Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 23 kvě 2025
Celkem je zde 134 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: chev
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 209
Online návštěvníků
Návštěvníků: 130
Uživatelů: 4
Celkem: 134

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

25.11 2010 15:01

podstata problemu netkvi v tom, ze je upadle cidlo, ale v tom, ze nekdo chce zaslepovat kontrolku brzd aniz by vedel, zda je to tento problem ulomeneho dratu ci ne, chce setrit..kdyby tema znelo sviti mi kontrolka, co mam delat, co zmerit, chapu...

ale takto je to u me proste prasarna, stejna jako zaslepeni ABS* ci AIBAGU a sekal bych za to pazoury (neohrozujete sami sebe, ale lidi vedle sebe, kolem sebe)...bohuzel takovych aut uz jsem videl, i u clenu klubu, kteri o tom vubec nevedeli:(

sponzor

25.11 2010 15:01

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 27.7. 2010

25.11 2010 15:08

nechal bych je tam, dokud to nezacne delat takovy to chchchrrrr To pak znaci ze desticky jsou opravdu dojezdeny na sracku

Jinak VAG- 17-kodovani a tam uz ti nabehne nabidka kolik pricist nebo odecist aby to prestalo fungovat.

Samozdrejme, ze jde cidlo preklenovat aby dalo pokoj

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 4.5. 2008

25.11 2010 15:08

To ho tak musíte ponižovat a jinou radu něž výměnu desek a keců kolem pohřbů pár korun nemáte?!!?!
Co takhle třeba vypdalí konektor,prošoupaný drát nebo dokonce že by vzadu třeba konektory nebyli?!!!

Hoši nevím,ale přijde mi že si myslíte že máte Audi a že jste tím pádem všechno a máte na všechno. Holt je to asi ještě 18. letý student

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 12.6. 2010

25.11 2010 15:11

RICOM :
To jsem psal ve smyslu : jéé ted se to na mě ozsvítilo tady zastavím zavolám odtahovku a at mě to někde předělaj.
Když se ti to stane třeba při cestě na dovolenou do Italie taky necháš auto stát a budeš to rešit tam ? neznám moc lidí co by to tam řešili přijeli by stím stejně dom.A kor kdyby se na ty destičky koukli a viděli že maj 7 mm. Musí tam mít nějakou rezervu.

Já jsem se tu jen ptal jestli to jde nějak vypnout když to pude jen tak třeba odpojit aby to nesvítilo tak že bych to udělal, auto najelo od té doby co to svítí 50 km. Startovaný bylo 25x. Každýho by to pípnutí rozčilovalo kdyby to poslouchal třeba do hodiny třikrát.
Vím že to slouží na upozornění že jsou destičky v háji, ale z pohledu toho mechanika co to dělal mi říkal že musí najet minimálně ještě 10 000 km a ají když na ně kouknu já ze svýmy lajdskýmy oči a vidím že maj 7 mm tak se mi to také zdá divné, že to upozornuje už tak brzo. Na jiných autech je to skoro nová destička.

A jestly si o mě myslíte že chci všechno ošulit tak jste na omylu. Vše měním jak se má. O auto se starám.

Ale když vezete auto mechanikovy ten vám opravuje na autě věci které chcete vyměnit a sednete do auta a svítí na vás kontrolka na destičky, on vám řekne že jsou ještě dobrý že musí ujet minimálně 10k km že je to jen pro upozornění. Tak jsem šel jsem na forum optat se jak to teda je. Jestli je to pravda že můžu najet tolik a pokud ano tak jak by to šlo vypnout to upozornění aby to na mě furt nepípalo.

Jen jsem si ted vzpoměl že dělal na předku ty gumové hadičky co vedou k brzdám. Nemohl mě tam někde to čidlo nebo drátek urvat ?

AK allstar
AK allstar

25.11 2010 15:18

Audijan:
To ho tak musíte ponižovat a jinou radu něž výměnu desek a keců kolem pohřbů pár korun nemáte?!!?!
Co takhle třeba vypdalí konektor,prošoupaný drát nebo dokonce že by vzadu třeba konektory nebyli?!!!

Hoši nevím,ale přijde mi že si myslíte že máte Audi a že jste tím pádem všechno a máte na všechno. Holt je to asi ještě 18. letý student

Az takhle koupi nekdo z tvych kamaradu nebo rodiny auto, ktere bude mit zaslepenou kontrolku bagu ci brzd a zmrzaci ci zabije se ti, tak pak budes mluvit jinak, to mi ver...

Clovek je od prirody tvor lenivy a jestlize si jednou neco takhle zaslepis, tak je velka pravdepodobnost, ze uz to pak nevratis zpet, at uz treba z casovych ci jinych duvodu...po tobe to nekdo koupi a nevedomky s tim bude jezdit dal....

Nikoho neurazim, jen rikam ze na zasahovani do(deaktivaci) brzd, bezp zon a systemu vozidla by mel byt paragraf....ve vsi slusnosti....

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 19.10. 2010

25.11 2010 15:18

Radu*46^: hele...to čidlo je zacvaklý v desce, a jak se deska sjede, kotouč čidlo probrousí a propojí. Pokud maj desky hodně, může být čidlo někde přervaný, nebo je rozpojený. Jak to má Audi nevím, Omega měla konektor u podběhu za tlumičem...tam někde...a vzhledem k tomu, že se tam ten mechoš kolem motal, prokontroluj to. Může být třeba jen zajebanej kontakt v tom konektoru...
Mě se dokonce stalo, že jsem měnil desky ještě před probroušením čidla a jak jsem chtěl to čidlo vyndat z desek, rozpadlo se mi v ruce...asi velká teplota či co

AK allstar
AK allstar

25.11 2010 15:19

jinak je tam potencial zeme, takze staci rozpojit konektory a propipat merakem, zda jsou pruchozi...treba i za konektorem, pokut problem v nem, zalomil se drat...na druhou stranu, desky nestoji olik oproti tomu riziku, ktere je s tim spojene...

jak zni legendarni klubova hlaska "kdyz si koupim opicku, mel bych mit i na bananky"

AK batole
AK batole

Muž

25.11 2010 15:28

Lumpiq:
No pokud banánky mám a mám místo, čas a umím si to opravit, tak je samozřejmě hovadina něco proklemovat.
Ale pokud mám banánky, ale neumím a dám to mechošovi, ten proklemuje, ale naúčtuje, má pětičento doma...to už neovlivním a přece nebudu na parkáču před panelákem shazovat kola a vše kontrolovat.

sponzor

25.11 2010 15:28

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.12. 2007

25.11 2010 15:29

root:
Vlastíku, nezapomeň se mi prosím juknout taky na brzdy, esli je to ešče v oukeju

To nikdo rikat nemusi, to se deje tak nejak mj.automaticky...

AK nováček
AK nováček

Muž

25.11 2010 15:32

LUMPIQ : jak zni legendarni klubova hlaska "kdyz si koupim opicku, mel bych mit i na bananky"

Jsem sice student, ale na ty destičky bych ještě měl.
Ale mě de o to že každej kdo ty destičky VIDĚL tak řekl že jsou ještě dobrý . Tak jsem chtěl jen vyřešit to pípání. Do včera jsem si myslel že to pude vyřešit třeba přez vag ,ale ted už vím že musím koupit nové.

AK batole
AK batole

Muž

25.11 2010 15:39

Radu*46^:
Co chceš kupovat nový? Překontroluj napřed ty čidla.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

25.11 2010 15:42

vlasta:

To nikdo rikat nemusi, to se deje tak nejak mj.automaticky...

Tím byl myšlen obecný Vlastík jako mnemotechnická pomůcka pro ilustraci situace

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

25.11 2010 15:44

Radu*46^:

Nechci do tebe rejt, ale pokud sis už tři hodiny nevšiml, že máš SZ, je stejně tak pravděpodobné, že jsi tam přehlédl něco u těch brzd

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

25.11 2010 16:06

Ještě jeden detail. Stále se tu hovoří o jakýchsi čidlech, jenže ona to zas až taková kyberniáda není. Průběžný drát, ohnutý do bakelitu. Až se serve, přeruší se. I Audi má své jednoduchosti

Náhled, klikni pro zvětšení.

AK junior
AK junior

Muž

25.11 2010 16:33

Radu*46^: desky zkontroluj sunej kolo a podivej se na drat a pokud sou desky ok a drat ko tak to proklemuj a je klid na jaře DAS* novy desky se snimacema a po starostech ... na starech karach to nebylo a nikdo na to neumřel pojebana elektronika ...

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 3.5. 2010

25.11 2010 17:12

dufam ze nemas cuvacie senzory...alebo aj na nich sisi deaktivoval pipanie? mne to nepride az take strasne to pipanie...a podla knizky ked zasvieti kontrolka tak by si mohol este 5tis km...tak je v manuali...neviem ci aj 10 tis km..

sponzor

25.11 2010 17:12

AK nováček
AK nováček

Muž

25.11 2010 20:17

Drátky jsem propojíl a dělá to pořád takže chyba není v destičkách, ale někde jinde.

AK batole
AK batole

Muž

26.11 2010 15:35

Lumpiq:

Az takhle koupi nekdo z tvych kamaradu nebo rodiny auto, ktere bude mit zaslepenou kontrolku bagu ci brzd a zmrzaci ci zabije se ti, tak pak budes mluvit jinak, to mi ver...

Clovek je od prirody tvor lenivy a jestlize si jednou neco takhle zaslepis, tak je velka pravdepodobnost, ze uz to pak nevratis zpet, at uz treba z casovych ci jinych duvodu...po tobe to nekdo koupi a nevedomky s tim bude jezdit dal....

Nikoho neurazim, jen rikam ze na zasahovani do(deaktivaci) brzd, bezp zon a systemu vozidla by mel byt paragraf....ve vsi slusnosti....

Kámo nevím jak ty,ale já na kontrolky, které by mi signalizovali opotřebení brzd nedám. Jestli věříš kontrolkám na palubce, když se ti rozsvítí opotřebení brzd a jiné hovadiny tak to promin,ale pro mě nejsi řidič Já jako normální řidič vím co s autem je a dokonce vím i jak vypadají brzdové destičky, protože si auto kontroluji. Jo a každej normální kupující by se měl podívat na tloušťku obložení brzd, což taky dělám a nekoukám místo toho na palubku jestli náhodou nesvítí kontrolka opotřebení. A jestli náhodou někdo ten kabel nějak propojil tak je mi to jedno, protože mám své auto a své auto taky znám že jo?!

Jo pravda je že jsou lidi co si to nekontrolují a jezdí. Pak přijedou do servisu a kotouč mají že by sním mohli klidně krájet salám a destičky sjeté na kov, ale to jsou zase líní řidiči

AK allstar
AK allstar

26.11 2010 15:53

Audijan:
Myslím, že jsi si vybral poněkud nešťastně někoho na na rozdávání pouček ...

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

26.11 2010 17:53

root:

se asi bude muset Lumpiq trochu zamyslet což

AK oldtimer
AK oldtimer

Registrace: 28.8. 2006

26.11 2010 18:53

to sou proste dve sorty lidi .. jedni s blikajicim cimkoliv letej do autorizaku .... a ty druzi si reknou "tak se de zacit" a vyndavaj notebook s diagnostikou

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 3.5. 2010

26.11 2010 23:06

Audijan:

Kámo nevím jak ty,ale já na kontrolky, které by mi signalizovali opotřebení brzd nedám. Jestli věříš kontrolkám na palubce, když se ti rozsvítí opotřebení brzd a jiné hovadiny tak to promin,ale pro mě nejsi řidič Já jako normální řidič vím co s autem je a dokonce vím i jak vypadají brzdové destičky, protože si auto kontroluji. Jo a každej normální kupující by se měl podívat na tloušťku obložení brzd, což taky dělám a nekoukám místo toho na palubku jestli náhodou nesvítí kontrolka opotřebení. A jestli náhodou někdo ten kabel nějak propojil tak je mi to jedno, protože mám své auto a své auto taky znám že jo?!

Jo pravda je že jsou lidi co si to nekontrolují a jezdí. Pak přijedou do servisu a kotouč mají že by sním mohli klidně krájet salám a destičky sjeté na kov, ale to jsou zase líní řidiči

a co tak napr nejaky podnikatel?myslis ze si lahne pod auto a bude pozerat na brzdy?ze ci nahodou?zasvieti kontrolka a ide do servisu....a tak isto aj vatsina zien....a zeby kvoli tomuto nemali byt soferi tak neviem....ja DAM* radsej na kontrolku a vymenim hned ako je to mozne.a nebudem sa spoliehat ze to este vydrzi....co ak nie.....a sklame ma to niekde ked budem odcestovany?

AK batole
AK batole

Muž

27.11 2010 16:01

DjWebster:

a co tak napr nejaky podnikatel?myslis ze si lahne pod auto a bude pozerat na brzdy?ze ci nahodou?zasvieti kontrolka a ide do servisu....a tak isto aj vatsina zien....a zeby kvoli tomuto nemali byt soferi tak neviem....ja DAM* radsej na kontrolku a vymenim hned ako je to mozne.a nebudem sa spoliehat ze to este vydrzi....co ak nie.....a sklame ma to niekde ked budem odcestovany?

No jo další jeden z těch ,,pohodlnejch". Hold jste asi jiní. Já jsem bohužel automechanik tak to bude asi tím
Ale podnikatelé a ještě k tomu ti co dělají zednickou profesi jsou nejhorší (mají nejsmradlavější a nejzničenější auta) no a já bych své přítelkyni nedal do ruky auto o kterém bych něco nevěděl že jo.
Kámoška si nedávno koupila Punto a nvšimla se že má zadní kola do A a to sní byl její přítel vyučený mechanik, ale jak vidíte zde je příklad lenivosti si auto prohlédnout pořádně

AK allstar
AK allstar

27.11 2010 17:48

Audijan:
Příteli, Tvůj zjednodušený pohled na věc je velmi legrační.
Reakci bych shrnul do konstatování, že schopnost shodit kolo a mrknout na destičky z tebe nedělá ani lepšího řidiče a už vůbec ne guru mechanika.

sponzor

27.11 2010 17:48

AK batole
AK batole

Muž

28.11 2010 10:40

root:
Audijan:
Příteli, Tvůj zjednodušený pohled na věc je velmi legrační.
Reakci bych shrnul do konstatování, že schopnost shodit kolo a mrknout na destičky z tebe nedělá ani lepšího řidiče a už vůbec ne guru mechanika.

Guru mechanika ze sebe nedělám kámo ani nějakej bůh ví jakej mechanik nejsem. Takže klid.

AK batole
AK batole

Muž

25.07 2011 21:29

Nevím kam to napsat, tak zkusím sem...
Svítila mi žlutá kontrolka brzd. obložení, tak jsem koupil nový ATE, jsou i s konektorem , proběHLA* výměna...ale sfině kontrolka svítí furt. Na 99% jsem si jist, že jsme oba konektory nacvakli...a tak se ptám: musí se ta chyba smáznout diagnostikou, nebo by měla kontrolka po výměně sama zhasnout? Desky byly fakt sjetý, na jedný straně upadl kábl hned u desky, na druhý bylo čidlo předpisově probroušený, takže vadnej kábl od konektoru do auta bych vyloučil...
Je to A6 C4 viz garáž.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 1.12. 2007

25.07 2011 21:46

Martin_A6: mela by zhasnout sama, alespon u mne to tak zafungovalo

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

25.07 2011 22:03

Proměřit kabel v deskách zda je průchozí a pak se pořádně mrknout do konektorů můžou už bejt sežraný piny nebo kabely a už se ti nespojí okruh a chová se to jako by bylo přerušený čidlo.Jinak pokud je vše v pořádku kontrolka musí zhasnout sama po napojení nových desek s čidlem i pokud se spojí například starý kabel od původních přerušených čidel a zacvakne se do konektoru.Hledej chybu v přívodním kabelu a konektoru bude přerušenej.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.3. 2008

25.07 2011 22:17

Pokud je tam ještě 7 mm třecího materiálu,tak by se to i dalo propojit(vypnout,zkrátka odrbat).
Jenže to vypneš,a pak zapomeneš(nebudeš mít náladu,kdy,a už vůbec ne kde).

Hláška majitele:Když jsem přibrzdil,ozvala se rána,a od té doby to trochu vic drhne,než předtím.
Důsledek:Obržděné desky až na kov,ta u pístku vyletěla,a brzdil pístek o kotouč!
Výsledek:Nejen nové desky,ale i kotouče + vyvážení kola...
Mohu Ti poslat fotku,jak to dopadne,v tom lepším případě!
Ten pístek jsem si schoval.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email