Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 13 června 2025
Celkem je zde 283 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Michal2314
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 241
Online návštěvníků
Návštěvníků: 280
Uživatelů: 3
Celkem: 283

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 14.2. 2014

19.02 2014 22:27

Já mám multifunkční volant, takže podvolantovku nepotřebuju, ne? Jen páka a dekl a nebo do deklu udělat ďouru.

Edit: Can Bus hlídá veškeré žárovky včetně těch uvnitř interiéru, kastlíku a dveří? Já jen, že ve dveřích po otevření nesvítí a palubák nic nevypíše, jen že nesvítí na RZ.

sponzor

19.02 2014 22:27

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

19.02 2014 22:37

RedMax:
Tak dá se to udělat ale je to takový fušerský plast stojí pár stovek.Pokud je tam multifunkce tak by to teoreticky mělo jít. Jen se to musí nakódovat.
Páčka stojí kolem 1tis kč.
Interier to nehlásí akorát to poblikává.Ano osvětlení spz je hlídaný tam to řve jak je něco špatně.

AK batole
AK batole

Muž

19.02 2014 22:52

Já nevím, mám několik diodových a ani při rozsvicování nebo zhasínání to nebliká, průběh je klidný, ovšem testováno to mám na Fiatu, uvidím co to udělá v Audi.

Páka stojí litr nová? Ráno se podívám schválně do Etky a případně objednám. Už jsem procházel o víkendu příspěvky jak dodělat tempomat. Jen ještě musím koupit HEX-CAN kabel.

AK batole
AK batole

Muž

21.02 2014 13:09

sagosek:
Gratulace ke koupi Tak ať jezdí a si spokojený.

Pročítal jsem hodnoty spotřeby 3.0 TDI jako už několikrát zde na foru a jen jsem zase kroutil hlavou

Já teda osobně dlouhodobej průměr 9 l / 100 km, což by i reálně cca. odpovídalo. Desetinky nemá cenu řešit.
Když vidím jak tu píšete spotřebu třeba i těch 7 nebo na delší trasu 6 litrů tak opravdu nechápu. Buď fakt jezdím jak to prase nebo nevím
Na delší jízdu (200 km) se dostanu při svižné jízdě třeba na 8,3 nebo 8,5 ale níž v žádném případě.
Spíš to neřeším, chtěl jsem si jen vyzkoušet zda je možné reálně jet třeba za 6 když pojedu fakt na spotřebu s lehoučkou nohou. I když jsem jel, dostal jsem se třeba místo 9,4 na 8,7 což zase nemá cenu vůbec řešit.
Tak kde je zakopaný pes?

A4 Q, 3.0 TDI, 150 kW + chip 200 kW 530 Nm

Pravda, jezdím každý den do práce z práce přes kopec v nadmořské výšce cca. 700 m.

Vidíš to, dokonce já, který má pořád nějak vysokou spotřebu, tak u Audi se teď pohybuji okolo 7-8L, což mě hodně překvapuje. Zatím jsem sviňstky spokojený.

AK batole
AK batole

Muž

22.02 2014 1:51

Zeptám se, v hlavním světlomětu Bi-xenon mám nějakou žárovku, zřejmě P21W? Co to je? To je denní svícení? Takže aktivací VAGem mám denní svícení a nemusím zbytečně ničit výbojky? Jde mě o to, že musím objednat nové výbojky a jedna stojí dvojku a to je celkem raketka, tak bych rád denní svícení, abych výbojkám prodloužil životnost.

AK junior
AK junior

Registrace: 7.5. 2007

22.02 2014 7:38

nemáš vedle spínače světel toto?
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

AK allstar
AK allstar

Muž

22.02 2014 10:11

RedMax:
Zeptám se, v hlavním světlomětu Bi-xenon mám nějakou žárovku, zřejmě P21W? Co to je? To je denní svícení? Takže aktivací VAGem mám denní svícení a nemusím zbytečně ničit výbojky? Jde mě o to, že musím objednat nové výbojky a jedna stojí dvojku a to je celkem raketka, tak bych rád denní svícení, abych výbojkám prodloužil životnost.

Jedna výbojka dvojku nestojí já jsem koupil origo philps za 750kč kus.Tak že za 1500kč obě.
Řešilo se to tady tam najdeš veškerý info
audiklub.cz

AK batole
AK batole

Muž

22.02 2014 12:15

Nikde žádný vypínač, auto a nic takovéh nemám, nemám dešťový ani světlený sensor. Čistě náhodou, nevíte jestli jde pomocí VAGu aktivovat Living/Coming home pomocí tohoto denního svícení nebo mlhovek?

áčku: Ty žárovky vypadají dobře, to ale asi nemá homologaci, že?

sponzor

22.02 2014 12:15

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž

22.02 2014 12:30

RedMax:
Homologaci nevím zda to má ale není s tím problém neoslňuje to a svítí to. To je hlavní. Na STK bez problémů ofiko cestou bez známostí a úplatků.
Pokud nemáš dešťový a světelný senzor tak bys to musel dodělat což je drahá sranda + výměna čelního skla. A nebo je tu varianta koupit uni modul a ten zapojit do stávající elektroinstalace.Je to levnější varianta ale plně funkční.
audiklub.cz

AK batole
AK batole

Muž

22.02 2014 12:55

Tak já dělám autoelektro, tak vím jak to zapojit, mě spíše zajímalo, jestli to umí samo auto. Pokud ne, tak já při denním svícení nekupuji moduly, ale jen osazuji blbé relé za padesát korun.

Ale pokud jsem dobře pochopil z jiného vlákna, tak se to dá aktivovat VAGem tak, že při otočení klíčku se automaticky rozsvítí žárovky ve světle vedle výbojky, pokud rozsvítím alespoň parkovačky, denní zhnasne a proto není potřeba něco v autě překopávat, pochopil jsem správně?

Edit: Jo já se nepodíval na odkaz, řeč byla o living coming home. Ok, bez sensoru to nejde, to jsem chtěl vědět. Ale i to co jsem psal nahoře v tomto příspěvku mi můžeš potvrdit, ať vše vím na 100%.

AK allstar
AK allstar

Muž

22.02 2014 13:09

RedMax:
No nevím jak to pořešíš pouhým relé které ti po odemknutí nebo zamknutí bude svítit cca 30vteřin mlhovkama. Tam bych opravdu přidal pár korun a koupil ten modul nestojí to svět.
U toho denního osvětlení by to mělo jít jen aktivovat diagnostikou bez ohledu na to zda to má světelný a dešťový senzor a polohu AUTO na hlavním vypínači světel a samostatného vypínače DRL.Bude to fungovat jak si pochopil.Po zapnutí zapalování se rozsvítí denní světla a když přepneš na parkovačky či potkávačky tak denní světla zhasnou.

AK batole
AK batole

Muž

22.02 2014 14:40

Příspěvek jsem editoval a psal níže, že jsem myslel, že píšeš o denním svícení, nikoliv o coming home. To je jasný, že potřebuje modul. Díky díky moc za rady a tipy.

Jinak jaké konkrétní výbojky máš? tu dvojku stojí po slevě od Osramu. Konkrétně Osram 66144CBI.

AK allstar
AK allstar

Muž

22.02 2014 15:50

Už nevím kde jsem ty výbojky objednal ale vím že to byli origo philips za 750kč/kus D1S 4300K
Ale asi to trochu podražilo jako všechno že
audiklub.cz

AK batole
AK batole

Muž

23.02 2014 16:31

Ok, díky za tip.

Čistě náhodou, je nějaký servisní manuál k tomuto vozu? Jak a co rozmontovat atd.? Docela by se to šiklo.

AK allstar
AK allstar

Muž

23.02 2014 16:35

RedMax:
To nemám ale veškerý postupy jsou v else a ta trvá 10 hod instalace a to se mi teda nechce podstupovat.
Já si vše rozeberu i bez nápovědy.

AK batole
AK batole

Muž

23.02 2014 23:10

Ty máš funkční Elsu?

sponzor

23.02 2014 23:10

AK allstar
AK allstar

Muž

24.02 2014 19:31

RedMax:
Nemám ale mohl bych mít ale to by stálo počítám tak 5tis od člověka co to umí naistalovat.Na instalace jsem levej to není nic pro mě.

AK batole
AK batole

Muž

25.02 2014 14:57

Zkusím sehnat, zfunkčnit a dám to ke mě na server. Stejně jako tam dám Etku atp. Už mě štve, že to není pohromadě a rád to pro ostatní členy udělám, když už provozuju servery. Pár GB mě nezabije.

AK batole
AK batole

Muž

01.03 2014 2:49

Zde na klubu je spousty informací. Ale zaráží mě, že zde nejsou dost podstatné a nejvíce používané informace. Buď jsem blb nebo slepí, ale nemohu to nikde najít (kromě spousty spekulací atd.).

Zajímají mě náplně. Jaké, jaký a intervaly.

Co se týče hlavně motorového oleje. S Audi jezdím jen dálky, na město mám benzínové starší káry. Proto mě zajímá, jestli mám hledět pouze na palubní počítač, až mi nahlásí výměnu oleje, a nebo používat jen selský rozum (1 rok, 15 tisíc km).

Edit:

Další poznatky. Již třikrát jsem se snažil natankovat plnou nádrž, ale bez úspěchu. Naposled jsem vyjel nádrž tak, že rafička byla dole a dojezd 30km. Do první vypnutí pistole jsem natankoval 52 litrů, potom s velkou snahou a snad ve dvou minutách jsem se dostal na 54 litrů. Takto natankuji vždy stejně. Rafička je vždy v polovině značek třičtvrtě a plnou nádrží. Čím to? Nikdy se mi tohle nestalo. Kolik má plná nádrž objem? Četl jsem, že 63 litrů i Avant Quattro, je to pravda?

Výhřev sedaček. Dám na šestku a hoří mi záda, ale sedáky nikoliv. Jak spolujezdec, tak řidič. Čím to?

AK allstar
AK allstar

Muž

01.03 2014 9:42

ja natankuju kolem 66L do plna bez problemu az po vicko
u vyhrevu mas poskozeny decky pod zadkem. bud nekdo sedadla cistil mokrou cestou nebo klekal na sedaky a tim ponicil decky.
olej menim po 15tis km nebo 1 roku zalezi co pal pc ukaze driv.
o olejich je tu mraky prispevku ac jsou vsude neprehledne rozmisteny pomoci vyhledavace nahore vpravo je urcite najdes.
olej musi splnovat specifikaci pro pouziti. 5w30 504.00/507.00 ja davam longlife ale nekomu ten long prijde zbytecnej.

AK batole
AK batole

Muž

04.03 2014 10:48

Vracím se zpět k RNS-E. Chtěl jsem češtinu a aby to na mě i mluvilo česky. Kontaktoval jsem autocesky.cz a pán říkal, že se počeští jen menu, ale příkazy nejdou. No tak to je mi vlastně k ničemu. Chce to po mě příkazy Italsky a to fakt neumím. Anglicky ta mrcha nemluví a ani na anglinu nereaguje. To se u nás v ČR orpavdu prodávali nová auta, která česky nemluví? Taky jsem se někde dočetl, že v případě koupě českých map u VW navigace dává příkazy česky, jak to je?

AK allstar
AK allstar

Muž

04.03 2014 13:20

RNS-E na mě žbleptá po anglicku Ano menu lze počeštit já to mám a spokojenost.Na navigační pokyny to upravit nejde alespoň to nikdo ještě nedokázal.
Jiný mapy než pro RNS-E ti v tom nepůjdou.
A co se týká toho co píšeš jako poslední tak si to pleteš asi s jinou navigací ze starších modelů konkrétně s tutím
audiklub.cz

AK batole
AK batole

Muž

04.03 2014 13:40

Koukám na mapy 2014. Hlasové prostředí je tam opravdu jen DE, EN, ES, FR, IT. Hm, zařízení jako příplatková výbava za 85 tisíc a neumí to česky. Luxus

- Ok, anglina mi v menu nevadí, nedám za tohle dvojku.
- Hlasové navigování do češtiny nejde, ok.
- Navigace neumí mluvit česky, ok.

Tak a teď poslední věc.

Nelze se připojit k bluetooth. V nastavení je bluetooth pin, takže předpokládám, že by to mělo umět, jenže telefon nic nenajde. Ať jedu, stojím, ať běží motor nebo stojí, ať mám vypnutý klíček nebo ne, prostě nic. Jak na to?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email