Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 27 kvě 2025
Celkem je zde 130 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Murco
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 216
Online návštěvníků
Návštěvníků: 130
Uživatelů: 0
Celkem: 130

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 6.3. 2021

07.03 2021 10:55

zdravím.. když už mi auto stojí na dílně, tak jsem se rozhodl přejít z DSP* na Bose, ale s menším upgradem... nakoupil jsem repro a zatím bez zesilovače. Co se týká hudby, tak oproti původním určené pro DSP* to hraje o 1000% líp.. jen ty středy jsou hrozné.. nevím jestli to dělá ta papírová membrána, ale koncert Hanz zimmer to nedává.. No a protože jsem měl půvopdně BMW E66 Logic7 od harmnan kardon, tak jsem nakoupil středové reproduktory, lehce poupravil a nahradil ty původní od bose. No teď je to jiný level hudby.. takže pokud by chtěl Bose někam posunout, tak repro z E66 z verze Logic7.. Budu dávat centrál a zadní surroundy také z E66. Ty malé papíráčky co tam jsou tak je to celkem úsměvné .

Měl bych pak dotaz na koupi zesilovače pro 3G včetně nakodování. Tedy až bych ho zapojil..

kdo by chtěl upgrade z DSP* na Bose pro facelift modely A6 4f tak zde:

https://mojeprojekty.eu/bose-przejscie-z-DSP*/

Zde je jak vypadají středy z E66 https://www.biggsmotoring.com.bm-autoparts.com/pro [zkrácená url]

Rozteč L7 je vetší, ale pokud se odříznou ty montážní úchyty a vyřízne papírová membrána z DSP*, tak ten L7 tam padne jako když tam patří.. pak se napájí drátky k orig. konektoru a repro se do pouzdra od DSP* přilepí černým mamutem.. No a pak se to zapojí.. výsledek je úžasný.. Věřím, že po montáži Bose zeslilovače se to zas posune dál..Pak už jen příchází na řadu hodně dobré odhlučnění. Je to spíše pro náročné posluchače.. To vykreslení při živém koncertu je jiné. Při větší hlasitosti, středy od bose způsobovali chaos a smyčce a jiné nástroje to házelo do jednoho pytle.. Teď je to zřetelnější a oddělené. Chtěl jsem původně B&O z A8 ale L7 je dostupnější a v porovnání s řadou 7 a A8, tak L7 dává většinu pasáží líp.. i tak B&O hraje skvěle.

sponzor

07.03 2021 10:55

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 17.6. 2009

07.03 2021 11:02

Hezky projekt...

AK nováček
AK nováček

Muž

07.03 2021 11:30

Tak byl jsem zvyklý na audio u BMW 7, ale potřeboval praktičtější auto a 4x4.. xDrive* od bmw moc dobrý není a e61 nemá celovzduch. Rychlá jízda mě moc nebere, ale kvalitní reprodukce hudby ano. Tak testuji co se dá ...

AK batole
AK batole

Registrace: 6.10. 2006

07.03 2021 16:23

Bosse zesik si kup u Satase a nech i u nej odblokovat,je na nem CP

AK nováček
AK nováček

Muž

07.03 2021 17:31

Sper díky.. určitě ho budu kontaktovat.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

07.03 2021 18:26

Bose zesiky mám skladem i vc naučení do vozu.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 14.1. 2011

07.03 2021 21:25

No, som zvedavy. Akurat som tie repro zaplatil. Som takisto dost narocny na zvuk a dúfam, ze sa este cosi vylepsi

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 11.2. 2019

07.03 2021 23:22

Ja zas neviem prísť na chuť bose ani bang systému..

Na mojej c7 sedan som robil upgrade systemu vymenou komplet repro

A to predných made in germany.. Audio system x200 em evo2 spolu z výškami do predu
Zadne audio system x165 em evo +výšky to su kompá určené presne na model vozidla.. predný center som pouzil od Ground Zera bohuzial model uz si nepamätám. Subwoofer od monacoru 10 palec do zadneho plata spolu z externim zosikom od massive audia bx2.. Hraje to neskutočne krásne vyvážené hlavne aj čo sa týka bassoveho prejavu.. Cele auto som samozrejne tlmil to znamená predne komplet dvere ctk premium +tapce tociste zadné+kufor a zadné plato vrch spodok +na tapacire isla este ans pena.. Výsledok zamna perfekt ale museli by ste to fakt pocut.. Ak budem mat cas postnem sem nejake foto+video

sponzor

07.03 2021 23:22

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 28.3. 2016

08.03 2021 10:11

Gabriel000 cize oplati sa vymenit len zakladne repro za nieco lepsie? nemyslim doplnat zosik, dalsie repro a tak..

AK batole
AK batole

Muž

08.03 2021 15:26

Určite sa oplati to vymenit hraje to perfektne nedá sa to porovnať...
Tie repra od audio systemu získaš ako set na mieru do c7.. Repra su 3 ohm ako seriovky a maju super citlivosť to znamená že aj seriovy zosik od premiumu ich vie riadne rozozvučnit.. Nehovoriac o kvalite prejavu.. Subač uz som volik podla seba samozrejme musíš hľadať free air verziu aby zahral pekne v takom velkom kufri... Ten môj od Monakoru ma 100 w rms špička 150w do 4ohm napajam ho 4 ohmi Z 240 w rms.. Vysledkom je tocze zosik sa velmi netrapi a repro to znesie pekne aj pri full hlasitosti.. Postnem sem videjko ako to mam ja bud dnes alebo zajtra

AK batole
AK batole

Registrace: 3.2. 2021

08.03 2021 16:12

Ahoj chlapi, trosku se tady vtlacim se svým dotazem. Audinu mám C6 myslím si ze mám normálně sériové repro od audi ( vzadu repro nemám ) VAg mi píše ze je chyba ve vyskovem repracku. Takže budu sundavat tapec a vyskac vymenim, v nelepší kondici není ani ten úplně dole ( basák ??? ) je možné ze v těch dveřích není uprostřed středový reproduktor ??? Proste, ze tam je jen basák a výška ??? Mate prosím typ za co to mám vyměnit, tak aby to probleho kus za kus - respektive jestli mám jít na vrakac a proste koupit tyto dvě repro ? Nebo se to dá něčím nahradít. Ročník autaku je 2008. Moc díky

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 28.3. 2016

08.03 2021 21:41

Gabriel000 (08.03 2021 15:26) orig :
Určite sa oplati to vymenit hraje to perfektne nedá sa to porovnať...
Tie repra od audio systemu získaš ako set na mieru do c7.. Repra su 3 ohm ako seriovky a maju super citlivosť to znamená že aj seriovy zosik od premiumu ich vie riadne rozozvučnit.. Nehovoriac o kvalite prejavu.. Subač uz som volik podla seba samozrejme musíš hľadať free air verziu aby zahral pekne v takom velkom kufri... Ten môj od Monakoru ma 100 w rms špička 150w do 4ohm napajam ho 4 ohmi Z 240 w rms.. Vysledkom je tocze zosik sa velmi netrapi a repro to znesie pekne aj pri full hlasitosti.. Postnem sem videjko ako to mam ja bud dnes alebo zajtra

mne ide skor o kvalitu, nie o randal ako pri kolotococh presne to je to, ci sa vobec oplati davat qalitnejsie repro (ak sa vobec daju zohnat) ako tie z vyroby ked sa nebude menit ich napajanie..lebo vstup je rovmako dolezity ako repro, ak nie viac

AK batole
AK batole

Muž

08.03 2021 23:09

Ani ja nesom za randál neboj sa.. Píšem to že za mňa super tiež som študoval zahraničné fóra o upravach audia v c7 a dopracoval som sa k tomu.. Hraje to o dosť čistejsie ako na seriovkach.. Videl si vôbec ako vyzeraju predné repro? Membrána lacný papier a to nehovoriac o tom magnetiku o velkosti 2 eur

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 1.1. 2015

09.03 2021 10:53

Taky jsme tu už někde se Stanem psali, že C7 má Bose i B&O zvuk snad horší, než měla C6 Bose... Repráky tam jsou s pseudo-neodymy (ubírali hmotnost, kde se dalo) a s paírovou membránkou, která když jednou navlhne... člověk nad tím kroutí hlavou, jak mohou s kvalitou jít tak dolů a přitom po zákazníkovi chtít ještě víc, ale lidi jim to stejně kupují
Do C7 a C7.5 se vyplatí pouze custom audio se vším všudy (repra, vytlumení, zesilovač i ekvalizery), teda těm, co jde o kvalitu přednesu.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

09.03 2021 11:36

Já sem už v roce 2005 hlásal jakej bude malér 4F a dnes mužu rict ne neměl sem pravdu... Nikdy sem svoji 4F neměl nějak nebyl důvod to auto mít před barákem ale dnes můžu řict ze facelift 4F je kurva hodně dobry autoa vlastně i nefacelift když není dojebaná kolenovrtem,
Co ale absolutně nechápu je ten prahnoucí ovcoidní chtíč týhle přiblblý Facebook doby a specifický skupiny lidi se sápat na tu odznáčkovou sorta metu s názvem 4G. Kdo má trochu mozek musí sám vidět jakej to je vojeb to auto a každej druhej se naplněný ješitností dere za cílem mít A6 A7 4G a chtěn být obdivován a viděn ostatními jak to urval sic nemá co žrát ale urval.... k čemu tohle bože je ??Vim sem divnej mam priority holt jinak.
Naposledy upravil Satas dne 09.03 2021 17:31, celkově upraveno 2 krát. (19% původního příspěvku)

AK batole
AK batole

Muž

09.03 2021 11:59

V tomto nezbývá než souhlasit, sice já osobně to neberu jako odznáček, ale ono se to prostě posunulo špatným směrem. DSG* mě sere od začátku a BiTDI jsem nechtěl kvůli třasu... Interiér všude podléhající zkáze a opotřebení, žádný masivní hliník, ale pohliněné plasty... Je tam toho hodně špatně a s C6, co jsem měl od novoty, se to v jistých směrech nedá srovnávat. Opakuji, souhlasím.

Ale C8 je na tom jak? Má někdo zkušenost?
Měl jsem to půjčené jen na 2 dny a nestihl jsem zaznamenat rozdíly v provedení a kvalitě, protože jako nové jsem to moc nehonil, nedělal hovadismy a škrábat do interiéru jsem taky nechtěl
Čekám na FL, jelikož vždy jsem kupoval po FL, ale pokud mě to nepřesvědčí, pak jedině Lexus bez CVTčka...

sponzor

09.03 2021 11:59

AK allstar
AK allstar

Registrace: 5.6. 2010

09.03 2021 13:58

ono o upadku audi slusne napovida i android app myAudi

Rozchodite to... musel jsem osobne do audi aby to aktivovali, horsi jak banka a pak zadate VIN* a v podrobnostech o vybave se od VYROBCE dozvite ze auto je cerne ))))))))))))))))))))))))))))))

NEUVERITELNA UBOHOST

AK batole
AK batole

Muž

09.03 2021 14:06

Ale zase motorově a podvozkově se mi to zdá trochu lepší Ať nejsme jen negativisti, žeo.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

09.03 2021 14:49

Podvozkové to musí být lepší má to stejnej systém napravy jako měla A4 B8 v roce 2008.

AK batole
AK batole

Muž

09.03 2021 16:45

Tak mám tu malú video ukážku ako to mám ja..ale mám pocit že to youtube osekal čo sa týka kvality zvuku

Přímý odkaz na youtube video

AK batole
AK batole

Muž

10.03 2021 7:20

Stejné jako A4? Spíš S4 ne?

AK batole
AK batole

Muž

10.03 2021 7:21

Upravoval jsi nějak ekvalizace jednotlivých kanálů a pásem nebo jsi nechal standard?

AK nováček
AK nováček

Muž

10.03 2021 9:12

Ta skladba od Chris Jones je skvělá. Až to budu mít komplet v Bose včetně harman kardon centru a zadních surroundů tak nasdilim nějakou skladbu.

AK batole
AK batole

Muž

10.03 2021 10:12

Je to standart..neviem či je to možné to vôbec upraviť.. Ale. Chystám sa este na inštaláciu 8 kanalového DSP* procesora od. Match original do c7 a potom to bude este lepsie.. Tak bude možné šatelovat podľa predstav

sponzor

10.03 2021 10:12

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email