Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je středa, 18 června 2025
Celkem je zde 801 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: HypeBlond
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 250
Online návštěvníků
Návštěvníků: 798
Uživatelů: 3
Celkem: 801

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 20.2. 2008

21.02 2012 20:50

tak bych to na tvem miste zkusil letos znovu.Myslim,ze by jsme se nejak dohromady dali....
sponzor

21.02 2012 20:50

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2011

21.02 2012 20:53

slepi:
tak bych to na tvem miste zkusil letos znovu.Myslim,ze by jsme se nejak dohromady dali....

Návrh už padl....

Já dodám prostory, spaní, .....
Áček zajistí organizaci.....
Chybí kdo bude kuchtit, kdo bude zajišťovat zábavu, kdo se postará o muziku/kapelu...
AK fanda
AK fanda

Muž

21.02 2012 20:55

tak ja vyckam az to trochu rozvedete....jsem pro vetsi akci,klidne i s poplatkem predem na "obcerstveni"...
Na hudbu kasli....zabekame si sami,ne?
AK fanda
AK fanda

Muž

21.02 2012 20:59

slepi:
tak ja vyckam az to trochu rozvedete....jsem pro vetsi akci,klidne i s poplatkem predem na "obcerstveni"...
Na hudbu kasli....zabekame si sami,ne?

Tak takto ne, čekat hezky schovanej za bukem.... taky dosaneš funkci... postaráš se o zábavu ju? Jestli kapena nebo jen repromuzika nebo osobní pokusy... nechám zcela na tvém uvážení....

P.S.: K dispozici klavír, tahací harmonika (ovládá má choť)... + PC s 2* zvukem 5*1 nebo jak se to píše + taneční parket 4*4 m2
Naposledy upravil IvanLBC dne 21.02 2012 20:59, celkově upraveno 1 krát. (6% původního příspěvku)
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 4.7. 2010

21.02 2012 20:59

Music nebude problém, nutno specifikovat v jakém rozsahu.
Občas dělám nějakou diskotéku, větší nebo i menší. Takže to asi dám. Pokud bude dost dětí, dáme nějaké dětské disko, můžeme jet nějaké soutěže atd.

Na kuchtění se domluvte .

Akorát bude dobré o akci vědět, nějakou dobu dopředu. Nedopadne u mě setkání ve stylu, ve čtvrtek pozvánka, v pátek odjezd. To neklapne.

Těším se.

Klikin
AK fanda
AK fanda

Muž

21.02 2012 21:02

IvanLBC: .... funkci neberu.Ani nemam na to cas....
AK fanda
AK fanda

Muž

21.02 2012 21:04

slepi:
IvanLBC: .... funkci neberu.Ani nemam na to cas....

Tak na místě dostaneš úkoly - aspoň z počátku budeš obsluha
AK fanda
AK fanda

Muž

21.02 2012 21:07

klikin:
Music nebude problém, nutno specifikovat v jakém rozsahu.
Občas dělám nějakou diskotéku, větší nebo i menší. Takže to asi dám. Pokud bude dost dětí, dáme nějaké dětské disko, můžeme jet nějaké soutěže atd.
Na kuchtění se domluvte .
Akorát bude dobré o akci vědět, nějakou dobu dopředu. Nedopadne u mě setkání ve stylu, ve čtvrtek pozvánka, v pátek odjezd. To neklapne. Těším se. Klikin

Dobrá, mjuzic vyřešen.... k dispozici budeš mít zásuvky, když bude třeba PC... udělal bych to přímo u mě, což sice není regulerní hospoda, ale pro takové srazy ideální ... jen mám po prostoru roztahaný zvuk z PC obyčejnými PC repráky 5+1...
nemám tam teda zesík, ani pult, ani... barevnou hudbu
sponzor

21.02 2012 21:07

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

21.02 2012 21:11

Když se mi trefíte do volna, tak dorazím taky.
AK fanda
AK fanda

Muž

21.02 2012 21:15

Tak víte vy co....
Najdu volný veekend, spočítám možnosti a něco navrhnu a pak uvidíme... A abych to nemusel zase rušit, tak to nějak napásnu na konec sezóny hokeje - bude aspoň prča
Nevim asi zítra to nestihnu, budu se vracet dost pozdě, ale pozítří bych tady dal první nástřel...

A teď se jdu ožrat, ty liberecký matláci do pěkně doje.ali... nebo prodali...
AK nováček
AK nováček

Muž

21.02 2012 21:20

IvanLBC:
Dobrá, mjuzic vyřešen.... k dispozici budeš mít zásuvky, když bude třeba PC... udělal bych to přímo u mě, což sice není regulerní hospoda, ale pro takové srazy ideální ... jen mám po prostoru roztahaný zvuk z PC obyčejnými PC repráky 5+1...
nemám tam teda zesík, ani pult, ani... barevnou hudbu

Zbytečný řešit . Vozím NTB a xTB přenosných disků. Zesák, mix, mikrofony, různá světla a projektory také jsou. Používám případně i CDs a dvojitý CD přehrávač (ale to už jen minimálně, pokud si někdo něco přinese na přání). Dneska je téměř všechno v digitálu. LPčka jsem zrušil úplně, zabíralo to moc místa na stole + velké riziko, že jak to skočí, tak to zruší buď LPčko nebo jehlu, a nebo oboje.

Akorát to ještě tak moc nehroťte kvůli počasí .
Se to třeba umoudří. A bude určitě tepleji.

Klikin
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 26.5. 2009

22.02 2012 21:50

kdyz se to tu tak rozproudilo, mozna nastal cas se pokusit o dalsi "minisrazik" ...

za me klidne opet nedele, tj. 26.2. od 14hod parkoviste ve Vesci a pak se vydat treba na ten Javornik

ukazal by se z mistnich diskuteru nekdo?
AK nováček
AK nováček

Muž

23.02 2012 22:23

26.2. -> netrefa . Pošli mi na SZ telefon, please, zkusíme to domluvit, mám číslo na hospyho, ten se to taky už snažil nějak organizovat. Klikin
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 26.5. 2009

23.02 2012 22:38

klikin: to byl jen nastrel uvital bych navrhy ostatnich, je to jen na domluve
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 8.12. 2009

06.03 2012 7:53

muhehe:
za me klidne opet nedele, tj. 26.2. od 14hod parkoviste ve Vesci a pak se vydat treba na ten Javornik

ukazal by se z mistnich diskuteru nekdo?

Opět jsem byl nějakou dobu mimo, ale s nějakým tím minisrazíkem bych souhlasil i před větší akcí Ivana.

Pokud bude dobrej termín (neděle, nebo sobota odpoledne), není problém. Přes týden jsem bohužel totálně zabitej v práci a stejně tak v sobotu dopoledne.

Nemám se s čím chlubit, moji B3 (´87) čeká částečná GO a nový lak až na jaře, ale to se asi řešit nebude .
Tom
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.11. 2010

06.03 2012 11:07

taky jsem pro kazdou srandu, ale souuhlasim s napadem az po konci hokej. sezony, pac se me to tyka pracovne, takze dokud se hraje moc neutrhnu a mam kotel prace

jinak kus masa si dam vzdycky rad a moje holky taky
sponzor

06.03 2012 11:07

AK fanda
AK fanda

Muž

06.03 2012 12:23

Hrkala:
taky jsem pro kazdou srandu, ale souuhlasim s napadem az po konci hokej. sezony, pac se me to tyka pracovne, takze dokud se hraje moc neutrhnu a mam kotel prace
jinak kus masa si dam vzdycky rad a moje holky taky

Máš na mysli mládežnickou nebo extraligovou? Kua a neke... ty jsi kotelník? No dostaneš mě jestli z tebe vypadne že ty Aval... co?

No po pravdě, docela by se mi šikl termín kolem 30 března, měla být u mě malá svadbička ale nevěsta si to rozmyslela... A nic jsem nescháněl, ani nějak se mi nechce... Jenom netuším jaký bude počasí, jestli už by to mohlo být s ohněm, grilovačka, pečení....
No uvažte, to je termín dost dopředu nee?
AK batole
AK batole

Muž

10.03 2012 3:46

ja aval nee ale znat toho pana

a mam na mysli extraligu, ty magory co to zas dneska dojebali jak mohli

a konec brezna dost mozna ok jeste uvidime jak se to vyvrbi
AK fanda
AK fanda

Muž

10.03 2012 10:34

Hrkala:
ja aval nee ale znat toho pana
a mam na mysli extraligu, ty magory co to zas dneska dojebali jak mohli
a konec brezna dost mozna ok jeste uvidime jak se to vyvrbi
(

ja avala znat ale nekamarit se... bo s fans nemam ničehož nic společnýho, do sektoru fans nechodit, nemít v podstatě kladný vztah k BTs.r.o. od jisty doby...
Pak ty tedy byt u klubu nebo TJ, pruhovanej, nebo servis - bafunar ? ... (soustredenou palbou otazek dopracujem se vysledku )

Nám v podstatě veškerý soutěže končí resp. příštím veekendem, pak jenom sem tam nějaký turnaj a je po sezóně. O A mi ani nemluv, to co včera předvedli, to mi hlava nebere, ale tento stav trvá už dýl... ani na zápasy už nechodim, prdim na to... permice jsem rozdal a mám klid

No jo, ale čas běží, konec března se blíží, a jako vždy zase nikdo nic....
To vypadá na velkou akcičku... 1+1... no jako asi vždy
AK batole
AK batole

Muž

10.03 2012 11:16

ja avala znam jako ze znam ale nic vic, sem tam par slov jednou za rok

jinak byt bowler a coloseum skladnik

a na ten hokej se chte nechte vzdycky podivam pac na ty hale proste musim byt
AK nováček
AK nováček

Muž

10.03 2012 11:24

Más na mysli toho Avala, co má tetování bílého tygra na hlavě?
Kolega ze školy .

Klikin
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

10.03 2012 17:33

IvanLBC: Ty ses kasal že nahodíš nějakej termín až bude po tý hokejový sezóně tak nefňukej že se tu nikdo nehlásí.Až budou nějaký datumy k výběru tak se ohlas snad zvedne.Ty 1+1
AK fanda
AK fanda

Muž

13.03 2012 15:18

áček:
IvanLBC: Ty ses kasal že nahodíš nějakej termín až bude po tý hokejový sezóně tak nefňukej že se tu nikdo nehlásí.Až budou nějaký datumy k výběru tak se ohlas snad zvedne.Ty 1+1

Kurňa budulínku, no nenahodil jsem snad? Konec března bych to viděl reálný, což? Přesněji pak poslední veekend...
Jen teď nemám moc volnýho času, navíc jsem musel vzít pár "úkonů" za takykamarády-kolegy tož víc času budu mít a na PC najisto až tak začátkem přístího týdne...
No nic to němění na tom, že očekávám zcela ZÁVAZNÉ přihlášky (trojmo s kolkem) ať vím, estli má smysl vůbec něco připravovat a řešit třebas dlabanec ... nebo neřešit...

Další verze je AKslet-čarodějnice, ale to je až na konci dubna...
No sice teď pár dní nebudu tak často u PC, ale nikomu nic není bráněno v ničem
AK allstar
AK allstar

Muž

13.03 2012 18:05

IvanLBC:
IvanLBC:
Kurňa budulínku,
Hele ty jelene, jezinko nebo co jsi zač,až nahodíš přesnej datum a čas tak já se přidám do tý doby tomu nevěřím že to proběhne.
sponzor

13.03 2012 18:05

AK fanda
AK fanda

Muž

13.03 2012 18:09

áček:
IvanLBC: Hele ty jelene, jezinko nebo co jsi zač,až nahodíš přesnej datum a čas tak já se přidám do tý doby tomu nevěřím že to proběhne.

Kua poslední veekend březen = 30-31.03.2012... Kapišto?
Ále jen v případě pokud závazně bude alespoň 10 klubáků, ináč prdím na to...
Čas na závazné přihlášky (trojmo a s kolkem) max.do 25.03.2012 22:00 hodinek - a buď závazně bukuju nebo odvolávám co jsem slíbil a slíbim co jsem neslíbil..
AK allstar
AK allstar

Muž

13.03 2012 18:25

IvanLBC: Vlk taky sliboval. Jinak za mě ano souhlas akorát v sobotu asi budu moct až odpoledne budu s největší pravděpodobností v práci.
AK fanda
AK fanda

Muž

13.03 2012 19:45

áček:
IvanLBC: Vlk taky sliboval. Jinak za mě ano souhlas akorát v sobotu asi budu moct až odpoledne budu s největší pravděpodobností v práci.

Nerozumit tvé řeči ... akce je z pátka na sobotu... jak v práci?
No asijc budeme muset heště prodiskutovat termín to tak vidím...
No budu pár dní ještě mimo, ale nejpozději do sobotky by mělo býti jasno, občas se sem na ak stránky dostanu tak jsem zvědav...
AK allstar
AK allstar

Muž

13.03 2012 19:52

IvanLBC:
IvanLBC:
akce je z pátka na sobotu... jak v práci?
To víš počasí nepřeje a práce neubejvá tak se to dohání i o víkendech.Navíc termín dokončení se blíží a já se budu potkávat tak max se teda přijdu podívat v ten pátek večer.
AK fanda
AK fanda

Muž

21.03 2012 22:38

Hoši liberecký i mimoliberecký... jsem na chvilku doma, mám čas.... a otázka stále zní:

? Srázek 31.03.2012 ?
Má smysl něco chystat, něco plánovat? Je či není zájem ?
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 5.10. 2011

21.03 2012 23:12

IvanLBC:
Hoši liberecký i mimoliberecký... jsem na chvilku doma, mám čas.... a otázka stále zní:

? Srázek 31.03.2012 ?
Má smysl něco chystat, něco plánovat? Je či není zájem ?
krom toho všeho, já su tady taky...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email