Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 17 června 2025
Celkem je zde 507 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Angelus
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 4
Uživatelů celkem: 49 249
Online návštěvníků
Návštěvníků: 503
Uživatelů: 4
Celkem: 507

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Kdo podle vás zvítězí?
tfbilly
55% 
[ 25 ]
55%
Krolboys
44% 
[ 20 ]
44%
Uživatelé hlasovali : 0
Celkem hlasů : 45

AK fanda
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006

21.02 2008 15:33

Kdysi jsme se hecovali s kamarádem. Já měl Rapida 130 a on Felicii 1.9 D a dopadlo to tak nějak na stejno.

sponzor

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

jinak k tematu
paralerni sprint nerika o aute tolik jako merenej sprint od do, kde nehraje roli reakcni doba

si zajedte na mimonsky valky

http://audiklub.cz/garaz&mode=quartermile

AK batole
AK batole

Registrace: 7.6. 2007

21.02 2008 15:34

tomik...:
No tak tohle přečíst dalo docela dřinu, hezky jste se rozjeli...
Jsem moc zvědavej jak tohle dopadne, i když asi tušim... Co nejvíc nesníšim, když někdo machruje... Takže Ti tfbilly fandim...

Díky

AK batole
AK batole

21.02 2008 15:39

Kriznik:
jinak k tematu
paralerni sprint nerika o aute tolik jako merenej sprint od do, kde nehraje roli reakcni doba

si zajedte na mimonsky valky
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

JJ křižníku, ale právě v tom to je, že on tvrdí na dálnici, což znamená spíš maximálka asi, nevim.

Tohle bych si taky rád změřil, sprinty na x, y, z metrů ale nemam jak.

Edit: A hlavně svoje auto neberu jako závodní káru

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

21.02 2008 15:45

tfbilly: casomira bude (snad) AK ... otazkou je jak a kde ji pouzivat

AK batole
AK batole

21.02 2008 15:47

Kriznik:
tfbilly: casomira bude (snad) AK ... otazkou je jak a kde ji pouzivat

Aha, super.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 11.12. 2007

21.02 2008 16:02

Sem zvedav...

AK batole
AK batole

Registrace: 11.11. 2007

21.02 2008 16:32

Ježkovy voči chvilku vás nechám o samotě a hned vymýšlíte takové klukoviny.

tfbilly: hele zaprvé měl bys ubrat trochu páry, to jak jses vyjádřil v původním tématu nebylo moc hezký a tomuhle klubu to moc na atraktivitě nepřidá.
Zadruhé že já jsem napsal co jsem napsal bylo jen proto jak jsi dokázal potenciálnímu novému kupci(zakladatel tématu) pomluvit tento motor což byla od tebe velká faleš, a každý kdo ten motor zná a svezl se tak mi potvrdí že jsi lhal. A když jsi napsal že pro pohon quattra se tento motor nehodí kvůli nedostatku výkonu tak to mě fakt naštvalo.
Jinak když jsis koupil silnější auto než jsi měl předtím ještě neznamená že je automaticky k ničemu a každému ho zavrhneš. To by pak třeba Vmike mohl tady psát od rána do večera že máme všichni šroty co nejedou.
Co se týče nějakého závodu tak já bych byl klidně pro, ale jelikož nás od sebe dělí cca 380 km tak věř že je to velice nepravděpodobné aby se nám to povedlo. A ikdyby se to povedlo tak na dálnici by to bylo asi nemožné, protože neznám moc úseků kde se to dá rozjet na max a ještě se při tom předjíždět. Sprintík by byl fain ale tam bys moc šancí neměl.

sponzor

21.02 2008 16:32

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Registrace: 10.2. 2008

21.02 2008 16:42

Krolboys:
Ježkovy voči chvilku vás nechám o samotě a hned vymýšlíte takové klukoviny.

tfbilly: hele zaprvé měl bys ubrat trochu páry, to jak jses vyjádřil v původním tématu nebylo moc hezký a tomuhle klubu to moc na atraktivitě nepřidá.
Zadruhé že já jsem napsal co jsem napsal bylo jen proto jak jsi dokázal potenciálnímu novému kupci(zakladatel tématu) pomluvit tento motor což byla od tebe velká faleš, a každý kdo ten motor zná a svezl se tak mi potvrdí že jsi lhal. A když jsi napsal že pro pohon quattra se tento motor nehodí kvůli nedostatku výkonu tak to mě fakt naštvalo.
Jinak když jsis koupil silnější auto než jsi měl předtím ještě neznamená že je automaticky k ničemu a každému ho zavrhneš. To by pak třeba Vmike mohl tady psát od rána do večera že máme všichni šroty co nejedou.
Co se týče nějakého závodu tak já bych byl klidně pro, ale jelikož nás od sebe dělí cca 380 km tak věř že je to velice nepravděpodobné aby se nám to povedlo. A ikdyby se to povedlo tak na dálnici by to bylo asi nemožné, protože neznám moc úseků kde se to dá rozjet na max a ještě se při tom předjíždět. Sprintík by byl fain ale tam bys moc šancí neměl.

Nejsem tady na klubu dlouho, takže mam docela objektivní a "nezmanipulovanej" pohled na věc... A jedinej kdo by tady měl zmírnit, jsi Ty... Nepřipadáš si trochu namachrovanej? Mě teda děsně

AK batole
AK batole

21.02 2008 16:59

tomik...:

Nejsem tady na klubu dlouho, takže mam docela objektivní a "nezmanipulovanej" pohled na věc... A jedinej kdo by tady měl zmírnit, jsi Ty... Nepřipadáš si trochu namachrovanej? Mě teda děsně

Tomiku díky, tohohle si vážim.

Krolboys: Ale já nevim co pořád řešíš? Sakra já ten motor měl 4 roky, proč bych ho měl pomlouvat??? Napsal jsem svůj názor sakra, já už nevim jak ti to mam vysvětlit, proč bych pomlouval jinak auto který jsem měl? Auto přeci neni jen o síle i když jak vidim tebe, tak tebe zajímá jen výkon a že každýmu natrhneš prdel. A nebav se o Mikovi, ty mít takovou káru tak tu nepíšeš nic jinýho než jak má každej proti tobě sračku a že dáš každýmu na prdel. Já prostě tomu klukovi napsal svůj názor na motor na kterej se ptal a ty se do mě hned pustíš a stejně to tak beru s tim Q, že mi to nepříjde 2x rozumný s timhle motorem, ale to je jen můj názor a ty s tim neuděláš vůbec nic, já tě taky neprasim za tvoje názory.

Jediný co umíš je psát jak každýho poděláš, jak každýmu ujedeš atd ale o tom život fakt neni, to z tebe nedělá frajera a timhle si respekt nevybuduješ.

Jinak pro mě to nereálný neni, jak jsem psal, jezdim na služebky občas i na Moravu, může to být třeba na dalším srazu ale prostě může se to stát a budu doufat že do tý doby nebudeš nic upravovat na motoru a že se fakt utkáme.

Letim domů, zítra můžem pokračovat.

Možná jsem to potom přehnal s urážkama ale ty jsi spustil první a já jsem prostě cholerik a brutálně jsi mě vytočil tim, že se do mě hned navážíš že pomlouvam nějakej motor jako bych to dělal naschvál??? Proč jako, řekni mi důvod? Jako že jsem čuchal že ho máš ty pod kapotou a že jsem čekal že začneš prudit???

Já nemam problém uznat že mam horší motor nebo mín výkonej než dalších 500 uživatelů na tomhle foru a vůbec jsem nesrovnával 2.5 TDi VS 1.8 T. Prostě v tý době měl otec oktávku 1.9 Tdi a když jsem si to pučil tak jsem byl z 1.8 T co jsem v tý době měl v autě zklamanej, to je vše, prostě ten krouťák byl úplně někde jinde a celkově mě přišel ten motor o dost víc pružnej, protstě jsem to tak cítil tak jsem to tak napsal.
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 3.10. 2006

21.02 2008 17:14

Kucí takovej závod bych rád viděl ))

vítěz je jasnej (tfbilly), ale stejně by to byla celkem sranda...i ta 110kW nejede špatně i když maximálku má trochu jinde

asi si to dám s váma někde na letišti )))
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 9.12. 2007

21.02 2008 17:58

Taky bych ho rád viděl...a třeba porovnat benzýn 142kW a dízl 132kW a oba tiptronic
AK batole
AK batole

Registrace: 4.10. 2006

21.02 2008 18:02

sniper:
Kdysi jsme se hecovali s kamarádem. Já měl Rapida 130 a on Felicii 1.9 D a dopadlo to tak nějak na stejno.

Si taky pamatuju, jak mě kamarád vyhecoval s Fabií RS, ale moje B3 1.9E se držela statečně, na konci sem měl "náskok" 3/4 auta
jinak fandim tfbillymu !
AK fanda
AK fanda

21.02 2008 18:03

Proč by měl být jasný vítěz? Oba mají stejný výkon,
hmotnost A4 se 4 válcem a Q bude podobná jako A6 s V6
podle mě na sprinty by jasně vyhrála A4 a to nejen díky Q
AK junior
AK junior

Registrace: 1.2. 2007

21.02 2008 18:04

Quattro v manualu nema na maximalku proti predohrabu sebemensi sanci, protoze ma kratsi prevodovku. Jedina otazka zustava jaky ma ta ropa prubeh kroutaku. Jestli zacne klesat prilis brzo, tak bude mit maximalku danou vykonem a ne maximalnima otackama to by pro tu 18ku turbo byla jedina sance.

Tak si hlavne nerozbijte na te silnici drzku. Slapat na plyn umi kazdej debil.
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

21.02 2008 18:05

Kovi: byly specifikovany podminky, dalnice maximalka ... o sprintech se nemluvilo.
sponzor

21.02 2008 18:05

AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 28.9. 2007

21.02 2008 18:18

Pokud vam jde akorat o maximalni rychlost, tak se ani nemusite nikde potkat. Jestli mate nejakou navigaci, tak bude stacit video s castecnym zaberem na rychlost, jakou ukazuje GPS.
Pripadne tam pridat i vyskomer, to kdyby chtel jet nekdo z kopce
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

21.02 2008 18:22

Navrhuji pravidlo 1. - pro maximální jízdu musím mít obě vozidla pneumatiky s min indexem W. Jinak nebude připuštěn.
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

21.02 2008 18:23

Flex: To není špatný nápad použít navigaci.
AK senior
AK senior

Muž

21.02 2008 18:31

To neni ono...
AK fanda
AK fanda

Registrace: 4.12. 2007

21.02 2008 18:34

to kroll and billy...

kluci kua nehadete se jak baby na trhu... kazde ma nejaky priority a jiny nazory a zato se jeste nemusi kamenovat 8)
nekdo rad Q nekdo nepotrebuje, nekdo ropu nekdo beneli a nekdo audi a nekdo fabia vo co go
ten spintik muze byt zajimave a koralka nebo nejake sraz s tim spojene taky..
co usporadat na mosnove jarni sprinty???
miv uz neco vymysli 8)
take it easy kluci a enjoy
hodim navrh na srazy 8)
AK batole
AK batole

21.02 2008 18:37

Petan: No bohatě by stačil index V (240). S tou navi to je dobrý nápad. Ale pokoušet štěstí na zimních(T) nebudu.
Moje (1.8TQ) má výrobcem udávanou rychlost 220 km/h, 2.5 TDI 120 kW má u A6 sedanu v manuálu a předohrabu udávanou 222 km/h, jak je na tom Avant s multitronicem to nevím.
Jinak váha mojeho je 1387 kg dle štítku v servisce, tfbillyho odhaduji tak na 1600 kg, to ale na maximálku nemá prakticky vliv
Anonymní

21.02 2008 18:50

Účet smazán na vlastní žádost, včetně obsahu příspěvků.
AK batole
AK batole

21.02 2008 18:55

Avatar: no ale ty máš doping což je nefér vůči nám ostatním Ale jede ti to fakt pěkně, to se musí uznat
sponzor

21.02 2008 18:55

AK fanda
AK fanda

21.02 2008 18:56

vmike:

co usporadat na mosnove jarni sprinty???
miv uz neco vymysli 8)
take it easy kluci a enjoy
hodim navrh na srazy 8)

Ja bych jel urcite Ted uz by melo smysl závodit
AK senior
AK senior

Muž

21.02 2008 18:58

Chlapci, neni problem s trojkolkou, slapnu a jedu, to je teprv kroutak....
AK batole
AK batole

21.02 2008 19:00

jj já bych taky přijel, musím te jednaosmičce trochu napravit reputaci
AK batole
AK batole

21.02 2008 19:02

Mike100: Co že jsi s náma nejel v neděli na Čantoryju?
AK senior
AK senior

Muž

21.02 2008 19:07

Krolboys:
Mike100: Co že jsi s náma nejel v neděli na Čantoryju?

Nemam doma internet tak o nicem nevim...
AK batole
AK batole

21.02 2008 19:11

jj vlastně jsi to tu psal, no o tomto víkendu bude taky možná výlet do hor, nevím jestli sniper domluvil tu sjezdovku
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email