Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 23 kvě 2025
Celkem je zde 96 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: chev
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 209
Online návštěvníků
Návštěvníků: 96
Uživatelů: 0
Celkem: 96

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK junior
AK junior

Registrace: 1.3. 2009

30.06 2009 18:08

Ahoj

Ahoj mam takovej mensi (asi) problem s A4 vrza mi silene predni naprava kdyz zatacim. kdyz jedu rychle takto neslysim ani necitim ale kdyz jedu po meste pomalu na dvojku jen krokem a zatacim tak to vrze jako debil (pomalu to citim az v podlaze u ridice) za tepleho pocasi je to znatelne horsi. (rano to ani nedela pri rozjezdu a tak)

Neni to urcite naprava pri rovnych prejezdech to nijak nemlati naprava je delana je to cca rok (30 tis km) a kontroloval sem cepy

Mam podezreni na nejake gumy napriklad ty jak jsou pera a tlumice.

ALe vzal sem vapku zvednul auto a poradne to umyl (vyndal bordel) a ty gumy jeste prostriknul silikonem. vysledek je ze je to uplne stejne to vrzani vubecto nepomohlo.)

kdyz mi nekdo toci volantem tak pomalu nejsem schopen identifikovat vrzani ale kdyz sahnu na pruzinu nebo na ten drzak co drzi kotouc a brzdic trmen tak tam to trochu citim ale ne zas tak moc

Napada me jeste posilovac rizeni (kapalina je v nem nova a presne jak ma byt) ale ten asi taky vyloucim pokud sahnu na cepy posilovace tak necitim nic

sponzor

30.06 2009 18:08

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK junior
AK junior

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 3.10. 2006

30.06 2009 18:39

uložení tlumičů?
případně jedno z ramen

AK junior
AK junior

30.06 2009 18:43

kdyz sem to cistil vsim sem si ze ty gumy jsou ok nepopraskane neporusene ale obcas tam nejsou zcela perfekne zapadnute. kousek leze ven z misky (2-4 cm) na delku a leze to caa pul centaku nejvice spise tak 3 milimetry proste to tam neni perfekne jako na protejsi strane te misky. Snazil sem se je nacpat sroubovakem zpet do misky ale neslo to...

Zacalo mi to delat caa pred mesicem proste az zaclo bejt dostatecne teplo . Zkusim to v noci jelsti to dela taky to vrzani kdyz bude zima )
Naposledy upravil avatar dne 30.06 2009 18:48, celkově upraveno 2 krát. (0% původního příspěvku)

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 11.9. 2008

30.06 2009 18:44

mohlo by to byt aj ulozenie stabilizatora

AK junior
AK junior

30.06 2009 18:46

no myslim ze preci kdyz sahnu na na to co to dela tak to musim do ruky citit protoze je to obcas silene slyset takove vrzani bez kovu

AK junior
AK junior

30.06 2009 18:54

tak po druhem pruzkumu (vzdy musim nekoho sehnat kdomi krouti volantem.

je to citis psise dole vsim sem si ze se hejbe ta stabilizacni tyc dole. VIm ze je upevnena na 2 dracich a uvnitr je guma ta to asi pravdepodobne dela. Bohuzel mam dekl a nedostanu se tam.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 28.6. 2009

30.06 2009 18:59

Měl jsem stejný problém. Pořád jsem memohl přijít na to co vrže. Nakonec jsem auto zvednul, začal rukou tlačit zespoda do brzdového kotouče a ukázalo se že to dělá nejnižší kulový čep co je na přední nápravě.Navrtal jsem ho shora. nasadil malou mazničku a je po problému.

sponzor

30.06 2009 18:59

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 11.9. 2008

30.06 2009 19:04

tak po druhem pruzkumu (vzdy musim nekoho sehnat kdomi krouti volantem.

je to citis psise dole vsim sem si ze se hejbe ta stabilizacni tyc dole. VIm ze je upevnena na 2 dracich a uvnitr je guma ta to asi pravdepodobne dela. Bohuzel mam dekl a nedostanu se tam.

to som pisal hned, neviem ako u tychto aut, ale na styrkovom golfiku je to normalna vec

AK junior
AK junior

30.06 2009 19:35

takze sem zbezne jak sem moh (mam ten spodni krit ) strikl trochu WD do tech Drzaku s tou gumou a vypada to velice nadejne!!!! Zitra DAM* vedet

ale vypada to na 90 % ze to jsou oni co delaji ten brutalni vrzaci zvuk

ani tomu nechci verit ze to jsou ty dve gumy na stabilizatoru

AK junior
AK junior

01.07 2009 21:21

tak sem je namazal a nepomohlo to ale uz vim co to dela

je to pruzina a jeji ulozeni nechapu jak muze takto strasne vrazat.

Problem je ze to nejde prostriknout mazivem.

takze pravdepodobne to bude chtit cele vyndat pruzinu tlumic ven zkontrolovat ty gumy jak na tom je ta pruzina ulozena ale ty budou urcite ok a cele to promazat jinak nevim.

spis mi je divne ze to tak vrze prece nova auta to nemaji namazene ne ?

AK junior
AK junior

Registrace: 23.2. 2007

01.07 2009 22:04

Mě to taky začalo vrzat. Kdo byl na srazu, tak ví Každopádně jsem byl ujištěn, že to není žádná hrozná vada a při jízdě to nevadí, ale samozřejmě mě to se.e. Takže to budu řešit jakmile budu měnit ramena což by mělo být co chvíla. Je to kosmetická vada

AK junior
AK junior

01.07 2009 22:05

to vim ale sere me to jak to neni vsechno na 100% tak me to sere

AK junior
AK junior

02.07 2009 0:03

To znám neboj. Jak říkám. Mě to štve taky. Tření je sviňa. Je to možná něčím zanesené, zatvrdlé nebo co já vím. Určitě pomůže výměna, ale možná vymyslíš jiné řešení.
Každopádně to příjemné samozřejmě není. Já k tomu mám ještě klepání ramen v levém kole. Buď rád, že to je "jenom" tohle

btw. je zajímavé, že stejně jako tobě mi to dělá taky levé přední

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 3.10. 2009

25.02 2010 17:06

kluci ja mam zrovna to same a bdu to resit vymenou ramen snad to prejde ale zanm to kdyz neni neco na 100% tak to sere!!!

AK fanda
AK fanda

Registrace: 12.11. 2008

25.02 2010 19:37

Mne to tiez takto vrzalo a boli to opotrebovane gumove bloky na ramenach az tak, ze sa brusil hlinik z ramena o plech z uchytenia

sponzor

25.02 2010 19:37

AK nováček
AK nováček

Muž

26.02 2010 14:55

kluci ja mam taky mensi problem taky mi to vrze ale ale nemuzu prijit na to co? mohli by jste mi poradit co je nejcastejsi pricinou vrzani... nechci jeste menit ramena jen tehdy ze to fakt bude rameny.

AK junior
AK junior

07.03 2010 13:59

Result - Po výměně ramen je vše ok a bez vrzání. Btw. Jsou to patrně ty gumy v ramenech. Pokud to neklepe, neřešil bych to. Kvůli vrzání měnit funkční ramena je asi hloupost. Možná pomůže kontrola a případně dotažení šroubů uchycení ramen. Nevim. Nedělal sem, rovnou sem měnil, páč mi to třískalo jak sviň. Po 160tk bez výměny se není čemu divit.

AK nováček
AK nováček

Muž

21.04 2010 22:07

zdravim kluci. Prosim o vyjadreni na ramena firmy kraft-energy?? koupit ci radeji priplatit??

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 3.10. 2006

22.04 2010 7:29

infullpower:
zdravim kluci. Prosim o vyjadreni na ramena firmy kraft-energy?? koupit ci radeji priplatit??

připlatit

ten rozdíl nebude zas tak drastickej

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 12.8. 2008

23.04 2010 9:39

tak to je fajn že je to ramenama - před pár dnama mi to taky začalo vrzat jako sviňa a na ramena se stejně chystám - už bouchaj až to hezký neni, tak to aspoň není další věc na opravu

jinka s těma ramenama - na to abych tam dal pořádný mi jaksi chybí peníze, tak přemejšlim o master sport...je mi jasný že mi je určitě budete vymlouvat, ale jak říkám prachy nejsou a auto sežere ještě další (nový pneu a brzdy), takže holt musim šetřit kde se dá.

má s těma MasterSport někdo zkušenosti? případně jakou jinou značku v týhle cenový hladině (cca 5000kč) vzít?

AK junior
AK junior

23.04 2010 11:26

Kvalitní sada VAG od Meggyho do 10000,-. Ale každého věc. Já najezdím ročně 40tkm, takže je pro mě důležité, abych neměnil ramena každý rok, ale třeba každé 4 roky.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 12.8. 2008

29.04 2010 10:44

no já najezdim tak cca 15000ročně...doteď mám původní ramena a do cca 170tis. nic nebouchalo, takže si myslim že kupovat lemförder nebo něco takovýho aby vydržely dalších 150+ tis. km nemá na 12let starý auto cenu. Proto si myslim že když koupim něco levnějšího (já nevim, třeba ty mastersport, nebo ATP nebo tak něco za cca 5000)a vydržej na autě třeba i míň než půlku z toho co kvalitní originál, tak to bude vpoho.
jde o to jestli ty ramena na českejch silnicích opravdu vydržej aspoň tak 50-60 tis.km. když jo tak si tim budu spokojenej.
Mám někdo zkušenost s takovejmahle levnějšíma sadama, aby mohl říct kolik to tak vydrží?

AK junior
AK junior

29.04 2010 15:03

jq.com: To je otázka. Jestli vydrží. Ono ten SVAG by měl vydržet těch 160. Mám 13 let staré auto a přesto raději koupím dražší. Nedívám se jenom na to, kolik ujedu, ale ono se taky může stát to, co známému na jiném autě (ne audi), kde mu vypadl čep z ramene a lehlo mu kolo, a to s tím předtím neměl problémy (žádné podivné zvuky a podobně).

sponzor

29.04 2010 15:03

AK batole
AK batole

Registrace: 24.2. 2009

01.09 2015 14:02

Zdar chlapi, nechci zakládat nové téma, tak se ptám zde. Má bolest je ta, že mě po cca 50 km začne vrzat někde jakoby u levého kola. Vyměnil jsem gumy na stabilizátoru, levý homokineťák a stále stejné potíže. Byl jsem u mechanika, koukal a bral za díly nápravy a taky nic. Projevuje se to tak, že z počátku slabé jakoby bouchání a křupání, v průběhu dalších 20 kilometrech se to zhouršuje a auto je pak jak žebřiňák. Ložisko na kole je taky gut, ramena mám od Meggyho zhruba rok a půl, najeto na nich zhruba 7.000 km. Tlumiče jsem kupoval a nechal namontit před 2 měsíci. Když se zamele s autem za studena, tak nic, když je teplé, tak někde křupe a při otáčení kolem je slyšet vrzání. Bohužel nemám teď moc šancí se dostat s teplým vrzajícím autem v normální pracovní době do servisu. Má někdo nějaký nápad, nebo měl něco podobného?
Dík za odpověď
Ps: Těsně než mě z toho jebne, vezmu si dovolenou, auto projedu do H.K., pak zajedu do servisu, tam auto vychladne a zase nic.Pak ho hodím do rokle a nebo z něj udělám králikárnu

AK fanda
AK fanda

01.09 2015 14:13

ked si menil tlmice menil si aj ich ulozenia, prachovky a dorazy?

AK batole
AK batole

01.09 2015 14:36

Byly dělány komplet Bilstein se vším všudy.

AK batole
AK batole

01.09 2015 14:45

Ono toto začlo už před výměnou tlumičů. U nich kluci v servisu koukali na ty ramena, prý byly dobrý.

AK fanda
AK fanda

01.09 2015 15:22

Tak ti zostava este moznost, ze to robi axialni tahlo nebo rizeni

AK batole
AK batole

01.09 2015 15:44

Taky mě to napadlo, že by to mohlo být v tom řízení. Už jsem koukal do ETKY, jak to vypadá. Bohužel je to v horní části, takže si chlapci v servisu užijí a já to zaplatím.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email