Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 23 kvě 2025
Celkem je zde 89 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: chev
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 209
Online návštěvníků
Návštěvníků: 88
Uživatelů: 1
Celkem: 89

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

03.10 2009 12:13

jan333:
ja si hlavne myslim ze tvuj motor ma dost vykonu uz v serii

neika se "kdo chtel moc, nema nic.." ?
sponzor

03.10 2009 12:13

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 6.5. 2008

03.10 2009 12:22

A ja si myslím že on chcel to čo mal, ale mu to neišlo tak ako malo a preto to na to dal čip
A už sa do neho nenavážajte lebo človek je zúfalý z auta a ešte do neho vy rýpete BAD BOYS
AK batole
AK batole

Registrace: 28.8. 2008

03.10 2009 12:28

ja ne byt bad boy to lumpiq

ja mit peace with lord

lumpiq
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

03.10 2009 13:24

root:
Satas:
Já jsem přece neřekl, že jsi je dal dohromady špatně. Jen říkám, že 2.5TDi V6 není 2.0TFSI R4

Nic ve zlém, nemyslel jsem to špatně. Jen jak píše Lump, tady to bude chtít asi referenci tím samým autem co je v pořádku, nebo zkušenosti s tím motorem obecně.
Já vim-))Dyt nic v e zlym neberu.
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.8. 2007

04.10 2009 16:53

parik:
kup si kabel vagcom od pascala z vw-clubu.cz

Paskal z vw-clubu je tu pod nickem P ale stejne mu bude k ničemu když sním neumí
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

04.10 2009 16:57

Pokud bys jel do Prahy, mam kontakt na Porsche Praha Prosek Pripadne nejaky servis za hranicema. Mozna bych umel kontakt na audi v dresden, ale to mas z ruky
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.12. 2007

04.10 2009 18:04

Ak sa s podobnou chybou este nikto nestretol, zvolil bych podobny postup, ako pisal Lumpiq a opat doplnam
- overit vstrekovaci tlak paliva.

A este do plena: nastavenie ECU* za ucelom znizenia vykonu pocas zabehu uz neexistuje?
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 25.1. 2009

04.10 2009 20:27

Jo jo to si opravdu myslíte že to v autoryzáku vyřešej?To sou jenom výměnkáři, co nenapíše diagnostika a nebo nepíše chytrá kniha tak neumí,co vím tak jim němci posílají něco jako troube report kde je upozorňujou na chyby které se častěji vyskytují.Pokud tam něco nebude tak je to smolík,jinak není problém se na to zeptat mám tam kamaráda.Ale jak řek Lupiq ,bez origo softu bych se do ničeho nepouštěl,na subjektivní pocity nespoléhal,ono opravdu formátování jednotky udělá svý.Každopádně si připrav pořádnej ranec ,bez brzdy bude jakýkoliv experimentování jenom o pocitech.
Good luck.
sponzor

04.10 2009 20:27

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.10 2009 20:34

pasa:
Jo jo to si opravdu myslíte že to v autoryzáku vyřešej?To sou jenom výměnkáři, co nenapíše diagnostika a nebo nepíše chytrá kniha tak neumí,co vím tak jim němci posílají něco jako troube report kde je upozorňujou na chyby které se častěji vyskytují.Pokud tam něco nebude tak je to smolík,jinak není problém se na to zeptat mám tam kamaráda.Ale jak řek Lupiq ,bez origo softu bych se do ničeho nepouštěl,na subjektivní pocity nespoléhal,ono opravdu formátování jednotky udělá svý.Každopádně si připrav pořádnej ranec ,bez brzdy bude jakýkoliv experimentování jenom o pocitech.
Good luck.

kde jinde by to měli vyřešit to know how automobilky bude nejpravdepodobnejsi v autorizaku, kde jinde uz by melo bejt? V Lidlu u salámů?
AK fanda
AK fanda

Muž

04.10 2009 20:48

lumirs: Víš problém je v v kapitalistickým myšlení,ty servisy potřebujou vydělávat s co nejnižšíma nákladama,a proto když tam vyroste nějakej guru tak ho nezaplatěj a radši vemou mldýho kterýmu daj míň,oni ani někoho takovýho nepotřebujou,jak říkal kamarád co tam dělá ,že jim tam jezděj auta tak do 3 let stáří,pak už jsou tam moc drahý a jezděj radši k někomu jako je Vlasta,Přímo řek že jim chyběj zkušenosti se staršíma autama.Když maj obr průser s nějakým autem v záruce tak stejně přijede guru z německa.
AK fanatik
AK fanatik

Muž

04.10 2009 20:55

pasa:
lumirs: Víš problém je v v kapitalistickým myšlení,ty servisy potřebujou vydělávat s co nejnižšíma nákladama,a proto když tam vyroste nějakej guru tak ho nezaplatěj a radši vemou mldýho kterýmu daj míň,oni ani někoho takovýho nepotřebujou,jak říkal kamarád co tam dělá ,že jim tam jezděj auta tak do 3 let stáří,pak už jsou tam moc drahý a jezděj radši k někomu jako je Vlasta,Přímo řek že jim chyběj zkušenosti se staršíma autama.Když maj obr průser s nějakým autem v záruce tak stejně přijede guru z německa.

to je jasne, ale tenhle motor je relativne novy a u nas zatim neni moc rozsireny, proto s nim ani gurus, o kterych pises nema tolik zkusenosti, jako soudruzi z NDR
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

04.10 2009 21:00

pasa:
Nemáš pravdu. To platí pro servisy, který jsou na trhu rok, nebo pár. Někdo kdo dělá Audiny už patnáct let, fakt už maličko ví ...
AK fanda
AK fanda

Muž

04.10 2009 21:07

root: To mychceš ríct že I.S.R jetady jenom rok nicméně ten jejich údajný guru se mi na auto koukal už 4x a stejně to potom vyřešil někdo jinej.Když jsme s kamarádem dávali dohromady jedem motor tak jsme porřebovali měřák na oválnost válců ,a i vtom jejich RACING teamu na naás koukali co to vlastně chceme.
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

04.10 2009 21:13

pasa:
I.S.R je sprostý slovo ... Jsou servisy a servisy ...

Někde stavěj byznis na ojebávání a někde stavěj byznis na spokojenosti zákazníka. Těch druhejch v poslední době přibývá, protože (světe div se) češi začínaj být nároční.

Jsem ochotnej přehlídnout, když někdo něco neví, nebo se splete. Všichni jsme lidi, ale co nesnáším je fušeřina a právě to ojebávání.
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 5.11. 2007

04.10 2009 23:27

měřák na oválnost válců
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

05.10 2009 7:37

no domluvím vrácení map do původního stavu. také přemýšlím, jestli se někde nechá domluvit oprava v servisu ve stylu že mi tam fakt nevymění půlku auta. myslíte že některé servisy vymění na zkoušku Turbo* nebo řj aniž bych jí musel zaplatit. ono totiž aby jim tam jedna testovací erární řj či Turbo* ležela, tomu moc nevěřím, tak nevím...

by mě stačila pořádná diagnostika aby prostě někdo našel kde je problém. ještě čekám na toho vlastu až se mi ozve, jinak kdyby měl někdo z vás alespoň chvíli čas a chuť to zkusit zdiagnostikovat podle vás, klidně bych zajel. v sobotu dopoledne asi pojedu vrátit ten původní soft tak budu v praze... dnes zkusím vymlátit ze servisu logy co mi změřili oni, i když tomu moc nevěřím - vyčetli tu statickou chybu bez opakování a na zbytek se vysrali. myslím že neumí ani s vagem pořádně pracovat, když jsem chtěl zjistit kvůli tempomatu číslo podvolantové jednotky, musel jsem mu říct přesně jaké položky navolit, sám co si nevyčte z manuálu nevěděl, a ještě se radil s kolegou...
sponzor

05.10 2009 7:37

AK allstar
AK allstar

Muž

05.10 2009 13:17

jsem se zkusil ještě poptat v porsche čb, očividně zafungovala poznámka o soutěži kterou nedavno vyhráli, hned milejší a s úsměvem komunikovali .

takže diagnostika nebude problém, vše se mnu zkonzultují, složitější diagnostika včetně turba, řídící jednotky, atp. není problém, vypadali dost přesvědčivě. takže když se závada nezjistí jinak, vezmu to sem, ať je oprubujeme trochu do hloubky... to že by to neklaplo se mi už nechce věřit, při nejhorším mám v záloze stále ten kyjov (i když z ruky).
AK fanda
AK fanda

Registrace: 10.10. 2007

05.10 2009 21:19

lordmystic:
jsem se zkusil ještě poptat v porsche čb, očividně zafungovala poznámka o soutěži kterou nedavno vyhráli, hned milejší a s úsměvem komunikovali .

takže diagnostika nebude problém, vše se mnu zkonzultují, složitější diagnostika včetně turba, řídící jednotky, atp. není problém, vypadali dost přesvědčivě. takže když se závada nezjistí jinak, vezmu to sem, ať je oprubujeme trochu do hloubky... to že by to neklaplo se mi už nechce věřit, při nejhorším mám v záloze stále ten kyjov (i když z ruky).

Hele na konci října budu poblíž budějovic hluboká,tak se kdyžtak ozvi
AK allstar
AK allstar

Muž

06.10 2009 7:20

váha: no jestli platí v tvém profilu královéhradecký kraj, tak jsem zítra celý den v hradci .
AK fanda
AK fanda

Muž

06.10 2009 14:43

Hochu vypadá to že pěkně blbneš a bude tě to stát mailant a ničeho nedosáhneš.Mluvil jsem teď se známím s RS6 tkou terej šel tak daleko že měnil vačky dával nový písty a kdoví co ještě a že prj mu na jarově naměřili sotva sérii,a že prej ví o hodně lidech co si na to stěžovali.6e prej je tam u toho nějakej starší pán a že prej neumí pracovat s koeficientama.Pokud budeš chtít tak budu mít od něho kontakt na člověka kterej to umí ,i když prej dělá hlavnš myši v buši ,ale dá se sním domluvit.
AK allstar
AK allstar

Muž

06.10 2009 14:51

pasa: jestli jsem dobře pochopil co píšeš, tak to mluvíš o sportmotor a jejich chipu nebo o porsche čb a starším pánovi mechanikovi? a koeficienty jaké a při čem? a znáš někoho na chip či na opravu auta? prosím upřesni, jsem to nějak nepobral...
AK fanda
AK fanda

Muž

06.10 2009 14:58

Ne mluvím o měření výkonu va brzdě na Jarově,kde známímu s RS6 kterou má vatuňěnou jak kráva ,naměřili sotva základní výkon.Ten výkon kterej máš psanej v techničáku je výkon měřenej na klice a samozřejmě na kolech máš něco jinýho a je rozdíl jestli je to čtyřkolka nebo dvoukolka nebo jestli je tam Haldex* atd.Zkrátka ten výkon z kol se musí dopočítat určitým indexem,jnomže to vypadá že ten mník tam s tím trošku čaruje.Proto ti nabízím kontakt v Praze na člověka kterej to umí.Podle toho co jsem se dozvěděl se tu nabýzí i další věc jestli ti prostě neprokluzuje spojka.
AK allstar
AK allstar

Muž

06.10 2009 15:15

pasa: ok, u rs6 s jejím výkonem to chápu že může být problém. u mě je bohužel viditelný i bez brzdy, výkon odpovídá přesně 125kW co má kámoš v passatu a když se podívám na rozličné recenze tohoto vozu a motoru, např. pružná zrychlení vychází zhruba o 2-4 sec. lépe než mě po chipu. takže problém tam mám a nevěřím že by na brzdě měli chybu až 50kw když na jarově si nechvávají motory měřit i různé časopisy... kdyby šlo o 5kw tak neřeknu ani slovo, ale 50kw je dost.

jinak jestli máš kontakt na někoho osvědčeného tak klidně pošli, o víkendu jdu vrátit výkon do sériového stavu abych vyloučil chybu map v řj.
AK fanda
AK fanda

Muž

06.10 2009 15:18

Slíbil mi že mi ten kontakt pšle ,tak ti ho hned přepošlu.
sponzor

06.10 2009 15:18

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

06.10 2009 15:20

lordmystic: Máš tam vůbec řídící jednotku, co tam má být? Napadlo mě, že by před tebou tam někdo dal po závadě jinou řídící jednotku.

Napiš sem číslo řídící jednotky, které se zobrazuje v diagnostice u jednotky motoru.
AK allstar
AK allstar

Muž

06.10 2009 15:26

pasa: díky.

Petan: to asi nebude ono:
01 - Elekronika motoru
8E0910115J - 8E0907115C
2.0l R4/4V TFSI* - H02 0080

bohužel víc nemám, zjistím o víkendu.
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2008

06.10 2009 15:35

Autorizovaný servisy...

No každej tu má asi jiný zkušenosti, ale v tom "servisu", co je u nás na vsi, bych si už nenechal ani dofouknout kola...
Teda myslim Porsche, v Inveltu prej umí, ale to už snad nebudu mít potřebu zjistit...
AK allstar
AK allstar

Muž

06.10 2009 15:36

pasa: k tomu jarovu jsem našel velice zajímavý článek - http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=22&t=111. ve zkratce - jarov neměla opravdu dobrou pověst, ale v květnu prodělala kalibraci a je nyní velice přesná...

nějaké další naměřené hodnoty turbobenzínů:
http://chiptuning.ec.cz/grafy.asp
AK allstar
AK allstar

Muž

06.10 2009 15:37

Rhino: máš nějakou konkrétní špatnou zkušenost s porsche čb? já fakt nevím...
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2008

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email