Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 13 června 2025
Celkem je zde 562 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Michal2314
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 241
Online návštěvníků
Návštěvníků: 560
Uživatelů: 2
Celkem: 562

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Anonymní

09.12 2009 19:05

23.11 jsem poslal predem na ucet zatim nejmenovane prodejce 300 za nejake blbosti a od te doby se zajmem cekam co bude dal...

29.11 jsem dostal odpoved ze to v patek poslal

od te doby komunikace skoncila... tzn. sz je dorucena, ale odpoved zadna

---
Zaslal: před 6 dní (15:40)
Předmět: Re: Drobnosti z 2.5TDi V6
napsal:
nevím,ani jsem nekoukal...v pátek jsem ti to poslal...

Ahoj,
zatim nic nedorazilo. Cim to slo, ceskou postou?

---

Zaslal: včera (8:56)
Zijes?

Chtel bych to doresit, muzes mi napsat cislo z podaciho listku a datum, at muzu zajit na postu zjistit kde to vazne?

V patek to bude 14 dni, to uz je moc i na ceskou postu.
---

Pockam do patku, jestli se posta pochlapi

sponzor

09.12 2009 19:05

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 11.9. 2008

09.12 2009 19:10

mne sa v poslednej nabitej dobe pre postu zistil, ze mi ani nechodia listky, ze mam balik, predtym mi to vzdy doniesol postak do prace, teraz nic, dnes som tam bol a mal som tam 2baliky bez upozornenia-ceska posta

AK senior
AK senior

Registrace: 5.10. 2006

09.12 2009 19:13

FrantaCech:
23.11 jsem poslal predem na ucet zatim nejmenovane prodejce 300 za nejake blbosti a od te doby se zajmem cekam co bude dal...

29.11 jsem dostal odpoved ze to v patek poslal

od te doby komunikace skoncila... tzn. sz je dorucena, ale odpoved zadna

---
Zaslal: před 6 dní (15:40)
napsal:
nevím,ani jsem nekoukal...v pátek jsem ti to poslal...

Ahoj,
zatim nic nedorazilo. Cim to slo, ceskou postou?

---

Zaslal: včera (8:56)
Zijes?

Chtel bych to doresit, muzes mi napsat cislo z podaciho listku a datum, at muzu zajit na postu zjistit kde to vazne?

V patek to bude 14 dni, to uz je moc i na ceskou postu.
---

Pockam do patku, jestli se posta pochlapi
neblázni je před vánocema.(žena pracuje na poště).Takže vím,že balík je doručen na poštu v Ostravě a leží tam i 14 dní,protože nemájí kdo by to rozvezl.Dneska podáš a někdy doručíme.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009

09.12 2009 19:18

kolega takhle cekal na zbozi z alzy...
pak sel na postu a tam mu rekli ze tam nic nema... z alzy mu pak volali proc si tu zasilku nevyzvedl...
proste mu nikdo nedal vedet ze to zbozi lezi na poste...

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.12. 2007

09.12 2009 19:45

Proto je vzdy lepsi posilat to obchodnim balikem.

AK fanda
AK fanda

Muž

09.12 2009 19:51

v poslednej dobe mam radsej baliky cez PPL, nikam nemusim behat a nic sa nemusim starat, najde si ma sam

AK batole
AK batole

Registrace: 5.11. 2007

09.12 2009 20:04

quattro99: Moja obědnala nějaké věci na netu, zaplatila předem a nechala si to poslat PPL borec jí volal ale nedovolal se, moja mu v zápětí volala zpátky a nic, borec se týden neozval, tak mu znova volala,říkal že o ničem neví, nakonec to našel na druhý den to dovezl, hodil za branku a ani nikomu nezavolal že to dovezl, no hrůza, takže už ani PPL není to co bývala. A o poště radši ani nemluvím to se tam člověk jde akorát na.rat.

AK fanda
AK fanda

Muž

09.12 2009 20:09

ja z PPL zatial ziadny problem, a to sme sa raz hladali po juznych cechach, bo ja som musel brazdit jihoceske cesty a chlapci ma hladali a prisposobovali sa mi, ked som potom nanich 2minuty cakal, tak sa mi ospravedlnovali za cakanie a sami mi nalozili objednane pneu do auta podla mojho priania

sponzor

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 30.4. 2009

FrantaCech: Já si spíš myslím že můžeš udělat třem stovkám Já zásadně nikdy neplatím předem a nechávám si vše posílat na dobírku,hold jistota je jistota

AK senior
AK senior

09.12 2009 20:12

to je jistota ,jak .... když ti pošle cihlu,tak ji stejně zaplatíš a až po rozbalení zjistíš,že to není to co jsi chtěl.Takže ve finále jsi taky prachy vyhodil

AK fanda
AK fanda

Muž

09.12 2009 20:12

nj, ale dakto na dobierku nechce posielat, ja vtedy risem len zapletenie postovneho do predu, zvysok potom ako dobierku, vacsinou sa da dohodnut aspon takto

AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.12. 2007

09.12 2009 20:13

Ja este stale verim na poctivost a nemam problem poslat peniaze/balik na dobre slovo. A som rad, ze som v tom neni sam. Vsak Franto.

AK senior
AK senior

09.12 2009 20:15

Milos1:
Ja este stale verim na poctivost a nemam problem poslat peniaze/balik na dobre slovo. A som rad, ze som v tom neni sam. Vsak Franto.
ale to já taky.Věřím,že většinou jsou lidi slušní.Na aukru jsem koupil docela dost věci a nikdy problém.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 30.4. 2009

09.12 2009 20:15

Macek71: Ale aspoň bych měl cihlu,sice drahou,ale takhle má prd

Milos1: Ono tě to jednou taky přejde

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 6.10. 2006

09.12 2009 20:28

já mám několik zkušeností:

CP - je schopna ultrapeclive zabaleny balik rozbit (naposledy svetla ) nicmene dostatecne pojisteno, prijemce na tom vydelal, ja dostal co sem chtel, vratila i postovne
- je schopna balik odesilat i 3 tydny
- posledni dobou jak bylo receno se postaci ani neobtezuji dat listek, takze kolikrat mi dojde az opakovana vyzva, ale kdyz vim, ze ma neco dojit, komunikuji s protistranou a nechavam si poslat cislo zasilky nebo si skocim na postu a tam to cloveku na obcanku daji...

PPL - zatim bezproblemu, vzdy se prizpusobi a jsou dosti rychli

TopTrans - rychlost, spolehlivost, vzdy dovezli zbozi vporadku

K tem kuryrum, zalezi, kdo dany revir obsluhuje, je to o lidech, protoze to vetsinou jsou nasmlouvani dopravci a je to pak bohuzel na nich, jak se k dorucovani stavi...

Co se tyce posilani - platim temer vzdy predem, je to pro me lepsi, nemusim vybirat penize, platit jeste navic za dobirku...
Nedavno sem si nechaval posilat pneu na rezervu, pan byl tak ochotnej, ze bez predchozi domluvy poslal bez dobirky, at mu to zaplatim, az dojde. Vyrazil mi dech, s tim sem se jeste nesektal, samozrejme sem mu to zaplatil

AK fanda
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009

09.12 2009 20:47

neznam horsi instituci nez Ceskou Postu, ochotnost je na bodu mrazu... cokoliv jinyho je lepsiho...

sponzor

09.12 2009 20:47

AK senior
AK senior

Registrace: 18.3. 2008

09.12 2009 21:18

S poštou jedině negativní zkušenosti... Když už balík doručí tak ho jen tak pohodi za vrata a tim to pro ně končí. Osobně si nemůžu vynachválit PPL nebo DHL - zavolaj a pokud nejsem doma tak mi to většinou dovezou ještě do práce nebo tam kde se zrovna nacházím.. Ve finále to není o tolik dražší...

AK fanda
AK fanda

Muž

09.12 2009 21:19

drazsi?minule som mal balik pre manzelku a cez ppl ma vyslo postovne o padika menej ako cez postu

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email