Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 29 dubna 2025
Celkem je zde 200 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Zukov05606
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 162
Online návštěvníků
Návštěvníků: 197
Uživatelů: 3
Celkem: 200

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 17.6. 2012

06.02 2013 21:23

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat zda. Někoho nenapadá kde by mohla být závada na tom, že mi přestal po myčce fungovat plyn. Vyjel jsem z myčku a po druhé zatáčce přestal reagovat a bliká kontrolka žhavení. Když vypnu motor a znovu nastartuji, tak to samé jen je divné, že po nastartovaní mi problikne, že mam špatnou žárovku pravého předního parkovacího světla, přitom svítí normálně.

A4 2.5TDI AYM

Děkuji za rady

sponzor

06.02 2013 21:23

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

06.02 2013 21:44

Jo ještě jsem zapomněl dodat. Že když zapnu Tempomat*, tak páčkou lze normálně přidávat plyn, díky tomu jsem taky dojel dom

AK batole
AK batole

Registrace: 23.10. 2012

06.02 2013 21:54

Tak to by mohl byt potenciometr plynoveho pedalu ale proč by přestal fungovat po myčce? žeby nahoda?

AK nováček
AK nováček

06.02 2013 23:46

Ten potenciometr to asi taky nebude. Kdyz jedu na Tempomat* okolo 2000 ot. a do toho zacnu slapat na plyn tak mi zacne odfoukavat blow ventil ktery reaguje prave na polohu pedalu

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.12. 2007

07.02 2013 14:52

Co takhle diagnostikou zkusit ciste merene hodnoty?

AK nováček
AK nováček

Registrace: 19.4. 2012

07.02 2013 19:39

Mne tiez vzdy ked naprsalo robila problem elektronika Nakoniec som mal prasknuty kryt k RJ. Natiekla voda a skorodovali kontakty. Tuto kolega hore mi to nedavno dal do poriadku

AK fanatik
AK fanatik

Muž

08.02 2013 14:10

Kdyby skorodovali...ale oni shnili uplne na sracku

AK nováček
AK nováček

08.02 2013 14:33

Večer nefungovalo a rano už ok až do teď. Na VAG jsem se ještě nedostal. Takže bych to typoval na tu vodu z té vapky. Kam mohla zatéct a dělat takovou paseku ?

sponzor

08.02 2013 14:33

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 8.2. 2013

09.02 2013 0:00

Asi nahoda. Dnes po vyjeti z mycky. Se roublikala kontrolka zhavickx a do toho sviti permanentne kontrolka protiskluzu (auticko ve smyku).. Pred myckou se menily zarovky. Kontrolka lrasklich zarovek prestala svitit. Ale po mycce opet zacla. Prosel sem tedy i vsechny zarovky ale kde nic tu nic. Vse sviti. Na aute jinak zadne jine zmeny. Problem s plynem neeviduji. Ale nevim proc to sviti a co to znamena. A co auto hlavne schazi. Kdyby se ti problem podarilo vyresit tam budu rad kdyz zde napises.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 8.2. 2013

09.02 2013 0:01

Asi nahoda. Dnes po vyjeti z mycky. Se roublikala kontrolka zhavickx a do toho sviti permanentne kontrolka protiskluzu (auticko ve smyku).. Pred myckou se menily zarovky. Kontrolka lrasklich zarovek prestala svitit. Ale po mycce opet zacla. Prosel sem tedy i vsechny zarovky ale kde nic tu nic. Vse sviti. Na aute jinak zadne jine zmeny. Problem s plynem neeviduji. Ale nevim proc to sviti a co to znamena. A co auto hlavne schazi. Kdyby se ti problem podarilo vyresit tam budu rad kdyz zde napises.

AK batole
AK batole

Registrace: 9.9. 2011

09.02 2013 9:20

Ted samí problém se mi také stal, když roztál sníh nebo když hodně zaprší. Jak někdo psal výše, někam mi zateče, kontakty zvlhnou a řidicí jendotka to pošle do nouzáku. Zatím jsem to neřešil a neopravoval.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 9.2. 2009

01.04 2013 20:12

Zitil niekto kde moze byt chyba mne to dela to blikani ked pridam plyn otacky zostanu na 1050 a blika znova nastartujem a na volnobech to jede normalne vcetky stekre skontrolovane pod riadiackov neviem si dat rady a diagnistyka nic neukaze

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.04 2013 21:25

Cist merene hodnoty.

AK senior
AK senior

Registrace: 7.11. 2012

01.04 2013 22:28

jasna chyba pani... vymenit brzdovy spinac bud sa pozrite pod volant na vrchnu cast brzdovej pedalovej paky ci mate 2 vypinace alebo jeden (alebo podla VIN* sa informovat u AUDI predajca)... pokial su dva, tak jeden sluzi na spinanie brzdovych svetiel pri zatlaceni pedalu a druhy na odpojenie paliva, pokial mate jeden, tak su v nom oba spinace... diagnostikovat sa to da aj bez VAG-u. rozbehnite auto na dvojke nech mate nejakych aspon 2500 rpm, drzte plyn na tych otackach a lavou nohou stupnite na brzdu.. po asi 1-2 sekundach by mala riadiace jednotka odpojit palivo a auto by malo len spomalovat aj ked potom priade plny plyn... je to tak spravene kvoli tomu, lebo pani v nemecku prepokladali, ze nebudete naraz brzdit aj pridavat plyn

a este ku tomu blikaniu zhavicov.. je to vseobecna porucha motora

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.04 2013 22:37

Mno, pokud nedosahne otackama motoru pres 1050 jak pise, tezko to bude rozjizdet. Vadny spinac nema na plyn vliv. Pouze to blika. Takze opet se opakuji: merene hodnoty.

AK senior
AK senior

Registrace: 7.11. 2012

01.04 2013 22:43

to by si sa cudoval aky vplyv ma brzdovy spinac. rovnaky problem sme mali na sluzobnej VW T4. A dialo sa to iste.. otacky stupli nieco na 1000rpm a uz si mohol dupat na plyn kolko si chcel a vacsinou sa to stalo ked som zastavoval na krizovatke alebo ked som zastavoval pri cuvani.. Kolega tvrdil, ze to je elektricky plynovy pedal a ja som tvrdil, ze brzdovy spinac. Vsak na firme verili starsiemu ale tomu, co sa do toho prd vyzna.. kupil plynovy pedal a zavada pretrvavala. Potom kupili brzdovy spinac a auto ide ako hodinky...

a ked sme uz pri tom, tak je rozdiel grcnut za pedal (odhadom) 100€ a 10-15€ za brzdovy spinac

a dalsi priznak je nefunkcny alebo blbnuci Tempomat*..

tie otacky dosiahne, pokial nebude pred rozjazdom slapat na brzdu staci len vyskusat

sponzor

01.04 2013 22:43

AK fanatik
AK fanatik

Muž

01.04 2013 22:46

Proto rikam: cist merene hodnoty. Tam zjistis jak funkci brzdoveho spinace, tak i funkci pedalu. On to nemusi byt hned pedal, i kdyz diagnostikou uvidis ze nereaguje. Muze to byt blbej kontakt ve svorkovnici v plenboxu. Celkem dost casta zavada.

AK fanda
AK fanda

02.04 2013 7:24

zkontrolovat odtok vody pod prednim oknem v motorovym prostoru...

AK fanda
AK fanda

Registrace: 10.10. 2007

02.04 2013 7:41

Chyba plynového pedálu,nejspíš se dostala vlhkost do Eboxu co je ECU* a máš zoxidovanou přechodovou svorkovnici,rozdělat ebox vyčistit a bude to OK.většinou je někdo líný sundat stěrače a buď nedotáhne nebo ulomí zadní šroub

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 21.9. 2012

02.04 2013 9:14

váha:
Chyba plynového pedálu,nejspíš se dostala vlhkost do Eboxu co je ECU* a máš zoxidovanou přechodovou svorkovnici,rozdělat ebox vyčistit a bude to OK.většinou je někdo líný sundat stěrače a buď nedotáhne nebo ulomí zadní šroub

Ani není potřeba sundavat sterace, ale pak to jde hrozně na píču.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 10.10. 2007

02.04 2013 9:51

Vichac:

Ani není potřeba sundavat sterace, ale pak to jde hrozně na píču.

no a to je ten problém!

AK fanatik
AK fanatik

Muž

02.04 2013 13:30

Sterace dolu, torpedo ven. Jinak v drtive vetsine pripadu praskne kryt boxu a vesele to zoxiduje vsechno. Nebejt liny!! Jinak ta lenost stoji docela dost penez a casu.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 1.4. 2013

04.04 2013 21:06

Dobrý den.Jsem tu nový,tak se tu moc nevyznám.Včera jsem si dovezl A4. Ráno jsem s ní jezdil,vše v pořádku.Večer jsem nastartoval,žhavení zhaslo a po chvíli začala blikat kontrolka žhavení a zhasne až vypnu motor.Poradí někdo dědkovi?

AK fanatik
AK fanatik

Muž

05.04 2013 10:17

Poradime
Diagnostiku, ale tipuji to na vdny brzdovy spinac...

sponzor

05.04 2013 10:17

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 1.4. 2013

05.04 2013 12:29

Děkuji,za rady.Už je vše vyřešeno.Nechal jsem si udělat nový klíč a při výrobě zkusily nastartovat bez čipu.Na diagnostice mě chybu smazali a je to O.K.

AK nováček
AK nováček

Registrace: 22.2. 2011

10.04 2013 1:53

jel jsem na myčku a dúkladně umyl motor vabkou a arvou a při odjezdu domu mi taky blikalo žhavení ,nefungoval plyn ,svítilo ESP* ,dokodrcal jsem se domu ,nechal pořádně vyschnout v garáži a vše zas maká normálně ,někam to svině zateklo kam nemělo ale naštěstí od té doby nikdy to už neudělalo ,tak pozor na důkladné mytí motoru

AK nováček
AK nováček

24.05 2013 15:31

Zdravím ještě jednou, tak závada se mi projevuje pokaždé když začně pršet. Mám se tedy podívat na box ? Nebo voda může zatékat i někde jinde ?

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 18.11. 2015

28.05 2024 23:18

Fuxxo:
Inak toto mozem potvrdit zazil som to na dialnici na inom voze este ze som skuseny sofer bolo to uz hodne davno na b5.5 co bolo kolegove.
skoro ma slahlo hlavne preto,ze som obchadzal kolonu kamionou co nemali medzeru a nevedel sa zaradit skoro , lebo som musel vracat v rychlom pruhu a tak som z vystraznymi ledva po poruche a vytrubeni vsetkych bleskovo sekol na krajnicu odstavneho pruhu lebo vyplo palivove cerpadlo ako nudzak.
a zrazu mi prestal reagovat plyn a ked ze som mal este
postreh aby ma nezramovala kamionova kolona tak som rychlo pri vsetkych schladnou hlavou este docela prezieravo dal blinker a vystrazny pred kamionom na kranicu odstavny pruh. Nastasie ziadna retazova havaria. samozrejme VW a kolega ten bol sedivy z klaksonou no pohoda po vypnuti motora
to nachvilu prestalo a dosli sme po prestavke, zial bol pokazeny
brzdovy spinac a bol v kope dvojity ako spomina Fuxxo v jeho prvom odkaze.
P.S. este ze som pozeral na pravu zadnu stranu cez okna aby som sa vtesnal pri 2000az 1800 otackach na setke a este stihol podradit na 5 a ked nic co klesalo to uplne pri podlahe dalej, nastasie tam nebol dalsi odbacajuci pruh. Najlepsie je to, ako zakon schvalnosti, ze sa to stalo pri prvom ako poslednom kamione obchadzanom na cele a druhy mal medzeru ledva na jedno auto.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Možná podobná témata
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email