Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 18 listopadu 2025
Celkem je zde 1228 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Stepan-tajci
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 453
Online návštěvníků
Návštěvníků: 1224
Uživatelů: 4
Celkem: 1228

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 22.9. 2009

13.10 2009 22:21

Čao chtěl jsem se zeptat jestli jdou namontovat faceliftovaný světla s čočkou na mojí audi kde mám dělený skleněný světla? je jinej blatník nebo něco?

sponzor

13.10 2009 22:21

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 11.9. 2008

13.10 2009 22:24

pasovat by to malo, skus pohladat na fore, uz sa to tu par krat riesilo, niekomu to paslo bez problemu, dakto zas pisal, ze musel trochu prisposobit blatnik

AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

13.10 2009 22:26

Na A4 pred faceliftem ti to bude pasovat az ve chvili, kdy trochu upravis blatnik a prepinujes konektory. Je to prace cca na 2 hodiny

AK nováček
AK nováček

13.10 2009 22:31

sTeblo:
Na A4 pred faceliftem ti to bude pasovat az ve chvili, kdy trochu upravis blatnik a prepinujes konektory. Je to prace cca na 2 hodiny

tak to není poblém, pokud je uchycení stejný tak je to fajne, mám v plánu tam hodit tyhle světla s čočkou a do toho HID* xenony 8000k

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 12.4. 2009

13.10 2009 22:34

THOMASLO:

tak to není poblém, pokud je uchycení stejný tak je to fajne, mám v plánu tam hodit tyhle světla s čočkou a do toho HID* xenony 8000k

nedavej to tam!!!kdo se ma pak na tebe divat kdyz jedes pro ti me!!uz me to sere,.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 11.9. 2008

13.10 2009 22:35

8000???? to chces svietit namodro???? daj tam 6000K uz ked si sa tak rozhodol pre HIDky, ale daju sa zohnat aj 4300, tolko maju origo xenony

AK nováček
AK nováček

13.10 2009 22:41

oukej tak tam hodim 6000k, je to už jedno, a když dobře nastavím výšku tak to nikoho skrz tu čočku nějak noeslňuje! Nejsem ten tejpek co si koupi xinony mrdne je tam a tím to hasné a svítí mu to na stromy! takovejch znám dost a taky mě to sere když mě to oslňuje!

AK fanda
AK fanda

13.10 2009 22:46

shaggy:

nedavej to tam!!!kdo se ma pak na tebe divat kdyz jedes pro ti me!!uz me to sere,.

Ne kazde HID* xenony musi osilnovat. Pokud to DAS* do optiky a seridis, tak nevidim jediny problem. Kamarad ma v Subaru Outback HID* xenony v origo subaru cocce, ma to serizene, ma tam 6000K, a kdyz jede proti me, vidim jen 2 svetle modre tecky, ktere me absolutne neosilnuji. Kdyz sedim v aute, tak vidim krasne na cestu, dokonce lepe, nez s origo xenonama v A6 C6. Takze nehazej vsechny do jednoho pytle

sponzor

13.10 2009 22:46

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

13.10 2009 22:53

sTeblo:

Ne kazde HID* xenony musi osilnovat. Pokud to DAS* do optiky a seridis, tak nevidim jediny problem. Kamarad ma v Subaru Outback HID* xenony v origo subaru cocce, ma to serizene, ma tam 6000K, a kdyz jede proti me, vidim jen 2 svetle modre tecky, ktere me absolutne neosilnuji. Kdyz sedim v aute, tak vidim krasne na cestu, dokonce lepe, nez s origo xenonama v A6 C6. Takze nehazej vsechny do jednoho pytle

Přesně tak, taky mám jednoho kamoše co to takhle má, a je to parádní přesně jak říkáš, ale znám právě taky ty co to hodijou do klasicky paraboly, a neseřídi to a oslnuje to jak svina!

AK nováček
AK nováček

Registrace: 1.10. 2009

13.10 2009 23:22

THOMASLO:
Čao chtěl jsem se zeptat jestli jdou namontovat faceliftovaný světla s čočkou na mojí audi kde mám dělený skleněný světla? je jinej blatník nebo něco?

Mam to na svym autě po predchozim majiteli,dole je sice připáskovaný ale funguje to obstojně.Jen mi nejde naklápět,zatim sem to neřešil páč ji mám 14 dnů...

AK nováček
AK nováček

Registrace: 25.8. 2009

14.10 2009 9:45

Řešilo se to tady
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Sám jsem těsně před výměnou, mám nakoupený světla (DEPO cca 3000 Kč z Německa), jeden motůrek dovnitř jsem sehnal na vrakárně (500 Kč), druhý jsem musel koupit origo v Audi (900 Kč), u Škodovky koupené konektory na Octavii 2001 (450 za pár), bohužel ani ty jsem na vrakárnách po Plzni nesehnal. Jediné, co mi ještě chybí, jsou ty samotné svorky do konektorů na přepinování, u Škody mi tvrdili, že se to samostatně neprodává.

Nemáte někdo tip, kde to koupit?

AK nováček
AK nováček

14.10 2009 14:12

shacki:
Řešilo se to tady
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Sám jsem těsně před výměnou, mám nakoupený světla (DEPO cca 3000 Kč z Německa), jeden motůrek dovnitř jsem sehnal na vrakárně (500 Kč), druhý jsem musel koupit origo v Audi (900 Kč), u Škodovky koupené konektory na Octavii 2001 (450 za pár), bohužel ani ty jsem na vrakárnách po Plzni nesehnal. Jediné, co mi ještě chybí, jsou ty samotné svorky do konektorů na přepinování, u Škody mi tvrdili, že se to samostatně neprodává.

Nemáte někdo tip, kde to koupit?

Nic proti ale jeden špičkovej karosář, mě říkal když jsem mu donesl DEPO lampy že jsou to největší hajzly co mužou bejt, že už to nemám nikdy kupovat, že má furt jen s těma lampama problémy. Nevim co je na tom pravdy ale od ty doby jsem už nikdy radši žadný lampy od DEPO nekupoval!

AK nováček
AK nováček

Registrace: 25.8. 2009

14.10 2009 15:12

THOMASLO:

Nic proti ale jeden špičkovej karosář, mě říkal když jsem mu donesl DEPO lampy že jsou to největší hajzly co mužou bejt, že už to nemám nikdy kupovat, že má furt jen s těma lampama problémy. Nevim co je na tom pravdy ale od ty doby jsem už nikdy radši žadný lampy od DEPO nekupoval!

Tyhle DEPO lampy tady má spousta lidí a myslím, že nikdo si zatím nestěžoval. Hlavní výhoda je cena, stojí skoro polovinu toho, co Valeo.

AK nováček
AK nováček

14.10 2009 15:29

shacki:

Tyhle DEPO lampy tady má spousta lidí a myslím, že nikdo si zatím nestěžoval. Hlavní výhoda je cena, stojí skoro polovinu toho, co Valeo.

No právě pro něco je tam taková cena! Já jsem s tím taky zatím žádný problémy neměl že by to někdo reklamoval nebo tak! ale jen jsem to řekl protože mě to říkal karosář kterej je fakt kapacita

AK fanda
AK fanda

Registrace: 12.11. 2008

14.10 2009 15:44

THOMASLO:
oukej tak tam hodim 6000k, je to už jedno, a když dobře nastavím výšku tak to nikoho skrz tu čočku nějak noeslňuje! Nejsem ten tejpek co si koupi xinony mrdne je tam a tím to hasné a svítí mu to na stromy! takovejch znám dost a taky mě to sere když mě to oslňuje!

Opat, neni problem ze to nenastavis, ale nemas zatazovy senzor a co je dolezitejsie, pochybujem ze mas ostrekovac na svetla, takze v zime ked ti sol a ostatny bordel trochu zaprasi sklo, budes vidiet velke h...o.

AK nováček
AK nováček

14.10 2009 21:03

hemic:

Opat, neni problem ze to nenastavis, ale nemas zatazovy senzor a co je dolezitejsie, pochybujem ze mas ostrekovac na svetla, takze v zime ked ti sol a ostatny bordel trochu zaprasi sklo, budes vidiet velke h...o.

Zátěžák vim že nemám a ani ho mít nebudu, to mě je jasný. Vim jak to funguje na originálních xenonech. a s těma lampama, bych to zase nějak extra neřešil na každým rohu jsou benzinky a není problém to tam umýt jak sklo tak lampy. sice je to otravný, ale co nadělám a já jsem zvyklej mít auto co nejvíc naleštěný a pořád ho donekonečna umývam!

sponzor

14.10 2009 21:03

AK nováček
AK nováček

14.10 2009 21:05

hemic:

Jo a ještě je hodně aut co to má originální posere se jim naklápění a osluňují taky jako prase, a kdy zjistijou kolik to stojí na novou A6 u AUDI tak se na to vyserou protože na to třeba zrovna nemají.

AK nováček
AK nováček

14.10 2009 21:54

jen to zkouším jak to jde nahrát

Náhled, klikni pro zvětšení.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 7.7. 2007

14.10 2009 21:55

THOMASLO: existují i facelift čiré dělené.Nemusíš nic upravovat,ani přepinovávat,jen vyměníš světla a jedeš,všechno pasuje.Myslím že je nabízí maraA4.

AK fanda
AK fanda

14.10 2009 21:59

bull: facelift delene svetla? Tusim ze na S4 byly delen svetla s optikou pred faceliftem

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.8. 2007

14.10 2009 23:47

jj jak píše bull dají se sehnat i tyhle svetla ktere pasuji bez uprav cena je jestli si dobře pamatuju cca 3700,-za obě,jinak k té značce DEPO -tyhle světla prodávám pouze od depa jen tady na klubu si myslím že minimalně 5 sad jsem prodal a nemel jsem jedinej problem ,osobne jsem je mel na sve B5 také takze tvuj karosar mozná není az tak dobrej kdyz se na svetla vymlouvá že mu neseděj nebo mel jiný výrobek tehle značky,jinak ten návod když se koupěj ty face klasika lampy tady podrobný je jen musíš hledat ty ůpravy jsou -vnitřní lem blatníku oříznout,sehnat motorky náklonu,sehnat oválne 8pinove konektory,přepinovat
Naposledy upravil mara A4 dne 14.10 2009 23:53, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK fanda
AK fanda

14.10 2009 23:50

Inak ked uz chces mat silou mocou xenony a cire, kupil by som S4kove ktore su na originalnu D2S vybojku a vyjdu okolo 4 tis jedno svetlo a mali by pasovat bez uprav.

AK nováček
AK nováček

15.10 2009 0:05

mara A4:
jj jak píše bull dají se sehnat i tyhle svetla ktere pasuji bez uprav cena je jestli si dobře pamatuju cca 3700,-za obě,jinak k té značce DEPO -tyhle světla prodávám pouze od depa jen tady na klubu si myslím že minimalně 5 sad jsem prodal a nemel jsem jedinej problem ,osobne jsem je mel na sve B5 také takze tvuj karosar mozná není az tak dobrej kdyz se na svetla vymlouvá že mu neseděj nebo mel jiný výrobek tehle značky,jinak ten návod když se koupěj ty face klasika lampy tady podrobný je jen musíš hledat ty ůpravy jsou -vnitřní lem blatníku oříznout,sehnat motorky náklonu,sehnat oválne 8pinove konektory,přepinovat

Díky za radu, napsal jsem ti jeden dotaz na tvoje tema, a s těma světlama od DEPA říkam jen to co mě říkal on, už přesně nevim co s níma měl za problémy, ale většinou byl problém u značky RENAULT ... myslim si že není třeba dál komentovat

AK nováček
AK nováček

15.10 2009 0:06

hemic:
Inak ked uz chces mat silou mocou xenony a cire, kupil by som S4kove ktore su na originalnu D2S vybojku a vyjdu okolo 4 tis jedno svetlo a mali by pasovat bez uprav.

Jo ale do toho pak musim ještě samo koupit originální xenony ne?

sponzor

15.10 2009 0:06

AK fanda
AK fanda

15.10 2009 0:24

THOMASLO:

Jo ale do toho pak musim ještě samo koupit originální xenony ne?

No to by bolo samozrejme najlepsie ale dokazem si predstavit tu astronomicku ciastku . Ale ak ma moje logicke myslenie neklame, stacilo by kupit original vybojku (2ks D2S Osram 4300k sa daju kupit od 50 eur) a na tu aj keby si napojil boxy z toho HID* kitu, by to malo fungovat uplne rovnako Akurat by si sa musel pohrat s konektormi, ale myslim ze za tu srandu by to stalo.
Inak jednotka Hella pre D2S vyjde samostatne menej ako 3tis a neznackova menej ako 2tis.

AK nováček
AK nováček

15.10 2009 7:57

hemic:

No to by bolo samozrejme najlepsie ale dokazem si predstavit tu astronomicku ciastku . Ale ak ma moje logicke myslenie neklame, stacilo by kupit original vybojku (2ks D2S Osram 4300k sa daju kupit od 50 eur) a na tu aj keby si napojil boxy z toho HID* kitu, by to malo fungovat uplne rovnako Akurat by si sa musel pohrat s konektormi, ale myslim ze za tu srandu by to stalo.
Inak jednotka Hella pre D2S vyjde samostatne menej ako 3tis a neznackova menej ako 2tis.

Právě už jsem se na ten komplet ptal a musel jsem to rychle vypnout. ale kdyby to bylo jen takhle že bych si koupil výbojky a předrátovat to tak by to bylo uplně nejlepší. No ještě to pořešim ale bylo by to asi nejlepší řešení.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 17.6. 2009

30.10 2009 22:13

zdravim,. koupil sem a4 rok 99 a sou ve světlech narvaný HID* xenony,. ale ve svetlech sou origo moduly i patice rád bych to dal do puvodního stavu,. nevíte jaký sou tam výbojky? jesi je náká šance teda

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.8. 2007

30.10 2009 22:43

D2S

AK nováček
AK nováček

07.12 2009 15:07

mám v těch lampách teďka H7, je pak i na ty nový světla taky do tý čočky? Měla by být ne?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Možná podobná témata
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email