Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pondělí, 28 dubna 2025
Celkem je zde 111 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Salam54574
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 160
Online návštěvníků
Návštěvníků: 109
Uživatelů: 2
Celkem: 111

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
téma: Audi connect
AK senior
AK senior

Registrace: 6.6. 2010

01.08 2016 15:31

Co nabizite panove? :p

JK koukam ty mas A6 2016? Tam je nova MMI* jednotka a sluzba Audi Connect uz je na ni normalne placena, to zaprve (je mozne ze Audi dava nekolik let zdarma do zacatku, ale nevim). Zadruhe, MMI* MIB2 je uplne jina jednotka a ja o ni vim velmi malo. Tam je to skutecne s velkym otaznikem.

AJAX

sponzor

01.08 2016 15:31

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Registrace: 23.10. 2015

01.08 2016 16:05

ajax (01.08 2016 15:31) orig :
Co nabizite panove? :p

JK koukam ty mas A6 2016? Tam je nova MMI* jednotka a sluzba Audi Connect uz je na ni normalne placena, to zaprve (je mozne ze Audi dava nekolik let zdarma do zacatku, ale nevim). Zadruhe, MMI* MIB2 je uplne jina jednotka a ja o ni vim velmi malo. Tam je to skutecne s velkym otaznikem.

AJAX

Myslím, že bych něco nabídl, ale nevím co očekáváš? Auto nedám ..
Jinak já bych měl mít 05/2015 po faceliftu

AK senior
AK senior

01.08 2016 16:44

pn (01.08 2016 16:05) orig :

Myslím, že bych něco nabídl, ale nevím co očekáváš? Auto nedám ..
Jinak já bych měl mít 05/2015 po faceliftu

Tak to jsi na tom stejne jako kolega. Mas MMI* MIB2, malokdo o tom neco vi. Ale pokud se nabizis, ze obetujes svoje auto na vedecke pokusy.... )

AJAX

AK batole
AK batole

01.08 2016 16:54

ajax (01.08 2016 16:44) orig :

Tak to jsi na tom stejne jako kolega. Mas MMI* MIB2, malokdo o tom neco vi. Ale pokud se nabizis, ze obetujes svoje auto na vedecke pokusy.... )

AJAX

No dovolím si otázku, zda jsi si jistej, že to nezkurvíš a případně to dáš do původního stavu.
A taky mě velmi zajímá hlasové vytáčení.
je na Tebe tel?

AK batole
AK batole

Registrace: 13.12. 2006

02.08 2016 9:16

OK zkus to na kolegovi "pn" a když se to povede, tak si to nechám udělat i já pokud budeš úspěšný, tak by jsi na tom mohl postavit nějaký business...

ajax (01.08 2016 16:44) orig :

AJAX

AK batole
AK batole

02.08 2016 9:51

JK (02.08 2016 9:16) orig :
OK zkus to na kolegovi "pn" a když se to povede, tak si to nechám udělat i já pokud budeš úspěšný, tak by jsi na tom mohl postavit nějaký business...

Já bych ten postup viděl obráceně. Asi se musíme dohodnout i my dva Pošli na sebe tel do SZ

AK batole
AK batole

05.08 2016 14:10

Uděláme to následovně: já musím jet cca do měsíce na první servis, tak si nechám udělat nabídku na kolik by to přišlo oficiálně od Audi a podle toho se rozhodnu, zda půjdu ofiko cestou nebo ne. A dám ti pak vědět, co to obnáší ok?

pn (02.08 2016 9:51) orig :

Já bych ten postup viděl obráceně. Asi se musíme dohodnout i my dva Pošli na sebe tel do SZ

AK batole
AK batole

05.08 2016 14:27

Třeba u nové A5 bude audi connect v základu ve verzi s integrovanou SIM a nebo bez SIM. Pokud se pořídí MMI* Plus. Myslím si že u A6 po faceliftu s MMI* plus to bude jen softwarová záležitost.

A5 viz zde:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Mimochodem vypadá moc pěkně ideální jako druhé auto

sponzor

05.08 2016 14:27

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

25.08 2016 7:35

V Audi mi bylo řečeno, že to dodělat nelze.

AK senior
AK senior

25.08 2016 9:56

To ti v Audi reknou tak nejak na vsechno.

AJAX

AK nováček
AK nováček

Registrace: 11.11. 2016

11.11 2016 14:33

Jak jste dopadli s tim aktivovanim online dopravy v ramci CR?

Mám novou Q7 MR2017, výroba cervenec 2016, prevztato srpen 2016

Navigace tam je z vyroby, pripojeno pres HotSpot z meho MT. Do minuleho tydne vse jelo OK, tj. po zapnuti hotspotu na MT, se automaticky pripojilo (na MT je vide 1 pripojen - to funguje i dnes) a na MMI* se zmenila ikonka vpravo dole z TNC na ONLINE a od te chvile to zobrazovalo cervene/oranzove/zelene useky a zapocitavalo je do prujezdu a na MMI* i na virtualnim kokpitu se stale menil udaj o dojezdu a dobe zpozdeni kterou na trase ziskam diky provozu.

Dnes se auto pripoji (na MT je videt jak se chytne) ale navigace mlci a stale bere jen TNC.

V menu jsem nasel info, ze se mam registrovat na myAUDI, provedl jsem, zadal jsem na webu VIN* a z webu jsem dostal 8 ciferny pin pro sparovani MMI*, coz jsem do auta zadal (auto v te chvili pripojeno k MT stejne jako drive) a na webu jsem videl jak se oznamilo, ze auto je zparovano. Avsak stale nic.

Na webu myAUDI to uvadi "Služba je aktivována"

Muzete nekdo poradit ???

[/img]

AK nováček
AK nováček

11.11 2016 14:47

Jeste doplnim, ze jsem zkusil zavolat do AUDI CR a tam mi dama oznamila ze mi poskytne telefoni cislo na nejblizsi servis ale nic vic. Pry o tom nic nevi a na nic se nemuze podivat.

Po te registraci me na webu jeste oznamili ze auto ma nejakou servisni akci na treti radu sedadel, tak jsem se na ten kod zeptal co to znamena a dama opet opakovala ze mi da cislo na nejblizsi servis ze ona o tom nic nevi.

Zkusil jsem tedy primo cloveka co mi auto predaval, a ten slibil ze to proveri a zavola. To bylo 9 rano, do ted 15 odpoledne se neozval.

Tusim tedy ze postup ala UK v CR neprojde.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 27.4. 2008

11.11 2016 14:59

Skus ci ti funguje audi connect? Ci mas proste internetove pripojenie na MMI*. Pociasie palivo atd.
A skus dat nejake screenshoty z MMI*

AK nováček
AK nováček

11.11 2016 15:41

Nic jineho jsem driv nepouzival, jednou jsem zkusil pocasi.

Nyni nefunguje nic ani to pocasi

AK fanda
AK fanda

Muž

11.11 2016 16:16

no tak je to jasne nemas internetove pripojenie. Preto tam je TMC* iba a nie OLNINE

no - teraz mi povedz ako si napojeny na MMI*

vytvoril si vlastney hotspot na telefone a MMI* si pripojil k WIFI hotsoptu telefonu

alebo si len pripojeny na WIFI Audi xxxxx?

AK nováček
AK nováček

11.11 2016 19:55

Připojené to je určitě - a to tak že telefon je přes LTE spojen do internetu a poskytuje Wifi pro Audi, které se aktivně připojí - tak to běhalo až do konce října cca 1,5 měsíce bez problému. Auto se toho telefonu chytne cca do 5 sec po zapnuti wifi hodspotu na telefonu a do dalších 10 sec. se zaplo ONLINE na MMI*.

Posílám fotky MMI* demonstrující různé obrazovky

Přílohy jsou v obráceném pořadí, co jsem přidal naposled je nejvýš

sponzor

11.11 2016 19:55

AK nováček
AK nováček

11.11 2016 20:07

další foto MMI*

AK nováček
AK nováček

11.11 2016 20:15

Po přečtení vaší diskuze, jsem dospěl k závěru, že AUDI ty online data o provozu blokuje na bázi VIN*.

Prodejce mi při raním telefonátu potvrdil, že to jsou data o provozu z Googlu.

Otázka je co teď.

Čekal jsem že samotná registrace postačí, jak vidno na webu (viz. dříve) se to také tváří jako aktivní.

Zkusil jsem jak bylo uvedeno v diskuzi kontaktovat AUDI - bez úspěchu.

Psal jsi, že plánují Connect zpoplatnit 69 EUR / rok.
Kdyby to udělali, čekal bych že budou propagovat kam to zaplatit - ale jak manual tištěný, tak online mlčí, stejně tak i ten web myAUDI nic nenabízí a ani netvrdí. Pokus prohledat googlem cely internet na tema AUDI Connect licence price skončí tak max diskuzema v USA kde však diskutují o ceně datové SIM karty.

Takže nevím co to má za výzvam.

Navíc mně jde výhradně o data o provozu a ty jsou na netu zdarma, případný poplatek v tomto fóru uváděné výši za "odblokování" navigace která stála 80 000 Kč, aby měla funkci, kterou lze do telefonu získat zcela zdarma a navíc za stejná data (google) mi příjde jako něco mezi vydíráním a placením výpalného

AK nováček
AK nováček

11.11 2016 20:20

Poslední paradox je ceník Q7

Tam je uvedena položka AUDI Connect za 9 000 Kč

slovy prodejce jde jen o nepodstatnou položku a při předávání mi výslovně uvedl, že při zakoupení MMI* plus je AUDI Connect v ceně.

Jak vidět, tak v ceníku není online data o provozu vůbec pod položkou audi connect, naopak je tam online update navigace, jež zjevně funguje

AK fanda
AK fanda

Muž

11.11 2016 22:57

Ok skus sa odpojiť od WiFi hotshots a skus sa pripojiť cez Bluetooth rspda co je remote SIM access a Internet by mal fungovať na mojej A7 ti funguje OK ale ak sa pripojím ako štandardny phone tak to nejde

AK nováček
AK nováček

12.11 2016 9:23

Telefon nepodporuje rSAP
Pokud jsem mezitim nacetl, tak mas starsi auto a tam naopak MMI* se neumela pripojit k Wifi, az ro doku 2015 tam byl jen obraceny smer, tedy ze ze SIM udelala sama hotspot.

Rozhodne to ale fungovalo a evidentne viz. vyse je MMI* dnes pripojeno.

Problem bude jen na strane AUDI, MMI*, nebo jejich systemu.

Ty jsi psal ze jsi volal do AUDI UK, co ti tam tehdy rekli?

AK nováček
AK nováček

12.11 2016 9:26

urgi (15.07 2016 9:53) orig :
#Ajax
K tomu trafic online zavolaj do audi na zákaznícku linku daj im VIN* a oni ti to spojazdnia

Malo to byť len na 3 roky zadarmo ale keď si o to požiada tak ti to dajú na rok
Lebo v nemcoch majú stále nejaký bordel na serveroch a dávajú to každému kto chce
Ale v budúcnosti to má byť spoplatnené asi 69 euro or pound na rok

My mame A7 sep 2011 a tu v UK to spravili bez problémov zadara

Myslel jsem tento tvuj prispevek - obavam se jestli to tady v CR misto 3 roku nekdo nenastavil na 3 mesice ale nevim jak to overit

AK fanda
AK fanda

Muž

12.11 2016 12:15

No ja som trafic online nemal vôbec ani v zaklade

Ja som zmenil kódovanie cez vcds a potom mi neustále vypisovalo ze nemám licenciu tak som zavolal do audi u nás v meste (mam tam nejakých známych) a ty poslali email do DE a o pár dní to fungovalo licencia je len na rok

Licenciu overis v menu MMI* musíš sa tam po hrabať

Setting - audi online kdesi tam

A tam ti vypíše ci máš licenciu a ci je aktívna

A hlavne skontroluj tvoj phone ci máš povolené zdieľanie internetu na hotspote

Lebo audi connect funguje stále nezávislé na tom ci máš trafic online alebo nie

Počasie ceny palív mestské podujatia správy to musí ísť

AK fanda
AK fanda

Muž

12.11 2016 12:26

Pozeral som tie tvoje fotky a vyzerá že asi budeš musieť do audi

Ma napadlo skus iný telefón

sponzor

12.11 2016 12:26

AK fanda
AK fanda

Muž

17.11 2016 9:44

TTC* (12.11 2016 8:26) orig :

Myslel jsem tento tvuj prispevek - obavam se jestli to tady v CR misto 3 roku nekdo nenastavil na 3 mesice ale nevim jak to overit

no tu najdes licenciu

MENU

Náhled, klikni pro zvětšení.

Potvrd MMI* buttonom

MMI* button doprava

skroluj dole na licenciu

AK nováček
AK nováček

Registrace: 20.1. 2013

06.06 2017 22:23

Ahojte.
Mam A6 4G BiTDI 2014 bez slotu na SIM, FW 942, najnovsie mapy.
V nadvaznosti na predosle prispevky prosim o radu:
- aky USB/LAN adapter funguje cez USB AMI kablik?
- aky 3G router je vhodne pouzit?
- ako je to s aktivovanim AUDI Connect sluzieb?
V AUDI mi povedali, ze sa to neda aktivovat na VIN* auta, ktore to nemalo zakupene ako nove...
Ide mi hlavne o aktualne on-line zobrazovanie zapchatych usekov ciest na mape v MMI*.
Dik za akukolvek radu.

AK senior
AK senior

06.06 2017 23:27

Doporucuji procist:
audiklub.cz

audiklub.cz

audiklub.cz

audiklub.cz

AJAX

AK senior
AK senior

06.06 2017 23:29

jveee (06.06 2017 22:23) orig :
Ahojte.
Mam A6 4G BiTDI 2014 bez slotu na SIM, FW 942, najnovsie mapy.
V nadvaznosti na predosle prispevky prosim o radu:
- aky USB/LAN adapter funguje cez USB AMI kablik?
- aky 3G router je vhodne pouzit?
- ako je to s aktivovanim AUDI Connect sluzieb?
V AUDI mi povedali, ze sa to neda aktivovat na VIN* auta, ktore to nemalo zakupene ako nove...
Ide mi hlavne o aktualne on-line zobrazovanie zapchatych usekov ciest na mape v MMI*.
Dik za akukolvek radu.

Presne to, na co se ptas s velkou pravdepodobnosti nepujde. Vsechno ostatni ano. MMI* se do online databaze Audi overuje pomoci VIN* kodu auta. Pokud nemas z vyroby Audi Connect, je velka pravdepodobnost, ze ti Traffic Online nepujde. Muzes zkusit vyskemrat v Audi, aby ti to na ten VIN* povolili. Pokud vubec budou chapat, o cem mluvis, a budou dost ochotni, tak to pro tebe udelaji. Vetsinou to selze na jejich neznalosti, spis nez neochote.

AJAX

AK nováček
AK nováček

07.06 2017 9:18

Tak moje zkusenost s Audi Connect u Q7 MR2017

- z vyroby bylo na 3 mesice
- dle rad kolegy z UK viz historie, jsem se obratil na prodejce

prodejce to na druhy pokus behem cca mesice zprovoznil (posunul to o rok od zprovozneni) mam dohodu ze letos koncem roku si akci zopakujeme

Jinak v UK je Audi Connect za 10 tKč vč. dat po celé EU (tedy včetně ČR)
V ČR je Audi Connect za 10 tKč bez dat byť jen lokalnich

Evidentně se chystají, že to zprovozní jako placenou službu i bez dat, ale zatím to nezpoplatnili.
Jen by mně zajímalo kdo jim bude platit za něco co umí Google a Waze zdarma. Zatím to vypadá spíš na opruz s otravováním prodejce.

Rozhodně platí, že je to blokované na VIN*.

Jestli řešíš i připojení internetu, tak na pokus stačí zkusit aktualizaci map, ta je dostupná 3 roky od zakoupení auta (v rámci ceny MMI*), takže pokud se spojí a najde novou verzi, tak pro online data o trafiku ti stačí to jen na straně audi povolit na VIN*. Jinak po USB kabelu to Q7 neumí, musí to být přes SIM, nebo Wifi hotspot na tvém mobilu. Využívám tu wifi variantu, jen je problém, když někdo zavolá, tak se datové spojení rozpadne (ale po konci hovoru se naváže samo zpátky a data proudí dál)

AK nováček
AK nováček

Registrace: 20.1. 2013

07.06 2017 20:49

Moc dakujem za info a rady.
Skusim rozchodit datove pripojenie cez 9G/LAN/USB/MMI*.
Skusim este v AUDI povolenie AUDI Connect na moje VIN*.
PS.: Nevie niekto ako zmenit krokovanie tempomatu z 10 na 1 km/HOD*?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email