Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 2 kvě 2025
Celkem je zde 99 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Vítek_79
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 168
Online návštěvníků
Návštěvníků: 96
Uživatelů: 3
Celkem: 99

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
téma: Formule 1
Kdo je váš nejoblíbenější jezdec F1 2014?
Hamilton Lewis
25% 
[ 6 ]
25%
Vettel Sebastian
20% 
[ 5 ]
20%
Alonso Fernando
16% 
[ 4 ]
16%
Ricciardo Daniel
8% 
[ 2 ]
8%
Rosberg Nico
8% 
[ 2 ]
8%
Button Jenson
4% 
[ 1 ]
4%
Kobajaši Kamuj
4% 
[ 1 ]
4%
Kvjat Daniil
4% 
[ 1 ]
4%
Räikkönen Kimi
4% 
[ 1 ]
4%
Sutil Adrian
4% 
[ 1 ]
4%
Bianchi Jules
0% 
[ 0 ]
0%
Bottas Valtteri
0% 
[ 0 ]
0%
Ericsson Marcus
0% 
[ 0 ]
0%
Grosjean Romain
0% 
[ 0 ]
0%
Gutiérrez Esteban
0% 
[ 0 ]
0%
Hülkenberg Nico
0% 
[ 0 ]
0%
Chilton Max
0% 
[ 0 ]
0%
Magnussen Kevin
0% 
[ 0 ]
0%
Maldonado Pastor
0% 
[ 0 ]
0%
Massa Felipe
0% 
[ 0 ]
0%
Pérez Sergio
0% 
[ 0 ]
0%
Vergne Jean-Eric
0% 
[ 0 ]
0%
Uživatelé hlasovali : 24
Celkem hlasů : 24
Hlasování skončilo.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

04.09 2009 7:23

Jo a když jsme u toho Turka, jistě jste minule slyšeli, že Mercedes bude kupovat jiný tým (teď jsem zapomněl který) a že jsou smlouvy téměř podepsány. Tím by pak možná mohl opustit McLaren a pak komu by se fandilo? Kéž by tak to F1 chtělo vstoupit Audi (třeba jen motory), ale asi ví že tam to je provar tak na to kašlou, ale hned by bylo spíš komu fandit.
sponzor

04.09 2009 7:23

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 28.9. 2007

AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

10.09 2009 9:05

Ten ohavnej ital mě sere už dlouho.
AK allstar
AK allstar

Muž

10.09 2009 9:11

No není pochyb o tom že si to Renault sám naplánoval, teď jen můžeme čekat výši trestu a mohlo by to být zajímavé...
Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

10.09 2009 9:19

zajímavé by bylo kdyby ta fraška jménem F1 skončila

dohady od stolu zajímají koho? nikoho
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

10.09 2009 15:40

Podle mě už ničeho nedosáhnou. Je to dlouho a v tuto chvíli, i když mají zvukové záznamy, tak to budou akorát spekulace.
AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

11.09 2009 14:28

Brazilský pilot Nelson Piquet se přiznal, že ho jeho bývalá stáj Renault přiměla k havárii při loňské Velké ceně Singapuru formule 1. Francouzský tým reagoval trestním oznámením na jezdce i jeho otce, rovněž bývalého pilota formule 1.

Podle šéfa Renaultu Flavia Briatoreho je Piquetovo obvinění smyšlené. Syn někdejšího mistra světa se navíc se svým otcem pokusil stáj vydírat, aby si udržel místo v týmu. "Renault a jeho ředitel Flavio Briatore osobně podali ve Francii trestní oznámení na Nelsona Piqueta a jeho otce. O všem budeme také informovat policii v Británii," citovala dnes agentura Reuters prohlášení Renaultu.

Incidentem ze Singapuru se už minulý týden začala zabývat Mezinárodní automobilová federace FIA. Učinila tak po upozornění brazilské televize, které si Piquet postěžoval na podmínky v týmu po svém nedávném propuštění.

Zástupci Renaultu budou před Světovou radou motorsportu vypovídat 21. září. Stáji hrozí pokuta, zákaz startu nebo úplné vyloučení ze šampionátu.

"Můj manažer a šéf stáje Flavio Briatore a technický ředitel Pat Symonds mi řekli, abych úmyslně havaroval a pomohl tak týmu. S návrhem havarovat během třináctého nebo čtrnáctého kola jsem souhlasil," uvedl Piquet v čestném prohlášení pro FIA.

"S návrhem za mnou přišli krátce před závodem. Zeptali se mě, jestli bych byl ochoten obětovat vlastní umístění a vynutil si výjezd safety caru," dodal. "Po setkání mi pak na mapě ukázali přesné místo, kde se mám vybourat. Tuhle zatáčku vybrali proto, že se tam nikdo nemohl k vozu dostat a rychle ho odstranit z trati. Takže bylo téměř jisté, že na trať bude muset safety car," poznamenal Piquet.

Nehoda poté pomohla Alonsovi k nečekanému vítězství, protože těsně před havárií zajel do boxů natankovat. Po Piquetově nehodě vyjel na okruh zpomalovací vůz, takže Španěl mohl svou ztrátu bez problémů dohnat. Když byla trať volná, získal naopak náskok, protože jeho soupeři museli do boxů pro palivo.

Čtyřiadvacetiletý Brazilec dále uvedl, že s úmyslnou havárií souhlasil, protože nechtěl ohrozit svou budoucnost v týmu Renaultu.
"V té době jsem byl pod velkým psychickým tlakem. Byl jsem zranitelný kvůli tomu, že Briatore mi nechtěl říci, zda se mnou tým obnoví smlouvu pro rok 2009.

Místo toho po mně chtěl, abych podepsal dohodu, že nebudu do vypršení kontraktu jednat s jinými týmy," uvedl Piquet, kterého v srpnu v Renaultu nahradil Francouz Romain Grosjean.
AK allstar
AK allstar

11.09 2009 23:20

Vyhodit pičavozy, vyhodit Briatoreho.
sponzor

11.09 2009 23:20

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž

12.09 2009 16:26

viděli jste kvalifikaci - náhodou parádní podívaná, napínavé do posledního kola! tak zítra to musí vyjít, hamilton gogogogogogogogo!!!
AK fanatik
AK fanatik

Muž

12.09 2009 19:04

Hamilton to určitě zase podělá.
AK allstar
AK allstar

Muž

12.09 2009 19:17

Petan: mám taky strach má hodně málo benzínu . ale na bedně bude to věřím.
AK fanatik
AK fanatik

Muž

12.09 2009 19:38

lordmystic: Už jsem kolikrát koukal na to, že na roštu jsou vepředu, ale najednou se něco podělá a najednou jsou McLaren vzadu. No jsem na to zítra zvědav. Určitě se budu zítra dívat.
AK allstar
AK allstar

Muž

13.09 2009 18:24

m.i.v.: pojď ven, to si vyřídíme toho opičáka!
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 9.12. 2007

14.09 2009 17:01

opičák to rozsekal,ale aspoň je se na co koukat,ale ten druhej trotl neumí nic
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

14.09 2009 17:14

lordmystic:
No není pochyb o tom že si to Renault sám naplánoval, teď jen můžeme čekat výši trestu a mohlo by to být zajímavé...
je trošku s podivem jak renault haníš a Mcleran si obhajoval ...ŘEŠIT A TRESTAT za uzavřenou sezenu je blbost ....Spíš mě zajíma proč tenkrát když se o tom spekulovalo se to nevyšetřilo ted je pozdě ..PS sem Fanda Ferrari a Kimiho
AK allstar
AK allstar

Muž

14.09 2009 17:15

Rob: tak tak, ham nemá letos co ztratit, tak jezdí až za hranou, alespoň si to vyzkouší. kov je looser stejně jako piquet a bodaer...
sponzor

14.09 2009 17:15

AK allstar
AK allstar

Muž

14.09 2009 17:20

Krysar: mclaren jsem neobhajoval, jen jsem říkal že ta výše trestu je docela přehnaná za něco co nebylo prokázáno, jen nepřímejma důkazama. ono je opravdu rozdíl pokud někdo něco ukradne či poruší pravidla a jestli někdo ohrozí na životě jiné... jinak souhlas, řešit loňskou sezonu není dobré, ale pokud by se řeklo - ano renault je vinen ale řešit to nebudeme protože je to už loni, pak se fanoušci na f1 vykašlou úplně, protože už celé soutěži věřit nebudou.
AK fanatik
AK fanatik

Muž

14.09 2009 19:59

Krysar:
je trošku s podivem jak renault haníš a Mcleran si obhajoval ...ŘEŠIT A TRESTAT za uzavřenou sezenu je blbost ....Spíš mě zajíma proč tenkrát když se o tom spekulovalo se to nevyšetřilo ted je pozdě ..PS sem Fanda Ferrari a Kimiho

Tak to tu nejsem sám. Viva Ferarri
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

14.09 2009 20:06

lordmystic:
Krysar: mclaren jsem neobhajoval, jen jsem říkal že ta výše trestu je docela přehnaná za něco co nebylo prokázáno, jen nepřímejma důkazama. ono je opravdu rozdíl pokud někdo něco ukradne či poruší pravidla a jestli někdo ohrozí na životě jiné... jinak souhlas, řešit loňskou sezonu není dobré, ale pokud by se řeklo - ano renault je vinen ale řešit to nebudeme protože je to už loni, pak se fanoušci na f1 vykašlou úplně, protože už celé soutěži věřit nebudou.
Pokuta byla drsná ale uvedom si že Mclaren není chudá stáj stejně jako Ferrari či toyota ....ostaní by dostalu pokutu menší
AK fanatik
AK fanatik

Muž

14.09 2009 20:11

Podle mě otevírání těchto starých kauz je účelové. Velice mistrně tím odvádějí pozornost od sporů mezi FIA a FOTA a řešení sporů s novými pravidly.
AK allstar
AK allstar

Muž

14.09 2009 21:26

Krysar:
Pokuta byla drsná ale uvedom si že Mclaren není chudá stáj stejně jako Ferrari či toyota ....ostaní by dostalu pokutu menší

no to se mi taky moc nelíbí - to je jako u nás komančský móresy - čím víc vyděláš, tím víc tě sedřem z kůže . se pak nemůžem divit že firmy z čr chodí do zahraničí, to samé by se mohlo stát ve f1 když tam bude dvojí metr...
AK allstar
AK allstar

14.09 2009 21:48

Petan:

Tak to tu nejsem sám. Viva Ferarri

Cože, myslíš tu stáj s průměrnýma autama, co vždycky posere strategii?
AK fanatik
AK fanatik

Muž

14.09 2009 21:50

tom.valmet: Jen počkej zajíci, náš čas přijde
AK allstar
AK allstar

Muž

16.09 2009 15:15

a je to tu, renault přiznal chybu a flavio i symonds odchází. ano, za chyby se platí, stejné jako v případě začátku sezóny se lhaním mclarenu. asi správné řešení, trest už bych renaultu nedával, případně jen symbolický.

http://www.f1sports.cz/index.php?CenterContentExec [zkrácená url]
sponzor

16.09 2009 15:15

AK fanatik
AK fanatik

Muž

16.09 2009 15:22

lordmystic: Co říkáš na informaci, že příští sezonu by mohlo být o 8 aut více. Samzořejmě by to navýšení museli schválit, ale tu už by podlě mě byl masakr.
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 25.1. 2009

16.09 2009 15:25

Jsem věrnej FERRARI i když se jim nedaří,je vidět že na každou sini se vaří voda ,Briatore už se koupe Jo píčovozy jdou do kopru.
AK allstar
AK allstar

Muž

16.09 2009 15:29

Petan: 28 je podle mě hodně, těch 20 stačilo, ideální pro mě bylo myslím 22-24. navíc chce ferrari pro velké a známé stáje prosadit třetího jezdce - to mi přijde dost nereálné. ano s myšlenkou souhlasím, ale pak za stejných podmínek pro každou stáj. pokud je zakázané testování (což je také kravina), pak by třetí vůz strašná výhoda pro testování. a to vše kvůli hypotetickému návratu šumáka. ta f1 se zas tak špatně nemá, když se jezdci ani všichni nevejdou na trať .
AK fanatik
AK fanatik

Muž

16.09 2009 15:38

Jo psali, že 3 auto asi Ferrari neprosadí. Ale je to zajímavá myšlenka, že by to třetí auto bylo jakési testovací.

Ale na druhou stranu větší počet aut není nereálné, protože pokud budou mít všichni plnou nádrž a budou muset vydržet do konce závodu, tak se sniží trochu rychlost.
AK allstar
AK allstar

Muž

16.09 2009 15:50

stejně se těším na tu prdel, až v prvních závodech budou zjišťovat některé stáje že 5kol před koncem nemají jejich vozy už žádný benzín . to sem zvědav co pak budou dělat, viz. nedávno massa .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email