Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 13 prosince 2025
Celkem je zde 1463 lidí (5 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: safrmichal
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 491
Online návštěvníků
Návštěvníků: 1458
Uživatelů: 5
Celkem: 1463

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 31.7. 2010

16.01 2012 20:46

tomko222: Ne teď vážně.. opravdu nevím jak bych ti eště mohl vysvětlit nedaňové příjmy státu, které tvoří odhadem 6-7% státního rozpočtu..(cla, poplatky,dotace, podpory, dar, prodej zpoplatněných statků a služeb a půjčky od státu ale jelikož stát už nemá téměř nic, tak možná je to už o nějaké procento méně, o ty se nemínim hádat) jen pro info ministerstvo vnitra má cca 5% ze státního rozpočtu.. prostě si mě nepřesvědčil, že si všechny policisty platíš jen z daní.. pouze částečně si je platíš z daní a to vysvětluje má první slova v jiném tématu "že to není až taková pravda".. dál se nehodlám hádat a tímto to pro sebe považuji za uzavřené

sponzor

16.01 2012 20:46

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 17.6. 2009

16.01 2012 20:50

Malcolm: takže rečí matematiky si je ze svých daní platím z 93%.

to se mi zdá dost na to, abych rekl, ze si je ze svych dani platim kurevsky.

Clo=dan
poplatek statu? od koho? Od obcana? Ja jsem obcan!

pujcky statu jsem nepobral.

AK senior
AK senior

Muž

16.01 2012 20:51

tomko222: pleteš hrušky s jablkama dohromady.. fakt to nemá cenu

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.4. 2010

16.01 2012 20:54

Malcolm: Jak sem napsal Pokud přispěješ byť jen minimálně do globálního rozpočtu, tak VŠECHNO, na co se ty globální peníze použijou, jsi pomohl financovat ty! Jednoduchá matematika.

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 20:57

Malcolm: kurna, na tech vtipech o cajtech mozna neco bude..

tak cemupak nerozumis?

Stat vydela 100% prijmu do statniho rozpoctu. Dle tve statistiky je 7% nedanovy prijem, kam si zahrnul treba clo. Clo je treba dan jak vysita.

Poplatek statu (to, ze to jsou treba kolky.. si jenom domyslim) je taky placena obcanem, nebo firmou.

Pod pojmem prodej zpoplatněných statků a služeb opravdu nevim, co si predstavit, krom treba pultu centralni ochrany.

Takze i kdybych uznal, ze na prodej zpoplatněných statků a služeb a nejakych pujckach (ktere jsem nepobral) stat vydela rekneme kolik? 4 procenta? Dejme 5, at jsme grand.

Takze ja platim policajta z 95ti procent. Neni to dost?

AK senior
AK senior

Muž

16.01 2012 21:39

tomko222: clo není daň nýbrž dávka
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
.. (daň se platí zvlášť viz ebay..)

pokud se to takto rozpočítá, lidé co dali peníze do státního rozpočtu celkem přispívají na jednoho 95%.. o tom žádná.. jenže já se bavim stále jen o tobě konkrétně.. těch 95% co jsi napsal jsou všichni lidé dohromady co dali ty peníze do rozpočtu jak ty to bereš.. kdežto už neřešíš, že někdo za měsíc odvede státu plácnu 10 000 tisíc na daních a někdo 100 000.. já se nebavim v globálu ale o tobě.. pokud seš ten co odvede alespoň průměr, pak se můžeme bavit že ho platíš z 95% a více..

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 21:50

Malcolm: Ci pisek... Tak jestli je clo dan, nebo poplatek je snad jedno, ne? Stejne jde na vyplaty nedoukum. A jde jim od obcanu.

Kdybych odvadel prumer, mel bych asi spatnou ucetni. Myslim, ze dnes se tomu rika danova optimalizace.
Musim se podivat, kolik vydelavam.

Hele, priteli. Ted uprimne. Vrat se k obusku pokud nejsi schopen ztravit ze obcan Te zivi 95ti procenty.

Jestli sis pul dne myslel, ze mluvim o tom, ze 95procent platu platim vsem policistum ja osobne, opravdu zas nejaky ten rok neprijdu policii nic nahlasit, vyuziju PN, paragraf 100, odsek 2 a vsechny nepostihnutelne zpusoby, jak se jakemukoli takovemuto styku vyhnout.

Prosim, uz nereaguj, jestli Ti to nezpusobi potiz. Diky.

AK senior
AK senior

Muž

16.01 2012 21:52

tomko222: opět hrušky a jablka.. myslel sem že to nechápeš.. ale ty seš opravdu natvrdlej.. musel sem se rozloučit.. mimochodem o tom že sem či nejsem policista nepadla ani zmínka tak nevim co tě k tomu vede.. takže se zdrž prosím výlevů na tuto adresu když opět nevíš.. díky a čus

sponzor

16.01 2012 21:52

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.8. 2008

16.01 2012 21:59

tomko222: Takových, jako ty kterým někdo ukrad rádio po světě běhá..... A vyhledej si polecjní statistiky jaká je objasněnost v trestných činech a přestupcích a pak mel že dělaj hovno. Za další, sám můžeš napsat jak by sis představoval, aby probíhalo hledání ukradenýho rádia, aby úspěšnost byla 100%, když si tak chytrej.

AK junior
AK junior

Muž

16.01 2012 22:02

deejayvenca: se shodnem. Smutný je, že lidí s takovýmto názorem je hyperkvantum.
Ale můj názor v této diskuzi stejně všichni jen obejdou, protože tohle je diskuze jen tomka a Malcolma
STejně ale stojím za tomkem, že i on přispívá policistům na plat. Malcolm to prostě celý nedokáže pochopit I kdyby tomko přispěl do státního rozpočtu jen korunu měsíčně, stejně tím nějakým superultramalým číslem přispěje na výplatní pásku každýmu cajtovi v ČR.

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:05

deejayvenca: No, tady je rozdil mezi nama... Vy jste placeni, abys to vedel. Ja za to nechtene platim. (predpokladam, ze ses cajt)

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:07

KrizMi: Kurva, ja to nemohl takto jednoduse zformulovat. Diky, velky pane!

Az se divim, ze diskuse je tak prazdna..

AK senior
AK senior

Muž

16.01 2012 22:10

KrizMi: však si měl pravdu, všechno na co se ty prachy použijou které si tam dal jsi pomohl financovat ty.. já se jen bavim o tom kdo jakou měrou tam přispěje.. o tom že se na tom podílejí všichni co platí jakékoliv daně není pochyb.. pouze každej tam přispěje jinou měrou.. a o tom se tu s nim bavim nebo spíš bavil.. že i lidé co platí velmi malé daně oproti jiným si vyskakují, jak policajti hovno dělaj, že si je platí z daní ale stylem že on je král a platí si je všechny tak at skáčou podle něj.. přitom na ně dávají třebas míň než ostatní takže nemá až takovou pravdu když to řiká jen je to pro někoho těžký pochopit..
Naposledy upravil Malcolm dne 16.01 2012 22:11, celkově upraveno 1 krát. (10% původního příspěvku)

AK fanda
AK fanda

Muž

16.01 2012 22:10

tomko222: Jsem jak už sem jinde psal, jo děkuju ti za večeři, měl jsem hovězí steak a stál mě 400 Kč. Děkuju eště jednou
V ekonomice na středních školách se učí že daň je povnná platba a plátce neurčuje na co ty peníze jdou. Samozřejmě ty teda těžkou určíš jestli tvoje peníze jdou na pražskou policii, nebo osvětlení chodníků v noci. To je jedna věc, kterou si těžko spočítáš. Kdybych byl placenej od každýho kdo mi to už v životě řekl, že mě platí, tak plat jinej. A že si nepřišel s nápadem jak objasnit krádež rádia?

AK senior
AK senior

Muž

16.01 2012 22:13

deejayvenca: to že vůbec neví kam jeho peníze jdou jestli vůbec na policii nebo na dávky nepřizpůsobivým o tom sem radši ani nemluvil

AK fanda
AK fanda

Muž

16.01 2012 22:14

Malcolm: Právěže mě přijde, že všechny daně jdou jen na policii.

sponzor

16.01 2012 22:14

AK junior
AK junior

Muž

16.01 2012 22:15

tomko222:
KrizMi: Kurva, ja to nemohl takto jednoduse zformulovat. Diky, velky pane!

Psal sem to tu celkem 3x... Ale na duši mě hřeje, že sem se konečně ujal
Jinak mám pocit, že ste se každej tak trochu baili o něčem jiným.
tomko222 tvrdil, že každý, kdo je plátcem daně, platí i malou měrou policii, a Malcom to nezpochybnil, dokonce to i uznal, ale šlo mu o něco úplně jinýho
Hoši, tak to byla dobrá kolize chápání.

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:15

deejayvenca: Cti prosim... Psal jsem, ze to neni moje prace. Ja za to prachy neberu, naopak, platim je, aby to nekdo vedel a delal...

To, ze ti lidi rikaj, ze Te platej, je bohuzel pravda. Muzeme se i dopocitat, kolik presne mas konkretne ode mne, ale i kdyby jsme znali vsechny statistiky, musim nejdriv zjistit, kolik vydelavam. Bohuzel uz nejsem schopen zjistit, kolik nafty projezdim, kolik veci z ebay jsem proclil a podobne.

Chapu, ze vam to je trapny, denne potkat x lidi, kteri vas plati. Jenze tim, ze tady budete neco psat to bohuzel nezvratite.

Na to plati jedine reseni, co napsal root.

Malcolm: je jedno, jestli mas z mych konkretnich penez halire mesicne dva, dvacet, nebo 50 korun. Nic to nemeni na faktu, ze te platim. To je pointa.

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:18

KrizMi: No a neco odepisu i Tobe, at se necitis nejak opomijeny..

Ja tvrdim, ze policie je sluzba obcanum. A ze v mych nekolika pripadech, ktery jsem zazil osobne, udelali hovno. Pak jsou tady kapitoly s mestakami- ty delaj ultrahovno a dopravkou. Ty delaj taky hovno.

Za sebe rikam,ze mne osobne je policie k hovnu.

AK fanda
AK fanda

Muž

16.01 2012 22:20

tomko222: Ale když o tom chceš mluvit tak bys o tom moh něco vědět. třeba že úspěšnost neni , nikdy nebyla a ani nikdy nebude 100% prostě. tečka. Jo dopočítej mi to kolik mam konkrétně od tebe, to mě zajímá. Trapný mi to neni, spíš je mi k smíchu jak každej těch pár tisíc závidí.

"Malcolm: je jedno, jestli mas z mych konkretnich penez halire mesicne dva, dvacet, nebo 50 korun. Nic to nemeni na faktu, ze te platim. To je pointa." vtip pro dnešní den je jinde

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:24

deejayvenca: Voe, zavidi..? Tak to uz snad tezce prehanis. Mas dojem, ze tuto debatu vedu proto, ze Ti zavidim tvou vyplatni pasku? Ci pisek, ja chci taky zit v tak jednoduchem svete..

Jeste jednou, cti, prosim. Mas vysvetleno, proc to spocitat jde jen obtizne. Nebudu shanet statistiky, abych na tebe vyplazl nejakou castku. Sorry.

Pokud uspesnost neni 100procent, ja mel to stesti, ze jsem byl vzdy v tech neuspesnych, stejne jak mi znami, co si sva auta kupovali zpatky.

To, ze na Sluknovsku chytnete borce, co vykradl potraviny, je mne osobne u prdele. Mohu mluvit jen za sebe, a ja rikam, ze policajti delaj hovno.

AK junior
AK junior

Muž

16.01 2012 22:24

tomko222:
tomko222:
...mestakami...
Děláš si ze mě prdel nebo si přepracovanej? Ale o češtinu tu nejde
No, ty si asi ten, co u nich řešil neřešitelný případy. Chápej, když se někdo cizí kolem auta a uvidí otevřený okýnko, tak čorne třeba rádio nebo foťák. Nejsou tam kamery a jak ho má policie najít? I kdyby to okýnko vybíjel, tak to asi nedá. A ani na kamerovým snímku jim to bude k ničemu, pokud ho někdo náhodou nepozná. To samý platí třeba o krádeži batohu, kabelky, elektroniky...
Těžký zločiny na zdraví a majetku nebo finanční zločiny -pokud je někdo nepodmázne- už je trochu něco jinýho. Tam jseš schopnej přes vztahy a faktury dohledat viníka.

AK fanda
AK fanda

Muž

16.01 2012 22:26

V tom případě nevim proč vůbec tůhle debatu vedeš , když jde o halíře, jak si psal. A když nebudeš hledat statistiky a jen naprázdno tu povídáš, to vůž vubec potom nechápu, jestli jsi s něčim nespokojen, tak tady na foru s tim stejnak nic nezmůžeš.

AK senior
AK senior

Muž

deejayvenca:
tomko222:
vtip pro dnešní den je jinde

sponzor

AK junior
AK junior

Muž

16.01 2012 22:28

tomko222:
okud uspesnost neni 100procent, ja mel to stesti, ze jsem byl vzdy v tech neuspesnych, stejne jak mi znami, co si sva auta kupovali zpatky.

Hochu, tak tady to není vinou policie, ale trestního zákoníku, kerej v těchto případech stojí za totální vyližprdel...Policie má dopátrat a případně usvědčit, ale v mnoha, a opravdu mnoha, případech jim ruce svazuje právě nepochopitelná birokracie nebo špatně formulovaná věta v zákoně.

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:29

KrizMi: Co presne se ti na mem sklonovani slangoveho vyrazu pouzivaneho pro mestskou policii nelibi? Mestak, s mestakama..

Jo, hovno neresitelny... Sam sem kdyz mi bylo 19 a vybrali mi a6 c5 nasel zlodeje, koupil si veci zpatky.. Byli to presne 2 telefonaty. To po tom, jak jsem policii rekl jmeno, auto, spz, cim borci hledaji dalsi obet.

Kdyz toto dokaze 19ti letej kluk znamena jen, ze bud mam megasilne schopnosti ve vysetrovani, nebo vim, koho kdy, ve kterem meste oslovit.

Ze to nevi policie, ktera je za to placena...

AK junior
AK junior

Muž

16.01 2012 22:30

deejayvenca:
Malcolm:
A vy 2 ste evidentně vůbec nepohopili vo co tady gone...tady vůbec nešlo o halíře co jdou z jeho kapsy, ale o to, že někdo tvrdil, že jdou jen částečně...ale ony jdou úplně...Toť vše.

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:33

KrizMi: Jak souvisi trestni zakonnik s dopadenim pachatele? Mne staci jeho jmeno..

deejayvenca: No, cti od zacatku, prosim. Diskuse vznikla, protoze Malcolm nesouhlasil, ze ho platim ja.. Coz je bohuzel fakt. Tim, ze spocitam, ze ode mne mas halere 2, od jedne me firmy 6 a od firmy, kde jsem zamestnanan asi 70, se na faktu, ze te platim nezmeni ani suviks.

Cemu nerozumis?

KrizMi: bingo.
Naposledy upravil tomko222 dne 16.01 2012 22:35, celkově upraveno 1 krát. (23% původního příspěvku)

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 21.9. 2010

16.01 2012 22:34

tomko222:
za sebe rikam,ze mne osobne je policie k hovnu.

ty hlavně vůbec nevíš, co práce u Policie obnáší a co všechno řeší, kdyby jsi to věděl, tak tyhle hlouposti nepíšeš.

AK allstar
AK allstar

16.01 2012 22:36

Ezio: Treba co bych mel vedet? Aby mi policie k hovnu nebyla a nemel pocit, ze tam krome par oddeleni,rekneme financni kriminality nejakych vrazd a podobne nejsou uplny trotlove?

A nemusel platit treba toto?
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
Naposledy upravil tomko222 dne 16.01 2012 22:37, celkově upraveno 1 krát. (25% původního příspěvku)

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email