Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 14 června 2025
Celkem je zde 539 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Michal2314
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 241
Online návštěvníků
Návštěvníků: 538
Uživatelů: 1
Celkem: 539

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 28.11. 2011

27.02 2012 18:32

Dobrý den chtěl bych se zeptat v září 2011 jsem si koupil kousek za Prahou v jednom autobazaru Audi A6 avant převod vozidla na mou osobu proběhl zcela bez problémů ale koncem ledna letošního roku (2012) jsem byl předvolán na policii kde mi bylo oznámeno že auto je z nesplaceného leasingu a že je předmětem vyšetřování, tudíž mi bylo zabaveno. Nevíte jak je možné, že mi vozidlo bylo převedeno bez jakýchkoliv problémů a ve velkém techničáku leasingová společnost uvedená není?? Poradíte mi někdo prosim co mám dělat??

sponzor

27.02 2012 18:32

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

27.02 2012 18:36

Peca34:

no sežeň si hodně dobrého právníka a začni to řešit..
není na to co jiného poradit..

jo jinak xkráte naleasovaný auta a různě naúvěrovaný + několikráte prodaný je slušnej džob bohužel..

čistopisy TP není problém, přihlásit cokoliv na kohokoliv je to nejmenší..

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2011

27.02 2012 18:38

Peca34:
Dobrý den chtěl bych se zeptat v září 2011 jsem si koupil kousek za Prahou v jednom autobazaru Audi A6 avant převod vozidla na mou osobu proběhl zcela bez problémů ale koncem ledna letošního roku (2012) jsem byl předvolán na policii kde mi bylo oznámeno že auto je z nesplaceného leasingu a že je předmětem vyšetřování, tudíž mi bylo zabaveno. Nevíte jak je možné, že mi vozidlo bylo převedeno bez jakýchkoliv problémů a ve velkém techničáku leasingová společnost uvedená není?? Poradíte mi někdo prosim co mám dělat??

Bohužel, ve velkým TP nemusí být leasingovka uvedena, ani úvěrová společnost = za tím účelem existují stránky kde si to můžeš podle vin ověřit, ale nejsou tam všechny.
Jinak budeš to mít dost těžký, budeš se muset hájit že jsi auto koupil v dobré víře a asi až u soudu... Hodně štěstí

AK allstar
AK allstar

Muž

27.02 2012 18:42

IvanLBC:

není pravda Ivane tak úplně.. na vlastní oči jsem viděl dvě auta (Q7 a Passata novýho) čistý TP jak víno, nikde žádný zápis v registru, nebylo hledané, prostě čisté jak lilie a přesto obě auta 2x úvěr..

nikdy jseme nepochopil jak to dotyční dokázali, ale prostě to jde.. a jede to dost ve velké v Praze a okolí..

on asi o něj nepřijde, ale obávám se, že ho delší dobu budou mít policajti na place..

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 18:43

ricom:
IvanLBC:

není pravda Ivane tak úplně.. na vlastní oči jsem viděl dvě auta (Q7 a Passata novýho) čistý TP jak víno, nikde žádný zápis v registru, nebylo hledané, prostě čisté jak lilie a přesto obě auta 2x úvěr..

nikdy jseme nepochopil jak to dotyční dokázali, ale prostě to jde.. a jede to dost ve velké v Praze a okolí..

on asi o něj nepřijde, ale obávám se, že ho delší dobu budou mít policajti na place..

Jak není pravda? Vždyť píšu, že ve VTP nemusí být nic zapsáno!!!! Kua, chlape, konečně se přihlas na ZŠ = nauč se číst psanému slovu

Dokonce je běžné, že úvěry na auta se už do VTP nezapisují vůbec, jenom si berou banky VTP do úschovy k sobě... a nechat si vystavit duplikát jako majitel není problém... A mnohdy dají banky úvěr na auto a dávají třeba i měsíc na zaslání VTP k nim... a tady je pak velký prostor pro prodeje i když je auto v "zástavě"...

Přijde/nepřijde = bude rozhodovat soud a tady hrozí jediné: ten kdo prodával nesměl prodat, resp. byla uzavřena neplatná smlouva od samého počátku... Bude-li smlouva prohlášena za neplatnou, pak si smluvní srany budou muset vrátit co si plnili - tedy kupující bude muset vrátit prodávajícímu auto (nyní u PČR) a prodávající bude muset vrátit peníze... civilní soud - neoprávnění obohacení... ?
Naposledy upravil IvanLBC dne 27.02 2012 18:49, celkově upraveno 1 krát. (21% původního příspěvku)

AK allstar
AK allstar

Muž

27.02 2012 18:46

IvanLBC:

já reagoval na ty stránky co jsi zmínil.. ty jsou úplně k prdu v tu chvíli.. tak jsem to myslel pane..

prostě nikde nic a dokonce to borci vykoupili v auto ESA

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 18:51

ricom:
IvanLBC:

já reagoval na ty stránky co jsi zmínil.. ty jsou úplně k prdu v tu chvíli.. tak jsem to myslel pane..
prostě nikde nic a dokonce to borci vykoupili v auto ESA

Tak aspoň pro základní info to dobrý je, je tam asi tak 30 největších bank a leasingovek, vč. soukromých... ale máš pravdu, těch firem co poskytujou prachy na auta je daleko víc...

Tak promiň pardále no... ale nic to nemění na faktu že jsi mladý ucho

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 18:54

No podle policie je velká naděje že auto dostanu zpátky a mám dojem že auto na leasing nemůže do splacení leasingu patřit přímo kupujícímu ale patří leasingové společnosti a ta by měla být uvedena ve velkém TP a měla by mít blokované převody vozidla jiným majitelům. Stejně tak jako mám výpis z jednoho z bazarů že vozidlo není a nebylo v leasingu ale je to bohužel asi jen 26 společností poskytujících tyto služby ostatně ani dle vin není hledáno policií...ale děkuji vám moc za rady a pokud by někdo byl ochoten mi právně pomoci nebo tak budu jen rád jsem bohužel student a Audi byla odměnou za maturitu a je těžce splácena ... a ještě jsem se chtěl zeptat na to co mám dělat s povinným ručením poradíte mi někdo prosím?

sponzor

27.02 2012 18:54

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž

27.02 2012 19:04

Peca34:

pane jestli mohu poradit tak jedině fakt dobrého právníka.. s tímhle ti tady obávám se nikdo moc nepomůže..

bohužel tě to bude stát nějaké šušně ještě..

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

27.02 2012 19:06

Peca34: chápu to dobře, že ty jsi si z bazaru koupil auto na leasing (který splácíš) a policie ti zabavila auto, protože původně patří nějaký jiný leasingovce?

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 19:06

Peca34:

Povinné budeš muset platit dál...

Předně si zjisti jestli to bylo skutečně na leasing nebo na úvěr - jak zní smlouvy, protože dneska většina leasingovek poskytuje hlavně úvěry, v minimální míře je to pravý leasing. A povinni zapisovat práva nejsou, u leasingu je to nepravděpodobné (tam se leasingovka uvádí jako majitel, nájemce jako provozovatel). Ale u úvěrů je to složitější - uvádí se jen majitel a provozovatel (jedna osoba) a to, že to je v zástavě na úvěr, to tam nebývá.

I kdyby to auto bylo na leasing a nájemce ti auto prodal, stále platí že uzavřel neplatnou smlouvu a auto je dál majetkem leasingové společnosti = v takovém případě je to ještě trošku horší, protože ten dotyčný auto nesplácí, leasingovka jako majitel která dala auto do nájmu a ten není placen si ze zákona auto odebere do svého vlastnictví a není k tobě nijak povinna...

Chce to fakt právníka - spoléhat na to co ti řekla policie, být tebou neberu vážně = oni nemají ani co předem říkat jak to dopadne, nemůžou vědět v jakým právním postavení je ten prodávající k tomu autu, nemůžou vědět jak se leasingovka nebo banka zachová...

Ale tady předjímám, zjisti si přesně co a jak a pak se dá něco řešit. Dokonce jsem zažil co se stane když zkrachuje leasingová společnost a já zrovna měsíc na to doplatil poslední platbu...

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 19:10

no policie mi tvrdí že jde o leasing a podklady od ní krom protokolu o výslechu a o vydání vozidla nemám žádné a ten leasingový podvod se stal údajně v roce 2010 tak jak je možné že auto mi zabavili až v roce 2012 mezitím bylo auto 2x převedené a jednou v polopřevodu... a s tim povinným mi tedy policajti kecali když říkali že mám s protokolem o zabavení a tak jít do pojištovny a tam by to měli zrušit? vozidlo je nepojízdný páč v něm odešlo čerpadlo a nový se tam naštěstí nestihlo dát takže s nim nikdo jezdit nemůže a ted čekám na to co mi pošle policie a jak rozhodne státní zastupitelství ale asi jak tvrdíte tak bez právníka to nepůjde??

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 19:18

Peca34:
no policie mi tvrdí že jde o leasing a podklady od ní krom protokolu o výslechu a o vydání vozidla nemám žádné a ten leasingový podvod se stal údajně v roce 2010 tak jak je možné že auto mi zabavili až v roce 2012 mezitím bylo auto 2x převedené a jednou v polopřevodu... a s tim povinným mi tedy policajti kecali když říkali že mám s protokolem o zabavení a tak jít do pojištovny a tam by to měli zrušit? vozidlo je nepojízdný páč v něm odešlo čerpadlo a nový se tam naštěstí nestihlo dát takže s nim nikdo jezdit nemůže a ted čekám na to co mi pošle policie a jak rozhodne státní zastupitelství ale asi jak tvrdíte tak bez právníka to nepůjde??

Asi nepůjde... A pojišťovny většinou toto nezajímá, dokud budeš veden na magistrátě jako majitel auta, musíš pojištění platit.
To co tvrdí policie není ještě závazný, ze zkušenosti ti můžu s čistým svědomím napsat, že naprostá většina lidí (i cajtů) nechápe moc rozdíl nezi leasingem a úvěrem... ale je to dost zásadní... jako je zásadní, jestli jsou smlouvy uzavírány podle občana nebo podle obchodního...

To že to auto dohledali až po tak dlouhý době, to je jen pech, že to změnilo mezitím 3x majitele nic nemění na tom, že vlastnictví půjde postupně dolů až k tomu prvnímu, bude-li prokázáno, že všechny následné úkony se děli na základě neplatných nabývacích titulů... Něco podobného se děje u nemovitostí, třeba i 30 let dozadu a nedá se s tím moc dělat...

Ale nevěš hlavu, na chmury je času dost = sežeň si co nejvíc podkladů, informací a pak se uvidí - tak či tak se asi bez právníka neobejdeš a ten to po tobě bude chtít taky...

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 19:22

no já mám ještě další hybnou páku a ta je uložená u policajtů páč bazar byl jen zprostředkovatelem prodeje a já mám smlouvu o zprostředkování prodeje která v době prodeje nebyla mezi majitelem bazaru a prodávajícím platná takže na jejím základě bych snad mohl dostat alespon peníze od bazaru popř od prodávající.... jinak se jedná o 6 dalších vozidel z toho původního leasingu takže nás je momentálně 7 a uvažuji nad tím získat kontakty na ostatní osoby a podat hromadné trestní oznámení nebo tak něco ... a další věc tu pojistnou částku bych měl vymáhat po té společnosti kdyby ji vozidlo připadlo nebo po prodávajícím popř. po tom kdo spáchal onu trestnou činnost a koho policie ještě ani nechytla a o výši jeho majetku se dá pochybovat

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 19:28

Peca34:
no já mám ještě další hybnou páku a ta je uložená u policajtů páč bazar byl jen zprostředkovatelem prodeje a já mám smlouvu o zprostředkování prodeje která v době prodeje nebyla mezi majitelem bazaru a prodávajícím platná takže na jejím základě bych snad mohl dostat alespon peníze od bazaru popř od prodávající.... jinak se jedná o 6 dalších vozidel z toho původního leasingu takže nás je momentálně 7 a uvažuji nad tím získat kontakty na ostatní osoby a podat hromadné trestní oznámení nebo tak něco ... a další věc tu pojistnou částku bych měl vymáhat po té společnosti kdyby ji vozidlo připadlo nebo po prodávajícím popř. po tom kdo spáchal onu trestnou činnost a koho policie ještě ani nechytla a o výši jeho majetku se dá pochybovat

Trochu se to zamotává ne? No jako pokud máš jak doložit, že s tebou nemohl bazar sepsat kupní smlouvu, tak zase platí: kupní smlouva je neplatná - pak jsi platil kupní cenu na neplatnou smlouvu, tedy chtěj peníze zpátky s tím že auto ať si bazar vyzvedle u cajtů .

Náhradu škody musíš chtít pouze po tom, kdo ti ji jednoznačně způsobil... a to bude asi tady oříšek... jediný co mě napadá, zajdi na pojišťovnu a oznam tam, že jsi uzavřel od samého počátku neplatnou pojistnou smlouvu (na základě neplatné kupní smlouvy) a navrhni její storno... uvidíš s jakou se potážeš

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 19:34

no nejhorší je to že vozidlo je napsaný na mě a nechci mít problémy s ČKP policie neměl problém s tim abych jel do toho bazaru a majitel se mnou jednal tim stylem že mi projel vše včetně cebie a těch leasingovek a nikde ani záznam o tom že by vozidlo bylo hledané tudíž mojí reklamaci shledal neoprávněnou a přišli na řadu výhrůžky typu že má vlivného právníka a hned na to že prodávající byla Ruska a zkoušel to na mě takto... ještě mám jet podat jednu výpověd do Prahy na PČR tak uvidíme co se tam dozvím

sponzor

27.02 2012 19:34

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

27.02 2012 19:46

IvanLBC:
zajdi na pojišťovnu a oznam tam, že jsi uzavřel od samého počátku neplatnou pojistnou smlouvu (na základě neplatné kupní smlouvy) a navrhni její storno... uvidíš s jakou se potážeš
Potáže se blbě, pojišťovnu nebude zajímat kupní smlouva, ale aktuální zápis v TP. Tam je mladej a dokud nedosáhne výmazu (bez rozsudku soudu), tak by měl bohužel platit.
Peca34: zkus tam zajít s tím protokolem o zabavení vozidla a trvej na tom, že z důvodu, že neprovozuješ vozidlo na pozemních komunikacích, tak chceš zrušit aktuálně ručení ... ale bůh suď, jak to dopadne.

Pokud se prokáže, že vozidlo patří někomu jinému, tak auto zpět nedostaneš a peníze budeš muset vymáhat na "té rusce". Bazar je z oblika, ten si skrachuje a zítra tam bude stát stjený bazarník, akorát s jiným názvem firmy (čehož si stejně skoro nikdo nevšimne).
To vymáhání z tý prodejkyně jedině přes soud (2-4 roky) a pak stejně nebude mít peníze, nebo ji už nikdo nikdy nenajde. (pokud to bylo více aut, tak to tipuju na bílé koně).

Ty to auto splácíš taky na leasing?

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 19:50

Romijn:
Potáže se blbě, pojišťovnu nebude zajímat kupní smlouva, ale aktuální zápis v TP. Tam je mladej a dokud nedosáhne výmazu (bez rozsudku soudu), tak by měl bohužel platit.
Peca34: zkus tam zajít s tím protokolem o zabavení vozidla a trvej na tom, že z důvodu, že neprovozuješ vozidlo na pozemních komunikacích, tak chceš zrušit aktuálně ručení ... ale bůh suď, jak to dopadne.

JJ, však jsem psal, že bude muset platit, ale přeci jen to zkusit může... jediný co mě napadlo, tak že bude operovat neplatnou smlouvou (smlouva o pojištění auta byla uzavřena na základě neplatné kupní smlouvy)... ale tady to bude otázkou jak ochotná bude pojišťovna, no mám za to že moc ochotná nebude, ale co kdyby...

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 19:52

Auto jsem koupil za hotové - 99000,-

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 19:53

Peca34:
no nejhorší je to že vozidlo je napsaný na mě a nechci mít problémy s ČKP policie neměl problém s tim abych jel do toho bazaru a majitel se mnou jednal tim stylem že mi projel vše včetně cebie a těch leasingovek a nikde ani záznam o tom že by vozidlo bylo hledané tudíž mojí reklamaci shledal neoprávněnou a přišli na řadu výhrůžky typu že má vlivného právníka a hned na to že prodávající byla Ruska a zkoušel to na mě takto... ještě mám jet podat jednu výpověd do Prahy na PČR tak uvidíme co se tam dozvím

Tak ale psal jsi, že ten bazar neměl všechno v pořádku, že vlastně nemohl auto prodat...
Tak ti mám takový dojem, že tam bude ještě něco jinýho = taková situace ukazuje na to, že kdosi si půjčil od ne zrovna čistých lidí prachy, nevrátil je (třeba i ta ruska) a oni jí vzali auto a dali ho do prodeje...

Hele, už je to nějak moc zamotaný.... zkus znova ale popořádku napsat všechno co víš, jak se co událo...

AK junior
AK junior

Registrace: 1.3. 2009

27.02 2012 20:07

Hmm u nas je mozne vse )))

Co ti mohu doporucit je POLICAJTUM vubec never je to band d.b.lu jde jim jen o to aby oni byly v pohode. Nezapomen ze kdyz ti policajt neco rekne jen tak tak to neznamena ze to je pravda. Vse chtej pisemne!!!!!! jinak nemas nic. Jejich slovo neni nic a okamzite to zvrati nebo reknou ze to nerikali ...

Podej tresni oznameni doufam ze uz ho mas podane. Klidne jich podej 10 na ruzne veci. Chce to pravnika jinak nemas sanci sam

Ver mi vim o cem mluvim do ted policajti u meho pripadu neudelali nic vubec nic

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 20:35

Takže taková rekapitulace mých dosavadních kroků .... 15.9.2011 jsem vozidlo koupil 20.9. jsem vozidlo přepsal na DI ...22.9. jsem byl nabourán ....2.12. odešlo čerpadlo .... 17.1. přišlo předvolání na PČR 23.1. mi bylo vozidlo zabaveno 27.1. jsem byl v bazaru uplatnit reklamaci - nebyla uznána .... A otiginál smlouvy o zprostředkování mi byl odebrán a pod výhrůžkou bohužel jsem podlehl ......Kopie této smlouvy je od 23.1. na policii ČR .... ve smlouvě stojí že vozidlo je předmětem zprostředkování prodeje od 18.2. 2011 a smlouva je uzavřená na jeden měsíc.... tudíž byla neplatná a 3 kopie této smlouvy se nachází na policejních utvarech hospodářské kriminálky v Pardubicích a na Praze 3 a nyní mám k vozidlu k 15.3. zaplatit povinné ručení

AK nováček
AK nováček

Registrace: 19.3. 2007

27.02 2012 21:07

MAGNUM 9MM a řešit to přímo s majitelem bazaru.

AK fanda
AK fanda

Muž

Peca34:
Takže taková rekapitulace mých dosavadních kroků .... 15.9.2011 jsem vozidlo koupil 20.9. jsem vozidlo přepsal na DI ...22.9. jsem byl nabourán ....2.12. odešlo čerpadlo .... 17.1. přišlo předvolání na PČR 23.1. mi bylo vozidlo zabaveno 27.1. jsem byl v bazaru uplatnit reklamaci - nebyla uznána .... A otiginál smlouvy o zprostředkování mi byl odebrán a pod výhrůžkou bohužel jsem podlehl ......Kopie této smlouvy je od 23.1. na policii ČR .... ve smlouvě stojí že vozidlo je předmětem zprostředkování prodeje od 18.2. 2011 a smlouva je uzavřená na jeden měsíc.... tudíž byla neplatná a 3 kopie této smlouvy se nachází na policejních utvarech hospodářské kriminálky v Pardubicích a na Praze 3 a nyní mám k vozidlu k 15.3. zaplatit povinné ručení

Tak mě napadá - zajdi za PČR, požádej o vydání SPZ... na inspektoriát zajdi s SPZ, dej je do depizita = pak zajdi na pojišťovnu a ohlas že jsi dal spz do depizita a nebudeš pojistný platit.

Bazar = jestli tomu dobře rozumím, tak v době kdy ti zprostředkovali prodej auta nebyli k tomu oprávněni? Podej trestní oznámení pro podvod, předej to právníkovi a požaduj vrácení kupní ceny (neplatná smlouva)- auto ať si řeší s PČR...
Pokud ale bazar vystupoval v celé záležitosti jenom jako prostředník nikde neuvedený (kupní smlouva asi zní na: majitel - ty), pak to trestní podej na původního majitele a požaduj vrácení kupní ceny... zase jen s právníkem, sám asi ničeho nedocílíš...
Teda jestli vůbec něčeho docílíš, protože jestli jsem to dobře pochopil, i ten kdo ti auto prodával tak to kupoval od dalšího který to kupoval od někoho kdo si nechal na auto dát úvěr a pak prodal jemu...

Hele, tady to fakt nevyřešíš, nezbyde ti nic jinýho než si najmout advokáta a doufat v rychlý řešení...

sponzor

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 21:08

AUDIS:
MAGNUM 9MM a řešit to přímo s majitelem bazaru.

I to si říkám ale bohužel právní systém v našem státě nahrává podvodníkům stačí se jen podívat kdo nám vládne

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 21:10

nemáte někdo nějaký kontakt na dobrého ale levného advokáta?

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 21:13

Peca34:
nemáte někdo nějaký kontakt na dobrého ale levného advokáta?

Trochu to nejde dohromady....
Hele, podívej se nejlíp ve svým okolí, v místě... ona všechna sranda něco stojí

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 21:25

No nejvíc mě štve to že i když se zdá že jsem v právu tak nemusim vyhrát a hlavně mě to může stát haldu peněz a dostanu zlatej papír že mám pravdu a peníze ani auto neuvidim .... a druhá věc je že jsem to konzultoval s jednou leasingovou společností a tam mi bylo potvrzeno že bězná praxe u leasingu je že auto je napsáno na společnost a zároveň jsou na DI blokovány převody tak by mě zajímalo jak je toto možné a jinak leasingová společnost, která byla údajně podvedena je NEU leasing a.s. nemáte s ní někdo zkušenost?

AK fanda
AK fanda

Muž

27.02 2012 21:30

Peca34:
No nejvíc mě štve to že i když se zdá že jsem v právu tak nemusim vyhrát a hlavně mě to může stát haldu peněz a dostanu zlatej papír že mám pravdu a peníze ani auto neuvidim .... a druhá věc je že jsem to konzultoval s jednou leasingovou společností a tam mi bylo potvrzeno že bězná praxe u leasingu je že auto je napsáno na společnost a zároveň jsou na DI blokovány převody tak by mě zajímalo jak je toto možné a jinak leasingová společnost, která byla údajně podvedena je NEU leasing a.s. nemáte s ní někdo zkušenost?

Na toto jsem ti už psal odpověď, že ještě neznamená, že když je to leasingovka, že to nutně musel být leasing.... navíc, posledních pár let většina leasingovek ani leasing neposkytuje, většinou jsou to prosté spotřebitelské úvěry, a tam skutečně jako majitel uvedení nejsou... a ani zástavní právo nebývá zapsáno ve VTP... bohužel, běžná praxe...
"Blokování převodů" je trochu nesmysl, žádný DI nebude dělat práci za někoho jiného - buď je tam zástavní právo nebo není.

AK nováček
AK nováček

27.02 2012 21:36

No každopádně dojedu na výslech do Prahy a jak říkáte budu nucen podat trestní oznámení .. snad seženu i nějaké právní zastoupení a vzhledem k tomu že je nás více takto podvedených tak zkusím sehnat kontakty na ostatní osoby v tomto sporu a domluvit se s nimi na spoluúčasti v řízení jen se s největší pravděpodobností jedná o vícero autobazarů které jsou v tom zapleteny

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email