Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pondělí, 16 června 2025
Celkem je zde 512 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Bebe007
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 244
Online návštěvníků
Návštěvníků: 508
Uživatelů: 4
Celkem: 512

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 28.11. 2007

19.01 2008 18:40

Ahoj shanim cira svetla na moji A4 r.v.98.Moc se mi tam ty puvodni nelibi...dekuji

sponzor

19.01 2008 18:40

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 17.8. 2007

19.01 2008 20:23

mohu ti je objednat z DE.bud facelift nebo i AE samozrejme nové a 24mesicu zaruka.cena je samozrejme za pár
Naposledy upravil mara A4 dne 22.01 2008 14:39, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK junior
AK junior

Registrace: 6.1. 2008

20.01 2008 8:37

Hm, tak ty bych bral.. Už jsem koukal na řadu světel, ale tyhle jsou fakt pěkný. I ta cena je solidní.
Ještě bych však chtěl vědět od Satase, jestli do nich pak nacpe xenony? Jestli jsou vhodný pro úpravy, jestli si rozumíme.. A za další, jestli u těchto světel fungují integrovaný mlhovky, předpokládám, že ne, ale to bude asi problém u většiny, co.. Totiž integrovaný mlhovky u mýho auta jsou supr věc, když je třeba, SKVĚLE svítí do strany.

AK senior
AK senior

Muž

20.01 2008 10:12

kdyz koupis Xenon* HID* sadu co se prodava za trojku tak si ty xenony DAS* sám(jednoduše místo žárovky dáš výbojku a pridelas startery )samozrejme je to made in taiwan satas ty muze prodat Hella startery za 5000,-+ výbojky 1000,-+práce a montažní material.u tech mlhovek ti nepovim popravde jsem ani nevedel ze tohle stare A4 dokážou

AK batole
AK batole

Registrace: 27.8. 2007

20.01 2008 10:19

Taky chci kupovat ty faceliftove svetla, jen co mi z US prijde BOV tak setrim na svetla Maro kdy objednavas dalsi varku? predpokladam ze bys necekal jen na jednu sadu svetel a za jak dlouho budou ty svetla asi tady u nas ... dikes moc.

AK senior
AK senior

Muž

20.01 2008 10:45

remix:
Taky chci kupovat ty faceliftove svetla, jen co mi z US prijde BOV tak setrim na svetla Maro kdy objednavas dalsi varku? predpokladam ze bys necekal jen na jednu sadu svetel a za jak dlouho budou ty svetla asi tady u nas ... dikes moc.

balik chodi cca jednou mesíčně vždy v druhe polovine mesice.takze dalsí veci budu objednavat v unoru po 15ctym a kolem 1 to rezesilam.ty jedny svetla vlastne nejsou problem protoze kupujou hodne kluci z vw-clubu tak ti ty tvoje k tomu muzu bez problemu pak pridat.(ted jsem tak bral speedymu na A4)

AK nováček
AK nováček

20.01 2008 19:04

Mara A4:jo a prosimte chtel jsem se zeptat jakej je rozdil mezi tema faceliftovima a tema druhyma?a hlavne ktery jsou lepsi.dekuji

AK senior
AK senior

Muž

20.01 2008 23:51

kdyz chces na A4 95-99 jina svetla tak jsou jen tyhle AE/viz foto) kde je cena neco pres 4500,-.a kdyz se ti nelibej nebo chces svoje auto vzhledove omladit tak si muzes koupit facelift svetla (viz obrazek nahore)ale tam uz musim provest upravu plechu a prepinovat konektory(pro majetne lenochy se prodava prestavbova sada elektriky za 58€)

sponzor

20.01 2008 23:51

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž

20.01 2008 23:52

a jeste jedna fotka

AK batole
AK batole

Registrace: 22.8. 2007

22.01 2008 14:20

seal22:
Ahoj shanim cira svetla na moji A4 r.v.98.Moc se mi tam ty puvodni nelibi...dekuji
jestli chceš tak mám faceliftovej nárazník

AK nováček
AK nováček

22.01 2008 19:25

A za kolik by si mi ho nechal???

AK batole
AK batole

Registrace: 6.12. 2007

23.01 2008 9:12

2bunda: zrovna včera jsem tyto světla přidělával, viz:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

je to celkem prácička, musí se tam předělat jeden úchyt, řezat a brousit plech, ale pak je to krasny:)...mlhovky tam samozrejme nejsou, facelift má mlhovky v nárazníku a ty planuju casem dodelat taky...jinak satas do techto svetel umi bez problemu dodelat xenony, sou na to primo pripraveny, akorat nevi jestli bixenony.
Co se týče xenonů a HID* je v tom podle mě velkej rozdíl, ale to už je věc názorů....de o to že když tam dáš HID* tak ta parabola/čočka na to není dělaná a nidky to nebude svítit jako originální xenony v čočce.
Jinak ta cena tech svetel od maryA4 je perfektní, skoda ze jsem to nevedel kdyz jsem je kupoval já za 5000.

AK junior
AK junior

23.01 2008 21:20

Díky vám za info.
Mikyblava už nemá v profilu žádný fotky, ani už nemůžu najít téma, kde se o tom zmiňuje, tam nějaký fotky byly..
Jak jsem psal, ty faceliftovaný nedělený jsou samozřejmě moc hezký, ale přece jenom ty dělený se mi líbí o trochu víc, potřebuju je jen vidět na autě..
Ty další, co Mara ukazuje, jsou Angel Eyes, který nechci, kloním se k názoru, že ty jsou spíš vhodný na bavoráka.
Ty který se mi líbí a jdou tam i bez úpravy, dělený, jsou na stránkách http://www.tuningteile.de/, bohužel nelze kopírovat obrázek ani finální odkaz až na ty světla.

Vyberete Audi, pak model B5, Lichttechnik, Frontscheinwerfer a jsou to ty druhý odshora, model č.40004.

Zkusim někde najít třeba na německým webu celkový obrázek auta s těmahle světlama, jinak na tom odkazu jsou vyfocený na autě, ale je vidět jen roh..
Určitě budou k sehnání i levnější, než 215 Euro..
Ještě by to chtělo vyjádření Satase, jestli to tam půjde bez problémů.
S bixenonama bude asi problém, jak Quinne píšeš, co já slyšel, tak říkal, že se to tam nevejde.. Ale ve faceliftu je asi místa víc..

AK senior
AK senior

Muž

23.01 2008 21:41

......

AK junior
AK junior

23.01 2008 22:18

Maro, ty jsi ale šikula! Díky moc!
Našel jsi to asi pod grilama, viď..
Paráda, tak ty chci! Ještě jsem psal Satasovi, ať se k tomu vyjádří...
A tyhle teda sehnat neumíš?

AK allstar
AK allstar

Registrace: 16.12. 2007

23.01 2008 22:20

Bunda:
Maro, ty jsi ale šikula! Díky moc!
Našel jsi to asi pod grilama, viď..
Paráda, tak ty chci! Ještě jsem psal Satasovi, ať se k tomu vyjádří...
A tyhle teda sehnat neumíš?

Kukni ke mně do profilu...

sponzor

23.01 2008 22:20

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

23.01 2008 22:33

Pokud je to A4 s delenými nečirými svetly lampa blikač,tak tyto same umim sehnat v cirém provedení přIMO* pro Xenon*.Na autě se nic nepředělává jen se vymení lampy kus za kus.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

23.01 2008 22:36

Tohle je auto co jsem delal mikyblavovi z Bratislavy,klasické čire dělené pro orig D2S Xenon* výbojky,žadne taiwan AE pseudolampy.

AK junior
AK junior

23.01 2008 23:29

Satasi, to jsem rád, že jsi tu, díky za reakci.

Chápu spravně, že i ty světla z odkazu výše (jinak obrázek před tvým) pokládáš za pseudolampy? A co je na nich špatnýho? Špatně svítí, jsou nekvalitní nebo co?

Velice se mi líbí designově, tmavý jsou moc hezký..

Byl by tam znatelný kvalitativní rozdíl, kdyby jsi do nich našteloval xenony oproti těm klasickejm čirým děleným pro origo D2S výbojky?
Nebo bys měl jinej problém, třeba s montáží?

A když už jsou origo dělaný na xenony, nacpeš tam rovnou i bixenony?

No a poslední věc je cena, viď.. Kolik by to celý vyšlo včetně těch lamp a práce? Můžeš to rozdělit případně i na cenu bez lamp, kdyby jsem koupil ty tmavý?
Jinak si nechám rád poradit, vážím si tvý profesionální práce..
Jestli nechceš cenu psát sem veřejně, tak mi to prosím pošli do pm, ale určitě to zajímá i ostatní...
Díky

AK senior
AK senior

Muž

24.01 2008 8:00

To Bunda.:nene tyhle neumim

To satas:proč rovnou nedopises ceny za ktere je umíš sehnat vsechny lampy co tu jsou(kromě AE) si kazdy znás muze koupit např v autokelly.Jinak je to všechno otázka penez samozrejme original je original bud si človek muze koupit facelift svetla a HID* sadu a je v tom za cca za 6000,-nebo muze volit cestu "originalu" a tam by byla cena ????

AK fanatik
AK fanatik

Muž

24.01 2008 12:01

Já prostě lampy typu Sonar a FK automotive nemusim,to se hodí na uta typu Golf,Felda atd a ne na AUDI,je to ale každého názor,vykímku dělám u lamp IN-PRO to je opravdu kvalitní ale urěite ne za 4000,-že.....Nicméně cpát HIDKU do tehle lamp je to nejhorší co muže asi být,protože ty čočky nato prostě nejsou koncipovaný.Druhá věc je samozřejmě otázka financí ne každý má veliké možnosti aby do toho mohl zahučet co se mu zachce,ale nějaké tuning lampy budou stát od 4 do 7 litrů a nejlevnější určitě nejkvalitnější HIDKA bude min za 3500 a je v tom cca 7500,-až 10 litrů.Za 10 já seženu čirá dělená světla přímo pro D2S výbojku+zastavím original tovární xenony D2S,nic natom autě nebude upravovat jen vymení motorky lampy a nacvaká konektory,děkujeme mam xenony a svítím.
Naposledy upravil Satas dne 24.01 2008 12:07, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

AK fanatik
AK fanatik

Muž

24.01 2008 12:03

Bundo,prosím další dotazy a přání na tel 608974322,mam frčák-)))

AK junior
AK junior

25.01 2008 1:49

To jsem chtěl slyšet Satasi, dám na tebe, díky..
Tím pádem není co řešit, takhle to spácháme a bude xenonovo
Vim, že u tebe mám záruku profesionální práce a odpovídající výsledek. Už se těšim.
Jelikož jak jsem napsal se vracim z Anglie začátkem června, ještě v tom měsíci na to teda vlítneme. Teda pokud budeš moci, už si mně tam piš!
A bude xenonáda, juchů

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email