Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pondělí, 16 června 2025
Celkem je zde 504 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: SMAHYA62025
Uživatelů dnes: 3
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 247
Online návštěvníků
Návštěvníků: 500
Uživatelů: 4
Celkem: 504

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Kdo podle vás zvítězí?
tfbilly
55% 
[ 25 ]
55%
Krolboys
44% 
[ 20 ]
44%
Uživatelé hlasovali : 0
Celkem hlasů : 45

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 8.1. 2007

22.02 2008 14:38

lumirs:
hoši zajeďte si na motokáry, umění není ve výkonu ale v dovednostech řidiče a na dálnici může závodit každej jouda

OMG, dyk říkám že to nebude na dálnici, to za prvý. A za druhý nám nejde o schopnosti řidiče ovládat auto, ale o výkon auta.. Příště je lepší číst pořádně..

Když už jsme u těch motokár, tak v Hronově je suprová dráha v bývalé fabrice. Je víceúrovňová a tam bych klidně otestoval vaše schopnosti... Kór v esíčku do tunelu, tam se už spousta lidí šprajcla.. 8)
sponzor

22.02 2008 14:38

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Registrace: 7.6. 2007

22.02 2008 14:45

Petan: Neblázni s Pre.vitem to bude přátelskej test a určitě né nikde, kde bych kvůli tomu mohl přijít o řidičák a nebo někoho zranit, bez řidičáku bych byl bez práce a bez práce nejsou koláče

Kriznik: Mě o ego vůbec nejde a i kdyby mě porazil třeba s 1.3 Felicií tak mě to ego nesníží protože já si na káře ego nehonim a kdybych si chtěl honit ego rychlostí a výkonem a prasáckou jízdou, tak si nekoupim 2.5 TDi za 400 ale třeba S4, S6,.. nebo něco co jede určitě víc a nemam pořád 12 bodů a na Mimoňský války jsem jezdil dřív hodně i s 1.8 T na sprinty nepatřim mezi lidi co myslíš ty, test je test a dá se v poho udělat na letišti nebo někde, kde nic nejezdí. A já nikoho na sprint nevyzval, jestli jsi si všiml, mě už 2 nebo 3 lidi a od Pre.vita to beru jinak, protože už hodně dlouho se bavime o tom, že si vzájemně pučíme auta, testnem to a tak.

Ego mi zvedne možná to, když v 1 týdnu šlehnu 5 holek nebo když mi zavolaj ze zahraničí že musim přiletět na týden do Jakarty, že bezemě nedomluví podmínky pro další spolupráci atd Tak přesně tohle zvedá ego mě, né to že tu budu psát jak každýho podělam a že jsem mistr světa v závodech ale prostě každej má jiný priority.
AK batole
AK batole

22.02 2008 14:56

JJ motokáry jsou super, dobrá výzva tak to můžem taky někdy dohodnout, třeba to nějak spojit s dalším srazem, ožrat se a pak jezdit, to je prdel

U nás v Hrádku byly motokáry ve starý továrně a kámoš tam dělal technika a tak, staral se tam o to a měli tam jednu káru která měla otočený řízení já do toho poprvé sedl a brutálně jsem si dával, byla to fakt prdel ale je to hodně těžký s tim jezdit když to zatáčí na druhou stranu. MAjitel byl němec a měl tam pilu jak hovado, nějakej soutěžák, jelo to extrémně.

Občas jsme to vytáhli navečer i na silnici, taky dobré, hlavně když byl sních

Edit: Pěkně si tady honim rank těma příspěvkama, ale zase jsem frajer že pořád používam edit a nezakládam nový příspěvky když si na něco vzpomenu
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

22.02 2008 15:13

tfbilly: Jsem rád, že se to tu trochu uklidnilo. Už jsem si říkal, a ono to tak vypadalo, že to bude na férovku. Teď to tu vypadá o mnoho lépe a je to ta správná diskuse. Vždyť každý tu má právo se vyjádřit a o tom to tu je.
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

22.02 2008 15:20

tfbilly: me zavolat nekdo z jakarty tak nevim, kam nedojedu adelou se bojim
AK fanatik
AK fanatik

Muž

22.02 2008 15:24

root: Ty jsi dal svému autu jméno Adela. Mám kolegu, který si pojmenoval auto taky.
AK allstar
AK allstar

22.02 2008 15:26

Petan: jasne je to u nas historicky dane, Tatova prvni Š105 se taky tak jmenovala a ja si rek, ze moje prvni auto taky bude drzet tradici, zvlast kdyz Audi ma k Adelce bliz
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

22.02 2008 15:31

pre.vit:

OMG, dyk říkám že to nebude na dálnici, to za prvý. A za druhý nám nejde o schopnosti řidiče ovládat auto, ale o výkon auta.. Příště je lepší číst pořádně..

Když už jsme u těch motokár, tak v Hronově je suprová dráha v bývalé fabrice. Je víceúrovňová a tam bych klidně otestoval vaše schopnosti... Kór v esíčku do tunelu, tam se už spousta lidí šprajcla.. 8)

OMG ja to číst nebudu, jak klucí na základce se hecujete )
V hronově je to docela na houby, špina lítá od pneumatik, máš pak ksicht jako kominík, hehe a to esíčko do tunelu snad ani na tu motokáru neni dimenzovaný
sponzor

22.02 2008 15:31

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

22.02 2008 15:33

lumirs: v brne v bobi je tam vracecka o 180 a nahoru do tunelu, tam musis poslat zadek do smyku aby's to vytah tou tockou. mozna neco podobneho
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 8.1. 2007

22.02 2008 15:34

tfbilly:
Petan: Neblázni s Pre.vitem to bude přátelskej test a určitě né nikde, kde bych kvůli tomu mohl přijít o řidičák a nebo někoho zranit, bez řidičáku bych byl bez práce a bez práce nejsou koláče

Asi tak nějak..
Jen škoda, že máš ty ramena v kelu.. Tak to můžem naplánovat třeba na přespříští víkend, kdy budu zase v ČR. Rád tě uvidím chlape a jsem zvědavej co ze sebe ty naše kárky dokážou dostat..

lumirs: ta esíčko je v poho, jen si tam člověk nesmí blbě najet. Horší je to pak ta 90° levotočka hned za tunelem, si pamatuju jak jsem jednou přešvihnul rychlost, sklouzlo se mi to a bokem jsem to narval do toho betonu. Ještě tejden potom jsem měl modrou pravou půlku těla...

Edit: ale to automatické vysvětlování zkratek je fakt iritující.. dá se s tím něco udělat, aby nevymýšlelo třeba to ESP ve slově přespříští?
Naposledy upravil pre.vit dne 22.02 2008 15:39, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
AK batole
AK batole

Registrace: 11.11. 2007

22.02 2008 15:37

Benny:

Myslím, že nevíš, co můžeš čekat, páč Passat nejni jeho A4.
Jenom pro srovnání, kdyby jsi tenhle motor měl v Octavii, tak by jsi mluvil jinak, páč ta těch 240 dá vklidu a u 200 rozhodně nekončí, však na trojku jede až 180 8)
Ale nevím, jak je A4 zpřevodovaná, takže třeba Passat by Ti nestačil, Octávka ano a A4ku můžete zkusit

Psal jsi, že jsi z Lib., já tam studuju, tak by jsme se mohli někdy dohodnout a jen tak pro zajímavost porovnat ty naše kárky, co řikáš
JJ taky si myslím že pokud je ten motor uložen napříč tak jede prostě líp, a bude to asi převodovkou. Octáva ji má hodně dlouhou a těch 180 na trojku můžu ptvrdit. A4 Q na trojce končí u 150. Ale zas díky kratší převodovce to perfektně zrychluje, pociťově skoro stejně jako RS 1.8T 132kW. Na stopkách však ten rozdíl bude výraznější
Naposledy upravil Krolboys dne 22.02 2008 20:24, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

22.02 2008 15:55

root:
lumirs: v brne v bobi je tam vracecka o 180 a nahoru do tunelu, tam musis poslat zadek do smyku aby's to vytah tou tockou. mozna neco podobneho

no tady je to strasne uzoucky, viz obrazek toho tunelu

jinak cela trasa je na fotkach zde -
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Ja mam nejradsi radotín
AK batole
AK batole

22.02 2008 18:16

Motokáry to je ještě nic oproti závodům ma minibikách na motokárové dráze. Tam se ještě více projeví řidičské dovednosti
AK fanda
AK fanda

Registrace: 3.10. 2006

22.02 2008 19:39

Proč si chete dávat závody na maximálku když si chcete měřit výkony motoru?! to nejde do sebe na co mi je že druhé auto pojede o 5 kmh rychleji což využiji asi 3x za život.
mnohem lepší by byl lepší sprint třeba na 1km kde se opravdu projeví výkon a ne maximálka na kterou má velký vliv převodovka.
Anonymní

22.02 2008 19:42

Účet smazán na vlastní žádost, včetně obsahu příspěvků.
AK fanda
AK fanda

Muž

22.02 2008 20:14

Kovi: nehroť to
sponzor

22.02 2008 20:14

AK batole
AK batole

23.02 2008 9:36

root:
tfbilly: me zavolat nekdo z jakarty tak nevim, kam nedojedu adelou se bojim

No je právě důvod, proč už to půl roku odkládam, netajim se tim, že se tam bojim letět, protože když jsem tam měl letět poprvé, tak ten týden tam spadlo letadlo a to bylo něco pro mě, byla to teda nějaká nízkonákladová společnost ale stejně to je nepříjemý pro lidi co jsou zvyklí jezdit všude autem.

Kovi: Proč ty se tady snažíš pořád něco plánovat a přeplánovat? Tebe se to vůbec netýká a nechápu proč to zrovna ty tady pořád řešíš. Nebudu tady do Krolboyse zbytečně rejpat tim co psal, šlo o dálnici tak se do toho prosím zbytečně nepleť, díky. Nemyslim to špatně ale pořád se to snažíš nasměrovat někam, kam to vůbec nebylo mířený a už ti to tady psalo víc lidí. Nech to tak, jak to bylo mířený.

Pre.vite: JJ jasná páka, už se musíme srazit budu rád když to budu mít co nejdříve v kupě, ale jak jsem psal, protáhlo se to tim, že mi sehnal sadu na A6 do 2001 a tam jsou 2 ramena na každý straně jiný a to mi bohužel řekli až v servise když to tam měl dát. Pak se to protáhlo protože kupoval novou káru ale snad příští týden bych to měl už mít.

A ty vysvětlivky jsou good ale jak píšeš, potom mě to u pár slov tak mate, že to třeba luštim minutu

Sorry jak píšu, blbne mi klávesnice a vynechávaj písmenka, je v ní asi tak 5g tabáku, pár druhú omáček atd a nechce se mi rozdělávat a čistit.
AK batole
AK batole

23.02 2008 9:40

Petan:
tfbilly: Jsem rád, že se to tu trochu uklidnilo. Už jsem si říkal, a ono to tak vypadalo, že to bude na férovku. Teď to tu vypadá o mnoho lépe a je to ta správná diskuse. Vždyť každý tu má právo se vyjádřit a o tom to tu je.

JJ to já taky, ale tebe by to určitě taky nepotěšilo kdyby se tě snažil stejnej člověk ve 2-3 diskuzích za moje osobní názory zesměšňovat. jsem prostě takovej že si nikdy nenecham nic líbit a věci jsem zvyklej řešit, to zní jak kdybych tady machroval, ale myslim to tak, že někdo vše hází za hlavu a někdo se s tim snaží něco dělat.
AK batole
AK batole

23.02 2008 11:36

tfbilly: Jenže u tebe je problém v tom že ty máš svoje názory dosti radikální, a když se to někomu nelíbí tak okamžitě na něho začneš plivat oheň. Prostě nesneseš když s tebou někdo nesouhlasí.
AK batole
AK batole

Registrace: 10.2. 2008

23.02 2008 12:24

Krolboys:
tfbilly: Jenže u tebe je problém v tom že ty máš svoje názory dosti radikální, a když se to někomu nelíbí tak okamžitě na něho začneš plivat oheň. Prostě nesneseš když s tebou někdo nesouhlasí.

Teď mluvíš o sobě? Docela to sedí...
AK fanatik
AK fanatik

Muž

24.02 2008 20:41

Ja si myslím, že všichni musíme v životě překousnout spoustu věcí. Je velice těžké někoho soudit nebo říkat o někom, že nemá pravdu nebo že má jiný názor.

Chlapi: Krolboys: a tfbilly:, když přemýšlím nad Vašimi názory, tak každý máte svým způsobem pravdu. Jen nejste naladěni na stejné vlně. No, o tom je i život a svým způsoběm i Vaše spory.
AK fanatik
AK fanatik

Muž

24.02 2008 20:47

Ještě jedna připomínka k rozdílným názorům typu radikál. Mám kamaráda, který má radikální názory (a to na všechno co bych řekl) a kvůli jeho názorům jsme se kolikrát rafli. Dnes jeho názory raději ignoruji a jsem v pohodě. Myslím si svoje a mám klid.
AK batole
AK batole

24.02 2008 21:29

Petan: No jo, to je sice hezké ale když v jedné diskuzi napsal že 1.8T je oničem a že 1.9 TDI jede líp a navíc když je ta 1.8T v quattru tak to nepojede už vůbec, tak to jsem už fakt nemohl zkousnout. Odpověděl jsem mu na to že ta turbína jede líp než jeho 2.5 TDI no a jeho to tak vzalo že vzniklo tady toto téma. Taky mě to sere že tady řešíme takové kraviny ale všechno si zas nenechám líbit. Pak jsme se ještě rafli když tvrdil že ESP dokáže snad víc než Quattro tam jsme se taky poštěkali co si pamatuji.
AK fanatik
AK fanatik

Muž

24.02 2008 21:43

Krolboys: Je fakt, že už tu někdo na fóru psal, že turbo obsahem nenehradíš. Proto taky nové turbo může stát od 40 000,- až 150000,-. Ono je někdy problém přešvědčit člověka, které si pevně stojí za svým názorem.

No a co se týče ESP, tak si myslím, že je to věc technologie daného výrobce. Měl jsem možnost jezdit nějaký čas autem s ESP a je to otázka zvyku. Teď mám Quattro a jsem mile překvapen jak auto sedí na silnici na námraze. Ale teď skutečně mluvím za sebe a říkám své dojmy o Quattru.
sponzor

24.02 2008 21:43

AK batole
AK batole

25.02 2008 8:58

Krolboys: Ty jsi fakt out, nebudu už reagovat na ty tvoje žvásty, si jak malý dítě, který brečí že mu ubližujou a vše tu jen převracíš.

Hlavně ty jsi začal reagovat tak jak jsi psal a jak píše Tomik, ale vidim že ty to neuznáš, nebudu s tebou strácet čas když neumíš ani přiznat chybu, u mě nejsi chlap a tim končim diskuze s tebou, vše ostatní už jen osobně, zbytečný se tu rozepisovat s člověkem jako jsi ty, vše dokážeš akorát převrátit.

Ježíši ty si tak směšnej, mě úplně dostává jak ty to zkresluješ, že mě to tak vzalo, když jsi mi řekl že tvoje turbína jede líp než moje 2.5 TDi, ale myslim si že si každej přečetl, jak jsi to psal, že takový auta poděláváš pořád, přesně takový jako mam já, ale ty dokážeš podělat tak akorát sebe jak tu čtu a sereš si akorát do huby.
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 11.12. 2007

25.02 2008 9:18

ne, ja mam pravdu..., ne, ja mam pravdu..., ne, ja mam pravdu..., ne, ja mam pravdu..., ne, ja mam pravdu..., a porad dokola...
AK fanda
AK fanda

25.02 2008 9:28

tfbilly:

Kovi: Proč ty se tady snažíš pořád něco plánovat a přeplánovat? Tebe se to vůbec netýká a nechápu proč to zrovna ty tady pořád řešíš. Nebudu tady do Krolboyse zbytečně rejpat tim co psal, šlo o dálnici tak se do toho prosím zbytečně nepleť, díky. Nemyslim to špatně ale pořád se to snažíš nasměrovat někam, kam to vůbec nebylo mířený a už ti to tady psalo víc lidí. Nech to tak, jak to bylo mířený.

Já se o nic nesnažím,je mi to u prdele dávejte si třeba závody na motokrosové trati jen tu říkám svuj názor na to,že porovnávat výkon auta na maximálku je nesmysl.
AK junior
AK junior

Registrace: 11.12. 2007

27.02 2008 1:30

fandim KROLLBOYOVI ))
AK batole
AK batole

18.03 2008 19:46

Jedu si tak dnes z práce a předemnou nic, zamnou nic. Za jednou zatáčkou kouknu do špíglu a na zadku přilepena nová A6 Avant, bylo to zrovna na výjezdu z obce a jak jsme minuli protijedoucí vůz okamžitě mě začal předjíždet, já jsem mu trošku uhnul abych si toho černého krasavce mohl prohlídnout a hlavně se pokochat těmi zadními LED světly. Jednalo se o 3.0 TDI Quattro a jelikož po kilometru začínala další obec a za ní asi kilometr dlouhé stoupání kde jde krásně využít sílu motoru řekl jsem si pustím se za ním a aspoň uvidím jak jede ten nový 3.0 TDI.
Takže jsem teda na to šlápnul a vydal se za ním. Tu další dědinu prolétl kilem ale na jejím konci jsme dojeli dodávku která odbočovala takže nás zbrzdila na cca 50, to mi dalo možnost se na něho nalepit a tak ho nepřímo vybídnout ke sprintíku do toho stoupáku.
Sice jsem věděl že budu bez šance ale zkusit jsem to chtěl. Takže jsem tam nacpal dvojku no a jak projelo protijedoucí auto a před náma volná silnice tak jsme to oba zašlápli a začli předjíždět dodávku. No ale s údivem jsem koukal že ty první metry jsem se pořád držel jeho nárazníku a až jsem přeřadil na 3ku tak mi mi začal teprve ujíždět (ale fakt nepatrně), ve 150 přišla na řadu 4ka a pak už mi odjížděl trochu více. Nahoře před zatáčkou jsem tam měl necelých 170 a z původních cca 3 metrového odstupu bylo asi 30 metrů.
No že mi ujede jsem věděl na 100% ale čekal jsem teda větší rozdíl.
Pak když jsem nahoře odbočoval k baráku jsem si řekl že škoda že jsem v tu chíli nejel s Octávkou - to by bylo velice zajímavé
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 28.9. 2007

18.03 2008 20:06

V patek jsem mel opacny problem, protoze jsem se nemohl zbavit jednoho Superba a cekal jsem, ze bych mu mel do kopce ujet. Je fakt, ze se mi zdalo, ze Tiptronic jakoby nechtel chapat, ze mam volbu "S" a auto mi jelo nejak pomalu.
Serpentiny to pak vyresily
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email