Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 2 kvě 2024
Celkem je zde 201 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Audidaniell
Uživatelů dnes: 3
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 48 429
Online návštěvníků
Návštěvníků: 199
Uživatelů: 2
Celkem: 201

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Audi na IAA 2015: Čtyřka vyhrává

Téma: Audi Autor: kriznik (Pondělí, 31.08. 2015 - 14:10:50)

Audi exposition

  • Exkluzivní expozice ve vlastním pavilonu se čtyřmi tematickými zónami: Audi Sport, quattro, Audi Technologies a Audi ultra
  • Šéf prodeje Luca de Meo: „Jedinečným způsobem spojujeme informace a zážitky“
  • Digitální technologie propojují virtuální a fyzické exponáty

Značka Audi se bude na letošním mezinárodním autosalonu IAA (Internationale Automobil-Ausstellung) prezentovat opět neobyčejnou veletržní architekturou. Místo klasické výstavní expozice budou návštěvníci pozváni do multimediálního zážitkového prostoru, v němž budou moct všemi smysly objevovat čtyři tematické oblasti značky Audi: Audi Sport, quattro, Audi Technologies a Audi ultra. Audi buduje na frankfurtském výstavišti za tím účelem dočasný pavilon. Centrálním prvkem architektonické dramaturgie bude nejprodávanější model značky: Audi A4 ve své nejnovější generaci.



„Ještě nikdy jsme nevyvinuli tak tematicky přesvědčivou expozici, jako je tato. Ještě nikdy jsme nevysvětlovali inovace Audi tak detailně jako na IAA 2015. A zároveň nabídneme našim návštěvníkům ještě více zážitků než dosud. Toto spojení je jedinečné,“ říká Luca de Meo, člen představenstva společnosti AUDI AG, zodpovědný za prodej a marketing.

Vstup do pavilonu Audi je začátkem „zážitkové stezky“, která vede uvnitř pavilonu kolem vystavených vozidel a působí dojmem samostatného prostoru v prostoru. Přibližně 100 metrů dlouhá stezka provádí návštěvníky čtyřmi centrálními tematickými světy Audi na IAA a seznamuje je se závodní DNA oddělení Audi Sport, portfoliem inovací pod souhrnným označením „Audi Technologies“, sahajícím od digitálního panelu přístrojů Audi virtual cockpit až po laserové světlomety, dále s hospodárnými technologiemi Audi ultra a úspěšnou historií pohonu všech kol quattro. Inovativní formáty prezentace oslovují na „zážitkové stezce“ všechny smysly, od mrazivého prostoru quattro s teplotou minus 21 stupňů Celsia až po holografické okno, které spojuje multimediální informace o technologiích Audi s fyzicky vystavenými automobily prostřednictvím techniky rozšířené reality.

Nové Audi A4 poprvé přináší do svého segmentu mnohé z vystavovaných technických skvostů. Tato novinka je středem pozornosti v úseku „zážitkové stezky“, který prochází zónou s vystavenými vozidly. Bestseller Audi je umístěn uprostřed pavilonu na otočné plošině, která je součástí obrovského kompasu. S každým otočením kompasu na jednu ze čtyř světových stran, přejde multimediální prezentace na další z čtveřice tematických světů. Směrem do budoucnosti ukazuje také studie Audi e-tron quattro concept. Sportovní SUV je výhledem na první velkosériově vyráběný elektromobil značky Audi a veřejnost bude moci tuto novinku poprvé spatřit v pavilonu Audi na IAA.

Tříposchoďový dočasný výstavní pavilon Audi s půdorysem 70 krát 55 metrů vyrůstá na centrální volné ploše Agora frankfurtského výstaviště. Stavební práce byly zahájeny již v polovině července. Celkem bude položeno více než 200 kilometrů kabelů a instalováno téměř 700 metrů čtverečních velkoplošných displejů LED. Výstavní zóna uvnitř pavilonu nabídne místo pro 33 automobilů. Společnost AUDI AG realizovala koncepci a výstavbu své expozice na IAA ve spolupráci se společnostmi Schmidhuber+Partner GbR a Mutabor Design GmbH.

Značka Audi byla zastoupena samostatným pavilonem na autosalonu IAA, který se koná každé dva roky, již v letech 2011 a 2013. V roce 2013 přivítala značka Audi více než 800 000 návštěvníků a obdržela za svou expozici četná renomovaná vyznamenání, mimo jiné zlatý hřebík od organizace Art Directors Club Deutschland. V roce 2015 budou brány 66. IAA otevřeny pro veřejnost od 19. do 27. září.


Související odkazy
· Více o tématu Audi
· Další články od kriznik

Nejčtenější článek na téma Audi:
V nové vrcholné formě Audi SQ7 TDI
Hodnocení článku
Průměrné hodnocení: 0
Účastníků: 0
Zvolte počet:
(více je lépe)
Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
©patné

Možnosti

 Vytisknout článek Vytisknout článek

Související témata:
Auta

AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email