Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 27 kvě 2025
Celkem je zde 145 lidí (6 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Murco
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 216
Online návštěvníků
Návštěvníků: 139
Uživatelů: 6
Celkem: 145

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 2.9. 2016

02.09 2016 20:30

Dobrý den, hledám někoho v ústeckém kraji - případně v rozumné dojezdové vzdálenosti - kdo má zkušenosti s výměnou napínáků, rozvodů u A6 4F 2.4 r.v.07. manuál (najeto cca 210 tis.) Občas - ne vždy - ráno při studeném startu krátce nepatrně zachrastí. Děkuji
Naposledy upravil Lhotian dne 04.09 2016 6:58, celkově upraveno 1 krát. (8% původního příspěvku)

sponzor

02.09 2016 20:30

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 11.10. 2013

03.09 2016 8:29

Domluv se se Satasem ma dilnu v praze 6 a ten vi co a jak . Já jsem od něj tenhle týden přivezl svoji 4F 4.2 a tam dělal rozvody a hlavy dolů.....motor jde jak nikdy prostě nádhera . Všechno umeje vyčistí ze se z motorového prostoru se jíst...

AK nováček
AK nováček

Muž

03.09 2016 16:16

Děkuji za doporučení! Tip od spokojeného zákazníka je ten nejlepší. Mohl bych Tě poprosit do SZ o nějaký kontakt? Nejlépe jméno a tel. číslo. Ještě jednou dík.

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 10.6. 2011

03.09 2016 16:41

Taky muzu jenom doporucit, dělal mi 4F 3.0TDi a super. Jak rika strela, krasne vycisteny motorovy prostor, je to jak novy Auto jede paradne. Zkus mu napsat SZ: https://audiklub.cz/uzivatel/33-satas Jen musis obcas byt trochu trpelivy, pac tam ma vetsinou hodne aut.

AK nováček
AK nováček

Muž

03.09 2016 17:48

Díky moc za další doporučení! Ten odkaz na profil mi jako nováčkovi na fóru nefunguje - píše mi to, že na prohlížení profilu nemám dostatek příspěvků. Ale SZ se mi podařilo poslat, tak uvidíme.

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 6.8. 2015

03.09 2016 17:49

Cauko nevieš mi povedať či zohnal celú rozvodovu sadu alebo po častiach a ak môžeš tak mi napíš do sz cenu výmeny.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 4.10. 2006

03.09 2016 18:14

strela007 (03.09 2016 8:29) <a href="/forum/prispevek/1325594-potrebuji-vymenit-rozvody-napinaky-a6-4f-2-4-quattro*#1325594">orig</a> :
Domluv se se Satasem ma dilnu v praze 6 a ten vi co a jak . Já jsem od něj tenhle týden přivezl svoji 4F 4.2 a tam dělal rozvody a hlavy dolů.....motor jde jak nikdy prostě nádhera . Všechno umeje vyčistí ze se z motorového prostoru se jíst...

No torchu nás potrápila ne že ne ale ted už brumlaá jak nová....Ale jak sem řekli i osobně tobě...si frajer pač si do toho dal vše co bylo potřeba a taky to mělo výsledek...hlavně ty vanosy to by každej druhej spad do kolen.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 19.4. 2014

03.09 2016 18:22

To je jak novej z linky

sponzor

03.09 2016 18:22

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK nováček
AK nováček

Muž

03.09 2016 18:41

Satas (03.09 2016 18:14) orig :

No torchu nás potrápila ne že ne ale ted už brumlaá jak nová....Ale jak sem řekli i osobně tobě...si frajer pač si do toho dal vše co bylo potřeba a taky to mělo výsledek...hlavně ty vanosy to by každej druhej spad do kolen.

Pěkná strojovna.
Naposledy upravil Lhotian dne 04.09 2016 8:39, celkově upraveno 1 krát. (7% původního příspěvku)

AK batole
AK batole

Muž

03.09 2016 20:36

No ty nastavovace jsou raketa 12700kc za kus a jsou tam 2 ale co se dalo dělat.jako udělat všechno co se dělalo a dat tam zpátky ty vylagrovany tak by me bylo líto i těch 55 tisíc. Takhle to sice vyšlo +- na 80 ale můžeme mít radost z dobře odvedene prace...Já s tím autem mam v plánu jezdit a nechat tam něco co je po smrti není můj styl. Jak říkáme u nás v asii když máš opici tak musíš mít i na banány... navíc ten motor ven a zpět a rozdelavat je jak jsem viděl taka jebacka ze si to nedovedu představit to za rok rozdelavat zase. Jinak Satas o tom dost vi i co se týká všech nastaveni prehrati jednotek atd... Sám provozují autodilnu ale V8 neznám tak jsem to předal odborníkovi... protože ty díly jsou fakt drahy a nemá cenu se na tom učit nebo to svěřit někomu kdo to nezná...

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 22.1. 2015

05.09 2016 16:04

Skoda ze Satas neni z okoli Ostravy bych unej byl peceny smazeny

AK batole
AK batole

Muž

05.09 2016 18:30

Ale to není překážka na odborný zásah. Já jsem od Poličky a mám to k němu 200km... auto tam vodvezes zpartky pendolinem a je to... V mém okolí není nikdo kdo by uměl tyhle řetězy tak to putovalo až do praglu...

AK junior
AK junior

Muž

05.09 2016 18:39

No, nápodobně, i když já to mám teda blíž, ale taky jsem to vezl k němu, protože když jsem to tady ukazoval někomu na západě, tak na to všichni koukali se slovy "no, snad to nějak zmáknem", ale já nepotřebuju nějakýho Pepu aby se učil zrovna na mým motoru jak se to dělá

AK junior
AK junior

Registrace: 20.11. 2015

07.09 2016 17:29

Taky mám od něj motor novej zevnitř i zvenku!
A ten zvuk, jen si přede.
Satasi...ještě jednou díky!

Nevím kam bych to dal jinam, co jsem se pídil tak jedině značkovej servis, což ani náhodou, cena nesmysl a ještě mám se značkovými velmi špatné zkušenosti....
Jinak noname servisy klasika..."jo nedělali jsem to ale nebojíme se toho"..."cenu nevíme, pak se uvidí"...nemáme přípravky...nebo rovnou řekli nějakou pičovinu takže bych to tam nedal ani náhodou atd
...takže zaplatpámbu že máme Satase!!!

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 18.7. 2010

07.09 2016 18:15

strela007: Mohu se pozeptat, kolik má skutečně najeto Tvá A6 C6, že potřebovala takový "zásah"??

Koukám po nějakém novějším a lepším vozidle, líbí se mi právě A6 C6, ale když vidím ty částky, co jsi uváděl, tak to klobouk dolu, málo kdo to je ochotný dát a tak putuje auto dál, no a na takovou narazit... hmm

A to je jen motor, co pak zbytek auta, jak bude vypadat

AK junior
AK junior

Registrace: 20.11. 2015

07.09 2016 19:57

Kup si novy

sponzor

07.09 2016 19:57

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 18.7. 2010

07.09 2016 20:06

Zajisté máš u své vše v pořádku a měl bys jen tak 6x11 tis na vstřiky, 25 na klapky, 30 na rozvody, 40-50 na repas automatu(pokud máš) u toho třílitru TDIčka

AK junior
AK junior

Muž

07.09 2016 21:13

Koliix: s tím se musí vždycky počítat, právě většinou to lidi prodaj jak jim něco takhle velkýho začne zlobit, já to taky koupil a hned jsme dělal rozvody, hydroměnič a olej v převodovce. když jsem se na to byl podívat tak jsem rozvody samozřejmě nepoznal protože to nastartovali před tím než jsem přijel, ale bylo mi jasný že budou potřeba udělat

AK batole
AK batole

Muž

07.09 2016 22:47

No nevim kolik to má budík 255tkm ale real bude si myslim 350-400... Právě já to koupil nabořený a mám jasno jak se to tomu minulému majiteli přihodilo... viz autobazar monte carlo , někde mu nacenily opravu motoru na velký háky, tak do toho šikovně strčily felicií a pak to prodali... Jinak ten motor ted jde jak z linky, bylo tam toho spousta, podpálený ventily - asi tím jak to dlouho jezdilo s rozházenýma rozvodama- volný řetězy a prasklý lišty, k tomu vyběhaný nastavovače a na pruser zadelano... Ještě Satas musel přehrát jednotku otoru, vyměnit váhu vzduchu a spoustu dalšího. ted ještě vyřeším kostku ABS* a auto bude v cajku..

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 15.4. 2010

17.10 2016 14:27

pekna opravicka a evidentne Satasovi sikovne ruce, nicmene kdyz je zakaznik ochotny zaplatit vse co si to skutecne zada, tak hned mechanik snazsi praci, hlavne a bohuzel je to vetsinou tak zw zakaznik neco chce a ma to rozpocet, jenze u tehle odjetych aut je problem ze vetsinou se pri oprave smluveneho zjisti ze jsou jeste potreba dalsi veci, ale to uz bohuzel zakaznik nechce dat, nebo to auto hrozne moc potrebuje a to pak neni ten spravny vysledek a osobne to nemam rad. Kdyz se dela oprava, tak zkratka poradne a nejaky ochcavjy, proto Satasovi jako jednomu z mala klobouk dolu ze ty zakazniky do toho natlaci, resp. presvedci k tomu aby si radsi priplatili....

AK fanatik
AK fanatik

Muž

17.10 2016 16:53

DDragoo (17.10 2016 14:27) <a href="/forum/prispevek/1330216-potrebuji-vymenit-rozvody-napinaky-a6-4f-2-4-quattro*#1330216">orig</a> :
pekna opravicka a evidentne Satasovi sikovne ruce, nicmene kdyz je zakaznik ochotny zaplatit vse co si to skutecne zada, tak hned mechanik snazsi praci, hlavne a bohuzel je to vetsinou tak zw zakaznik neco chce a ma to rozpocet, jenze u tehle odjetych aut je problem ze vetsinou se pri oprave smluveneho zjisti ze jsou jeste potreba dalsi veci, ale to uz bohuzel zakaznik nechce dat, nebo to auto hrozne moc potrebuje a to pak neni ten spravny vysledek a osobne to nemam rad. Kdyz se dela oprava, tak zkratka poradne a nejaky ochcavjy, proto Satasovi jako jednomu z mala klobouk dolu ze ty zakazniky do toho natlaci, resp. presvedci k tomu aby si radsi priplatili....

Díky,ale já nikoho nikdy do ničeho netlačím budto se to udělá jak má anebo nashle mužete jet,a skoro pokaždé se něco najde a většinou jsou lidi běloši a nechaj udělat i to co je prostě v danou chvíli potřeba přECI* se jen vetšinou taha ven motor.

PS:A u těch V6 TDI* měn ty kola na vačkách vymstí se ti to jednou věř mi a budeš pak nasranej.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 15.4. 2010

20.10 2016 17:19

Satas (17.10 2016 16:53) orig :

Díky,ale já nikoho nikdy do ničeho netlačím budto se to udělá jak má anebo nashle mužete jet,a skoro pokaždé se něco najde a většinou jsou lidi běloši a nechaj udělat i to co je prostě v danou chvíli potřeba přECI* se jen vetšinou taha ven motor.

PS:A u těch V6 TDI* měn ty kola na vačkách vymstí se ti to jednou věř mi a budeš pak nasranej.

a koukal jsi někdy na kola na klice? to by jsi pak pokaždé musel měnit i kliku - ta je totiž na tom většinou několikanásobně hůře, věř že né vždy jsou kola na vačkách potřeba...., vím o čem mluvím a už jsem dělal na 2 motorech jedny a pak další rozvody, ro už jsem kola měnil, ale u jednoho motoru jak jsem psal byly kola i po několika rozvodech vcelku moc pěkné, je to o oleji a tom jak se kdo k autu chová....

AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.10 2016 18:37

No já tech V6 ročně udělam cca 50-60 takže i tak velké díky za proškolení.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email