Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 16 dubna 2024
Celkem je zde 235 lidí (6 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: MilanA6 c6
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 48 411
Online návštěvníků
Návštěvníků: 229
Uživatelů: 6
Celkem: 235

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

28.02 2015 19:13


Marš na těle Borise Němcova ... aneb ritualni obetovani strelce a tah konem na C4

Gary Kasparov ... cekal jsem od IQace trochu vic ... tezko rict zda se pravda a laska domniva ze vsichni jsou blbi nebo fakt blbi jsou. Je dojemne s jakym nasazenim USA a EU pozaduje vysetrovani vrazdy prece jen rusaka, stejne jako s jakou okazalosti USA a EU mavla rukou nad vrazdou a upalenim 100 spatnejsich zase jen rusaku byt ukrajinskych v Odese. Proste pokrytecky hnus.



audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Ještě nevychladlo tělo, policie ještě nestihla vydat žádné prohlášení a nesystémová opozice, která s ohromným úsilím shromažďovala na akci 1. března rozuteklé stoupence, měla připravenu odpověď – „Zavraždil Putin“. Přímo u Kremlu. Prezident, jehož rating dosahuje 90% v předdveří výročí připojení Krymu se najednou rozhodne zorganizovat demonstrativní odstřel – je těžké si představit něco divočejšího, hloupějšího a nesmyslnějšího.

Nepravděpodobnost takové verze však nijak nepřekážela jejímu „virusovému“ rozšíření: účastnili se všichni a velmi brzy rozhovor došel k „objednané vraždě k oslavě výročí“: ( twitter.com/rykov/status/571464894438096896 ).

Nesystémová opozice, která se dohodla s úřady Moskvy na akci v Marino, se bleskově vrhla do centra, tam, odkud právě odvezli tělo Němcova a kam lidé začali téměř ihned přinášet květiny. Namísto klidné akce „Vesna“ nás nyní čeká míting na krvi, a právě ten fakt nutí dívat se na vraždu Němcova ve zcela jiném světle.

Podivná 23-letá modelka z Kyjeva, kterou nezasáhla jediná kulka (z jedoucího auta) a která nejspíš zavedla Němcova „ve správný čas na správné místo“, podivná volba oběti (Navalný je zjevně populárnější mezi ruskou mládeží), podivná rychlost reakce těch, kdo by měl jak se zdá truchlit nad zabitým kolegou, podivná aktivita ukrajinských blogerů, kteří všeho nechali a začali pumpovat opět stejné téma: „Putin zavraždil Němcova“.

Smrt opozičníka využívají beze stydu, rychle, gramotně, technicky, v noci, nehledě na to, že je víkend a někdo mohl spát, odjet mimo, být nemocný apod. Všichni jsou na místě, všichni se najednou ocitli ve správný čas na správném místě. Odpracováno je to ideálně, spíkři se střídají, obvinění stíhá obvinění, v sociálních sítích je ve čtyři ráno aktivita jako ve dne. Technologie je poprvé demonstrována tak otevřeně, beze stydu, bez zbytečných „okras“.

Němcov je očividně „sakrální obětí“, a nyní se Rusko musí připravit na to, že útoky budou na všech frontách. Němcov nemusí být zdaleka posledních zavražděným politikem: každému opozičníkovi ochranku nezajistíte, a ani ji každý nemusí přijmout. Ve vazbě se dosud nachází Naděžda Savčenko, jejíž smrtí (dlouhých jí let života a spravedlivý soud) by mezinárodní informační prostor explodoval okamžitě. Politický teror je pro média velmi přitažlivý.


Na místě Němcova měl být Navalný
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Reakci na vraždu Němcova je možné považovat za test schopnosti racionálně myslet. Racionálne uvažující člověk chápe, že od smrti Němcova státní moc získává jen samé problémy, a naopak u našich zaoceánských oponentů začal skutečný „karneval obránců lidských práv“: je zde jak důvod zavést nové sankce proti „krvavému režimu“, objevuje se ideální možnost obvinit z odstranění perspektivních lídrů opozice, šance vyhrotit situaci v Moskvě. Racionální lidé dříve nebo později také dojdou k závěru, že na místě Němcova měl být Navalný.

Každý majdan potřebuje rituální oběť a to, že se v Moskvě pokoušeli a pokouší použít právě „barevný“ scénář americké provenience, už nevyvolává pochybnosti. Navalný se jednoduše ideálně hodil na roli detonátoru, který bylo možné efektivně ukončit kvůli zostření situace, ale vláda bystře přečetla daný scénář. Je možné že ti, kdo organizoval moskevský majdan, si mysleli, že zahnali Kreml do pasti postavením ho před volbu: posadit lídra nesystémové opozice do vězení za porušení zákona na mnoho let a tím ho proměnit v mučedníka a politického věžně, nebo ho nechat na svobodě, což garantuje možnost jeho využití v roli sakrální oběti. Vláda našla elegantní řešení: zajistit Navalnému 15-ti denní domácí vězení a tím mu pravděpodobně zachránit život. To je třeba zdůraznit: velmi pravděpodobně je Navalný dnes naživu výhradně díky svému domácímu vězení. Je pravděpodobné, že Němcova vybrali v roli sakrální oběti jednoduše kvůli absenci lepší volby. Čas (jeden den před maršem „Vesna“) a místo (u stěn Kremlu) likvidace Němcova jsou natolik symbolické, že libovolná verze, kromě likvidace v roli sakrální oběti, je minimálně pravděpodobná.

Někteří kolegové z médií si pospíšili prohlásit tu oběť za marnou. Skutečně, jen těžko smrt Němcova vyvede na ulice stovky tisíc truchlících stoupenců, ale není zdaleka jednoznačné, že možní objednavatelé té vraždy spoléhali právě na takovou reakci. Je velmi pravděpodobné, že by je plně uspokojily následující důsledky:



1. Zavedení nových sankcí proti Rusku. Pokusy budou, ale výsledek není garantován.

2. Organizace „morální izolace putinského režimu“ (nám je to k smíchu, ale pro úředníky v State department je to důležitý bod čtvrtletního výkazu).

3. Možnost zesílit diplomatický tlak na Moskvu v kontextu jednání o Ukrajině.

4. Šance na to, že státní moc pod tlakem obvinění, že „Putin je vrah v každém případě, kvůli té nenávisti k opozici, kterou naočkoval národu“, změkčí svůj tlak na stoupence státního převratu v Rusku.

Pokud si pečlivě přečíst metodiku Gene Sharpa „Od diktatury k demokracii“, je možné poznamenat, že američané vyzkoušeli už téměř všechny způsoby činnosti, které tam jsou ukázány. S jednou výjimkou, viz Příloha k metodice (http://www.aeinstein.org/wp-content/uploads/2013/10/FDTD_Russian.pdf) :

Vzpomínky na zemřelé
43. Politické truchlení
44. Symbolický pohřeb
45.Demonstrativní pohřeb
46. Vzdání úcty v místech pohřbení

Někdo se zjevně rozhodl, že nastal čas vytáhnout poslední trumf.

K hodnocení vzniklé situace je nutné přidat ještě několik bodů.

Jak ukazuje zkušenost Ukrajiny, Tunisu, Íránu a Egypta, po první „sakrální oběti“ musí následovat mnoho dalších, protože tak to vyžaduje recept majdanu. Po „hlavě Němcova“ musí nevyhnutelně následovat „nebeská setnina“. Je zjevné, že státní moc udělá vše, aby na akcích opozice nedopustit obětí, ale z úhlu pohledu osobní bezpečnosti lze doporučit jen nechodit na podobné akce.

Je možné, že organizátoři vraždy chtěli takto dosáhnout oživení antiruské opozice, ale ve skutečnosti ji pohřbili. Ta i tak měla deficit lídrů, a nyní jen málokdo bude ochotný riskovat život kvůli tomu správnému obrazu pro CNN. Z druhé strany, nelze vyloučit, že právě na to spoléhal někdo z těch, komu je smrt Němcova velmi velmi výhodná. Posuďte sami. Antiruská opozice měla tři lídry: Navalného, Chodorkovského a Němcova, přičemž Němcov byl vnímám jako spojující článek se Západem, a jako koordinátor finančních proudů. Západní experti si často stěžovali na to, že opozice nemá jediného lídra a že to velmi snižuje efektivitu práce. Nyní se situace zjednodušila. Němcov je bohužel mrtvý. Navalný se bude ještě aktivněji schovávat před rolí sakrální oběti a finálně se promění ve „lídra facebooku“. Ta konfigurace plně uvolňuje pole pro Chodorkovského, který takovým způsobem získává ze smrti Němcova maximální výhodu – je odstraněn politický konkurent a získáno velmi mnoho politických bodů v rovině boje s režimem. Pokud se na vraždu Němcova dívat z tohoto úhlu pohledu, lze poznamenat, že smíchání metodiky Gene Sharpa a metod „řešení problémů“ v Rusku 90. let může vést k velmi smutným následkům.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



V centru Moskvy našli vůz který použili při vraždě Nemcova
Byl zastřelen z kolemjdoucího auta při procházce po nábřeží s ukrajinskou modelkou.

Přímý odkaz na youtube video


Svědek: Boris Němcov, zemřel téměř okamžitě

Přímý odkaz na youtube video




Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.


Ministerstvo vnitra Ukrajiny ohlásilo sebevražedu ex-zástupce vedoucího Strany regionů..Michai l Čečetov vyskočil z okna budovy v Kyjevě, údajně zanechal dopis.


Přímý odkaz na youtube video


... po tom nesteknul ani pes...natoz hyena merkel nebo obama


Náhled, klikni pro zvětšení.


skutečný Martin Šmíd
nahoru

sponzor





28.02 2015 19:13


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

28.02 2015 22:53



Náhled, klikni pro zvětšení.


42 českých a slovenských webů, které šíří ruské lži
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Seznam „závadných“ pro-ruských webů je na světě! Když nepomáhá ironizace, diskreditace a už ani dehonestace, přichází likvidace. Sponzor AE News má obstavený bankovní účet, demokracie si servítky nebere. Zachraň se kdo můžeš?
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Ruská propaganda? Zakažme internet, zaveďme rušičky signálu!
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Citace:


Tak nám zabili Borisa Jefimoviča

Situácia sa ďalej vyostruje. Bývalý ruský vicepremiér Boris Nemcov bol včera o 23:40 zastrelený takpovediac priamo pred Kremlom.

Nemcov bol stále politik, takzvaný opozičný. Jeho vražda bude teraz slúžiť na hystériu a protiputinovské tirády. Že miesto vraždy, ako píšu, priamo na Červenom námestí, bije do očí ako zámerná provokácia, bude druhoradé.

Ale nemám z toho vôbec zlý pocit. V Amerike už zavraždili oveľa viac a aktívnejších politikov, som rád, že sa jej Rusko aj v tomto smere približuje - veď to sme všetci chceli, nie? Jelcinovské vládnutie privlieklo do Ruska práve toto zákerné vraždenie a nech už to spravil ktokoľvek, proste sa len vrátilo a zasiahlo svojich pôvodcov. Bol to Jelcinov a Čubajsov prívesok. To sa dá brať ako karma.

V americkom filme Patriot je taká scéna, kde hrdina, spomínaný americký patriot, a jeho vojaci, začnú počas americkej revolúcie -áno, USA vznikli krvavou revolúciu, to treba pripomínať, že je to revolučná krajina - teda začnú počas revolúcie strielať nielen do anglických radových vojakov, ale aj do ich dôstojníkov. Medzi britskými vodcami zavládlo zdesenie - niečo také sa (podľa filmu) nerobilo, vo vojnách tých čias sa vraj zabíjal len kanonenfutter. Nuž, americká kultúra sa hrdí tým, aká bola šikovná, efektívna a demokratická, že začala zabíjať aj vodcov nepriatela. Takže teraz by oni vrešťať nemali. Alebo predsa len zopakujú chybu anglických lúzrov?

Aj v Bratislave už pred desiatimi rokmi doslovne lietali vzduchom odtrhnuté hlavy mafiánov. A ich advokát Valko dostal len relatívno nedávno gulku rovno do srdca. Taký je síce nie vždy, ale často osud tých, čo šíria násilie. Keď stratia, moc ich vlastni kámoši, s ktorými sa ešte včera objímali a slopali, ich nemilosrdne odstránia.

Odmietam prejavovať akúkoľvek, čo aj len politickú ľútosť nad týmto zločinom. Skôr či neskôr sa muselo niečo stať, nejaká ďalšia zámienka, ako sedem gulí v Sarajeve. Či budú ale štyri guľky stačiť na zatiahnutie Ruska a nás všetkých do vojny, to ešte nie je isté.

Prekvapuje ma len, že na mieste vraždy alebo v nejakom opustenom aute páchatelov nenašli Putinov cestovný pas. Nejaký je rafinovaný.




Delbacevo

Kanadske helmy


Náhled, klikni pro zvětšení.


Náhled, klikni pro zvětšení.


Polske zradlo


Náhled, klikni pro zvětšení.



autoservis pro ua srot


Náhled, klikni pro zvětšení.


Náhled, klikni pro zvětšení.


Náhled, klikni pro zvětšení.





Náhled, klikni pro zvětšení.


Zbytek balisticke rakety tocka U pravdy a lasky












Přímý odkaz na youtube video



Němcovovy poslední dva dnešní tweety… vsimnete si se se svymi ovcemi hovori english, aby mu rozumeli


Náhled, klikni pro zvětšení.


Misto cinu


Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


PROHLÁŠENÍ MINISTRA KERRYHO ... z usa zeme ktera bezne vrazdi neposlusne pro vystrahu

V šoku a se zármutkem (pochybuju ze vcera vedel kdo to je) jsem se dověděl o brutální vraždě bývalého ruského místopředsedy vlády Borise Němcova ve středu Moskvy. Boris Němcov zasvětil svůj život demokratičtějšímu, prosperujícímu a otevřenému Rusku spolu se silnými vztahy mezi Ruskem a jeho sousedy a partnery včetně Spojených států. Sloužil své zemi v mnoha rolích – ve federální vládě, v parlamentu, jako guvernér Nižného Novgorodu a jako politický vůdce a aktivista. Na každém z postů usiloval o reformu a otevření Ruska a o vyšší svéprávnost ruského lidu, aby tento měl větší slovo v životě své země. Jeho absenci v Rusku i po celém světě těžce pocítíme. Spojené státy na ruské úřady naléhají, aby okamžitě reagovaly a přivedly ty, kdo jsou za to odpovědní, před spravedlnost. V zármutku nad touto ztrátou projevujeme svou soustrast Ruskému lidu a rodině a přátelům pana Němcova.

Jen devět hodin poté, co tweetnul: „Putin anektoval Krym a teď vydává Sibiř Číňanům,“ a tři hodiny poté, co vyzval k pochodu „Ruského jara,“ byl tento prominentní kritik Vladimira Putina a bývalý místopředseda vlády Boris Němcov (který byl v roce 1997 jmenován prvním místopředsedou vlády Ruské federace se zvláštní odpovědností za reformu energetického sektoru) v centru Moskvy zabit.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

01.03 2015 14:22



Náhled, klikni pro zvětšení.


Zastřelení Němcova: „CIA uklízí svoje agenty“
Moti Nissani

28. Únor 2015

Pár hodin po zavraždění Němcova začaly Pravdě docházet komentáře odborníků i čtenářů ohledně tohoto zločinu. Doktor Moti Nissani z univerzity v Detroitu, čestný profesor katedry biologie Wayne State University, zaslal redakci svůj pohled na věc. Věří, že Němcov se stal běžnou ovcí k porážce ve jménu cílů CIA.


Proč podle autora není za vraždou Vladimir Putin

Politik s osmdesáti pěti procentní oblíbeností, která je vyšší než u kteréhokoliv politika planety, nemůže mít potřebu zabíjet své oponenty. I přes velebení Kasparova a Němcova byl Němcov jen drobným pěšákem a nepředstavoval naprosto žádné nebezpečí pro velmi populárního Putina. Vždyť ve volbách 2003 jejich Svaz pravicových sil získal jen 4 % hlasů a neprošel do parlamentu. Němcov nezvítězil ani při volbě starosty Soči. Byl velmi nepopulární a takového se zbavit by nemělo žádný smysl. Vraždit chybujícího, podplaceného a nepopulárního oponenta? Je zcela nepravděpodobné, že by byl prezident Putin natolik hloupý a bezcitný, aby toto učinil.

Nejpravděpodobnější je, že vrahem je stínová vláda Ameriky. Ta buď na vraždě přijala bezprostřední účast, nebo někoho ze svých důvěrníků k realizaci vraždy využila. Důvěrníků je mnoho, mezi nimi jsou MI-6, Mossad, saúdská diktatura, ukrajinští nacisti, muslimští přisluhovači, jako al-Kájda a IS. Ti všichni existují se sponzoringem CIA.

Kdo by mohl mít prospěch z vraždy Němcova?

Jednoznačně ti, kteří potřebovali uškodit Vladimiru Putinovi. Světu vládnou bankéři a generálové, pro ně je Rusko nepřítel. To pod vedením Putina pracuje rozhodně a směle. V poslední době překazilo zotročení Sýrie a přeměnu Krymu na vojenskou základnu USA. Potřebují Putina odstranit. Pokud nic nebude účinkovat, dříve nebo později jej zavraždí. Bude to však spojeno s rizikem. Rusko má totiž na rozdíl od dříve takto zavražděných vůdců (Allende v Chile, Aldo Moro v Itálii, P. Lumumba v Kongu, Hugo Chavez ve Venezuele, Sukarno v Indonésii a šest členů klanu Kennedyů), jaderný arzenál.

Vrazi Němcova byli profesionálové. I pokud by byli odhaleni (málo pravděpodobné), mohou být lehce zlikvidováni. Americká vláda je schopna vraždit své přátele, agenty a služebníky, pokud jí jde o dlouhodobější cíl. V historii takových bylo mnoho a poslední z nich jsou z nedávné doby.

Rusko bylo obviněno ze sestřelení malajsijského letadla nad Novoruskem. Byla to však práce CIA, která také přikázala západním sdělovacím prostředkům „zapomenout“ na incident. Když si mohla u ukrajinských loutek objednat vraždu 298 nevinných lidí s perspektivou dobývání světa, mohla zabít i svého agenta Němcova. Drobnost.

Další úspěch CIA je majdan. Dnes je všeobecně známo, čí to byla záležitost. Stála 5 miliard USD (v roce 1953 stálo svržení íránské demokracie jen 100 tisíc USD). Na Ukrajině zabíjeli rukami svých ukrajinských ostřelovačů vlastní, svými penězi placené, demonstranty.

Dalším příkladem je opět snaha zavraždit své agenty proto, aby se očernil nepřítel. Násilí a diktatury v mnoha zemích Jižní Ameriky v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století dusily tyto národy. Argentinci už toho měli tak akorát. Prezident Nestor Kirchner odejmul vesla lokajům, oligarchům a zrádcům a podivně v šedesáti letech zemřel. Po jeho smrti se stala prezidentkou jeho žena Cristina. Argentina si vydobyla určitý stupeň nezávislosti. Když prezidentka odmítla splnit rozsudek amerického soudce k zaplacení neskutečného dluhu americkým lichvářským fondům a když opět znárodnila ropnou společnost YPF, stala se kandidátkou na zavraždění. Aby tuto možnost znesnadnila, vystoupila koncem roku 2014 před národem s projevem, ve kterém upozornila, že jí její kroky mohou stát život. CIA začala řešit věc argentinské prezidentky zavražděním jednoho ze svých spolupracovníků, prokurátora Nismana. V důsledku toho se proti Cristině, kterou Západ označil jako spoluúčastnici vraždy, zvedla opozice ve sdělovacích prostředcích a na demonstracích v Buenos Aires.

Americká vláda nechala pro své cíle zabít 2,5 milionu Iráčanů a je ochotna pro ně zavraždit bez mrknutí oka i sto milionů Němcovů.

Podle autora je pravděpodobnost viny ruské vlády na vraždě Němcova blízká nule. Západní sdělovadla potřebují démonizovat Putina. CIA bude nyní organizovat protiruské akce po celém světě. Bude to další důkaz toho, že za vraždou stojí ona.


Porošenko prohlásil, že zavražděný Němcov plánoval odhalení ruského zapojení do ukrajinského konfliktu
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému




Kyjev tesne po majdanu. Pravda a láska chazarské junty zvítězila, odstřelovači maj po šichtě.

Caught On Tape: The Moment Boris Nemtsov Was Assassinated


Náhled, klikni pro zvětšení.



Přímý odkaz na youtube video

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému




Náhled, klikni pro zvětšení.


Náhled, klikni pro zvětšení.


Náhled, klikni pro zvětšení.




Němcov alias Šmíd je signálem do boje pro ruský Pussy Team
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.03 2015 0:24


Vražda Borise Němcova je zřejmě nepovedenou divadelní scénkou s tragickými následky. Stopy vedou k válce o trůn ruské opozice. Ukrajinská modelka jako černá vdova? Proč jí střelec nechal naživu?
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.03 2015 0:42


Jaromír Štětina, hudebník a exministr Michael Kocáb, exministryně Džamila Stehlíková, ředitel Občanského institutu Roman Joch a člen Rady vlády pro národnostní menšiny Alex Kelin.

Mezinárodní den proti Putinovi. Na Staromáku jej oslavovalo asi padesát lidí

"Je potřeba ukázat, že Češi nejsou lhostejní. Situace je vážná," vyzývali pořadatelé pražské akce. ... tedy Kocab, Joch, agent Plavec Stetina a imigrantka z kazachstanu Stehlikova
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


"Žil jako pes, zdechnul jak pes". Textař Horáček zašel po smrti Borise Němcova na ruský server a nestačil se divit
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Russians march in commemoration of murdered Jewish opposition politician
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Takže on nebol "Russian politician"?
toz tak
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


mistri sveta v zmene jmen ... jsme borgove, budete asimilovani, odpor je marny

zabavna cenzurovana cz verze , ktereho vcera nikdo neznal krom rusaku kteri na nej vzpominaji jako na toho kdo je ozebracil a privedl stat k bankrotu
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


a dalsi
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


uz neuhlidane
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 21.9. 2010
Příspěvků: 4086 | Témat: 32

02.03 2015 17:40


Suvenýr z Debalceva


Náhled, klikni pro zvětšení.
nahoru

AK nováček
AK nováček


Registrace: 14.2. 2014
Příspěvků: 78 | Témat: 1

02.03 2015 18:47


Lidi, jinak je vám dobře? Možná podejte trestní oznámení i na mě, protože Putin je vrah a hovado.
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 10.10. 2007
Příspěvků: 2827 | Témat: 37

02.03 2015 18:51


brin (02.03 2015 18:47) orig :
Lidi, jinak je vám dobře? Možná podejte trestní oznámení i na mě, protože Putin je vrah a hovado.

Mě je dobře, ale tobě by nemuselo až se prodíš z růžového snu...
nahoru

sponzor





02.03 2015 18:51


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.03 2015 21:53


Russia Warns NATO: Any Threat In Ukraine Will See Military Response
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Nikolaj Starikov: Němcov a režie „sakrálních obětí“

Motivy i indicie míří opačně, než se to světu sugeruje

V politice se pro nic za nic neděje nic. Z každé kauzy tu vždy i někdo profituje, napsal Nikolaj Starikov pár hodin po vraždě Borise Němcova. Tím víc to podle něj chce dvojí: drobnohled na čerstvé detaily – i podobné kauzy v minulosti.

Pokud jde o indicie posledního atentátu, zapadnout nesmí hlavně následující:

- „Němcov byl zavražděn v předvečer opoziční demonstrace, které byl jedním z organizátorů“;
- Zahynul „hned vedle Kremlu, přesněji rovnou proti němu“;
- Přímo „před svědkyní, aniž by došlo byť k pokusu likvidovat i ji“;
- „Svědkyní je žena původem z Ukrajiny“;
- „Na opačném konci mostu, kde byl Němcov zastřelen, leží Bolotnaja ploščaď. Právě na Bolotné se konaly největší protestní akce let 2011 a 2012 – pro všechny Rusy s bílou páskou je to symbol ´protestu´“
- „Všechna západní i liberální ruská média jsou plná snímků, exponujících oběť i dějiště atentátu, obsypané květy, na pozadí kremelských věží“.

Mít v kauze skutečně prsty státní moc, „horší čas ani místo pro vraždu opozičního politika by nevymyslela“. „Odpověď na otázku, proč by Němcova vraždil ´krvavý režim´, je ve hvězdách. Rating tohoto politika byl ve velkém minusu. Vyhořel ve všech federálních volbách, jichž se za CELOU svou kariéru zúčastnil. Projel i volby za post primátora Soči. Uspěl jedině v Jaroslavli, ve volbách do oblastní Dumy.“ Post oblastního zastupitele – „při vší úctě k onomu slavnému městu“ – však „pro politika federálního kalibru jistě není žádné terno“. Nese mu maximálně „honorární gáží“. Grigorij Javlinskij ji neváhá pobírat ani od petrohradského dvojčete naší matriky.

„Smrt plná záhad“, kosící „opoziční politiky“ – a „pokaždé rázem připsaná Rusku a Putinovi osobně“ – je evergreenem „západních médií i našich ´freedom fighters´“ už roky. Premiéru dávala v případě Alexandra Litviněnka, „otráveného poloniem“. Vraždy „spáchané způsobem, jaký by jaktěživ nevolil zločinec, co už nepřišel i o zdravý rozum“. Když si Rusko od Británie vyžádalo dokumentaci, vinící z atentátu jeho konkrétního občana (Alexandr Lugovoj) – aby ho s oporou v ní postavil před soud samo - dostalo ovšem košem.

Druhým dějstvím byla „rituální vražda Politkovské“. Ta byla načasována „na den Putinových narozenin“. Litviněnko měl, že ho má na svědomí sám šéf Kremlu, „pošeptat svému advokátovi“ („když už nebyl s to ani mluvit“). U Politkovské je to verze, vycucaná z palce napřímo. Ti dva zemřeli už v nulté dekádě. Hysterie neschrastila jediný věrohodný důkaz dodnes.

O to víc tutlá jinou kauzu. Pouhý den poté, co v Londýně zemřel Litviněnko, se v sousedním Irsku otrávil Jegor Timurovič Gajdarpraotec „šokové terapie“, jež Rusko vyplenila ještě hůř, než její rodné sestry většinu zemí střední a východní Evropy. Podle Josepha Stiglitze, laureáta Nobelovy ceny, srazila ruský HDP ještě víc, než Hitlerova taktika „spálené země“. V Gajdarově případě však tamtamům o „zločineckém režimu“, „vraždícím své odpůrce“, došel dech už za pár hodin. Jen co se probral z nejhoršího, totiž podepsal revers – a zvedl kotvy ještě dřív, než přišly výsledky laboratorních testů.

Skočit na verzi, šířenou západními médii, „hraničilo by to“ – „den po Litviněnkově smrti - „s idiotismem“. „Jegor Timurovič však, místo aby zůstal v demokratické zemi, garantující mu ochranu i léčbu na prvotřídní klinice, spěchal domů.“ Do „krvavého režimu“, co se „ho včera pokusil otrávit“. I jemu totiž „došlo, že kampaň, mající Rusko zdiskreditovat, se rozjela naplno“. Sám o „místo na soupisce ´freedom fighters´, padlých záhadnou smrtí, nestál ani náhodou“. I on si spočítal, že za dané konstelace ho mohou vynést nohama dopředu právě z dublinské či londýnské kliniky.

Jen co se vrátil domů, vydal prohlášení, že „Kreml s jeho zdravotními problémy nemá nic společného“. Podobně jako Anatolij Čubajs - další z kmotrů privatizační bonanzy 90. let – když zdravotní trable přepadly v zahraničí i jej. Recidivy „záhadných onemocnění“ se pak vyhýbaly oběma. Gajdar sice už zemřel. „Mnohem později však a přirozenou smrtí.“

Kreml z vražd, kosících ruskou opozici, čím profitovat nemá. Pro něj je každá jen čistou ztrátou. Coby střelivo kampaní, kazících mu image po světě - a klacek, zahánějící jeho odpůrce do houfu. O „kauze kolem Němcova to platí jakbysmet. Porošenko už ze smrti ´skvělého přítele Ukrajiny´ obvinil v televizi Rusko“.

Kremlu se každý Němcov hodí právě živý. Coby personifikace neúspěšné opozice. Kdo má zájem na opaku – a jaká režie mu vede ruku – ukázal v analýze už z roku 2009 právě Starikov (v přiloženém originále nabízí link i do ní):

„Vrazi se řídí železnou logikou. Své oběti selektují z těch, koho je momentálně slyšet. Kdo v DANÝ MOMENT kritizuje samy špičky státní moci. Anebo ty z opačného pólu – typu Ramzana Kadyrova.“

Hvězdné pěchotě, úkolované ataku na Rusko ministrovat zevnitř, proto „dává i dobrou radu“: „Nám se, naši drazí, hodíte živí. I když svou zemi nenávidíte a pokoutně vás financuje Západ. My vás však potřebujeme právě jen živé i tak. Ruská státní moc vás, pochopte to už konečně, vraždit nikdy nebude. Už proto, že tolik škod, jako svou předčasnou smrtí rukou vraha, nejste svou ´obranou práv´ Rusku jaktěživ s to nadělat. Snažně vás proto prosím – v předvečer významných setkání se do kritiky Ruska a jeho vedení nepouštějte. Nedávejte své životy všanc! Nedávejte svým zahraničním partnerům záminku, aby si oběť vybrali právě vás!“

„Nese-li mrtvý opozičník větší užitek než živý, západní kurátoři ´freedom fighters´ ho jsou s to obětovat kdykoli.“ „Kritéria, jimiž se selekce sakrálních oběti řídí, jsou tři“:

- „Její smrt musí vzbudit ohlas“;
- „Přinést víc užitku, než její život a ´boj´“;
- Pokud „před smrtí vyřkla i ´obvinění´, umožňující ji připsat ruské státní moci“, je to kandidát naprosto ideální.

„Vyhovuje těm kritériím Boris Němcov? Ke své škodě žel ano. Jeho smrt vyvolala velký poprask, vyhrát volby na federální úrovni nebyl nikdy s to. A bombastické deklarace? I na ně došlo. Je to jen něco přes dva týdny, co dal interview ´Sobesedniku´.“ Provokovalo už titulkem - „Bojím se, že mě Putin zabije“. (... a tak si blb sam podepsal rozsudek smrti, stal se pouzitelny)

„Známý politik Boris Němcov se obává “ – rozváděla ho následující upoutávka - „že si ho prezident RF Vladimír Putin za jeho opoziční výroky ´objedná´. Známý politik své obavy dosud sdílel jen s člověkem, k němuž má ze všech nejblíž – s vlastní matkou. Nakonec se však rozhodl o nich promluvit veřejně – prostřednictvím ´Sobesednika´.“

„Němcov dává své fatální interview 10. února. Skoro v ten samý moment dělá Alexej Navalnyj, co se dá, aby se… dostal do chládku. Všechny paragrafy bere hákem, rozřezává na ruce i justiční náramek a rozdává v metru letáky na akci, jejíž povolovací řízení teprve běží. Na něj tak v předvečer opozičního mítinku 1. března potenciální vrazi NEDOSÁHNOU.“

Putin se k otázce „´sakrálních obětí´, využívaných geopolitickými soupeři“, vyjádřil už v prosinci 2012. „Naše ´opozice´ má však za to, že je nejchytřejší ze všech.“ Že k „ní její principálové z USA a Velké Británie budou hořet láskou do skonání věků“. Asi jako „býčci v maštali, dost možná také skálopevně přesvědčení, že je majitel bude donekonečna jen krmit a hladit za ouškem a všechny ty řeči o transportu na jatka jen planě žvaní“.

„Vražda je odporná, i když se názory oběti s těmi vlastními neshodují ani trochu. Neméně odporné jsou však i pokrytectví a dvojí metr. Slzy soucitu, prolévané jen nad těmi, jejichž názory s politikou Washingtonu a Bruselu ve shodě.“ Projevit „média, opoziční blogy i západní vedoucí představitelé“, oplakávající teď Němcova, aspoň desetinu té lítosti i vůči Donbasu, „spasilo to tam před smrtí spousty žen, dětí a starců“. Najít se „aspoň desetina dnešního rozhořčení, lítosti a soucitu i pro maličkého Váňu z Donbasu, zmrzačeného ukrajinským šrapnelem, válka tam skončila dávno a lidské oběti si už nevybírá.“

Za článkem visí i postskriptum. Matérii dodal Starikovův čtenář. K jeho mozaice přidává střípek i z jiného konce:

Od chvíle, kdy atentát prvně naskočil na televizní liště, uběhlo jen 25 minut - a Euronews vysílala už i celou koláž, dokumentující Němcovovo curriculum vitae. „V ´Euronews´ přitom obvykle mívají zpoždění (1,5 – 3 hodiny) i samy zprávy z Ruska.“

„V roce 1905 se“ – glosuje to Starikov – „typograficky natištěné letáky, referující o střelbě do davu a tisících mrtvých, v Petrohradě kolportovaly už těsně poté, co k masakru na ´Krvavou neděli´ došlo. Ty letáky se tiskly už před ním.“
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.03 2015 22:07



Vladimír Putin a Václav Klaus v Praze, 1991


Náhled, klikni pro zvětšení.



USA pošlou na Ukrajinu v březnu až říjnu nejméně 300 vojenských příslušníků
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


NEVIDITELNY Protest proti NATO v Bratislave - cenzura dukladna



Náhled, klikni pro zvětšení.

[img]
http:960:640:6386e39e22]http://www.nadhlad.com/sites/default/files/pictures/event1502/ambasada.jpg[/img:6386e39e22]


Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.03 2015 22:08




Amerika je ve válce proti lidstvu 93% její existence – 222 z 239 let od roku 1776
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Nezvratny osud ua verze

Přímý odkaz na youtube video


„Velitel praporu „Azov“ naboural do pomníku hrdinů druhé světové války a byl zabit.
Havárii jeepu vojáků Národní gardy v obci Širokino domobrana označuje za velmi symbolickou. Velitel trestního praporu „Azov“ a jeho řidič se zabili při havárii terénního vozu při ústupu z obce Širokino. Auto narazilo do památníku hrdinů Velké vlastenecké války. Památník náraz vydržel a nezřítil se, ale dva ukrajinští vojáci byli zabiti na místě“.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Porošenko prodal Američanům, respektive investičnímu fondu «Siguler Guff & Company» přístav Iljičevsk. Jeden ze dvou funkčních, které vlastně ještě Ukrajina má. . Tím dalším je Oděsa. Mariupol si, vzhledem k blízkosti fronty , můžeme klidně, jako funkční dopravní uzel, škrtnout!

Vedle přístavu se prý ještě dá na Západ prodat:
část chemického průmyslu, některé strojírenské podniky, půda, železniční sít a energetika…..

Ekonomická situace Ukrajiny je opravdu tristní! Vládní dluh podle ukrajinského zdroje U112
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


vzrostl o 40,5% meziročně!!! a dnes dosahuje už 71,4% HDP. to je tedy skutečně mimořádný výkon těch, co zachranují Edino Ukrajinu…
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.03 2015 11:19


Karas žhavíme atmosferu nenavisti, eh co to taram Pravdy a Lasky
11:OO
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


tisicovkove davy, jsou to tyto tri
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


hrdinove ukrajiny nasli novou zabavu


Přímý odkaz na youtube video


kalachy upgradovany

Přímý odkaz na youtube video



UA centralni banka bojuje inflaci proti inflaci

Ukrajinská centrální banka se rozhodla prudce zvýšit svou klíčovou úrokovou sazbu na 30 procent z dosavadních 19,5 procenta. Oznámila to dnes její guvernérka Valerija Hontarevová. Banka se pomocí zvyšování úroků snaží bojovat se stoupající inflací a slabostí domácí měny.
Baví se opičák s Merkel
Merkelová říká: To mi povídejte, jednou jsem volala japonskému premiérovi, chtěla mu poblahopřát ke zvolení
a v Tokiu byly 3 hodiny ráno, já ho vzbudila, no děsnej trapas…
A Obama povídá: „To nic není, to já volal včera Putinovi ať dá okamžitě vyšetřit tu vraždu Němcova a tam bylo tři hodiny před tím!“



Náhled, klikni pro zvětšení.


foto po zazracnem uzdraveni tymosenkove kdyz drive umirala na invalidnim voziku

I přes ruské varování vyšlou USA na Ukrajinu do konce týdne batalion

Moskva přijme veškerá opatření včetně vojensko-technických, aby neutralizovala možnou hrozbu přítomnosti NATO na Ukrajině.

„Než tento týden skončí, dojde k vyslání batalionu na Ukrajinu, aby tam cvičil ukrajinské síly pro boje, které tam probíhají,“ konstatoval velitel US 173.

Aeromobilní brigády Michael Foster, když v pondělí promlouval ve Středisku pro strategická a mezinárodní studia ve Washingtonu DC. I přes předchozí ruská varování (a tvrzení, že NATO ještě neodsouhlasilo žádné akce ‚se spočinutím nohy na půdě‘) hlásí Sputnik News, že Foster dodal: „To, co rozmisťujeme, je šest rot Spojených států, které budou přes léto cvičit šest ukrajinských rot.“

To přichází týden poté, co premiér David Cameron potvrdil, že Británie pošle 75 vojenských osob na pomoc k boji proti ruské vojenské agresi.


Na 14:45 plukovník Foster diskutuje o přesunutí amerických okupacnich vojsk z evropy na Ukrajinu…


Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.03 2015 16:30


Cena úspešné anglosionistické fašistické revoluce


Náhled, klikni pro zvětšení.



Akého náboženstva je Nemcovova mŕtvola?
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.03 2015 23:37


Velky pruser ))

Brzezinski: Vražda Němcova byla zorganizována ukrajinske SBU vedená USA

Smrt Němcova bude využita Západem jako záminka pro masové protesty v Rusku. To je názor amerického politologa a bývalého poradce prezidenta USA Jimmy Cartera, Zbigniewa Brzezinského.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


vrchni polsky sionista nenavidici rusko do posledniho genu, co ma na rukou krev milionu rika tohle, hmm
Naposledy upravil tecka dne 03.03 2015 23:49, celkově upraveno 1 krát. (7% původního příspěvku)
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.03 2015 23:40


Britská vláda zakazuje "extrémistické" projevy na vysokých školách
3.3.15

Británie: Britská vláda navrhla zákon, který zakazuje "extrémistické" projevy na vysokých školách. Kritici tento zákon označují za pokus omezit svobodu slova. Nenávistné projevy politiků kupodivu zakázány nejsou.

‘UK after curbing freedom of speech’
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


DEMOkracie je kdyz s fasisty souhlasite, aka jak rikal Henry Ford, muzete si vybrat jakoukoliv barvu vozu ford, pokud bude cerna.


Představitel ruské protiputinovské opozice vyjádřil spokojenost s nedávnou smrtí Borise Němcova
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


o borci psali i lzi dnes aka zpravy kerym muzete verit
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



KiSSka kvici

Kiska požiadal Stoltenberga o pomoc Slovensku v boji s šírením dezinformácií

"Je zrejmé, že to nie je len demokratické šírenie vlastných názorov, ale platená informačná kampaň," konštatoval prezident. So Stoltenbergom rokovali o tom, ako tomuto fenoménu čeliť, ako úspešne bojovať aj na tomto fronte.

"Zhodli sme sa, že lož má krátke nohy," opísal Kiska rokovania so šéfom aliancie na túto tému. Pripomenul, že v dôsledku konfliktu na Ukrajine vplyv informačnej vojny paradoxne zdvihol dôveru krajín v NATO. Modelom úspechu v boji proti informačnej vojne je podľa neho aj účinnejšie zaangažovanie občianskej spoločnosti a politických lídrov.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému




Přímý odkaz na youtube video


nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.03 2015 23:59


I am a Ukrainian


Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video


Padělek zdánlivých aktivistů z Ukrajiny (8 mil. kliků na Youtube) ve skutečnosti vyrobil v USA novinář Larry Diamond, který léta pracuje pro US-vládní úřady. Podobné padělky už vyrobil minimálně tři a všechny ospravedlňovaly invaze USA do cizích zemí (Sýrie, Afrika, Ukrajina).

umelecke Kocab verze, stacilo pozvat Kocaba a rusaci by utekli

Přímý odkaz na youtube video


zla rusacka reakce

Přímý odkaz na youtube video

... tady mi trochu vyjely slzy

Každý máme jiné starosti...

Přímý odkaz na youtube video



Kyjev. Britské obrněné transportéry Saxon nesnesly ukrajinskou naftu

Britský obrněný šrot, který Ukrajinci koupili po 40 tisících USD za kus, se začaly rozpadat přímo na oficiální prezentaci. Jejich první várka určená ukrajinským ozbrojeným silám dorazila přes přístav v Oděse a předtím, než se měla dostat do výzbroje armády, bylo rozhodnuto ji trochu doupravit místními odborníky z firmy „Ukroboronproma“ a oficiálně je představit na přehlídce v Kyjevském tankovém závodu před davem státních úředníků a novinářů. Sváteční nálada však byla značně pokažena tím, že se obrněné transportéry začaly rozpadat přímo před očima užaslého publika.

Místní specialisté po několika pokusech zjistili, že ukrajinská nafta se pro tyto stroje nehodí, že se musí objednat jiné palivo nebo upravit motory. Nejzajímavější na tom je, že v průběhu smlouvání se otázky zabezpečení palivem a konstrukčních zvláštností neprojednávaly. Velká Británie tak velmi úspěšně vyřešila problém se svým vojenským šrotem, když za rezavějící stroje dostala skutečné peníze.

Jednotky ukrajinské národní gardy a armády by měly dostat 75 obrněných vozidel, které prošly rekonstrukcí, ale v ukrajinských podnicích na ně musí ještě namontovat domácí zbraně. Teď k tomu ještě přibyla montáž palivového zařízení, které jim umožní používat ukrajinskou naftu. Vyměnit se bude muset také nevhodná elektroinstalace a pojistky. To bude znamenat další navýšení nákladů. A nakonec se vůbec neví, jak si „Britové“ povedu ve skutečnému boji, pokud k němu dojde.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Kyjev. Poradce ministra vnitra: Zavedeme tresty za placené protestní akce


Přímý odkaz na youtube video


... standardne vyzrany ua kluk, sirici nenavist za penize pitomcu co musi do jeho valky, jako karas... aka zhavime lzi a nenavist

Ruská federace stávající situace na Ukrajině zneužívá. Víme o opakovaných případech vzniku jakýchsi „praporových bratrstev“, kdy vyjdou nějací lidé, které nikdo nezná, a prohlásí, že jsou zástupci jakýchsi batalionů a že budou připravovat… málem převrat. Nyní tito lidé již dostali po zásluze podle zákona, řada z nich byla zatčena a vyšlo najevo, že jejich jednání bylo řízeno zvenčí. Totéž někdy platí i o piketování Nejvyšší rady. Každý případ je ovšem třeba posuzovat zvlášť, protože nemůžeme označovat všechny za provokatéry. Existují osoby, které chodí a piketují za peníze různé orgány veřejné moci, a my o takových skupinách víme. Proto nyní pracuji na návrhu změn Trestního zákona, aby se definoval trestný čin organizace placených hromadných akcí a aby toto jednání bylo stíháno. Jedna věc totiž je, kdy lidé vyjdou na obranu svých práv z vlastní vůle a rozhodnutí, jiná věc je, kdy jim za to nějací zločinci zaplatí. Jak jsem kdysi uveřejnil, když byl z Ruska zaplacen mítink v Charkově v počtu 250 osob, šlo o pevný rozpočet 4 až 5 tisíc dolarů, po 300 USD pro organizátory atd. Mělo by to být trestné, aby nebouřili lid. Za každý případ úplaty za účast na mítinku musí být uložen trest.

Zdroj: InformNapalm


Širokino. Nájezd praporu Azov


Přímý odkaz na youtube video
nahoru

sponzor





03.03 2015 23:59


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

04.03 2015 0:15


DEMOkracii si rozvracet nedame!!! Tak!


Náhled, klikni pro zvětšení.



Na stráž! Podle BIS představuje AE News bezpečnostní riziko pro Českou republiku. FBI provedla domovní prohlídku u bývalého majitele naší domény. Jak se plaší demokracie? Skandální hon redaktora Respektu na čarodějníky z Eindhovenu


Psát v dnešní době svobodně, to je u hubu. Ta svoboda je prý garantována, neboť máme tu demokracii a jak říkal Václav Havel, konečně máme možnost hovořit a psát svobodně. Ale jak vám můžeme my, autoři AE News, dosvědčit, to svobodné psaní je dnes koncipováno způsobem, že jste pořád jednou nohou v kriminále, v teplákách anebo v nějakých svodkách tajných služeb a v bytě máte „ucho“. V posledních týdnech totiž začal doslova hon na náš server a ze všech stran se na nás valí pomluvy, spekulace, špína a varování.

Aby toho nebylo málo, náš hlavní sponzor má obstavený účet. V souvislosti s financováním AE News ho nyní vyšetřují orgány dohlížející na všelidové blaho v ČR. Dotyčný byl ale dotazován ne kvůli svým penězům na účtu, že by byly v nepořádku nebo z nějakých nekalých obchodů, ale kvůli nám. Odkud prý pochází naše financování, proč nás sponzoruje, odkud pochází naši informátoři, odkud jsme se dozvěděli, že americké velvyslanectví ovlivňuje českou politiku a média skrze české neziskové organizace, které odměňuje finančně, nebo studijními pobyty či placenými přednáškami v USA. Odkud máme informace, které má mít k dispozici jen rozvědka a kontrarozvědka. A mnoho dalších otázek. Je tohle ještě demokracie? Nebo jí někomu fakt plašíme?


Náhled, klikni pro zvětšení.

Nové číslo Respektu z našeho AE News udělalo Putinovo informační server

V souvislosti s tím jsem dostal i upozornění, že bývalý majitel naší domény měl v prosinci minulého roku návštěvu u sebe doma v USA. FBI u něho provedla domovní prohlídku. Prý v souvislosti s podezřením, že pracuje pro ruské obranné zpravodajství, do jehož působnosti spadá i elektronický boj, tedy tzv. propaganda v médiích a na internetu. Zřejmě šlo o náš článek a odhalení toho, že demonstrace proti Miloši Zemanovi v listopadu loňského roku koordinuje americká ambasáda v Praze. Poskytli jsme důkazy o osobách i neziskovkách, které čerpají nebo v nedávné minulosti čerpali dotace od amerického velvyslanectví, uveřejnili jsme i rozhovor s bývalým důstojníkem kontrarozvědky, který odhalil praktiky amerických tajných služeb na území ČR do podrobných detailů, o kterých se nám ani nesnilo. Ale to prostě už bylo na někoho asi moc.

Vláčeni v Respektu tam a sem

Není proto divu, že minulý majitel domény musel hodně vysvětlovat, komu že to doménu a server prodal, ale on přitom nemá s našim AE News naprosto nic společného, server a doménu jsme od něj odkoupili. Ovšem něco se opravdu začalo dít. Začala nás probírat média, Česká Televize a poslední epizoda pochází ze včerejšího dne, kdy časopis Respekt ve svém posledním čísle o nás otiskl mohutný 4-stránkový článek [1] o tom, jak AE News šíří v Česku putinovskou propagandu, a že nejsme dohledatelní.

Panu redaktorovi Ondřeji Kundrovi z Respektu jsem písemně objasnil před vydáním článku, že jsme startupový projekt, finance máme omezené vlastními kapsami a příspěvky od čtenářů a sympatizantů, a že v Eindhovenu si kanceláře pronajímáme u třetí osoby (subleasing, resp. podnájem), konkrétně u mého kolegy a kamaráda, který má v Holandsku rodinu. Kanceláře používáme jen občas, na rozhovory, na posezení s hosty a krajany, no a pochopitelně tak nemáme nikde ceduli nebo tabuli, protože my tam nemáme nájemní smlouvu, ty prostory si od kolegy půjčujeme. Proto je v naší tiráži jasně uvedeno, že před návštěvou je třeba zavolat, abychom se domluvili na datu a poskytli informace, ve které kanceláři se sejdeme. Náš sponzor nemůže oficiálně označit své firemní kanceláře našim logem, protože to nájemní smlouva se správcem budovy neumožňuje, když nejsme oficiální nájemníci. A my nemáme na legitimní nájemní smlouvu peníze. Nejsme Echo24, ani Respekt, které štědře dotuje kapitál z okolí pana Bakaly a pana Klenora (Patria Finance).


Náhled, klikni pro zvětšení.

[FOTO] Podle Respektu nás prý úkoluje Vladimir Vladimirovič…

Neobklopuje nás žádná záhada, ani mamutí ruský kapitál. Máme přátele v Rusku, máme je i v USA, ale jenom kvůli tomu, že člověk čas od času zavítá obchodně do Moskvy kvůli zakázkám (podnikám ve strojírenství), to přece není zločin, ne? Od kolegy, který mne čas od času informuje a dává echa z okolí vrcholné české politiky, mám informace, že se o nás zajímá BIS, že nás řešila i vláda ČR a že prý jsme bezpečnostním rizikem pro český stát. To koneckonců potvrzuje i ten článek v Respektu. Dámy a pánové, jestli je AE News bezpečnostním rizikem pro někoho, tak jsou to cizí státní příslušnící, různí poradci amerického ministerstva zahraničí, kolaboranti se zahraničními šíbry a další osoby, které se dopouštějí konspirací vůči zájmům českého lidu a které bychom mohli odhalit.
Psát pro lidi, ne proti nim…

AE News hájí zájmy Česka, českých občanů. Píšeme o tom, co se děje, proč se to děje a kdo za tím stojí. Nepřebíráme zprávy ze západních outletů, předkládáme fakta a skutečné souvislosti. Nevnucujeme čtenářům postoje, ale předkládáme jim teze, aby oni sami posoudili souvislosti a udělali si konečný obrázek. Neříkáme, co je pravda, ale ukazujeme vazby a východiska. Čtenář si odvodí potom výsledek sám. Nepíšeme z pozice těch, co znají pravdu, ale z pozice osob, které pravdu poctivě hledají. Česko je malá země. Země, která může kdykoliv zaniknout a zmizet, pokud naší nepřátelé se tak rozhodnou. A to zmizení, to nemusí být v podobě války. To může být zmizení kulturní a sociodemografické, rozumějte zmizení multikulturní.

Je nám těžko, když vidíme, jak někteří čeští politici fungují jako loutky v rukách západních loutkářů. Je nám zle, když vidíme český mediální mainstream, noviny a televizní stanice, které nemají s českým vysíláním už nic společného. To je tvrdá protiruská propaganda amerického střihu, která na jedné straně staví zeď nenávisti a na druhé straně otevírá náruč západním bankéřům, růstu zadlužení českých rodin, raketovému nástupu globálního chudnutí a násilné islamizaci původně křesťanského evropského prostoru. Tohoto my rozhodně součástí nebudeme a povedeme proti tomu informační boj.



[FOTO] Každá říše ma svojí expirační lhůtu, a ta americká pomalu právě končí… ale tím více okolo sebe kope…

V této situaci musí jít rukavice dolů a nemůžeme mlčet. Musíme informovat čtenáře a vést doslova elektronický informační boj s nepřítelem, tedy s propagandou v českých mainstream médiích. Budou se nás snažit umlčet, ale dokud to půjde, budeme přinášet nové články a rozhovory, budeme odhalovat spiknutí a necháme zaznívat hlasy těch, kteří se nebudou bát promluvit. Snowdenů je velmi mnoho, i v Česku. A snaha o diskreditaci našeho serveru, snahy o odstavení nás od sponzorů, snahy o zastrašování, to nás nezastaví.

Politici s ústy na zámek… ale ne všichni, zaplaťpánbůh…

V Česku je mnoho politiků. kteří se bojí promluvit. Vědí, že současná politika „ohnutých hřbetů“ pod americkým zahraničně-politickým bičem, je špatná a de facto neudržitelná. Jeden z poslanců PSP ČR mi napsal dnes v reakci na článek v Respektu, že má obavy, že z informací, které se právě teď potulují po jednom z bezpečnostních výborů parlamentu, vyplývá, že když to na Ukrajině „bouchne“ (podle jeho slov, když začnou Američané dodávat Ukrajině zbraně a Rusko udělá to samé v odvetě a vypukne tak proxy válka), tak NATO už má přichystanou žádost o český kontingent v počtu 20,000 mužů. Už snad i v tomto ohledu proběhla i nějaká jednání na obraně. „Ale tolik vojáků ani nemáme“, namítl jsem mu v odpovědi, protože velká část těch „vojáků“ jsou ve skutečnosti civilní zaměstnanci. On s tím souhlasil, že právě to ho děsí, že tady se vede zahraniční politika bez úvah o důsledcích. A co je nejhorší, že toto vědí mnozí politici. Ale mlčí. Doufají, že to nějak dopadne.

Házení špíny na AE News je trapné. Snažíme se tady pouze zabránit válce, konfliktu na evropském kontinentu, snažíme se lidem otevřít oči, že hrozba není v Rusku, ale ve slepém kráčení po provaze zavěšeném nad propastí, přičemž do zad vás pošťuchuje americký generál za pokřiku „Na Rusa!“ a přitom hned vedle stojí bytelný pohodlný most s nápisem „Most spolupráce, obchodu, míru a přátelství mezi EU a Ruskou federací“, ale ten vidět nesmíme, kdo by se jen odvážil o něm promluvit, že existuje, bude označen za rusofila. Je tady však naděje, že lidé se probouzejí. Že už se odmítají podílet na maškarádě a konfrontaci s nepřítelem na východě, kde žádný nepřítel není. AE News je pro mír v Evropě, ne pro válku, ne pro konfrontaci! A jestli toto je bezpečnostním rizikem, tak to potom je něco špatného v zemi české.

-VK-
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Tragedie pussy teamu

Přímý odkaz na youtube video

Zeman se namazal lubrikacnim gelem, a znicil pussy teamu ideologii, pac mu zacli tleskat ti co pussy team ridi, huste
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

05.03 2015 13:43


Citace:
Tefftova metoda: Likvidace symbolických postav opozice jako provokace

Gruzie, velvyslanec USA Tefft - zabit oposičník Gamkurelidze
Ukrajina, velvyslanec USA Tefft - zabit oposičník Gongadze
Rusko, velvyslanec USA Tefft - zabit oposičník Němcov
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

05.03 2015 21:44



Náhled, klikni pro zvětšení.

Siofasista Bernard-Henry Lévy

Ukrajina nie je Kosovo! alebo "Genocída je dovolená, ak je DEMOkratická!

V interview pre ukrajinské noviny "Kraina" všetkým, ktorí to ešte nepochopili, tento bezvýhradný podporovateľ nového kyjevského režimu vysvetlil rozdiely medzi krajinami takouto nepriestrelnou logikou:

"Národ má absolútne právo odčleniť sa od totalitného štátu, keď tento štát obyvateľstvo ohrozuje a vraždí, ako to bolo v Kosove", - hovorí dramaturg-filozof.

"Srbsko bolo diktatúrou, ktorá vraždila Kosovčanov. Ukrajina - to je demokracia. Ani jeden obyvateľ Donecka, Kramatorska alebo Luhanska sa nemôže stažovať na to, že ho utlačovali. Donbas nie je Kosovo a Ukrajina nie je Srbsko."


Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Náhled, klikni pro zvětšení.


Citace:
A v čom má Rusko ustúpiť? Čo má Rusko urobiť, aby boli „americkí priatelia“ spokojní? Rusi majú vykrvácať a nechať sa zotročiť len preto, že USA chcú mať silný dolár? RF sa má vzdať svojich tisíce ročných území? RF má odstúpiť dobrovoľne svoje územia každému agresorovi? Veď to mohli dať už Mongolom, mohli to dať Osmanom, Napoleonovi, aj Hitlerovi, veď nemuseli čakať na Obamu!

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Náhled, klikni pro zvětšení.

Kdybyste náhodou nevěděli , kdo je ta druhá vedle nahle uzdravene drive na smrt nemocne Julči, tak to je Nulandová…




Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

06.03 2015 1:05


Německý satirik - To USA ve světě podporují všechny svině a zločince


Přímý odkaz na youtube video


Fiktivní příběh, který se nikdy nestal o obombahitlerovi

Citace:
Hitler sedí v oválné pracovně Bílého domu a studuje ranní tisk. Pak pronese ke Goebbelsovi: „Skvělá práce Josefe. Všechny noviny píší, že sedím v Kremlu. Evropa je na naší straně. Také Konrad a jeho partaj odvedli skvělou práci v Kyjevě.“

Pak se obrátí k ordonanci a praví: „Odvolejte Canarise z Polska, Himmlera z Guantánma, Rommela z Afghánistánu a Ribbentroppa ze Společnosti národů, kde pronesl poselství našeho národa o tom, že Wir können! Doufám, že všichni ti nýmandi konečně pochopili, že náš národ je jediný vyvolený, předurčený ostatní vést a vládnout jim. My žádné mezinárodní zákony dodržovat nemusíme. A komu se naše vůdčí role nelíbí, dostane přes držku.“

Po týdnu sedí všichni jmenovaní kolem stolu v Oválné pracovně na poradě u vůdce. A Hitler praví: „Nadešel čas pro rozhodnou akci, pro náš Drang nach Osten. Mám pro vás všechny nové úkoly: Canaris by měl využít výhodné situace na Ukrajině a zorganizovat v Kyjevu takové menší Gliwitze. Využít by mohl naší věci nakloněné místní banderovce, které jsme k tomu účelu pomohli vyzbrojit a vycvičit. Himmler by mohl pomoct po ustavení nového nám nakloněného režimu zřídit na východě filtrační ozdravné pobytové tábory pro ruské „podlidi“. Rommel by měl pomoci novému režimu s mobilizací, vojenskou pomocí a vojenským tažením na východ. Goebbels by měl v médiích zajistit, aby všichni pochopili, že nám jde o šíření západních hodnot, svobody, míru a lidských práv. A Ribbentropp by měl zajistit, aby ostatní státy pochopily, že jde o zákeřnou hru Rusů, proti kterým je potřeba se sjednotit. Opřít bychom se tradičně mohli o naše užitečné idioty v Pobaltí a v Polsku. Říkat jim podrobnosti o tom, jaký osud jim připravujeme, nemusíme. To se dozvědí, až přijde ta správná chvíle. Očekávám vaše podrobné návrhy.“

A teď, do práce, přátelé! Nenecháme přece území, která nám historicky náleží, nějakým barbarům.“




Náhled, klikni pro zvětšení.


emericky velvyslanec v jizni korei byl hrube napaden mistnim rebelem a potrisnil si krvi... prekvapive vlastni... ruzovouckou kravatu
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


... kdy cviceni tak poradne a vsech, aneb cvicime s fasisty
Napětí v Černém moři: Rusko poslalo k lodím NATO své stíhačky

Sevastopol - V Černém moři začaly námořní manévry Severoatlantické aliance. Rychle na ně zareagovala ruská armáda. Podle ruských médií vyslala do oblasti své stíhačky, které od včerejška cvičí "narušení protivzdušných systému" lodí USA a Turecka. Informuje server news.com.au.

Zprávu zveřejnil web Sputnik News. Do akce se zapojily letouny Su-30 a Su-24 z ruské černomořské flotily, která je rozmístěna na Krymském poloostrově. Toto ukrajinské území Rusko minulý rok anektovalo na Ukrajině.

Formace tří letounů Su-30 a čtyř Su-24 velkou rychlostí přesahující Mach 2 narušila obranný perimetr amerického křižníku USS Vicksberg a turecké fregaty Turgut Reis. Podle nepotvrzených zpráv se letadla během 90 minut přiblížila celkem dvanáctkrát. Jejich rušičky pak částečně paralyzovaly systémy amerického plavidla. To se proto raději stáhlo do rumunského přístavu.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Americká armáda dorazila na Ukrajinu
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému




Náhled, klikni pro zvětšení.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

06.03 2015 9:13



Náhled, klikni pro zvětšení.


Polští poslanci si půjdou zastřílet, aby zvýšili obranyschopnost země

Šéf dolní komory polského parlamentu Radoslav Sikorski oznámil, že armáda uspořádá v květnu vojenský výcvik pro poslance, kteří chtějí přispět ke zvýšení obranyschopnosti země. Polsko patří ke státům, které dávají najevo největší znepokojení z ruské agrese vůči Ukrajině.

„Žijeme v neklidných dobách, a tak jsem dohodl s ministrem obrany, že bude možnost vyjet na cvičiště, absolvovat školení, zastřílet si...,” ohlásil /ZLODEJ PODVODNIK A LHAR, DEFRAUDANT/ maršálek Sejmu Radoslaw Sikorski během schvalování novely branného zákona.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

07.03 2015 10:21


DEMOkracie jak ma byt uz je tam

Charkovska oblastna rada už druhýkrát odmietla hlasovať o uznani RF za agresora
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


reakce Pravdy a Lasky

lider radikalnej strany pozaduje v Verchovnoj Rade rospustenie Charkovskej oblastnej a messkej rady:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

07.03 2015 10:27


Nekolik vet DEMOkraticky a po ukrajinsku

Za výzvu k Porošenkovi im hrozí degradácia
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


... dnes je secko jinac, jako minonky, ne jak za blbych komunistu co si nechali srat na hlavy
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

07.03 2015 15:07


Na ukrajine neni zadny fasismus


Přímý odkaz na youtube video


Sedmiminutové shrnutí, porovnání "tehdy x teď" - srozumitelné i pro ty, co rusky neumějí


Přímý odkaz na youtube video


V první části je chabad, chystající se k oslavám Dne vítězství. V druhé části pak tím samým chabadem financovaný "Ukrajinský nástup (útok?)" oslavuje po svém 23.02. - Den obránců vlasti. Opět - satanistické kostýmy, rekvizity, nechybějí ani "játra obránce" a co nejdřív prý "i Putinovo srdce". A tyto "dary jsou k oslavě Bandery".


Vítězný Únor - vítězství euromajdanovské revoluce důstojnosti, uz je to tady, nejsme male deti


Přímý odkaz na youtube video


1. 2. 2015, Moskva. Zadržení a propuštění ukrajinského poslance Gončarenka


Přímý odkaz na youtube video


pan poslanec
[img]https://www.youtube.com/embed/VQcRfRNE1uA?rel=0[/img]

3. 3. Kyjev. Další demokraticka vymena nazoru mezi ukrajinskými poslanci


Přímý odkaz na youtube video


3. 3. 2015, Gilze-Rijen, Holandsko. Příbuzní obětí mohli vidět trosky MH 17
... a to bude asi vse pac se to nejak zaseklo, coz znamena jen jedine, dukazy proti rusku bohuzel zatim nenalezeny


Přímý odkaz na youtube video
nahoru

sponzor





07.03 2015 15:07


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

10.03 2015 1:44


Jednou se takhle na ukrajinském náměstí Nezávislosti shromáždili... Velvyslanci USA, Francie, Španělska, Německa, Dánska, představitelka vlády USA Victoria Nuland, senátoři USA Chris Murphy a John McCain, ministr zahraničí Německa Guido Westerwelle, ministr zahraničí Nizozemska Frans Timmermans, vrchní komisařka pro zahraniční vztahy a bezpečnost EU Catherine Ashton, bývalý prezident Gruzie Mikheil Saakashvili, europoslanec Jacek Protasiewicz, litevský ministr zahraničí Linas Linkevičius, mluvčí litevského parlamentu Loreta Grauzhinene, bývalý premiér Polska Jaroslaw Kaczynski, český senátor Jaromír Štětina...

...a obvinili Rusko a Vladimira Putina z vměšování do vnitřních záležitostí Ukrajiny.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

11.03 2015 0:21



Přímý odkaz na youtube video

Jak Klička zaházeli vejci a petardami v Charkově a pak tam poslali armadu aby nedostali do drzky

Havárie kolony britskych mirovych vozů Saxon na ukrajine


Náhled, klikni pro zvětšení.



Přímý odkaz na youtube video

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Náhled, klikni pro zvětšení.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

11.03 2015 17:18


Kým Kyjev pokračuje vo vojne, Rothschildovci skúpili takmer celý dlh Ukrajiny

Väčšinu ukrajinského dlhu skúpil americký investičný fond Franklin Templton, ktorý predstavuje záujmy vplyvnej rodiny Rothschildovcov. Takže odteraz táto „rodinka“ môže diktovať Kyjevu svoje podmienky a vlastne robiť s Ukrajinou, čo len chce...
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 25.1. 2009
Příspěvků: 4976 | Témat: 205

12.03 2015 0:04


Docela zajímavý odkaz, jsem zvědavej ,jak dlouho tam vydrží.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

12.03 2015 0:58


Analytik Fox News: je třeba začít zabíjet Rusy

Jediný způsob, s jehož pomocí mohou USA nějak ovlivnit situaci v regionu a změnit její vývoj, je začít zabíjet Rusy. Zabít tolik Rusů, že dokonce putinská média nedokážou utajit ten fakt, že se tito vojáci vracejí do vlasti v pytlích na mrtvoly.

„Avšak s přihlédnutím k úrovni podpory, kterou poskytujeme Ukrajincům, a k možnosti samotných Ukrajinců organizovat protiútok proti 12 tisícům ruských vojáků usazených na jejich území, je bohužel málo pravděpodobné, že se tak stane", prohlásil Scales v pořadu Lou Dobbs Tonight 10. března.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Náhled, klikni pro zvětšení.
Naposledy upravil tecka dne 12.03 2015 18:56, celkově upraveno 1 krát. (13% původního příspěvku)
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

12.03 2015 18:48


Ruský vyšetřovací výbor zahájil trestní řízení proti bývalému americkému generálovi za výzvu „zabíjet Rusy“

Ruský vyšetřovací výbor zahájil trestní řízení proti generál-majorovi armády USA ve výslužbě Bobu Scalesovi, který vyzval v přímém vysílání Fox News k tomu, aby byla Kyjevu poskytnuta pomoc při zabíjení Rusů
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Bylo zahájeno trestní řízení vůči občanovi Spojených států Robertu Scalesovi podle paragrafu Veřejné výzvy k rozpoutání agresívní války uskutečněné s využitím médií", oznamuje se na webové stránce ruského vyšetřovacího výboru ve čtvrtek.

Podle mínění vyšetřování porušují jeho slova „normy nejen ruského zákonodárství, ale i teze článku č. 20 Mezinárodního paktu o občanských a politických právech z roku 1966 zakazující jakékoli propagování války a jakékoli podněcování k diskriminaci, nepřátelství nebo násilí".
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



no to je mrzute, doted se nesmeli zabijet jen vyvoleni a vyjimecni a vcil tohle, este aby se nam tak pridali dalsi staty a hnaly to do emerickeho haagu ...
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email