Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 19 července 2025
Celkem je zde 198 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: tomQ7
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 290
Online návštěvníků
Návštěvníků: 195
Uživatelů: 3
Celkem: 198

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK batole
AK batole

Registrace: 6.12. 2007

22.01 2008 17:56

Tak dnes jsem se do toho konečně pustil a předělal jsem světla z nové faceliftované verze a4 b5 na a4 b5 před faceliftem. Přikládám pár foto, co na to říkáte? (byl to celkem mazec práce, ale stojí to za to)

sponzor

22.01 2008 17:56

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006

22.01 2008 18:02

Pěkné...teď si jen hlídat brždění a couvající blbce
Ať dlouho slouží...

AK batole
AK batole

22.01 2008 18:20

jo to jo:)...diky...
ale zatim to mam zapojeny jen provizorně, potřebuju sehnat ty konektory:(

AK fanda
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006

22.01 2008 18:25

Si to nakonektoruj sám, ne? Jaký tvar to má na těch světlech? Takové válečky? Jestli ano, sežeň si dutinky, ty na jedné straně připájíš, opatříš je smršťovací bužírkou a celou tu " patici " znovu smršťovací bužírkou zaizoluješ. Jsem to tak dělal už na pár světlech a funguje to bez problémů, jen si při vytažení a znovu připojení takového " konektoru " nesmíš splést pozici, já ji označil barevně.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.8. 2007

22.01 2008 20:11

kromě té "upravy" blatníku a samozrejme elektriky je tam jeste neco jinak?(čím jsi ošetřil ty blatníky?)

AK junior
AK junior

Registrace: 6.1. 2008

22.01 2008 20:45

Pěkná práce
Taky hodně přemýšlím o změně a řeším, jestli tam jenom nedám čirou optiku (pak i xenony) bez úpravy. Asi se mi líbí víc dělený světla, zdaj se mi takový agresivnější..
Ale zatím si nejsem vůbec jistej. Nemáte někdo chlapy čirou optiku na vaší B5 bez předělávky na facelift?
Jak to Quinne svítí? Je tam znatelnej rozdíl?
Jo a ještě jedna věc. U nynějších stávajících světel velmi oceňuju integrovaný mlhovky uvnitř světla, krásně svítěj do strany. Třeba za deště nebo na neznámý cestě výborná věc..
Tam asi nejsou, viď?

AK batole
AK batole

23.01 2008 9:18

2sniper: no jasně že si to udělám sám, de mi ale právě jen o ten protikus, váleček byl na starých, tady je obdélník.
mara A4: kromě upravy blatníků je potřeba ještě trošku předělat jeden úchyt, ale není to velkej problém, blatníky jsem zatřel normálně šedou základovkou a až to zaschlo, tak jsem to ještě přetřel normálně korekčním štětečkem.
Bunda:Satas objednává dělěný čirý světla od depa mylsím za 5000 pár +- ale mě se právě tyto líbí mnohem víc, jestli se chceš podívat jak to vypadá najdi si na audiclubu člena mickyblava, ten je ma, ale nevim jestli tam ma ještě fotky protože mu auto ukradli a zapalili, takže vlastně měl, svítí to uplně perfektně, ale jako jen o trochu líp než to předtim, protože si mylsím že a4 i v originále svítí dost dobře....ale až tam přídou bixenony to bude jiná liga:)
Mlhovky tady nejsou, jelikož facelift je má v nárazníku. Ale není až takovej problém si to dodělat do nárazníku no a pak to svítí ještě líp

AK senior
AK senior

Muž

23.01 2008 16:01

to guinn:diky za radu já už mám taky tyhle svetla připravená(z US verze)v garaží jen ten čas na to ted není.vsechno mi je jinak jasný jen jsem si všiml že tu označujete v diskuzích o xenonech nejaké svoje označení.treba do tehle svetel preci nemuzes dát bi-Xenon* protoze bi-Xenon* = Xenon* vybojka z clonou která se dává na místo původních H4.

sponzor

23.01 2008 16:01

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

23.01 2008 17:18

xenony resp. bixenony se do těchto světel dodělají způsobem, že se vymění kompletně celá čočka. Tudíž parabola čočce, výbojka i čočka měnící ohniskovou vzdálenost jsou slazené komponenty a fungují tak jakoby byly originál. Samozřejmě pak ještě startér atd...
HID* je pouze výbojka, která neodpovídá konstrukci stávající paraboly resp. čočky, proto nikdy nebude kvalita osvětlení vozovky taková jako s originálem, ale pouhým okem se to téměř nepozná, xenonové světlo jako takové je pochopitelně stejné.

Jinak jedinej problém s těma bixenonama je že satas si není jistej jestli to ty světla udrží celej ten mechanismsu, říkal že např do A6 to není problém. Ale já věřím že to problém nebude ani tady.

Jinak ty bixenony smaozřejmě fungují na principu clonítka - klapky, která se odklopí pro dálkový a zaklopí pro potkávací...

AK nováček
AK nováček

Registrace: 23.1. 2008

31.01 2008 19:13

TO quinn: Prosí tě, jak je to u těchto světel s elektrickým naklápěním? Předělají se tam ty servomotorky z původních světel, nebo nejsou naklápěcí vůbec? Kvůli technické kontrole.

AK batole
AK batole

06.02 2008 23:57

to je jedinej problém kterej sem ještě nevyřešil, motorky z původních tam nejdou, takže se musí sehnat ty z nových, ale jak to pak pude zatím nevím...

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 7.7. 2007

16.10 2008 0:11

Pokud by se do těchto světel vrazila HID* sada,jak se vyřeší dálková světla? H4 přepíná mezi vláknama,ale Xenon* svítí pořád a dálkové se přidají,ne?

AK senior
AK senior

Muž

16.10 2008 10:04

bull:
Pokud by se do těchto světel vrazila HID* sada,jak se vyřeší dálková světla? H4 přepíná mezi vláknama,ale Xenon* svítí pořád a dálkové se přidají,ne?

nn H4 Xenon* má clonu ktera se pri zapnuti dálek nadzvyhne a tím svítí víc
jenze facelift svetla jsou H7/H7 tzn.ze jedna strana(v čočce) ti sviti jako potkavačka při zapnuti dálek se rozsviti druha žárovka co je v parabole jinak svetla uz mam taky nejakej patek na aute (US verzi jsem vymnenil za EU)a na závěr trocha reklamy neuškodí - facelift svetla dovoz z DE prodavam za 3500,- za pár, běžná cena v autokelly,bados = 5500,-a to se vyplatí

AK batole
AK batole

Registrace: 5.11. 2007

16.10 2008 10:09

Tak jak se to teda zapojí, když na starých světlech mám jen jednu patici a těch faceliftových jsou ty patice 2

AK senior
AK senior

Muž

16.10 2008 13:02

DK:
Tak jak se to teda zapojí, když na starých světlech mám jen jednu patici a těch faceliftových jsou ty patice 2

jaké dve patice?do starych svetel jde hranata zasuvka a do novych ovalna přepinijes do nove (ovalne) zásuvky a zapojis zbytet kabelaze uz je ve svetle ty resi jen to co jde do svetla zbytek uz je vevnitř stim nic nedelas jen dáš žárovky H7/H7

AK batole
AK batole

Registrace: 5.11. 2007

16.10 2008 22:37

Dík, já jsem myslel že je zvlášť na potkávačky a zvlášť ma dálky.

sponzor

16.10 2008 22:37

AK fanda
AK fanda

Muž

16.10 2008 23:05

mara A4:

nn H4 Xenon* má clonu ktera se pri zapnuti dálek nadzvyhne a tím svítí víc
jenze facelift svetla jsou H7/H7 tzn.ze jedna strana(v čočce) ti sviti jako potkavačka při zapnuti dálek se rozsviti druha žárovka co je v parabole jinak svetla uz mam taky nejakej patek na aute (US verzi jsem vymnenil za EU)a na závěr trocha reklamy neuškodí - facelift svetla dovoz z DE prodavam za 3500,- za pár, běžná cena v autokelly,bados = 5500,-a to se vyplatí

To si asi nerozumíme,tak příklad:mám na autě halogen H4 a chci tam dát čiré facelifty+HID* sada H7.

AK senior
AK senior

Muž

17.10 2008 11:54

bull:

To si asi nerozumíme,tak příklad:mám na autě halogen H4 a chci tam dát čiré facelifty+HID* sada H7.

no rozumíme mám to upne stejne co tam máš ted neřeš když dáš facelift svetla tak budes mit v jednom svetle dve žárovky H7/H7 no a misto jedne H7 žárovky (té na kraji) do potkavacich svetel dáš H7 výbojku- HID* sadu

AK fanda
AK fanda

Muž

17.10 2008 23:32

Tak ještě jinak:co se stane,když přepneš z potkávacích na dálkové?Zhasne čočka a rozsvítí se parabola,ne? A pokud tam vrazím do čoček HID*,tak při přepnutí na dálkové taky zhasne Xenon* v čočce a rozsvítí se H7,nebo Xenon* zůstane zaplý a H7 se pridá a svítí obě světla naráz?

AK senior
AK senior

Muž

18.10 2008 0:56

bull:
Tak ještě jinak:co se stane,když přepneš z potkávacích na dálkové?Zhasne čočka a rozsvítí se parabola,ne? A pokud tam vrazím do čoček HID*,tak při přepnutí na dálkové taky zhasne Xenon* v čočce a rozsvítí se H7,nebo Xenon* zůstane zaplý a H7 se pridá a svítí obě světla naráz?

už jsem ti to jednou psal "facelift svetla jsou H7/H7 tzn.ze jedna strana(v čočce) ti sviti jako potkavačka při zapnuti dálek se rozsviti druha žárovka co je v parabole "

tzn.potkávačka sviti furt kdyz zapnes dálku rozsviti se v parabole druha svítí obě zároven

AK fanda
AK fanda

Muž

22.10 2008 23:27

Tak už mně poradili na AC,potkávačky se musí v přepínací páčce zapojit natvrdo.

AK senior
AK senior

Muž

23.10 2008 0:21

bull:
Tak už mně poradili na AC,potkávačky se musí v přepínací páčce zapojit natvrdo.

píčovina

AK senior
AK senior

Registrace: 5.10. 2006

23.10 2008 8:25

mara A4:

píčovina
jasné výstižné

AK fanda
AK fanda

Muž

23.10 2008 22:34

Proč pičovina?Dneska sem se drbal s těma světlama 7hodin.Jaště tam nemám HID*,zatím jen H7+H7 A bez toho propojení v páčce,to svítí na střídačku,buď potkávací,nebo dálkové.

Odkaz do galerie

sponzor

23.10 2008 22:34

AK batole
AK batole

23.10 2008 22:39

bull kdo ti to prosímtě poradil?

AK batole
AK batole

23.10 2008 22:41

tyjo kdyt to je fakt kravina....to co jde do světel je uplně stejné ať máš H4, nebo H7. Řeší se to až ve světlech. To zaprvé. Další věc je, že pokud rožneš dálkové, potkávací se nezhasínají!
Stačí přepinovat ten konektor a je po problému, v páčce nic dělat nemusíš.
Měl jsem na svém autě stejný případ.

AK fanda
AK fanda

Muž

23.10 2008 22:46

Nevím někdo na AC,ale je to tak.Ty jsi tam měl originál světla H4,jednu dvojvláknovou žárovku?

Anonymní

23.10 2008 22:48

Účet smazán na vlastní žádost, včetně obsahu příspěvků.

AK fanda
AK fanda

Muž

23.10 2008 23:00

No to je jasné,ale u žárovky H4 obě vlákna naráz nesvítí,při potkávacích svítí přední vlákno ve stínítku a pokud přepnu dálkové,tak vlákno ve stínítku zhasne a rozsvítí se zadní vlákno bez stínítka,ale nikdy ne obě naráz.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email