Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je středa, 16 července 2025
Celkem je zde 177 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: MartinH133440
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 288
Online návštěvníků
Návštěvníků: 176
Uživatelů: 1
Celkem: 177

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK oldtimer
AK oldtimer

Registrace: 28.8. 2006

03.05 2010 2:23

Tak o foliich a o tom kolik co a jak uz tu bylo dost

s prckem sme zacali premejslet o pokoveni - neni to zas tak rozdilna cena oproti foliim

takze:

1) zkusenosti/doporuceni
2) videl sem ze se pokovujou asi na dva zpusoby - se zrcadlovym efektem a bez
3) co rikaj policajti na to kdyz si nechate pokovit i predni bocni skla ale s velkou propustnosti? (tzn jen dodat ten "zrcadlovej efekt")
4) pamatuju si ze to mel Vlasta a i kdyz z venci nebylo skoro nic videt, zevnitr byl uplne stejnej vyhled jako kdyby tam to pokoveni nebylo - pamatuju si to dobre nebo ne?

sponzor

03.05 2010 2:23

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 3.10. 2006

03.05 2010 6:26

Zrcadla má Radimp76 a už ho za ně popotahovaly ... prý je to již od nového roku zakázané. Ale kupuji jen tak, jak jsem koupil ... samotného mě to neláká, takže jsem po tom ani nepátral.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

03.05 2010 10:05

Je na hony vidět, že je to dodělávané a není skrz tebe vidět na auta vpředu. Dost nepraktické z hlediska bezpečnosti. Jako když jedeš za dodávkou. Já bych do toho nešel

AK oldtimer
AK oldtimer

03.05 2010 11:32

Hanys: tak ja tam mam cerny folie vzadu a vuuuuuuubec mne nesere ze za mnou nekdo nevidi dopredu ... a urcite to neni jak za dodavkou ktera je (kdyz skrinovka maxi) jako vrata vod stodoly ...

co se tyce provedeni, tak srovna na Vlastove svestce to bylo velice fesne provedeny... zalezi asi na tom jak a kdo to dela, ze?

Audi to mela z vyroby, Siglachrom ... na to bych to mozna uhral ...

AK allstar
AK allstar

03.05 2010 15:37

Já ti to platit nebudu, jen jsem psal svůj názor. Ber jako čistě subjektivní, že se k majitelům neprůhledných skel chovám jako ke kloboukům. Nikdy nevíš, co od nich můžeš čekat. Asi mají důvod se schovávat nebo poutat pozornost. Možná to už tak koupili, jako někdo kytkatý auto

Jen se párkrát do roka řehtám jako kůň, když takový šoumen jede po Praze s pootevřeným okénkem. Pročpak asi ? Nemá chudák na klimošku nebo má snížený přehled o provozu a semaforech pro tramvaje odbočující doprava ? Stejný efekt, jako tmavé brýle padouchů v podezřelých sklepích. Oni vidí jistě lépe, než kdyby neměly žádné Je to věc každého, ale pokud je něco tuzing, tak ne nárazník z jiného modelu, ale dodělaná zrcadlová skla. Navíc tě za to někdo na zahraniční dovolené sejme. To není jako otrhat na místě fólie. Tak ať se dobře rozhodneš

AK oldtimer
AK oldtimer

03.05 2010 15:46

Hanys: mas to v hlave trosku smotany, ale v tom te necham .. dekuju za nazor ...

je tu nekdo kdo mi k tomu rekne i neco vic nez ze se ze mne stane odsouzenihodny pirat? ...

AK allstar
AK allstar

03.05 2010 15:53

Chtěl jsi "zkušenosti a doporučení" a já ti uvěřil. Sorry. Netušil jsem, že si to chceš jen vydupat. A díky za ten můj rychlý psychologický profil. Ty tmavý okna ti budou slušet

AK oldtimer
AK oldtimer

03.05 2010 16:09

Hanys: mas to na aute? nemas tak radsi nic nerikej. takze zkusenosti NULA

Doporuceni mi taky zadny nedavas .. takze znova NULA ...

vis kolik deti umrelo ve svete kazdym zbytecnym klepnutim do klavesnice? HAFEC

Takze je tu nekdo kdo mi k tomu rekne vic nez ze folie/pokoveni maj jenom klobouci/pirati silnic a socky co nemaj na klimu?

sponzor

03.05 2010 16:09

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 13.12. 2008

03.05 2010 16:22

Mám zrcadlové folie-viz profil..mám jen boky.5 vrata ne. atesty pod foliema certifikát samozřejmostí.Zastavili mne cajti,že od ledna 2010 nesmí být zrcadla na oknech a to jak folie tak pokovení,na muj dotaz:že to mám montováno v létě 2009 jsem z něj nedostal kloudnou odpověd.Tak jsem to chtěl ověřit,ale nějak nebyl čas a od té doby mne zastavili 3x a nejen v Ostravě,ale i Brně a neřekli ani slovo,tak nevím.Myslím si,že je to nesmysl,protože pokovení stojí celkem slušný balík a jestli to má někdo na autě 5 let a oni ted přijdou s tím,že to nesmí být tak si ti lidi budou muset koupit všechna nová okna a to jim vážně nezávidím.

AK oldtimer
AK oldtimer

03.05 2010 17:15

tak ja sem zkusil napsat do jedny firmy co to delaj at se mi vyjadri i ze zakonny strany - na strankach nepsali nic o takovymhle omezeni, ale je klidne mozny ze se to fakt zmenilo ...

ja vim ze nesmej bejt volie na zadnim okne - spravne coby unikovej vylez ... tzn pokoveni ale neni folie ...

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.8. 2008

03.05 2010 18:14

Čauec, zrcadlové pokovení sem měl na autě na oktávce, ve stejné barvě jak bylo celé auto (olivově zelená), šla pryč z domu předloňské léto. Na to pokovení bych řekl asi to že je to sice fakt hezké, ale ztrácí to celkem efekt, je na tom vidět jakýkoliv dotek zevnitř, orosí se skla, steče to a můžeš šudlit, bo na těch oknech dělá zevnitř fleky snad všechno, to nemluvím o náhodném doteku rukou, to abys vozil rovnou okenu sebou. Jinak tenkrát se mě na to nikdo neptal ani orgáni, ani na technické, měl sem nalepený atest takže to bylo vše podle pravidel a to nebylo do auta vidět vůbec.
Jednou větou, folie sice nejsou žádná hitparáda, ale pokovení bych už asi s odleskem nechtěl...

AK oldtimer
AK oldtimer

04.05 2010 9:20

Nki: Velice dekuju za rozumnou a konstruktivni odpoved - to s tema patlancema atd budu muset odzkouset u nekoho ... jak moc je to videt ...

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.8. 2008

04.05 2010 9:45

2Pix: Nemáš za co, to je opravdu jediné co mi tak vadilo a mohlo by i vadit někomu, kdo si to chce nechat udělat...takže ať se dobře rozhodneš

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 9.11. 2009

04.05 2010 16:18

Tak já mám zas zkušenost jen s pokovením. Mám to na 3 autě a audinu taky nechám pokovit až bude groš. Oproti foliím se mi zdá že je v autě menší horko / porovnávano s kamošovou alfou zafoliovanou/.Dále pak pokovení ti vubec nezkresluje, což se o foliích nedá říct.Výhled z vozu ja takový jasnější.Na foliích časem vidíš jemné škrábance, na pokovení za 7 let nic.Nevýhoda pokovení ,že musíš skla vydělat z auta. Osobně si raděj připlatím a budu mít pokovení, než folie. V dnešní době už si můžeš vybrat i barevný odstín, propustnost světla atd. Atest je samozdřejmostí i pro přední skla .Na technické nikdy nybyl problém a u policajtů, taky ne. Co vím tak to děla daro.cz, nebo astes.cz, roger.cz atd.

AK oldtimer
AK oldtimer

04.05 2010 16:53

to vyndani voken mi az zas tak nevadi ... 4 se mi valej mimo auto .. jen ty nejhorsi tri sundat / nechat sundat nevite nekdo kolik si za to rikaj? ...

ja sem nasel sklatony.cz z hOlomoca a podle toho co delali to je docela fajne arbajt a rekli si o 4.2 bez vyndavani a zandavani skel ...

AK batole
AK batole

Muž

04.05 2010 17:42

jo ta cena by souhlasila, na
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
máš ceník, mrkni tam

sponzor

04.05 2010 17:42

AK fanda
AK fanda

Muž

04.05 2010 18:15

Vy už tady řešíte cenu za pokovení a ještě nikdo z vás nezjistil,jestli to mužete mít na autě..

AK oldtimer
AK oldtimer

04.05 2010 19:08

no ja dostal uz oficialni opdoved od tech sklatony.cz ze vepredu je to povoleny do 30% ...

muj dotaz znel jestli muzu mit vepredu zrcadla s co nejmensi urovni zatmaveni (tzn 5%) a vzadu je to fuk ...

AK oldtimer
AK oldtimer

04.05 2010 19:10

anry30: no z Prahe do Zlina to mam jeste dal nez do Olmika

AK fanda
AK fanda

Muž

04.05 2010 19:27

2Pix:
no ja dostal uz oficialni opdoved od tech sklatony.cz ze vepredu je to povoleny do 30% ...

muj dotaz znel jestli muzu mit vepredu zrcadla s co nejmensi urovni zatmaveni (tzn 5%) a vzadu je to fuk ...
Jak vždycky říkám,papír snese všechno a firma ti taky někdy nějakou skutečnou informaci ne-zatají,ale jednoduše nezdělí,takže bych se přikláněl se raději zeptat na dopravním inspek.techniku nebo třeba na STK*. Já se tam se střibrnýma foliema nepohrnu,ale na to pokovení být vama tak se nekde zeptám.Jistota je jistota-firmě bych moc nevěřil,ale možná se pletu.

AK oldtimer
AK oldtimer

04.05 2010 19:30

radimp76: jj policajtu se radsi ptat nebudu pac ty vi obcas taky hovno ...

Jak sem psal vejs, skla se zrcadlem se montovali na doutniky z vyroby, tak to asi nejak muselo i na zapade projit ...

stejne musim na DI nechat si vymenit znacku, tak se jich rovnou zeptam ...

AK batole
AK batole

Muž

04.05 2010 19:32

když to má atest tak to asi schválené je

AK fanda
AK fanda

Muž

04.05 2010 19:55

anry30:
když to má atest tak to asi schválené je
Tohle patří do:Vtip pro dnešní den...

AK oldtimer
AK oldtimer

04.05 2010 21:32

radimp76: pokud je to atest SD8 tak to schvaleny je, zalezi jen na tom kde ... stejne jako TUV atd ... jen si clovek musi PRECIST kam si to muze dat a co se to vlastne schvaluje

(jako napriklad obligatni denni sviceni - vetsina tech lacinejch sad ma schvaleni .. ale ne jako denni sviceni, ale jako elektrickej spotrebic na aute )

sponzor

04.05 2010 21:32

AK fanda
AK fanda

Muž

04.05 2010 21:44

Neboj,Atestum rozumím,mám co dočinění s autodoplnky.Jen spousta věcí z vychodu má atest 8SD ale jen na Papíru a třeba nalepený ten štítek na výrobku,asi je duležité,že tomu lidí věří...

AK oldtimer
AK oldtimer

04.05 2010 22:20

radimp76: tak ja pujdu cestou pisemnyho schvaleni ... klidne si za to nejakej ten penizek na dopravnim zaplatim .. ale chci mit cerny na bilym od urady, ze vyrobek s atestem tim a tim je opravdu schvalenej na tohle a tohle pouziti ... pak mi muzou cajti krizem ...

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 11.12. 2007

05.05 2010 11:44

Zde nejake foto pokovenych skel. Jinak nepousti dovnitr tolik slunka, tim padem i tepla.. Ale je pravda, ze je na nich videt cmouhy zevnitr ale v tom nevidim az takovy problem.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email