Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 13 prosince 2025
Celkem je zde 1123 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: M4rt1nkl
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 490
Online návštěvníků
Návštěvníků: 1123
Uživatelů: 0
Celkem: 1123

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

14.08 2012 13:04

vencaa6:
Ne, neměl, kupodivu mám na benzín, když nemám, nejezdím, když bych neměl dlouhodobě, jezdím dehtem, když nemám ani na dehta jezdím MHD.

Možná je to tím, že jsem se fakt nenarodil v ČR a tuhle logiku jezdit za každou cenu nedokážu pochopit.

Narvi si LPG* klidně do raketoplánu, mě je to dvacet, ale netvrď mi, že se to u aut jako je RS6, W12 vyplatí, někde jsem tady dělal dost podrobnou rozvahovku, buď to přepočítej, nebo mě s tím neser.

sponzor

14.08 2012 13:04

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

14.08 2012 13:13

root:

hele Martine kdyby jsi potřeboval a vidím že ano tak mám docela pěknou kamarádku ve Švýcarsku.. dělá tam nějakej strip či kdo ví co.. jestli chceš pošlu ti na ní kontakt dostaneš maloměštáckou-moravskou slevu

AK fanda
AK fanda

Registrace: 18.11. 2009

14.08 2012 13:15

Zvlastni...znam lidi,co maji LPG* uz od dob,kdy jeste ani neexistovala sekvence...oni na LPG* nedaji dopustit,maji to uz vic jak deset let.Specialne jeden kolega to ma v S6 uz skoro deset let a nejak nemam pocit,ze bych ho nekdy slysel plakat na tema,jak je LPG* na 3,14cu,jak mu to znicilo motor atd...naopak,prave proto,ze jezdi celou dobu na LPG*,muze si dovolit provozovat S6 tim zpusobem,ze si proste to auto uziva (netrepe se pri kazdem pohledu na palivomer)...
Ti vecni kritici LPG* by meli obcas vytahnout hlavu z hnoje teoretiky a poptat se dlohodobych provozovatelu LPG*...jejich EGO* by zrejme utrpelo sok.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 13.9. 2009

14.08 2012 13:21

dal jsem si tu praci a napocital jsem ve dvoustrankovym prispevku 10.5 prispevku, ktere byly aspon trochu k tematu.
jak by se to dalo shrnout: jediny, koho znam a je tu nejak aktivni je mike, ten by mohl vypravet, jak to je s podvozkem, co se tam vsechno pravidelne (130,000 - 150,000?) sere a kolik to stoji. to ale asi neni relevantni k prestavbe toho kcharu na plyn. co se motoru tyce, tak nekde jsem uz tady cetl srovnani co komu upadlo a kdy a proc. jako se vsim kolem aut to bude stejne individualni. nekdo ma stesti na kus, nekdo ma "stesti". Na servisni naklady (takove ty normalni) tu nekdy koloval excel spreadsheet.
Servis motoru (co si pamatuju mika) je stejne narocny uz na benal, takze pokud se tomu jeste snizi intervaly (napada me turba?), tak o nejakem sporeni nemuze byt ani rec...
napad samotny mi pripomina Clarksonism o Q7 V12 TDI* - "So having a twin Turbo* V12 diesel is like, turning your central heating off at home, and then keeping warm ... by burning Rembrandts"
Diskuse pak pripomina "Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
Jestli tu chcete probirat osobni preference, tak na to je jine vlakno. Takhle aby nekdo presvedcil Krizu, at se ke kazdemu regulernimu vlaknu automaticky tvori kopie s pridomkem "hadky a jiny off-topic"

AK allstar
AK allstar

Registrace: 16.12. 2007

14.08 2012 13:55

root:
vencaa6:
Ne, neměl, kupodivu mám na benzín, když nemám, nejezdím, když bych neměl dlouhodobě, jezdím dehtem, když nemám ani na dehta jezdím MHD.

Možná je to tím, že jsem se fakt nenarodil v ČR a tuhle logiku jezdit za každou cenu nedokážu pochopit.

Narvi si LPG* klidně do raketoplánu, mě je to dvacet, ale netvrď mi, že se to u aut jako je RS6, W12 vyplatí, někde jsem tady dělal dost podrobnou rozvahovku, buď to přepočítej, nebo mě s tím neser.

už jsem ti zde několikrát psal, zkus někdy respektovat názor jiných... já třeba respektuju tvůj, že jezdíš pouze do kyjova. nechápu to, nerozumím tomu, ale je tvůj boj.

nebudu ti zde milionkrát opakovat proč LPG* ano. ty to stejně nepochopíš. stejně tak nepochopíš, že na benzín mám, ale mám taky i trochu ekonomického myšlení.

a propo, borec se zeptal na A, ale vy jste díky svému egu nedokázali: držet hubu, nebo rozumně protiargumentovat.

NAZDAR

AK senior
AK senior

Registrace: 23.11. 2009

14.08 2012 14:07

OK kluci, RS je Racing Sport, pardon. Kombík + Racing, hmmm, to je jiná

Root: To, že v každym topicu o LPG* nebo benzín vs nafta musíš všem vyjasnit tvůj dlouhodobě konzistentní názor je OK, aspoň je prdel, ale proč si tak často protiřečíš?
"apropos mě překvapuje že o RS6 vůbec mluví někdo, kdo jí nikdy neměl"

Ty máš RS6?
Ty si někdy měl LPG*?
Ty si někdy studoval na VŠE, že víš, že se tam ekonomie nestuduje?

Znam lidi co maj LPG* v S80, Escallade a pak v levnějších autech jako favorit a všichni si chrochtaj jak je to super. Je sranda pak číst tvoje komentáře jak to máš spočtený, že to prostě je úplně na hovno!

A roote, nic ve zlym, ale nepiš tady o "zvrácených českých potřebách" si kupovat něco na co nemam. Předně tohle nemá nic společnýho s Čechy jako s obyvateli ČR (pořád má u nás víc lidí debetní kartu než kreditní), ale hlavně - sjíždim tohle fórum už několik let a x krát si tu psal jak za chvilku upgraduješ na A8, pak si zas nemohl spát z Alpiny B12, kterou si našel někde na netu, teď si zas kupuješ motorku nebo co.. Opravdu si ty věci kupuješ nebo o tom jen tlacháš? To mi připadá jako zvrácená moravská potřeba tlachat o věcech, který se nestanou
Nic ve zlym roote

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 13.9. 2009

14.08 2012 14:16

vim, ze je tezke to po tech dvou strankach poznat, ale puvodni dotaz byl:
"co si myslite o kombinaci RS6stky s plynem ?! je to blbost ?? nebo mate s tim nekdo zkusenosti zdali to funguje jak ma ... co se tak nejvic kazi kdyz je tam plyn atd... jedna se o rok vyroby 2005 tudis je to C5 a najeto ma 145 000km poctivych..."
pak jeste pokud nekdo mate rs6 tak tazatek zadal o svezeni...

pokud si nekdo vezme nejaky excel - like nastroj a spocita nam nejaka cisla, aby podporil svoje argumenty, bude vitan s ovacemi ve stoje.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

14.08 2012 14:33

Třeba to bude o tom, že někdo si chce zachovat vlastnosti benzínového motoru, nečuchat přitom naftu a jezdit za polovic. Třeba bude taky současně i línej prodávat své olítané benzínové koště a jít do tmy s naftou, kde se neví, kolik čtvrthodin v roce nejezdila. Současně s tím by to asi neměl být jedinec, co glorifikuje Audi jako dar z nebes a bere ji jako každý jiný plechový auto.

Audi ještě na obecný trend prodeje modelů v plynu zatím díky náskoku v technice moc neslyší, navyšuje ceny digitálními zrcátky a tak se plyn jeví jako prznění. Slepený benzín s plynem je divnost, ovšem slepená dřevotříska v nábytku místo masivu už trendy je, tam už si dav zvykl.

Osobně se mi to jeví na stejně povytažené obočí jako sportovní užitkové kombajny. I tady by mělo platit, že když chci divočit, tak na co sebou tahat domek. Jak vidno neplatí, tady je to najednou v pořádku. Protože na to chce slyšet kdekdo. U mě hybrid jako hybrid. Komu se to líbí, ať si k tomu klidně vezme v pětatřiceti do černého auta ještě kšiltovku a zavrtí se v kůži. PřECI* jasně jeho volba

sponzor

14.08 2012 14:33

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

14.08 2012 14:35

rnemec:
Citace:
pokud si nekdo vezme nejaky excel - like nastroj a spocita nam nejaka cisla, aby podporil svoje argumenty, bude vitan s ovacemi ve stoje.

Dal to sem v excelu root a sklidil jen kecy

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 26.1. 2011

14.08 2012 15:44

porsche 911 je taky isty "klenot" ako audi rs6..ak niekto tvrdi ze rs6 je bezne auto tak ..to tvrdi ...

ak niekto tvrdi, ze kombik nemoze byt sportove auto tiez je to divne

LPG* ano, zvlast v dnesnej dobe kedy ide vsetko prudko hore a aj hore pojde..ale do rs6 fakt nie pani, rs6 nech si kupi niekto kto je zabezpeceny nema vyplatu pod 150 000Kc(dajme tomu) a nezivia ho rodicia a hlavne to ma v hlave v poriadku ...

AK senior
AK senior

Registrace: 9.10. 2006

14.08 2012 15:57

snuff:
porsche 911 je taky isty "klenot" ako audi rs6..

Srovnávat RS6 a 911 je jako postavit vedle sebe Q7 V12 TDI* a M3... mimo to, stačí se podívat kolik stojí 10 let stará RS6 a 911...

snuff:
ak niekto tvrdi, ze kombik nemoze byt sportove auto tiez je to divne

Mluvíš, jako bys s tím měl nalítáno aspoň pár hodin na okruhu. Kombík s automatem teda není etalon sportovního auta. Ale otázka je, co je vlastně sportovní. Oktávka RS je taky "sportovní" verze oktávky...

snuff:

LPG* ano, zvlast v dnesnej dobe kedy ide vsetko prudko hore a aj hore pojde..ale do rs6 fakt nie pani, rs6 nech si kupi niekto kto je zabezpeceny nema vyplatu pod 150 000Kc(dajme tomu) a nezivia ho rodicia a hlavne to ma v hlave v poriadku ...

Viz. ten Cayenne nahoře. Pána asi živí rodiče a nemá na benál...
Naposledy upravil Kratz dne 14.08 2012 15:58, celkově upraveno 1 krát. (8% původního příspěvku)

AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

14.08 2012 15:58

Mauglí:
Opravdu si ty věci kupuješ nebo o tom jen tlacháš? To mi připadá jako zvrácená moravská potřeba tlachat o věcech, který se nestanou
Nic ve zlym roote

no ja roota v aute nikdy nevidel:) dycinky prijel autobusem

Jinak kolem me je par lidi co si dalo plyn do 750i bmw a sou spokojeni. Myslim ze to neni o tom ze by na to nemeli, jen maj pocit ze se uplne stejne kvalitne dostanou z bodu A do B za vyrazne mensi penize.

Skoda Roote ze si proti tomu plynu tak vysazenej, mel sem na tu tvou lasku kupce, ale ten do toho sel s tim ze tam plyn da, tak sem to rovnou skrecoval:(

AK allstar
AK allstar

14.08 2012 15:59

snuff:
porsche 911 je taky isty "klenot" ako audi rs6..ak niekto tvrdi ze rs6 je bezne auto tak ..to tvrdi ...

Doporucuju se v kazdem nekdy svezt

AK senior
AK senior

Muž

14.08 2012 16:01

belmondo si neskutocne vtipny..

vlastnil som M3,soferoval som RS4 a v M5 som bol prevezeny takze aspon aku taku predstavu o tom o co ide pri tychto autach mam...

Kratz, okej sportove auto mozno nie ale je to urcite jeden z top modelov automobilky a tam LPG* nepatri... takisto ako LPG* nepatri do M power..

AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

14.08 2012 16:27

Tady to zas jede.

Jak jsem viděl ta tři písmena, čekal jsem, co zde najdu.

AK senior
AK senior

14.08 2012 16:30

snuff:
urcite jeden z top modelov automobilky a tam LPG* nepatri... takisto ako LPG* nepatri do M power..

řiká kdo?

A kde je seznam co na auto patří a nepatří? Myslim, že si ho každej majitel tvoří sám, ne?

sponzor

14.08 2012 16:30

AK senior
AK senior

14.08 2012 16:31

valmet:
Tady to zas jede.

Jak jsem viděl ta tři písmena, čekal jsem, co zde najdu.

každej kdo na AK založí topic s "LPG*" v názvu by měl povinně poslat bůra rootovi na valium

AK allstar
AK allstar

14.08 2012 16:34

snuff:
belmondo si neskutocne vtipny..

vlastnil som M3,soferoval som RS4 a v M5 som bol prevezeny takze aspon aku taku predstavu o tom o co ide pri tychto autach mam...

Kratz, okej sportove auto mozno nie ale je to urcite jeden z top modelov automobilky a tam LPG* nepatri... takisto ako LPG* nepatri do M power..

Tady ale neresime sbirku modelu na policce:) Muzes mi prosim jeste rict proc tam ten plyn nepatri? ja myslel ze to je jedno, ale vidim ze sem se asi zmylil.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 23.2. 2009

14.08 2012 16:37

mike8:
STEINAR: Pulka ti rekne, ze super, jak usetris a bude to jezdit stejne ci lip, druha ze je to prasecina a dyz nemas na benal nekupuj si RS. Pak se tu vespolek pohadaj, poslo se na moravu a zas bude veselo Ja sem z ty druhy pulky, za me ne...

Ja se DAM* asi na vesteni

AK senior
AK senior

Muž

14.08 2012 16:39

Mauglí:

řiká kdo?

A kde je seznam co na auto patří a nepatří? Myslim, že si ho každej majitel tvoří sám, ne?

skus sa niekedy previezt v Mpower mozno to pochopis...pevne nastavenie hydrostelov, vanosy, kratke sanie a podobne serepeticky su absolutne chutovky vo svete "beznych" automobilov... rs6 je zase tiez trosku vyspickovany motor s 2ma turbami... to ako keby si nalial 100rocne vino do polskeho duseneho kurata... da sa to..ale nicis pracu ludom ktori to vino vytvorili..je to take iste barbarstvo ako plyn v Mku alebo rs..

AK senior
AK senior

Muž

14.08 2012 16:40

belmondo:

Tady ale neresime sbirku modelu na policce:) Muzes mi prosim jeste rict proc tam ten plyn nepatri? ja myslel ze to je jedno, ale vidim ze sem se asi zmylil.

Urcite mas v okoli nejaku specialnu skolu, tam si najdes skor rovnocenneho partnera na konverzaciu

AK fanda
AK fanda

Registrace: 23.2. 2009

14.08 2012 16:43

snuff:
Urcite mas v okoli nejaku specialnu skolu, tam si najdes skor rovnocenneho partnera na konverzaciu

belmondo: A mas to!

AK allstar
AK allstar

14.08 2012 16:46

A mam to:)

tak a ted uz vime proc se tam to LPG* nesmi dat

AK allstar
AK allstar

14.08 2012 16:51

snuff:
Ty se prostě nemůžeš smířit s tím, že když si někdo vezme za ženu Miss World, že na ní chce, aby po večerech smažila bramboráky. Je to fakt jeho věc. Soudy o tom, že je odpovídající s ní chodit jen po večírcích je na držiteli. Kdo je proti plynu, je obecně, tady se to jen schovává za klenot klenotů, je to jednodušší

sponzor

14.08 2012 16:51

AK senior
AK senior

Muž

14.08 2012 16:54

nie je to jednoduchsie, precitaj si co som napisal..LPG* do obycajneho auta (a8,A4,S6, 320i, hyundai accent, opel kadett,) v pohode..o plyne v Mku a RS modeloch si myslim svoje.. je to moj nazor mozte s tym nesuhlasit.. ja to beriem..

vychadzam z toho ze Mko ako take urcite nie je auto na kazdy den a podstata toho auta je byt tak trochu racing auto do beznej premavky.. nie na to aby som na nom primarne robil 50 000km rocne...
Naposledy upravil snuff dne 14.08 2012 16:55, celkově upraveno 1 krát. (30% původního příspěvku)

AK senior
AK senior

14.08 2012 16:54

snuff: mluvíš o svym názoru, nikdo ti ho nebere, ale je to jen tvůj pohled na věc. Když si někdo koupí třeba novou RS6 jen aby ji hodil ze skály tak je to taky jen jeho věc.

Stejně se tu bavíme jen o fotrovskym kombajnu, chtělo by to v LPG* Veyrona nebo aspoň nějaký Ferrari.

AK allstar
AK allstar

14.08 2012 16:56

Mauglí:
Tak pozor! U Veyronu bych řval i já

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

14.08 2012 16:57

povedená taškařice, jako obvykle
btw:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

takže původní nosnou myšlenku až tak zasírat nemusíte

AK allstar
AK allstar

14.08 2012 16:59

Kriznik:
Někdo ti sáhnul na kombajn?

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 22.10. 2011

14.08 2012 17:13

root: Nejen u tebe, ale i u ostatních co to tu spamujou tim, že kdo nemá na benzín, tak si má koupit diesel a né tam cpát LPG*, mě sere jedno... Proč by na to neměl mít? Co je špatnýho na tom, že nechce dávat 38,- ale 17,-? To jako proto, že má RS6 tak když si půjde koupit lednici a budou vedle sebe dvě úplně stejné - jedna za 38.000,- a druhá za 17.000,- tak si musí vzít tu za 38.000,- protože má RS6? To jsou úvahy bože..

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email