Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 dubna 2025
Celkem je zde 72 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: lunto
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 49 158
Online návštěvníků
Návštěvníků: 72
Uživatelů: 0
Celkem: 72

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 5.5. 2007

11.02 2013 9:49

Zdar kluci zajimalo by mě zda je možný když mam origo xenony jestli tam můžu dat svetlomety s klasickou H7 abych neměl problémy na technické kontrole moje xenony už jsou celkem straveny a kdyz si vezmu že výbojka stoji skoro litr tak raději si vezmu světla s obyč žárovkou.
Dík za názory

sponzor

11.02 2013 9:49

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 15.11. 2011

11.02 2013 12:34

já jezdim se žárovkama za 190kč přímo z číny dodnes svítí (přes rok, ale je pravda, že nemaj takový svit jako originály!

Ale když bych to srovnal s normálníma žárovkama, tak je to lepší.

Ale na technické by ti to mělo rozhodně projít, jen musí fungovat elektrika, ani ostříkávání tím pádem není třeba, jen na xenony je potřebuješ. Já bych neviděl problém, jestli ti bude fungovat naklánění.

Ale sbohem xenonům bych nedal.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 8.2. 2009

11.02 2013 12:45

Klidně s Tebou vyměním ty svoje a nechám Ti tam žárovky Osram night braker k tomu

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 11.9. 2008

11.02 2013 12:52

ja ty stary xenony klidne koupim pokial budu za rozum

AK senior
AK senior

Muž

11.02 2013 12:57

Pánové, toto není bazar - to musíte do jiného oddělení

Bazar je na hlavní nabídce

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 21.9. 2010

11.02 2013 13:22

Spiker:

jak stojí litr? Nevim jaký tam máš typ ale neorigo číny cca 160Kč/kus, origo začíná na 500,- Kč (Starline)

AK senior
AK senior

Muž

11.02 2013 13:33

starline = čína

Buď čína nebo originál, nic jiného neni dobrý, než originál bych řekl.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.10. 2012

11.02 2013 13:54

všechno je čína, se s tim smiřte, jen něco se doveze do Evrpy, zabalí do jiný krabičky a napíše se made in eu B-)

ale fakt se divim, že by někdo chtěl měnit xenony za normál. Jak tady píšou ostatní, dají se koupit levné a měly by svítit pořád o něco lépe, než klasické žárovky
Naposledy upravil Kirja dne 11.02 2013 13:57, celkově upraveno 1 krát. (42% původního příspěvku)

sponzor

11.02 2013 13:54

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

11.02 2013 13:56

Přesně tak Starline je china original je philips ted tam mam taky china vybojky a sviti to uplne za hovno hlavne v desti ale diky za rady.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 27.4. 2010

11.02 2013 13:58

to sou zase kšefty tady, místo toho, aby dal 1300 za nový výbojky, tak to takhle zprasí.

AK senior
AK senior

Muž

11.02 2013 14:37

Solcik: 1300 x 2 , ale je pravda, že je to na dlouho. Taky se je chystám koupit. originály, ale 160kč za pár není moc

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 27.4. 2010

11.02 2013 14:44

proč 1300x2? trošku se tu porozhlídněte orig výbojka se dá koupit za 700. Mně to přijde jako zoufalství, odejdou výbojky tak tam dám žárovky, až sjedu brzdy, tak koupim menší kotouče protože sou levnější a naprasim to tam. Až dojde nafta, naleju tam olej.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 4.11. 2008

11.02 2013 14:47

Tohle je teda poctenicko

jinak lidem, kteri maj ve svetlometech neoriginalni CHINSKY fejky, tak hrozi, ze ta jejich uspora se promeni v docela dost nakladnou investici v podobe bud, ze to vypali BALAST nebo STARTER nehlede na to ze date za chinu 200-300 a vydrzi tak mozna rok, kdezto original bude svitit v pohode 5-7let(3000 provoznich hodin)

Jinak k prispevku kde nekdo chce kvuli tomu, ze se mu nechce kupovat X.Vybojka vymenit za halogen svetlomet me prijde bud jako nejaky FOR nebo naprostej ULET

zde prodavam originalni vybojky, CENY JSOU JEN PRO CLENY AUDI KLUBU[u]
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

AK senior
AK senior

Muž

11.02 2013 14:48

Solcik: jasně, že se dají koupit levněji, ale v krámě cca 1100kč za jednu to je. Ale souhlasím stebou

Pamatuji si, jak jsem dal za H4 800kč od OSRAM, aby svítili lépe, svítili stejně na p*ču, akorád to bylo za 800kč

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 18.8. 2008

11.02 2013 16:27

hosi od satase jsem je kupoval cca za 750 ks plus minus tak nejak to bylo a je po problemu nevim co resite a jestli si myslis ze budou normalni svetla svitit lepe nez xenony??? nebudou!!!!

AK senior
AK senior

Muž

hosi od satase jsem je kupoval cca za 750 ks plus minus tak nejak to bylo a je po problemu nevim co resite a jestli si myslis ze budou normalni svetla svitit lepe nez xenony??? nebudou!!!!

sponzor

AK senior
AK senior

Registrace: 1.8. 2008

11.02 2013 19:46

Dve philips d2s se daj sehnat tady nebo ne vw-clubu od 800 az 1000kc. Osramky budou asi spolehlivejsi, v q7 mam originalni nevysviceny skoro uz 160kkm, proti cinskej ktery vysvitis po 30kkm. tak mi prijde ze tu rises kraviny

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 3.3. 2010

11.02 2013 20:00

Solcik:
proč 1300x2? trošku se tu porozhlídněte orig výbojka se dá koupit za 700. Mně to přijde jako zoufalství, odejdou výbojky tak tam dám žárovky, až sjedu brzdy, tak koupim menší kotouče protože sou levnější a naprasim to tam. Až dojde nafta, naleju tam olej.
Tak nějak...........

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

11.02 2013 20:18

Hlavně si na ty Philipse dávejte bacha je toho na tech skwělejch eshopech z 80% cina fejky za original!!

AK nováček
AK nováček

12.02 2013 5:35

Díky za slušný odpovědi co se týka vybojky D2S ale ti chytraci co zde píší je to prasarna výměna za obyč světla tak at si prohlidnou můj dotaz psal jsem zda je mozna záměna že moje xenony uz jsou radne sezrany jak z venku tak zevnitr a myslim si že davat investici do pomalu 15 let staryho auta ve forme nových svetel origo xenonu pres 10 000kc je celkem zbytecnost proto muj dotaz smeroval na obyc svetla ktera stoji polovinu je to kazdyho vec jak to pochopi ale urcite nebudu kupovat nejaky stary mrchy na aukru ktery budou podobne na tom jak ty moje.Dik

AK nováček
AK nováček

12.02 2013 6:35

Za chvilku aby se tady bal clovek neco napsat hned kazdej druhej z neho pitomce.Kazdej jsme jiny clovek jiny kraj jiny mrav me treba osobne xenony nejak nepresvedcily o tom jak jsou genialni pokud se budeme bavit o suche silnici tak ano sviti dobre pokud ale za deste a mokre vozovce tak to moc parada teda neni to si myslim ze vede zarovka. Ano ted se ozve priznivce Xenonu jak casto jezdim za deste a podobne.........a ze vic prosvetluje krajnice a svetelny paprsek je blizko denimu svetlu a podbny fyzikalni zalezitosti,ale jak jsem psal kazdej jsme jiny clovek.A kraviny typu ze DAM* mensi kotouce nebo misto nafty DAM* olej si nech laskave do skolky,myslim si ze jsem uz videl dost aut a vim kde a na cem se da usetrit a kde je treba nesetrit a urcite to nebudou ani brzdy a ani nafta kdyz mam nejslavnejsi AKN ktery hani taky jen chytraci a ja treba tomu motoru nemuzu rict ani pul slova!!!!!

AK senior
AK senior

Muž

12.02 2013 6:45

Spiker: Nerozčiluj se, kluci to mysleli dobře... Xenony jsou prostě xenony a ta investice za to stojí.

AK senior
AK senior

Muž

14.02 2013 5:12

a nikdo nerika aby jsi kupoval nove svetla kde jedno stoji 10tkc pokud jsi zrucny tak svetĺa renovuj navod je tady na klubu pokud ne nech je renovovat vyjde te to levneji a budes spokojen protoze je mas proste vypalene

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

14.02 2013 8:50

Spiker:
Za chvilku aby se tady bal clovek neco napsat hned kazdej druhej z neho pitomce.Kazdej jsme jiny clovek jiny kraj jiny mrav me treba osobne xenony nejak nepresvedcily o tom jak jsou genialni pokud se budeme bavit o suche silnici tak ano sviti dobre pokud ale za deste a mokre vozovce tak to moc parada teda neni to si myslim ze vede zarovka. Ano ted se ozve priznivce Xenonu jak casto jezdim za deste a podobne.........a ze vic prosvetluje krajnice a svetelny paprsek je blizko denimu svetlu a podbny fyzikalni zalezitosti,ale jak jsem psal kazdej jsme jiny clovek.A kraviny typu ze DAM* mensi kotouce nebo misto nafty DAM* olej si nech laskave do skolky,myslim si ze jsem uz videl dost aut a vim kde a na cem se da usetrit a kde je treba nesetrit a urcite to nebudou ani brzdy a ani nafta kdyz mam nejslavnejsi AKN ktery hani taky jen chytraci a ja treba tomu motoru nemuzu rict ani pul slova!!!!!

Kolego nic proti ale jestli chces mermomoci setrit kup si fabii.
Pripada mi naprosto nenormalni davat misto original xenonu prasivy taiwan lampy typu sonar ci tyc apod. Je to dehonestace vozu a pokud ma origo Xenon* mel by tam zustat
Xenony jdou zrenovovat a urcite nebudou stat 10000 jeden to mi ver a pokud si pujdes koupit original hella halogen tak vyndas stopro 4500 za jeden!!
Konej se svym vozem jak chces nic mi do toho defakto neni ale za me tento postup neni uplne normalni co chces delat.a az si na sve auto DAS* vysnene hlagogeny H1 a zjistis ze to nesviti uz vubec jeste rad tam ty xenony vratis.

sponzor

14.02 2013 8:50

AK fanda
AK fanda

Muž

14.02 2013 12:22

minuly tyzden som bral na dielnu A6/4B s halogen lampami od TYCu, bolo to vecer cca 3km a ja stym na potkavacky nesel viac ako 40, dialkove celkom v pohode ale potkavacky boli horsie ako hmlovky, pritom som kontroloval ci du tam spravne ziarovky pre istotu a boli... neviem ako sa vobec mozu dostat taketo lampy na trh...

AK senior
AK senior

Muž

14.02 2013 12:57

quattro99: Taky jsem zažil originální lampy s halogenama, že jsem vůbec neviděl.

AK fanda
AK fanda

Muž

14.02 2013 13:14

ale asi neboli nove co? ja som mal allroadove lampy s halegonom ktore tiez absolutne nesvietili, potkavacky boli ako bludicky, no dialkove svietili perfektne, tak som si to prekopal na BiXenon* od osramu a najednou je z jazdy vnoci zabava miesto utrpenia

AK senior
AK senior

Muž

14.02 2013 14:38

Ale jo, pávě, že to bylo nové. ale už tehdy říkali ať se vymění za facelift, ale ne u AUDI.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 22.9. 2012

15.02 2013 16:11

Taky mi není jasné, proč vyndavat xenony a dávat tam halogeny. Já měl halogeny dříve na A4 a protože jsem chtěl, aby hezky svítili, nešetřil jsem a kupoval jsem ty lepší Philips Blue light nebo Silver light. Ty žárovky tam vydrželi kolem roku a praskaly a musel jsem je vyměnit. Jejich cena byla kolem 700-800. Teď mám A6 s Bi-xenony a zrovna minulý týden jsem měnil Výbojky a nechal čistit čočky. Byli tam ještě původní Osramky a koupil jsem také Osram Xenarc. Původně jsem chtěl Osram Silverstar. Bohužel je neměli na skladě a musel bych na ně čekat. Ale Co tím chci říci. Jeden Xenarc 1900,- x2= 3800,- Kč. Ale mám pokoj na dalších 5-7 let. A světlo je v porovnání s Halogenama uplně někde jinde.

AK fanda
AK fanda

Muž

15.02 2013 22:41

kde si to kupoval? ja som daval 4000kc za komplet bi cocky s trafami a vybojkami-tiez vsetko osram xenarc...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email