Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 dubna 2025
Celkem je zde 102 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: lunto
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 49 158
Online návštěvníků
Návštěvníků: 102
Uživatelů: 0
Celkem: 102

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 15.7. 2011

15.07 2011 21:41

Ahoj Chlapi. Potreboval bych poradit jak otevrit auto A4 rok 2002, vzduchovy central tam neni, klice jsou vevnitr. Auto ma ORIGO ALARM a na klice nedosahnu, Slysel jsem ze to jde pres cidlo od prevodovky a nebo me potm napadlo ze vytahnu zamek co je u ridice ve dverich, ale jeste jsem nenasel dobre schema abych nic neponicil Diky za odpoved

sponzor

15.07 2011 21:41

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 17.5. 2010

15.07 2011 21:55

Docela používaná metoda je ..... cihla ... zadní okenku u avanta ... vemeš klíče a odemkneš .... jinak nevím

AK nováček
AK nováček

15.07 2011 22:06

Diky za odpoved, ale k teto metode se moc nenaklanim, chci to nejak profi, variantu cihla monter paka atd to ne, to umi kazdy cigan, chci to otevrit, ale elegantne, a ne hned vybit okno, ale jeste jendou diky za odpoved,

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

15.07 2011 22:14

Longer: kontaktuj uzivatele MichalK, je na toto expert

AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

15.07 2011 22:15

Longer: a druhé klíče máš kde?

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 3.1. 2009

15.07 2011 22:51

Longer:
Ahoj Chlapi. Potreboval bych poradit jak otevrit auto A4 rok 2002, vzduchovy central tam neni, klice jsou vevnitr. Auto ma ORIGO ALARM a na klice nedosahnu, Slysel jsem ze to jde pres cidlo od prevodovky a nebo me potm napadlo ze vytahnu zamek co je u ridice ve dverich, ale jeste jsem nenasel dobre schema abych nic neponicil Diky za odpoved

Sorry ale radit ti metodu jak otevřít auto bez klíče je na zámečníkovi za asistence Policie.Sorry ale nikdo tě tady nezná a hned první příspěvek jak otevřít auto bez klíče mě přijde hodně divné možná že máš takový problém a pech ale tohle se prostě neříká.To je moje rada a jinou bych ti nikdy neřekl.
Takto bych to řešil já

lumirs
promiň nevím jestli by se michalk chtěl podílet na možném zločinu,kdyby to náhodou nebylo jeho auto

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

15.07 2011 22:54

Longer:
Jestli bude to auto levný, beru ho

AK senior
AK senior

Muž

15.07 2011 22:57

Hanys:
Longer:
Jestli bude to auto levný, beru ho

sponzor

15.07 2011 22:57

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK junior
AK junior

Registrace: 15.12. 2009

15.07 2011 23:45

cedan:

Sorry ale radit ti metodu jak otevřít auto bez klíče je na zámečníkovi za asistence Policie.Sorry ale nikdo tě tady nezná a hned první příspěvek jak otevřít auto bez klíče mě přijde hodně divné možná že máš takový problém a pech ale tohle se prostě neříká.To je moje rada a jinou bych ti nikdy neřekl.
Takto bych to řešil já

lumirs
promiň nevím jestli by se michalk chtěl podílet na možném zločinu,kdyby to náhodou nebylo jeho auto

souhlasim a divim se ze mel vubec nekdo snahu poradit
aby si tu zachvili corkari nechodili tipovat auta nakonec

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 10:20

Chlapi chci otevrit auto a ne ho cmajznout, na to abych ho uradl si myslim ze jsou jine finty, jde mi abych otevrel auto bez poskozeni a vy mi hned davate ze chci neco corovat, kdybch ho chtel ukrast udelam to jinym zpusobem bud pres VIN* nebo pres vag, ale diky za radu!!! Ptal jsem na otevreni a ne nastartovani, jinak jako majitel vozu nepotrebuji k otevreni policii. Opravdu jsem potesen Vasimi prispevky.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 9.10. 2007

16.07 2011 10:26

Longer: potěšen, nepotěšen, to je celkem nepodstatné. Ptal jsem se, kde máš druhé klíče? Ve chvíli, kdybys tady byl déle registrovaný, jezdil alespoň na nějaké regionální srazy apod., tak se nebojím toho, že by ti někdo poradil. I bez toho všeho ti kdokoliv poradí (pokud bude vědět), jak opravit nějakou závadu na tvém autě. Ale registrovat se jen za účelem zjištění toho, jak otevřít bez rozbíjení auto...promiň, ale tobě to nepřijde divné? Zavolej si specializovanou firmu, po tom, co zjistí, jestli je auto opravdu tvé, s radostí ti auto otevřou

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

16.07 2011 11:13

Longer:
Osobně ti skoro věřím, protože takovou ptákovinu jako otevřít auto přes VIN*, vag nebo čidlo převodovky by snad čórkař ani nevypustil z pusy. Ale fakt zdejší reakci pochop, net je takovejch grázlovin plnej. Zámečník není tak drahej a nic ti neponičí

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 14:12

JA vim ze to neni balik za zamecnika, ale chci to zkusit sam, a takove ty chytre rady cihla atd, to je jak pro pitomce, jinak kdyz si zajdes do znackoveho servisu s VIN* ktere najdes za oknem a mas tam znameho, obedna ti bez problemu klic s chipem na immo*, mozna je i nakodovany central, ale myslim ze ne, a na diagnostice vag mas na adrese immo* jeden start bez klicu. Jak jsem zjistoval, tak na cidlo prevodovky zda li nemas original radio staci pivest +, rozsviti se ti pristrojovka a mas v provozu tlacitka na dverich, zamek/odemk. Mozna je toho plny net, ale toto je vec jako kazda jina, prece kdyz se te nekdo zeptat jak se vytahuje motor 2,8 30V tak mu prece nenapisete jestli to rozdelava na dily ze jde o corku. Mozna jsem tu podle registrace prvme, ale casem od casu tu neco hledam, resil jsem teplotu s 2,8 142kw, nepochodil jsem tu, resil jsem rozvody na 2,5Tdi V6 a kazdy mi radil servis servis a nepochodil jsem, resil jsem vymenu oleje na A8 v automatu a nepochodil jsem, kazdy servis ten a ten, ten to dela levneji, nikdo nerekl tak a tak, jenom myslim nevim mozna, potom mi nejaky dobrak pres nejakeho kamose poslal primi postup z Porsche Praha Smichov, ted resim otevreni dveri a hned chci ukrast vlastni auto, chtel jsem jenom radu kvuli casu at nemusim zbytecne brozdat net, a zase jsem nepochodil.Opravdu tu chodim malo kdy a asi zbytecne, proto ze vzdy jsou rady jak od opravdovych odborniku, ale vim ze se tu par schopnych lidi najde. Kdyz tu jsem, jsem prihlaseny vzdy jinak, Admin se muze podivat pres mail. Je to smutne kdyz clovek napise o radu at se to tyce ceho koliv a reknou mu ze chce ukrast auto. Resil jsem immo* na OPC a nikoho to nenapsadlo, vim ze se tu ale resi audi, ktere patri mezi velice zadane auta u zlodeju, ale chtel jsem otevrit dvere, ne kodovat immo* nebo zlomit zamek volantu, Jinak Chlapi diky za pomoc a odpovedi. Zase jak tu bude nekdo novy prihlaseny, muzete mu napsat rovnou ze to je trotl.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 23.9. 2009

16.07 2011 14:21

Longer:
VIN** ktere najdes za oknem a mas tam znameho, obedna ti bez problemu klic s chipem na immo*

Tohle mi prijde jako dobry vtip. To by znamy mohl udelat klice na kazdy auto, ktere ma VIN* za sklem ne?

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 14:26

Pro sTeblo: Jinak druhe klice mam doma a klice od bytu jsou slou v aute. Kdyz pises potesen, nepotesen, to rovnou muzes diskuze a forum zavrit, kdyz to je jedno. Kdyz mi nekdo vola po telefonu a chcce radu, rad pomuzu, neptam se na detaily, kdyz jsem hackoval auto u Sconta nejakemu borcovi jen jsem se ho zeptal co ma v kufru, vyhackoval jsem ho, otevrel kufr a kdyz nesedel obsah co rikla, znovu jsem ho zavrel. Ale nikdy bych nerekl neco o kradeni. Mam asi 8mou Audi a nemusim jezdit an srazy, kdyz jsem byl mladsi bylo to fajn, videt se s lidmi co zans po nejakem case, popovidak k danym tematu a odjizdet s novymi znalostmi a prihodami, ale kdyz ti zacnou pribivat roky, pochopis co ma pro tebe vetsi vahu. JIank kdyz jsme zjistoval otevreni auta pohybude se to od 300Kc, myslim ze frajer videl otevirani audi z rychliku, - ale nechi podcenovat az po 1500, nikdo nechtel overit majitele nebo ne, kdyz si nechas profesionalne otevrit vuz, tezko ho budes krast, jsem rovnou vylomit zamek z obimky a asi by to bylo in.

AK senior
AK senior

Registrace: 4.6. 2008

16.07 2011 14:27

Longer: Kravina Ale docela mě udivují někteří přispěvovatelé

sponzor

16.07 2011 14:27

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 14:28

A proc myslis ze kdyz se meni celni okno se zamaze zakladem na lepidlo to okenko pres ktere to vidis VIN*? Hodne lidi si treba tam strci papirek, uplne jednoduche, myslim ze akorad v Opelu chcou videt technicak, ale toto ti tvuj znamy, treba prijmaci technik zaridi ne

AK senior
AK senior

Registrace: 4.6. 2008

16.07 2011 14:32

Longer: Jo takže pískování VIN* na skla je tímto úplně k ničemu mi chceš namluvit?

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 14:34

Jinak, zda-li ma nekod opravdovou radu jak to otevrit, byl bych rad kdyby mi to nekdo napsal na fb a nebo na mail
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
aby to treba zustalo v utajeni. Dekuji

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 14:40

POZOR! Bavili jsme se o VIN* co je pod oknem, na na skle vpiskovane, vpiskovane mas akorad na to aby ti sedeli vsechny ostatni, nevim kdo dela piskovani VIN* na okno, ale vzdy ti tam daji nejaky kod a ten ti na technicke kontroluji, tak samo na vrakaci ti nedaji opiskovane okno. ale co se tyce ostatnich dilu na prodej to jde, krom budiku, stitky na el. svazku, ale vzdy podle carkoveho kodu zjistit puvod dilu do ktereho auta patri, dokonce zjistit kdy byl dil namontovany, nemyslim kdy byl vyrobeny podle kolecka, ale podle caroveho kodu, kdy a kod ho montoval jak treba delnik na lince ve vyrobe a ktera to je smena, u AMG jde o rucne skoladany motor, tam muzes pres net a vim zjistit mechanika kdo zkladal motor, budes tam mit primo jmeno a jde to i u auda ktere je vyrobene v roce 79, z vklastni zkusenosti.

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 14:44

Jo jinak je VIN* na okne, mas pravdu, jednou jsem mel audi 80 a bylo tam cele sislo, a na S3 jsme mel jen kod, myslim ze mel 6 cislic a osvedceni cebia, takova mala kartivka, a nejaka poznamka ve velkem technicaku

AK senior
AK senior

Muž

16.07 2011 14:54

Longer:

ahoj prosím tě kde jsi co řešil tady na foru? máš 5 příspěvků a jedno téma vše se ukládá do tvojí lišty.Navíc jako nepřihlášený sem příspěvek nejde dát ani se nejde ptát jakýmkoliv příspěvkem pokud neznáš přímo daného email ale to už je zase jiná kapitola.
Co se týče toho tvého problému jasně jsem ti napsal a spousta lidí potvrdila že pokud si nový a nemáš žádnou historii na klubu je těžké chtít poradit někomu koho neznáme a to nemusí být osobně.Já jsem ti poradil otevření za asistence policie záleží už pak jen na tobě jestli ano či ne (za blbost se platí).Rozhodně ale nikomu tady nedoporučuji aby ti dal jakýkoliv návod na otevření auta bez klíče poněvadž by se mohl stát spolupachatelem.Můžeme ti věřit a nemusíme to doufám chápeš a nikdo tady nenapsal že JSI čórkař,ale nikde není vyloučeno že by jsi jím mohl být.Navíc jsi ani nenapsal odkud že jsi

Longer:
jinak jako majitel vozu nepotrebuji k otevreni policii.

Ale potřebuješ pokud nemáš u sebe klíče které jsou uvnitř

Jak říkám zavolej Autozámečníka který tomu rozumí a má k tomu vybaveníčko a máš pokoj.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.7. 2010

16.07 2011 15:06

a co potom taky autozamocnik? kto mu veri? ked vie otvorit auto aj bez kluce neboji sa ho nikto z vas?

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 15:18

chodim tu jednou cca za 6mesicu,nepamatuji si prihlaseni, ale myslim si ze mail je porad stejny. Jak jsem psal, resil jsem immo* na jinych forech a nidko z toho nic nedelal, urcite to tak nenafoukali spis se snazili dobrak k vysledku. Policii opravdu k tomu nepotrebujes, dnes dopoledne jsem to zjistoval. Nikdo to vedet nechce zda li jsi nebo nejsi majitel, na nic se netaze, a to ti zamecnik otevre vlastnorucne, ja chci jen radu a je problem. Spolupachatel by se mohl stat jen v pripade ze mu prokazou vinu, zde jsem uvedl ze chci otevrit svoje auto, z teto informace muze zakladat odvpoved, zda li chce overit pravdivost majitele a ma k tomu potrebne nalezitosti tak at se pta. Rad mu je zdelim. Nejde mi o penize, ale rad si veci delam sam, za okno DAM* 500spolujezdec, dokonce mi soused pujci kladivko na okno z autobusu. Ale rikam toto je postup amatera.

sponzor

16.07 2011 15:18

AK nováček
AK nováček

16.07 2011 15:22

Pro peterbn:Kamarade, je to marne resit, zde ti moc neporadi, kdyz to bude nekdo chcit urast ukrade to alebo vybije okno, takychto rád tu je, ale nič konkrétneho

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 20.2. 2008

16.07 2011 16:37

Longer:
.....kdyz jsem hackoval auto u Sconta nejakemu borcovi jen jsem se ho zeptal co ma v kufru, vyhackoval jsem ho, otevrel kufr a kdyz nesedel obsah co rikla, znovu jsem ho zavrel. Ale nikdy bych nerekl neco o kradeni.....

odpovedel jsi si sam.Jak ma nekdo tady na dalku vedet co ty v aute mas aby vedel,ze auto je tve.Zde take nikdo nenapsal,ze jsi zlodej,ale pochop,ze jen tak nekomu koho nikdo nezna nelze tuto radu udelit.
Zrovna tak nepochopim,proc jsi tu teda registrovan pod ruznymi prezdivkami.To ti jeden profil nestaci?Ale i to uz je nejake divne.......

AK senior
AK senior

Muž

16.07 2011 17:41

slepi:

odpovedel jsi si sam.Jak ma nekdo tady na dalku vedet co ty v aute mas aby vedel,ze auto je tve.Zde take nikdo nenapsal,ze jsi zlodej,ale pochop,ze jen tak nekomu koho nikdo nezna nelze tuto radu udelit.
Zrovna tak nepochopim,proc jsi tu teda registrovan pod ruznymi prezdivkami.To ti jeden profil nestaci?Ale i to uz je nejake divne.......

tak tak slepi to je jen jedna zahada.Dalsi vec je proc jeste neuvedl kde bydli treba by mu mohl potom pomoci nekdo z clenu tady na foru primo osobne.
Za me osobne ja ti nepomuzu protoze to sam nevim a proto bych si na pomoc zavolal nekoho tady z fora nebo nakonec specializovanou firmu a otevirani uzamcenych aut.Me zajimaly ty jine okolnosti na ktere jsem reagoval a jsou me tak trochu podivne.
Jaky nick jsi mel predtim kdyz si tu resil veci ohledne motoru atd???

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2011

16.07 2011 17:42

Longer:

Hele, tak jako tím že na požádání na parkovišti bez problémů otevíráš neznámým lidem auta, tak tím jsi mě dostal! To jsi tak naivní, že ti stačí jenom se zeptat co má v kufru a když to sedí, tak jdeš o dům, resp. o auto dál????? Teda bavíš mě, fakt!!! Třeba situace, kdy se z parkovišť u obchod.center kradou auta, jsou si podobná jako vejce vejci: sledujou tě co přesně děláš sotva na parkoviště přijedeš, přichomítnou se k tobě a bez problémů si prohlídnou co máš nejen v kufru, ale i co přesně děláš (např.jestli něco děláš nestandardního - třeba zapínáš tajný vypínač a podob.), odejdeš od auta, jeden z nich bude chodit za tebou a druhej ti vesele vykrade auto, nedej bože s ním odjede... Za jedním mým kolegou jeli od hranic se SR až do Bratislavy na MS v hokeji a když byl na zápase, tak o auto přišel... Kdyby jsi aspoň chtěl vidět techničák, občanku, zkontroloval si osobní doklady.... ty se spokojíš s něčím, s čím by se spokojilo možná naivní děcko....

Pak se nediv, že důvěra žádná!!!! Nehledě na to, postrádám logiku věci když si přečtu tvé vstupy: zamknul jsi si klíče v autě i s klíči od bytu, ve kterém máš náhradní klíče a nic jiného nejdeš řešit než si sednout k počítači a hodiny tady diskutovat o otevření auta.... Ještě chybí aby jsi napsal, že ti auto nakonec stojí v garáži, protože si nedovedu představit, že jen tak odejdu od auta ve kterém mám klíče od bytu i auta samého a jdu si klábosit na net, na místo toho abych si co nejrychleji zavolal pomoc za pár šupů, navíc v situaci když sám tvrdíš že nepotřebuješ k tomu asistenci PČR... Pokud tě tak hodně zajímá jak se do auta dostat, zavolej si žlutýho anděla přímo od audi (koncernu) a sleduj ho při práci

Operuješ svým e-mailem, do bytu se ale nemůžeš dostat, tak čirou náhodou máš asi u sebe PC s přístupem k netu, uděláš si úplně novou registraci o půlnoci, bez který tady nemůžeš ani napsat písmenko, čekáš až skoro do deseti do večera (přesně v 21:41h.) a hurá napíšeš svůj první vstup, světe div se: jak obecně otevřít oooo auto bez klíče a ani nekonkretizuješ jaký auto s jakým zabezpečením.....

Nečerti se, ale v tomto bych ti nevěřil ani za mák, i kdyby jsi byl členem AK třeba let.... P.S. sám tu nejsem registrovaný dlouho, ale už dneska vím na koho se obrátit v případě nouze a udělal to. Tvůj dotaz je tak obecný, že to spíš vypadá tak, jako by tě hodně moc zajímalo jak se dostat do auta i jinak než známými postupy. JSOU takové, a celkem jednoduché, ale soráček, na čele nemám vytetovanou jitrnici

Schválně, přečti si svoje vstupy hezky jeden po druhým... a pak suď!

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 3.10. 2006

16.07 2011 17:59

IvanLBC: nezbývá než souhlasit

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2011

16.07 2011 18:03

P.S. ještě si neodpustím jedno: mám oooo jtaky z podobnýho roku, musel jsem si nechat dělat náhradní klíče a ROZHODNĚ ti VIN* k výrobě nestačí!!!! S klíčema jsi musel dostat kartu, resp. pásek, podle kterého ti náhradní klíč udělaj. Jen podle VIN* to je nesmysl... Další možnost je předložit klíč a udělat kopii i s načipováním, to ti udělaj i jinde, k tomu nepotřebuješ mít známýho u oooo... ale pokud budeš mít původní...
A pokud tvůj známý jenom na základě VIN* nechá udělat náhradní klíče, pak o takové skutečnosti budou někde existovat záznamy a chraň ho bůh, jestli někdy v budoucnu se takové auto ztratí.... těžko bude vysvětlovat právě PČR proč a na základě čeho nechal dělat duplikáty, aniž by si dostatečně neověřil oprávněnost takové objednávky. Mimochodem, něco podobnýho se stalo u Oplu někdy před 10 lety... u nových aut si dělali duplikáty, pak počkali třeba i půl roku a šli najisto... do doby, než si to PČR dala dohromady a bylo po vtákách...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email