Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 15 kvě 2025
Celkem je zde 594 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: maxx96
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 200
Online návštěvníků
Návštěvníků: 592
Uživatelů: 2
Celkem: 594

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 16.11. 2010

28.02 2011 16:05

Mate nekdo zkusenost se svetlama DEPO na audi A3/S3? Pasujou tam vubec, chtel bych je dat na moji S3 a dat do nich xenony. Dik za jakekoli nazory.

sponzor

28.02 2011 16:05

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Registrace: 4.5. 2009

28.02 2011 16:07

Depo nebrat. U Audi s nema zkusenost nemam, ale u predchoziho auta (Mazda), byly svetla z druhovyroby (prave DEPO) fakt tragedie. Oproti originalum sviti jako bludicky ...

AK nováček
AK nováček

Muž

28.02 2011 16:10

Ja do toho stejne chci davat xenony, mam jen utrhane drzaky na mejch puvodnich svetlech u S3 vybojky mam vporadku, spis me jde o to zda pasujou, to by snad meli.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

28.02 2011 16:15

depo nebrat jsou to shity nepasujou vnitřní materiály jsou z bláta štelování umře vemi rychle nesedí .....

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 12.4. 2009

28.02 2011 16:17

kukikuk:
Ja do toho stejne chci davat xenony, mam jen utrhane drzaky na mejch puvodnich svetlech u S3 vybojky mam vporadku, spis me jde o to zda pasujou, to by snad meli.

druhovyroba je na H1 H1 zadna vybojka kamo ..

AK nováček
AK nováček

Muž

28.02 2011 16:54

Vim ze tam nejsou xenony ale pisu ze xenony mam ve starejch svetlech...tak me teda poradte jaky svetla mam koupit za dobrej peniz kdyz chci xenony ;o) a faceliftovy svetla origo na S3 se nedaj sehnat a kdyz tak za ne chtej treba 10 tis. A na to se muzu vyprdnout.

Anonymní

28.02 2011 17:11

DEPO v žádným případě nebrat. Měl jsem je necelej rok na A3, svítili strašně i s xenonama, dálkový byly vůbec tragédie a hlavně ten šmejdskej plast, z kterýho jsou vyrobený, celej popraskal od kamínků, které odlítávaly od aut a potom se potily, takže svítily vůbec tragicky.
Na světlech se opravdu nevyplatí šetřit, kup Hella, jedině to je jistota. Klidně i starší, pořád svítěj dobře a nevypadá to špatně.
Jestli máš na svý S3 xenony, tak je vyndej, pošli je Satasovi, on ti ty Xenon*. čočky přehodí do novejch světel z faceliftu, který sežene zapakatel a máš to nejlepší.
Naposledy upravil Lummar dne 28.02 2011 17:20, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.12. 2007

28.02 2011 17:15

Potvrzuji ze DEPO je shit ze vsech shitu mozna nejvetsi. Nesviti,pokud jdou, tak blbe seridit,mlzi se.Plasty nic moc, pri vetsim tlaku na svetlo vyvinutem praskaji drzaky.Dopasovani,tak aby to sedelo presne je temer nemozne.Takove jsou moje poznatky z praxe.

sponzor

28.02 2011 17:15

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž

28.02 2011 17:29

ale tak ja jsem si je koupil a zas jsi nemuzu stezovat sviti to paradne o proti predfacelifem a kvalita nevim uvidim casem jak na tom bude ten plast..

Anonymní

28.02 2011 17:41

Depo nebrat,znám případ kdy H1 projeli vnitřním plastem jak nůž máslem

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.12. 2007

28.02 2011 18:33

me2dcz: Hehe, Ty jakozto reklamacni technik jedne z nejvetsich firem zabyvajicimi se prodejem a distribuci autodilu, o tom musis vedet sve co?

Anonymní

28.02 2011 18:41

je to tak, DEPO NÉÉÉ , i když já mám taky zadní Depo, ale ty už jsou od předchozího majitele a brzy budu dávat jiný

AK nováček
AK nováček

Muž

28.02 2011 20:10

Tak teda poradte?
Lumar: Ano mam stare svetla S3 a jsou funkcni jen chci faceliftovy, ty znas nekoho kdo prodava ty faceliftovy svetla? ja je totiz nemuzu sehnat, nebo jak si to myslel s tim predelanim dej me na nej kontakt a kolik by to stalo, nebo jestli bys me spis napsal co to obnasi...moc dikk.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 31.7. 2010

28.02 2011 20:34

mám depa a sou v pohodě.. samozřejmě když je máš na autě několik let a jezdíš v zimě tak sou trochu zašlý od kamínků a jinýho bordelu.. stačí přebrousit a sou jako nový a svítí dobře..

AK nováček
AK nováček

Muž

28.02 2011 20:45

Tak koukam ze tu jsou rozdilne nazory ;o)
Malcolm: A ty si je predelaval na Xenon* a nebo ne? Licujou s blatnikama a kapotou normalne jako originaly?

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 22.3. 2009

28.02 2011 21:00

já mám taky depo přední optiku a sem spokojený zatím

sponzor

28.02 2011 21:00

AK senior
AK senior

Muž

28.02 2011 21:47

já sem je pořádně vyčistil, dal tam 5000K HID* sadu a seřídil.. svítí to fakt dobře (o dost líp jak s halogenkama) a neoslňuje to.. co se týče úprav, tak jelikož máš předfacelift budeš muset uřezat takovej kus plechu u blinkrů na každý straně ale je to jednoduchý a návod tu někde je.. vše mi lícuje ale mám nárazníky z S3, tak nemůžu přesně říct jestli bude lícovat i s nárazníkama A3..

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.3. 2008

28.02 2011 21:54

kukikuk: Depo nebrat.Soused je dával na Passata.Sice svítily lépe než jeho původní,ale ty byly už úplně slepé.Po sice problematickém,ale nakonec zvládnutém dopasování,se pravé světlo nedalo seřídit,bo přeskakoval seřizovací prvek...

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 6.10. 2006

28.02 2011 21:54

Malcolm:
...vše mi lícuje ale mám nárazníky z S3, tak nemůžu přesně říct jestli bude lícovat i s nárazníkama A3..

on ale psal, že má S3
a jen tak mimochodem, ještě jsem neviděl ŽÁDNOU A3 s DEPO světlama, která by je měla slícované tak, jak origo, na tom autě se daj bezpečně poznat

kukikuk: doporučoval bych sehnat buď použité nebo si nech ty původní, pokud nechceš dát za nový raketu (jedno stojí tuším cca 20tis.)

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.1. 2010

28.02 2011 22:12

Už jsem to někde psal, ale táta má na renckovy jedno světlo od Depa a je úplně v pohodě, už je tam asi 7 let a pořád vypadá líp než to původní Valeo, svítí srovnatelně a sedí přesně. Tak nevím co to máte za bláta .

Je ale možný, že kvalita bude dost kolísavá, známe Čínu. Takže se vůbec nedivím, že dost lidí má negativní zkušenost.

AK senior
AK senior

Muž

01.03 2011 7:12

Piggy:

on ale psal, že má S3

Máš pravdu.. nevšiml sem si.. zmátlo mě asi A3/S3

AK senior
AK senior

Muž

01.03 2011 16:25

Piggy:

on ale psal, že má S3
a jen tak mimochodem, ještě jsem neviděl ŽÁDNOU A3 s DEPO světlama, která by je měla slícované tak, jak origo, na tom autě se daj bezpečně poznat

kukikuk: doporučoval bych sehnat buď použité nebo si nech ty původní, pokud nechceš dát za nový raketu (jedno stojí tuším cca 20tis.)

ja se na jare taky pokusim slicovat ty svetla ale chtelo by to face narazniky a blatniky jinak asik tusim ze to neslicuji .. proto vypadaji jinak..

AK nováček
AK nováček

Muž

01.03 2011 17:21

Berte take v potaz cenu, rozhodne nehodlam davat 10 tis za starsi faceliftove xenony, to radeji koupim depa za 3 tis. a DAM* to toho sve xenony i kdyby to melo bejt na treba jen 3 roky. Svetla se stejne omlati od kamenu.Ty faceliftove svetla chci, libej se me vic, tak porad vaham jak to vyresim. Pokud tam budu davat ty faceliftove tak to muisim vyresit jeste ted pred lakem, budu lakovat cele auto, tak do toho pak nechci zasahovat.
Malcom:Tys daval teda do tech svetel xenony a jak to mas s naklapenim? o asi nemas zprovoznene? Dej nejakou radu ;o)...jak sem rekl, mam pouzitelna stara svetla S3 s xenonama tak bych to tam prehazel.

AK senior
AK senior

Muž

01.03 2011 17:28

kukikuk:
Berte take v potaz cenu, rozhodne nehodlam davat 10 tis za starsi faceliftove xenony, to radeji koupim depa za 3 tis. a DAM* to toho sve xenony i kdyby to melo bejt na treba jen 3 roky. Svetla se stejne omlati od kamenu.Ty faceliftove svetla chci, libej se me vic, tak porad vaham jak to vyresim. Pokud tam budu davat ty faceliftove tak to muisim vyresit jeste ted pred lakem, budu lakovat cele auto, tak do toho pak nechci zasahovat.
Malcom:Tys daval teda do tech svetel xenony a jak to mas s naklapenim? o asi nemas zprovoznene? Dej nejakou radu ;o)...jak sem rekl, mam pouzitelna stara svetla S3 s xenonama tak bych to tam prehazel.

jezis ja to porad nechapu jak muzes nacpat do H1 DS vybojku..

sponzor

01.03 2011 17:28

AK nováček
AK nováček

Muž

01.03 2011 17:31

Malcolm to predelaval na xenony proto se ho ptam co to obnaselo. Urcite to jde predelat. Ty svetla cocku uz maj, ale lepsi by to bylo prehodit cele i s tou moji cockou origo, nevim ale , proto shanim rady od nekoho kdo to uz delal nebo s tim ma zkusenost.

AK senior
AK senior

Muž

01.03 2011 19:38

kukikuk:
Malcolm to predelaval na xenony proto se ho ptam co to obnaselo. Urcite to jde predelat. Ty svetla cocku uz maj, ale lepsi by to bylo prehodit cele i s tou moji cockou origo, nevim ale , proto shanim rady od nekoho kdo to uz delal nebo s tim ma zkusenost.
¨

malcom tam ma HID* Xenon* to je nahrada pro H1 proste vymenis zarovku za HID* zarovku a mas takovou cinskou vybojku.. ale ty mas origo DS nebo jak je to a to musis prave vymenit celej vnitrek takze kontaktuj uzivatele SATASE a ten by ti mel rict vsechno ale ma ted prej hodne prace takze nevim jestli bude mit na tebe cas

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 24.5. 2009

04.03 2011 7:54

Ja sem daval DEPO svetla pred zimou a jsou furt jak novy. To spasovani bylo horsi to je fakt. Ale co se funkcnosti tyce, tak si nemuzu stezovat

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 9.4. 2010

16.03 2011 3:21

ja je ted kupoval sice na a4 a jsou v pohode - akorat pri nasazovani moturku na naklapeni jsem si vysadil stelovani do stran a divil jsem se ze to sviti jak blazen doprava - nakonec ok..

AK nováček
AK nováček

Registrace: 5.3. 2012

04.12 2013 12:12

Mám Depo namontovaná. Kupodivu se mi podařila slícovat, nic se neulomilo, plasty vydržely.

Se seřízením byl problém, ale nakonec se to podařilo přiblížit požadavků, tedy vyjma dálkových světel, to nelze, protože světlo příliš rozptylují.

Celková svítivost je velmi nízká i s nejlepšími H1, co jsem našel. Škoda Favorit s obyčejnými žárovkami za dvacku svítí líp.

Co nesedělo vůbec, byla elektrická regulace sklonu, vypadávala.

A ještě upozornění, tato světla nejsou určena pro XENONY. No určena, ty materiály nevydrží teplotu.

Samozřejmě je třeba dělat objektivní hodnocení. Když někdo ujede 1000Km ročně, je to něco jiného, než když já ujedu kolem 50tis ročně a z toho půlku v noci. Potřebuji světlo a potřebuji, aby to vydrželo.

A propo, už mám doma facelift Hella, ale než se pustím do práce, potřebuji komplet info. Nevíte někdo, jak se řeší uchycení 3. šroubu? Nikde, kde se o této přestavbě mluví,jsem nenašel zmínku.

Díky.

AK junior
AK junior

Registrace: 1.2. 2007

04.12 2013 12:27

Depo jsem viděl namontovany na O2 a E320. Majitel Ečka, když to viděl, tak to nechal servis vymontovat, vytáh zlatky a doplatil za original. O2 svítila jak Šáde hundrtka.

VŮBEC NECHÁPU, JAK MŮŽE MÍT SRAČKA DEPO HOMOLOGACI K PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email