Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 29 kvě 2025
Celkem je zde 94 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Elleran
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 217
Online návštěvníků
Návštěvníků: 90
Uživatelů: 4
Celkem: 94

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar

Registrace: 17.6. 2009

17.02 2012 20:03

Dnes jsem se od uzivatel scorpion dozvedel, ze existuje proverena sluzba nakupu na allegro.pl

Kazdy z nas, co by si rad vymenil volant, naraznik, masku, ci cely kozeny interier, sehnal pokazenej climatronic, nejakou tu jednotku uz zjistil, ze v CR/SR je v tomto ohledu nabidka zalozstna az zadna. Mnohdy tedy nezbyvalo, nez se obratit na allegro.

Ok, kdyz si rozstrelite na aute celej predek, vyplati se jet na sobotni vylet do Glivic, pokud potrebujete ale jenom jednu blbustku, to si ji mozna muzete rovnou koupit v autorizaku.

Ceny v polsku jsou radove, radove nizsi, nez u nas, ale hlavne, mate temer 100procentni zaruku, ze zbozi maj skladem. A to i co se tyka libustek, u nas opravdu nesehnatelnych.

Objednal jsem testovne dve veci, ktere jsem chtel koupit uz dlouho, i kdyz jsem je nejak realne nepotreboval. Do a3jky dsg saltpaku z faceliftu, pac je o dost hezci, nez predface, a do a6tky celej stredovej tunel, teda jeho kryt, nebo co to je, pac ten muj byl poskrabanej uz od koupe vozu, kdy mel najeto 20tis km. holt pipina mela zespod kabelky nejake cvoky, nebo co.

Budu informovat, jak je sluzba rychla, spolehliva.
Proto jim chci zaplatit v pondeli, at vikendova platba nejak negativne neovlivni celkovej vysledek.

Pokud chcete, zkuste taky www.tovarzpolska.sk , nebo pockejte, jak dopadnu ja.

Stranku maj trosku neprehlednou, udelejte prihlaseni/registraci, pak vas zajima formular. Musite chvilku hledat. Pokud nejse megalamy, zvladnete to.

Zasilaj jak na slovensko, tak do cech, ucty maj v ceske sporitelne, na slovensku tatra banka.

(doufam, ze toto neni nejaka komerce, bo co. Ale vsadim strup, ze to dost lidem pomuze)

sponzor

17.02 2012 20:03

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 22.2. 2011

17.02 2012 20:06

tyjo na allegru bych koupil plno veci, ale prave malo kdo to posle do CZ...takze pokud bude nejakej fakt overenej zpusob jak to vyridit budu rad

AK batole
AK batole

Registrace: 7.11. 2008

17.02 2012 20:14

tomko: jj prave sem ti psal sz .) mam tam vyhlidlejch par vecicek.. chtej penize predem? sem zvedavej jak je to spolehlivy.. vygooglil sem nekolik takovejch provozovatelu..

pak dej vedet jak si dopad.. kolik vyjde postovny a jestli platis dvoje postovny kdyz beres treba dve veci kazdou od jinyho prodejce

AK senior
AK senior

Registrace: 4.5. 2009

17.02 2012 20:22

Uz jsem pres ne objednaval. Zbozi i komunikace v poradku. Jedina nevyhoda je, ze se plati 2 postovne (polsko - slovensko, slovensko - cesko). Ale muzu doporucit.

AK allstar
AK allstar

17.02 2012 20:24

tomeposer: Postovne platis v zasade 2x.. Kdyz je zbozi od dvou prodejcu, tak platis od prodejce ke sluzbe. Tam se ti balicky daj dohromady a poslou ti to v jednom.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 18.11. 2009

17.02 2012 20:25

da se to poslat na dobirku na prihranicni postu,tam to nekdo ochotnej vyzvedne a preposle to uz v cr..neznam presne podrobnosti jak na to,ale vim,ze kolega to takhle delal za poplatek(pac bydlel v ceskem tesine)...a docela se na tom dobre zivil...az ho potkam,optam se na podrobnosti.

AK allstar
AK allstar

17.02 2012 20:27

Leopard: Na dobirku to posle malokdo. Sam sem kdysi o zprovozneni takove sluzby premyslel. Zakazniku by bylo hafo.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 3.1. 2009

17.02 2012 20:43

Leopard:
da se to poslat na dobirku na prihranicni postu,tam to nekdo ochotnej vyzvedne a preposle to uz v cr..neznam presne podrobnosti jak na to,ale vim,ze kolega to takhle delal za poplatek(pac bydlel v ceskem tesine)...a docela se na tom dobre zivil...az ho potkam,optam se na podrobnosti.

mám pocit že to bylo přes PO BOX

sponzor

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 27.7. 2010

Ak by ste mali záujem, bezproblémov Vám na Allegre nakúpim. Ak pôjde o nejaké "objemovo menšie" objednávky. Bežne mi chodia z Polska 15-20Kg balíky. Bývam na česko-slovenských hraniciach takže do Česka zašlem českou poštou na Slovensko slovenskou za bežné ceny. Bezproblémov ma kontaktujte na SZ alebo na mail
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
- mám český aj slovenský bankový účet.
Naposledy upravil audiboy dne 17.02 2012 20:48, celkově upraveno 2 krát. (8% původního příspěvku)

AK senior
AK senior

Muž

17.02 2012 20:45

tomko222:
Leopard: Na dobirku to posle malokdo. Sam sem kdysi o zprovozneni takove sluzby premyslel. Zakazniku by bylo hafo.

Když chci něco z Allegra tak si ta zavolám a domluvím se ČESKY!!! když náhodou nerozumí řeknu kamarádovi v práci a řeší to on.To co jsem zatím objednal na vlastní pěst tak bylo ok.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 24.2. 2008

17.02 2012 20:52

jj ako bolo povedane, objednavam cez nich uz dost dlho a som spokojny.

to komercia alebo nie berte to vsetci ako recenziu od uzivatela tomko, uvidime ako to tomko bude hodnotit.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 25.7. 2011

17.02 2012 22:39

Objednávám a kupuji tam věci všeho druhu už několik let, spolehlivost, nižší ceny jak u nás, větší výběr a dá se tam sehnat u nás nesehnatelné, problém je akorát v tom, že hodně prodávajích bydlí až úplně na seveu Polska a tak trvá doručení delší dobu, anebo vůbec nechtějí věci posílat poštou a preferují osobní odběr

AK fanatik
AK fanatik

Muž

17.02 2012 22:46

violr: raz som bral balik az niekde od gdanska a bol za 2 dni v SR zalezi ako to berie predajca...

AK senior
AK senior

Muž

17.02 2012 22:47

violr:
Objednávám a kupuji tam věci všeho druhu už několik let

a to je ti už celích 19 (jen vtip, promiň)
Souhlasím s tím co jsi napsal je to tak s někým to jde a s někým ne

AK senior
AK senior

Muž

17.02 2012 23:33

cedan: Ne fakt už dlouho z tama beru oblečení, modely, sběratelské předměty všechno co potřebuji první vyhledávám na allegru

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 17.6. 2007

18.02 2012 8:16

taky jsem tam koupil pár věcí,duležité je jim zavolat a popovídat si s nima,pak to pošlou i na dobírku,a když máš ještě pozitiv hodnocení od poláku na allegro je to ok.

sponzor

18.02 2012 8:16

AK allstar
AK allstar

18.02 2012 8:38

To normalne vypada, ze jsem sam, co se mu tohle zda pohodlnejsi, nez se doprosovat polakovi..

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 19.12. 2007

18.02 2012 9:24

Hosi mate pravdu allegro me poprvé ukázala manželka ( je polka ) a já predělal moje první Audi a ted nynejsi naráznikem počínaje, přes světla a interiér. Poláci jsou borci, ale jestli někdo potrebuje hodně ušetřit jeďte do Lubinu v Pl kazdou sobotu je tu burza kolem stadionu. Najdete tady snad vse co potřebujete.

AK batole
AK batole

Registrace: 7.11. 2008

18.02 2012 9:27

tomko: no ja se s polakem nedomluvim .) a do polska na postu daleko.. pride mi to jako dobrej zpusob takhle.. jen se bojim posilat nekam predem prachy.. pockam na tvoje reference .)

AK fanatik
AK fanatik

Muž

18.02 2012 10:27

tomko222: nie sme dvaja a to do polska mam par km
tomeposer: nemusis sa bat, bral som od ich uz kopu veci a vzdy jednanie super... mrkni referencie na ich strankach vedla mena je cislo a to znamena kolko objednavok dotycny uz mal, su tam cisla aj ako 150-200 a to je uz nieco...

AK senior
AK senior

Muž

18.02 2012 11:40

Můžu potvrdit jsou super, seriozní, nikdy jsem na Allegru nic nekupoval tím způsobem, že bych tam přihazoval, tedy pokud tam nebyla cena kup ted, vždycky je nejlepší jim napsat přes allegro vzkaz na e-mail, že máte zájem o konkrétní zboží a jaká by byla cena a zda je stále k mání a pokaždé vám odpoví a nadhodí cenu kup ted, a potom se s nimi dá skvěle handlovat, narozdíl na Aukru, kde většina chce, aby jste přihazovali v domnění, že přehodíte cenu kup teď, jelikož většina Poláků na věcech nelpí jak u nás... Většina z nich mluví dobře anglicky, německy takže problém s domluvou není... Kolikrát se mi nechce přemýšlet tak jim napíšu v češtině, maximálně použiji pár slovíček v polštině, aby věděli, o čem přesně je řeč a normálně to funguje ... Jinak při osobním jednání se s nima dá domlouvat uplně všemi jazykama, i Rusky ...
lipo: Já zase byl Gliwicích taky každý víkend, nejlepší v Neděli, už to sice není co to bývalo, alespon co se starších aut, hlavně audin týče... Už je to tam samý single frame nárazník, akdyž řeknu audi S2/Rs2 tak nemají ponětí, o čem mluvím ... Jinak je tam rozkradená polovina Polska

AK junior
AK junior

Registrace: 16.10. 2008

18.02 2012 12:00

mi několik krat poslali i do NL bez problemu ale člověk musi davat max bacha na to co kupuje a určititě tam zavolat

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 8.12. 2008

19.02 2012 11:41

Já jsem na Allegru kupoval již vícekrát,,, vždy jsem zaslal na účet peníze+ poštovné a zboží mi vždy dorazilo a vše fungovalo.Dokonce jsem obj.. al kola 20 na volvo xc-90 a také vše ok.

Vždy si přečtu jaké má prodejce recenze a podle toho se rozhodnu zda koupím nebo ne..PS.. ale vždy ještě dopředu volám tel.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 1.2. 2011

06.06 2012 23:16

Tak jsem objednal přes tovarzpolska.sk a naprostá spokojenost, doporučuji

sponzor

06.06 2012 23:16

AK fanatik
AK fanatik

Muž

06.06 2012 23:35

sejnoha.pa:
Tak jsem objednal přes tovarzpolska.sk a naprostá spokojenost, doporučuji
presne tak som na tom aj ja. Uz som tam ako VIP klient, teraz uz len cim skor na VIP+
Minule som hodil rec s majitelom je to priamy chlapik ktory vie o com hovori...

AK senior
AK senior

Registrace: 7.8. 2009

07.06 2012 7:22

No já to do těch Gliwic zas tak daleko nemám.Přibližně 60km,takže se tam někdy mrknu,jak to tam vypadá a co vše mají.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

15.03 2013 9:22

Osobní zkušenost:
Konečně něco, co v té džungli nejrůznějších triků, nepřesných formulací, nedorozumění a finančních kotrmelců funguje jak má.
Potřeboval jsem koupit věc z Allegra, protože pokud se vůbec objeví na Aukru nebo v Bazoši, stojí o polovinu víc.
Jenže – pán jako mnoho dalších, právě těch zajímavých prodejců neposílá do Čech a kromě toho aukce právě končí.
Takže jednoduše překopírovat údaje z aukce do objednávky autoFRA
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
, poslat peníze a druhý den potvrzovací SMS s tím, že zboží je odesláno. Při pochybnostech o prodejci i forma dobírky v úseku Polsko-autoFRA. Dále do Čech poštou. Průběh akce na jejich stránkách, telefonické upřesnění samozřejmostí. Tomu říkám služba. Kdyby třetina ostatních služeb fungovala jako tahle, byl bych spokojenej

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 2.1. 2008

15.03 2013 16:35

Nebo můžete napsat mě, kdyby jste něco potřebovali Bydlím kousek od hranic a mám kamaráda hned za hranicema v Polsku, takže není problém cokoliv nechat poslat k němu, tam to vyzvednu a můžu poslat dále tady Už jsem tady pár lidem takhle prodej zařídil a byli spokojeni

AK fanatik
AK fanatik

Muž

15.03 2013 20:34

Hanys:

AK senior
AK senior

Muž

15.03 2013 20:49

Ja jsem s Polakáa spokojeny vzdycky nad miru! Jsou to spravni obchodnici , ne jakmtady v Cesku

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email