Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 25 kvě 2025
Celkem je zde 98 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: MrFazula
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 211
Online návštěvníků
Návštěvníků: 96
Uživatelů: 2
Celkem: 98

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
téma: Audi A2
AK fanda
AK fanda

Registrace: 23.2. 2009

07.11 2011 19:11

http://www.tipcars.com/#audi-a2/14-16v-40000-km--3510656.html

Segra chce obmenit vozovej park,copak rikate tyhle?Nebo vi nekdo o nejaky?Muze bejt i turbochrocht...

sponzor

07.11 2011 19:11

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.4. 2010

07.11 2011 19:57

No jako proč ne, ale měl bych pro ni možná lepší model Mrkni do mý garáže. za 60 tisíc je vaše Ale k tvýmu autu. Spíš bych se poohlídl po soukromým prodejci než po bazaru, ovšem tohleto nevypadá zle. Trošku je jen zaváděící poměr věk a najetý km..Ale proč ne

AK fanda
AK fanda

07.11 2011 20:12

KrizMi: inu ta tvoje je pekna,coz o to,ale dojizdi denne cca 40km a by ji 2.4 sezrala...Km se mi zdaji divny,ale kdyz vezmes v uvahu ze je to nakupni taska tak koneckoncu proc ne,interier vypada hodne moc zachovale...Bazar je riziko,to je jasny,ale stejne tak muzes narazit na zm.da samoprodejce...

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

08.11 2011 20:24

mike8: vypada pekne, tohle jsme kupovali mamine v lete, akorat v jine barve

Ta motorizace neni nejstastnejsi, je to 1.4 16V od Magnet Marelli, obcas tam sviti dioda elektroniky motoru a zaboha nemuzem na to prijit proc. Taky si to trochu vezme olej. Sporteba je cca 6,5.

Jinak je to pomerne prostorne auto, ikdyz v TP jen 4 mista. Zkontroluj si pruziny - casto praskaji. Mrkni taky na baterku v kufru, videl jsem dve A2 ktere tam meli blato, takze tam muze asi chcat voda.

Kdyby te jeste neco napadlo, tak se ozvi Jinak je cena pekna, rozhodne bych ale udelal diagnostiku a prohledl to na zvedaku. Nam treba v jednom plzenskem bazaru s lumpiqem s diagnostikou hnali

AK fanda
AK fanda

08.11 2011 21:07

lumirs: Super,diky za info,jel by s nama mechos,tohle auto moc nezna tak sem vdecnej za kazdou radu na co bacha.takovej ten home vag ma,tak uvidime,spis bych to videl na navstevu audi,kolik si reknou za diag?petikilo?

Jeste se chci zeptat da se nekde zjistit jestli na aute nevisi leasing nebo jiny pohledavky?

AK fanatik
AK fanatik

Muž

08.11 2011 21:14

mike8: no 100% ne, leasingovky maji nejakou web aplikaci, kam zadas vin a proklepnou to - pogoogluj, ale jestli je to treba predmetem exekuce nebo predmetem dedictvi / rozvodoveho rizeni, to si musis proverit na vlastni pest. Na druhou stranu to zase lze osetrit kupni smlouvou.

Je to takova fabia s hlinikovou kastli, dily jsou cenove dostupne, jen to nesmi dostat velkou ranu, pak to nejde opravit - hlinik se blbe rovna

AK fanatik
AK fanatik

Muž

08.11 2011 21:19

mike8:

to je vono kdyztak, cena byla o deset min nez to tvoje, ale je to trosku tukly na zadek

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

AK junior
AK junior

Muž

08.11 2011 22:09

lumirs: mike8: fabie je hezčí (exterier, interier se vubec nesnažim srovnávat , audi je audi ) ale ta A2, na to, že je to takovej malinkej zmeteček a takovový spíš plochý vajíčko, tak má jeden z největších potenciálů z těch menších aut. Když malý auto, tak je to přijatelná možnost
Sme sice na audiklubu a tohle je malá sabotáž, ale nepřemýšlel si ještě o něčem jiným? třeba poloauto nebo nějakej malej seat?

sponzor

08.11 2011 22:09

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK junior
AK junior

Muž

08.11 2011 22:12

mike8: Jiank, četl sem zajímavej názor na tu A2 ve srovnání s Polem. Je to přímo napsaný na stránkách toho tvýho bazaru.Jestli si to nečetl, tak doporučuju k tomu i diskuzi. Diesel bych nedoporučoval, prý dělá ošklivý vibrace...To je třeba důvod, proč bych diesla nechtěl. Nemám rád ten hluk naftových motorů

AK fanatik
AK fanatik

Muž

08.11 2011 22:16

KrizMi: variabilita toho mini auta je lepsi u A2, daji se komplet vyndat zadni sedacky a ja v tom treba vezl dve jizdni kola

ale je fakt ze na ten vzhled sem si musel zvykat

AK junior
AK junior

Registrace: 7.5. 2007

09.11 2011 6:21

mám A2 1,4 TDi 3 roky jako pracovní auto
99% po městě a jen drcání po kouskách
spotřeba 5,5l /100km
když jedu mimo město normálním stylem tak jede okolo 4 litrů
hlučnost je vyšší než u benzínu ale zas bezúdržový auto
za 3 roky pružina spolu s axiálním ložiskem co je nad ním a hned p koupi oprava bufíka jinak jen běžná údržba

co jsou 1,4 benzín tak stejně jak u fábií a spol. zapalovací moduly, lambda sondy, kalkulace zatížení nebo klapka

co mi na dílnu přijede TDi tak jen vymazat INSP/OIL

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

10.11 2011 11:47

praskani pruzin je pro A2 specificke, temer kazdou to potka... jinak jak pise vasa, ten ji ma zmaklou perfektne:)

AK fanda
AK fanda

11.11 2011 19:35

to all: dekuji velice za poznatky a rady

jeste ma nekdo zkusenost s 1.2TDI s tiptronicem?

AK fanda
AK fanda

19.11 2011 22:20

mike8:
jeste ma nekdo zkusenost s 1.2TDI s tiptronicem?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a2/9424464

co rikate na tuhle? Neni tu nekdo z Jindrochovyho Hradce ze by ji okouknul? Co kilometry? Jak jsou na tom A2 s najezdem (kolik vydrzej)?

AK fanda
AK fanda

19.11 2011 23:21

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a6/9012403

sice to neni uplne A2 ale co na ni rikate?Co motor vydrzi este vyhledove k tem pul mega? Je mi jasny ze se to musi videt,spis jen obecny zkusenosti...

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

21.11 2011 10:39

co jsme je objizdeli s lumirkem, tak vetsina na bazarech jsou sroty...spise bych se zameril na majitele soukrome, nebo cizinu...

sponzor

21.11 2011 10:39

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 12.5. 2008

21.11 2011 18:30

Auto bez předku, nezajímavý design, kvůli jakémukoliv zásahu do motoru demontáž kapoty, málo vyrobených kusů, vysoká pořizovací cena a platforma částečně stejně polo/fabia/ibiza. Nevidím důvod koupě. Raději jakévkoliv auto z koncernu než tohle. Sorry za OT.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

22.11 2011 7:38

jizan.com: ma to hlinikovej ram ASR jako A8 tzn. tuhost karoserie, v případě nehody tohoto mini vozítka velká výhoda, v zakladu to ma ESP i ASR, variabilita prostoru, cenově dostupné díly díky stejné platformě s fábií

demontáž kapoty je pravda, ale kapota má asi 4 kg a pro dolití kapalin je tam víko "pro ženy"

AK fanda
AK fanda

Muž

22.11 2011 17:08

Nevím co to stojí starší ale za mě prostě ne je tolik pěkných aut ale tohle má daleko do auta i fábie po liftu je pěknější jak tohle chtěl bych to vidět v zatáčkách co to dělá taková páčka.

AK junior
AK junior

22.11 2011 19:24

jelikož to má cca 900 kg a nízko těžiště tak to sedí pěkně

A2 je ve městě na zatáčky rychlejší než A4
A2 pneu 195 45 16
A4 quattro 235 45 17

AK fanda
AK fanda

Muž

22.11 2011 21:00

Ty pojedeš ve městě zatáčky v80? Já tedy ne, to pojedu na okreskách nebo někde na rychlejším tahu raději a tam můžu i přidat. Jak se ti líbí a víc ti sedí tak si ji kup, já půjdu raději k jiné značce.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010

22.11 2011 21:24

Vaša:
jelikož to má cca 900 kg a nízko těžiště tak to sedí pěkně

A2 je ve městě na zatáčky rychlejší než A4
A2 pneu 195 45 16
A4 quattro 235 45 17

Ten údaj u A4, to je standartní pneu ? A ty rozměry píšeš kvůli čemu ? a2 je rychlejší na zatáčky než a4 ? to zní jakoby měli mezi sebou závodit ve městě

Jinak co se týče názoru na A2, vzhled to je zase o vkusu, já teda osobně bych dotoho nešel, na A2 prostě žalůdek nemám a myslím si že když tohle to auto dělali tak přitom hráli nějakou stolní hru, protože se to vymiká absolutně audi logice , ani bych nedoporučoval z mé strany, myslím si že je spousta jiných hezčích malých aut. A co třeba taková A3 ?, to už je velké ?, těch je přeci habaděj a díly na to určitě budou lépe sehnatelné ne ?
A když už malý auto tak "Folskvágen" LUPO ! , to je malý auto ( ber te to s rezervou )

jizan.com : kvůli jakémukoliv zásahu do motoru demontáž kapoty
- myslím si že konečnému uživateli je úúplně jedno jestli se dá dobře dostat do motoru aby jsi třeba mohl vyměnit nějaké věci, myslím tím "velké" mechanicky obtížné věci ( šťourání v motoru ) , pokud stím něco bude, tak dotyčný to auto stejné předá nějakému mechanikovy a ten pak řeší nějakou kapotu.

A taky si myslím, že člověk/mechanik zkušený, zručný by si nekupoval toto
Ale myslet je hovno vědět, takže já se mohu aspoň domnívat

AK fanda
AK fanda

22.11 2011 21:32

motiver:
A taky si myslím, že člověk/mechanik zkušený, zručný by si nekupoval toto
Ale myslet je hovno vědět, takže já se mohu aspoň domnívat

nedomnivas se, mas pravdu

segre se to proste libi,no...zkousim ji ted lamat na A6 1,9tdi,snad dostane rozum.A3 a A4 z tehle let se ji nelibej,novejsi modely sou uz out of range...

AK batole
AK batole

Muž

22.11 2011 21:38

Ty jo !!!, tak to je dobrej skok A2 do A6, ale tam ty provozní náklady jsou někde jinde ! a je to koráb vý vubec segra co vlastě chce ?, jak daleko bude jezdit ?, jak často ?, co si od auta představuje ?, nebo to prostě bude pojízdná kabelka ? či nakupní taška ?

Každopadně pokud se bude schánět ta A6 1.9 TDi tak to hoodně štěstí, moc jich není

sponzor

22.11 2011 21:38

AK fanda
AK fanda

22.11 2011 21:49

motiver: Jasny no,o co de vi,nas firemni dilenskej ji dela pazouta,takze kdyz je pazout v jeho peci ma moji A6.Provozni naklady bych tak uplne jinde nevidel,ze spotrebaku sou vyrazne drazsi snad jen gumy,navic mam dobry ceny na dily i na praci,zato s A2 by se mozna mechos pral...Je to hlavne na dojizdeni do prace,cca 40 tam a zpet kazdej den.Jeji pritel ma Tico a rikam si ze v kazdy rodine by melo bejt aspon jedno auto...

AK batole
AK batole

Muž

22.11 2011 21:56

No pěkný, tak to pravdu vše nahrává té A6 ! aspon bude jezdit ve velkým bezpečným autě, tedy pokud jí dotoho "nalanaříš" . . . tak tím pádem přeji hodně zdaru a síly ! a hlavně koupi dobrého kusu

AK junior
AK junior

23.11 2011 6:29

ad zatáčky: psal jsem proto že
jizan.com:
chtěl bych to vidět v zatáčkách co to dělá taková páčka.

a jelikož mám A2 a mohu srovnat s A4 tak jsem to přirovnal k A4
jestli jsem na otázku Jizan.com neměl reagovat tak je lepší to někde napsat abych věděl

Motiver: (nejsem si teď na 100% jistý profilovou výškou, ale šíře a průměr je standartní rozměr
jinak to samý co jsem psal Jizan.com - byl dotaz dal jsem odpověd s přirovnáním k A4

asi lepší na jakékoliv dotazy o kterých lze polemizovat nereagovat a každej at si udělá názor na danou věc sám a nebo od lidí kteří s danou věcí nemají osobní zkušenost

AK fanatik
AK fanatik

Muž

23.11 2011 7:50

Vašo to už je tu takovej kolorit. Nejvic kecaji ti, co nemají co říct k tematu

Myslim ze na design se tu nikdo neptal mr. motivere

AK batole
AK batole

Muž

23.11 2011 18:26

Vaša
Ok v pohodě, ale mě to mějak vyznělo divně a nějak jsem to nechpochopil, proto jsem se tolik ptal, ale nic špatnýho jsem nemyslel, toť vše

lumirs
Já jsem pouze řekl svůj názor na dané auto jako ostatní, a přitom v tom textu jsem napsal že to je věc vkusu, a myslím si že jsem neřekl nic špatného, urážlivého nebo něco podobného. Pokud by se to autorovy tématu nelíbylo co tu píšu myslím že by mi to jistě dal na jevo

AK fanda
AK fanda

26.11 2011 17:12

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a2/9471851
tak tady mame dalsiho kandidata...co rikate?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email