Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pondělí, 19 kvě 2025
Celkem je zde 128 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Maikys
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 203
Online návštěvníků
Návštěvníků: 128
Uživatelů: 0
Celkem: 128

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 13.7. 2009

13.11 2012 11:44

Ty mě je to celkem fuk, ale z hlediska historického i přesnosti, bych tam raději viděl T-34, Tiger, Panther, Sherman, nějakou takovou ikonu.
Logo na tanky není problém vyzkoušet, jak to bude vypadat a potom upravit, ale říkám, mělo by být co nejjednodušší

Omlouvám se, že ti přidělávám problémy, je to jenom návrh k posouzení
sponzor

13.11 2012 11:44

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

13.11 2012 12:54

Pokud ten tank grafik najde dame ho tam. Ale zas bych do toho tu historii tolik netahal. Stejne zadnej takovej prapor asi nebyl a ja tam chtel proste nakej tank. Ted upravim ty orlice a uvidim co s tim tankem. Dle me to velkou roli nehraje
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 3.1. 2009

13.11 2012 13:00

kluci jak jsem jiz napsal za me je to super a libi se me to je jedno jaky tank tam je a to z jednoho prosteho duvodu vse je jen smyslena zalezitost zadna historie navic tanky ktere jsou jen do tieru 8 a to jeste ne vsechny jsou skutecne zbytek nebo spis vestsina jsou jenom prototypy.
Uvedomte si ze to delal clovek ktery nad tim nestravil pul hodiny a prekopat cele logo defakto udalat nove stoji spoustu casu (pro nej) o penezich ani nemluvim.To uz by jsme mohli zapracovat do toho loga i SK znak protoze k nam prijdou i kluci ze SK (Rugevit, IceHells) a zmenit nazev klanu rovnou taky
Ja mel jen takovou malou takovou technickou pripominku ohledne jednoho znaku ktera si myslim nebude stat tolik casu a narocnosti oproti tomu co zadate vy
AK senior
AK senior

Muž

13.11 2012 13:01

belmondo:
Pokud ten tank grafik najde dame ho tam. Ale zas bych do toho tu historii tolik netahal. Stejne zadnej takovej prapor asi nebyl a ja tam chtel proste nakej tank. Ted upravim ty orlice a uvidim co s tim tankem. Dle me to velkou roli nehraje

byl jsi rychlejsi, pomalu pisu, ale asi tak nejak
AK junior
AK junior

Muž

13.11 2012 13:59

Ale neeeeeeee, ne ne ne ne ne, T-72 je prostě špatný tier, to je minimálně T13. Prostě tam nebude a basta, už jsem řekl.

A teď vážně, říkal jsem, že je mi to celkem fuk, jen jsem uvedl svoje dodatky. Zapamatujte si, že jsem detailista Hlavně u věcí, které mě vždycky bavili, případně jsem je studoval. Tady se spojila 2. světová válka, tanky a heraldika, a to už je moc Vůbec mě neberte v potaz
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2008

13.11 2012 14:03

belmondo: Znak SUPER! (ty by ses tím moh i živit )
Ohledně tanku - myslím že je nepodstatné, jaký typ tam je. Pokud se přesto rozhodnete ho vyměnit, osobně bych tam dal něco ryze českýho (PzKpfw 35 nebo PzKpfw 38 - Hetzera ne, ten je hnusnej)
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

13.11 2012 14:09

Rhino:
Pokud se přesto rozhodnete ho vyměnit, osobně bych tam dal něco ryze českýho (PzKpfw 35 nebo PzKpfw 38

ano i podle mě dokonalá volba hodit tam LT 35 nebo 38... pokud to tedy bude v silách předělat.
AK junior
AK junior

Muž

13.11 2012 14:35

Rhino je pán, Rhino má skvělý nápad Jsem pro LT-38...Hetzer ani Grille už nejsou české
sponzor

13.11 2012 14:35

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

13.11 2012 15:07

Jenom doplním nějaký fotky LT-38
audiklub.cz
AK allstar
AK allstar

13.11 2012 17:48

Tak upravene logo.
Tank uz menit nebudu, uz takhle me to stalo dost penez.
jen mi pak reknete jak si predstavujete logo na tank, pouze ty dva znaky?
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 24.6. 2012

13.11 2012 17:53

belmondo: Níc moc Stačil by mi den a udělal bych to lepší
AK allstar
AK allstar

13.11 2012 17:55

Mireczek:
belmondo: Níc moc Stačil by mi den a udělal bych to lepší

V nedeli spis v garazi lumpe.
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 24.6. 2012

13.11 2012 17:56

belmondo: Tak to rači pojedu v pondělí sanitkou do Prahy
AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007

13.11 2012 23:06

audiklub.cz
AK allstar
AK allstar

Muž

14.11 2012 8:40

no to mě poser, milion a jedna variací na T-54

Náhled, klikni pro zvětšení.

kdo by nepoznal, připravovaný CZ strom...
AK allstar
AK allstar

14.11 2012 8:43

vazne bude ceskej strom? to je for ne?
sponzor

14.11 2012 8:43

AK allstar
AK allstar

Muž

14.11 2012 8:52

belmondo: je to připravovaný návrh, uvažuje se o něm, je to otázka vzdálené budoucnosti. teď přijdou číňani, pak se doplní britové (další větve), pak by měli přijít japonci a evropský strom který bude buď mix i českých tanků nebo bez českých tanků které dostanou vlastní strom.

mě osobně se to moc nezamlouvá, všechny menší národy jako polsko, česko, maďarsko, atd. - pro tyto národy bych udělal dva tři typické tanky - ale byli by prémiové bez vlastního stromu, protože je tanků málo a pak to budou vše opakující se variace několikrát viděného.

jinak včera jsem koupil E-100, chybí mi prachy na přeškolení posádky a pořízení top děla, jakmile dnes a zítra vydělám kredity, sháním někoho kdo mě s ním naučí hrát. přemýšlel jsem belmondo, máš zrovna teď E-100 nebo si jí prodal? ono jak máme nyní goldovou munici za kredity je to nejlepší dělo na E-100 poměrně extrémní zabiják a kdyby jsme oba naládovali goldy, tak si myslím že budeme docela zabijáci...
AK senior
AK senior

Muž

14.11 2012 9:21

jenom to ne CZ strom a 1000 a jeden stromu, meli to nechat max na tri narody a hotovo nebo vytvorit stromy z toho co bylo opravdu za druhe svetove valky a ne srat vsechno vcetne prototypu do WOT, asi zalozim petici proti takovim srackam
Uz ted je WOT nevyvazenek, ale jeste se to da, jen nevim jak a kam chteji jit dal, telata
AK allstar
AK allstar

14.11 2012 9:33

lordmystic:

jinak včera jsem koupil E-100, chybí mi prachy na přeškolení posádky a pořízení top děla, jakmile dnes a zítra vydělám kredity, sháním někoho kdo mě s ním naučí hrát. přemýšlel jsem belmondo, máš zrovna teď E-100 nebo si jí prodal? ono jak máme nyní goldovou munici za kredity je to nejlepší dělo na E-100 poměrně extrémní zabiják a kdyby jsme oba naládovali goldy, tak si myslím že budeme docela zabijáci...

Hele ja uz E100 nemam, ale neni problem si ji po pate koupit:) Ja se s ni dost trapil, tak asi jako celkove s desitkama. Navic me strasne nervovalo jak po me sli artyny. takze ji klidne poridim ale necekej ze te neco naucim:)
AK fanda
AK fanda

14.11 2012 9:43

lordmystic: Taky myslim, že to přeháněj. Mě osobně bohatě stačili ty čtyři původní národní stromy, už tak tam bylo plno tanků, který nikdy nikdo neviděl. Stejně každej hraje s tankem, kterej mu vyhovuje bez ohledu na původ hráče a tanku. Nevim no, myslim že to zbytečně překombinovávaj...
Hlavně nějak netušim, čím se ty nový budou lišit. Britum dali tu divnou munici a další dostanou co? Jen doufám, že to neposerou zase nějakým zásobníkem nebo tak něco. Kdyby radši doplnili tanky, který reálně existovali (byť v pár kusech), třeba takovej Sturmtiger by se mi líbil... (ne že bych měl nějaký komplexy, ale ráže 38 cm mě nějak oslovuje )
AK allstar
AK allstar

14.11 2012 9:51

38cm? vazne?
AK fanda
AK fanda

Registrace: 10.10. 2007

14.11 2012 10:12

cedan:
jenom to ne CZ strom a 1000 a jeden stromu, meli to nechat max na tri narody a hotovo nebo vytvorit stromy z toho co bylo opravdu za druhe svetove valky a ne srat vsechno vcetne prototypu do WOT, asi zalozim petici proti takovim srackam
Uz ted je WOT nevyvazenek, ale jeste se to da, jen nevim jak a kam chteji jit dal, telata

Souhlas,je už toho je moc
AK allstar
AK allstar

Muž

14.11 2012 10:20

belmondo:
38cm? vazne?

to se nám může nechat jen zdát co? holt rhino je kanec velikej

jinak mě se taky líbilo že se vytvořili 4 základní proudy - tedy frantíci papír ale zásobníky, rusáci pancéřování, velký dmg ale nepřesná děla. amíci dobré poškození děla, průměrná přesnost ale papír podovzek, neprůstřelná věž a dobrá mobilita a němci - přesná rychlá děla, dobrý pancíř, solidní průměr.

já bych ty národní tanky opravdu řešil přes prémiáky, ano ať máme 4x T-54 (ruská, čínská, česká, polská), ať se liší jen trošku, ale ať je to prémiák. na co to samé v další větvi. no uvidíme no.

já jsem včera chytil nějaký splín, nainstaloval jsem si po letech Diablo II a začal hrát. a bavilo mě to hodně. nakonec mi to nedalo a před devátou jsem si dal tanky a klanovky, ale čím dál víc zjišťuji, že když jeden nebo dva večery nebudu hrát tanky, tak mi to ani nechybí jako dřív...
AK fanda
AK fanda

14.11 2012 20:37

belmondo:
38cm? vazne?

Náhled, klikni pro zvětšení.

audiklub.cz

audiklub.cz
sponzor

14.11 2012 20:37

AK allstar
AK allstar

14.11 2012 20:55

rhino tak to si me dostal, ja myslel ze si se uklik:)
AK allstar
AK allstar

14.11 2012 20:56

Lord

lorde prosimte, jake radis prvni schopnosti pro 1390? je koupena pouze pro rotu. Maskovani vsem trem?
AK allstar
AK allstar

Muž

15.11 2012 0:00

belmondo: já sem dával velitel žárovku (šestý smysl) a ostatní maskování, jako druhou velitel maskování a ostatní sem dával dle uvážení, myslím jemné míření, král bažin, atd. jak ti to bude sedět.

jinak dnes jsem před prvním výjezdem s E-100 rovnou namontoval to 15cm dělo, nakoupil 10 goldových nábojů které jsem stejně vůbec nepoužil, posádka kromě střelce ještě není na 100% a vyrazil na první dvě seznamovací bitvy... 5 fragů, obě jsem přežil a celá E-100 bych popsal termínem WOW! ten tank je docela pohyblivej, jede 30 km/h i když pokud chci do kopce nebo přes překážky tak je moc línej. vydrží zase mnohem víc než E-75 a pokud bojujete ve městě a přes roh střílíte tak že nevykukujete dopředu ale couváte podél rohu, pak vás nic nepoškodí. kanón dává pecky jako prase, bohužel rozptyl 25% který je u dmg na obě strany mi přijde že byl spíše v můj neprospěch, ale ránu za 850 jsem taky dal. pak stačí 3-4 zásahy a mám hned dmg přes 2000 a to už jde. taky velice podivnej takovej tlumene zvuk výstřelu, ale je to zajímavé a o zvyku.

kdybych měl srovnat IS-7 a E-100 tak na publiku mi přijde zábavnější E-100. ta IS-7 je dobrá do uličky kam se nedá schovat, tam když stojí čelně tak je dobrá, tak je E-100 v prdeli. ale zase tam kde se bojuje přes roh nebo překážku, tak je E-100 lepší, protože IS-7 je mnohem snáze prostřelitelná pokud se trochu naúhluje, kdežto s E-100 s nechá dobře úhlovat a pak dingáte mazáckým způsobem. a když je nejhůř tak nabijete goldy a to je pak mazec.

bohužel se mi hned první bitvu stalo to, že mi přímo do rány z cca. 30m vjel scout, nějaké to VK, to jsem také trefil a výsledkem bylo to, že jsem mu sundal pásy a žádné HP . no tohle se prý děje, tak uvidíme jak to bude časté, ale asi začnu víc mířit na věž u těchto tanků...
AK senior
AK senior

Muž

15.11 2012 0:17

vaha

kup si prosim tebe sluchatka, roty styl public se totiz nehraji tady uz se komuniuje, protoze ty jsi nas absolutne nevnimal kdyz jsme na tebe kriceli do micro
AK oldtimer
AK oldtimer

Registrace: 28.8. 2006

15.11 2012 3:04

hehe sturmtiger... zmatenej pokus...
AK allstar
AK allstar

Muž

15.11 2012 8:06

2Pix:
hehe sturmtiger... zmatenej pokus...

v té době to nebyl jediný pokus vytvořit zbraň na ničení opevnění a budov, třeba americká obluda T95 byla řekl bych ještě ultimativnější... ale větev vývoje to byla slepá stejně jako všechny těžké tanky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email