Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 13 června 2025
Celkem je zde 304 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Michal2314
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 241
Online návštěvníků
Návštěvníků: 301
Uživatelů: 3
Celkem: 304

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK batole
AK batole

Registrace: 3.10. 2009

03.10 2009 14:42

Ahoj všem už několik dní pročítam a shanim všemožné informace o Audi TT rok 99 - 2001. Todle auto bylo vždycky mím snem a ačkoliv už je takřka 10 et stare je to porad vzhledově nadčasove auto. Jelikož jsem se rozhodl prodat moji motorku ktera tak (též byla jednim z mích snů a že jich bylo Honda CB 600F 07 Hornet kdyby ji nekdo chtel staci se ozvat:) dohoda jista inzerat na tipmoto, nebo vic informaci poslu mejlem. Tak zvazuji koupi Audi TT jenze nejsem strelec a nekupuji prvni auto ktere uvidim a tak hledam a hledam a zjistuji jakekoliv informace. Chci se vas tedy zeptat jakozto Guru tohoto audi fora,. Na co bych mel dat pri tohoto auta pozor? Cetl jsem zminky o vylagrovanych turbech, rozvodech, a buh vi co jeste otazka ted zni jak by clovek mel postupovat aby tuto zavadu odhalil? Jde vubec takto poradit laikovi? Mě Nebo je lepsi spis kdyz bych konecne neco vyhledl poprosit nekoho z vas aby se semnou na to auto jel podivat? Pokud by byl nekdo tak ochotny?

Moc mě zajímá zkušenost vás všech s technickou kontrolou zda-li jsou nejake nejcastejsi zavady. A co hlavně docela dost lidi vlastnicich TT pisou drahe nahradni dily od Audi. Jak to resite vy? Co nemate znami nebo dokonce rodine prislusniky co pracuji v tovarne Audi?
Pocitam s tim ze po koupi jakehokoliv auta by se meli vymenit tyto veci aby tomu autu mohl clovek verit a to udelat rozvody vcetne noveho remenu, svicky, olej , filtry, brzdova kapalina, (kontrola kotoucu, desticek) na neco jsem zapomel, kolik myslite ze by todle mohlo stát?
dekuji za kazdou radu.

sponzor

03.10 2009 14:42

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

03.10 2009 18:26

na toto tema je zde jiz nekolik vlaken, zkus pohledat, vsechny rady uz byly receny pokud chces, aby se na to s tebou nekdo mrkl, mozna by stalo za to uvest odkud jsi, pak je taky dulezita castka, kterou si ochoten investovat.

Nahradni dily problem nejsou, neni to zadna rána. Az budes mit nejaky vyhlidnuty, hod sem odkaz a my ti to zkritizujem

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 1.8. 2007

03.10 2009 18:35

a.mroz: minimálně pokud bych kupoval tento typ vozu,tak aspoň se servisní knihou,páč to má malokteré a ještě z toho roku;-)

AK fanatik
AK fanatik

Muž

03.10 2009 18:48

ja treba servisku mam, ale jestli neni levá, to nedokážu posoudit nejlepší je si ověřit servisní úkony v audi, historii máš zaručenou, pokud si TT dovezeš, ale tam je pak cena trochu jinde než v ČR.

AK senior
AK senior

Muž

03.10 2009 18:58

lumirs: jistě tak jsem to myslel...pokud bude všechno sedět dle servisních intervalu,tak bych to neřešil,no ale ještě vybrat:-)
ale tady bude hodně záležet na cenovce. Pod 200 to jsou vesměs šunty....nebo aspoň mi tak přijdou

AK batole
AK batole

Registrace: 24.10. 2008

03.10 2009 19:09

Siki:
minimálně pokud bych kupoval tento typ vozu, tak aspoň se servisní knihou, páč to má malokteré a ještě z toho roku;-)

co je tohle za blábol a ještě ke všemu od "audi seniora" - to snad platí pro jakýkoliv ojetý auto, ne ?

a.mroz :
- TTčka, ze kterých jsem vloni vybíral, měli servisku všechny - nakonec jsem vybral "tuzemské" TT, a servisku vč. ostatní dokumentace (t.j. i včetně brožury o tom, co je to kůže, a že je kůže z krávy ) mám kompletní a "pravou"
- spíš, než jezdit s tebou omrknout nějaké TT stojící v bazaru, nabízím prohlídku svého TT; předpokládám, že volba TT je výsledkem nějakého předchozího výběru a ne jen okamžitej nápad a že víš, co by jsi chtěl na autě vidět

AK senior
AK senior

Muž

03.10 2009 19:19

Frostik: tak třeba na Tipcars není pod 200 ani jedna se servisní knihou a napsal jsem to proto,že tydlenc auta se moc bez servisní nevyplatí,tak asi jako V6 v dieselu:-D
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

AK batole
AK batole

03.10 2009 19:35

Siki : snad je a.mroz svéprávnej a nemá v úmyslu vybírat nějakej šrot za nejnižší cenu - to tady nemusí zakládat téma, na co si dát pozor

sponzor

03.10 2009 19:35

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

03.10 2009 20:51

uz jsem tu,. no svepravnej doufam jsem a kdyz reknu ze o tomhle aute snim 10let tak tomu verte :)Mel jsem za to ze toto auto je nedosazitene a drahe, teprv nedavno jsem zjistil ze se uz daji sehnat kolem 200tis a v tu chvili jsem vyber auta prehodnotil pač jsem měl vybraneho Ford Focuse 2 generace 2005-6 Jsem jen opatrnej a rad si necham od vas poradit. Auto pro me neznamena buchtomagnet ale splnenej sen :)krom toho pritelkyni uz mam 6let a todle auto je jedine ktere me schválila:) Jak uz jsem napsal cekam az prodam motorku je dost mozne ze se proda az z jara kdy zacina sezona a motorky se prodavaji daleko lepe nez tedka na zimu,. kazdopadne do te doby snad neco nasetrim a hlavne zjistim,. Chystam se juknout nekam do bazaru a mrknout na to auto aspon tam,. nikdy jsem v nem nejel , nesedel, nekoukal, nedejchal, neprdel A tak jste pro me jedinej verohodnotnej zdroj informaci a za to vam moc dekuju,. Jinak Frostiku moc dekuji za nabidku prohlednuti tveho auTTíčka moc rad bych toho využil tohle by me dalo vic nez 50 fotek na netu Zapomel jsem napsat ze jsem z Prahy omlouvam se. Zatim jezdím v predchudcovi TTcka a to ve Škode Favorit Měl jsem to rozdelene. Auto na praci motorku pro radost.
Píšete že pod 200tis Kč jsou jebky jaka je podle vas věrohodna a odpovidajici cena dobreho TTčka rv. 2000?
Svět Audi je pro mě pandořina skříňka zato vam ale mohu poradit ledasco ze sveta motorkaru,.

AK batole
AK batole

Registrace: 27.8. 2008

03.10 2009 21:32

Muj nazor je takovy že TT se vyplati koupit v německu,je to sice naročnější ale o to je pak spokojenost větší...krom toho si tady vubec nenapsal jakou verzi maš na mysli jestlu 1,8T 132?164?KW nebo snad 3,2 nebo 3,2 s turbodmychadlem? Rozhodně ja bych šahl po verzi 1,8T 164kw jezdil jsem v tim bylo to dokonce chipovane..Auto mělo naježděne 32 000KM a už byly straty vzduchu na turbodmychadlu..Tak si domysli jak asi pak vypada motor ktery ma nalitane 150 000km..je to problem většína lidi to ma na to aby je to potahalo.. pak koupiš a nestačiš se divit.Divej když chceš koupit tak v německu nebo nechat dovest a nebo někdo kdo to koupil a neměl na leasing a převzit to jako zabaveny leasing...dobry kousek bude v německu nad 250 000kč meně nebrat.A hlavně neboutrane.Hodně štěsti je to paradni auto:-)

AK batole
AK batole

03.10 2009 22:06

No koukam po verzi 1,8T 164kw 2000. Asi mas recht s tim dovozem pocitam pac tady je i mensi vyber a kdyz je pekne auto tak je nadcenene sby ten kdo jej dotahl od "helmuta" vydelal.

AK batole
AK batole

03.10 2009 22:08

Za kolik se da sehnat to turbodmichado? Je to asi pecka že?

AK junior
AK junior

Registrace: 5.5. 2008

04.10 2009 1:13

a.mroz:
Za kolik se da sehnat to turbodmichado? Je to asi pecka že?

Záleží na výkonu, resp. na typu motoru. Na 11O KW AUM turbo přijde +- na 18000,- na 165 KW APX stojí cca 37000 Kč. Ale to mluvím pouze o samotném turbodmychadle. Také to jsou ceny pro nový kus. Originál v audi nevím, kolik stojí, ale nepředpokládám, že by sis to nechal měnit tam. Repas turba stojí podle typu a velikosti od 10000 výš. Možnost, že bys sehnal nějaké použité, na to bych příliš nespoléhal. Většinou to potřebuješ akutně a narazit zrovna na přesný typ turba není pravděpodobné. Navíc je to buď z bouračky nebo po repasu. A to bych já osobně nebral.

P.S. Motoru 176KW BFV bych se já osobně vyhnul. Jsou to velmi nerozšířené motory a těžko se shání náhradní díly.

U VR6 Quattro 3.2 to máš nejlevnější. Není tam turbo Ale to je tak rok výroby 2003 a mladší a to tě asi stejně nezajímá.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.10 2009 10:23

Tady mas jedno turbo
audiklub.cz

Za 200 sezenes slusnou slabsi verzi 132kw bez vybavy (seda kuze, ne xenony, ne vyhrev, ne navi). 3,2 se pohybujou cenove uplne jinde

AK batole
AK batole

04.10 2009 11:21

Hm pane jo diky za info mam z toho TTakovouhle hlavu. Reknete me pokud to vubec takhle jde rict ty nejzasadnejsi duvody proc je AudiTt 165kw verze lepsi ci nikoliv oproti te 132kw? Je to rozdil jen v tom turbu nebo se to tyka i ostatnich komponentu na aute? A pak mam jeste dotaz ohledne pohonu naprav u TTcek do roku v. 2000 jestli tomu rozumim dobre tak TTcko je hnane predni napravou a v momente kdy predni kola proklouznou to jest situace trebas na snehu automaticky se prihlasi o slovo samocinna spojka Haldex a sepne pohon i na zadni napravu? Jde tato funkce vypnout? Pripadne zamknout pohon na 4x4 i kdyz predni naprava neprokluzuje? Omlouvam se pokud jsou moje dotazi hloupe, moc si vazim vasich rad.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

04.10 2009 11:30

a.mroz: Stale quattro z toho neudelas nikdy. Nejde to zamknout. Ale v tve cenove relaci tipuju, ze si vyberes spise jen predni nahon, nez quattro. Nebo se koukas jen po quattru?

sponzor

04.10 2009 11:30

AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.10 2009 16:31

a.mroz:
Hm pane jo diky za info mam z toho TTakovouhle hlavu. Reknete me pokud to vubec takhle jde rict ty nejzasadnejsi duvody proc je AudiTt 165kw verze lepsi ci nikoliv oproti te 132kw? Je to rozdil jen v tom turbu nebo se to tyka i ostatnich komponentu na aute? A pak mam jeste dotaz ohledne pohonu naprav u TTcek do roku v. 2000 jestli tomu rozumim dobre tak TTcko je hnane predni napravou a v momente kdy predni kola proklouznou to jest situace trebas na snehu automaticky se prihlasi o slovo samocinna spojka Haldex a sepne pohon i na zadni napravu? Jde tato funkce vypnout? Pripadne zamknout pohon na 4x4 i kdyz predni naprava neprokluzuje? Omlouvam se pokud jsou moje dotazi hloupe, moc si vazim vasich rad.

lepe resena zadni naprava, quattro v tvem roce jen u 165 kw, turbo chlazene vodou u APX alespon

AK junior
AK junior

04.10 2009 16:36

Verze 165 KW byla vybáběna pouze s pohonem Quattro (haldex). Takže nemáš navybranou. Nejvyšší výkon bez Quattra se dělal 140KW od roku 2005. Pro tebe ale asi dostupnější 132 KW od roku 98. to je nejsilnější motor bez Q. Jinak, jak psal sTeblo: tak stale quattro z toho nikdy nebude a haldex uzamknout nejde. Upřímně řečeno ten haldex budeš s sebou tahat jen jako závaží. Pokud teda nejsi vyznavačem jízdy mimo zpevněný povrch (což si u TT nedovedu moc dobře představit, protože i já s A3 mám dost co dělat i při přejíždění retardérů) nebo pokud si zastáncem okruhové jízdy při vysokých otáčkách. Pak je pro tebe haldex rozumná volba. Nevím, kolik si toho již v životě najezdil a s čím, ale zkus si sám odpovědět na otázku, Jak často se ti prokluzují přední kola? (pokud si myslíš, že když hrabeš na namrzlé vozovce do kopce a haldex to napraví, tak musím říct, že to není příliš všespásné. Obzvlášť při aktivním ESP. Který ti bude omezovat výkon přenášený na kola, abys tolik nehrabal a plynule se ti to rozjelo.

OT. Zaplať pánbůh, že mám ještě mechanický plyn.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.10 2009 17:03

Ficaso:
Verze 165 KW byla vybáběna pouze s pohonem Quattro (haldex). Takže nemáš navybranou. Nejvyšší výkon bez Quattra se dělal 140KW od roku 2005. Pro tebe ale asi dostupnější 132 KW od roku 98. to je nejsilnější motor bez Q. Jinak, jak psal sTeblo: tak stale quattro z toho nikdy nebude a haldex uzamknout nejde. Upřímně řečeno ten haldex budeš s sebou tahat jen jako závaží. Pokud teda nejsi vyznavačem jízdy mimo zpevněný povrch (což si u TT nedovedu moc dobře představit, protože i já s A3 mám dost co dělat i při přejíždění retardérů) nebo pokud si zastáncem okruhové jízdy při vysokých otáčkách. Pak je pro tebe haldex rozumná volba. Nevím, kolik si toho již v životě najezdil a s čím, ale zkus si sám odpovědět na otázku, Jak často se ti prokluzují přední kola? (pokud si myslíš, že když hrabeš na namrzlé vozovce do kopce a haldex to napraví, tak musím říct, že to není příliš všespásné. Obzvlášť při aktivním ESP. Který ti bude omezovat výkon přenášený na kola, abys tolik nehrabal a plynule se ti to rozjelo.

OT. Zaplať pánbůh, že mám ještě mechanický plyn.

to je všechno hezký co píšeš, ale je potřeba taky říct, že ty verze z roku 98 bez quattra se chovají na mokru a sněhu docela nebezpečně

O haldexu vice zde -
audiklub.cz

AK junior
AK junior

04.10 2009 17:52

lumirs:
že ty verze z roku 98 bez quattra se chovají na mokru a sněhu docela nebezpečně Smile
Promiň, ale to se chová každé auto. A jen blázen by na mokru a sněhu jezdil rychle!!!
Spoustu starostí vyřešíš kvalitními pneu. A když je na silnici uježděný sníh, tak jedeš 30-40 km/h. A pokud chceš na takovém povrchu jezdit 90km/h, tak to tě nespasí ani haldex, ani Quattro ani nic podobného. Dřív nebo později půjdeš ze zatáčky. A když sníh není uježděný, tak máš z TT pluh, takže se moc rychle jet nedá.
a.mroz: je z Phy. A tam pokud vím není na silnici sníh ani v zimě. Akorát že v Praze jsou řidiči zvyklí jezdit v obci 70-80 a mimo pod 100 nikdo nejede. Když jsem tam jel posledně, tak jsem jel 55 km/h (podle navigace) na padesátce a borci na mě uprostřed města troubili jako na idiota, že se tak loudám. Ale takovým pak není pomoci. Takoví možná ten haldex upotřebí.

BTW Bez urážky, ale znáte tu písničku od Nohavici.
audiklub.cz

"... a v Praze kalamita jak na Sibiři, tři centimetry sněhu,... a u muzea čtyři.... "

AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.10 2009 18:12

Ficaso:
Promiň, ale to se chová každé auto. A jen blázen by na mokru a sněhu jezdil rychle!!!
Spoustu starostí vyřešíš kvalitními pneu. A když je na silnici uježděný sníh, tak jedeš 30-40 km/h. A pokud chceš na takovém povrchu jezdit 90km/h, tak to tě nespasí ani haldex, ani Quattro ani nic podobného. Dřív nebo později půjdeš ze zatáčky. A když sníh není uježděný, tak máš z TT pluh, takže se moc rychle jet nedá.
a.mroz: je z Phy. A tam pokud vím není na silnici sníh ani v zimě. Akorát že v Praze jsou řidiči zvyklí jezdit v obci 70-80 a mimo pod 100 nikdo nejede. Když jsem tam jel posledně, tak jsem jel 55 km/h (podle navigace) na padesátce a borci na mě uprostřed města troubili jako na idiota, že se tak loudám. Ale takovým pak není pomoci. Takoví možná ten haldex upotřebí.

BTW Bez urážky, ale znáte tu písničku od Nohavici.
audiklub.cz

"... a v Praze kalamita jak na Sibiři, tři centimetry sněhu,... a u muzea čtyři.... "

Ficaso - precti si toto
audiklub.cz

TT 1. generace predohrab bez esp a zadnich kridel skoncilo hodne v polích Jak spravne pises, pokud mas dobre gumy, muzes s quattrem i na ujezdenem snehu 90. Moc ale nechapu tvou poznamku k Praze, to sem moc nepatri

AK senior
AK senior

Registrace: 14.7. 2009

04.10 2009 18:25

lumirs:

jestli jsem to dobře pochopil, tak to v 99 o/o případu byla vina řidiče. Sundat v zatačce nohu z plynu je čirá . . .

Před zatačkou přibrzdit a od půlky přidat plyn. Aspoň tak mě to učily.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.10 2009 18:34

Happy:
lumirs:

jestli jsem to dobře pochopil, tak to v 99 o/o případu byla vina řidiče. Sundat v zatačce nohu z plynu je čirá . . .

Před zatačkou přibrzdit a od půlky přidat plyn. Aspoň tak mě to učily.

ne tak docela, z casti moje chyba, nedal jsem nejlepsi odkaz Problem by to nebyl, pokud by tam nedavaly ESP a pritlacne kridlo dodatecne viz zde:
audiklub.cz

Zhruba po roce od premiéry se kolem TT rozhořel pořádný skandál. Reputace kupé byla silně zpochybněna opakovanými haváriemi, které se zpravidla stávaly ve vyšších rychlostech. Následná analýza potvrdila, že vzhledem ke specifickému řešení aerodynamiky v rychlosti přes 150 km/h působí na zadní kola vztlačná síla. Právě tato skutečnost byla důvodem narušení ovladatelnosti a stability. K odstranění problému automobilka stáhla všechny vyrobené vozy, aby do něj namontovala ESP a na víko zavazadlového prostoru přidala spoiler. Kromě toho byly upraveny nebo vyměněny některé prvky podvozku – například příčný stabilizátor, tlumiče a přední ramena.

EDIT: Pro Ficasa neplati, ten 150 nejezdi

AK senior
AK senior

04.10 2009 18:42

Jinými slovy prdel měla tendenci se nadlehčovat a tudíž se auto od určité rychlosti chovalo silně přetáčivě, až se přetočilo (do plotu)????

sponzor

04.10 2009 18:42

AK junior
AK junior

04.10 2009 18:44

lumirs: JJ Já nejezdím 150km/h. Takže pokud jste řešili tento problém, tak se omlouvám. Já jezdím pomalu
A abych přiznal barvu, neuvědomil jsem si taky, že u haldexu nejsou ta naše ubohá vlečná ramena. To je pravda, tam je znát rozdíl. Ale to nemění můj názor na 4x(4) haldex

EDIT: já se ty špatný vlastnosti zadních náprav snažím trošku zmírnit širokou pneu (225/45 Dunlop SP 9000)

AK batole
AK batole

04.10 2009 21:19

Dneska jsem se byl podivat v esach a svezl jsem se v TTcku 1.8 132kw no masakr zazitek akorat me prekvapilo jak je to tam vsecko male na zadnich sedackach se kroutil bratr s vejskou 184cm a vedle me prodejce s ESA. Skoro se me nechteo ho vracet. Jinak pri seslapnuti plinu a pote sundani nohy z nej se ozval takovej divnej drncivej zvuk kterej bych rekl tam nepatril. Ale to me netrapi pac uz ho ma zamluvenej nejakej tipek. Jinak k te pripomince ano jsem prazak ovsem chatu mam v Jizerkach a pritelkyne zase v Trhovich svinech u Budejic, takze opravdu v zime nejsem vazanej na krasne prohrnutou silnicku posipanou jen tim nejlepsim prazskym sterkem Proto muj dotaz ohledne 4x4 dekuji za vysvetlenou uz v tom mam jasno.
Naposledy upravil a.mroz dne 04.10 2009 21:25, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK senior
AK senior

04.10 2009 21:21

Tak do těch Svinů si kup aspoň allroada.

AK batole
AK batole

Registrace: 27.8. 2008

04.10 2009 23:56

a.mroz:

Ja měl jeden tyden pujčenou TT 164KW + chip nevim kolik.. tak jsem byl ohromen.. a tři dny na to jsem měl pujčenou bmw m5 550hp a zanechalo to ve mě novy nazor a nadhled na všechny sportovni auta

AK batole
AK batole

Registrace: 26.10. 2008

05.10 2009 0:39

ten zvuk bol odfukovy ventil pocut ho do kabiny takze to nieje vada... ano M5 ale keby si ho mal krmit a servisovat tak by to tiez nieco v tebe ZANECHALO D:D plus hocikedy sa postavim na autoslalome s M5kou uz vidim ako to bude kereovat so skoro 2T medzi kuzelkami na okruhu uz nie to je jasne ide oto kto a naco a co si moze dovolit a chce ...

AK batole
AK batole

05.10 2009 6:59

a.mroz:
... v esach a svezl jsem se v TTcku 1.8 132kw no masakr ...

- koukal jsem na jeho fotky a specifikaci ... těch 168674 km by mohlo bejt (rok 2000) skutečnejch, ale poněvadž se turbo mění okolo 150000 km, tak je otázka, esli to TT opravdu jede (= esli předchozí majitel vyměnil turbo) a nebo se ti to jenom "zdá", páč jezdíš s Favoritem
- jen si se svezl, anebo si měl i čas kouknout do motorovýho prostoru (je nějakej moc čistej - je potřeba si nechat sundat ten velkej kryt "5V" a omrknout, kde všude je to od oleje); nebo zkoušel jsi třeba jestli funguje vyhřívání sedaček, dotahujou se okna, když se zavřou dveře, jde vypnout a znovu zapnout ESP ??
... a jak vypadaly doklady - když je auto v "TOP stavu", tak bych očekával jejich fotku
... koncovka výfuku je moc vysunutá ven
... ty ALU kola Zender budou možná ještě těžší, než originály
... jen na závěr - to křídlo je hrozný

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email