jsem si oblíbil,jsou mi sympatyčtí a když to vyjde,tak se i navštěvujeme. Jsem tady taky proto,že mi kruhy(OOOO) nějak od začátku imponujou,jsou mi blízké,ale přesto všechno mně nepřesvědčily natolik,že zrovna v tento moment ji musím mít.
Dva roky zpět jsem vlastnil A4 B5 1.9TDi,hezká zkušenost,jezdil jsem v 80 doutníku,A6 100,A6 - C4,C5,C6 takže nějaký důvod mám k tomu,že tady jsem,ale především to je o zvyku,což mi dá za pravdu horentní množství členů tady;-)

takže tak,ale pokud máš i přesto nutkání myslet si,že patřím jinam,klidně se domluv s Pavlem ať mi dá ban za to,že mám Superba.
ale jinak věřím,že se to mezi náma ustáli a nebude docházet k takovým nesmyslným vyjevům,hm? Zatím a hezký den přeji (všem)
Anonymní

03.06 2010 9:11

ricom Teba citam uz dlho, ale si dobry pako majster sveta a dokonca mas najlepsie auto na svete
AK allstar
AK allstar

Muž

03.06 2010 9:26

Azurit:
Sakra borci klid, si chcu počíst nějaký dobrý názory v půldruhé ráno na Audiklubu.
Vypadalo to na slušně se rozvíjející se téma a co z toho teď, off topic blný urážek.

Jste jak malý. Provokování sebe samých stejně nic nevyřešíte. Je hezký že si to vyříkáváte ale jsou na to i jiný "soukromější" způsoby jak toho dosáhnout. Věř te mi, ne každý chce u toho být.

A abych taky nebyl off-topic tak hodím něco do mlýna:

Ideální A6 tka je pro mě A6 C6 4F. Černá, v non social výbavě, v 3litrovým hrnku, v dehtu, quattro a s kvedlací pákou.

Jinak projevuju nezměrný obdiv k ROOTově C5.

sláva bohu někdo rozumný.. mám úplně stejný názor.. hodně se mi líbí S6 a S8 avšak ta spotřeba..

AK allstar
AK allstar

Muž

03.06 2010 9:34

Siki:
ricom: Zdenku omlouvám se,že jsem ti dál důvoud k tomu aby se tady díky mému příspěvku rozpoutala taková nevole. Ani jsem si to neuvědomil,jenom jsem chtěl klukovi kterému je teprv 20 naznačit směr kterým by mohl jít a věřím,že by si ostudu nenadělal,ale asi ano:-)
jinak proč jsem pořád na Audiklubu? protože za tu dobu co jsem tady,jsem poznal hodně lidí,které jsem si oblíbil,jsou mi sympatyčtí a když to vyjde,tak se i navštěvujeme. Jsem tady taky proto,že mi kruhy(OOOO) nějak od začátku imponujou,jsou mi blízké,ale přesto všechno mně nepřesvědčily natolik,že zrovna v tento moment ji musím mít.
Dva roky zpět jsem vlastnil A4 B5 1.9TDi,hezká zkušenost,jezdil jsem v 80 doutníku,A6 100,A6 - C4,C5,C6 takže nějaký důvod mám k tomu,že tady jsem,ale především to je o zvyku,což mi dá za pravdu horentní množství členů tady;-)

takže tak,ale pokud máš i přesto nutkání myslet si,že patřím jinam,klidně se domluv s Pavlem ať mi dá ban za to,že mám Superba.
ale jinak věřím,že se to mezi náma ustáli a nebude docházet k takovým nesmyslným vyjevům,hm? Zatím a hezký den přeji (všem)

i já se omlouvám já to fakt tak nemyslel.. jen jsem měl prostě takovej dojem že se to téma stáčí úplně jinam než pro co bylo založeno..

já proti žádným autům nic nemám.. rozhodně se tady chlapci pletou v tom že jsem zastáncem toho co mám já.. ano líbí se mi, jsem rád že ho mám to je pravda, ale taky mám golfa IV. 1,9 tdi 66 kw a taky na něj nedám dopustit..
jen mi prostě přijde blbý řešit na audi foru jiné značky.. to se na mě nezlob..

možná by bylo za zvážení pro Kriznika jestli neudělat sekci ostatní auta - lib. značek..

nic víc nic míň.. proti tobě fakt nemám vůbec nic to mi věř..

a jestli si chlapci myslí co tady píšou je mi jich vážně líto, taky jim přeci neříkám že závidí apod..

o tom to tady není..

a jestli je tento audiklub o tom říkat jen pozitiva tak to já chlapci nikdy říkat nebudu. to mi věřte..

p.s. jinak mám názor takový, že čím novější auta přecpaná elektronikou tím hůře..

sponzor

03.06 2010 9:34

AK allstar
AK allstar

Muž

03.06 2010 9:47

jinak hoši můj technik má audi 80 combi 1,9 tdi 66 kw zelená metla, rok netuším přesně něco kolem 90 to je krasavec že jsem si ho chtěl od něj koupit.. neprodal..

a uznávám to byla nějaká audi.. a to co má root slintám ještě teď. do toho bych snad i šel taky..

a nikdy jsem nikomu neřekl že Superb je na hovno.. jen prostě nelze srovnávat s jakoukoliv audi..
AK batole
AK batole

Registrace: 27.3. 2009

03.06 2010 9:51

To Azurit: jj, 3.0TDI manuál, preferuju to samý. Ještě bych k tomu přidal ABT úpravu a Milltek výfuk kvůli zvuku a je to dokonalý.. Ten zvuk "je jak u benzínu" pak
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

03.06 2010 9:53

co furt máte s tou rootovo károu, vždyť je to obyčejná šestka, akorát naleštěná
AK allstar
AK allstar

Muž

03.06 2010 9:56

gwynn:
To Azurit: jj, 3.0TDI manuál, preferuju to samý. Ještě bych k tomu přidal ABT úpravu a Milltek výfuk kvůli zvuku a je to dokonalý.. Ten zvuk "je jak u benzínu" pak

v čem je lepší manuál od automatu se optám ??
AK allstar
AK allstar

Muž

03.06 2010 9:57

lumirs:

má ji docela ve slušném stavu dle fota, hodně dobrá výbava tedy kam se hrabu já.. a stála mu u ní moc pěkná přítelkyně či manželka
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 16.2. 2009

03.06 2010 15:56

ricom:

v čem je lepší manuál od automatu se optám ??

Zdarec, myslím že nemůžu říct že manual je lepší než jakýkoliv automat.
Zatím mám odřazeno asi 5let co mám papíry a zatím mě to baví.
Postupem času a s obměnou vozového parku určitě na automatickou převodovku dojde.

S automatem mám zkušnosti ze služebních aut. Nejsem v tomhle předpojatý. Je to spíš o momentální volbě a vkusu. Proto bych "nyní" volil manual.

lumirs:

Pokud jedeš na sraz AK tak bych nechtěl byt v tvojí kůži až si sednete s ROOTem
na jedno orosený.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email