Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 24 dubna 2025
Celkem je zde 99 lidí (5 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: bajin
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 49 154
Online návštěvníků
Návštěvníků: 94
Uživatelů: 5
Celkem: 99

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Registrace: 14.9. 2013

30.12 2013 15:16

Zdravím všechny prosím o radu jestli někdo nemá el.schema nebo neví jak má být zapojene podací čerpadlo v nádrži mám totiž od něj ustřihlý konektor a dráty byly pouze nacvaknute na kontaktech od čerpadla, podle mě mi nefunguje čerpadlo v nádrži když jsem to zapojil na 12v přes pojistku žádná reakce děkuji za každou radu [/img]

sponzor

30.12 2013 15:16

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 26.8. 2012

30.12 2013 15:31

lukekratky:
Zdravím všechny prosím o radu jestli někdo nemá el.schema nebo neví jak má být zapojene podací čerpadlo v nádrži mám totiž od něj ustřihlý konektor a dráty byly pouze nacvaknute na kontaktech od čerpadla, podle mě mi nefunguje čerpadlo v nádrži když jsem to zapojil na 12v přes pojistku žádná reakce děkuji za každou radu [/img]

spina to rele pres RJ. a neni to podavaci cerpadlo ale precerpavaci.

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 15:35

to já vím, že to spíná rele a je to přečerpavací, to už jsem se dočetl,ale nevím jak ho mám zapojit , pod podlahou jsem odkopil plechovy dekl a drátky jsou ucviknute a byly jen nasazene na konektory čerpadla ..

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 26.8. 2012

30.12 2013 15:38

lukekratky:
drátky jsou ucviknute a byly jen nasazene na konektory čerpadla ..

tomuhle presne nerozumim. fotka?

AK nováček
AK nováček

Registrace: 10.3. 2012

30.12 2013 15:46

pin1 zelenozluty
pin2 fialovocerny
pin3 slaby hnedy
pin4 silny hnedy

treba ti to pomuze

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 15:50

jo děkuji to jsem potřeboval vědět,ale myslím, že mám na čerpadle jen 3piny ale mám volné 4 dráty[/img]

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 15:58

ten silnej pin kterej ti tam zjevne chybi ) je 12V na cerpadlo. jukni poradne do toho konektoru jestli neni uhnilej nebo ulomenej. jinac to zapojeni je z allroada. Melo by sedet

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 16:00

tak ted jsem se byl na to dívat a 1pin nebo 4 nevím z ktere strany je to brane byl zalepenej nějakou gumou tak jsem si vydlubnul a ten pin tam prostě chybí je ulomený nebo něco mi přijde jestli se můžu zeptat popis k něm pinum ktery na co slouží děkuji

sponzor

30.12 2013 16:00

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 16:02

tak to mi nemohlo fungovat ale jak je možné že mi auto jelo ? ale ted momentálně už nejede protože ho mám zavzdušněné a proto jsem došel až k tomu čerpadylku v nadrži a zjitil jsem tohle

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 16:05

A ještě teda jedna všc když jsem zkoušel na drátkách kde je proud tak byl jen na tom fialovem tenkém hnědý kostra asi a na tom silném žlutém nikde nic a to jsem měl proud +12v z baterky přes pojistku č.28 takže tomu ted nerozumím

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 16:06

pin1 zelenozluty(silny) + pro cerpadlo
pin2 fialovo cerny(slaby) palivomer
pin3 hnedy (slaby) kostra pro palivomer
pin4 hnedy (silny) kostra pro cerpadlo

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 16:15

a ten zelenozluty(silny) má vezt od cerpadla k pojistkové skřínce??a pak by mělo pokračovat na rele že ?

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 9.3. 2013

30.12 2013 16:24

lukekratky: toto uz necham tak,ale pre buducnost
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

a tiez neposielaj milion prispevkov zasebou,ale daj "upravit" a dopln co chces.

AK nováček
AK nováček

30.12 2013 16:26

ano pojistka c.28 20A a dal na rele palivoveho cerpadla

AK nováček
AK nováček

07.01 2014 15:20

Můžu se ještě zeptat když mi nepůjde to přečerpavací čerpadlo v nádrži pojede mi auto nebo ne?? někdo mi říká že je přečerpavací a někdo podavací tak fakt nevím jestli nemám v háji vstřikovačí čerpadlo děkuji moc za rady

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 9.8. 2011

07.01 2014 16:13

když budeš mít více jak polovinu v nádrži, tak budeš valit i bez toho přečerpávacího čerpadla

sponzor

07.01 2014 16:13

AK nováček
AK nováček

07.01 2014 18:15

djcroc:
když budeš mít více jak polovinu v nádrži, tak budeš valit i bez toho přečerpávacího čerpadla

a když budu mít mín co to bude dělat?

AK senior
AK senior

Registrace: 3.12. 2006

07.01 2014 18:16

lukekratky:
Můžu se ještě zeptat když mi nepůjde to přečerpavací čerpadlo v nádrži pojede mi auto nebo ne?? někdo mi říká že je přečerpavací a někdo podavací tak fakt nevím jestli nemám v háji vstřikovačí čerpadlo děkuji moc za rady

Tak toto je pomerne jednoduchá ottázka, ale odpovď jednoduchá nie je :

jednoznačne sa nedá povedať či ti auto pojde alebo nie -- može ale nemusí

čerpadlo v nádrži zabezpečuje aby sa do zbernice /nádoba v nádrži/ dostávala nespenená nafta a tuto si nasledne ťahá podávacie čerpadlo ktoré je súčasťou čerpadla vstrekovacieho.

Pokial ti to čerpadlo v nádrži nefunguje, tak pri nízkej hladine nafty, často dochádza k chybovemu hlaseniu Nedostatok paliva čo zapríčiní blokovanie RJ motora a auto teda nejde./problémom sú bublinky nachytané na snímači hladiny paliva/

Takže vstrekovacie čerpadlo v háji 1 možnosť je
2 možnosť není

Riešenie kvalitná diagnostika a oprava čerpadla v nádrži

Pokial máš vstr. čerpadlo v poriadku na aute sa dá jazdiť aj pri nefunkčnom čerp. v nádrrži, ale treba tankovať na d púolovicu.

NO a keby si použil Tacosiho radu tak to tu určite najdeš aj v iných......

AK nováček
AK nováček

09.01 2014 9:35

Potřeboval bych ještě pomoct když mi jdou pořád same bublinky s penou na vstřikovacím čerpadle na te pruhledne hadičce a auto jede špatně škube a nejde vytočit víc jak 3tisice otaček jedině už asi vstřikovací čerpadlo že???díky za každou pomoc

AK senior
AK senior

Registrace: 3.12. 2006

10.01 2014 20:39

Čeče použi aj svoj rozum, teda sa aspoň trošíčku posnaž, videl si už auto dobre ísť na bubliny a penu... ? Toto naprav a potom rieš vstrek. čerp.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 7.1. 2013

10.01 2014 21:06

Projdi celou trasu od nádrže až po filtr, někde ti to přisává. Může být i problém u samotného filtru

AK nováček
AK nováček

28.01 2014 16:01

Už je to ok,ale chtěl jsem se zeptat při kolika ohmech přečerpává to čerpadýlko díky, protože mám oba snímače g210 a každý mi ukazuje jinak ..tak jsem tam dal 400ohm odpor žhavení nebliká,ale když mám čtvrt nádrže začne se to zavzdušnovat takže určitě čerpadlo nepřečerpava jak má, jinak přes pojistku normálně jde..mě by zajímalo při koliika spíná díky

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.6. 2008

28.01 2014 16:40

kazdopadne kdyby melo cerpadlo malo nafty zacne ti blikat kontrolka žhavení na budikach.jestli tito nejde vytocit už ho muzes mit v nouzaku

AK nováček
AK nováček

28.01 2014 17:32

no jo,ale když tam mám ten 400ohm odpor tak nezačne blikat..

sponzor

28.01 2014 17:32

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 18.3. 2013

06.05 2014 19:50

Ahoj,

hledal jsem tady v diskuzi dlouho a nenašel....
...pokud to tu je tak se omlouvám

Dlouho jsme řešily bubliny v naftě který jdou do čerpadla.
Postupně jsme vyloučily vše až zbyla jen nádrž,takže otevření,demontáž čerpadla,vyčištění sítka,kontrola g210(400ohmu),funkčnost přečerpávacího čerpadla taky OK atd.
Až po nastartování s otevřeným víčkem se zjistil problém a ten byl v tom že druhá nádrž za řidičem byla prázdná a do tý za spolujezdcem to propojovací hadicí hnalo vzduch a samozřejmě bublalo...
Kanystrem jsme nalily hrdlem asi 20 litrů jenže vše nateklo do půlky za spolujezdcem.

Takže dotaz :

Jak to funguje že se při tankování plní obě půlky?

prosím reakce někoho zkušeného kdo ví jak to je,né jen doměnky typu mělo by a asi ...

neni mi jasny kdyz tam z kanystru naleju 20litru tak do druhy pulky se nenaleje nic,je mi jasny ze pri behu motoru jde precerpavaci cerpadlo,ale to je az potom.
Je preci blbost abych prijel na benzinku uplne s prazdnou nadrzi a natankoval max. 35 litru(pulku nadrze) ,pak se jel projet a dotankoval zbytek ???
Nebo pri vetsim tlaku pistole na benzince se to "rozhodi" do obou pulek???

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 18.11. 2011

07.05 2014 8:48

Dufam, ze to Tacosi zase nezamkne a neda odkaz na hladanie, vyhladavanie je tu uplne na kkt, tamten odkaz na tvojom zamknutom prispevku vyhodi kopec kktin a clovek zabije pol dna ich citanim a samozrejme je stale tam kde bol, na zaciatku :/ Bud nech da nejaky relevantny odkaz, alebo vylepsi hladanie, inak to tu bude stale na kkt Logicky tomu nijako nezabranis, aby isiel vzduch z lavej polovicky do pravej, kedze cerpadlo nonstop precerpava palivo odtial...ked bude prazdna, bude prazdna, treba nejako zabezpecit, aby tie bubliny isli bokom od sania vstrekovacieho cerpadla, zbavit sa ich nezbavis...saci kos podavacieho cerpadla je nonstop plny a vzduch stupa rychlo hore, takze by to nemal byt problem...asi som este nikdy nevidel quattro* bez bubliniek v palive pred cerpadlom...na svojom to iste...a to mam vsetko stopro OK...ale ako presne funguje ten system precerpavania, na to som dodnes ani ja nenasiel uspokojive vysvetlenie...na benzinovej audine to podavacie cerpadlo odtial nenasava, ale naopak tlaci palivo z kosa, a to potom nejakym zahadnym sposobom strhava naftu z tej druhej polovicky nadrze naspat do kosa...no pri pohlade do nadrze je tam tych hadic kopec, vselijako poprepajanych navzajom, ani kkt sa v tom vazne nevyzna, ako to funguje...na diesli neviem, ci tam tiez tlaci a strhava naftu, alebo nasava...tiez by som uvital nejakeho experta, co konecne vysvetli, ako presne to precerpavanie funguje

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 14.11. 2007

04.04 2025 9:12

mykee007 (30.12 2013 16:26) orig :
ano pojistka c.28 20A a dal na rele palivoveho cerpadla

Ahoj. Mám prosím tři dotazy:

1. Na té pojistce č.28 má být stálý proud nebo nějaké napětí (po otočením klíčků)?

2. Kde najdu relé, které jde k pojistce č.28 u řídící jednotky motoru nebo pod volantem za pojistk. skříní? Má prosím nějaké značení OE číslo nebo např. 109 atd.

3. Přečerpávací čerpadlo spouští tedy relé, které dostane impulz z G210 za řidičem?, když je pokles nafty?

Po přivedení proudu na pojistku č.28 čerpadlo v nádrži vrčí, ale bohužel musím jezdit s více než půlkou nádrží.
Dnes budu vytahovat a čistit čerpadlo v nádrži a nechám proměřit oba snímače zda mají 400 ohm.

Děkuji za jakoukoliv odpověď.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Možná podobná témata
Téma
Autor
Audi Fórum
Odpovědi
Zasláno
Žádné nové příspěvky
4
10.Listopad 2024 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky
1
12.Září 2024 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email