Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pondělí, 2 června 2025
Celkem je zde 220 lidí (7 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Absolonic
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 220
Online návštěvníků
Návštěvníků: 213
Uživatelů: 7
Celkem: 220

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 18.2. 2011

11.07 2012 23:01

Rád si nechám poradit od zkušených. Čím více info tím líp

Dííííky

sponzor

11.07 2012 23:01

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

11.07 2012 23:49

a co takhle nejaky zadani, k cemu to potrebujes a tak? nebo to tu nechas zhadat pul fora co je lepsi a pak si vyberes stejne po svem?

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 9.2. 2008

12.07 2012 2:25

TheStigDriv3r:
Za mně raději notebook - Ultrabook už je podle mně všechno moc nahňácaný na sobě a vzhledem k problematičnosti chlazení, teplotám dosahovaných při zatížení a citlivosti komponentů mám trochu strach z životnosti.
I ten notebook má problém se uchladit. Je to cca měsíc, co jsem "vyhazoval" manželčin 3 roky starý notebook. Vždycky byl na podstavci v pokoji, takže absolutně bezproblémové proudění vzduchu a stejně se vyhřál tak, že odešel severní můstek na grafice a komplet MB byla vyhřátá, takže se daliu očekávat další komplikace.

AK senior
AK senior

Žena
Registrace: 25.12. 2010

12.07 2012 7:27

PEDROA80: No s tím "nahňácaním" je to fakt-když se mi do ultrabazmeku vejdete všichni místní stepilí junáci,jeden se nestačí divit
Zas na druhou stranu,s chlazením nemám absolutně problém-nezahřívá se ani při vášnivých národnostních přestřelkách,a že těch žhavých kulek od místních expertů tu lítá požehnaně....

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 9.2. 2008

12.07 2012 7:42

winpetra:

AK oldtimer
AK oldtimer

Registrace: 28.8. 2006

12.07 2012 7:45

Lumpiq: FTW!

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 14.3. 2012

12.07 2012 8:00

Než ultrabook, tak radši rovnou Macbook Air. Vždyť ultrabooky přišly jako konkurence právě pro Air.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 17.2. 2011

12.07 2012 8:06

chlazeni ultrabooku byva vetsinou dobre reseny, ty totiz delaji v zasade renomovany vyrobci kteri materialy neodflaknou (u ultrabooku tomu nahrava i cena) + navic se pouzivaji komponenty, ktery spotrebujou min energie a tim vydavaji i min tepla. U notebooku ma clovek tendenci postupne ubirat z ceny, protoze vidi, ze ten vedle je o neco levnejsi a pritom ma jenom o 20 giga min mista na disku, a tady dalsi tisice dolu protoze o palec mensi obrazovka a tak dal, az skonci na sracce za deset tisic a neuvedomuje si, ze nejvetsi setreni je prave na tech neviditelnejch soucastkach. Jinak vetsina elektronickych zarizeni je dneska koncipovana tak, aby vydrzely dva roky, tj zarucni dobu, cokoli navic je pak prijemnym bonusem, ktery dostanes kdyz se o zarizeni dobre staras (to neplati ale jenom pro pocitace), pokud byl po trech letech notes na vyhozeni, je to naprosto normalni (normalni v logice vyrobcu pocitacu tedy). Jinak zavisi na tom, na co chces pocitac vyuzit, ultrabook ma daleko lepsi mobilitu proti klasickymu notesu, ten uz je dneska pomalu jenom na to, aby sedel na stole a na vikend sis ho mohl prevezt na chatu, na hrani her pak zase nema smysl cokoli mobilniho kupovat... proste zavisi

sponzor

12.07 2012 8:06

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Žena
Registrace: 16.9. 2011

12.07 2012 16:19

Za me rozhodne MacBook Air. Mam ho pul roku a je to parada a to na nem makam nekdy i 10h v kuse.
Nejdriv jsem za nej tech 33 nechtela dat, ze je to zbytecne moc, ale ted nelituju ani koruny navic.
Kupovala jsem ho proto, ze se mi libil designove a ze to je lehky, coz je pro me dulezity, kdyz to vsude taham. Ale pak jsem zjistila, ze je vazne super po vsech strankach, uz na OS MAC nedam dopustit. Chlazeni samozrejme...bez jedneho problemu.
Ale jak jiz bylo receno, hlavni je to, na co to potrebujes, jak moc vyuzijes...tos nenapsal.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

12.07 2012 16:21

winpetra:

Zas na druhou stranu,s chlazením nemám absolutně problém-nezahřívá se ani při vášnivých národnostních přestřelkách,a že těch žhavých kulek od místních expertů tu lítá požehnaně....

Jezis vysvetlete ji nekdo ze to musi nejdriv zapnout

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010

12.07 2012 16:31

Je pravda že jablíčko je fajn věc co se materiálu týče, ALE je oproti ostatním drahý a né málo, no a nevíme jak by se uživatel tvářil na MAC OS

Chce to více info co vlastně uživatel žádá od toho ! ! !

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

12.07 2012 18:07

motiver:
Chce to více info co vlastně uživatel žádá od toho ! ! !

Řeší jestli "ultra", nebo "note".
Já bych ještě zvážil "mega", "super" a "hyper".

AK senior
AK senior

Žena
Registrace: 25.12. 2010

12.07 2012 21:28

belmondo:
Jezis vysvetlete ji nekdo ze to musi nejdriv zapnout

A ty mi chytráku z Prahé vysvětli,jak ho asi zapnout,když nemáme na Ukrajině elektriku a rozbilo se mi dynamo

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

12.07 2012 21:56

winpetra: Musíš třít liščí ohon ... nebo liščím ohonem?
Každopádně musíš třít

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 25.11. 2009

12.07 2012 22:03

utrabook ma jasna pravidla velikost, intel technologie.. je to dobra hracka, ano hodne podobny Mac booku, ale mac s cenou a svym softem nemusi kazdyho oslnit zvlast kdo je zvykly na MS windows.

Nicmeme nevím jak resit jestli ultrabook nebo notas klasiku kdyz nenapises na co to chces

az vymyslis k cemu, kde to budes pouzivat, jestli casto prevazet, jake aplikace na tom budes spoustet tak pak to bude lehci rozebirani.. nicmeme nakonci rozhodovani doporucuju navstivit nejaky showroom a osahat si to

AK batole
AK batole

Muž

12.07 2012 22:24

Mac se dá koupit i použitej a pak bude klidně levnější než většina ostatních ultra/notebooků. A to pořád při (minimálně) stejné výdrži baterky.
Vidím to denně jak kolem mě lidi co maj nový notebooky musí nosit nabíječku. Jo a pokud by měl strach z Mac OS X, může si tam dát WIN, ale stejně by ho lákalo vyzkoušet i Mac OS a za chvíli by na WIN zapoměl
Ale to už jsem asi hodně OT, takže rozumný rady můžou být, až budem vědět požadavky...
Jen s jedním souhlasím - a to zajet aspoň do showroomu a vyzkoušet si vybraný model, přece jenom občas se dá narazit na šíleně vymyšlený tlačítka/klávesy/zavírání/nabíjení atd..

sponzor

12.07 2012 22:24

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 23.2. 2010

12.07 2012 23:37

Ultrabook nebo dobry notebook? zajimava otazka, a preco by nemohol byt ultrabook rovnako dobry ako notebook? Cim by mal byt ten ultrabook horsi? ma mensie omezenia v pouzitom HW a mozno o nieco vyssiu cenu (+/- 20K) ale tym by som vycet nevyhod uzavrel, vyhody? vaha/rozmery/design/pouzite technologie, urcite by sa toho naslo dost ale stejnak to nieje podstatne v pripade ze sa tazatel nerozpise o ucelu pouzitia a hlavne kolko bananov je schopny nastradat aby pokryl cenu ktorehokolvek z nich maly dodatok k tomu chladeniu ktore tu niekto spomenul ako potencionalny problem tak ten sa da vcelku jednoducho objasnit, 99% v dnesnej dobe vyrabanych ultrabookov ma telo zo zliatiny hlinika ktory sluzi ako jeden velky chladic uz k tak vyladenemu prcaku takze tepla by som sa rozhodne nebal aspon nie viac nez u obyc notebooku pripadne MACu

AK batole
AK batole

Muž

13.07 2012 16:40

Díky za názory Takže cena okolo 20 a samozřejmě co nejlepší poměr cena kvalita.... Požadavky nejsou velké bude to na výšku, takže net, excel, nějaké programy atd. Starý noťas už dosloužil

AK batole
AK batole

Muž

13.07 2012 16:53

Kdybych já si teď mohl vybrat co budu nosit na přednášky, bral bych tablet. Jednoduše kvůli jeho mobilitě. Doporučuju zvážit i tuhle možnost, pokud máš prioritu na dělání si poznámek ve škole. Ovšem pokud nejsi z těch, co si chodí do školy zahrát nějakou LANku s kámošema

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010

13.07 2012 19:58

kremex:
Kdybych já si teď mohl vybrat co budu nosit na přednášky, bral bych tablet. Jednoduše kvůli jeho mobilitě. Doporučuju zvážit i tuhle možnost, pokud máš prioritu na dělání si poznámek ve škole. Ovšem pokud nejsi z těch, co si chodí do školy zahrát nějakou LANku s kámošema

To nění špatný nápad, do školy bych si to asi taky pořídil, ale koukal bych na něco k čemu dodávaj klavesnici a tak, aby to člověk mohl využít jako PC na psaní.

Ale zase nějaký tablet, který umí jenom něco a stojí "balík", tak to radši plnohodnotný notebook, který je i výkonný a dá se na něm dělat vlastně všechno.

Když do 20 tis tak třeba
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

A nebo když řikáš že by jsi to měl jenom na psaní, net, a jiné tak si nemusíš vyhazovat tolik peněz a stačil by třeba jenom tento
audiklub.cz

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 23.2. 2010

13.07 2012 20:47

motiver: niekto u aceru ma zvratenu predstavu o specifikaciach ultrabooku (hmotnost pod 2kg a vyska pod 20mm) alebo je to len dalsi nie moc chytry marketingovy tah , ked uz ultrabook tak nieco na styl
audiklub.cz
pripadne
audiklub.cz
a ked uz acer tak Aspire S3, inak by cela anabaza okolo ultrabookov nedavala zmysel a bol by to len obyc notas so slim profile klavesnicou

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 25.11. 2009

13.07 2012 21:34

na výšku myslis na vysokou skolu ? Ja osobne teda po 13" dal prednost 15". Je dulezite rozhodnout velikost. POkud neco na prenaseni tak ultrabook super.. ale na koukani na filmy to nebude zrovna to nejlepsi

AK batole
AK batole

Muž

14.07 2012 13:53

Jj na Vysokou Chci ať už i dobře vypadá z hlediska designu... Jsem sám zvědavý co vyberu

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.4. 2010

16.07 2012 10:23

motiver:
Je pravda že jablíčko je fajn věc co se materiálu týče, ALE je oproti ostatním drahý a né málo, no a nevíme jak by se uživatel tvářil na MAC OS

Je drahý, ale poměr cena/výkon/kvalita je zhruba stejnej, jako u stejně výkonnech neapplovskejch strojů. Můj střep má 6 let (MacBook Pro) a pořád šlape jako hodinky (potom, co sem ho na radu místních pořádně prohnal fukotem z kompresoru ). Co se týče Mac OS, tak na běžnou práci super, neskutečně pohodlnej systém a pakliže potřebuje tazatel pracovat občes ve windowsech (tak jako já občas musím udělat něco do školy na programu, kerej se na mac nedělá), tak není problém mít nainstalovány 2 plnohodnotný systémy a jen si přepnout
Cena je vyšší, ale rozhodně se nejedná jen o přeplacení za značku.
Za mě bych se ultrabůku nebál, i když já osobně plánuju klasickej notebook už kvůli výkonu. Co mám teď v merku je MacBook Pro s retinou ale musím trochu našpórovat, případné charitativní částky zasílejte na můj bankovní účet (po zaslání SZ rád pošlu číslo)
na ultrabůku mi vadí, že komponenty jsou sice kvalitní, ale nejsou tak výkonný a co mě nejvíc čílí je málo konektorů pro různý srandavěci jako USB a pod., čistě praktičnost.
Co se týká starých maců, osobně nevím o nikom, kdo by si stěžoval na koupi starýho apple notebůku. Já koupil 2 roky starý a dosud sem neměl jedinej problém, až na novou baterku.

sponzor

16.07 2012 10:23

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.4. 2010

16.07 2012 10:25

AMDDawe:
Ja osobne teda po 13" dal prednost 15". Je dulezite rozhodnout velikost. POkud neco na prenaseni tak ultrabook super.. ale na koukani na filmy to nebude zrovna to nejlepsi

Naprostej souhlas! Na 13tce je displej naprd, pokud nemáš externí monitor, tak bych rozhodně bral 15" i na běžnou práci, jinak tě brzo vomejou, oblečou do kvádra a zahrabou 6 stop pod zem, protože se z toho zvencneš.

Anonymní

26.12 2012 19:08

Abych nezakládal nové vlákno. Odešel mě po 5ti letech můj noťas Toshiba Satellite Pro a hledám za něj vhodnou náhradu. Chci zase něco s 17 obrazovkou a klávesnicí s numerikou. Aby na tom šli hry (třeba GTA4). Cena kolem 15000,- . Díky za typy.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 5.6. 2010

26.12 2012 20:05

Je dost obtizne najit neco solidniho, lepsiho nez Dell a dokonce i v pomeru cena/vykon, zvlast zajimali te ji zaruka a servis

Anonymní

26.12 2012 20:23

tecka: no když to vydrží zase těch 5 let, s Toshibou jsem za ty roky neměl jediný problém, až teď

AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 28.9. 2007

14.02 2013 15:38

řeším stejný problém jako medvěd:

takže brát DELL?
mají tam 3 řady Inspiron, Vostro a Latitude.
u toho Inspironu se mi nepozdávají 5400 ot. disky, co jsem si tak všiml.

jinak se to liší jen zpracováním? rád bych dedikovanou grafiku a rychlejší disk

nějaké tipy? cena cca 20-25k s DPH

AK allstar
AK allstar

Registrace: 5.6. 2010

14.02 2013 15:45

Dneska jsem si udelal radost
Dell Inspiron SE-7520 15" i5/ 6G/ 1T/ 7730/ W8/ 2NBD
part number D-N-7520-N2-511S

cca 15t bez dph, hlinik, podsvetlena klavesnice.
audiklub.cz

Zvazoval jsem jeste ultrabook Dell 15z, ale tohle ma lepsi pomer cena vykon
audiklub.cz

audiklub.cz
tam kde byla driv alfa. Na alfe se muzes jit podivat v patre jak to vypada fyzicky

Inspiron je jakoze domaci user
Latitude firemni

5400rpm, na to kasli, pokud to nemas primarne na hry je to uplne jedno, navic 7200 se vic hreje a driv se pokazi, nicmene to u dellu neva, vymeni v zaruce u tebe doma kus za kus bez reci.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email