Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 9 června 2024
Celkem je zde 647 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Xtreme15
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 48 486
Online návštěvníků
Návštěvníků: 646
Uživatelů: 1
Celkem: 647

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

22.05 2012 9:31


Těch dotazů už bylo celkem dost a ještě asi i bude, takže si založím tohle téma, kde budu řešit své cpé (Audi Coupé, r.v. 1989, 2,3 NG). Berte prosím v potaz, že jsem laik samouk, takže některé věci se mi budou muset vysvětlit trochu polopaticky a jiné budu popisovat trochu přiblble… Samozřejmě budu rád za každé rady a nápady. Ale poprosil bych, aby se tu udrželo téma. Ikdyž vím, že to nebude tak lehký. Obzvláště tady. Předem díky.

1. Neukazuje mi na palubní desce teplota vody v chladiči. Je mi jasný, že je potřeba vyměnit 4-pin čidlo (nebo že by palubní deska?). Otázka zní: „Kde ho sehnat? Dá se sehnat jinde než na ebay.de? Například někde v ČR. A třeba i levněji (o tom pochybuju ).“.

Vyřešení dotazu:
Řešení se ukázalo složitější. Bylo to tišťákem v palubní desce. Někdo se v ní o5 hrabal a byly zku*vené cesty. Takže vyměněn tišťák + čidlo a budík ukazuje jak víno


2. Motor se při volnoběhu abnormálně klepe. Když dostane otáčky, přestane. Silentblok motoru jsem dal nový. Trochu se to zklidnilo, ale žádná sláva. Může na to mít vliv to 4-pin čidlo (odesílá signál do ŘJ?)? Hřídel řemenů je po nehodě asi o 1-2 mm přihnutá na jedné straně směrem k motoru. Mohla by tak rozkmitat celej motor? Nemohlo se něco „pohnout“ v motoru že by byl špatně vyvážený a proto se klepe?

Vyřešení dotazu:
Prozatím nevyměněno, ale měla by to být ona hřídel. Proto ji začínám schánět. Kdyby někdo měl jednu rovnou a volnou...


3. Občas svítí mazání a bzučí relé. Jenže motor maže normálně. Je to hodně náladový. Objevuje se to náhodně. Jestli je motor studený, nebo zahřátý na to nemá vliv. Občas to za celou jízdu nezasvítí a občas to nechce ani zhasnout. Objeví se to vždycky hned na jednou (bzučák+světlo) a vždy nad 2500 otáček. Pod 2500 otáček to nesvítí. Podle budíku tlaku oleje tam je tlak v pořádku. Po zahřátí na volnoběh krásně klesá a po sešlápnutí pedálu zase stoupá. Čidla tlaku jsem měnil. Čidlo 2-pin jsem dával starší funkční a 1-pin jsem kupoval nový. 1-pin si nejsem jistý, jestli je tam správná barva (v nabídce byly asi 3 barvy), ale tlak ukazuje normálně, tak nevim. Čistil jsem i olejovou vanu a koš sání (v koši jsem měl ocelový špony, ale nic závratnýho) při výměně oleje s olejovým filtrem (oleje tam mám podle měrky dost). Měnil jsem i konektor připojení čidla, takže tam snad problém není. Začalo to svítit až po nehodě. Před to nedělalo. Zkoušel jsem i měnit relé, ale nepomohlo to. Nemohla by to dělat palubní deska?

Vyřešení dotazu:
Řešení? Netušim. Ale přestalo to.

Edit: Už se to zase objevilo. Čím by to mohlo být?

4. Digitální hodiny na palubní desce (v otáčkoměru) si dělaj co chtěj. Čas náhodně přeskakuje a podsvícení se občas ztrácí. Ztrácení podsvícení je po projetí nerovností. Přeskakování času je náhodnej. Po projetí nerovností i jen tak pro srandu králikum. Co by to mohlo způsobovat? Napadla mne „tyčka nastavování času“. Že by tam byl nějakej špatnej kontakt.

Vyřešení dotazu:
Již zmíněný tišťák. Vypadá to, že celá palubka fungovala jako když nefunguje.


5. Zapojení motorků naklápění předních světel. Netuší někdo, jestli je na to potřeba i nějaká řídící jednotka? Nebo se to zapojí do tlačítka a do pojistkový skříně a mělo by to fungovat? V autě elektrický naklápění nebylo. Dávám dodatečně.

6. Jak se dostat k anténě ze spodu? Rádio nemá signál z antény. Nataženej kabel od rádia k anténě má průchod v pořádku (změřeno). Ale mezi prutem a kabelem není kontakt. Nejspíše je to v průchodce antény na střeše. Jen jak se k tomu dostat a nic nepokurvit. Musim sundat celej střešní tapec?

Vyřešení dotazu:
Na anténu jsem se opravdu dostal skrze světlo ve stropnici, ale připojení bylo v pořádku. Nakonec to byl konektor do rádia. O5 si pan bastlíř z Plzně hrál... Koupil jsem za 12 Kč konektor, zapojil do rádia a hraje to super.


7. Střešní okno funguje normálně. Jen když se otevírá vyklopením (ne zasunutím do střechy), tak zůstane zaseknutá půlka tapecu. Chybí mi tam jedna příchytka toho tapecu. Tady se ptám, jestli by někdo neměl náhradní. Jde to po otevření rukou dootevřít úplně, ale tapec tam plandá a mě to nebaví.

8. Záslepka „díry“ pro střešní nosiče. Při prvním vyndavání se mi podařilo jednu zlomit vejpůl. Slepený to nedrží. Neměl by někdo náhradní? Vemu jich klidně i víc, protože se to blbě vyndavá, tudíž počítám s tím, že zkurvim ještě další.

9. Vyhřívání zadního okna nefunguje. Čím by to mohlo být a jak zjistit co to je a jak to opravit?

Vyřešení dotazu:
Bylo zjištěno, že nejsou VŮBEC natáhnutý dráty do zadních dveří. Takže si budu muset zahrát na dráteníka.


10. Motor se nezahříval ani na 60°C.

Vyřešení dotazu:
Vyměněn termostat a už se to hřeje tak akorát.


To by mohlo prozatím stačit. I tak je toho až dost. Některý věci jsou prkotiny, ale radši se 2x zeptám, než bych 1x něco zkurvil. Předem díky za odpovědi.
Naposledy upravil Cadaverous dne 13.09 2012 8:15, celkově upraveno 3 krát. (17% původního příspěvku)
nahoru

sponzor





22.05 2012 9:31


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 6.10. 2006
Příspěvků: 6908 | Témat: 182

22.05 2012 12:44


Začnu odspod.

9. přerušený vodiče výhřevu na okně, ulomený/poškozený připojení napájení k oknu, špatný tlačidlo v panelu, prdlá pojistka (tlačítko a pojistka vlastní zkušenost)

7. blikni co potřebuješ, mám pár šíbrů na nd

6. sundat tapec, zespod je nějaká matka

5. nemá to RJ, zapojíš kabeláž k pojistkám, ke spínači k motorkům a funguje to, max. to má nějaké relé, ale to bys měl poznat na kabeláži

1., 3. a 4. - není nic jednoduššího než zkusit jiný budíky hodiny to budou dělat kvůli nějakýmu špatnýmu kontaktu. Občas mi taky budíky blbnou a na závadu sem stejně nepřišel :/
nahoru

AK senior
AK senior


Registrace: 1.12. 2007
Příspěvků: 1634 | Témat: 95

22.05 2012 13:39


ad 6 . Pokud mas pod antenou svetlo,tak vytahni to maly svetylko a skrz tu diru povolis tu matku anteny,ted nevim jestli to je 17 nebo neco jinyho.A kdyz povolis ten plast co kryje hranu stropnice s "kufrem" tak tam si muzes promerit kabel od anteny.Tady jsem Ti oznacil ten plast

Náhled, klikni pro zvětšení.


co se tyce tech budiku a hodin.Tak budiky normalne vytahni,poradne je procist,kontakty obrousit a prostrikat napr kontaktolem.Pri jednom si muzes zkontrolovat zarovicky,jestli neni problem v ni,napr u toho problikavani hodin
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

22.05 2012 16:08


Taky mám takovej pocit, že máš ale pořádnej bordel v budíkách, jestli by nestálo za to vyzkoušet jiný, jestli máš obyč budíky bez palubáku a dalších displejů apod., tak Ti na srazu můžu půjčit svoje na vyzkoušení, pokud to do tý doby nevyřešíš, mě chodí vše krom podsvícení a to myslím, že není budíkama.

To světlo v tapecu bys měl mít, má ho tam i moje socka.

No vidím, to tak, že na sraz vezmem všichni všechno co máme v garáži a co jsme nevyřešili do tý doby, vyřešíme společně tam a za případný díly se srovnáme na místě. Tolik chytrejch hlav na jednom místě se prostě musí využít. No a pak si konečně vožerem a zhulíme držky.
nahoru

AK senior
AK senior


Registrace: 1.12. 2007
Příspěvků: 1634 | Témat: 95

22.05 2012 16:44


Satan Coupe: podsviceni ceho Ti nefunguje?Budiku nebo jen hodin?Pokud nesviti budiky,tak to muze byt prave tema zarovkama a nebo pojistkou.Nejsem si jistej,zda-li tam je umistena,ale jak jsem to mel rozebrane tak jsem ji tam myslim zahlednul.
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer


Registrace: 28.8. 2006
Příspěvků: 15677 | Témat: 299

22.05 2012 17:13


neco sesmolim v noci
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

22.05 2012 17:31


Díky všem za rady...

Světlo v zadu mám a nikdy jsem ho demontovat nezkoušel. Jak se to vůbec dělá? Kladivem? Že jsou špatný budíky je klidně možný, ale je mi divný, že to mazání začalo až po nehodě. Kdyby někdo měl na vyzkoušení normál budíky, tak bych byl rád...

Satan Coupe: Viděl bych to obdobně.
nahoru

AK senior
AK senior


Registrace: 1.12. 2007
Příspěvků: 1634 | Témat: 95

22.05 2012 18:09


Normalne to svetlo z jedny strany vycvaknes.Na jedne nebo na druhe strane je takovy plechovy "vlnovec", aby svetlo poslez drzelo.
nahoru

sponzor





22.05 2012 18:09


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer


Registrace: 28.8. 2006
Příspěvků: 15677 | Témat: 299

22.05 2012 19:36


1) do RJ jde signal pro overheat - odpoj cidlo, nastartuj a pockej tak 5 minut. Da se sehnat za par korun vsude mozne, ale jestli na to nespechas, muzu ho prihodit do objednavky co si delam u nemeckyho kolegy (uz sem si objednal asi 15 polozek na coupe Ceny v DE sou obcas vic nez dobry

2) samozrejme ze to muze mit vliv, ale taky to muze bejt... ano .. asi dalsima 10ti moznostma... (nepocitaje mimozemastany a Sarah Palin) ... a jeste jedna vec: Houpavej volnobeh a podobny blbosti nikdy nejsou zpusobeny jenom jednou zavadou ... nikdy ... nikdy ... nikdy .. vzdycky je to souhra vic zavad (ktery pak ale spravnej kutil vzdycky nejak ochcije, ala "houpe volnobeh, tak pridame na smesi") ...

3) nevim

4) nevim

5) neni na to zadna RJ, jen draty a cudlik a nebudes tomu verit, mas tam i pripravu na to ... ... podivej se naaaaaa ... eeecchhh ja to poradne neprectu ... myslim ze modrej konektor od pojistkovky, ten by mel jit do pristrojovky (ano, regulace je ovladana stavou z pristrojovky) ... uuuuu .... eee .. 15a? ...

6) nevim, neporadim, u Avanta je ten kus zvlast a da se k nemu dostat, u coupe mam dojem, ze budes muset udelat nejaky to odstrojovani a nasledne spachat vymenu

7) oboustrana 3M lepenka

8) nemame

9) jde ti alespon stava do toho konektoru? Podle toho si logicky muzes domyslet kde je zavada ...

podpasovka: Zkousel si to vyblikat? ...

(Pripadam si tu opravdu jak kolovratek, porad dokolecka stejnej seznam zavad a porad stejny odpovedi)
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

22.05 2012 20:17


2Pix: Díky za rady... První odpovim na poslední otázku. Ne nemám čím to vyblikat. Leda bych se někdy (třeba tenhle víkend mám volno ) u tebe stavil a vyblikal bys mi to.

1. Pokud bys mi mohl zjistit cenu a objednat to tak bych byl rád. Kdy to budeš objednávat?
2. Toho jsem se bál, že to bude víc věcí...
3. Blbý že nevíš.
4. To bude asi stejně chtít vyměnit palubku.
5. Na tohle se mrknu... Uvidim co najdu/nenajdu
6. To zkusim přes to světlo, který tam určitě mám.
7. Myslíš, že to udrží lepenka? :/
8. Třeba bude mít někdo jinej.
9. Ještě se mrknu, ale myslím, že svítí.
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

22.05 2012 20:59


neuměla vyblikat??? To jsem zvládl i já... mrkni do mýho tématu, jsou tam myslím nějaký odkazy na návody v english.

Nemá náhodou s podsvícením palubky něco společnýho ten tenkej červenej drátek od spnačky? nějak jsem nevěděl na co je, jelo to i bez něj, tak jsem ho nikam nepřipojil (když jsem vyráběl svoji spínačku).

Ventil se blíží, ty budíky ti na vyzkoušení kdyžtak půjčím. jezdím bez krytu za volantem, je to otázka minuty, vyndat je.

Vidím to, že na ventil beru velkou golu, sadu vočkoplochejch, nějaký kabely, kabelový spojky, pájku + cín, smršťovačku, měřáky, stabilizovanej zdroj do 30V atd. Moh byste někdo vzít nějaký konektry na čidla, takový ty origo, nebo nějakej tip, kde je koupit? Nějaký se mi rozsypaly stářím a teplem, hlavně vnitřky. Jo vemu funkční zapalovací kabely německý origo BERU a palec, který jsem vyměnil a pak jsem zjistil, že jsem je blbě měřil a že jim nic není. Asi naberu nějaký odpory a poťáky na případnou simulaci čidel a podobný kraviny, hadice, sponky....
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

22.05 2012 21:03


Jo a někdo by měl vzít tubu silikonu, já zkusím v práci ulovit vulkanizační pásku, na lepení želvy je jedinečná.

Prostě všichni poberte vše, co se vám válí v garáži, někomu se to může hodit a múžete za to třeba dostat nějaký
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

22.05 2012 21:03


Satan Coupe: Ty voe a to jsem si myslel, že já vozim v kufru malou dílnu... Klidně taky vemu něco sebou, ale moc toho nemám...

PS: Tenhle víkend jsem přilepil na silikon zadní světla. Půlka tuby mi zbyla. Klidně ji vemu sebou...
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer


Registrace: 28.8. 2006
Příspěvků: 15677 | Témat: 299

22.05 2012 21:05


AK sraz bude casem vypadat jako sraz polskejch Fiatku ... tam je uz kazdorocne vyhrazena specialni cast pro opravarensky akce ...

vyblikat to dokaze kazdej hnup co ma par dratu a zarovku tak sup sup
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

22.05 2012 21:08


2Pix: Mno asi jsem ultra hnup. Protože momentálně nemám ani drát ani žárovku. A upřímně ani nevim kam bych ty dráty měl připojit.
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer


Registrace: 28.8. 2006
Příspěvků: 15677 | Témat: 299

22.05 2012 21:13


satane go! ... saaataaa .... saaaataaaaa .... SAAAATAAAAAACHUUUUUUUU ...
nahoru

sponzor





22.05 2012 21:13


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

22.05 2012 21:23


Může mi někdo pls poslat číslo dílu toho 4-pin čidla? =-)
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

23.05 2012 0:21


Tak nejdřív hra na schovku. Kampak se nám schovali, neschovali se, umřeli...Kde bude diagnostická zásuvka? Já ji našel vevnitř, ale musel jsem shodit ten plast nad nohama a ejhle, on visí na nějakejch pitomejch drátech...
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

23.05 2012 7:54


Satan Coupe: Joooo tak diagnostik pripojku uz jsem hledal mockrat. A nenasel ani jednou. Ani v pojistkovce, ani pod volantem.
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

23.05 2012 8:00


shoď ten dekl, a měl by viset za kabely právě na ní, taky jsem jí hledal, nenašel a pak jsem ji objevil náhodou, úplně vzadu, na tom krytu vlevo a taky může bejt hozená jen tak pod palubkou, dá se z toho plastu odšroubovat.
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

23.05 2012 8:02


No, co si budem povídat, mě to vyblikalo velký hovno, furt dokola 2113-Hall.
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

23.05 2012 8:14


Ten dekl jsem mel schozenej uz mockrat, ale kabely jsem nenasel. Nebyla by fotka ty zasuvky, abych vedel co presne mam hledat?
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

23.05 2012 8:35


Teď jsem v práci, takže nebyla, 2x 2pin, černej a bílej konektor vedle sebe na takový destičce.
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

23.05 2012 8:41


Na fotku nespecham... Hned to delat nebudu.
nahoru

sponzor





23.05 2012 8:41


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

23.05 2012 9:05


Jo, taky na ventil vemu tu krabišku, co jenom napícháš do konektoru, zmáčkneš čudlík a blikáš.
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 9.11. 2009
Příspěvků: 633 | Témat: 26

23.05 2012 9:12


tady máš tu fotku
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

23.05 2012 9:18


No tak to by bylo znacka ideal! Do srazu uz je jen chvilka.
anry30: Diky moc.
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

25.05 2012 8:10


jj, když vytáhneš ten plast, měl bys ji vytáhonut s ním, zevnitř ji pak můžeš odšroubovat, protože je možný, že jestli tam někdo bastlil, tak ty kryty nemusej sedět a nemusí bejt vůbec tak pěkně vidět, ale je tam. Já jsem jí odšrouboval a mám ji krásně přístupnou, když ten dekl sundám, tak ji mám volně na kabelu a nemusím se kroutit pod palubovku jak pyča.
nahoru

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008
Příspěvků: 7881 | Témat: 86

25.05 2012 8:33


Tak to se na to o vikendu musim mrknout. Ten dekl jsem mel vyndanej mockrat. Na tom to 100% neni. Takze to tam asi bude jen hozeny. Pokud bude... Az uklidim bordel po vymene oken v bytu, tak se mrknu na tohle...
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 20.11. 2008
Příspěvků: 6147 | Témat: 64

25.05 2012 9:53


jj, asi to tam bude hozený, opravdu je mnohem pohodlnější sundat dekl a připojit se než se tam dole kroutit. Navíc, pokud měl někdo dekl úplně venku, musel tu zásuvku odmontovat, jinak by ji utrh a asi se mu ji nechtělo přidělávat zpět. Vypadá přesně jako na tý fotce, pravděpodobně tam bude viset i s tou destičkou - oba konektory spolu.
nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email