Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 13 června 2024
Celkem je zde 388 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Vonous
Uživatelů dnes: 4
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 48 498
Online návštěvníků
Návštěvníků: 384
Uživatelů: 4
Celkem: 388

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

18.09 2011 3:32


Citace:
Šéf státní kasy Kalousek se léčil na skupinové terapii kokotů
25.08.

Asi třicítka lidí v tričkách s nápisem Klub kokotů se ve čtvrtek vpodvečer sešla v centru Prahy. Důvod byl jediný: zkusit se vyléčit z kokotismu, jak ostatně hned na úvod prozradil ministr financí Miroslav Kalousek. Ten je v klubu, který vznikl loni těsně před parlamentními volbami po zveřejnění značně peprné nahrávky současného šéfa státní kasy, označován jako "Arcikokot".

Kalousek do Klubu Lávka dorazil jako první. Přehlédnout se nedal. Na sobě měl kraťasy a populární modré tričko kokotů. "Toto je privátní skupinová terapie Klubu kokotů," zahřímal poté, co zjistil, že si jej v netradičním dresu fotí fotografka on-line deníku TÝDEN.CZ. Poté, co se ale ujistil, že jsou redaktoři spříznění s kokoty, když už tam přišli, nechal se několikrát zvěčnit.


Náhled, klikni pro zvětšení.

V centru Prahy u Vltavy se živě diskutovalo o kokotech.

To už ale do klubu doráželi další kokoti. Pořád jich ale nebylo mnoho. "Jestli se nás nesejde dost, tak jsou to také pěkní kokoti," svěřil se jednomu z přítomných ministr a vysvětlil, proč na akci vlastně dorazil v klubovém tričku, které jinak nosí jen na tenis. Prozíravě prý kvůli tomu, že kokoti v klubovém tričku dostali pivo zdarma. A on jako ministr financí musí šetřit.


Náhled, klikni pro zvětšení.


Společně s Kalouskem se nakonec na akci sešly dvě až tři desítky lidí. Přišel například kokot Honza, šumperský kokot Radek nebo generální kokot Pavel Severa (bývalý poslanec, dnes generální sekretář TOP 09 - pozn. red.). Arcikokot Kalousek si tak mohl vzít slovo. "Osvobození od kokotismu je přiznání, že jste kokot, teprve potom se můžete léčit," uvedl.


Náhled, klikni pro zvětšení.


Nato odcitoval z modly kokotů - knihy Xaviera Crementa Dost bylo kokotů: "Jeden pořádný kokot dokáže bez problémů udržovat deset až dvacet lidí ve stavu neustálého napětí, nepřátelství, provinění a nejistoty. Mezi oběťmi kokotů je mnoho neurotiků a lidí trpících depresemi." Svou řeč pak ministr financí zakončil modlitbou: "Zamysleme se nad sebou a vyznejme svůj kokotismus..."


Náhled, klikni pro zvětšení.


V centru Prahy u Vltavy, chlazeného piva a klobásy se pak ještě po nedávném průvodu homosexuálů zrodil nápad uspořádat v budoucnu vlastní pochod kokotů. "Ten náš by ale nemusel být nutně v Praze a neměl by být ani 1. května. Spíš tak 30. dubna nebo 2. května vzhledem k tomu, že jde o kokoty," řekl Severa. A zakladatel Klubu kokotů a současný starosta Roztok u Prahy Jan Jakob k tomu dodal: "Mohl by být třeba u nás."
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

sponzor





18.09 2011 3:32


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

Anonymní





18.09 2011 9:39


Hezký a nenápadný populismus pro pitomce (o:
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 18.11. 2009
Příspěvků: 3205 | Témat: 79

18.09 2011 12:24


Povídá manželka Kalouskovi: Ty si takovej kokot, že kdyby bylo mistrovství světa všech kokotů, tak skončíš druhej! Proč druhej? Protože jsi takovej kokot, že bys ani to nevyhrál!
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.12. 2010
Příspěvků: 141 | Témat: 6

18.09 2011 15:42


Jo tak ten nápis je tam opravdu dobrý,přesně podle pravdy,já mu taky nijak jinak ani neříkám.
nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 7.7. 2007
Příspěvků: 3253 | Témat: 119

18.09 2011 18:30


Ale ve skutečnosti si myslí,že kokoti sme my.
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009
Příspěvků: 12808 | Témat: 84

18.09 2011 18:38


přesně tak dobře z nás míra dělá kokoty..
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

21.09 2011 18:50


Citace:
Ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) ve středu u sídla Poslanecké sněmovny v Praze zfackoval člověka, který ho urážel.

Asi dvacetiletý mladík na Kalouska mířícího ze sněmovny na jednání vlády pokřikoval, že je zloděj a bude viset, a ministr si to nenechal líbit.

"Pan ministr Kalousek byl slovně napaden mladým mužem na Malostranském náměstí. Nenechal si líbit urážky a mladíka fyzicky napadl," popsal incident poslanec Věcí veřejných Petr Skokan, který vše viděl.

Kalousek odmítl, že by šlo o rvačku. "Rozhodně jsem se nerval. Jednomu hulvátovi jsem dal pár facek, myslím, že padly na úrodnou půdu," řekl ministr.


Proč ho nezažaloval?
Proč nezavolal poicii?
Bere spravedlnost a právo do vlastních rukou?
Takže severočeši mají vzít spravedlnost a právo do vlastních rukou?
To je fakt REPREZENTANT VLÁDY ČR.
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.12. 2010
Příspěvků: 141 | Témat: 6

21.09 2011 20:54


No jo pan ministr za to ze mu nekdo rekl pravdu to neunesl a tak mu nafackoval a tak se nic nedeje.Kdyby ten mladik nafackoval tomu ministerskymu uzdisracovi tak uz by ten dotycny sedel za katrem.Inu spravedlnost a demokracie pro vsechny .
nahoru

sponzor





21.09 2011 20:54


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 25.1. 2009
Příspěvků: 4976 | Témat: 205

21.09 2011 22:20


No vypadá to že nejlepšímu ministrovi financí galaxie tečou nervy,nicméně na to existije písloví ,že pro pravdu se člověk zlobí.
Kéž by se chtěl kokot uchlastat ,aby byl klid.
nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 25.1. 2009
Příspěvků: 4976 | Témat: 205

23.09 2011 13:38


Koukám že už se neokopávají,oni do sebe už kopou.Nejdřív to byly veverky s oplzlejma dementama a teď už je to i topknížecí arcikokot.Koukám že se mu hroutí domácí rozpočet stejně jako ten státní na příjmové straně,druhej pilíř je dobtovolnej,stravenky to asi přežijou,ekotentdr mu svazák shodí ze stolu pík mu nakope zadek kvůli církvím.Nám pocit že se ještě budou dít věci a že se ještě dozvíme věci.


Psychicky nevyrovnaný kmotr Kalousek. ODS zírá na ministrův rozhovor
23.9.2011 11:24 - Petr Nečas je premiérem jenom z milosti kmotrů ODS a zdánliví soupeři ČSSD a ODS jsou v zásadě jedna strana, která je řízena jednou zájmovou skupinou, tvrdí v rozhovoru pro Lidové noviny ministr financí Miroslav Kalousek. Na paškál si vzal i Věci veřejné, které nemají co podmiňovat podporu uzavřené dohody o restitucích tím, zda jeden Dobeš dostane víc na dopravu, druhý Dobeš dostane víc na školství a Vítek nebude stíhán.

Takřka nikoho nešetřil v rozhovoru pro Lidové noviny ministr financí Miroslav Kalousek. V souvislosti s protinávrhem ODS na rozpočtové určení daní uvedl, že ODS začala mimořádně tápat ve svých ideových základech pod vlivem svých kmotrů, kteří rozhodují o svých penězovodech. „Premiér, který je z Rožnova, by nám dal normálně za pravdu. Ale premiér, který je premiérem jenom z milosti kmotrů z ODS, musí tomuto návrhu odporovat," zaútočil Kalousek v rozhovoru pro Lidové noviny na Petra Nečase.

Psali jsme: Bárta varuje Nečase: Pozor, jdou prý po tobě Pospíšil s Kalouskem

ODS si podle něj hrají s ČSSD na soupeře, ale v rámci velkých peněz to budou vždycky velcí kámoši, kteří se už v roce 2007 dohodli, že v energetice mají společné zájmy. „Jsou to parťáci, ať už mluví o atomové energii, nebo o těžebních limitech. V zásadě je to jedna strana, protože je řízena jednou zájmovou skupinou. Obě dvě tyhle strany už dávno ztratily schopnost se jí vzepřít," uvedl Kalousek.

Kalousek by si měl urovnat pocuchané nervy

ODS si to ale nenechala od Kalouska moc líbit a od jejích politiků schytal pár verbálních facek. "V logice tohoto uvažování můžeme lehce kontrovat, že Miroslav Kalousek je loutkou, kterou si vodí na provázku hráči v loterijním a hazardním byznysu," nepáral se s Kalouskem ve vyjádření pro ParlamentníListy.cz ministr obrany a místopředseda ODS Alexandr Vondra.

„Já myslím, že po událostech tohoto týdne je třeba umožnit panu Kalouskovi, aby si urovnal pocuchané nervy. V každém případě by si ale měl pan Kalousek srovnat notový part, kterým tvrdí politickou muziku," sdělil redakci místopředseda ODS Pavel Drobil na rozpory v Kalouskových výrocích.

„Jednou totiž říká, že ´kmotři´ ODS si přejí vládu velké koalice a přesto, že by tu taková koalice mohla pohodlně vládnout už od roku 2006, tak tu vládne již třetí pravicová vláda - poslední v čele s Petrem Nečasem. Takže buď neplatí, že Petr Nečas je premiérem z vůle kmotrů ODS, a nebo platí, že pan Kalousek je ministrem financí již ve druhé pravicové vládě z vůle kmotrů ODS," dodal Drobil.

Slušný a poctivý chlapák Kalousek

"Myslím, že takový slušný a poctivý člověk jako Miroslav Kalousek má na více než takováto nikam nevedoucí prohlášení. A jak ho znám, on celý život hledá pravdu, tak ji konečně nalezl," ironizoval první místopředseda poslaneckého klubu ODS Jan Bauer.

Čtěte také: Kalousek rozbíjí vládu, vypálila ODS. Dostali úžeh, odmítá ministr

„Nevím, proč si pan ministr Kalousek musí pořád dokazovat své chlapáctví verbálními i neverbálními útoky na své okolí. Věty to jsou nepravdivé a zbytečně poškozující vládu i koalici. Rozhovor je to strašně agresivní, ale já nechci zbytečně naskakovat na provokace," reaguje pro ParlamentníListy.cz poslanec ODS Marek Benda.

"Urážky a chování ministra Kalouska už mě přestávají bavit. Měl by se rozhodnout, jestli chce být naším seriozním partnerem, nebo se chovat jako podivín fackující lidi a urážející svého premiéra a koaličního partnera," zlobí se šéf pražské ODS a poslanec Boris Šťastný.

Kmotr ztrácí schopnost sebekontroly

Servítky si nebral ani europoslanec a člen Výkonné rady ODS Hynek Fajmon. "Pan Kalousek ztrácí schopnost sebekontroly a odpoutává pozornost od svých vlastních chyb. Viz fackování na ulici, neúčast na zasedáních v Evropské unii, špatný vývoj rozpočtu a nezvládnutá regulace hazardu. Chce utéct před svou zodpovědností rozbitím vlády," uvedl pro ParlamentníListy.cz Fajmon.

Poznámku o "kmotrovství" vrátil i s přídavkem Kalouskovi poslanec Aleš Rádl. "Kmotr Kalousek je zjevně rozladěn neochotou svého premiéra dát mu na hraní 56 miliard na ten jeho vypečený ekotendr, tak se prostě svým chováním na ulici a bláboly do médií tohoto typu snaží, jak se blíží rozhodnutí v této věci, stále více vyhrocovat koaliční vztahy," reagoval Rádl.

Psali jsme: Nečas a Véčka mají plán. Zamáznout Kalouskovi miliardový ekotendr

Otrávená studna a duševní zdraví ministra financí

Poslankyně Jana Černochová se zase obává o psychickou vyrovnanost ministra financí: "Jestli to pan Kalousek opravdu řekl a myslí to vážně, začínám se bát o jeho duševní zdraví. Samozřejmě, že jeho vyjádření je nesmysl, který nemá smysl vůbec komentovat."

Čtěte také:

Kalousek prý na vládě nehorázně urazil Peake. On to odmítá
Kalousek profackoval mladíka, který ho urážel. Rath: Měl opičku
Peake: Kalousek mi píše sprosté zprávy. Nemám na ni mobil, říká ministr
Podle poslance Michala Doktora aplikuje Kalousek doktrínu otrávené studny. "Permanentní souboj o pravici za použití regulérních prostředků Kalousek prohrává, zakládá tedy tisíc ohníčků jinde a snaží se otrávit vodu studny na nádvoří ODS. Až projede TOP další volební klání, ucítí pan ministr financí, jak se žije v nemilosti kmotrů TOP," vysvětlil Doktor.

"Petr Nečas je premiérem, protože je předsedou ODS. Byl volen naprosto demokraticky. Spekulace o vlivu zájmových skupin ponechám rád médiím a těm, kdo je vytváří," uvedl europoslanec Milan Cabrnoch. "Blbosti nekomentuji," uvedl stručně senátor Tomáš Jirsa.

Poslanec Petr Tluchoř na vyjádření Miroslava Kalouska proti ODS a Petru Nečasovi nereagoval.

Psali jsme: Panika v ODS: Kalousek zničí Bártu, pak bude pánem všeho

Véčka a církevní restituce

Ministr financí se pustil také do Věcí veřejných za to, že podle něj nemají co klást podmínky pro schválení uzavřené dohody o církevních restitucích. „Za Věci veřejné se jednání zúčastnili místopředsedkyně Klasnová a pan poslanec Babák. A my jsme neuzavřeli dohodu za předpokladu, že Dobeš dostane víc na dopravu, druhý Dobeš dostane víc na školství a Vítek nebude stíhán," prohlásil Kalousek.

„Od počátku až do konce jsme s paní Klasnovou po panu ministru financí chtěli vědět, kde na to vezmeme z rozpočtu. Pan ministr nás vždy - několikrát i vulgárně - odbyl, že to není naše věc, ale věc vlády a že ve vztahu k rozpočtu se to bude řešit na vládě, takže opravdu nechápu, proč se nyní pan ministr diví, když s tímto vyrovnáním jeho návrh rozpočtu nepočítá a hrozí tedy, že tyto výdaje půjdou opět na úkor dálnic a učitelů," oponuje pro ParlamentníListy.cz poslanec Věcí veřejných Michal Babák.

Snůška agresivních výpadů

„Takovou snůšku agresivních výpadů vůči koaličním partnerům jsem ještě neviděla. To je na úrovni rozhovorů Kristýny Kočí pro Mladou frontu Dnes," říká pro ParlamentníListy.cz místopředsedkyně sněmovny i Věcí veřejných Kateřina Klasnová. „Chci věřit, že byl pan ministr dočasně mentálně rozhozen," dodává eufemisticky.

„Sice mě to překvapilo, ale nemá cenu mu na tento způsob vyjadřování naskakovat. Možná cíleně provokuje, protože v politických kuloárech se šušká, že chce rozbít koalici. Pan Kalousek je nesmírně zdatný politický matador, který vidí za deset rohů," naznačuje Klasnová, že za podobným vyzněním rozhovoru zřejmě bude nějaký cílený záměr.

Na církevní restituce měl už Kalousek fůru let

„A když je pro pana Kalouska tak strašná představa, že by nedošlo k dohodě o vyrovnání s církvemi, a chce z toho obviňovat Věci veřejné, tak se ptám, proč pro to jako člověk, který se pohybuje ve vrcholné politice tolik let, něco neudělal. Když už byl ve vysoké politice, já chodila teprve na základní školu," připomíná místopředsedkyně VV Kalouskova dlouhá léta v politice.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.12. 2010
Příspěvků: 141 | Témat: 6

24.09 2011 16:27


No já si myslím že takovéhle oblečení s nápisem kokot by měla naše vláda nosit tak z 95%.
nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 7.7. 2007
Příspěvků: 3253 | Témat: 119

25.09 2011 22:11


Tak pan Arcikokot dostal metál z Emeriky,jako nejlepší ožebračovatel svého lidu.
http://www.novinky.cz/domaci/245585-kalousek-prevz [zkrácená url]
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 3.2. 2009
Příspěvků: 10908 | Témat: 71

25.09 2011 22:38


bull:
Na Čecháčky nikdo nemá, ti mají vždycky pravdu
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.12. 2010
Příspěvků: 141 | Témat: 6

27.09 2011 19:23


bull:
Tak pan Arcikokot dostal metál z Emeriky,jako nejlepší ožebračovatel svého lidu.
http://www.novinky.cz/domaci/245585-kalousek-prevz [zkrácená url]
Inu prostě klasika,čím víc kecá a říká nesmyslů tak tím víc bude mít metálů a lidi vítr v peněžence,je to komediant.
nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 25.1. 2009
Příspěvků: 4976 | Témat: 205

27.09 2011 19:47


Kdyby jenom komediant ale on je asociální psichopat a tohle je konečná.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 2.2. 2008
Příspěvků: 13276 | Témat: 134

27.09 2011 21:16



Náhled, klikni pro zvětšení.
nahoru

sponzor





27.09 2011 21:16


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

27.09 2011 23:43


se musím chlámat, přesně tohle téma pro lidi kteří se tu nasraně vyjadřují proti kalouskovi je to pravé v čem on se vyžívá. dává vám jasně najevo že jste podřadní a že jste kokoti právě vy co se nejvíc vztekáte. už jen z tohoto principu se ke kalouskovi radši vůbec nevyjadřuju, protože jeho politická kariéra je tím vyšší, čím víc lidí dokáže "rozvášnit" jako vás a dělá pro to všechno od nadávek po členství v klubu kokotů.
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

28.09 2011 1:31


lordmystic: nerozumím tvému postoji
Nevyjadřuješ se proč?
Tebe nesere?
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 25.1. 2009
Příspěvků: 4976 | Témat: 205

28.09 2011 1:47


Romijn: To nic,mistic sem zavítal a hned musí bejt oportunistou,tyhle lidi miluju,ideologie především i kdyby neměl co žrát.Vyrovnat se s tím že volil blbě ,každej neumí.Kalosek nám všem chčije na hlavy a někteří ještě chrochtají blahem.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 2.2. 2008
Příspěvků: 13276 | Témat: 134

28.09 2011 9:06


Hloupej postoj, lorde.

Já ho nevolil a nikdy volit nebudu. Ten člověk mám mimo jiné krev na rukou (padáky).
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.12. 2010
Příspěvků: 141 | Témat: 6

28.09 2011 9:58


No ja mam pocit ze vlada neceka na to ze se lidi budou rozcilovat a vyjadrovat nasranost ale cekaji na neco uplne jineho a to je aby lidi pokud mozno mlceli,bylo jim vse jedno a nesli pro ti nim.Proste chteji stav naproste ovladatelnosti lidi. Takze cim vic z nas bude vyjadrovat jakykoliv nesouhlas proti tomu co se deje tak tim lepe,jinak pri mlceni a tupemu souhlaseni to tu pujde vse do naproste RITI!!!
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

28.09 2011 12:12


Romijn: pasa: valmet: jak postoj, to stále nechápete nebo co? kalousek je bez debat odborník, má schopnosti výborného ministra vnitra. to je věc kterou já uznám. jenže jsem k němu neutrální nejsem jeho volič, nekroužkoval jsem ho rozhodně, protože má i druhou stránku - tu jeho aroganci a také vlastní zájmy. osobně si myslím že kdyby pracoval pouze a jen pro zájmy státu, byla by to ideální volba, jenže si to nemyslím, proto sem ho nevolil. ale jak jsem psal výše, tohle vaše vztekání na něj je jen voda na jeho mlýn a navíc je to k ničemu. je to tak silná osobnost že tohle ho jen posiluje, buď ať tam není vůbec nebo mu to nepřikrmovat dokola a dokola omílanou reklamou na jeho osobu.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 3.2. 2009
Příspěvků: 10908 | Témat: 71

28.09 2011 12:19


lordmystic:
Neboj, už to probudilo i Blanické rytíře, když s tím mláďata na Albertově nechtějí nic dělat. Jen tenhle borec má brnění asi úplně jinde, než ostatní rytíři
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 2.2. 2008
Příspěvků: 13276 | Témat: 134

28.09 2011 12:38


lordmystic:
Romijn: pasa: valmet: jak postoj, to stále nechápete nebo co? kalousek je bez debat odborník, má schopnosti výborného ministra vnitra. to je věc kterou já uznám. jenže jsem k němu neutrální nejsem jeho volič, nekroužkoval jsem ho rozhodně, protože má i druhou stránku - tu jeho aroganci a také vlastní zájmy. osobně si myslím že kdyby pracoval pouze a jen pro zájmy státu, byla by to ideální volba, jenže si to nemyslím, proto sem ho nevolil. ale jak jsem psal výše, tohle vaše vztekání na něj je jen voda na jeho mlýn a navíc je to k ničemu. je to tak silná osobnost že tohle ho jen posiluje, buď ať tam není vůbec nebo mu to nepřikrmovat dokola a dokola omílanou reklamou na jeho osobu.


Žiješ v blažené nevědomosti, budiž ti přáno.
nahoru

sponzor





28.09 2011 12:38


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 3.2. 2009
Příspěvků: 10908 | Témat: 71

28.09 2011 12:46



Náhled, klikni pro zvětšení.
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 5.12. 2007
Příspěvků: 4000 | Témat: 60

28.09 2011 13:04


Hanys:
:--|
:--)
:--|
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 3.2. 2009
Příspěvků: 10908 | Témat: 71

28.09 2011 13:14


Milos1:
Když lidé kdysi vycházeli ze Semaforu, také prý měli takový hřejivý pocit, že "lidé ví". Bylo to platné jak mrtvýmu ponožky, jen to zdržovalo od nějakého činu. Hudrání když se nikdo nedíval. Teď je to o to složitější, že leckdo má pocit, že by se mohl případně mezi ty nahoře i dostat, nebo že už se veze, tak co by proti nim brojil
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 5.12. 2007
Příspěvků: 4000 | Témat: 60

28.09 2011 13:17


Hanys:
zrusit peniaze a bude dobre...
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 3.2. 2009
Příspěvků: 10908 | Témat: 71

28.09 2011 13:23


Milos1:
Spíš doučovák o slušným chování, ale to tu budem plincat jako tehdy v Semaforu. Dokud platí, že lev vyhlásil, že každý může žrát co chce a kolik chce, budou ostatní vždycky tak nějak druhá liga. Taková jsou pravidla. A dokud záleží na tom, kdo kdesi koupí nebo prodá akcie, abys ty tady mohl na dovolenou, moc toho nepřepereš
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

28.09 2011 14:52


lordmystic:
kalousek je bez debat odborník
To je pravda. Ale jako chemik by mohl vědět, že když dělal rozpočet 2008, tak si spletl znaménka a přestože celý svět byl v krizi, tak jeho státní rozpočet počítal s růstem ekonomiky ČR o 4,8%, zatímco realita byla stejná, ale v minusu.Odborník, který místo stimulace růstu, zařezává všechny možnosti, ze kterých by se mohl zvýšit výběr daní a pojistného. To co dělá je decimace daňových struktur a stát to bude nazpět překopávat 10 let.
lordmystic:
má schopnosti výborného ministra vnitra
To je snad překlep ne? Pokud ne, tak co dělá na finacích?
lordmystic:
má i druhou stránku - tu jeho aroganci a také vlastní zájmy. osobně si myslím že kdyby pracoval pouze a jen pro zájmy státu, byla by to ideální volba, jenže si to nemyslím
To je trošku naopak. Pro své vlastní zájmy pracuje "ve státním zájmu", tudíž může ovlivňovat všechno. Nezaměňovat příčiny a s následky. Navíc "se moc dobře VÍ" (ale nedokáže ... a ti co chtěli dokázat, zemřeli), že si nahrabal už na obraně a pak i na financích, takže dostal přesně to po čem šel. JEDINÝ co na něm obdivuju, že je takový koumák, že dokázal celou tu svou korupci zrealizovat tak, že mu nejde nic dokázat. Proto je arogantní, protože je zajištěný na x životů, má vliv a moc a nikdo ho nemůže (zatím) na jeho pozici ohrozit.
lordmystic:
tohle vaše vztekání na něj je jen voda na jeho mlýn a navíc je to k ničemu. je to tak silná osobnost že tohle ho jen posiluje
Každý odborník (psycholog, psychiatr) ti řekne, že je to asiciální psychopat, takže sorry, že mě štve, že takový nemocný (ale moc mocný) člověk je na takové pozici ...
nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email