Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 9 června 2024
Celkem je zde 601 lidí (3 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Xtreme15
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 48 486
Online návštěvníků
Návštěvníků: 598
Uživatelů: 3
Celkem: 601

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

01.12 2015 15:08


Turecko a Daeš, bok po boku

Pokud by někdo z nás poslal na účty Daeš byť jen pětikorunu, byl by okamžitě ve velkém maléru. O to poučnější je pohled na vazby Turecka a Daeše, jak ho -- výlučně na základě otevřených zdrojů a jen za loňský rok -- souhrnně nabízí Institut pro lidská práva při Columbijské univerzitě v New Yorku.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Jasná tvrzení: Turci opravdu spolupracují s Islámským státem. A dobře vědí o jeho kšeftech s ropou
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

sponzor





01.12 2015 15:08


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.12 2015 17:41


Briefing Ministerstva obrany RF, na kterém předložili vyčerpávající materiál, získaný VKS RF, dokazující, že Turecko stalo v čele zločinného obchodování ropou s ISIL. Na briefingu bylo řečeno, že to není jediný materiál, který dokazuje propojení Turecka, ale i okolních států se zločinnou teroristickou organizací ISIL, který RF má k dispozicí.


Přímý odkaz na youtube video


Erdogan nedávno prohlásil, že pokud mu někdo předloží důkazy ohledně jeho kšeftování s ISIL, podá demisí. Teď už zbývá počkat, zda své slovo dodrží.
Vzhledem k tomu, na briefingu bylo prohlášeno o propojení jiných okolních států s ISIL, dají se očekávat i další odhalení.


Spojenec North Atlantic Terrorist Organization je jako bonus ZLODEJ, ktereho EU podporuje 3mld euro a CR stovky milionu via Sobotku CSSD v islamistickem terorismu.


Rusko bez servítků: Rodina tureckého prezidenta nakupuje ropu od Islámského státu


Ruské ministerstvo obrany obvinilo rodinu tureckého prezidenta Recepa Erdogana z toho, že nakupuje ropu od Islámského státu. Náměstek ruského ministra obrany Anatolij Antonov prohlásil, že je Turecko největším odběratelem ropy, kterou džihádisté ukradli v Sýrii a Iráku. Jako důkaz ukázal satelitní snímky. Erdogan obvinění znovu odmítl a nechal se slyšet, že pokud by se prokázalo, rezignuje.

„Podle dostupných informací je nejvyšší vedení země, prezident Erdogan a jeho rodina, zapleteno do tohoto zločinného obchodu,“ řekl Antonov novinářům.

„Turecké vedení předvedlo extrémní cynismus, jen se podívejte, co dělají. Vtrhli na cizí území a drze jej rabují,“ dodal náměstek ruského ministra obrany.

S nařčeními na adresu Turků přišel už v minulých dnech několikrát ruský prezident Vladimir Putin. Dosud ale Moskva o přímém zapojení tureckých úřadů, natož prezidenta Erdogana, do pašování ropy a jejího prodeje nemluvila. Putin naposledy v pondělí prohlásil, že Turci sestřelili ruský suchoj s jasným cílem odvést pozornost od pašování ropy z území ovládaného Islámským státem.


Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.


Moskva své nové obvinění podložila satelitními snímky, které údajně zachycují konvoj cisteren směřující z území ovládaného Islámským státem do turecké rafinérie a do dalších částí země.

Turecko to rezolutně popírá. „Jakmile se takové obvinění potvrdí, ušlechtilost našeho národa mi nedovolí jinak než rezignovat. Nezůstanu ve svém úřadu, ale ptám se pana Putina, zůstanete vy,“ reagoval již dříve Erdogan na zmiňované obvinění. To ve středu zopakoval a prohlásil, že ruská strana na takové „pomluvy nemá právo”.

Konkrétní důkazy o zapojení Erdoganovy rodiny Rusové nepředložili, prohlásili nicméně, že „zveřejnili jen část všech důkazů”.

Přestože jsou turecko-syrské vztahy od minulého týdne kvůli sestřelenému bombardéru na bodu mrazu, oznámil v úterý ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov, že se sejde se svým tureckým protějškem Mevlutem Cavusogluem, protože chce slyšet, „co má na srdci“.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Svobodná syrská armáda: Máme k dispozici ropné smlouvy mezi Tureckem a Daiš

Brigádní generál Svobodné syrské armády (SSA) Hosam Al-Awak potvrdil Sputnik Arabic, že SSA má k dispozici kopie ropných smluv na nákup ropy u teroristické organizace Daiš (arabská zkratka pro IS, pozn. red.), podepsaných tureckou stranou.


„Máme kopie smluv týkajících se transakcí s ropou, uzavřených mezi tureckou stranou a Daiš… Kromě toho máme i fotografie, potvrzující to, že automobily Toyota, zakoupené v Kataru, se dostaly do Sýrie spolu s obrněnou technikou, používanou bojovníky k převážení svých vůdců", řekl Al-Awak.

„Turecká rozvědka využívá těchto smluv (uzavřených s extremistickými skupinami) i k dosažení jiných cílů: získali možnost přivlastňovat si závody a laboratoře v Aleppu a využívat je tak, aby přinášely prospěch tureckým společnostem", dodal brigádní generál.

Kromě toho zdůraznil, že Muslimské bratrstvo dozíralo v Sýrii na tyto (extremistické) organizace, cílem jejich kurátorské činnosti bylo skoncovat se Svobodnou syrskou armádou a dalšími umírněnými skupinami.

Kromě toho Al-Awak dodal, že od samého začátku syrské krize v roce 2011 Turecko různými způsoby podporuje akce islamistů a teroristů v Sýrii proti umírněným skupinám.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Proč by Erdogan neměl žádat o poskytnutí důkazů, že Turecko kupuje ropu od Daiš


Více:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Erdogan vinu nepřizná, ani když bude mít obličej pomazán kradenou ropou – MO RF

Turecký prezident Tayyip Erdogan neuzná svou vinu dokonce ani v tom případě, že jeho obličej bude celý černý od kradené ropy, prohlásil ve středu na brífinku na téma Ozbrojené síly Ruské federace v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje náměstek ruského ministra obrany Anatolij Antonov.

Podle jeho slov je Erdogan spolu s rodinou zapojen do systému nezákonných dodávek ropy ze syrských ložisek obsazených Daiš.

„Moc dobře víme, jakou cenu mají Erdoganova slova. Jednou ho už přistihli při lži turečtí novináři, kteří zjistili, že Turecko dodává bojovníkům zbraně pod rouškou humanitární pomoci. Za to poslali novináře do vězení. Vedoucí činitelé, mimo jiné pan Erdogan, neodstoupí a nic nepřiznají, dokonce ani v tom případě, že jejich obličeje budou černé od kradené ropy", řekl Antonov.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.12 2015 19:07



Náhled, klikni pro zvětšení.


Erdogan: "Nemůžu odsoudit IS za sestřelení ruského letadla" (nad Egyptem)

"Jak bych mohl odsoudit sestřelení ruského letadla, když se jeho pasažéři vraceli z veselé dovolené, zatímco jsou naši souvěrci v Sýrii bombardováni Putinovými letady?"


Turkish president Erdoğan: I can't condemn the Islamic State for shooting down the Russian airplane as it is the natural outcome of Putin's support for Assad
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


... tehle svini darovala merkelova 3mld euro penez eu ovcanu a sobotka 500mega z naseho
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.12 2015 19:27


Brífink MO RF: Hlavním odběratelem ropy kradené Daiš v Sýrii a Iráku je Turecko. Důkazy


V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.


Přímý odkaz na youtube video


14:01 Brífink skončil
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


13:59 RF vyzývá Turecko, aby zpřístupnilo objekty, které jsou centry ropného byznysu Daiš

„Jsem přesvědčen, že se nyní začnou objevovat úvahy o tom, že to, co jste tu teď uviděli, je falzifikace. Takže, když to všechno není pravda, ať nás pustí do těch míst, která jsme dnes novinářům ukázali", řekl náměstek ruského ministra obrany Anatolij Antonov.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


13:46 Turecko dlouhou dobu a pravidelně přesunuje do Sýrie bojovníky a zbraně pro ně - MO

Turecko už dlouhou dobu a pravidelně přesunuje do Sýrie bojovníky a zbraně pro ně: jen za poslední týden byly přesunuty až dva tisíce teroristů a desítky tun munice, prohlásil ve středu náčelník ruského Národního centra řízení obrany, generálporučík Michail Mizincev.

„Jen za poslední týden byly z území Turecka přesunuty do oddílů ISIS a Fronta an-Nusrá až dva tisíce bojovníků, přes 120 tun munice a zhruba 250 kusů automobilů pro různé účely. Podle našich hodnověrných výzvědných údajů už turecká strana provádí podobné akce dlouho a pravidelně", řekl Mizincev na brífinku.

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


13:43 Daiš používá ke zločinnému obchodování s ropou nejméně 8,5 tisíce cisteren a přepravuje až 200 tisíc barelů ropy denně – OS RF

Uskupení Islámský stát (arabsky Daiš) využívá ke zločinnému obchodu s ropou nejméně 8,5 tisíce autocisteren a převáží denně až 200 tisíc barelů ropy, prohlásil náčelník Hlavní operativní správy Generálního štábu RF Sergej Rudskoj.

„V současné době se užívá v zločinném byznysu spojeném s obchodem s naftovými výrobky nejméně 8,5 tisíce autocisteren, které převážejí denně až 200 tisíc barelů ropy", řekl Rudskoj na briefingu.


Náhled, klikni pro zvětšení.


13:39 Díky ziskům z ropy prodávané teroristy se neobohacuje jen turecké vedení, část se vrací zpět do Sýrie v podobě zbraní a dalších bojovníků – generální štáb

„Příjmy z prodeje ropy jsou jedním z nejdůležitějších zdrojů činnosti teroristů v Sýrii. Vydělávají ročně asi 2 miliardy USD, a vynakládají tyto prostředky na nábor bojovníků po celém světě, a na jejich vybavení zbraněmi, technikou a výstrojí", řekl Antonov.

13:36 Cisterny s ropou Daiš přejíždějí bez překážek hranici Turecka a Iráku – MO RF


Přímý odkaz na youtube video


13:34 Ruští vojáci nezaznamenávají, že by koalice v čele s USA likvidovala cisterny s ropou Daiš – generální štáb

V důsledku akcí ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii se zisky teroristů z nezákonného prodeje ropy snížily ze 3 na 1,5 milionu dolarů za den - generální štáb.


Přímý odkaz na youtube video


13:32 Po překročení hranice Sýrie s Tureckem směřují cisterny s ropou Daiš do přístavů, odkud je lodě převážejí do třetích zemí, kde se ropa zpracovává – generální štáb OS RF

Po přejezdu syrsko-turecké hranice jedou autocisterny Islámského státu (arabsky Daiš) s ropou do přístavů, a ropa se pak převáží loděmi do třetích zemí pro zpracování, prohlásil ve středu náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF Sergej Rudskoj.

Jako důkaz předložilo MO RF na briefingu družicové fotografie, na nichž jsou podle slov ruských vojenských představitelů zobrazeny kolony autocisteren jedoucí z území kontrolovaných IS do Turecka.

„Na fotografii pořízení 16. listopadu vidíte soustředění až 360 autocisteren a nákladních automobilů v bezprostřední blízkosti syrské hranice. V kvadrátu B je až 160 autocisteren, které právě přejely hranici. Směrem kontrolního stanoviště v kvadrátu A jede k syrské hranici kolona ze 100 vozů", řekl Rudskoj na briefingu na téma „Ozbrojené síly RF boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje".

Podotkl, že „pomocí prostředků kosmické rozvědky bylo spolehlivě zjištěno, že po přejezdu hranice míří autocisterny a nákladní automobily s ropou do přístavů, kde jsou specializované přístaviště pro cisternové lodě". „Část ropy se překládá na lodě a odváží se pro zpracování za hranice Turecka", dodal.


Náhled, klikni pro zvětšení.


13:29 Ruské ministerstvo obrany předložilo snímky kolon cisteren s ropou Daiš na hranici Sýrie s Tureckem



Náhled, klikni pro zvětšení.


13:27 Rusko zná tři trasy, kterými dopravuje Daiš ropu ze Sýrie do Turecka – generální štáb ruských ozbrojených sil

Ministerstvo obrany RF zjistilo tři hlavní trasy nelegálních dodávek ropy, kterou krade Islámský stát v Sýrii a Iráku, a všechny tři vedou do Turecka, prohlásil ve středu náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF Sergej Rudskoj.

„Byly zjištěny tři hlavní trasy přepravy ropy na území Turecka z oblastí Sýrie a Iráku kontrolovaných bandami ISIL", řekl Rudskoj.

Podle jeho slov vychází západní trasa k tureckým přístavům na pobřeží Středozemního moře, severní vede k rafinérii Patma, a východní - k překladišti v osadě Džazri.

Jako důkaz předložilo MO RF na briefingu družicové fotografie.


Náhled, klikni pro zvětšení.


13:24 Za dva měsíce zasadily ruské vzdušné a kosmické síly údery 32 závodům a 11 rafinériím ropy Daiš v Sýrii, oznámil generální štáb OS RF

Za dva měsíce zaútočily ruské vzdušné a kosmické síly na 32 komplexy a 11 rafinérií ropy IS v Sýrii, oznámil na brifinku náměstek ruského ministra obrany Anatolij Antonov.

„Ruské vzdušné a kosmické síly útočí na místa, kde se skladují, zpracovávají a přepravují ropné výrobky. Za dva měsíce bylo v důsledku úderů ruského letectva zlikvidováno 32 komplexů zpracovávajících ropu, 11 rafinérií ropy, 23 stanice přečerpávající ropu. Bylo zlikvidováno 1 080 cisteren, převážejících ropu. Umožnilo to snížit zisky z nezákonně těžené ropy v Sýrii téměř o polovinu“, řekl Antonov.


Přímý odkaz na youtube video


13:20 Rusko má důkazy toho, že konečným místem určení pro ropu ze syrských ložisek, obsazených Daiš, je Turecko - MO

Rusko má důkazy toho, že konečným místem určení pro ropu ze syrských ložisek, obsazených Islámským státem, je Turecko, řekl náměstek ministra obrany RF Anatolij Antonov.


Náhled, klikni pro zvětšení.


13:17 Stmelený tým banditů a tureckých elit krade v Sýrii ropu v průmyslovém měřítku, oznámilo ruské MO.

13:14 Hlavním odběratelem ropy kradené Daiš v Sýrii a Iráku je Turecko, oznámilo ruské ministerstvo obrany.


Náhled, klikni pro zvětšení.


13:11 MO RF předloží důkazy financování teroristů IS v Sýrii. Brifink byl zahájen
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


... pochybuje nekdo ze to je bez vedomi USA?
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.12 2015 20:44


Turecky lekar je souzen za to ze urazil Gluma z pana prstenu

Turecký soud řeší urážku prezidenta kvůli jeho srovnání s Glumem


Je Glum, postava z Pána Prstenů, klaďas, nebo záporák? S takovou otázkou se teď podle agentury Reuters obrátil soud v Istanbulu na odborníky. Rozhoduje totiž v kauze jednoho tureckého lékaře, který prý urazil autoritářského prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana, když na sociální síti porovnal jeho fotografii se snímkem fiktivní postavy ze slavné filmové série.

Lékaře zažalovali Erdoganovi právníci. V Turecku je urážka hlavy státu zločin, který soudce může potrestat až čtyřmi lety vězení. Erdogan, který zemi vládne už více než deset let, kvůli urážce stíhal desítky lidí, například karikaturisty, tureckou královnu krásy a několik teenagerů.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Náhled, klikni pro zvětšení.

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.12 2015 22:16


nie prílis lichotivé pre západnú politickú a “vládnu elitu” (z rozhovoru z B. Assadom):

Citace:
Jestli mluvíte o vztazích se Západem, v roce 2005 jsem byl zabiják, v roce 2008 jsem byl mírotvůrce, pak se ze mě stal v roce 2011 řezník, teď je tam nějaká pozitivní změna, ale samozřejmě velmi opatrná, ne příliš viditelná.

Jak to snášíte osobně, jak to prožíváte?

V osobní rovině to na mě nemá žádný vliv, protože nikdo nebere západní představitele vážně. Z mnoha důvodů. Za prvé – nemají důvěryhodnost, za druhé – nemají vizi, jsou tak mělcí, za třetí – nejsou nezávislí, dělají, co Amerika rozkazuje. Nemají vážnost, prakticky většina evropských představitelů jakoby neexistovala. Díváme se na pána a pánem jsou USA, takže osobně to nijak nepociťuju. Ve válce mi záleží na tom, co chce syrský lid a jak se na mě lid Sýrie dívá, ostatní mě nezajímají. Tyhle změny evropských postojů vůči Sýrii a mně osobně, je to nahoru a dolů. Ale já osobně jsem se nezměnil, zůstávám stále stejný od doby, kdy jsem se v roce 2000 stal prezidentem. Takže se musíte zeptat jich, proč se jejich postoje mění.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.12 2015 13:06


GANG ALIHO PAŠU ... s podporou hvezd a phuhuu


Náhled, klikni pro zvětšení.

„Naľavo Bilal Erdogan s lídrami IS. Napravo jeho sestra Sümeyye. V blízkosti sýrskej hranice prevádzkuje hospital /dotovaný špinavými peniazmi získanými pašovaním zo Sýrie/ na liečenie ranených jihádistov z IS“. Za publikovanie takýchto a podobných fotiek o členoch gangu novodobého Aliho Pašu /snažiaceho sa o vstup do EÚ/, tureckí novinári sedia vo väzení.


Náhled, klikni pro zvětšení.

Syn Recepa Tayipa Erdogana „BILAL ERDOGAN“ s jeho ISIS bratmi.

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.12 2015 17:40


EU se sklání před Erdoganem (a Daešem a NATO)

Cyniky může uklidňovat snad jen to, že než se celý proces vstupu Turecka (s Daešem po boku a vojenskoprůmyslovým komplexem Aliance v zádech) do Evropské unie úspěšně uzavře, možná tu už žádná -- národními zájmy a zátarasy rozdělená -- Evropská unie ani nebude.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Kerry: USA budou dál rozšiřovat sankce proti Rusku
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Jen tak na okraj: Rada evropske unie pripravuje zruseni Schengenu:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



A Kalousek, toť se ví, je poctivec

Že je Rusko agresívní, vyjádřil Kalousek na sjezdu TOP 09 několikrát. Důkazy pro toto své tvrzení nepředložil, takže se po nich pokusíme poohlédnout sami.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

sponzor





03.12 2015 17:40


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.12 2015 18:11



Přímý odkaz na youtube video


Zaznobin o budúcej úlohe Turecka (16.5.2013)
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.12 2015 18:33


Když odejde Asad, kam zmizí Daiš? Jim taky někdo zavolá?

Oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová komentovala prohlášení britského ministra zahraničních věcí Philipa Hammonda o tom, že v zájmu vyřešení syrského konfliktu je nezbytné, aby Vladimir Putin „zatelefonoval panu Asadovi“ a řekl mu, že „hra skončila“.

„Takže si to rozebereme. Když všechno bude tak, jak se nás snaží přesvědčit naši britští kolegové, a po Asadově odchodu všechno tohle šílenství skončí, kam se v takovém případě ztratí ISIL? Nebo i jim někdo zatelefonuje a řekne jim, že hra skončila? A teď pozor, otázka: Kdo tedy vlastně zavolá ISIL?"
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


ISIL zavola Obama a pote oznami mission accomplished koloniim a poddanym jako Cameron, Holland, nebo nas nevyjimecny sobotka
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.12 2015 21:15


Turecko s americkym souhlasem nikdy nebojovalo proti ISIL, pouze proti kurdum, kteri bojuji s ISIL

Americký senátor odhalil, že USA souhlasily s tím, aby Turecko provedlo téměř 300 náletů proti Kurdům!



Přímý odkaz na youtube video

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

03.12 2015 23:53


ISIS na tureckej hranici zdravi pohraniciarov


Přímý odkaz na youtube video
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

07.12 2015 0:22


nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

07.12 2015 11:11


Koalice USA rozbombardovala v Sýrii vojenský sklad a kasárna vládních vojsk na východě země. Jsou 4 mrtví a nejméně 16 zraněných, škody na munici a technice. Syrské MZ chystá protestní nótu do OSN.

"Viděli jsme tyto syrské zprávy, ale my jsme neprováděli žádné útoky v této části Deir ez-Zor včera. To není žádný důkaz, "řekl mluvčí koalice plukovník Steve Warren.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



MZV Sýrie zaslalo BR OSN protestnú notu voči leteck. útokom na vládne jednotky v Deir ez-Zor silami koalície. Označilo to za akt agresie.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Při koaličním náletu umírali syrští vojáci


Tři syrští vojáci byli zabiti a 13 dalších bylo zraněno při náletu koalice vedené Spojenými státy v syrské provincii Dajr az-Zaur. Syrská vláda oznámila, že se jedná o nepřátelský čin, uvedl server BBC.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Syrské ministerstvo zahraničních věcí zaslalo Radě bezpečnosti OSN protestní nótu v souvislosti s útokem vojenského letectva mezinárodní koalice v čele s USA na objekt syrské armády v Dajr az-Zauru, informuje oficiální syrská agentura SANA.
ak potvrdilo syrské ministerstvo zahraničních věcí, čtyři letadla koalice odpálila v neděli večer devět raket na zmíněný objekt. Podle údajů syrského MZV se obětí stali tři lidé, dalších 13 bylo zraněno.

„Sýrie ostře odsuzuje agresívní čin koalice v čele s USA, který je v rozporu s cíli a tezemi Charty OSN. Ministerstvo zahraničních věcí zaslalo dopisy generálnímu tajemníkovi a Radě bezpečnosti OSN", cituje agentura prohlášení syrského MZV.

Více:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
Naposledy upravil tecka dne 07.12 2015 11:20, celkově upraveno 1 krát. (29% původního příspěvku)
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

07.12 2015 11:17


Trapne lhani reditele mezinarodnich teroristu Stoltenberga

Stoltenberg: NATO v Evropě denně zadržuje Rusko


Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg vítá rozhodnutí USA o přesunu těžké techniky do zemí Východní Evropy. Podle jeho názoru je to nutné pro zajištění zadržování, jímž se zabývá NATO v Evropě.

Stoltenberg zdůraznil, že i když se vojenské síly NATO v Evropě nevyužívají, jsou mimořádně užitečné. „NATO v Evropě nezahálí — každý den napomáhá aliance zadržování", prohlásil generální tajemník.

Jenom tím se zabývalo NATO téměř 40 let, než zahájilo svou činnost v Afghánistánu, a teď se znovu soustřeďuje na Evropu, píše The Wall Street Journal. Podle názoru Stoltenberga, zadržovat nestátní hráče je mnohem těžší, než státy. Pro tyto cíle je rozmístění na kontinentu další americké techniky nanejvýš správným řešením, protože pro zadržování v Evropě jsou potřebné těžké zbraně, soudí Stoltenberg.

Více:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému




Stoltenberg: Izolace Ruska nebyla nikdy cílem NATO

NATO nikdy neusilovalo o izolaci Ruska, prohlásil generální tajemník aliance Jens Stoltenberg v interview pro švýcarský list Tages-Anzeiger.

Generální tajemník NATO uvítal úsilí Ruska na vídeňských jednáních o Sýrii. Zdůraznil, že i dříve sehrálo Rusko významnou roli v průběhu jednání o íránském jaderném programu a o chemických zbraních v Sýrii. V současné době je i nadále důležitým úkolem syrské politické urovnání, řekl Stoltenberg.

Více:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému




Přímý odkaz na youtube video


Přímý odkaz na youtube video
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

07.12 2015 14:28



Náhled, klikni pro zvětšení.


Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu's response: "For a Russian soldier to display a rocket launcher or something similar while passing on a Russian warship is a provocation. If we perceive a threatening situation, we will give the necessary response."" Indeed.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Ruský námořník na palubě BDK Cezar Kunikov s přenosným protiletadlovým kompletem 9K38 Igla dnes při proplouvání Bosporem
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


ruský voják se prý na palubě lodi u Bosporu promenádoval s granátometem či něčím podobným. Turecko v tom uvidělo “reálnou hrozbu”, na kterou v budoucnu “adekvátně odpoví”.

Tuto záležitost “řeší komentář na “Politikus”, kde se domnívají, že Turci asi v poslední době hodně pobývali na návštěvě u Ukrů. Problém je, že snímky pocházejí z jediného zdroje a tím je turecká NTV. Nám se může zdát postavička vojáka sice trochu divná, ale přesto reálná. Ne tak Rusům. Ti se ptají, co to má ten “voják” na sobě a proč vypadá jako postava v hidžábu?
Prostě to vypadá, že si z Turků někdo vystřelil – a ti to vzali vážně.


Náhled, klikni pro zvětšení.




Ruský voják se na Bosporu v Istanbulu oháněl granátometem


Turecko obvinilo Rusko z provokace kvůli vojákovi, který se na palubě ruské válečné lodi Cézar Kunikov při jejím víkendovém průjezdu Bosporem v Istanbulu promenoval s granátometem na rameni. Turecký ministr zahraničí Mevlüt Çavuşoğlu varoval, že podobný případ by v budoucnu mohl vyvolat reakci turecké bezpečnosti.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému



Náhled, klikni pro zvětšení.



Náhled, klikni pro zvětšení.
nahoru

sponzor





07.12 2015 14:28


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email