Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 5 června 2025
Celkem je zde 195 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: zynx
Uživatelů dnes: 3
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 227
Online návštěvníků
Návštěvníků: 193
Uživatelů: 2
Celkem: 195

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
téma: Problemy MMI
AK nováček
AK nováček

Registrace: 14.12. 2009

17.01 2010 18:23

Ahoj lidi, v naší A6 (2006) přestaly hrát bedny, všechno v MMI* funguje (radio běží, CD přehrává, BT telefon vytáčí), ale v bednách ani svist, vůbec nic.Nastavení hlasitosti jsme prolezli asi tisíckrát a nevíme si už rady. Poradí někdo?

nepochopil jsi význam tagu, smazáno by vencaa6

sponzor

17.01 2010 18:23

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

17.01 2010 18:54

brebe: bych si tipnul možná problém někde na pojistkách, jen odhad. mě se zase sán od sebe nastavuje hlas navigace na min.

AK junior
AK junior

Registrace: 12.4. 2009

17.01 2010 21:20

Když se zmáčkne to kolečko na zesílení u řadící páky, tak to ztlumí (mute). Zkus ho zmáčknout...

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 4.11. 2008

17.01 2010 22:32

tjn sice vypne zvuk u CD/DVD to da pauzu ale pri otoceni na + o zas hraje akze bude mit problem asi nekde jinde. Jinak koukam ze uz zacinaj senejak hromadit problemy z optikou

AK junior
AK junior

Registrace: 11.12. 2007

17.01 2010 22:34

Hlavně jak jde obraz

AK junior
AK junior

Registrace: 11.12. 2007

17.01 2010 22:35

To chce napíhnout na diagnostiku

AK junior
AK junior

18.01 2010 6:39

Paja.su:
tjn sice vypne zvuk u CD/DVD to da pauzu ale pri otoceni na + o zas hraje akze bude mit problem asi nekde jinde. Jinak koukam ze uz zacinaj senejak hromadit problemy z optikou

Kdyby byl problém na optice, tak by nešlo nic, ani obraz - celé MMI* by bylo mrtvé. Je to do kruhu.
Buď pojistka od DPS nebo jestli tam je nějaký zesilovač... DIagnostika asi v tuhle chvíli řekne víc...

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 4.11. 2008

18.01 2010 10:53

mas tam BOSE?

sponzor

18.01 2010 10:53

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

18.01 2010 11:56

pres optiku jedou i ridici instrukce, tim to neni, nejelo by vubec nic z okruhu optickeho...napichnout diagnostiku a uvidis....pokud mas bose, mel by ses do nej dostat

AK nováček
AK nováček

Registrace: 18.1. 2010

18.01 2010 15:16

Máš avant nebo limuzínu? Na optice odcházela řídící jednotka telefonu, tím pak nešel zvuk nebo to praskalo do beden! Chce to na VAS a změřit optický okruh! A nebo další častá závada těhle modelů - prolitý tlačítka coca-colou nebo kafem! V každém případě to chce na diagnostiku na VAS!

AK nováček
AK nováček

Registrace: 14.12. 2009

20.01 2010 21:20

tak zvuk už zase jde, hned druhý den po nastartování všechno běželo tak jak má.snad se to nebude opakovat.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 22.1. 2010

22.01 2010 0:46

radio vypíná a zapíná,to samé cd,navi.vypadá to,jakoby do toho chvíli šlo napětí a po cca 3s vypne zvuk a opět po cca 3s naskočí.ztlumit jde jedině když zrovna jde zvuk.na displeji vše ok,jen se to vždy jakoby restartuje.Nevíte,co by to mohlo být??dík

AK junior
AK junior

22.01 2010 6:52

Obraz tedy vždy ukazuje, nevypíná se? Tohlento mi udělalo jen jednou a pak se to rozeběhlo a při příštím nastartování MMI* KO (vadná ŘJ telefonu - odchází nejčastěji, ale je z těch věcí co tam jsou nejlevnější). Nechci tě strašit, ale poslední dobou tu případy tohoto tipu nějak přibývají.
Už tu podobný téma je a není tak starý... http://audiklub.cz/prispevekt85707
Tak kdyby to mohl nějaký mod sloučit a nějak rozumně pojmenovat (třeba A6 4F - problémy s MMI*?), ať je to na jednom místě...

AK nováček
AK nováček

22.01 2010 9:57

obraz se nevypíná.Předtím se mi několikrát stalo,tak 1x za týden,že nešel zvuk u radia,ale při příštím nastartování vše ok.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 10.10. 2007

22.01 2010 10:46

lordmystic:
brebe: bych si tipnul možná problém někde na pojistkách, jen odhad. mě se zase sán od sebe nastavuje hlas navigace na min.

Ty máš RNS*-E problém bych hledal v tom že když mluví navigace nesmíš ovládát hlasitost,protože v tu dobu ovládáš hlasitos navigace ne radia:-)

AK junior
AK junior

22.01 2010 11:50

váha:

Ty máš RNS*-E problém bych hledal v tom že když mluví navigace nesmíš ovládát hlasitost,protože v tu dobu ovládáš hlasitos navigace ne radia

U MMI* je to úplně stejně...

sponzor

22.01 2010 11:50

AK nováček
AK nováček

22.01 2010 16:20

Ne,ono se to vše jakoby vypne a nabíhá znovu,třeba cd to nestačí rozběhnout ani první písničku,stejně navigace to nestačím ani potvrdit a přeskočí na začátek.Jen ta barevná mapa ,když to na ni přepnu,je tam furt.vždy po startu jde radio trochu nahlas,ikdyž jsem ho při min.startu uplně ztlumil,ale ztlumit to jde jen když zrovna naskočí hlas,tzn.cca každé 3s.

AK junior
AK junior

22.01 2010 16:57

Bez diagnostiky to bude vše nejspíš jen střílení od boku...

AK nováček
AK nováček

Registrace: 12.6. 2008

26.02 2010 20:55

Jak jste to vyřešili? Mně se to stalo právě teď taky, tak tu hledám a koukám, že nejsem sám. Děkuji

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 31.12. 2008

27.02 2010 0:20

ja mel 2x ten samej problem, a jediny co me napadlo, ze to dela kdyz je zima. kdyz dost mrzlo a auto bylo fakt promrzly, nesel mi zvuk. kolecko reagovalo (mute) ale zvuk nic. jinak vse jelo, jen proste ticho. kdyz jsem sel do supermarketu a prisel zpet, uz to jelo. totez asi za tyden, druhej den uz zase jelo. nechci to zakriknout, ale uz aspon tak mesic je klid. auto pouzivam denne.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 12.6. 2008

27.02 2010 13:02

Tak opravdu, přišel jsem druhej den a všechno hraje. Zimou to nebude, stalo se mi to včera +8, po ujetých 400km jsem jen zastavil u pumpy a po pěti minutách odjížděl a už bylo ticho. A dneska už všechno funguje... tak nevím.

AK batole
AK batole

Registrace: 12.12. 2009

26.03 2010 18:16

toomm:
radio vypíná a zapíná,to samé cd,navi.vypadá to,jakoby do toho chvíli šlo napětí a po cca 3s vypne zvuk a opět po cca 3s naskočí.ztlumit jde jedině když zrovna jde zvuk.na displeji vše ok,jen se to vždy jakoby restartuje.Nevíte,co by to mohlo být??dík

Přesně tento problém mám od včerejška taky Pořád se to jakoby resetuje a celé MMI* je díky tomu prakticky neovladatelné. Je to cca. 3 sekundové "lupání" v bednách. Mám podezření na jednotku telefonu, jelikož když přepnu MMI* na telefon, tak to stále píše "Please wait..." a telefon nefunguje.

Je tu někdo z Prahy s diagnostikou, kdo by se mi na to juknul?
Naposledy upravil JTcko dne 02.01 2011 11:35, celkově upraveno 2 krát. (0% původního příspěvku)

AK batole
AK batole

Registrace: 8.3. 2010

26.03 2010 18:26

ja mmel takovyhle problem: nejak divne mi ostrikoval zadni ostrikovac(avant) ale nejak jsem tomu nevenoval pozornost,az mi to prestalo hrat vse(z repro nic neslo)ale vse ostatni slo a problem byl ten ze jsem mel nekde v lz rohu poskozenou trubicku na ostrikovac a voda se mi dostala do repro v lz sloupku a to vse vyskratovalo,vysusil jsem rozebral a hadicku opravil a od te doby je klid

AK batole
AK batole

27.03 2010 1:03

kuba5582:
ja mmel takovyhle problem: nejak divne mi ostrikoval zadni ostrikovac(avant) ale nejak jsem tomu nevenoval pozornost,az mi to prestalo hrat vse(z repro nic neslo)ale vse ostatni slo a problem byl ten ze jsem mel nekde v lz rohu poskozenou trubicku na ostrikovac a voda se mi dostala do repro v lz sloupku a to vse vyskratovalo,vysusil jsem rozebral a hadicku opravil a od te doby je klid

Tento problém je popsán v Elsa, je na to svolávací akce od Audi.
Naposledy upravil JTcko dne 02.01 2011 11:38, celkově upraveno 2 krát. (0% původního příspěvku)

sponzor

27.03 2010 1:03

AK batole
AK batole

05.04 2010 16:57

toomm: Už jsi vyřešil ten tvůj problém?

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 1.11. 2009

07.04 2010 19:29

Treba flash MMI*... je na to TPI

AK batole
AK batole

19.04 2010 10:22

Vyřešení dotazu:
Tak už jsem to vyřešil - objednal u Audi řídící jednotku telefonu (cena necelých 9.000 Kč) a vyměnil a je po problému, všechno zase šlape tak jak má.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 12.3. 2016

12.05 2016 19:02

kuba5582 (26.03 2010 18:26) orig :

já dnes stříkal na zadní sklo a nic....
po hodině jedu dále a hudba nic, MMI* ukazuje "mute" a ani hlasku nevydala, po vyschnutí hudba ok. při ostřikování teče někde po zadním levém sloupku přímo na zesilovač a navi.... musím to prozkoumat...

AK batole
AK batole

12.05 2016 19:13

Budeš mít prasklou hadičku nahoře u pantu (závěsu) dveří.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 12.3. 2016

12.05 2016 19:20

je mi to jasné, jen se k tomu dostat....

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email