Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 dubna 2025
Celkem je zde 102 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: lunto
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 49 158
Online návštěvníků
Návštěvníků: 102
Uživatelů: 0
Celkem: 102

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2007

13.05 2012 18:28

Ahoj, v červenci 5. a 6. (čt + pá) jsou svátky.

Chtěl bych vzít přítelkyni a na ty 4 dny valit do Chorvatska. Nějak na sever a asi jen někam do kempu (bo nikdo asi nepronajme apartmán na 3 noci).

Jakožto začátečník s Chorvatskem bych se chtěl zeptat, jak to vidíte se stavem dopravy v tu středu a pak v neděli zpět. Bude se dát jet normálně nebo myslíte že tak pojede nejvíc lidí a tudíž někde zatvrdneme?

Do Chorvatska jsem ještě neřídil, ale dle map by to mělo být cca 900 km, což je v pohodě. Loni jsem jel do Černé Hory a to bylo 1500 km a 24 hodin bez přestávky To už byl záhul

Případné rady milerád uvítám. Díky za názory

sponzor

13.05 2012 18:28

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 6.10. 2006

13.05 2012 19:55

Jestli řídíš v kuse 24hod.,tak si magor. Až to někde namotáš na strom tak budeš mít dovolenou v lepším případě v Kladrubech.
Jinak svátky jsou jenom v CZ, sezona na začátku, bude to v klidu s dopravou i s ubytováním.

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 30.12. 2010

13.05 2012 20:07

cippis: Proč pokud je to člověk jako já a ráno jde jezdit do práce a odpoledne vyrazí do španělska 2tis.km a dorazí na místo a říká kam pojedem teď tak proč magor? Já mám takovej zlozvyk že co se hejbe tak v tom neusnu ani v autobuse tak jsou jen zastávky na čůrání a tankování a jede se.Lupnu do sebe preventivně tři velký redbuly a večer druhej den po dojezdu pak čumím jak sůva a nemůžu zabrat.Kafe nepiju tak ten redbul mi dává pěkně zabrat

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 14.8. 2011

13.05 2012 20:46

Chorvatsko, Istria, Vrsar, Kemp Porto Sole, je vedle kempu Konversáda, což je jeden z největších nuda kempů v Evropě. Jezdil jsem vždy na noc, v 19,00h jsem vyrazil z HK a ráno jsem tam byl. Byl jsem tam 7x. pod stanem a spokojenost. V 19,00 proto, že žádná zácpa po cestě. Za dva lidi stan a auto asi 600 kč za den. Kemp je perfektně vybavený žádné žetony na teplou vodu, ta teče normálně celej den a noc a restaurace s nádherným bazénem v kempu. K moři 200 metrů. Pláž v Porto Sole je část taky nuda, můžeš si vybrat. Tento kemp patří k dražším ,neb tam jezdí samej němec holanďan a Ital. A každý rok se tam vrací.

AK batole
AK batole

Muž

13.05 2012 21:10

povíme si zase na konci týhle sezony, kolik drtičů chorvatský riviery přidělá křížek u silnice a pak pochopíš proč není normální řidit 24h, vědět že to bylo na krev a ještě se tlemit jakej sem jako hrdina. Dovolena má bejt na pohodu.
2/3 řidičů v CZ neujede v kuse ani 100km a pak jednou za rok podrtí vysněný Chorvatsko nebo Bibione a hlavním měřítkem je počet minut a sekund na cestě.
Naposledy upravil cippis dne 13.05 2012 21:12, celkově upraveno 1 krát. (24% původního příspěvku)

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.4. 2010

13.05 2012 21:11

Dave_S2:
Loni jsem jel do Černé Hory a to bylo 1500 km a 24 hodin bez přestávky

My sme to jeli za 15 do Nikšiče, žádný dálnice, jen nějaký cestičky kolem hor, tak nechápu, kde tam a kudy si jel tak dlouho
Myslím ale, že pokud vyjedeš ve čtvrtek, že to bude v pohodě

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 20.2. 2008

13.05 2012 21:16

jedu 8.cervence na 12 dni do Pakoštane....mame to tam i s motorovym clunem....jen to budu muset vykoumat pres to Slovinsko.Nechce se mi kvuli par km kupovat za 30 Euro dalnicni znamku...

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

13.05 2012 21:31

jako každý rok jedu na noc a přes Slovinsko.. fakt mě nebaví vymýšlet kudy ject abych ušetřil 30 Euro..

taky se to dá neject po dálnici chorvatské hoši. to se ušetří dalších x stovek

900 km v kuse se dá.. ale musí se člověk na to fakt cítit a bejt v pohodě.. ale jakmile ucítí sebemenší únavu je lepší zastavit a chvilku odpočinout..

24 hodin bez přestávky může ject však jen magor. to už je hodvně velkej hazard nejen se svým životem, ale všech okol.

sponzor

13.05 2012 21:31

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž

14.05 2012 8:51

slepi:
jedu 8.cervence na 12 dni do Pakoštane....mame to tam i s motorovym clunem....jen to budu muset vykoumat pres to Slovinsko.Nechce se mi kvuli par km kupovat za 30 Euro dalnicni znamku...

přečti si poslední Svět Motoru( tedy z minulého týdne). Tam to Slovinsko řeší.
Taky píšou, že když je zácpa, tak tě místní policie nažene na dálnici a pak zkasíruje, že nemáš vinětu

AK batole
AK batole

Registrace: 22.7. 2009

14.05 2012 11:51

slepi:

Ted psali ve Světě Motorů jak to objet. Pokud chceš naskenuju...

AK batole
AK batole

Registrace: 17.1. 2008

14.05 2012 12:07

my sme jeli rok naspet po dialnici. ale dva roky naspet sa nam stalo ze sme to takisto obchadzali nejak kolem a kolem po okreskach a vsade bolo plno zakazov a vsetko nasmerovane na dialnicu.
rok naspet ked sme sli po dialnici tak sme sa len pozerali jak na na vjazdoch na dialnici pekne vyberaju, vsadim sa ze ozavreli polovicku ciest aby mohli kasirovat..

AK fanatik
AK fanatik

Muž

14.05 2012 15:41

Jak objet, je to jednoduche...Kdo jede z Brna, dolu Viden, Graz, smerem na Macelj nebo jak se jmenuje ten A/SLO prechod, kousek pred nim se uhne z dalnice na prechod Mureck/Trate z tama po okreskach Lenart Ptuj Polednik a smerem na Videm, proklikatit se mezi barakama a za takovym penzionem/restauraci se uhne z vedlejsi na hlavni a rovnou na hranice s Chorvatskem. Ten posledni usek je trosku zaludny, protoze ty svine slovinsky davaji zatarasy pres klasicke funkcni silnice, aby lidi navedli smerem na dalnici, ale jeli sme to a objet se to da. Idealni je mit vytistenou mapku a jet podle ni 30€ za 40km dalnice mi prijde fakt prestreleny, kdyby dali 10ti denni za 7€ jak rakusaci, tak si ji koupi vsichni a nikdo to nebude resit..

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 3.12. 2011

14.05 2012 16:16

tydenni známka do Slovinska a prechod do Chorvatska si naplanovat na velmi brzke hodiny cca 3 az 4 a bude to bez problemu... Vloni, sice v Cervenci mi to presne tak vyslo, dojel jsem az k prechodu. Zpatky jak jsem jel, uz normalne kolem 9te, tak jsem mijel stojici frontu z Dragonje az do Kopru cca 12km... jinak bych urcite zkusil apartman

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2007

14.05 2012 17:34

cippis: klíííd, zase úplnej magor nejsem

cikina:: Díky za tip, pohledám na netu

KrizMi:: Stáli jsme 6 hodin na hranici se Srbskem Takže ano, přestávka tam byla Sice jsem nespal, ale byl to odpočinek

Slovinsko řeším tak, že bych ho objel před Maďary, tam by to nemělo být zpoplatněný.

A v neděli zpět myslíte, že to bude v pohodě?

AK batole
AK batole

Registrace: 15.6. 2007

15.05 2012 9:27

jeudim pres madarsko mimo dalnici a je to v klidu , kamarad jezdi pres madarskou dalnici je to sice kousek dal ale porad levnejsi nez slovinsko , chorvacko uz vyjde na stejno dalnice od vrchu az dolu .

Ale pokud jedes jen na istrii umag a tam kolem tak kup jen slovinskou dalnicni znamku a jed pouze pres slovinsko nemusi jet pres chorvackou dalnici . je to i blize a vyhnes se tem frontam na mytech

AK fanda
AK fanda

Muž

15.05 2012 11:16

Jo přes maďarsko jezdili s trabantama.

sponzor

15.05 2012 11:16

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

15.05 2012 11:21

cikina:

přesně tak.. můj táta to hnal přes Maďary a já sral někde v poli v kukuřici.. ty voe to byla jízda ještě že si to nepamatuji ale jel to asi den a půl..

AK fanda
AK fanda

Muž

15.05 2012 12:26

ricimond: Přesně tak.

AK batole
AK batole

Muž

15.05 2012 15:57

Dave_S2:
cippis: klíííd, zase úplnej magor nejsem

cikina:: Díky za tip, pohledám na netu

KrizMi:: Stáli jsme 6 hodin na hranici se Srbskem Takže ano, přestávka tam byla Sice jsem nespal, ale byl to odpočinek

Slovinsko řeším tak, že bych ho objel před Maďary, tam by to nemělo být zpoplatněný.

A v neděli zpět myslíte, že to bude v pohodě?

Dave_S2: neboj i já jsem občas vylízanej

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 4.7. 2014

09.02 2015 0:14

Zdar borci, zkusím to tady oživit.. Po vzoru většiny našich ''českých kolegů'' bych se v létě taky chtěl s přítelkyní vypravit do Chorvatska po vlastní ose, ale co se týče ''Hravtsky'', tak jsem úplnej panic Cestu bych měl nějak tak nastudovanou, ale netuším, jestli raději sever nebo jih, kemp/apartmá, nemáte někdo nějaký zkušenosti, co by mohlo za něco stát popřípadě kam vy sami třeba jezdíte?

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009

09.02 2015 10:11

espresso: Hele, co se týče trasy a studování, to už nějak dnes je de facto zbytečné... Prostě, naběhneš na google maps, nahodíš trasy, vybereš tu která Ti je nejblíž srdci (osobní preference, náklady na známky a pod.), do mobilu si sežeň navigaci (např. Sygic), nahoď ho do telefonu i přítelkyni (jako zálohu) a pak tu trasu už jen nahodíš a jedeš, víc neřešíš).

Co se týče Chorvatska, tam není nějak moc co řešit, já si tam připadám jak doma (v ČR nebo SR), nebo vždy se tam i s místními normálně domluvíš a navíc z 5 lidí co oslovíš, tak min. 1 je slovák nebo čech... (takže pohoda)

No a záleží od toho, kam chcete jet, jakou dálku. My jedili roky na Makarskou, nebo známý tvrdil, že nahoře je to o ničem, ale minule jsme s nim nejeli a tak schválně jen jeli nahoru na KRK a že když to nebude dobré, tak se otočíme a pojedeme dolu. A bylo tam fajn, že nám makarská nějak nechyběla a ušětŕili jsme celkem 600 km a x hodin strávených v autě.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.12. 2007

09.02 2015 10:23

Vrele odporucam cestou cez Slovinsko zastavit sa v Postojnej.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 19.5. 2014

09.02 2015 10:49

Chci se zepttat tech, kteri jezdi uz delsi dobu:
Je lepsi jezdit na Makarskou, Basku (ty vyhlasenejsi destinace) na "blind" nebo radeji pres cestovku, slevomat, skrz atd?

Da se sehnat ubytovani v sezone levneji na blind? Byl by to apartman blizko u more pro 4 osoby (dva pokoje po dvou luzkach) nebo je to v sezone uz jen o nahode?
A nebo je to vyhodnejsi objednat prave pres nejake ty cestovky, slevomaty atd pobyt uz ted predem v zime/na jare?

AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.12. 2007

09.02 2015 11:01

Zajednavali sme priamo v Chorvatskej cestovke, vyslo to lacnejsie ako tam na mieste "na blink".

sponzor

09.02 2015 11:01

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 4.7. 2014

10.02 2015 0:33

Michal.K: Eh, tím studováním, no, asi jsem to přecenil, samozřejmě zadáno do Googlu a po minutě uvažování bylo jasno, jak říkáš. Živím se řízením po západě EU, takže Sygic, iGo, Aponia T. Navi, snad nebude problém, spíš jsem myslel, jestli třeba nemáš vyjetou nějakou svoji trasu, víš. Stejně to vidím tak, že v Rakousku se napojí na autobahn a výletnickým tempem až do Chorvatska.

V Chorvatsku jsem byl, popravdě, jen jednou v životě, hodně, hodně a hodně roků zpátky, takže jsem tobě a všem vděčnej za jakoukoliv radu, díky moc a snad zbytečně neotravuju.

Co se týče té vzdálenosti, tak jen podle oka bych to viděl maximálně někam pod Split, ale.. Nemám představu, kde takhle konkrétně je to třeba na pohodu, pláže, město nebo tak.. Jak píšeš, o Krku jsem taky přemýšlel, slyšel jsem tam na tu lokaci pozitivní odezvu.

Řeším spíš ubytování, jsem skromnej, takže kemp by mi pohodově stačil, ale třeba nějakýmu malýmu apartmánku bych se taky nebránil. Teď mi zas kolega v práci říkal, že ''Né, to už je pozdě, na to se vyser, všude bude plno'', tak snad jsem to neprospal.. A co myslíte, má to cenu řešit s cestovkou v ČR?

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009

10.02 2015 3:52

espresso: Drake: Osobně si nevím představit, že by jsem si v Chorvatsku objednával ubytování dopředu.

Za prvé tam se ubytování najde vždy, toho bych se nebál, a co je podstatné, vybereš si, kde se Ti to líbí, kde je to blízko k vodě, možnosti parkování a jaký Ti vyhovuje apartmán... Takže za mně určitě jít na blind, vyhlídnout si prostředí, tam se zeptat na apartmán (pokud už sami Tě neoslovují nebo nestojí s cedulí, tak se stačí kdekoliv zeptat a už volají telefony a tu soused a tam známý.

Hlavní je, neuspěchat to, jít se podívat, říct, že se ještě podíváš jinde a že přijdeš když tak. A takhle omrknout 3-5 ubytování a určitě najdeš favorita.

A za mně osobně apartmán a s klimatizací (já moc horko nemusím). A cenově si nemyslím, že by to byl nějaký veliký rozdíl, ono hodně záleží cena kde se to nachází, jak ten apartman vypadá. Ale třeba to brát tak, že jedu na dovolenou a tak moc se dívat na každé euro není zrovna ideální. Tak když mám na dovolenou jedu, pokud ne, nechám to na další rok. A nebo radši tam budu 5 dní a ne 14...
A taky jsi třeba uvědomit, že za tu cenu u nás ubytování levnější někde v turistických oblastech nenajdete...

AK fanda
AK fanda

Muž

10.02 2015 9:35

espresso: ...my jezdime leta do Pakoštane.Celkove je okoli Zadaru (dalsi vetsi mesto)nadherne.Voda a plaze ciste,lidi prijemni.Pokud mas deti tak idealni.Zadni morsti jezci (tedy ne tam kde jsou verejna koupani) a spousta klouzacek a tak.Pokud hledas misto kde se domluvis,tak zde je to misto kde je kazdy druhy cech... Ale nam se tam libi a budeme tam jezdit dal.
Jasi tam objednavam klimatizovany karavan ktery tam celorocne stoji a vlastni ho velice sympaticky lidi z Hlucina.Maji tam dva.Jeden pro 6 osob a druhy pro 5.Platim jen karavan.Kolik nas v nem je,je jedno....

AK nováček
AK nováček

Registrace: 14.2. 2014

10.02 2015 15:45

Objednávám zásadně po netu, třeba adriagate. Minule jsem to objednával ze dne na den (tedy v úterý objednal, ve středu se ubytovával) a bylo to SUPER LEVNÝ.

AK fanda
AK fanda

Muž

10.02 2015 18:28

brin: .... ta stranka je zajimava.Zvazim zmenu..

AK senior
AK senior

Registrace: 18.3. 2008

10.02 2015 21:00

Ja jsem se drive jezdil potapet do Chorvatska cca 4x do roka na vikend a ted posledni dobou kdyz to vyjde tak kazdej rok tak na tejden na dovcu s pritelkyni. KDyby jste nekdo mel zajem mam kontakt na borce ve meste Rabac (Labin) - je to na jihovychodni casti Istrie. Jezdime tam do apartmanu ktery je tedy ve meste docela vysoko nad morem (pesky se to da v pohode dojit) ale docela veliky barak myslim ze 4 apartmany (co jezdime tak velka terasa, kuchyne, tri loznice) a platime 8E za osobu a noc. Takze za pul darma. Dostal jsem tento typ od znamyho a k tomu mi dal seznam veci v okoli - takze jezdime na plaze uplne zasity v lese kde neni ani noha proste luxus. Neni to pro nikoho kdo chce jit parit nekam do klubu ale spise na aktivni/pasivni odpocinek. Spousta restauraci, kazdej den nekam vejlet pro me uplna senzace.

Mam to kdyztak v mejlu od toho typka vcetne tipu kudy se da jet mimo dalnici, ruzny zkratky atd. Tak kdyby jste nekdo mel zajem o kontakt tak pisnete a preposlu to. Zitra kdyztak vlozim naky fotky pro predstavu.

Jo pro mistni stouraly a podobny buziky jenom nabizim preposlani kontaktu aby jste si nemysleli ze nekomu dohazuju kseft nebo tak neco - pouze se mi tam pokazdy libilo a za super penize - cela dovolena vysla na 1/5 dovoleny na Rhodosu a daleko lepsi..

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email